brak logo

kombud

Radom

Opinie o kombud

anonim 2009-03-25 08:51:05
Słowa kojarzące się z kombud (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w kombud:atmosfera w pracy
Najbardziej nie podobało mi się w kombud:zarobki
1
anonim 2011-02-15 21:38:19
PROSZE O OPINIE NA TEMAT FIRMY I PŁAC CHCIAŁBYM PODJĄĆ TAM PRACE.
1
anonim 2011-06-08 19:16:46
atmosfera w pracy beznadziejna. zarobki małe, [usunięte przez administratora] ze strony dyrekcji, każą pracować po godzianch i nie płacą za to, w całej firmie bałagan i brak jakiejkolwioek organizacji pracy.
były 2012-09-27 21:53:55
Ja wspominam robote dobrze, odeszłem i teraz żałuje, [usunięte przez administratora]
1
gosc 2013-06-03 10:26:11
Wiem, ze dostaja w tej firmie 8zl na godz. Jakas masakra!!!!!!!!!!! I dziwia sie, ze nikt nie chce pracowac u nich.
1
xyz 2013-06-09 09:43:03
W kombudzie coraz większa lipa...ciągle dyrekcja mówi że kryzys choć zyski olbrzymie. Niektórym po awansie na stanowisko dyrektorskie to odbija totalnie....wszyscy w kombudzie wiedzą o kogo chodzi. Było dużo lepiej kilka lat temu - teraz po zmianie zarządu robi się coraz gorzej
anonim 2013-06-13 20:06:21
A mi tam się podoba. Pracuje od paru lat i nie narzekam
tk 2013-06-17 11:25:07
penie kolego dobrze Ci sie pracuje bo jestes czlonkiem rodziny. Normalny czlowiek moze sie tam tylko zmarnowac. Balagan komuna i obłuda. Tyle o tej firmie. Noi szykują konkretne zwolnienia w najbliższym czasie.
1
ona 2013-07-20 17:14:35
mój mąż u nich pracuje, bardzo fajna rodzinna atmosfera, lojalni pracownicy, da się ze wszystkim dogadać. Zarobki są bardzo dobre jak na Radom i praca też ok. Uważam ich za solidną firmę, i mój mąż się nigdzie stamtąd nie wybiera :)
ona 2013-08-01 13:14:12
Mąż ma tam 1500 zł netto. To bardzo dobrze jak na Radom. Kombud to solidny proacodawca. Serdecznie polecam tą firmę.
Rafi 2014-02-25 20:28:17
Czy firma aktualnie oferuje miejsca pracy? Szukam w branży elektryka, elektrotechnika, automatyka. Może potwierdzicie, bądź nie, powyższe opinie na temat tego pracodawcy? Warto związać przyszłość zawodową z Kombudem?
majsterklepka 2014-05-01 15:59:34
pracuje i nie narzekam - praca ok płaca ok godzin aktualnie nie płacą niestety i fakt ze ciągle się zasłaniają kryzysem - cóż firma jest rodzinna więc mnie nie dziwi ze i najbliższa rodzina obejmuje kierownictwo - ci co "poszli w derektory" tylko kontrolują prace innych czy mu odbiło?? moim zdaniem raczej nie trochę bałaganu jest ale widzę postęp. powinni (usunięte przez administratora)parę marudzących osób na pysk zwłaszcza ze nikt naprawdę nie chce z nim współpracować. na niektórych działach tempo prac duże na innych leniwie.
bzyk 2014-07-31 22:35:02
wszystko załatwiane po znajomości rodzinki, według której 1200 zł to bardzo dobre zarobki jak na radom, a rodzinka niesamowicie bogata, żenada sami opływają w luksusach a reszte z buta!
jasiek 2015-01-15 18:22:31
no ale słyszeć a faktycznie działac i potwierdzać to sa juz dwie zupełnie inne rzeczy tak naprawde.. powiedzcie mi jeszcze taką rzecz, czy na pewno jest dobry ten pkiet socjlany czy jak to wszystko wygląda, bo też jestem ziantersowany kwestią wynagrodzeń bardziej szczerze mówiąc, więc jak coś wiecie to napiszice prosze.
1
arnni 2015-03-26 03:05:48
Nie słyszłem nic o pakiecie socjalnym w kombudzie z radomia, ale może coś teraz się zmieniło? najlepiej byłoby gdyby ktoś kto obecnie pracuje w tej automatyce się wypowiedział bo byłoby to info z pierwszej ręki. Mnie interesuje w kombudzie staż i widzę że taki oferują, tylko nie pisza czy płatny czy nie. Ktoś może wie?
Bud 2016-05-11 22:18:05
Widzę, że komentarze są o dwóch różnych firmach w Radomiu - jeden Kombud firma budowlana, a drugi Kombud automatyka kolejowa...
georges 2016-07-11 10:10:59
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pisze sie odeszłem. Widać że masz kominiarzu niepełne podstawowe.
erfgh 2016-07-15 22:03:59
@Michał z tego co mi sie wydaje to nie ale wiesz jak to jest jednego dnia nie ma a drugiego juz jest wiec chyba trzeba po prostu sledzic stronke i tyle
Zostaw swoją opinię o kombud - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kombud