logo Bonair S.A.

Bonair S.A.

Warszawa

Opinie o Bonair S.A.

Anonim 2013-12-01 15:53:54
Do firmy nic bym nie miał gdyby nie to, że preferują umowy na czas określony ok. 2 lata
anonim 2014-10-24 15:53:54
Do firmy jako takiej nie mam nic, oprócz tego że kadra która wdraża programy jest na dość niskim poziomie, robi dużo błędów i ciągle zmieniają wdrożeniowców w jednym projekcie .Kilka miesięcy popracujesz w jednym projekcie, jak nie będziesz sobie dawał rady i klient nie będzie zadowolony z efektów twojej pracy to cie odsuwają do innego projektu i tak w koło macieju.
zyczliwy 2015-01-08 13:46:50
wierzcie mi, nie chcecie tam pracowac...
5
Bonner 2015-03-13 22:18:29
czy na prawde marka Bonair jest warta tego aby wyciskac z siebie siodme poty, aby jezdzic do nich na testy, rozmowy kwalifikacyjne. Ani nic nie wiadomo przed, niewiele w trakcie rekrutacji, testy testy testy. Moim zdaniem nie warto, tyle pieniedzy na bilety i czasu na podroze do tej firmy zmarnowane.
1
Pracownik 2015-06-12 16:57:09
Szkoda zachodu, jak mają jakiś problem to nie chcą o nim rozmawiać ani płacić za wykonaną pracę.

Nie polecam.
2
PR 2016-05-27 15:36:12
Za niskie za zarobki jak na firmę wdrożeniową. Zero premii o podwyżkach to w ogóle można zapomnieć. Organizacyjnie chaos do sześcianu. Nie polecam. Omijać szerokim łukiem.
Patryk 2016-10-08 15:52:23
Potwierdzam opinie PR , haos, nikt nie wie co ma robic. Stawki sa czasem dwukrotnie nizsze niz w innych firmach - to banalnie proste do sprawdzenia. Do tego firma ma problemy z platnosciami i niektore z pan naduzywaja alkoholu w pracy. Nie polecam!!!!!!
1
kai 2016-10-08 18:19:18
dwukrotnie niższe w których firmach? tak to wex nie strasz bo to nie jest okej nie podawać żadnych konkretnych danych odnosnie wynagrodzenia i tylko tak narzekać - czy w takim razie podasz nam konkretną stawkę?
konsul 2016-11-08 15:10:37
Ja podam.
6800 brutto jako konsultant.
konsul 2016-11-08 15:10:57
Ja podam.
6800 brutto jako konsultant.
Zostaw swoją opinię o Bonair S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bonair S.A.