logo Bonair S.A.

Bonair S.A.

Warszawa

Opinie o Bonair S.A.

Anonim 2013-12-01 15:53
Do firmy nic bym nie miał gdyby nie to, że preferują umowy na czas określony ok. 2 lata
anonim 2014-10-24 15:53
Do firmy jako takiej nie mam nic, oprócz tego że kadra która wdraża programy jest na dość niskim poziomie, robi dużo błędów i ciągle zmieniają wdrożeniowców w jednym projekcie .Kilka miesięcy popracujesz w jednym projekcie, jak nie będziesz sobie dawał rady i klient nie będzie zadowolony z efektów twojej pracy to cie odsuwają do innego projektu i tak w koło macieju.
zyczliwy 2015-01-08 13:46
wierzcie mi, nie chcecie tam pracowac...
5
Bonner 2015-03-13 22:18
czy na prawde marka Bonair jest warta tego aby wyciskac z siebie siodme poty, aby jezdzic do nich na testy, rozmowy kwalifikacyjne. Ani nic nie wiadomo przed, niewiele w trakcie rekrutacji, testy testy testy. Moim zdaniem nie warto, tyle pieniedzy na bilety i czasu na podroze do tej firmy zmarnowane.
3
Pracownik 2015-06-12 16:57
Szkoda zachodu, jak mają jakiś problem to nie chcą o nim rozmawiać ani płacić za wykonaną pracę.

Nie polecam.
3
PR 2016-05-27 15:36
Za niskie za zarobki jak na firmę wdrożeniową. Zero premii o podwyżkach to w ogóle można zapomnieć. Organizacyjnie chaos do sześcianu. Nie polecam. Omijać szerokim łukiem.
Patryk 2016-10-08 15:52
Potwierdzam opinie PR , haos, nikt nie wie co ma robic. Stawki sa czasem dwukrotnie nizsze niz w innych firmach - to banalnie proste do sprawdzenia. Do tego firma ma problemy z platnosciami i niektore z pan naduzywaja alkoholu w pracy. Nie polecam!!!!!!
3
kai 2016-10-08 18:19
dwukrotnie niższe w których firmach? tak to wex nie strasz bo to nie jest okej nie podawać żadnych konkretnych danych odnosnie wynagrodzenia i tylko tak narzekać - czy w takim razie podasz nam konkretną stawkę?
konsul 2016-11-08 15:10
Ja podam.
6800 brutto jako konsultant.
5
konsul 2016-11-08 15:10
Ja podam.
6800 brutto jako konsultant.
Weronika 2017-05-19 11:22
Zastanawiacie się nad podjęciem pracy w Bonair S.A.? Na stronie internetowej firmy znajdziecie wszystkie aktualne oferty pracy oraz praktyk - http://www.bonair.com.pl/kariera/praca-w-bonair.html
Jakie macie doświadczenia z firmą?
klau 2017-07-25 15:02
Żenująca firma nastawiona na wyzyskiwanie pracowników. Ostatnim czasem odeszło mnóstwo ludzi, firma tonie. Honoraria utrzymuje już chyba tylko jedna osoba. Brak ludzi do pracy, kombinowanie i wysysanie z klientów co się tylko da. Projekty zawsze pod wodą bo na etapie handlowym oferuje się projekty za stawki za które nie da się ich zrealizować.
2
Weronika 2017-08-09 06:40
@klau na czym według Ciebie tez wyzysk pracownika w firmie miał polegać? Tylko jaśniejszy opis sytuacji pozwoli ją rozumieć. Pomoże to wielu osobom, które aktualnie poszukują zatrudnienia.
Nick 2017-08-15 08:00
Firma w którą nikt latami nie inwestuje. I to zarówno w kadrę jak i sprzęt potrzebny do pracy. Słabo. I to bardzo. Zarobki to tak jak pozostali wspominają zdecydowanie za niskie w porównaniu z tym co bez problemu oferują inni. Wygląda na spore problemy finansowe w tej firmie. Miejsce dobre dla kogoś kto ma bardzo niskie wymagania w stosunku do pracodawcy. Jak ktoś chce się pośmiać to polecam.
Weronika 2017-08-20 16:03
@Nick gdzie twoim zdaniem powinnam inwestować firma? W dodatkowe szkolenia, nowe technologie? Czego w Bonair brakuje? Forum to również wymiana myśli na linii pracownik - pracodawca.
msd 2017-09-13 21:11
Organizacja w trakcie restrukturyzacji i małego rebrandingu, z dobrymi prognozami na przyszłość. Nowymi, młodszymi osobami w kadrze zarządzającej i dużą bazą klientów. Ostatnie lata chudsze, ale już w tym roku firma wróciła na fotel lidera wdrożeń rozwiązań klasy ERP firmy Microsoft w Polsce. Zespoły pokrywające pozostałe obszary technologiczne (CRM i BI) bardzo sprawne, rozwijające się, ze świeżymi pomysłami. Dając przeciwwagę do komentarzy niepocieszonych - zarobki i powiązana z nimi motywacja bardzo zależą od wiedzy, umiejętności i zaangażowania.

Poza tym przyjemna, 'domowa' atmosfera. Mili i przyjaźnie nastawieni ludzie. Ostatnio coraz trudniej narzekać na coś konkretnego - no może czasem poza ilością i intensywnością pracy, która pojawia się w strategicznych projektach przed kolejnym deadline'm. Generalnie jednak jest tak jak wszędzie pod tym względem. Polecam.
2
Weronika 2017-09-14 07:59
@msd jak długo pracujesz w Bonair S.A.? Często perspektywa czasu, z jakiej ocenia firmę pracownik, może pokazać, w którą stronę zmierza firma. Czy w tym czasie Twoje warunki zatrudnienia uległy poprawie?
Zostaw swoją opinię o Bonair S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bonair S.A.