brak logo

Swedwood Poland

Wielbark

Opinie o Swedwood Poland

xyz 2016-12-19 17:11:23
Dla calego zakladu,czy dla kazdego dzialu oddzielnie ?
Ktos 2016-12-20 03:48:36
Jak sie nazywa ten maly operator zezmiany C z uv2
zxc z 2016-12-20 16:38:32
waligrucha mały co trzepie dzień cały
2
xyz 2016-12-20 17:43:23
Jak z ta wigilia?
Wigiliaa 2016-12-21 06:55:39
W jakim ty świecie żyjesz. Wigilia co roku w zakładzie jest taka że masz przerwe i idziesz na stołówkę jeść. Żadnego dzielenia opłatkiem ani nic. Będziesz miał kawałek makowca :-)
1
zxc z 2016-12-21 15:38:49
ANEN
kwiatek 2016-12-21 15:40:22
Pierdole taka atmosfere ludzi takich jak Wy judasze I podpierdalacze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
12
Tip 2016-12-22 11:49:22
My też nie będziemy tęsknić
3
aq 2016-12-27 17:24:28
Wiadomo już ile będzie premii za listopad?
jojo 2016-12-28 21:29:10
5 zł.
3
zxc z 2016-12-29 12:27:48
Te Kwiatek to twój Master podkręcał Ciebie, a pracowników przeciwko Tobie. Taki to z niego pączek!
5
Remik 2016-12-29 12:38:14
Słyszałem że to dobra firma ale marudy też są.Ile można wyciągnąć na godzinę.
kolega 2016-12-30 19:53:44
dobrze napisane kobiety nie szanujące się , a za pieniądze to zrobią wszystko jest ich tam trochę . Słyszałem ze jedna była z facetem dla pieniędzy. Obrzydliwe!!!
6
oni 2016-12-31 18:15:14
brawo za odwagę maszynownia,te liderki są w większości nieogarnięte,sortownia zm a,nowa liderka na pakownii zm a to już totalny bezmózg,że to ludzie mają czelność startować na takie stanowiska nic nie umiejąc i kto takich ludzi wybiera ?
7
2017-01-01 12:38:21
Dzieje się tak, ponieważ mistrzowie biorą na liderów swoje przapsiułki, kolesi itp. Przykładów można wymienić wiele, a szczególnie na sortowni.
8
edka 2017-01-02 08:58:52
Na naprawach jest to samo ! nic tylko kolesiostwo i zero możliwości awansu dla nie zaprzyjaźnionych.
4
aaa 2017-01-02 19:23:35
znowu usunięto wpis. szujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2
Ciekawy 2017-01-03 10:50:33
Będzie wypłatA w ty tygodniu
Esesman 2017-01-04 23:22:30
Kiedy wypłata??
4
Gggg 2017-01-05 00:23:20
29 lutego
Ciekawy 2017-01-05 10:32:40
Zawsze trafi się jakiś dobił co robi na złość innym
safda 2017-01-05 18:09:16
ten sam zgredzio pedzio znowu skasował wpis. wpisdu z takim forum.
ja 2017-01-06 16:45:56
totalnym bezmozgiem to ty jestes pindo tepa zazdrosc ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska? trzeba bylo lepiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
abc 2017-01-09 15:05:48
kiedy bedzie wyplata?
1
Andrut 2017-01-11 18:11:01
I co ? I jak z ta wigilia ?
2
Przyjęcia 2017-01-13 04:53:20
Witam, są może aktualnie jakieś przyjęcia? Czy jakoś niedawno były i mnie niestety ominely?
Fajna 2017-01-13 12:58:08
Coś ma być niby w lutym
roberrr 2017-01-13 23:45:29
twoja też nie lepsza
polo 2017-01-16 17:14:40
Świństwo robisz piszoc takie coś nawet żartem
3
??? 2017-01-16 18:47:48
Ale jaki Paweł ?
adam 2017-01-16 22:41:31
Nigdy nie wróce do tej pracy, całokształtnie mogę powiedzieć o pracy i ludziach ze to jest ( burdel na kółkach )
11
xxx 2017-01-17 14:15:02
Mocno tam się dzisiaj paliło na GB
Stefan 2017-01-17 15:33:10
filtry w wyciagach jedynie. Nie ma tragedii tylko smród został w ktorym ludzie musza pracowac. FUUUU
KK 2017-01-17 16:10:19
ciesz się że tylko smród i nadal masz gdzie pracować i że nikomu nic poważnego się nie stało
1
GiEsEk 2017-01-17 17:01:08
Ja się pytam gdzie tu jest sprawiedliwość. Lakiernia i Montaż musieli pracować normalnie w tym smrodzie aż zatykało a GB puścili do domu i jeszcze do tego nie będą musieli tego odrabiać a wypłata będzie całkowita. GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚĆ. !!!!!!!!!!!
7
bgh 2017-01-17 17:58:17
jak czytak takie wpisy czlowieku to mi cie zal a co wolalbys na dworze stac gb nie pracowalo i reszta tez bo nie mieli takiej mozliwosci pozatym pewnie beda mieli urlop na ten dzien a i tak stali na mrozie jak karzdy ciesz sie ze nikomu sie nic nie stalo ja pracuje na montazu i wlasnie dzis pracowalam i co do kogo mam miec pretensje tu latwo wyrazic swoja opinie bo nikt nie wie kto pisze i tu macie odwage bzdury wypisywac na kolegow mistrzow liderow a zaden odwagi nie ma zeby w oczy to powiedziec
7
Stefan Z 2017-01-17 19:26:14
Zacznij dziewczyno czytać ze zrozumieniem. GB se pojechalo do domu a lakiernia musiała zapie*rdalac. Jeny. A z czego tu się cieszyć? Pracy jest dużo tylko trzeba chcieć pracować i umieć szukać. A że lakiernia zawsze ma pod górkę to inna kwestia. A pretrnsja jest do dyrekcji to po co się wcinasz.
1
di bgh 2017-01-17 19:37:42
Dziewczyno, tą dzisiejszą dniówke zainwestuj w słownik ortograficzny.
3
2017-01-17 21:13:16
Tu nie chodzi o sprawiedliwosc tylko czy warunki pracy byly odpowiednie Ja akurat nie pracuje na FF wiec nie wiem jak tam bylo, ale jezeli byly odpowiednie to wporzadku chociaz nie wiem na jakiej zasadzie to stwierdzono, ale jezeli nie dalo sie pracowac to konsekwencje dopuszczenia ludzi do pracy powinni poniesc odpowiedzialni za to ludzie.
10
Andrut 2017-01-18 18:51:31
Dyrektor FF powienien publiczna chloste dostać.. chamstwo.
6
Obserwator 2017-01-19 17:51:49
Ta Monika z lakierni liderka zm A to znow wrocila ? Ja juz pewny byłem ze sie zwolniła w końcu by był spokoj a tu powrót ze zwolnienia , szkoda mi tych dziewczyn tak sie męczą tam z nią. Jak można tak tępić je . Nie to ze maja ciezka prace ( najgorszy dział dla płci żeńskiej) to jeszcze ona wjeżdża na psyche . Dziewczyna nic mi osobiście nie zrobiła ale juz na jej widok nóż w kieszeni mi sie otwiera ... kobiety tam pracujące pewnie boja sie odezwać ale ja bym to zgłosił wyżej . Dziękuje
4
bb 2017-01-19 18:52:28
Taki spokoj to nie byl bo dwie inne lataly jeszcze gorzej.Na psyche to nikomu nie wjezdza i dziewczyny nie boja sie odezwac akurat do niej! Prawda najgorszy dzial najwiecej pracy, odpowiedzialnosci a najmniej na godzine!
ona 2017-01-19 19:00:24
Sie za tych podwozacych material na lakierni niech ktos wezmie i powie na czym ich obowizaki polegaja a nie zadnych podestow nie przynosza ani nie wynosza tylko uwiesza sie na szubinie i udaja ze nic nie widza!
1
Jkk 2017-01-19 19:39:34
Czy wypłata w lutym to będzie już z ta podwyżka może ktoś wie
Esesman 2017-01-20 00:30:46
Z podwyżką.
Esesman 2017-01-20 18:16:59
Niech każdy pilnuje swojego podwórka,swojej miedzy, swojego zagajnika to nikt na nikogo nie będzie donosił.Plotuchy,lizusy,wazeliniarze są i będą zawsze ale jeśli będziesz w porządku wobec firmy nic Ci nie grozi a taka ,,życzliwa małpa,, nie dziś to jutro zapłaci za swoje żenujące i denne zachowanie.
4
lop 2017-01-21 13:55:47
ile zwiazki ustalily tych podwyzek
yy 2017-01-22 01:29:59
Chłopie o czym ty gadasz. Związki ustalają podwyżki ? Gdzieś na świecie tak jest ?
Rekrutacja 2017-01-22 16:33:06
Witam, byłby ktoś taki życzliwy i podał e-mail na który wysłać C.V ?

Lepiej wysłać C.V e-mailem czy wrzucać do skrzyneczki na parkingu ?
Okijok 2017-01-23 12:00:39
Jednego dnia bys nie wytrzymala na miejscu tych chlopakuw wara od nich. Chcesz to sie zamien z nimi
Zostaw swoją opinię o Swedwood Poland - Wielbark
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland