Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bonzo - 2015-08-18 11:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na lamelach na GB jest oficjalne pismo z kadr
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-08-18 11:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bonzo - 2015-08-18 11:06:10]:
ale to na czterobrygadowce tak?
zdjecie uzytkownika
x - 2015-08-20 09:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nic z tego nie rozumiem!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-20 16:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo jestes za glupia
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2015-08-21 19:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesteś głupia że jesteś głupia!
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-08-26 09:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie premia całoroczna?
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2015-08-26 14:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OBIECANA "OCH I ACH" PREMIA STOI OBOK LAKIERNI.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-26 15:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam że na GB mieli zebranie że premii może nie być do końca roku to prawda?
zdjecie uzytkownika
Hefajstos - 2015-08-26 21:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wasza premia zawita ponownie w Hotelu Gołębiewskim w Mikołajkach 17-18 września(czwartek, piątek - czyli sobota i niedziela na spokojne wytrzeźwienie). Tak, tak...nasza kochana administracja podobnie jak w zeszłym roku będzie się integrować chyba w najlepszym miejscu w naszym regionie, jeśli nie kraju. Nie muszę chyba przedstawiać cennika tego hotelu. Na to się znalazły pieniążki? Zmianie A na FF odmówiono przesunięcia terminu integracji - ludzie nie zapisywali się, gdyż termin był akurat na tą sobotę po której w niedzielę trza lecieć na nockę. Faktycznie niezrozumiała decyzja ludzi - przecież termin był idealny! Starczy tej ironii. Gdy jednak udało się ludziom znaleźć inny termin, jak również uzyskać wstępną zgodę z góry, w ten zorientowano się, że przecież my do 'gołębia' jedziem! Nie ma zgody na integrację dla zmiany A, bo może nam nie starczyć z ich premii. Nie żebym narzekał, czy miał jakiś ból dupy, ale z takim yebaniem w d.upsko jak w tej firmie ciężko będzie się drugi raz spotkać. Jeśli dyrekcja żałuje chociażby stówki premii dla chłopa z piątką dzieci, który chciałby im jakiś lepszy zeszyt do szkoły kupić, czy zabrać gdzieś w kończące się wakacje, to to jest szczyt ku..stwa. Lepiej się pławić w luksusach niż dać trochę więcej ludziom, którzy i tak ch.jowo zarabiają...BO TO ONI SĄ FILAREM TEJ FIRMY, a nie jakieś hrabiaństwo z góry, których nieobecności w te dwa dni produkcja nie poczuje w żaden możliwy sposób. Na koniec chciałbym podkreślić, że WSZYSCY administracyjni opuszczą zakład w środku tygodnia. Jakie będziemy mieć przez to straty? Czyżby równie wielomilionowe co dwudniowa przerwa całej produkcji? Otwieram dyskusję na ten, jak i powyższe tematy.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-27 10:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zakład ma obecnie jakiś przestój / przerwę w pracy ?
zdjecie uzytkownika
RudyMundek - 2015-08-27 10:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ewa - 2015-08-27 10:22:59]:
Nie
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-08-27 10:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację wiele osób się zapisalo na imprezę a tu nagle brak pieniędzy to niesprawiedliwe że inne zmiany miały imprezę i biuro sobie jedzie do Mikolajek a co do premii to dyrektorka obiecała że jakaś tam premia zawsze będzie zamiast obiecanej trzynastki a tu się okazuje że nawet do końca roku może nie być bo 11 milionów im wyparowało i to nawet nie wiedza gdzie (pewnie wlozyli ta kasę w nowy magazyn i linie esl)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-27 15:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moja opinia o byłym zakładzie pracy- OOOOOOOszuścIIIIIIII -- !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-27 15:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie od parady po zakładzie chodzi opinia ze lakiernia to najgorszy dział w Ikei. Ładnie was nabili w butelkę.
zdjecie uzytkownika
bb - 2015-09-03 09:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie kiedy wypłata :)
zdjecie uzytkownika
myyyyyyyyyyyyy - 2015-09-03 12:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyplata w piatek.Slowo do szefostwa komuna sie skonczyla ,a pracownicy to nie jest wasz prywatny folwark mamy zwiazki zawodowe straszycie ze nie bedzie premii brak jakichkolwiek podwyzek .a ile tej premii daliscie na 9 miesiecy smiech na sali wezcie sobie te premie i bawcie sie dobrze a nie wszystkich straszycie .Traktujecie nas nie powaznie to i ludzie tez beda was tak traktowac.Ludzie sie zwalniaja ,a czesc pracujacych juz szuka nowych mozliwosci .Apel do zwiazkow zacznijcie bronic ludzi pracy macie mozliwosci paragrafy i kodeks pracy ,a nie ukladacie sie jak dyktatura chce .
zdjecie uzytkownika
master - 2015-09-03 14:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [myyyyyyyyyyyyy - 2015-09-03 12:19:22]:
Jak się nie podoba to na grzyby, nikt nikogo na siłę nie trzyma. Na twoje miejsce jest 10 podań na bramie.
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-09-03 17:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak są związki zawodowe to okej, chociaż ja uważam że ludzie się bardziej powinni skupić na pracy niż na szukaniu dziury w całym. natomiast ja bym się tam cieszyła że mniałabym pracę do grupy tak dużej przemysłowej należącej do ikea. to jednak w cv jest prestiż tylko trzeba kochani to umieć wykorzystać
zdjecie uzytkownika
PRESTIŻ - 2015-09-03 20:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prestiż... rozwalił mnie ten tekst
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 07:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
do master - 2015-09-04 07:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie 10 podań .To nie przypadek przecież ,że Ikea powstała w tym miejscu po to aby zapłacic 1500zl i wmawiac ludziom ze przeciez sa 100 to mozna dorobic ,a ty baranie piszesz te swoje frazesy .Wlasnie po to ludzie siedzieli w wiezieniu aby ich dzieci mialy wolne soboty dla dzieci aby pracownik godnie zarobil aby mogl wyksztalcic dzieci mial czas nawet na te grzyby .Aty siedzisz i powtarzasz te glupoty kiedy ludzie nawet pracujac sa pozadluzani bo nie sa wstanie sie utrzymac z tych marnych groszy.twoje zadowolenie z samego siebie jest doprawdy godne pogardy .Gratuluje dobrego samopoczucia,to wstyd dal polski ze ma takiego syna.
zdjecie uzytkownika
tt - 2015-09-04 10:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest już może wyplata
zdjecie uzytkownika
wyplata - 2015-09-04 11:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W spodzielczym nie
zdjecie uzytkownika
fachman - 2015-09-04 11:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basia - 2015-09-03 17:25:13]:
te Master-nie bądż taki mądry bo sam będziesz zapierda....ł jak połowa ludzi odejdzie gdzieś indziej
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie z osoba z dzialu HR oraz mistrzem wydzialu na ktory mamy byc przyjeci,
Pytania: pytania zadawane dotyczyly tego dlaczego chcialbympracowac w tej firmie, jak potrafie zorganizowac sobie czas pracy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 11:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
fan - 2015-09-04 11:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bank spółdzielczy pamięta czas KOMUNY--I PRACUJE JAK W KOMUNIE-TYLKO DO 13.30.
zdjecie uzytkownika
spam - 2015-09-04 11:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moderator-upiększa forum reklamami-jaka kasa-też bym chciał???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Swedwood Poland?
Zadaj pytanie
alert