Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
:) - 2014-12-04 18:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy jak ktos niedługo pracuje to premi swiotecznej niema ?
zdjecie uzytkownika
była - 2014-12-04 19:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [o - 2014-12-04 17:44:12]:
była i jest. nawet w banku w którym zawsze jest dzień po/;0
zdjecie uzytkownika
:)) - 2014-12-04 19:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premia tylko dla osob przyjetych do 1 wrzesnia.
zdjecie uzytkownika
cichy - 2014-12-04 22:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aq - 2014-11-19 22:57:27]:
plus strzelający z ucha lider taki łysy i wredny z ryja nie da sie nie zauważyć
zdjecie uzytkownika
:( - 2014-12-05 10:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZiGi - 2014-12-02 18:54:30]:
Jeszcze więcej,to za wiele.Zależy mi bardziej na przyjaznej atmosferze :)
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-12-05 16:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:( - 2014-12-05 10:24:22]:
Wydaje mi się że o przyjazną atmosferę będzie ciężko :/
zdjecie uzytkownika
sortownik - 2014-12-05 23:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzis o godzinie 14 Zm C, w szatni f2 zgubiono portfel z cała zawartoscia dokumentów. Znalaźce prosze o kontakt tel jesli tako owy sie znajdzie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-07 10:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Czy ktoś wie kiedy panowie z lakierni szkoleni ostatnio na tej nowej szlifierce jadą do Włoch na 8-tygodniowe szkolenie?
zdjecie uzytkownika
456 - 2014-12-07 11:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-12-07 10:00:58]:
8-tygodniowe to będziecie mieli na lakierni
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-07 14:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [456 - 2014-12-07 11:51:25]:
jeden z pracowników lakierni chwalił się że wyjeżdżają na takie szkolenie na 8 tygodni do Włoch, więc chciałem się dowiedzieć kiedy jadą.
zdjecie uzytkownika
kejs - 2014-12-07 17:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [456 - 2014-12-07 11:51:25]:
ktoś powyżej wspominał już o ewentualnych premiach na jakie można liczyć w Swedwood Poland z okazji zbliżających się świąt. Czy z okazji tego , że pewnie sporo jest na forum osób które pracują tu już dłuższy czas możecie powiedzieć na jakiej wysokości premie można liczyć w tym roku od firmy? z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
:)) - 2014-12-07 19:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1prog-510 brutto 2prog-410 brutto 3prog-310 brutto
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-12-08 07:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:)) - 2014-12-07 19:37:57]:
Napisz jeszcze o co chodzi z tymi progami bo wiele osób nie ma pojcia z czym to si je.
zdjecie uzytkownika
:)) - 2014-12-08 09:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wypelnia sie taki papierek do socjalnego za zarobki z 2013 i dzieli sie na ilosc osob w rodzinie.1 prog to do 1000 zl na osobe 2 to od 1000-2000 a 3 to powyzej 2000 tys.
zdjecie uzytkownika
polak - 2014-12-09 20:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Abraham - 2014-11-23 10:53:31]:
Czy ktoś się orientuje czy zatrudniają teraz w Ikea. Jakie są zarobki na początek. Dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
Stach - 2014-12-10 22:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chujrzelaki buraki z lakierni to największe pajace we Wielbarku. Nic nie umiejo tylko narzekajo. A i robotę potrafio pięknie spier do lic.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-13 15:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Stach - 2014-12-10 22:33:58]:
Stachu skończyłeś chociaż trzy klasy podstawówki? Patrząc na Twoją pisownię to chyba jakoś udało Ci się nawet tą szkołę ominąć. Ps. Ty nigdy nic pięknie nie "spier do li łeś"? Normalnie tylko podwyżkę Ci dać...
Ludzie... Różne "Stachy" i inni. Weźcie się wszyscy do pracy a naprawdę będzie dla wszystkich lepiej. Większość ściemia że pracuje a potem żal że mistrz premi nie dał. Bardzo się mylicie myśląć że mistrz czy kierownik nie widzi jak pracujecie...
Wesołych Świąt życzę wszystkim!
zdjecie uzytkownika
Marek GB - 2014-12-16 21:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokaż że dobrze pracujesz to wycisną z ciebie wszystko ,podkręcają tempo normy rosną praca nie adekwatna do zarobków każda minuta się liczy
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-16 23:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marek GB - 2014-12-16 21:19:05]:
Marek nie wiem jak u Ciebie. Ja tam pracuje w zakładzie od początku i nikt ze mnie nie wyciska nie wiadomo czego. Fakt normy są ale ja nigdy jeszcze planu nie wykonałem. Robię swoje,czuje się fachowcem w tym co robię a jak ktoś ma żal że mało to krótka piłka ilość czy jakość. Ja robię jakość i tego się trzymam. Inni robią ilość ale efekty potem są w paczkach. Nie jestem kumplem mistrza ani nic a pretensji do mnie niema nikt że zrobiłem tyle czy tyle. Co do zarobków ok,trochę niesprawiedliwości jest. Ja osobiście pracuje fizycznie ciężko a stawkę mam taką samą co Pani z napraw.(bez urazy drogie Panie) A że każda minuta się liczy? Co chciałbyś leżeć w pracy? Załóż firmę, zatrudnij kilku ludzi i ciekaw jestem czy pozwolił byś im na leżenie...pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jakaś/IKEA/jakiś/pracownik - 2014-12-17 12:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca trzeba ją wykonywać jak najlepiej się potrafi, płaca za godz. kwestia gustu jednym się podoba drugiemu nie. Ale za to premia, która ładnie brzmi "wypracowana" to jedna wielka porażka, można cały miesiąc za..... aż wiesz po co masz rowek a nie przyjdź na 100 to jej nie dostaniesz, o przepraszam dostaniesz tak na odczepnego minimum jakie tylko możliwe. Dlatego powinno jej się zmienić nazwę na SETKOWĄ a nie "wypracowaną "
zdjecie uzytkownika
fan - 2014-12-17 14:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kryteria płac w 'naszej' firmie są nieadekwatne do umiejętności i wiedzy fachowej, to spora większość pracowników zauważyła. Np. lider na lakierni zm. C to szczawik niemający pojęcia o ustawieniu produkcji, a jedynym motywującym pracowników zdaniem do pracy jest cytuje łogień z du..y. Na palarnie to choćby i cztery razy na przerwę to często dwa. Jedna ręka w kieszeni głaszcze 'mikołaja' druga trzyma telefon, czy brak czy nie,ale jak pępkowe razem to wiele wolno -- mam cichą nadzieje, że przy nowym kierowniku jego upodobania do masturbacji osłabna.
zdjecie uzytkownika
onn - 2014-12-17 15:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-12-13 15:44:57]:
umiejo, narzekajo, potrafio - pięknie popisałeś się pisownią, aż dziw bierze jak ktoś taki może tam pracować. Zastanawiam się jakie jest kryterium zatrudniania osób w tej firmie.....
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-12-17 23:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jakaś/IKEA/jakiś/pracownik - 2014-12-17 12:33:57]:
Jeśli chodzi o premię, to dostajemy ją tylko dlatego że pracodawca chce nam ją dać. Pracodawca nie ma obowiązku dawać premii a pracownicy nie mają podstaw by narzekać że premia jest niska bądź czasem w ogóle jej nie ma.
To wyłącznie dobra wola pracodawcy że premię mamy.

Nie sądzę by ktokolwiek zatrudniał się w Ikea, dlatego że można dostać premię.
zdjecie uzytkownika
erty - 2014-12-18 13:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onn - 2014-12-17 15:09:46]:
Panie "onn". Odpowiadając na czyjś post klikamy w "odpowiedź" nad tym postem. Klikając pod, odpowiadasz na post innej osoby. Tzn. też się nie popisałeś.
zdjecie uzytkownika
jakaś/IKEA/jakiś/pracownik - 2014-12-19 12:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZiGi - 2014-12-17 23:21:30]:
OK może źle się sprecyzowałem, nie chodzi mi o wysokość premii a nawet czy ona jest a jedynie o sposób jej przyznawania. Jeśli już jest to bynajmniej na moim dziale jej wysokość jest uzależniona na ilu 100 byłeś, a nie jak pracowałeś przez cały miesiąc. Można nawet usłyszeć że jak nie przyjdziesz na 100 to jej nie dostaniesz, dlatego jak by jej nie było to może też by znikły głupie szantaże a przede wszystkim podejście ludzi do pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Swedwood Poland?
Zadaj pytanie
x