Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wkurwiony - 2016-06-03 19:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co się w tej firmie zaczyna robić... Cyrk i burdel na kółkach. Pytam się gdzie jest inspekcja pracy... Czy te świnie są naprawde bezkarne? Sami rozjeżdzają się po hotelach za nasze pieniądze, a nam bronią dodatkowej 10 minutowej przerwy. Zebyście się w piekle za to smażyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Daj - 2016-06-04 10:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dziś wypłata
zdjecie uzytkownika
Tylk - 2016-06-04 10:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie w tej sytuacji jest rzecznik prasowy "rzadu" ikei , meczennik i uwielbieniec ojca swego grochola i matki Anny najswietszej -ZIGI-? Narod Cie potrzebuje!!! twych rad i madrosci . O przemow proroku! Rozjasnij swym blaskiem ten mrok:-) :-) :-).
zdjecie uzytkownika
rrr - 2016-06-04 12:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech się tworzy jakiś nowy zakład pracy bez mrugnięcia okiem zostawię ten zakład i wielu moich kolegów tez tylko trzyma to ze innej roboty nie maja nagranej.
Nikomu nie polecam pracy na produkcji pierr ikea tak szanuje ludzi.
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-06-04 12:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
I po jaki chukk te wszystkie szkolenia, ankiety itp.
kto ma się Utożsamiać z IIKKEEĄĄ gdzieś nas maja i jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o wartościach ikea. Sraty taty.
zdjecie uzytkownika
xy - 2016-06-04 12:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie będzie to sama. same ku..wy i ped..ły
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2016-06-04 12:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
związki są. grubas zgadza się na wszystko, a drugi się boi. Ludzie po co jeszcze płacicie te składki?? czyżby tylko po proszek do prania???
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-06-04 18:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Korzystamy z 25 minutowej przerwy przez caly rok, gdzie wedlug kodeksu pracy przysluguje 15 minut na 8 godzin pracy, wiec korzystamy z 10 minutowej temperaturowej przerwy przez caly rok. Jest tez przez caly rok dostepna gazowana woda. Możemy też korzystać z posiłku prawie za darmo. Otrzymujemy paczki dla dzieciakow. Czemu piszacy tego nie widzą i nie doceniają.....
zdjecie uzytkownika
x - 2016-06-04 21:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie rozumiesz trucizno
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-06-05 11:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy do was nie dociera, że jesteście zasobem !!! tak samo jak maszyny i inne rzeczy potrzebne do produkcji. To jest korporacja i tak w niej wygląda praca, jednostka się nie liczy przy 1500 innych osobach. Tak to już jest, i wasze dziamgolenie na forum świata nie zmieni. Tylko jest z was niezła beka !!! matoły.
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-06-06 13:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2016-05-16 20:15:10]:
bedzie dzis wyplata
zdjecie uzytkownika
ed - 2016-06-06 13:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak już jest wypłata.
zdjecie uzytkownika
jhg - 2016-06-06 14:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ed - 2016-06-06 13:52:10]:
u mnie nie ma jeszcze..ale pewnie dzisiaj do wieczora się pojawi
zdjecie uzytkownika
zorro - 2016-06-09 11:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewna gęś ,w Nowym Dworze,wzieła kiedyś udział w sporze.Spór banalny był i płytki,o to,czy ma bocianowa łydki.Kogut piał wcioż jak najety,bocianowa ma co najwyżej pięty.
zdjecie uzytkownika
Bla bla - 2016-06-09 12:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu ptactwo w modzie. Masakra gęś i bocian.
zdjecie uzytkownika
Masakra - 2016-06-09 19:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gęś to dopiero pokazuje swoje oblicze nie jednemu już zalazlo jej pióro w dupe. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
adaadadaa - 2016-06-09 20:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra nie znasz Jej to sie nie wypowiadaj a jak masz do Niej jakis problem to mozemy porozmawiac za bramą.
zdjecie uzytkownika
projekt - 2016-06-10 16:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . ktos porysował mi samochod ( golf4 ) podajze z zmiany " A " jesli ktos widzial niech da znac ps: tepic takie osoby ....
zdjecie uzytkownika
baran - 2016-06-11 07:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos wie od kiedy zaczyna sie postoj
zdjecie uzytkownika
No no - 2016-06-11 09:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba przestoj, a jak chcesz to postój postój
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-06-11 17:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slyszalem ze na zm b nieciekawie sie dzieje chodzi o montaz
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-06-11 20:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2016-06-11 17:05:15]:
Pampersy się skończyły i dlatego jest kiepsko !!!
Bosso zaczyna popuszczać !!
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-06-11 20:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto to
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-06-11 20:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty co to mówisz
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-06-11 21:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzi traktuje sie jak bydlo ale wszystko ma swoj poczatek i koniec ludzie tak dlugo nie wytrzymaja
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-06-11 22:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co je z wami ludzie sami na to pozwlacie
zdjecie uzytkownika
sam - 2016-06-11 22:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba cos z tym zrobic bo gozej byc juz nie moze
zdjecie uzytkownika
joł - 2016-06-12 11:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tępić frajerstwo regularnie ;)
zdjecie uzytkownika
tt - 2016-06-13 19:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś wczasy pod gruszą to będą u nas w firmie ? Ktoś wie ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-06-14 15:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
posadż gruszę, rozbij namiot będziesz je miał.
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2016-06-14 15:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dyrem był szwed było wszystko - dbał o pracowników, bo to oni tworzą te meble, jak nastał polak - zabrał bardzo dużo, a zaczął od straszenia za niepracowanie w rękawiczkach- taka to dbałość polaka o polaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
udanego urlopu panie dyrektorze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-06-17 11:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielbark płaci 500+ żegnam was -wolne soboty.PA PA!
zdjecie uzytkownika
asd - 2016-06-17 12:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy te trzecie podwyzki juz byly moze ktos wie
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-06-17 12:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były dla wybrańców
zdjecie uzytkownika
Asdf - 2016-06-17 20:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak była ale tylko dla operatorów tak samo jak pierwsza i druga a i załapało sie kilka panienek, ulubienic mistrzów. Jak tak dbają o operatorów to niech teraz sobie sami pracują.
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-06-17 21:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem operatorem i jakoś o mnie zapomnieli
zdjecie uzytkownika
jkl - 2016-06-18 11:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja slyszalem ze te podwyzki mialy byc w lipcu
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-06-18 20:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie może masz rację bo jakbyś dostał podwyżkę to byś nie pytał czy była skoro jesteś bardzo dobrym pracownikiem
zdjecie uzytkownika
uprzejmy - 2016-06-19 02:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gonitwa sie zaczeła
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-06-20 15:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko, dyro P(o)lak pójdzie wyżej i dopiero zacznie się cyrk!
zdjecie uzytkownika
Asdf - 2016-06-22 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
??????
zdjecie uzytkownika
aq - 2016-06-23 19:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno na lakierni już ludzie mdleją
zdjecie uzytkownika
cytat na dziś - 2016-06-23 19:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"zboże, które początkowo używane było wyłącznie jako pasza dla bydła, wkrótce stało się pożywieniem ludzi.I wynaleziono wówczas bydło ludzkie, niewolników."
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2016-06-23 19:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej lakiernicy. Cóż to się u was nawydziwiało że karetka na halę wjechała?
Policja, która weszła na teren zakładu po 14 również do was przyjechała?
zdjecie uzytkownika
nbh - 2016-06-23 20:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sie stalo dzis na lakierni
zdjecie uzytkownika
aq - 2016-06-23 20:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby operatorzy pomagali ludziom na odbiorniku i podajniku byłoby lepiej dla wszystkich a tak to nawet nie chcą zmienić jak się idzie do łazienki
zdjecie uzytkownika
mjn - 2016-06-23 20:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dlatego ze ludzie sie boja
zdjecie uzytkownika
mkj - 2016-06-23 20:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w glowie sie nie miesci jak ludzie pisza jakie rzeczy sie dzieja w tym zakladzie jestesmy ludzmi ale ja sam czasami zapominam ze jestem czlowiekiem
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie z osoba z dzialu HR oraz mistrzem wydzialu na ktory mamy byc przyjeci,
Pytania: pytania zadawane dotyczyly tego dlaczego chcialbympracowac w tej firmie, jak potrafie zorganizowac sobie czas pracy.
zdjecie uzytkownika
rr - 2016-06-24 08:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lakiernia to jest inny świat niż reszta zakładu, więc czemu się dziwicie.
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-06-24 13:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po dniu jakości, ktoś nie wytrzymał z wrażenia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Swedwood Poland!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert