Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-02-22 18:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tchórzu nawet nie dorastasz mu do pięt?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-02-22 20:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aq - 2015-02-22 16:02:29]:
tchórz
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-02-23 18:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-02-22 20:56:19]:
a o co ci chodzi czlowieczku?
zdjecie uzytkownika
LA LA - 2015-02-23 18:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A Z ELKĄ Z MASZYNOWNI TO CO SIĘ STAŁO BYŁA OCHRONA
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-02-24 08:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jaka ela k?i po co byla ochrona
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-02-24 08:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LA LA - 2015-02-23 18:53:47]:
a co Cie to interesuje zajmnij sie swoja wielka du.a fuuu brzydze sie plociuchami
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-02-24 09:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pablo - 2015-02-24 08:48:32]:
ja tez moja droga sie nimi brzydze a pytam nie z ciekawosci a z troski ze tak moge powiedziec nie kazdy tu zyje tylko plotami i czeka az drugiemu sie noga podwinie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-24 10:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no,zostawiasz nas na GB.Ale z drugiej strony jak taki gość jak ty ma dosyć to odejście to jedyna rozsądna decyzja(po co się męczyć).Po raz kolejny udowadniasz,że jesteś konkretny facet i w tańcu się nie pier.....isz!A jednak pieniądze to nie wszystko -spokój,rodzina,zdrowie to najważniejsze.Brawo!Już zazdroszczę twoim przyszłym współpracownikom w nowej firmie ,gdziekolwiek ona będzie.Cześć!
zdjecie uzytkownika
sober mind - 2015-02-24 14:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
trzymajcie sie razem i współpracujcie z szacunkiem do siebie , macie dobry team i pamietajcie ze dobre relacje to podstawa bo w pracy spedzamy ok 30% zycia.
zdjecie uzytkownika
sober mind - 2015-02-24 14:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-24 10:34:49]:
zostawiam Was w dobrych rękach , dzieki za dobre słowo - RESPECT !!
zdjecie uzytkownika
Zl - 2015-02-24 17:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można prosić adres E mail swedwoodu żeby wysłać CV ?
Dzięki
zdjecie uzytkownika
master - 2015-02-25 07:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co powiecie o rudej z pakowni ?
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-02-25 08:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [master - 2015-02-25 07:10:49]:
ty master jak chcesz to zaraz cos o tobie mozemy powiedziec jaj taki ciekawy jestes to przenies sie i bedziesz wiedzial bo patrze ze sensacji szukasz masz malo wrazen to poszukaj ich moze w domu w sypialni a nie tu juz chcesz siec zament wlasnie przez takich jak ty powinni ujawnic tych co tu wypisuja
zdjecie uzytkownika
prac-ownik - 2015-02-25 08:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piotrek trzymaj się!!!
Powodzenia na nowym stołku (bo pewnie już jest).
zdjecie uzytkownika
Master - 2015-02-25 17:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sober mind - 2015-02-24 14:11:45]:
RESPECT!
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-02-25 20:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [master - 2015-02-25 07:10:49]:
Nie dla psa kiełbasa
zdjecie uzytkownika
GB - 2015-02-26 00:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzymaj się Piotr! naprawdę przykro że zmieniasz prace. Źle się dzieje że odchodzą z tego zakładu osoby które zawsze na pierwszym miejscu stawiają szacunek do drugiej osoby. Dzięki w imieniu całego GB za twoją pracę i powodzenia w następnej.
zdjecie uzytkownika
gb 2 - 2015-02-26 08:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sober mind - 2015-02-24 14:11:45]:
Zastanów się jeszcze,pomyślałeś że stracisz emeryturę z Tack?He,He!Powodzenia!!!
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-02-26 09:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ty chyba ciot.... jestes a nie prawdziwy facet na tym glupim forum to z zazdrosci tylki wszystkim obrabiacie i rzeczy wyssane z palca wypisujecie tylko ktos madrzejszy czy ladniejszy to juz sie zaczyna opanujcie sie idioci i swoimi tylkami zajmijcie
zdjecie uzytkownika
Pracownik . ikea - 2015-02-27 22:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Administratorze powiedz mi dlaczego moje wpisy usuwasz ?
czy mam ci du pe lizać żeby zostały jak reszta
zdjecie uzytkownika
Juhas - 2015-02-28 02:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik . ikea - 2015-02-27 22:58:48]:
Dlatego, ponieważ były wulgarne, nie wnoszące nic do tematu, zostały zgłoszone jako obraźliwe… Mogło być wiele powodów.

To nie jest wasze prywatne forum. Nie możecie żądać by wszystko co zostanie tu umieszczone zostało tu na wieki. Tu o treściach które pozostaną decydują moderatorzy, który mają jasne dla nich wytyczne jak postępować gdy pojawi się wpis łamiący regulamin, netykietę bądź po po prostu gdy wpis zostanie zgłoszony.
Jeśli takie podejście moderatorów wam nie odpowiada, zachęcam do wykupienia serwera i postawienia własnego, prywatnego forum, na którym wy będziecie decydować kto może pisać, co może pisać i jakie treści nie będą kasowane.
Z pewnością będzie to o wiele wygodniejsze rozwiązanie i narzekać i wyklinać innych pracowników będziecie mogli. I danych osobowych nikt nie usunie, i przekleństw nie wymoderuje i skontaktować będziecie się mogli z poszczególnymi użytkownikami… Zalet jest wiele.
Są jednak i wady. Jeśli rozpęta się jakaś afera, ktoś może złożyć zawiadomienie na policję i policja bez problemu dotrze do danego delikwenta.
…ale może jednak warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zdjecie uzytkownika
Pracownik . ikea - 2015-02-28 09:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1 .Prawde sie usuwa to nazywa forum ?
2. Jednie faną reklame sie robi dla ikei i nic niema wspólnego forum
3.nic wulgarnego wpisu nie było tam pracuje to wiem co tam dzieje
4.JAK TAM COŚ NAPISAŁEŚ TO NAWET ODWAGI NIE MASZ SIE PODPISAĆ TO WIESZ TAKICH LUDZI SIE NAZYWA
5. Jak sami pracownicy ubliżają i wyzywają to pasuje nic to tego admin niema to sam sobie poczytaj tu wpisy jeżeli o zakładzie ktoś coś prawde napisze to trzeba szybko usunąć
6 . cenzura jest robioną jak za komuny a ty mi wydaje że jesteś komunistą nawet nie Miślisz niczego wyjaśnicz żle o zakładzie to usuwać
7 KSIEGIE GOŚCI LUB FORUM MOGIE ŻŁOŻYĆ O IKEI TO JEST DARMOWE JAKEGOŚ PORTALU WZIĄĆ TAK SAMO JAK TU TYLKO ADMIN JEST Z IKEI JAK ŻLE KTOŚ O ZAKŁADZIE NAPISZE TO USUWA
zdjecie uzytkownika
Juhas - 2015-02-28 13:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik . ikea - 2015-02-28 09:30:12]:
Jak już ochłonąłeś to przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, zastanów się w jakim to języku i napisz to samo jeszcze raz, tyle że po Polsku.
Nie zrozumiałem połowy z Twojego przekazu.
Apel do wszystkich: NAUCZCIE SIĘ PISAĆ PO POLSKU!!
To jak piszecie w internecie świadczy o was! Świadczy o waszym wykształceniu i o waszym podejściu do tych, którzy te wasze wypociny będą czytać.
Raka oczu można dostać od czytania tego co piszecie i mam na myśli jedynie ogromną ilość błędów ortograficznych, interpunkcyjnych i stylistycznych.
Wasi poloniści płaczą/przewracają się w grobach gdy zdają sobie sprawę z tego że do waszych głów nic nie dotarło.

A teraz do rzeczy. Nie dziw się że treści są usuwane. Jak już pisałem, to nie jest wasze prywatne forum i nie wy decydujecie jakie treści zostaną a jakie będą usunięte. Możliwe że do administracji przyszły wytyczne by usuwać treści godzące w dobre imię firmy i takie treści są usuwane.
Jeśli sądzisz że dasz radę założyć i utrzymać forum gdzieś na jakimś portalu, to no co czekasz. Do dzieła :D Tylko pamiętaj że zakładając stronę u kogoś, nie ty jesteś jej właścicielem, a jedynie wynajmujesz miejsce i technologię od innego podmiotu. Do administratora takiego portalu można się zgłosić o usunięcie danej strony. :) Gdy Ty będziesz właścicielem strony to Ty będziesz decydował czy chcesz usunąć dane treści czy nie.
Tak więc zachęcam do wykupowania miejsca na serwerze i stawiania własnego forum. Koszty nie są wielkie. Podstawowa konfiguracja serwera to wydatek ~50 złotych na rok. Do tego bardzo często dostajesz darmową automatyczną instalację bloga, forum, księgi gości czy nawet podstawowej wersji sklepu internetowego. Instalujesz to wszystko i w 10 minut masz uruchomione własne forum. Pozostaje tylko rozesłać do ludzi jego adres i staniesz się panem i władcą forum o Ikea Industry Wielbark.
zdjecie uzytkownika
Pracownik . ikea - 2015-02-28 14:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOMUNISTO MAM NIC NIE PŁACE BUHHHA
zdjecie uzytkownika
ajk - 2015-03-01 12:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co na temat kucharek myslicie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Swedwood Poland?
Zadaj pytanie