Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kolos - 2014-08-26 00:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, wydaje mi się, że w Swedwood nie zatrudniają półgłówków, chociaż patrząc na dyskusję można inne zdanie odnieść. Według mnie żeby atmosfera była normalna, bezspięciowa i przyjazna powinni coś zrobić z osobami, które skutecznie niszczą to co jest budowane latami. Chyba, że im kompletnie na tym nie zależy.
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2014-08-27 14:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podajcie pomysły jak skutecznie namierzyć tego wandala
zdjecie uzytkownika
VECTOR - 2014-08-27 15:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZOSTAWIŁA PANI KESLER SWOJE ZIELONE PRZYPRAWY W KARCZMIE
zdjecie uzytkownika
pites - 2014-08-28 00:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gościu - 2014-08-20 08:53:32]:
rekrutacja.wielbark@swedwood.com
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-30 16:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ghj - 2014-08-20 10:45:54]:
Witam,
sranie w banie z tym rokiem. Po 3 miesiącach (okres próbny) dostaniesz operatora i 12 zł/H.
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-08-30 16:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kogo typujecie na nowego mistrza montażu?
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-08-30 16:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
poszukuję osób na dojazdy trasa Olsztyn-Jedwabno-Wielbark lub Olsztyn-Szczytno-Wielbark moim samochodem. tel. 501666675
zdjecie uzytkownika
VECTOR - 2014-08-30 21:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZUKAM OSOBY MA DOJAZDY Z SAMOCHODEM SZCZYTNO ZMIANA B też mam auto
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-08-31 15:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wywieście ogłoszenia o poszukiwaniach osób do dojazdów na tablicach przy szatniach i na stołówce. Tu nie podawajcie danych kontaktowych bo moderator i tak je usunie.

@arek: Z Olsztyna? Serio? Opłaca się Tobie tak dojeżdżać? W Olsztynie nie ma pracy?
zdjecie uzytkownika
ghj - 2014-08-31 18:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2014-08-30 16:30:53]:
jak sie sprawdzisz to po 3 miesiacach niektorzy po roku albo wcale panie 'sranie w banie'
zdjecie uzytkownika
witam - 2014-09-01 17:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za informacje. Doszly mnie rowniez sluchy o nowej hali produkcyjnej. To prawda?
zdjecie uzytkownika
a - 2014-09-03 17:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo kto zostanie mistrzem na montazu
zdjecie uzytkownika
lucek - 2014-09-03 17:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze nie było chyba rozmów co?
zdjecie uzytkownika
tyu - 2014-09-04 15:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest wyplata
zdjecie uzytkownika
asdf - 2014-09-06 09:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już jest nowy Mistrz i nowy Lider
zdjecie uzytkownika
xsx - 2014-09-06 16:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka w ten piekny dzionek a kogo apropo wybrali na mistrza i lidera
zdjecie uzytkownika
pigi - 2014-09-06 19:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno to znajomi góry więc będą mieli przerąbane
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-09-06 21:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam kontaktu z pierwszym Kierownikiem Lakierni (usunięte przez administratora),czy ktoś ma namiary na Niego ? Będę wdzięczny za info.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
beatrizzzzzz - 2014-09-07 11:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niech ktoś zajmie się mistrzami na meblach,znowu zaczyna się dręczenie pracownikow,zastraszanie i poslugiwanie się raportmenką ktora donosi i klamie dla wlasnych celow i korzyści.Apropos do tego te premnie niech kierownicy je rozdzielają w zależności od pracy mają w komputerach co kto i ile zrobil,bo mistrzowie rozdzielają wedlog kto wiecej doniesie i ta wiadomość jaką ma cene,hehee...te premnie są dla dupolizusow i konfidentów.....
zdjecie uzytkownika
asdf - 2014-09-07 15:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze jak znajomy góry to może ktoś w końcu zrobi z wami porządek
zdjecie uzytkownika
beeeeeeeeeeeeeeeeeeek - 2014-09-07 19:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asdf - 2014-09-07 15:02:02]:
ale durny ty jestes nikt nie ceni wazelinarzy ,a ty wez sie za robote to premie dostaniesz .Dreczeenie o czym ty mowisz nie podoba ci sie ta organizacja to sie z niej wymiksuj wolny kraj.
zdjecie uzytkownika
chemik - 2014-09-18 10:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na MWG na naszego nowego majstra nie ma silnych calymi nocami na grach na internecie . Od roboty to on ma ludzi . I wszyscy o tym wiedza i co z tym robia nic . A nam metry licza.
zdjecie uzytkownika
ccccc - 2014-09-18 19:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. dostałem telefon z ikei z biura i nie odebrałem. czy jest szansa że zadzwonią jeszcze raz jutro??
zdjecie uzytkownika
dgh - 2014-09-22 08:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadzwon dzis sam
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-23 17:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do cccccc: lepiej wogule nie odbieraj....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x