Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tommy - 2014-10-18 19:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak tam góra bawiła się w Gołębiewskim?
zdjecie uzytkownika
gora - 2014-10-19 08:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no super super dziekuje ze pytasz bylo naprawde zaje.....
zdjecie uzytkownika
qa - 2014-10-19 17:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie , wie ktos kiedy mamy wolne za 1 listopada?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-19 17:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy my pojedziemy do golebieskiego jak gora to i my co my gorsi panie olak nam sie nie nalezy
zdjecie uzytkownika
vvvv - 2014-10-19 18:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za1 listopada jest wolny 10 listopad
zdjecie uzytkownika
oooooooooool - 2014-10-20 08:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co niektorych z tych piszacych tu to nawet do golebnika bym nie wpuscil jeszcze wode i ziarka by z pod golebi wyzarli
zdjecie uzytkownika
olk - 2014-10-20 10:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie mogę wysłać CV? Nie mogę znaleźć nawet maila.
zdjecie uzytkownika
goblin21 - 2014-10-20 15:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olk - 2014-10-20 10:52:46]:
Zadzwoń i poproś o adres e-mail(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
goblin21 - 2014-10-20 15:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vvvv - 2014-10-19 18:38:10]:
To jest pewna informacja? Ludzie pytali się mistrza działu i ten twierdził że nic nie wie i nic nie wiadomo bo decyzje nie zapadły.
zdjecie uzytkownika
miiiiiiiiii - 2014-10-20 20:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewna na 100% za 1 listopada wolny dzien to 10 listopad
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2014-10-20 22:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wyluzucie
zdjecie uzytkownika
zxcx z - 2014-10-21 08:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno 10 list. " wolne" administracja do Gołębiewskiego a robole na "dobrowolne-obowiązkowe setki"
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-21 17:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałam że na maszynowni na zmianie A nagany się stanęły ale mi się w to wierzyć nie chce że pawelek swojej ulubienicy by dał do podpisania
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-10-21 19:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jak ci sie wierzyc panno marianno ciekawska nie chce to prawidlowo
zdjecie uzytkownika
ZIBI - 2014-10-21 20:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie obciogają BEZ wyjątku
zdjecie uzytkownika
ZiBi2 - 2014-10-21 22:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZIBI - 2014-10-21 20:44:03]:
…ale nie Tobie :D
zdjecie uzytkownika
beti29 - 2014-10-22 17:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy ktos wie czy jak jest sie na rozmowie i kazo czekac na tel.to znaczy czy szanse stracone
zdjecie uzytkownika
STARY - 2014-10-22 18:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2.3.4.5.6.7. DO PRACY TAK NAS ŁADNIE ZAŁATWILI HE HE HE MONGOŁY W WIGILIE PRZYJDĄ DO PRACY NA SETKE NIE ŻAL GŁUPOTY LUDZKIEJ
zdjecie uzytkownika
goblin21 - 2014-10-22 20:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beti29 - 2014-10-22 17:32:42]:
To znaczy że nie podjęli decyzji i trzeba czekać. Jak zadzwonią to się dowiesz czy będziesz przyjęta czy nie.
Jeśli jednak nie będą dzwonić dłuższy czas, sama zadzwoń i dopytaj się czy zapomnieli czy nie przyjęli.
zdjecie uzytkownika
Eron - 2014-10-23 01:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak myślę i się zastanawiam czy Swedwood Poland jest dobrą firmą by podjąć z nimi współpracę na początek i czy mają jakieś specjalne wymagania względem pracowników, których niestety nie można nazwać stałymi pracownikami bo z tego co widzę to rotacja w pracy może być spowodowana kiepskimi warunkami zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-10-23 10:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary w te dni to chyba tylko ty bedziesz pracowal
zdjecie uzytkownika
beti29 - 2014-10-23 10:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goblin21 - 2014-10-22 20:41:21]:
dzieki za odp.wiec bede czekac zalezy mi zeby zadzwonili wiec czekam i patsze sie w ten tel.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rianek - 2014-10-23 15:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,ko wie jak wygląda praca w kontroli jakości.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
goblin21 - 2014-10-23 20:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rianek - 2014-10-23 15:07:38]:
Chodzisz z suwmiarką i mierzysz. Czasem opierdzielisz robola bo mu wiertło ucieka w bok, czasem pochwalisz bo otwory okrągłe a nie jajowate.
Pomykasz po zakładzie w żółtym ubranku, pogwizdujesz i cieszysz się bo możesz zatrzymać od cholery towaru gdy ktoś coś spierdzieli.
zdjecie uzytkownika
cvb - 2014-10-24 13:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby coś zmierzyć to trzeba wiedzieć jak no i czym
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x