Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
RP - 2014-07-16 12:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZiGi - 2014-07-16 07:09:59]:
Dziwie się że jeszcze ją trzymają....
zdjecie uzytkownika
djht - 2014-07-16 16:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie nie długo to nam zabronią wychodzenia do łazienki bo przeciesz metry sie liczą....
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-07-16 18:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie bardziej interesuje kim Ty jesteś. Już za samo odnoszenie się do innego pracownik w taki sposób, jaki tu zaprezentowałeś, powinieneś dostać opierdziel od kierownictwa.
Zastanów się co sobą reprezentujesz i czy chcesz by tak samo inni odnosili się w stosunku do Twojej osoby.

Nigdy nikomu nie kazałem się ujawniać, poza tym nikt nikomu nie każe się podpisywać pod donosami na innych. Niech opiszą ze szczegółami sprawę, kto i jak zachowuje się wobec podległych mu pracowników, co w tym wszystkim jest nie tak jak powinno i dlaczego uważa się to za przejawy mobbingu, który jak powszechnie wiadomo jest zakazany. Nie musicie się podpisywać pod anonimowym pismem. Jednak z tego co widzę to wy jesteście świetnym przykładem powiedzenia "kozak w necie piz*da w świecie". Potraficie wyłącznie wyrzucać swoje żale na NIEoficjalnym forum zakładu i nic poza tym.

Kim jestem? Jestem szeregowym pracownikiem zapierdzielającym przy maszynie i próbującym wyrobić wyśrubowane normy. Nie mam kumpli wśród mistrzów, kierowników czy gdziekolwiek powyżej zwykłego robola.
Ja jednak nie pracuję na sortowni czy innym dziale gdzie podobno szeregowy pracownik poddawany jest mobbingowi ze strony przełożonego. udało mi się i pracuję tam gdzie możemy rozmawiać z innymi pracownikami bo to maszyny za nas pracują a naszą rolą jest wyłącznie kontrola produkcji i dostarczenie maszynie materiału.

I pisze wam z tego miejsca że jeśli ktoś was gnębi, to nie żalcie się w internecie, tylko zgłaszajcie to wszędzie tam gdzie zgłosić to możecie. Nie raz, nie dwa razy tylko do skutku i za każdym razem gdy według was, któryś przełożony postępuje niewłaściwie wobec podległych mu pracowników.
Gdy dyrekcja zostanie zasypana skargami na waszych przełożonych, może w końcu dotrze do niej że jednak coś jest na rzeczy i trzeba by się tą sprawą zająć.

Pozdrawiam i życzę spokojnej pracy.

PS. Nie jestem prawnikiem i nawet do związków nie należę.
zdjecie uzytkownika
dawidzior - 2014-07-20 15:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy biora do pracy?
zdjecie uzytkownika
o - 2014-07-20 17:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawidzior - 2014-07-20 15:59:08]:
Mamy przestój.
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-07-20 20:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawidzior - 2014-07-20 15:59:08]:
Co kilka miesięcy biorą. Musisz sam się dowiedzieć. Dzwoń do fabryki, bądź osobiście się zjaw i przy okazji CV zostaw.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-07-21 21:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie urlopujesz?
zdjecie uzytkownika
PiGi - 2014-07-25 17:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZiGi kim ty właściwie jesteś że wyjeżdżasz z takimi mądrościami prawnikiem góry czy co
zdjecie uzytkownika
era - 2014-07-25 21:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZIGI TO LIDER ZE ZMIANY B PANOWIE I PANIE MASZYNOWNIA HE
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-07-26 17:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [era - 2014-07-25 21:36:57]:
Oj, z pewnością nie.
Już połowa przestoju za nami i jeszcze tydzień wolności :)
Gdzie byliście, co zrobiliście w ciągu tego minionego tygodnia? :)
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2014-08-04 20:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak cię to interesuje to, cały tydzień piłem piwo a do pustych butelek trzepałem kapucyna.
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-08-05 06:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxc z - 2014-08-04 20:48:00]:
Mam nadzieję że miałeś jakiś poślizg i się nie poobcierałeś ;)
zdjecie uzytkownika
ree - 2014-08-06 08:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z wyplata po co sprawdzalismy karty pracy skoro i tak nie zdazyli
zdjecie uzytkownika
cdfgb - 2014-08-06 12:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ree - 2014-08-06 08:14:11]:
jak to nie zdążyli sier...oto jedna, wypłata wychodzi z konta Pracodawcy 4-tego dnia roboczego miesiąca, więc czego cierpisz
zdjecie uzytkownika
rdt - 2014-08-06 13:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy beda na koncie u nas
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-08-06 13:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rdt - 2014-08-06 13:32:47]:
Gdy zainteresujesz się sesjami ELIXIR, czym one są, jak działają i dlaczego przez nie nie mamy pieniędzy na swoim koncie w chwili gdy zakład pracy wysyła je ze swojego konta, to zrozumiesz że nie ma możliwości ekspresowego przesyłania pieniędzy między różnymi bankami.
zdjecie uzytkownika
ret - 2014-08-07 10:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZiGi - 2014-08-06 13:52:17]:
tam tez byles taki madry
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-08-09 06:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie klikajcie w te linki co są poniżej!!!
Wredny spam, próbujący wyłudzić pieniądze po zrobieniu pseudotestu i wysłaniu SMS'a by zobaczyć wynik. Dodatkowo by dostać się do strony z tym pseudotestem, trzeba wejść na inną stronę, a za wejścia na nią, osoba która umieściła link dostaje kasę.

Tak więc nie wchodźcie na te linki a moderatora proszę o usunięcie tych postów!
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-08-09 06:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie klikajcie w te linki, które zostały zamieszczone niżej!!!

Wredny spam, próbujący wyłudzić pieniądze po wysłaniu SMSa. A jeżeli ciekawość was zżera i jednak weszliście na tą stronę, w żadnym wypadku nie podawajcie swojego numeru telefonu bo stracicie sporo kasy!!!

Moderatorze, usuń ten spam a jak już usuniesz spam to i mój post niech poleci o kosza.
zdjecie uzytkownika
MIła - 2014-08-16 17:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak po imprezie integracyjnej ?;)
zdjecie uzytkownika
witam - 2014-08-20 01:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ile zarabiaja u was operatorzy homaga? Mam spore doswiadczenie i nie wiem czy warto.
zdjecie uzytkownika
gościu - 2014-08-20 08:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy zna ktoś maila na który można wysyłać CV? Jak tak to proszę o podanie go. Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
ghj - 2014-08-20 10:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witam - 2014-08-20 01:29:03]:
najpierw jestes pomocnikiem jak kazdy nowy i masz stawke podstawowa po roku dostaniesz operatora jak sie sprawdzisz
zdjecie uzytkownika
witam - 2014-08-20 12:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za odpowiedz. Moze wiesz w jakich okolicach oscyluja stawki brutto dla operatorow? Rok to troche za dlugo zeby sie o tym przekonac ile dostane :)
zdjecie uzytkownika
ghj - 2014-08-20 12:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witam - 2014-08-20 12:23:12]:
od 11 do 16 brutto
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski