brak logo

PIEKARNIA OMAR

Kielce

Opinie o PIEKARNIA OMAR

Pola 2014-09-04 13:12:10
Pracowałam u was.Bardzo żałuję i wszystkim odradzam.Lepiej zdechnąć.
3
Pela 2014-09-04 13:14:51
Żal na was patrzeć.Pora się wam obudzić z tego letargu
Teresa 2014-09-04 18:14:15
Mój mąż w tej piekarni pracował,był niezadowolony z was.Ja też.Najgorsze bagno na świecie
3
Florczyk Marian 2014-09-04 18:18:18
Co złego w nas że tak wszyscy przeciw.Trzeba sobie w myślach odpowiedzieć na to trudne pytanie
Anna 2014-09-04 18:24:31
Mojego chłopaka kolega tu pracował.Był zły na niskie zarobki.Ja też była bym zła.Nie dziwię mu się.Z was też nie był zadowolony.
Pela 2014-09-04 18:34:29
Pozdrów kierownika.Niech nie drze japy na ludzi.Niech będzie zły,ale sam na siebie.Co złego w nas że tak...
1
Januś 2014-09-05 16:41:14
Z tych co odeszli nikt na pewno nie żałuje
dorr 2014-09-20 22:54:23
To co tam sie dzieje to porazka..teraz zwalniaja ludzi praktycznie codziennie i to z byle powodu..najczestszym ich powodem jest nastroj w jakim przyszli do pracy :/ stanowcze nie dla obozu pracy OMAR.
Kamil 2014-09-26 17:01:33
Bo trzeba pracować, Panie Marianie:) To główny zarzut, bo wszyscy chcieliby, żeby nie było trzeba i żeby płacili(oczywiście sam też bym tak chciał). Mnie osobiście gdzieś tam sobie krąży, co się o mnie pisze w Internetach, ale chętnie skonfronuję się z każdym, kogo bez powodu zwolniłem.
2
$ 2014-09-30 20:53:28
Wszyscy narzekaja, a tam jest super atmosfera i podobnie jak w agencji towarzyskiej...
2
Krzysiek 2014-10-07 09:52:08
Skaładałem cv do piekarni Omar, oddzwoniła do mnie pani i powiedziała co i jak wygląda. Aktualnie wyrobiłem sobie książeczke i się zastanawiam nad podjęciem pracy w tej piekarni. Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda tam dzień pracy i traktowanie pracownika jako człowieka ???.
rysiek 2014-10-07 09:56:46
Atmosfera jak w afencji towarzyskiej ? Możesz coś wiecej powiedzieć na ten temat ?
2
kuki 2014-10-23 21:51:15
najlepiej isc samemu do biura i tam ci wszystko wytłumaczą.z tego co wiem dostajesz umowe na okres próbny 3 miesiace 1800 brutto plus premia.po tym okresie w zaleznosci co potrafisz robic dostajesz 2100 lub 2600.jesli nie jestes piekarzem to zostaje tylko droga przez agencje pracy tymczasowej a tam juz nie jest tak kolorowo.i niestety ale tu trzeba zaiwaniać ale jak ktos jest nauczony roboty to wszedzie bedzie robił.
Poczatkujący 2014-12-02 16:12:37
Pracuje w Omarze od niedawna. Praca jest ciężka, ale po kilku dniach idzie się przyzwyczaić. Żadnych nieprzyjemności ze strony kierownictwa nie miałem. Pieniądze niewielkie, 1300, może 1400 miesięcznie (pracuje na umowie zlecenie przez agencje pracy tymczasowej), ale jeżeli człowiek jest w potrzebie, jak np. ja, to i taką kasą nie pogardzi. Ogólnie, to dzięki tej robocie powoli staje na nogi po paru miesiącach nieróbstwa, więc nie mam prawa narzekać.
1
m. 2014-12-17 15:50:04
Podoba mi się Twoje podejście.
2
by 2014-12-17 18:07:12
No ja nie wiem czy da się przyzwyczaić do zapierniczania ponad własne siły przez 8h bez żadnej przerwy nawet na pójście do toalety czy też żeby się napić, zjeść. Rozumiem ciężko pracą a na zasadach dla pracownika który jest CZŁOWIEKIEM a nie jakimś MURZYNO-ROBOTEM.
Ciężka praca to ciężka praca a obóz pracy to obóz pracy.
6
Początkująccy 2014-12-22 08:29:29
8 godzin bez żadnej przerwy? Nie wiem na której zmianie , stanowisku robiłeś i kto był Twoim kierownikiem zmianowym , ale tam gdzie ja jestem, to przerw na papierosa, by się napić czy zjeść jest multum. Poznałem w Omarze wielu fajny ludzi, nie czuje się żadnym "MURZYNO - ROBOTEM". Nie jest to praca marzeń, no ale bez jaj, to co tutaj się pisze to w większości żale osób, które po prostu do pracy się nie nadają. Czytałem te opinie przez pójściem do tej pracy, przerażały mnie, szedłem do Omaru z duszą na ramieniu, ale na szczęście myliłem się. I powtarzam, zarobki są delikatnie rzecz ujmując średnie, praca nie należy do najlżejszych, ale żaden " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; to nie jest.
1
Początkujący 2014-12-22 09:00:52
I na koniec: dla samych poznanych w Omarze ludzi, warto było podjąć tę pracę.
2
fachowiec 2014-12-22 09:22:59
tam jest najgorsze dziadostwo byłem i robiłem 4 godziny za darmo wyzysk
2
litwin 2015-01-07 20:47:53
Okolski zebys nie mogl skonac , za takie traktowanie ludzi .
3
xyz 2015-01-19 17:41:06
Witam. Mam pytanie jak wygląda sytuacja aktualnie w piekarni "omar" jeżeli chodzi o traktowanie pracownika, warunki pracy itp. Zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej piekarni i chciałbym się zorientować jak sytuacja się prezentuje. (jeżeli można to prosiłbym o bardziej szczegółowe odpowiedzi) z góry dzięki!
#JÓZIA # 2015-02-05 17:33:06
popieram w 100 %, ja też tam pracowalam ladnych parę lat i sama odeszlam.... jak to ostatnio się mówi :ch*j [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kamieni kupa....
3
ola 2015-02-18 20:57:26
Moja Mama tam pracowała, została zwolniona bez żadnego tłumaczenia, kierownik miał zły humor więc się na niej wyładował i ją zwolnił - jak póżniej wyjaśnił ,, miał nerwy'', bardzo źle traktują tam ludzi,na stanowisku gdzie powinny pracować dwie osoby pracuje jedna, Mama niejednokrotnie wracała z pracy z płaczem ponieważ kierownik się nad nią wyżywał, zresztą z tego co opowiadała nie tylko na niej, nie rozumiem jak można traktować tak prawie 60 letnią kobietę i ogólnie innych ludzi, życzę tej firmie i jej włąscicielowi wszytskiego co najgorsze
S 2015-04-30 12:27:23
To ile agencja zapłaciła za taki ładny post ?
1
Arbuz 2015-05-12 20:32:14
Pracowałem tam latem 2013 roku. Praca ciężka, przerw 1 lub 0 (zależy od stanowiska i natężenia pracy), picia nie można mieć, więc aby nie ulec odwodnieniu, to piłem lód używany do wyrobu ciasta (na pomocniku ciastowego). Potem rzucili mnie na taśme, byłem swiadkiem, jak 2 osoby, odpowiedzialneza wrzucanie ciasta na tasmę nie wyrabiały - jedna pojechala po 2 dniach pracy do szpitala ze zwichnięta kostka, druga poszła do domu po 5 godzinach. Oszczędzali - tam powinny robić 2 osoby. Dali mnie na kolejny tydzień na to stanowisko i zrezygnowałem, szkoda zdrowia. Płaca ok. 1400 zł na rękę miesiecznie
1
polopok87 2015-05-16 01:10:27
Nie jest tak tragicznie, idzie się przyzwyczaić, najgorszy 1 tydzień,pózniej organizm przyzwyczaja się do dużego wysiłku i jest trochę lżej. A jak komuś w ogóle nie chce się pracować, to niech siedzi na garnuszku rodziców.
2
arbuz 2015-05-28 21:38:43
Siema, synek prezesa widzę się odezwał :)
1
hubba 2015-06-14 15:07:41
PODOBNO TA PIEKARNIA UPADA, CZY TO PRAWDA ?
Fiona 2016-01-12 17:12:40
Praca przy niektórych stanowiskach nie jest cieżka ,ale jak to w każdej pracy trzeba robić mało przerw i na górze jest taka gruba świna która sie cieszy z byle czego taki istny pustak i jest operatorko Anka taki toroń najlepiej mieszac ja z błotem bo tylko przy innych sie popisuje betoniara.
1
Fiona 2016-01-17 14:08:26
Teraz sa przyjemki przez rózne agencje wiec kazdy jest na umowie zlecenie .Umowe o prace maja osoby które sa juz pare lat .
xxx 2016-01-19 20:44:52
Szans na umowę o prace nie masz więc od razu ci to na wstępie mowie, z firmy bezpośrednio cię też nikt nie zatrudni tylko skierują cie do pośrednika
obecnie jest to agencja tranwerker, czy tran i ryby pies ich jebał to s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszuści z kimś takim może tylko omar współpracować, moja dobra rada nie pakuj się w to bo szkoda tam zdrowia nerwów, Monika Trelak, Andrzej Szadkowski oraz Kamil Szadkowski to chamy nad chamami w dodatku niedorozwinięci psychicznie którzy się jarają tym jak małe dzieci że kierują ludźmi bo uważają się za kierowników do szkoły niech lepiej idą gnoje jedne nieroby, prawda jest taka że oni nawet sami nie wiedzą jak tak naprawdę funkcja kierownika wygląda bo to nie tylko jest darcie ryja tak jak oni to robią, pozdrawiam was środkowym palcem głąby
1
Leszek 2016-02-08 08:56:10
Praca w piekarni do lekkich nie należy.Dla obiboków miejsca nie ma.Kierownicy musza wymagać od pracowników
xxx 2016-02-08 14:50:20
dobrze dobrze tylko my wszyscy, nie mówimy tu o wymaganiu bo ja doskonale wiem jak wygląda wymaganie, a to co się tutaj dzieje to już nie są wymagania tylko mówiąc krótko mobbing ma każdym kroku, i jeżeli Leszku kierownik ci mówi że ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to to już kolego drogi nie jest kierownik tylko bandyta który powiem piwo żłopać pod sklepem z takimi samymi jak i on. Sam nie jedno krotnie widziałem jak ten pseudo kierownik stanął sobie przy uwijającym się pracowniku i mimo tego że gość wylewał ostatnie poty ten go dalej poganiał jeszcze mu tylko bata brakowało, i ludzie którzy tam rządzą w ogóle nie nadają się na kierowników to zwykłe buraki którzy powinni sami się do roboty wziąć bo przez takich gnojów bez szkoły ludzie wykształceni mają zamkniętą drogę, taki Andrzej Szatkowski cham i burak ostatni, życzę mu tego żeby go już wykończyły te zawały i żeby zdechł debil jeden
1
Lamanda 2016-04-11 23:41:13
Jest bardzo ciężko, poza tym atmosfera mało ciekawa, życzliwych ludzi można na palcach policzyć.... Często tak bywa, że nie ma żadnej przerwy, jedynie szybkie wyjscie do toalety i powrót. Czasem nie ma się kiedy nawet wody napić. Po ośmiu godzinach pracy człowiek jest wyczerpany totalnie. Zarobki za niskie, w stosunku do wykonywanej pracy.
1
heheszki97 2016-06-07 14:33:58
( usunięte przez administratora )Niezgoda wśród ludzi. Brak przerw. Jeden dystrybutor z wodą na całą piekarnie (śmiech na sali), brud, syf, pracownik produkcji musi też sprzątać (mimo że są sprzątaczki). Jak na taką pracę stanowczo za mało kasy. Kierownik zamiast zwracać uage i jednać ludzi cieszy się z ich kłótni, uśmiecha się i nie reaguje. Także nie bądźcie głupi, lepiej posprzątać w domu. Przynajmniej jakiś pożytek. A i nie wspomnę o starszych którzy mają do was wąty na każdym kroku bo jako uczniowie zarabiacie więcej i uprzykszają wam życi. Do wszystkiego można się przyczepić. Nic fajnego.
Barni 2016-06-16 12:38:54
Procowałem w Omarze kilka miesięcy , teraz mam inna prace ale Omaru nie wspominam zle. Praca ciężka, chociaż to zlezy od stanowiwska, czasem pracy mniej czasem więcej. Przerw ustalonych nie ma, ale mi się pare razy przez te 8 miesięcy zdazylo ze nie miałem 15 minut na jedzenie czy papierosa. kierowniczke miałem spoko, starsze towarzystwo faktycznie do najmilszych nie nnależy ale dużo młodych osob tam jest wiec ja miałem atmosferę dobra. dobra praca na pare miesięcy, dluzej nie każdy tam wytrzyma chociaz sa i tacy co pracowli pare lat i nie narzekali ja dostałem inna prace, jakbym nie odtsal to pewnie bym pracowal dalej bo ostatnio była poprawa, czy klima tam już działa?
2
xxx 2016-07-24 10:05:42
to idź na górnego canola i wrzucaj 8 godz bez przerwy ciasto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
polopok87 2016-07-26 02:25:58
Nie musialem tego robic , bo od tego byl pan Artur , ktory robil na tym miejscu codziennie i widocznie nie bylo tak ciezko, skoro nie chcial isc na inne stanowisko . Juz tam nie pracuje od prawie roku wiec nie wiem jak jest teraz, a ty jak nie dajesz rady to zmien prace lub powiedz kierownikowi by przeniosl cie gdzie indziej. Pozdrawiam.
Gość 2016-09-05 21:07:19
a wrzucałeś tam to ciasto 8 godz że jesteś wstanie mówić że chyba było lekko ?
2
Gość 2016-09-05 21:10:36
polopok87 a wrzucałeś tam to ciasto 8 godz że jesteś wstanie mówić że chyba było lekko ?
1
szymek 2016-09-13 17:20:46
Chyba nikt idący do pracy u prywaciarza nie spodziewał się że będzie lekko, więc brać się do roboty nieroby jedne, zamiast ciągle narzekać na OMAR !!!
Ktos 2016-09-19 14:54:10
Czy kedzior łukasz pracuje tam jeszcze?
xxx 2016-09-22 20:24:56
tam co drugi to cwaniak który myśli żę jest nie wiadomo kim bo ma stanowisko albo układy jak młode Szadkowskie a głównie ten pojeb Kamilek taki był cwaniaczek wielki jak był tatuś Andrzej niedorozwinięty, tatuś odszedł to i Kamilek z Pawełek też podkulili ogon bo bez tatusia się bali tam zostać bo by mieli gówno do powiedzenia ani jeden ani drugi nie znali się na robocie
2
xxx 2016-09-26 10:00:38
ludzie za jakiego sprzedawce chcecie robić w omarze przecież ta piekarnie nie prowadzi polskiej sprzedaży nawet jednego sklepu tu nie mają pokasować musieli bo bo nikt nie kupował tego badziewia, a obecnie wszystko idzie na eksport do dani
xxx 2016-09-28 09:10:08
mnie się pytasz i do Okólskiego to ci powie ale na te stanowiska wątpię żeby ktoś cię dostał oni tam już mają swoich ludzi, dostać to się tam możesz jedynie do wrzucania ciasta a nie do marketingu
xxx 2016-10-01 09:52:52
na szczęście teraz mam spokój mam bardzo dobrą pracę dobrze płatną która nie bawi się w pośredników nie ma gadania czy jesteś z pośrednia czy bezpośrednio z firmy normalnie jak i firma jest normalna to i jest normalnie kto to widział jakiś podział pośrednik czy firma, jak firma jest normalna to nie potrzebuje pośredników bo ma swoich ludzi którzy się trzymają. A Okulski niech spada na drzewo buc zasrany i ta banda jego niedorozwiniętych kierowniczków. A propos kierowniczków jak tam ten niedorozwinięty łukasz stanik kiedyś właśnie otarł się o kierownika wyglądało to jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w lesie śmiać mi się z tego śmiać mi się z tego chciało prostak po zawodówce kierownikiem on jest na poziomie dziecka z daunem chętnie bym się z niego pośmiał i nakopał mu do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gnojowi, tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Monice też bym nie pożałował kopa w ten niemiły ryj, to jak zwykle na koniec pozdrawiam was omar środkowym palcem ciał niedorozwoje z kierownictwa sram na was !!!!!!!!!!!!!
2
derma 2016-10-01 23:30:59
Na jakich ty tam stanowiskach robiłeś ,że tak nienawidzisz Stanika ??, pewnie teraz śmieją się z twoich komentarzy w Omarze. Ja tam wytrzymałam prawie rok.
Min 2016-10-04 23:20:07
Ogólnie powiem Wam, że trochę dziwnie, że od 2014 bodajże roku nie było tutaj w ogóle ofert pracy dla sprzedawców, ale rozumiem, że po prostu wszyscy pracują tutaj na umowie o prace i robią to ciągle i nie odchodzą, bo to brzmi dość logicznie chyba, tak?
Totylkoja 2016-11-03 00:43:02
Pracowałem w 2012 Kierownikiem byl Pan Andrzej... TOTALNA zakała 95% piekarni go nie trawiła nawet pracownicy starsi stażem. Nie to że niedoświadczeni przyszli i ciężko im, ciężko jest to prawda ale atmosfera budowana tam to porażka, przypierdalanie się o nic, typiary po 40 lat które robią na tym samym stanowisku co ty i za ta sama kase chodza wkurwione na wszystki i mysla ze moga Ci zlecac zadania :DDD. Kolege zwolnili za to ze przedmuchal maszyne[gdyby tego nie zrobil stanela by linia] no ale Andrzejek mial zly dzien i musial odreagowac...
Nie chce Was zniechecac... podpiszcie sobie umowe na miesiac z agencja jakas i zobacznie sami, przeceiez 100% osob po miesiacu tam nie odchodzi, ja poleglem po nie calych 3 miesiacach, ale prawda ludzie tam po 1 dniu 1 tygodniu sami odchodza. Idz sam i sprawdz !
Totylkoja 2016-11-03 00:48:38
Pozwole sobie dodac, ze jak dadza Wam stanowisko wrzucania ciasta przez 8 godzin to.. ;) to zycze powodzenia.
Zostaw swoją opinię o PIEKARNIA OMAR - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PIEKARNIA OMAR