Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Carrefour Polska

Opinie o Carrefour Polska

Pracowałeś w firmie Carrefour Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BuJaK - 2013-03-03 22:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno ochrona ma dobre zarobki mam na mysli biuro i monitoring...
zdjecie uzytkownika
stabilizator - 2013-03-04 18:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w porownaniu z tymi z biedronki to owszem
zdjecie uzytkownika
QRNIK - 2013-03-06 02:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BuJaK - 2013-03-03 22:20:33

Podobno ochrona ma dobre zarobki mam na mysli biuro i monitoring...
w biurze maja od 2900-3500 a menager nawt 4000-5000 a monitoring to zarobki kwesti 2000-2600
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-03-06 11:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś myśli że ochrona ma duże zarobki to niech się tam zatrudni to się przekona.
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-03-08 21:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak monitoring zarabia 2600 to swietnie...jestem ciekaw/a na ktorym obiekcie bo pracujac na monitoringu w zyciu takiej kasy na oczy nie widzialam/em....szok jaka macie fantazje.....TO JEST POLSKA
zdjecie uzytkownika
Marjan - 2013-03-08 21:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2600 na monitoringu owszem. Ale w dwa miesiące
zdjecie uzytkownika
Mr. Kerfiut - 2013-05-17 00:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Absurd normalnie... Cały carrefour to absurd (usunięte przez administratora) ... Nic dobrego.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-05-26 12:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
carfjut o wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma milej atmosfery
sa mili tylko jak cos chca.
Ludzie z GTSu chodza jak na szpilkach i lokaja katem oka czy kogos nie ma w poblizu bo jakjuz skonczyl sie temat pracownikow C to najezdzaja na GTS szukajac igly w stogu regałow
zdjecie uzytkownika
t27 - 2013-05-27 09:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w tej firmie coś ostatnio sie zmieniło?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-05-27 09:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie jest tylko u was to chyba wszędzie tak jest ten market jest jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie SA tacy wredni że szkoda tutaj pisac
zdjecie uzytkownika
Piwko - 2013-05-27 20:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt jeszcze bez powodu (usunięte przez administratora) nie dostal a kto zasluzyl na to żeby wylecieć to wyleciał i tyle widocznie (usunięte przez administratora) ma cos za uszami skoro tak się broni... proste i logiczne
zdjecie uzytkownika
X - 2013-08-07 18:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Carrefour Polska nie docenia pracowników, w służbie bhp pracowało wiele fachowców, Firma ich się pozbyła dziś oni zajmują czołowe miejsca w innych firmach , przykłady PLO LOT Warszawa, SGGW Warszawa, Media Ekspert, Urząd Miasta Warszawa i wiele innych miejsc , żadna osoba z bhp nie pozostała na bezrobociu .
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gghy - 2013-12-11 16:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czyli ochrona jak zarabia?? :D i co to sa jacys liderzy w ochronie ?
zdjecie uzytkownika
ajszel - 2013-12-16 11:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zewnętrzny - 2012-11-15 17:24:36]:
kto to mumin
zdjecie uzytkownika
chleb_prowansalski - 2014-02-02 23:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Liderzy w ochronie to jakby kierownicy zmiany, podrzucają śrubki do pieczywa(usunięte przez administratora).... chyba dobrze, że nie wiesz :)
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-06-05 15:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Afera goni aferę. Ludzie odpadają jak na strzelnicy. Tu czas się zatrzymał na śrubce której nie było tylko zwolniony pracownik chciał narobić komuś koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nikt nic nie napisze o Pani Matyldzie?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-06-24 18:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie śrubki do pieczywa, piszecie poważnie? i potem taki chleb kupować...nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, a co na to wszystko kierownik albo właściciel, wie o tym? ja rozumiem, że to nie jest jakiś drogi sklep ale chyba normy trzeba zachowywać tak czy inaczej, zasady bhp to samo, nie może dochodzić do podobnych sytuacji
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-07-29 17:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Studiuje obecnie marketing i public relations, więc jestem zainteresowana praktykami w tym obszarze i znalazłam u nich ofertę właśnie pracy. Może to wydaje się dziwne, bo Carrefour kojarzy się raczej z pracą za kasie, już teraz jak powiedziałam o moim pomyśle na studiach, to śmieli się, że i tak z wyższym wykształceniem skończę w tego typu sklepie. Ale wracając do oferty, to wymagania mają całkiem spore, więc nie jest to byle jaki staż. Kandydat musi spełniać takie oczekiwania: studia IV-V roku kierunku: marketing, socjologia albo psychologia społeczna, musi ogarniać w miarę pakiet MS Office, dobrze mówic po angielsku (pisać też), odznaczać się wysoka kreatywnością i miec zdolności analityczne, byc zorientowanym na cele i takie tam. Ciekawe jak to wygląda, bo staż jest płatny, normalnie na cały etat, pełne 8 godzin, więc mam nadzieje, że trochę można tam zarobić np. tak, żeby starczyło na wakacje
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-07 16:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje w tym markecie. Jest to masakra. Po kazdym wyjściu z hali sprzedaży przeszukanie. Personel niemiły wszystkich traktują jak złodziei. Po wyjsciu z pracy sprawdzają to a i tak torebki. Podobno maja monitoring a i tak podejrzewają. Nie masz kieszeni a bramki pikają. Syf na maksa. NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze te smieszne pieniądze. 5zł za godzinę to jakaś masakra lepiej iść sprzątac ulice niz sie tam upokarzać. Pracujesz na kasie dzwonisz do obslugi klienta bo masz jakis problem to przyjdą po 30 minutach/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
GODIS - 2014-08-07 23:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-08-07 16:40:27]:
NA PEWNO NA DOBTREGO PSYCHIATRE STYKNIE
zdjecie uzytkownika
ulala - 2014-08-26 13:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz pojawiła się u nich nowa aplikacja, tym razem na "pracownika działu świeże" w Chojnicach, chodzi w niej mniej więcej o to, żeby mieć doświadczenie w obsłudze klienta, być sumiennym, rzetelnym i punktualnym. No i do tego aktualna książeczka sanepidowska i już jestes praktycznie przyjęty do pracy
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-09-05 19:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-08-07 16:40:27]:
Ty to chyba w innym mieście pracujesz. Pozostawię resztę bez komentarza
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-09-16 14:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to w innym mieście, przecież była oferta odnośnie tej pracy, też widziałem, że ogłaszali się jakiś miesiąc temu w okolicach Chojnic.. i po co pisać opinie w stylu "pozostawię resztę bez komentarza", mi to właśnie komentarze pomagają sprawdzić do jakiej firmy opłaca się aplikować, a do jakiej nie za bardzo..
zdjecie uzytkownika
SDEC - 2014-09-18 20:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystkie osoby które wypisują te dziwactwa to byli pracownicy którym się nie chciało pracować i zostali wylani z roboty i próbują oczerniać jak się tylko da ( chociaż nie wiem jak jest na innych sklepach może się mylę ) Mogę tylko powiedzieć że jestem jednym z byłych pracowników Firmy Carrefour i nic mi nie wiadomo że pracownicy są tak żle traktowani jak tu piszecie fakt jest taki że zarobki nie są rewelacyjne ale osoba która niby dostaje 5 zł na godzinę niech się zastanowi kto jest jego pracodawcą bo chyba nie carrefour !!! tylko jakaś firma zewnętrzna ........
zdjecie uzytkownika
crf_torun - 2014-10-07 20:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Carrefour Polska to jest najbardziej niewdzięczna instytucja w Polsce!!!
Zwalniając pracownika tak naprawde robia wielka przysługe tej osobie :))
Niedlugo wyjde tam na sklep i sie zrzygam patrząc na te krzywe fałszywe ryje !!!
Szczególnie pewne 2 sfrustrowane stare ,ze tak powiem baby :)) które według mnie maja problemy prawdopodobnie natury psychicznej sieją w tym hipermarkiecie atmosfere strachu, fałszywości, dosłownie zaszczucia !!! Tak naprawde z wiekszoscia osob mozna sie dogadać i dobrze pracowac mimo niskich zarobków. Mam wielką nadzieje,że osoby zarządzające Carrefour Toruń sie zmienią. Nikomu źle nie życze :)) ale by sie te osoby mogły wynieść jak najdalej od tego przepieknego, fantastycznego miasta :)) Pozdrawiam wszystkich dobrze pracujących pracowników Carrefour Toruń !!!
zdjecie uzytkownika
familio - 2014-10-08 16:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
teraz mają dosyć słabą reklamę w telewizji, nie wiem jakoś do mnie nie przemawia jej ogólny zamysł, słabo to zrobili. Poza tym mają nawet sporo fajnych ofert jeśli chodzi o produkty, tutaj mogę się jedynie wypowiedzieć jako klient, który praktycznie u nich robi zakupy (akurat sklep mam pod domem) pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ACB - 2014-11-05 10:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GODIS - 2014-08-07 23:06:41]:
To chyba nie w Toruniu. Owszem wychodząc z sali losujesz czy pokazujesz kieszonki czy nie. Torebki przy wyjściu w każdym zakładzie tak jest. A jeśli siedzisz na kasie to raczej nie dzwonisz do działu obsługi klienta bo one wcale nie ruszają się z miejsca pracy. Dzwonisz do pracownika dzialu lub nadzoru. Raczej Twoja kariera w Carrefour była tylko pomyłką
zdjecie uzytkownika
portos - 2014-11-06 20:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [familio - 2014-10-08 16:20:02]:
jedna reklama w telewizji raczej nie wpłynie jakoś znacząco na to czy ktoś u nich kupuje czy nie. Prawda jest taka , że jak ktoś ma ich pod nosem to rzeczywiście skorzysta z ich usług. Jednak jeśli ktoś może kupić w tańszym sklepie ( bo niektóre produkty tu są naprawdę dość drogie) to korzysta z okazji bez skrupułów
zdjecie uzytkownika
ziko - 2014-12-21 19:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [portos - 2014-11-06 20:32:38]:
moim zdaniem ich sprzedaż utrzymuje się jeszcze tylko dlatego , że wrzucają te promocje a przy ich okazji ludzie wydają pieniądze również na inne produkty, a po za tym jak słusznie zauwazył @portos, carrefoury po prostu mają swoje sklepy w świetnych lokalizacjach i dzięki temu utargi im się zgadzają
zdjecie uzytkownika
jokas - 2015-02-22 14:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam wolę skupić się na temacie dotyczącym warunków pracy w firmie, a konkretnie firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna jak jest naprawde w tej firmie czy osoby doswiadczone sa w stanie pomóc dziekuje
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-03-10 03:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle pracujecie w carrefour bezpośrednio i umowa jest podpisywana z nimi, czy jednak zatrudniają ludzi raczej poprzez agencję pracy? Czy macie jako pracownicy sieci jakieś zniżki do sklepu, typu kartę rodzinkę z automatyczną zniżką? Po jakim czasie jest coś takiego dostępne? Jakieś dodatki na pranie koszulek dają?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-20 14:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GODIS - 2014-08-07 23:06:41]:
Niewiem kto to pisał ale to jakieś bzdury! Pok nie przycchodzi do pracownika kas a na recepcji nie przeszukują.
zdjecie uzytkownika
tresor - 2015-03-25 14:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę , że temat Carrefoura i pracy tutaj nigdy się nie wyczerpie :) w sumie codziennie można spotkać się tutaj z nowymi wydarzeniami które każdemu sprzedawcy mogą odmienić życie ;) mówi się , że praca w takim sklepie to nuda, a tak na pewno nie jest. Codziennie człowiek spotyka sięz nowymi przygodami...
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-04-23 00:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No co Ty gadasz. Na początku każda praca jest ciekawa. Ale z czasem, szczególnie w Carrefourze to nudą na kilometr wieje. Cały czas to samo się robi i za grosze.
zdjecie uzytkownika
KerFur ŻYDZI!! - 2015-11-13 18:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale nędza w tej biednej firmie ;)
Ciekawe kiedy splajtują i zrozumieją że prezesi i dyrektorzy są niepotrzebni
zdjecie uzytkownika
sina - 2015-11-14 02:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Carrefour może i nie oferują zbyt niebiańskich warunków, ale z tego co widziałem są również oferty do pracy biurowej i mnie by interesowała oferta na asystentkę dyrekcji. Na pewno nie jest to szczyt moich marzeń ale zaspokaja moje potrzeby. Dobrze, że oferują stałą umowę i jakiś rozwój - mi wystarcza.
zdjecie uzytkownika
fil - 2015-11-16 16:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza się, stała umowa to w dzisiejszych czasach można powiedzieć pewien rodzaj ekstrawagancji... powodzenia @sina :)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-11-18 19:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktos pracował jako rzeźnik na dziale mięsnym, nie wiecie jak tu z zarobkami, bo wszyscy pisza o kasjerach..
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-11-20 22:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomek sam chętnie bym się dowiedział, choć podejrzewam, że wszystkie stanowiska w firmie Carrefour są płatne podobnie
zdjecie uzytkownika
Alan - 2015-12-17 08:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-11-20 22:50:44]:
Otóż nie :) koleżanka robi jako lider DPT i ma całą masę dostaw na głowie plus ogarnięcie magazynierów i ich przypałów a zarabia mniej niż liderka działu "suche" która pilnuje trzech alejek z półkami ;)
zdjecie uzytkownika
mariola98 - 2015-12-17 11:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alan ale mimo wszystko i tak pracuje w jednym z większych i popularniejszych marketów więc nie ma na co narzeać, w cv to będzie perełka i przyda się w robieniu kariery
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2016-02-12 17:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Tczewie w Carrefour rządzi kobieta która jest potworną jędzą itp... wykorzystuje ludzi na maksa,nikt ją nie lubi bo jest snobką myśli tylko o sobie dla niej ludzie się nie liczą tylko ją interesują statystyki utarg i tabelki a to dzięki ludziom to wszystko jest.prosimy siły wyższe o jej zwolnienie z tej funkcji!!! Nie wchodzi przeniesienie jej do innego skepu żeby tam się nie wyżywała na ludziach.
zdjecie uzytkownika
rt5y - 2016-02-12 17:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Carrefour to chyba jest najczesciej odwiedzany przeze mnie sklep..wszystko jest na miejscu poukladane, lubie tam np. kupowac pieczywko zawsze swieze ;)
zdjecie uzytkownika
halugo - 2016-02-14 20:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem @rt5y to pieczywo, które jest sprzedawane w sklepie Carrefour jest wypiekane bezpośrednio na miejscu. No ale także i ciasto jest robione na miejscu, a nie zamrażane jak w innych marketach.
zdjecie uzytkownika
inko - 2016-02-22 21:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się nad ofertą jako Menadżer w Dziale Utrzymania Technicznego, tylko nie wiem jak tam jest z umową? bo wydaje mi się, ze tylko jest na okres próbny, a potem mówiecie, ze normlanie można dostać?
zdjecie uzytkownika
please - 2016-02-27 20:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie czy ogłoszenie na kierownika sklepu jest jeszcze aktualne? Jest to skierowane do stażystów, ale zapewniona jest umowa o pracę, multisport i karty robotowe.
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-03-07 18:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferty są wszystkie atrakcyjne, ale jezeli chcesz aplikowac na wyzsze stnaowisko to musisz jednak wyrozniac się kilkuletnim doswiadczeniem praktycznym, chociaz na kasjerow wiem ze dają szkolenia wstępne.
zdjecie uzytkownika
portos - 2016-03-13 10:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2016-03-07 18:14:54]:
dają oczywiście szkolenia wstępne , ale sam wiez pewnie jak to wygląda. Parę minut i po szkoleniu, a nowy kasjer i tak cały czas tylko przytakuje że rozumie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-06-23
Żródło: Gowork.pl
Oświęcim
(małopolskie)
Poszukujemy pracownika w Dziale Przyjęcia Towaru.Praca w systemie dwuzmianowym . Obowiązki : -przyjmowanie dostaw -zwroty -kontrola -praca ze skanerem  -utrzymanie porządku na hali magazynowej i placu manewrowym  -dostarczanie towaru na halę sprzedaży  Wymagania: -książeczka sanepidowska -mile widziane uprawnienia na wózki  Inne: -umiejętność pracy w zespole -chęci do pracy  
zdjecie uzytkownika
Danon - 2016-04-12 12:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę bardzo fajną ofertę Stażysta w Dziale Administracji Handlowej i Promocji Produktów Dużej Konsumpcji i zastanawiam się głównie nad tym jaka jest na tym stanowisku pensja, oświeci mnie ktoś, bardzo proszę
zdjecie uzytkownika
beksa - 2016-05-11 19:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Danon, to staż, więc jak na Carrefour więcej jak 700-800 złotych bym się nie spodziewał. :) jednak ważne zdobyte doświadczenie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Carrefour Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert