Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carrefour Polska

Pracowałeś w firmie Carrefour Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zajc - 2013-01-26 09:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ochronie to się ładnie (usunięte przez administratora) Nowy regionalny nowe zasady. Wychodzisz z pracy pokazujesz torebkę a od wczoraj jeszcze przegląd kieszeni. Pewnie jutro rewizja osobista będzie. Wali mnie to autobus jest na styk a ja mam stać w kolejce żeby pokazać co mam w kieszeniach. Śmiech na sali.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-01-31 22:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja - 2013-01-31 22:00:39

u nas...
u nas market...zamykają...
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-02-04 15:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja - 2013-01-31 22:01:59

ja - 2013-01-31 22:00:39

u nas...
u nas market...zamykają...
słyszałem,że carrefour market na grudziądzkiej zamykają w kwietniu ...wie ktoś coś o tym?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-02-28 09:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o pracę w najgorszej sieci jaką jest Carrefour to zdecydowanie odradzam pracę tam,traktowanie i podejście do pracowników jest na poziomie średniowiecza pracownicy są traktowani gorzej jak zwierzęta ,nie mają żadnych praw są wyzyskiwani przez pracodawcę i poniżani a zarobki są tak niskie że nie warto tam pracować,nie wiem dlaczego podejście kierowników i zarządu do pracowników jest tak na beznadziejnie niskim poziomie intelektualnym.
zdjecie uzytkownika
BuJaK - 2013-03-03 22:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno ochrona ma dobre zarobki mam na mysli biuro i monitoring...
zdjecie uzytkownika
stabilizator - 2013-03-04 18:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w porownaniu z tymi z biedronki to owszem
zdjecie uzytkownika
QRNIK - 2013-03-06 02:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BuJaK - 2013-03-03 22:20:33

Podobno ochrona ma dobre zarobki mam na mysli biuro i monitoring...
w biurze maja od 2900-3500 a menager nawt 4000-5000 a monitoring to zarobki kwesti 2000-2600
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-03-06 11:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś myśli że ochrona ma duże zarobki to niech się tam zatrudni to się przekona.
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-03-08 21:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak monitoring zarabia 2600 to swietnie...jestem ciekaw/a na ktorym obiekcie bo pracujac na monitoringu w zyciu takiej kasy na oczy nie widzialam/em....szok jaka macie fantazje.....TO JEST POLSKA
zdjecie uzytkownika
Marjan - 2013-03-08 21:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2600 na monitoringu owszem. Ale w dwa miesiące
zdjecie uzytkownika
Mr. Kerfiut - 2013-05-17 00:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Absurd normalnie... Cały carrefour to absurd (usunięte przez administratora) ... Nic dobrego.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-05-26 12:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
carfjut o wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma milej atmosfery
sa mili tylko jak cos chca.
Ludzie z GTSu chodza jak na szpilkach i lokaja katem oka czy kogos nie ma w poblizu bo jakjuz skonczyl sie temat pracownikow C to najezdzaja na GTS szukajac igly w stogu regałow
zdjecie uzytkownika
t27 - 2013-05-27 09:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w tej firmie coś ostatnio sie zmieniło?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-05-27 09:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie jest tylko u was to chyba wszędzie tak jest ten market jest jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie SA tacy wredni że szkoda tutaj pisac
zdjecie uzytkownika
Piwko - 2013-05-27 20:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt jeszcze bez powodu (usunięte przez administratora) nie dostal a kto zasluzyl na to żeby wylecieć to wyleciał i tyle widocznie (usunięte przez administratora) ma cos za uszami skoro tak się broni... proste i logiczne
zdjecie uzytkownika
X - 2013-08-07 18:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Carrefour Polska nie docenia pracowników, w służbie bhp pracowało wiele fachowców, Firma ich się pozbyła dziś oni zajmują czołowe miejsca w innych firmach , przykłady PLO LOT Warszawa, SGGW Warszawa, Media Ekspert, Urząd Miasta Warszawa i wiele innych miejsc , żadna osoba z bhp nie pozostała na bezrobociu .
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gghy - 2013-12-11 16:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli ochrona jak zarabia?? :D i co to sa jacys liderzy w ochronie ?
zdjecie uzytkownika
ajszel - 2013-12-16 11:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zewnętrzny - 2012-11-15 17:24:36]:
kto to mumin
zdjecie uzytkownika
chleb_prowansalski - 2014-02-02 23:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Liderzy w ochronie to jakby kierownicy zmiany, podrzucają śrubki do pieczywa(usunięte przez administratora).... chyba dobrze, że nie wiesz :)
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-06-05 15:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Afera goni aferę. Ludzie odpadają jak na strzelnicy. Tu czas się zatrzymał na śrubce której nie było tylko zwolniony pracownik chciał narobić komuś koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nikt nic nie napisze o Pani Matyldzie?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-06-24 18:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie śrubki do pieczywa, piszecie poważnie? i potem taki chleb kupować...nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, a co na to wszystko kierownik albo właściciel, wie o tym? ja rozumiem, że to nie jest jakiś drogi sklep ale chyba normy trzeba zachowywać tak czy inaczej, zasady bhp to samo, nie może dochodzić do podobnych sytuacji
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-07-29 17:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Studiuje obecnie marketing i public relations, więc jestem zainteresowana praktykami w tym obszarze i znalazłam u nich ofertę właśnie pracy. Może to wydaje się dziwne, bo Carrefour kojarzy się raczej z pracą za kasie, już teraz jak powiedziałam o moim pomyśle na studiach, to śmieli się, że i tak z wyższym wykształceniem skończę w tego typu sklepie. Ale wracając do oferty, to wymagania mają całkiem spore, więc nie jest to byle jaki staż. Kandydat musi spełniać takie oczekiwania: studia IV-V roku kierunku: marketing, socjologia albo psychologia społeczna, musi ogarniać w miarę pakiet MS Office, dobrze mówic po angielsku (pisać też), odznaczać się wysoka kreatywnością i miec zdolności analityczne, byc zorientowanym na cele i takie tam. Ciekawe jak to wygląda, bo staż jest płatny, normalnie na cały etat, pełne 8 godzin, więc mam nadzieje, że trochę można tam zarobić np. tak, żeby starczyło na wakacje
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-07 16:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje w tym markecie. Jest to masakra. Po kazdym wyjściu z hali sprzedaży przeszukanie. Personel niemiły wszystkich traktują jak złodziei. Po wyjsciu z pracy sprawdzają to a i tak torebki. Podobno maja monitoring a i tak podejrzewają. Nie masz kieszeni a bramki pikają. Syf na maksa. NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze te smieszne pieniądze. 5zł za godzinę to jakaś masakra lepiej iść sprzątac ulice niz sie tam upokarzać. Pracujesz na kasie dzwonisz do obslugi klienta bo masz jakis problem to przyjdą po 30 minutach/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
GODIS - 2014-08-07 23:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-08-07 16:40:27]:
NA PEWNO NA DOBTREGO PSYCHIATRE STYKNIE
zdjecie uzytkownika
ulala - 2014-08-26 13:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz pojawiła się u nich nowa aplikacja, tym razem na "pracownika działu świeże" w Chojnicach, chodzi w niej mniej więcej o to, żeby mieć doświadczenie w obsłudze klienta, być sumiennym, rzetelnym i punktualnym. No i do tego aktualna książeczka sanepidowska i już jestes praktycznie przyjęty do pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski