logo Carrefour Polska

Carrefour Polska

Toruń

Opinie o Carrefour Polska

:) 2013-03-08 21:11:35
jak monitoring zarabia 2600 to swietnie...jestem ciekaw/a na ktorym obiekcie bo pracujac na monitoringu w zyciu takiej kasy na oczy nie widzialam/em....szok jaka macie fantazje.....TO JEST POLSKA
Marjan 2013-03-08 21:50:21
2600 na monitoringu owszem. Ale w dwa miesiące
Mr. Kerfiut 2013-05-17 00:07:10
(usunięte przez administratora) Absurd normalnie... Cały carrefour to absurd (usunięte przez administratora) ... Nic dobrego.
obserwator 2013-05-26 12:20:40
(usunięte przez administratora)
carfjut o wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma milej atmosfery
sa mili tylko jak cos chca.
Ludzie z GTSu chodza jak na szpilkach i lokaja katem oka czy kogos nie ma w poblizu bo jakjuz skonczyl sie temat pracownikow C to najezdzaja na GTS szukajac igly w stogu regałow
t27 2013-05-27 09:21:34
czy w tej firmie coś ostatnio sie zmieniło?
1
Gość 2013-05-27 09:39:49
to nie jest tylko u was to chyba wszędzie tak jest ten market jest jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie SA tacy wredni że szkoda tutaj pisac
1
Piwko 2013-05-27 20:29:15
nikt jeszcze bez powodu (usunięte przez administratora) nie dostal a kto zasluzyl na to żeby wylecieć to wyleciał i tyle widocznie (usunięte przez administratora) ma cos za uszami skoro tak się broni... proste i logiczne
X 2013-08-07 18:51:14
Firma Carrefour Polska nie docenia pracowników, w służbie bhp pracowało wiele fachowców, Firma ich się pozbyła dziś oni zajmują czołowe miejsca w innych firmach , przykłady PLO LOT Warszawa, SGGW Warszawa, Media Ekspert, Urząd Miasta Warszawa i wiele innych miejsc , żadna osoba z bhp nie pozostała na bezrobociu .
Pozdrawiam
gghy 2013-12-11 16:20:01
czyli ochrona jak zarabia?? :D i co to sa jacys liderzy w ochronie ?
2
ajszel 2013-12-16 11:59:13
kto to mumin
1
chleb_prowansalski 2014-02-02 23:58:21
Liderzy w ochronie to jakby kierownicy zmiany, podrzucają śrubki do pieczywa(usunięte przez administratora).... chyba dobrze, że nie wiesz :)
1
Abc 2014-06-05 15:18:47
Afera goni aferę. Ludzie odpadają jak na strzelnicy. Tu czas się zatrzymał na śrubce której nie było tylko zwolniony pracownik chciał narobić komuś koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nikt nic nie napisze o Pani Matyldzie?
1
ciekawy 2014-06-24 18:14:07
jakie śrubki do pieczywa, piszecie poważnie? i potem taki chleb kupować...nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, a co na to wszystko kierownik albo właściciel, wie o tym? ja rozumiem, że to nie jest jakiś drogi sklep ale chyba normy trzeba zachowywać tak czy inaczej, zasady bhp to samo, nie może dochodzić do podobnych sytuacji
1
weronika 2014-07-29 17:21:01
Studiuje obecnie marketing i public relations, więc jestem zainteresowana praktykami w tym obszarze i znalazłam u nich ofertę właśnie pracy. Może to wydaje się dziwne, bo Carrefour kojarzy się raczej z pracą za kasie, już teraz jak powiedziałam o moim pomyśle na studiach, to śmieli się, że i tak z wyższym wykształceniem skończę w tego typu sklepie. Ale wracając do oferty, to wymagania mają całkiem spore, więc nie jest to byle jaki staż. Kandydat musi spełniać takie oczekiwania: studia IV-V roku kierunku: marketing, socjologia albo psychologia społeczna, musi ogarniać w miarę pakiet MS Office, dobrze mówic po angielsku (pisać też), odznaczać się wysoka kreatywnością i miec zdolności analityczne, byc zorientowanym na cele i takie tam. Ciekawe jak to wygląda, bo staż jest płatny, normalnie na cały etat, pełne 8 godzin, więc mam nadzieje, że trochę można tam zarobić np. tak, żeby starczyło na wakacje
1
Pracownik 2014-08-07 16:40:27
Witam. Pracuje w tym markecie. Jest to masakra. Po kazdym wyjściu z hali sprzedaży przeszukanie. Personel niemiły wszystkich traktują jak złodziei. Po wyjsciu z pracy sprawdzają to a i tak torebki. Podobno maja monitoring a i tak podejrzewają. Nie masz kieszeni a bramki pikają. Syf na maksa. NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze te smieszne pieniądze. 5zł za godzinę to jakaś masakra lepiej iść sprzątac ulice niz sie tam upokarzać. Pracujesz na kasie dzwonisz do obslugi klienta bo masz jakis problem to przyjdą po 30 minutach/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GODIS 2014-08-07 23:06:41
NA PEWNO NA DOBTREGO PSYCHIATRE STYKNIE
ulala 2014-08-26 13:04:28
a teraz pojawiła się u nich nowa aplikacja, tym razem na "pracownika działu świeże" w Chojnicach, chodzi w niej mniej więcej o to, żeby mieć doświadczenie w obsłudze klienta, być sumiennym, rzetelnym i punktualnym. No i do tego aktualna książeczka sanepidowska i już jestes praktycznie przyjęty do pracy
Abc 2014-09-05 19:29:42
Ty to chyba w innym mieście pracujesz. Pozostawię resztę bez komentarza
1
piotrek 2014-09-16 14:30:36
jak to w innym mieście, przecież była oferta odnośnie tej pracy, też widziałem, że ogłaszali się jakiś miesiąc temu w okolicach Chojnic.. i po co pisać opinie w stylu "pozostawię resztę bez komentarza", mi to właśnie komentarze pomagają sprawdzić do jakiej firmy opłaca się aplikować, a do jakiej nie za bardzo..
SDEC 2014-09-18 20:32:03
Wszystkie osoby które wypisują te dziwactwa to byli pracownicy którym się nie chciało pracować i zostali wylani z roboty i próbują oczerniać jak się tylko da ( chociaż nie wiem jak jest na innych sklepach może się mylę ) Mogę tylko powiedzieć że jestem jednym z byłych pracowników Firmy Carrefour i nic mi nie wiadomo że pracownicy są tak żle traktowani jak tu piszecie fakt jest taki że zarobki nie są rewelacyjne ale osoba która niby dostaje 5 zł na godzinę niech się zastanowi kto jest jego pracodawcą bo chyba nie carrefour !!! tylko jakaś firma zewnętrzna ........
2
crf_torun 2014-10-07 20:11:31
Carrefour Polska to jest najbardziej niewdzięczna instytucja w Polsce!!!
Zwalniając pracownika tak naprawde robia wielka przysługe tej osobie :))
Niedlugo wyjde tam na sklep i sie zrzygam patrząc na te krzywe fałszywe ryje !!!
Szczególnie pewne 2 sfrustrowane stare ,ze tak powiem baby :)) które według mnie maja problemy prawdopodobnie natury psychicznej sieją w tym hipermarkiecie atmosfere strachu, fałszywości, dosłownie zaszczucia !!! Tak naprawde z wiekszoscia osob mozna sie dogadać i dobrze pracowac mimo niskich zarobków. Mam wielką nadzieje,że osoby zarządzające Carrefour Toruń sie zmienią. Nikomu źle nie życze :)) ale by sie te osoby mogły wynieść jak najdalej od tego przepieknego, fantastycznego miasta :)) Pozdrawiam wszystkich dobrze pracujących pracowników Carrefour Toruń !!!
3
familio 2014-10-08 16:20:02
teraz mają dosyć słabą reklamę w telewizji, nie wiem jakoś do mnie nie przemawia jej ogólny zamysł, słabo to zrobili. Poza tym mają nawet sporo fajnych ofert jeśli chodzi o produkty, tutaj mogę się jedynie wypowiedzieć jako klient, który praktycznie u nich robi zakupy (akurat sklep mam pod domem) pozdrawiam.
2
ACB 2014-11-05 10:21:08
To chyba nie w Toruniu. Owszem wychodząc z sali losujesz czy pokazujesz kieszonki czy nie. Torebki przy wyjściu w każdym zakładzie tak jest. A jeśli siedzisz na kasie to raczej nie dzwonisz do działu obsługi klienta bo one wcale nie ruszają się z miejsca pracy. Dzwonisz do pracownika dzialu lub nadzoru. Raczej Twoja kariera w Carrefour była tylko pomyłką
portos 2014-11-06 20:32:38
jedna reklama w telewizji raczej nie wpłynie jakoś znacząco na to czy ktoś u nich kupuje czy nie. Prawda jest taka , że jak ktoś ma ich pod nosem to rzeczywiście skorzysta z ich usług. Jednak jeśli ktoś może kupić w tańszym sklepie ( bo niektóre produkty tu są naprawdę dość drogie) to korzysta z okazji bez skrupułów
ziko 2014-12-21 19:19:05
moim zdaniem ich sprzedaż utrzymuje się jeszcze tylko dlatego , że wrzucają te promocje a przy ich okazji ludzie wydają pieniądze również na inne produkty, a po za tym jak słusznie zauwazył @portos, carrefoury po prostu mają swoje sklepy w świetnych lokalizacjach i dzięki temu utargi im się zgadzają
jokas 2015-02-22 14:20:59
Ja tam wolę skupić się na temacie dotyczącym warunków pracy w firmie, a konkretnie firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna jak jest naprawde w tej firmie czy osoby doswiadczone sa w stanie pomóc dziekuje
maciek 2015-03-10 03:06:00
W ogóle pracujecie w carrefour bezpośrednio i umowa jest podpisywana z nimi, czy jednak zatrudniają ludzi raczej poprzez agencję pracy? Czy macie jako pracownicy sieci jakieś zniżki do sklepu, typu kartę rodzinkę z automatyczną zniżką? Po jakim czasie jest coś takiego dostępne? Jakieś dodatki na pranie koszulek dają?
ja 2015-03-20 14:47:57
Niewiem kto to pisał ale to jakieś bzdury! Pok nie przycchodzi do pracownika kas a na recepcji nie przeszukują.
tresor 2015-03-25 14:15:13
myślę , że temat Carrefoura i pracy tutaj nigdy się nie wyczerpie :) w sumie codziennie można spotkać się tutaj z nowymi wydarzeniami które każdemu sprzedawcy mogą odmienić życie ;) mówi się , że praca w takim sklepie to nuda, a tak na pewno nie jest. Codziennie człowiek spotyka sięz nowymi przygodami...
karol 2015-04-23 00:37:07
No co Ty gadasz. Na początku każda praca jest ciekawa. Ale z czasem, szczególnie w Carrefourze to nudą na kilometr wieje. Cały czas to samo się robi i za grosze.
KerFur ŻYDZI!! 2015-11-13 18:05:06
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale nędza w tej biednej firmie ;)
Ciekawe kiedy splajtują i zrozumieją że prezesi i dyrektorzy są niepotrzebni
sina 2015-11-14 02:30:39
W Carrefour może i nie oferują zbyt niebiańskich warunków, ale z tego co widziałem są również oferty do pracy biurowej i mnie by interesowała oferta na asystentkę dyrekcji. Na pewno nie jest to szczyt moich marzeń ale zaspokaja moje potrzeby. Dobrze, że oferują stałą umowę i jakiś rozwój - mi wystarcza.
fil 2015-11-16 16:22:28
zgadza się, stała umowa to w dzisiejszych czasach można powiedzieć pewien rodzaj ekstrawagancji... powodzenia @sina :)
tomek 2015-11-18 19:27:11
Może ktos pracował jako rzeźnik na dziale mięsnym, nie wiecie jak tu z zarobkami, bo wszyscy pisza o kasjerach..
Adam 2015-11-20 22:50:44
@tomek sam chętnie bym się dowiedział, choć podejrzewam, że wszystkie stanowiska w firmie Carrefour są płatne podobnie
Alan 2015-12-17 08:17:40
Otóż nie :) koleżanka robi jako lider DPT i ma całą masę dostaw na głowie plus ogarnięcie magazynierów i ich przypałów a zarabia mniej niż liderka działu "suche" która pilnuje trzech alejek z półkami ;)
mariola98 2015-12-17 11:53:21
@alan ale mimo wszystko i tak pracuje w jednym z większych i popularniejszych marketów więc nie ma na co narzeać, w cv to będzie perełka i przyda się w robieniu kariery
pracownicy 2016-02-12 17:19:10
W Tczewie w Carrefour rządzi kobieta która jest potworną jędzą itp... wykorzystuje ludzi na maksa,nikt ją nie lubi bo jest snobką myśli tylko o sobie dla niej ludzie się nie liczą tylko ją interesują statystyki utarg i tabelki a to dzięki ludziom to wszystko jest.prosimy siły wyższe o jej zwolnienie z tej funkcji!!! Nie wchodzi przeniesienie jej do innego skepu żeby tam się nie wyżywała na ludziach.
rt5y 2016-02-12 17:28:44
Carrefour to chyba jest najczesciej odwiedzany przeze mnie sklep..wszystko jest na miejscu poukladane, lubie tam np. kupowac pieczywko zawsze swieze ;)
halugo 2016-02-14 20:41:45
Z tego co wiem @rt5y to pieczywo, które jest sprzedawane w sklepie Carrefour jest wypiekane bezpośrednio na miejscu. No ale także i ciasto jest robione na miejscu, a nie zamrażane jak w innych marketach.
inko 2016-02-22 21:35:35
zastanawiam się nad ofertą jako Menadżer w Dziale Utrzymania Technicznego, tylko nie wiem jak tam jest z umową? bo wydaje mi się, ze tylko jest na okres próbny, a potem mówiecie, ze normlanie można dostać?
please 2016-02-27 20:27:29
A wiecie czy ogłoszenie na kierownika sklepu jest jeszcze aktualne? Jest to skierowane do stażystów, ale zapewniona jest umowa o pracę, multisport i karty robotowe.
miki 2016-03-07 18:14:54
oferty są wszystkie atrakcyjne, ale jezeli chcesz aplikowac na wyzsze stnaowisko to musisz jednak wyrozniac się kilkuletnim doswiadczeniem praktycznym, chociaz na kasjerow wiem ze dają szkolenia wstępne.
portos 2016-03-13 10:38:37
dają oczywiście szkolenia wstępne , ale sam wiez pewnie jak to wygląda. Parę minut i po szkoleniu, a nowy kasjer i tak cały czas tylko przytakuje że rozumie
Danon 2016-04-12 12:10:26
Widzę bardzo fajną ofertę Stażysta w Dziale Administracji Handlowej i Promocji Produktów Dużej Konsumpcji i zastanawiam się głównie nad tym jaka jest na tym stanowisku pensja, oświeci mnie ktoś, bardzo proszę
beksa 2016-05-11 19:58:50
@Danon, to staż, więc jak na Carrefour więcej jak 700-800 złotych bym się nie spodziewał. :) jednak ważne zdobyte doświadczenie
cyk 2016-07-04 15:46:08
haa haaaa, nieprawda byłam tam kierownikiem
inko 2016-07-09 22:58:18
Wiecie jakie zarobki ma payroll specialist? Oczekują znajomości niemieckiego, ale pewnie jest szansa na jakieś szkolenia.
Bomba 2016-08-22 23:28:35
Literka Dpt jakby miała przejść na sklep to uciklaby gdzie pieprz rośnie bo lider na sklepie nie ma tylko suchych ale perfumerie drogeria napoje alkohole biega na kasy zarządza dzieciakami z firmy zewnętrznej którzy pojęcia o pracy na hali nie mają i nie zarabia więcej od lidera dpt no chyba ze masz wydeptana ścieżkę. ....większość liderów z innych działów na działy pdk się nie pisze bo jest najwięcej pracy i najsłabszy zespół (firma zewnetrzna)
inko 2016-09-03 22:46:44
W sumie na takiego przyjmującego zakłady wzajemne sam bym się chętnie załapał, zwłaszcza, że zapewnione są odpowiednie zarobki, a umowa jest w pełni respektowana u nich. Może wiecie czy sa oferty pracy?
Zostaw swoją opinię o Carrefour Polska - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska