Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carrefour Polska

Pracowałeś w firmie Carrefour Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-05-27 09:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie jest tylko u was to chyba wszędzie tak jest ten market jest jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie SA tacy wredni że szkoda tutaj pisac
zdjecie uzytkownika
Piwko - 2013-05-27 20:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt jeszcze bez powodu (usunięte przez administratora) nie dostal a kto zasluzyl na to żeby wylecieć to wyleciał i tyle widocznie (usunięte przez administratora) ma cos za uszami skoro tak się broni... proste i logiczne
zdjecie uzytkownika
X - 2013-08-07 18:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Carrefour Polska nie docenia pracowników, w służbie bhp pracowało wiele fachowców, Firma ich się pozbyła dziś oni zajmują czołowe miejsca w innych firmach , przykłady PLO LOT Warszawa, SGGW Warszawa, Media Ekspert, Urząd Miasta Warszawa i wiele innych miejsc , żadna osoba z bhp nie pozostała na bezrobociu .
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gghy - 2013-12-11 16:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czyli ochrona jak zarabia?? :D i co to sa jacys liderzy w ochronie ?
zdjecie uzytkownika
ajszel - 2013-12-16 11:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zewnętrzny - 2012-11-15 17:24:36]:
kto to mumin
zdjecie uzytkownika
chleb_prowansalski - 2014-02-02 23:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Liderzy w ochronie to jakby kierownicy zmiany, podrzucają śrubki do pieczywa(usunięte przez administratora).... chyba dobrze, że nie wiesz :)
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-06-05 15:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Afera goni aferę. Ludzie odpadają jak na strzelnicy. Tu czas się zatrzymał na śrubce której nie było tylko zwolniony pracownik chciał narobić komuś koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nikt nic nie napisze o Pani Matyldzie?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-06-24 18:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie śrubki do pieczywa, piszecie poważnie? i potem taki chleb kupować...nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, a co na to wszystko kierownik albo właściciel, wie o tym? ja rozumiem, że to nie jest jakiś drogi sklep ale chyba normy trzeba zachowywać tak czy inaczej, zasady bhp to samo, nie może dochodzić do podobnych sytuacji
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-07-29 17:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Studiuje obecnie marketing i public relations, więc jestem zainteresowana praktykami w tym obszarze i znalazłam u nich ofertę właśnie pracy. Może to wydaje się dziwne, bo Carrefour kojarzy się raczej z pracą za kasie, już teraz jak powiedziałam o moim pomyśle na studiach, to śmieli się, że i tak z wyższym wykształceniem skończę w tego typu sklepie. Ale wracając do oferty, to wymagania mają całkiem spore, więc nie jest to byle jaki staż. Kandydat musi spełniać takie oczekiwania: studia IV-V roku kierunku: marketing, socjologia albo psychologia społeczna, musi ogarniać w miarę pakiet MS Office, dobrze mówic po angielsku (pisać też), odznaczać się wysoka kreatywnością i miec zdolności analityczne, byc zorientowanym na cele i takie tam. Ciekawe jak to wygląda, bo staż jest płatny, normalnie na cały etat, pełne 8 godzin, więc mam nadzieje, że trochę można tam zarobić np. tak, żeby starczyło na wakacje
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-07 16:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje w tym markecie. Jest to masakra. Po kazdym wyjściu z hali sprzedaży przeszukanie. Personel niemiły wszystkich traktują jak złodziei. Po wyjsciu z pracy sprawdzają to a i tak torebki. Podobno maja monitoring a i tak podejrzewają. Nie masz kieszeni a bramki pikają. Syf na maksa. NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze te smieszne pieniądze. 5zł za godzinę to jakaś masakra lepiej iść sprzątac ulice niz sie tam upokarzać. Pracujesz na kasie dzwonisz do obslugi klienta bo masz jakis problem to przyjdą po 30 minutach/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
GODIS - 2014-08-07 23:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-08-07 16:40:27]:
NA PEWNO NA DOBTREGO PSYCHIATRE STYKNIE
zdjecie uzytkownika
ulala - 2014-08-26 13:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz pojawiła się u nich nowa aplikacja, tym razem na "pracownika działu świeże" w Chojnicach, chodzi w niej mniej więcej o to, żeby mieć doświadczenie w obsłudze klienta, być sumiennym, rzetelnym i punktualnym. No i do tego aktualna książeczka sanepidowska i już jestes praktycznie przyjęty do pracy
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-09-05 19:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-08-07 16:40:27]:
Ty to chyba w innym mieście pracujesz. Pozostawię resztę bez komentarza
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-09-16 14:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to w innym mieście, przecież była oferta odnośnie tej pracy, też widziałem, że ogłaszali się jakiś miesiąc temu w okolicach Chojnic.. i po co pisać opinie w stylu "pozostawię resztę bez komentarza", mi to właśnie komentarze pomagają sprawdzić do jakiej firmy opłaca się aplikować, a do jakiej nie za bardzo..
zdjecie uzytkownika
SDEC - 2014-09-18 20:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystkie osoby które wypisują te dziwactwa to byli pracownicy którym się nie chciało pracować i zostali wylani z roboty i próbują oczerniać jak się tylko da ( chociaż nie wiem jak jest na innych sklepach może się mylę ) Mogę tylko powiedzieć że jestem jednym z byłych pracowników Firmy Carrefour i nic mi nie wiadomo że pracownicy są tak żle traktowani jak tu piszecie fakt jest taki że zarobki nie są rewelacyjne ale osoba która niby dostaje 5 zł na godzinę niech się zastanowi kto jest jego pracodawcą bo chyba nie carrefour !!! tylko jakaś firma zewnętrzna ........
zdjecie uzytkownika
crf_torun - 2014-10-07 20:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Carrefour Polska to jest najbardziej niewdzięczna instytucja w Polsce!!!
Zwalniając pracownika tak naprawde robia wielka przysługe tej osobie :))
Niedlugo wyjde tam na sklep i sie zrzygam patrząc na te krzywe fałszywe ryje !!!
Szczególnie pewne 2 sfrustrowane stare ,ze tak powiem baby :)) które według mnie maja problemy prawdopodobnie natury psychicznej sieją w tym hipermarkiecie atmosfere strachu, fałszywości, dosłownie zaszczucia !!! Tak naprawde z wiekszoscia osob mozna sie dogadać i dobrze pracowac mimo niskich zarobków. Mam wielką nadzieje,że osoby zarządzające Carrefour Toruń sie zmienią. Nikomu źle nie życze :)) ale by sie te osoby mogły wynieść jak najdalej od tego przepieknego, fantastycznego miasta :)) Pozdrawiam wszystkich dobrze pracujących pracowników Carrefour Toruń !!!
zdjecie uzytkownika
familio - 2014-10-08 16:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz mają dosyć słabą reklamę w telewizji, nie wiem jakoś do mnie nie przemawia jej ogólny zamysł, słabo to zrobili. Poza tym mają nawet sporo fajnych ofert jeśli chodzi o produkty, tutaj mogę się jedynie wypowiedzieć jako klient, który praktycznie u nich robi zakupy (akurat sklep mam pod domem) pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ACB - 2014-11-05 10:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GODIS - 2014-08-07 23:06:41]:
To chyba nie w Toruniu. Owszem wychodząc z sali losujesz czy pokazujesz kieszonki czy nie. Torebki przy wyjściu w każdym zakładzie tak jest. A jeśli siedzisz na kasie to raczej nie dzwonisz do działu obsługi klienta bo one wcale nie ruszają się z miejsca pracy. Dzwonisz do pracownika dzialu lub nadzoru. Raczej Twoja kariera w Carrefour była tylko pomyłką
zdjecie uzytkownika
portos - 2014-11-06 20:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [familio - 2014-10-08 16:20:02]:
jedna reklama w telewizji raczej nie wpłynie jakoś znacząco na to czy ktoś u nich kupuje czy nie. Prawda jest taka , że jak ktoś ma ich pod nosem to rzeczywiście skorzysta z ich usług. Jednak jeśli ktoś może kupić w tańszym sklepie ( bo niektóre produkty tu są naprawdę dość drogie) to korzysta z okazji bez skrupułów
zdjecie uzytkownika
ziko - 2014-12-21 19:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [portos - 2014-11-06 20:32:38]:
moim zdaniem ich sprzedaż utrzymuje się jeszcze tylko dlatego , że wrzucają te promocje a przy ich okazji ludzie wydają pieniądze również na inne produkty, a po za tym jak słusznie zauwazył @portos, carrefoury po prostu mają swoje sklepy w świetnych lokalizacjach i dzięki temu utargi im się zgadzają
zdjecie uzytkownika
jokas - 2015-02-22 14:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam wolę skupić się na temacie dotyczącym warunków pracy w firmie, a konkretnie firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna jak jest naprawde w tej firmie czy osoby doswiadczone sa w stanie pomóc dziekuje
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-03-10 03:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle pracujecie w carrefour bezpośrednio i umowa jest podpisywana z nimi, czy jednak zatrudniają ludzi raczej poprzez agencję pracy? Czy macie jako pracownicy sieci jakieś zniżki do sklepu, typu kartę rodzinkę z automatyczną zniżką? Po jakim czasie jest coś takiego dostępne? Jakieś dodatki na pranie koszulek dają?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-20 14:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GODIS - 2014-08-07 23:06:41]:
Niewiem kto to pisał ale to jakieś bzdury! Pok nie przycchodzi do pracownika kas a na recepcji nie przeszukują.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/459
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/459
zdjecie uzytkownika
tresor - 2015-03-25 14:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę , że temat Carrefoura i pracy tutaj nigdy się nie wyczerpie :) w sumie codziennie można spotkać się tutaj z nowymi wydarzeniami które każdemu sprzedawcy mogą odmienić życie ;) mówi się , że praca w takim sklepie to nuda, a tak na pewno nie jest. Codziennie człowiek spotyka sięz nowymi przygodami...
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-04-23 00:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No co Ty gadasz. Na początku każda praca jest ciekawa. Ale z czasem, szczególnie w Carrefourze to nudą na kilometr wieje. Cały czas to samo się robi i za grosze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Carrefour Polska?
Zadaj pytanie
alert