Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Carrefour

Pracowałeś w firmie Carrefour i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
QRNIK - 2012-11-26 01:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam liderzy ochrony nowi zarządzający na front office i back offisie ?
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-01-23 15:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dawno tu nikt nie był. Temat się zmienił a w Carrefour zmiany i nikt nic nie komentuje? Regionalny się zmienia w centrali zwolnienia w kraju likwidują sklepy a tu nic się nie dzieje.
zdjecie uzytkownika
Zewnętrzny - 2013-01-23 20:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie sklepy likwidują? Bo jeszcze nic o tym nie słyszałem
zdjecie uzytkownika
t25 - 2013-01-25 08:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w tej firmie coś się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
zajc - 2013-01-26 09:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ochronie to się ładnie (usunięte przez administratora) Nowy regionalny nowe zasady. Wychodzisz z pracy pokazujesz torebkę a od wczoraj jeszcze przegląd kieszeni. Pewnie jutro rewizja osobista będzie. Wali mnie to autobus jest na styk a ja mam stać w kolejce żeby pokazać co mam w kieszeniach. Śmiech na sali.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-01-31 22:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja - 2013-01-31 22:00:39

u nas...
u nas market...zamykają...
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-02-04 15:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja - 2013-01-31 22:01:59

ja - 2013-01-31 22:00:39

u nas...
u nas market...zamykają...
słyszałem,że carrefour market na grudziądzkiej zamykają w kwietniu ...wie ktoś coś o tym?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-02-28 09:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o pracę w najgorszej sieci jaką jest Carrefour to zdecydowanie odradzam pracę tam,traktowanie i podejście do pracowników jest na poziomie średniowiecza pracownicy są traktowani gorzej jak zwierzęta ,nie mają żadnych praw są wyzyskiwani przez pracodawcę i poniżani a zarobki są tak niskie że nie warto tam pracować,nie wiem dlaczego podejście kierowników i zarządu do pracowników jest tak na beznadziejnie niskim poziomie intelektualnym.
zdjecie uzytkownika
BuJaK - 2013-03-03 22:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno ochrona ma dobre zarobki mam na mysli biuro i monitoring...
zdjecie uzytkownika
stabilizator - 2013-03-04 18:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w porownaniu z tymi z biedronki to owszem
zdjecie uzytkownika
QRNIK - 2013-03-06 02:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BuJaK - 2013-03-03 22:20:33

Podobno ochrona ma dobre zarobki mam na mysli biuro i monitoring...
w biurze maja od 2900-3500 a menager nawt 4000-5000 a monitoring to zarobki kwesti 2000-2600
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-03-06 11:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś myśli że ochrona ma duże zarobki to niech się tam zatrudni to się przekona.
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-03-08 21:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak monitoring zarabia 2600 to swietnie...jestem ciekaw/a na ktorym obiekcie bo pracujac na monitoringu w zyciu takiej kasy na oczy nie widzialam/em....szok jaka macie fantazje.....TO JEST POLSKA
zdjecie uzytkownika
Marjan - 2013-03-08 21:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2600 na monitoringu owszem. Ale w dwa miesiące
zdjecie uzytkownika
Mr. Kerfiut - 2013-05-17 00:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Absurd normalnie... Cały carrefour to absurd (usunięte przez administratora) ... Nic dobrego.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-05-26 12:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
carfjut o wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma milej atmosfery
sa mili tylko jak cos chca.
Ludzie z GTSu chodza jak na szpilkach i lokaja katem oka czy kogos nie ma w poblizu bo jakjuz skonczyl sie temat pracownikow C to najezdzaja na GTS szukajac igly w stogu regałow
zdjecie uzytkownika
t27 - 2013-05-27 09:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w tej firmie coś ostatnio sie zmieniło?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-05-27 09:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie jest tylko u was to chyba wszędzie tak jest ten market jest jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie SA tacy wredni że szkoda tutaj pisac
zdjecie uzytkownika
Piwko - 2013-05-27 20:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt jeszcze bez powodu (usunięte przez administratora) nie dostal a kto zasluzyl na to żeby wylecieć to wyleciał i tyle widocznie (usunięte przez administratora) ma cos za uszami skoro tak się broni... proste i logiczne
zdjecie uzytkownika
X - 2013-08-07 18:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Carrefour Polska nie docenia pracowników, w służbie bhp pracowało wiele fachowców, Firma ich się pozbyła dziś oni zajmują czołowe miejsca w innych firmach , przykłady PLO LOT Warszawa, SGGW Warszawa, Media Ekspert, Urząd Miasta Warszawa i wiele innych miejsc , żadna osoba z bhp nie pozostała na bezrobociu .
Pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-25
Żródło: pracuj.pl
Warszawa
(mazowieckie)
CARREFOUR to PIERWSZA co do wielkości grupa dużej dystrybucji w EUROPIE, a druga na świecie! W związku z dynamicznym rozwojem, poszukujemy osoby na stanowisko: Asystent/ka Dyrektora RegionalnegoMiejsce pracy: WarszawaGłówne zadania:wspieranie dyrektora w realizacji bieżących zadańorganizacja zebrań i telekonferencjiprzygotowywanie prezentacji i zestawieńzapewnienie sprawnej komunikacji między biurem dyrektora a podległymi jednostkamiorganizowani
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
gghy - 2013-12-11 16:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli ochrona jak zarabia?? :D i co to sa jacys liderzy w ochronie ?
zdjecie uzytkownika
ajszel - 2013-12-16 11:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zewnętrzny - 2012-11-15 17:24:36]:
kto to mumin
zdjecie uzytkownika
chleb_prowansalski - 2014-02-02 23:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Liderzy w ochronie to jakby kierownicy zmiany, podrzucają śrubki do pieczywa(usunięte przez administratora).... chyba dobrze, że nie wiesz :)
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-06-05 15:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Afera goni aferę. Ludzie odpadają jak na strzelnicy. Tu czas się zatrzymał na śrubce której nie było tylko zwolniony pracownik chciał narobić komuś koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nikt nic nie napisze o Pani Matyldzie?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-06-24 18:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie śrubki do pieczywa, piszecie poważnie? i potem taki chleb kupować...nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, a co na to wszystko kierownik albo właściciel, wie o tym? ja rozumiem, że to nie jest jakiś drogi sklep ale chyba normy trzeba zachowywać tak czy inaczej, zasady bhp to samo, nie może dochodzić do podobnych sytuacji
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x