brak logo

Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

Pruszcz Gdański

Opinie o Crown Packaging Polska Sp. z o.o.

gość 2013-03-20 08:02:54
Jeżeli ktoś chce pracować i nie boi się pracy to nie jest źle. Wymagane jest od nas rzetelność, punktualność. Jeżeli wykonujesz swoją pracę należycie to nie masz co się obawiać i nie będzie ci straszny żaden kierownik. wypłata jest zawsze na czas. Jest duży hałas ale mamy ochronniki także nie jest źle.
Praca dla ludzi którzy chcą pracować a nie zbijać bąki i patrzeć tylko co by tu zrobić aby nic nie robić.
Pracuję w tym zakładzie już bardzo długo i raczej nie myślę o innej pracy.
Będą narzekać tylko ci którym nie chce się robić i już od dziecka mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lenia.
gość 2013-03-20 08:16:35
Jeszcze jedno dużo pracowników tzw rezerwa ci co pracują fajni ludzie. Widać że na pracy im zależy. Ale czasem przychodzi taki ktoś popracuje pół godziny ( praca w większości dnia siedząca) i już mówi że za ciężko.Jeden koleś to dwie godziny pracował i zrezygnował bo śmierdziało od niego leniem na kilometr, a potem siedzi przed kompem bo to jest jego ulubione zajęcie i kombinuje tak jak tu oceniając coś o czym nie ma zielonego pojęcia bo nie shańbił się w życiu żadną pracą.
Jak nie chce ci się pracować to w żadnym zakładzie ci nie będzie pasować LEŃ to LEŃ i LENIEM pozostanie
bado 2013-03-24 20:45:23
Ciekawy wpis:) poniewaz bardzo znam realia i prawda jest taka,ze wielu ma dosc,ale nie z powodu samej pracy,a z powodu traktowania.
klekle 2013-03-26 16:14:39
Ciekawy wpis normalnie to tylko pracowac ? tylko panie szanowny za przeproszeniem szanowny to za duzo powiedziane sam wiesz jak jest ludzie ciezko pracuja klamstwa oczernianie ludzi kultura raczej brak kultury ponizanie ludzi pracowalem 10 lat i zadne pieniadze nie zaplaca tego czasu niestety straconego brak mozliwosci awansu brak szacunku dla czlowieka
gość 2013-04-05 10:20:01
Pracuję w tym zakładzie znacznie dłużej niż jakikolwiek z obecnych kierowników w tym zakładzie, przeżyło się nie jedną kadrę kierowniczą i wiem jedno jak wykonujesz swoją pracę tak ja powinieneś to jest ok.
A jak ktoś się zatrudnia na produkcji z myślą o awansie to niech zapomni. Na wyższe stanowiska to trzeba mieć łeb na karku no i wykształcenie.
Te czasy chyba już minęły że ludzie po podstawówce czy zawodówce dostawały awans na kierownicze czy dyrektorskie stołki.
Więc jak pisze ktoś że pracował 10 lat i nie awansował to coś mi się wydaje że jego wykształcenie było zbyt małe
I jeszcze jedno nie jestem żadnym kierownikiem jak ktoś napisał jestem zwykłym pracownikiem produkcyjnym
Badoo 2013-04-06 21:25:51
gość - 2013-04-05 10:20:01

Pracuję w tym zakładzie znacznie dłużej niż jakikolwiek z obecnych kierowników w tym zakładzie, przeżyło się nie jedną kadrę kierowniczą i wiem jedno jak wykonujesz swoją pracę tak ja powinieneś to jest ok.

A jak ktoś się zatrudnia na produkcji z myślą o awansie to niech zapomni. Na wyższe stanowiska to trzeba mieć łeb na karku no i wykształcenie.

Te czasy chyba już minęły że ludzie po podstawówce czy zawodówce dostawały awans na kierownicze czy dyrektorskie stołki.

Więc jak pisze ktoś że pracował 10 lat i nie awansował to coś mi się wydaje że jego wykształcenie było zbyt małe

I jeszcze jedno nie jestem żadnym kierownikiem jak ktoś napisał jestem zwykłym pracownikiem produkcyjnym
Ciekawy wywód , szkoda że nie prawdziwy .
rezerwista 2013-05-11 17:03:10
w tym zakladzie nie jest zle jesli ktos naprawde sie przylozy i bedzie pracowac jak sie nalezy. No niestety ale jak ktos za przeproszeniem wali w ch... to sie dziwi ze kierownik sie drze na niego ;) owszem czasami kierownik krzyczy i to bardzo ale nie dziwie mu sie ;) bo jesli ma pod soba niektorych ludzi (nie bede wymienial z nazwisk) to nie dziwota ze sie denerwuje ... ile mozna tlumaczyc ludzia ze pracuja naprawde w powaznej firmie na swiecie i trzeba sie przylozyc jak do kazdej innej pracy:) jak jestes leniem to idz do ochrony za 5 zl/h posiedzisz sobie i nic nie bedziesz robic ;)
co za porazka 2013-06-12 15:27:43
Cholerykiem to on może być u siebie w domu,a nie w miejscu pracy.W innych przypadkach do ludzi powinien zwracać się z szacunkiem,a nie ich obrażać.Niech tak postępuje dalej,to będzie kwestią czasu jak go ,ktoś trzepnie w ten pusty tamburyn.
Bieniuszs 2013-07-21 18:36:23
Rozmawiałem z kolegami crown na piwku ja już nie pracuje na szczęście tam ale kontakt mamy wiadomo czasami warto wyjść na piwko ze starą gwardią powiem wam tyle 7 dni pracują niektórzy jeden weekend w miesiącu wolny nie nadgodziny wolne kierownik daje kiedy mu się podoba jeden za jeden regulamin mówi jak kierownictwo wysyła to 1 za 1.5 zapomnijcie pracujesz w sobotę niedziele i dostajesz jeden dzień wolnego w tygodniu dla pupilków czasami daje nadgodziny sorki ale to chyba coś nie tak całe lato i może 4 weekendy wolne za niecałe 2 tyś netto to na tyle ( usunięte przez administratora )nie nadaje się do komentowania żenada porażka na wszystkim się zna i na niczym kłamie oszukuje a dyrekcji to pasi więc jeśli chodzi o prace w tym zakładzie to nie polecam chłopaki piwko było super pozdrawiam
3
gość 2013-08-01 17:19:06
Jeszcze za nim zatęsknicie
kaszub 2013-08-02 09:05:52
po 17 latach zwolniłem się wiadomo czemu a praca fajna ludzie wspaniali po takim zwrocie sytuacji może paru dobrych fachowców wróci mnie też przeszło to przez myśl
gość 2013-08-07 14:49:43
po 17 latach się zwolniłeś coś mi się zdaje że chyba nie sam a powód to moze alkohol
obcy 2013-08-11 16:16:26
ale jaja ludzie nie wiem jak to się stało ale udało mi się i wiem że jedna z was pisze z tej firmy crown z jej wnętrza ( wyświetlił mi sie adres) jednej osoby to mam chyba nawet nazwisko
gość 2013-08-14 12:18:18
No i co w związku z tym?! Też pracuję w Crownie i jedną z opini wysłałem z pracy. Czy to zakazane?
Bocian 2013-08-16 15:13:52
Cisza już, macie 4 dni wolnego to wypad na plaże, regenerować się, zresetować i od poniedziałku na pełnych obrotach. Wasze zdrówko ! Bocian
2
Żenada... 2013-08-21 23:22:40
...jako pracownik rezerwy mam o tej firmie fatalną opinię. Trzech kierowników na produkcji to moim zdaniem co najmniej dwóch za dużo. Uzgodnisz coś z jednym, drugi nie będzie o niczym wiedział i ciosał kołki na głowie. Żadne argumenty w rozmowie z nimi nie skutkują, bo przecież kierownik rację musi mieć z założenia! Ludzi traktuje się tu jak trzodę chlewną, a o rzeczach ciebie dotyczących dowiesz się na końcu, jeśli w ogóle. Zapomnieć można o rzeczowym szkoleniu na stanowisku pracy. Wchodzisz na linię i masz śmigać od zaraz jak stary wyga, bo inaczej kręcenie z politowaniem głową i darcie gęby. Zero wyobraźni...!
gość 2013-08-26 09:20:34
Zmiany po 8 godzin: 6-14; 14-22; 22-6. Dodatki są za 2 i 3 zmiane. Z tym, że za 3 wyższe. Nie wiem jak dla pracowników tymaczasowych to wygląda.
rusek 2013-09-27 06:22:29
a Ty pracujesz w Crown'ie? Czy piszesz to jako były pracownik? Potrzebuję informacji na temat kierowców. Dziękuję!
1
kubson 2013-10-07 20:55:21
@nanana: Co konkretnie robi kierownictwo, że jest gorzej niż do tej pory? Rozbestwili się po tym wszystkim czy co?
pracownik 2013-11-04 18:50:02
Prawda jest taka, że bedziecie narzekać jak i cały Polski Naród. Był kierownik co krzyczał - źle, teraz jest zrównoważony i macie spokój - źle. Czego wy oczekujecie? Kasa za nic nierobienie?! Jeśli komuś jest tak bardzo źle to przecież pracę mozna zmienić. Albo najlepiej otworzyć własny biznes, zatrudnić ludzi i być sobie sam szefem. Ale nie, po co. Lepiej wylewać swoje żale tutaj lub narzekać wśród innych pracowników. Na szczęście są tez osoby, które myślą bardziej optymistycznie.
5
pracownik 2014-02-20 20:28:25
A ja powiem tak jeśli możesz to omijaj ten zakład wielkim łukiem. Obecny kierownik wynagradza tylko swoich ulubieńców. (usunięte przez administratora)
4
franko 2014-09-23 22:24:08
ale poraszka po wielu latach pracy 1700 zl dorwali sie do wladzy nowe kierownictwo pan tomek udaje menadzera a ma pusto pod lbem jak to muwil macie problem to pszychocie domnie pytam sie poco i tak pan to olewa co do pana sie muwi zazyczyl sobie derektor i pan menadzer muwi po imieniu mozna muwic do kolegow a nie do falszywych ludzi muwie wam omijajcie ten zklad z daleka bo i tak tu guzik zarbicie nawet 100 potra zabrac za zekomo braki imto nie potszebne bonusy bo maj po9 tysiecy panie tak zwany menadzeze i panie nowy derekto tak tszzymac niedlugo pweno sie to wzystko rozwali jak tak wspaniale zodzicie wogule to croln krajina mlekiem plynoca jest super tylko dla kogo chyba tylko dla was nic nie jet lepiej jak bylo stazy pracownicy potwierdza to anonimowo bo sie boja pozdrowienia dla pana piotra kiero zmianowego pan wszystkie rozumy zjadl wiadomo zawud wuczony to piekasz ale co zrobic jaki menadzer to kierownicy wielka jedna klika
heheszki 2014-09-29 17:00:54
Te Franko, słownik w łapę i do roboty! Ja narzekać nie mogę na firmę, warunki czy na kierownictwo. Jest okey, a w wielu miejscach pracowałam i uwierzcie, że można trafić na gorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a tu jest spoko! Jeszcze się nie zdarzyło, by kierownik bezpodstawnie mnie zbeształ, czy coś w ten deseń. Pozdro.
1
Kato 2014-10-01 10:07:27
I nie zbeszta, ponieważ robi to w "białych rękawiczkach" a swoje wypowiada do innych na innych, co słyszałem. I zapamiętaj, winny jest tylko pracownik a nie kierownik...w dzisiejszych warunkach personalnych przełożonych. A tak na marginesie, zatrudnianie na umowy śmieciowe, 11 zł. brutto samo świadczy o podejściu firmy do pracownika. Szczęście mają ci, którzy zdążyli dostać umowę na czas nieokreślony
2
Heheszki 2014-10-01 15:41:26
Taki typ człowieka, mało to takich kierowników/współpracowników? Nie oszukujmy się, w innych firmach jest podobnie. A co do umów... Teraz ze świecą szukać pracodawców co dają normalne umowy, a nie tzw. śmieciówki. A winnym tego wszystkiego nie jest do końca pracodawca, a nasze kochane państwo. Amen.
1
Kato 2014-10-02 12:29:30
Państwo jak Państwo, lecz pracodawca nie musi "dusić"pracownika. Są firmy, które mimo to, umowy dają normalne. 11 zł. brutto (ok.8,2 netto) za pracę na produkcji, gdzie często wymaga się więcej niż należy z racji stanowiska, jest lekką przesadą.A z tego co mi wiadomo, to niektórzy mają gorzej, mianowicie obsługują dwie linie,kroją blachę i jeszcze jeżdżą wózkiem widłowym....za te same pieniądze i jeszcze wymaga się min.100 % wydajności....
Heheszki 2014-10-02 17:07:17
No to pozostaje mi powiedzieć jedno: skoro są firmy w których są lepsze warunki, to niech idą tam te osoby, którym się nie podoba w Crownie, a nie narzekają i dalej pracują tam. Bo tak to jest z Polakiem, że lubi narzekać na to co ma, ale jakoś nie chce zmienić sytuacji, mimo iż widzi lepsze możliwości.
krakra 2014-10-15 20:09:54
Jest tak samo jak wszędzie.ani lepiej ani gorzej.trzeba za wszystkim chodzić i sie upominać, śmieciówki jak wszędzie, dodatki zmianowe normalne, nic więcej nie ma.i tak samo jak wszędzie ci co się zakręcą mogą się obijać a są na lepszych układach niz inni czyli normalka w polskich firmach.jeżeli siedzisz cicho to da sie wytzymac.
:) 2014-10-25 11:58:35
Ty się ciesz że z tym analfabetyzmem masz jakąkolwiek prace
lol 2014-12-11 10:05:23
Można się pośmiać z tych opinii... Taka jest polityka korporacyjna, idąc do pracy w takiej firmie trzeba się z tym liczyć, że człowiek- pracownik, jest siłą roboczą a o jego zatrudnieniu decyduje to, czy się taka umowa opłaci firmie. Wszędzie jest tak samo, takie jest w Polsce prawo pracy i ma się opłacać po prostu zagranicznym firmom otwierać tu placówki. Nie ważne gdzie szef wcześniej pracował i jakie plotki krążą w necie, w każdym oddziale korporacji zagranicznej w Polsce jest podobna polityka wobec szeregowych pracowników. Wszystkich rozczarowanych witamy w rzeczywistości.
łółół 2014-12-17 11:56:13
powiem wam jedno pani monisia i ci dwoje to im zależy tylko na fałszywych opiniach robią wszystko co można by niepochlebne opinie skrupulatnie usuwać.
Wcześniej czytałem tu opinie o właśnie tej trójce i dziwnym trafem już ich nie ma CIEKAWE. To chyba jest głównym zajęciem monisi śledzenie wpisów i usuwanie ich ( właściwie jest to chyba jedyna rzecz na którym się zna, bo na pewno nie na sprawach kadrowych). CIEKAWE JAK DŁUGO BĘDZIE TEN WPIS TU WIDNIAŁ - myślę że wkrótce zniknie.
2
Taki 2014-12-17 23:23:02
Ponieważ nie można używać danych personalnych, a co do opinii, to wszędzie są plusy i minusy, w każdej pracy.
2
pracownik 2014-12-23 21:22:24
Tzn. kto? :)
pracownik. 2014-12-24 10:07:38
Pawulon...
franko 2015-02-28 15:11:27
Ludziska walcie do pracy w Crown słyszałem że tam teraz jest Big Brother-można karierę zrobić Wielki Brat patrzy i słyszy wszystko.Żenada aby zakładać podsłuchy ludziom na produkcji może tak sobie w biurach założą więcej się dowiedzą.
6
red 2015-03-12 11:38:22
Czy pracodawca ma prawo nagrywać potajemnie rozmowy swojego pracownika w miejscu pracy? Zobacz co mówi prawo.

Tajemnica komunikowania się jest uznana za dobro konstytucyjne (art. 49 Konstytucji RP) i chroniona przez przepisy prawa a w szczególności przez przepisy o ochronie dóbr osobistych. Przysługująca pracownikowi ochrona jego prawa do swobody wypowiedzi i tajemnicy prowadzonej rozmowy, wynika z art. 23 kodeksu cywilnego, więc każde ukryte tj.: dokonywane bez wiedzy rozmówcy rejestrowanie, narusza dobra osobiste rozmówcy. Dlatego też nagrywanie rozmówcy bez uzyskania na to jego zgody praktycznie zawsze narusza co najmniej normy prawa cywilnego i to bez względu na to czy jest to rozmowa telefoniczna czy rozmowa prowadzona bezpośrednio. Zatem w razie naruszenia przez pracodawcę, poprzez użycie ukrytego podsłuchu, dobra osobistego pracownika w postaci swobody i ochrony komunikowania się, pracownikowi na podstawie przepisów prawa cywilnego przysługują określone roszczenia w ewentualnym procesie o ochronę dóbr osobistych np.: o zadośćuczynienie, o zaniechanie naruszenia dobra osobistego i usunięcie jego skutków.

W zależności od okoliczności konkretnej sprawy pracodawca rejestrujący rozmowę pracownika bez uzyskania na to jego zgody musi liczyć się z rozwiązaniem stosunku pracy ze skutkiem natychmiastowym z powodu ciężkiego naruszenia przez pracodawcę podstawowych obowiązków.Nie można przecież wykluczyć uznania takiego zachowania pracodawcy za ciężkie naruszenie jego podstawowych obowiązków np.: obowiązku z art. 111 kodeksu pracy zgodnie z którym pracodawca jest obowiązany szanować godność i inne dobra osobiste pracownika. Potajemne nagrywanie stanowi jaskrawy przykład nadużycia zaufania pomiędzy pracodawcą a pracownikiem jako stronami stosunku pracy i stanowi naruszenie prawa do prywatności, zasad uczciwości, lojalności a nawet zasad współżycia społecznego.

Ponadto jeśli nagranie zostanie upublicznione i spowoduje szkodę w dobrach majątkowych pracownika może on pozwać pracodawcę o odszkodowanie. Nie można także wykluczyć odpowiedzialności karnej samego nagrywającego albowiem zgodnie z art. 267 §3 kodeksu karnego kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem lub oprogramowaniem podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Reasumując należy podkreślić, iż pracodawca nie może potajemnie rejestrować rozmów pracownika a czyniąc to naraża się na odpowiedzialność określoną przepisami prawa pracy (art. 55§11 KP i art. 111 KP), prawa cywilnego (art. 24 KC i art. 448 KC) a nawet prawa karnego (art. 267 §3 KK). Należy zauważyć, iż przekraczając progi biura lub ogólnie zakładu pracy, pracownik nie traci swojego prawa do prywatności i zachowania pewnej sfery intymności. Ponadto poprzez sam fakt zawarcia umowy o pracę, pracownik nie wyraża przecież akceptacji dla swojej bliżej niesprecyzowanej inwigilacji a stosowania prywatnego podsłuchu nie można usprawiedliwiać prywatnym interesem pracodawcy.
4
bolek 2015-03-22 21:00:48
mam pytanie.ile moze sie spodziewac operator wózka widłowego w Crown?pozdrawiam serdecznie.p.s.otwieraja podobno nowa linie...
2
D92 2015-03-31 19:19:00
Franko, czy zgodziłbyś się na rozmowę z dziennikarzem w sprawie "Big brothera" albo ktokolwiek inny, kto wie coś o tym?
Proszę o kontakt pod adresem e-mail dominika.92@gmail.com
1
zak 2015-04-20 16:31:11
Cała sprawa z Big brotherem" właściwie została przez nasze związki zamieciona pod dywan Dyrekcja jak zwykle świętuje zwycięstwo razem ze związkami - zawsze tak było, jest i będzie że dyrekcja razem ze związkami się dogada podadzą sobie rączki i po sprawie. Pracownik crowna nie ma do kogo się zwrócić, bo do kogo? pójdziesz do związków?-oczywiście dojdzie do dyrekcji i co? WYLECISZ!! Robią z nami co chcą. "Biedny" pan dyrektor zrobił niezłe kino jaki to on zdenerwowany całą tą sytuacją z podsłuchami, że niby jakieś donosy ...? człowieku za kogo ty nasz masz? że co że tacy głupi jesteśmy i uwierzyliśmy w waszą bajeczkę. Trochę honoru i odwagi panowie. Usiedli sobie razem pan dyrektor z T.B. i wymyślili co zrobić by więcej się dowiedzieć co dzieje się na produkcji. Może ci co liżą im cztery litery nie wystarczają im. G....ją nas na każdym kroku a my co zaciskamy zęby bo każdy chce pracować ale wszystko do czasu bo jak mówią kij ma dwa końce i prędzej czy później miejmy nadzieję że prędzej ten kij się odwróci tym złym końcem w ich stronę i ci tam na "górze" w końcu coś zrobią z tą trójką (M.A T.B R.P)
1
ta 2015-04-24 19:47:54
"pracownik crowna nie ma do kogo się zwrócić"i tego nie robi.co innego anonimy w necie, na pewno pomogą zmienić tą firmę i cały świat ....
3
olo 2015-05-27 19:16:42
no i jak pisał zak kij się odwrócił i pana tomasza gwizdną i pan tomasz pa pa za bramą jego kariera w crownie dobiegła końca a taki wielki kolega pana dyrektora szkoda tylko że pani moniki ze sobą nie zabrał
Jeszcze dwie osoby to znaczy moniczka i dyrektor powinny napotkać tego kija którego spotkał pan tomasz. Ciekawe tylko co zrobią te wszystkie lizaki koleżka tomuś już nie będzie dawał podwyżki i znowu będzie trzeba zacząć lizać du...sko komuś innemu tylko komu bo nowy kierownik to chyba nie jest typem tego pokroju (miejmy nadzieję) Co wy lizaki teraz poczniecie? do kogo będziecie szczerzyć zębiska tak jak pani ustawiacz z rodzinką i reszta "tomaszycieli"
1
krakra 2015-06-03 17:29:35
naiwność nie ma granic...nie ma różnicy czy to tomasz czy ktoś tam....zawsze będą tacy co nic nie robią tylko knują aferki i zamiast robić będą jechać na cudzym zadzie do raju i włazić każdemu kto ma trochę władzy w odpowiedni otwór....każdy kierownik ma swój fanclub plotkarsko-donosicielski.
:) 2015-06-04 11:52:22
Zazdrość Cię zżera ze do Ciebie się nikt nie uśmiecha :) Na takiego kogoś jak Ty to nawet nie warto zwracać uwagi, zero zawsze bedzie zerem :)
sardyn 2015-06-18 22:00:45
Siema.
Co sądzicie o kierowniku Marcinie ?
Mam z nim rozmowę w sprawie pracy ... Kupić BALLANTINESA :)
3
Takisobie 2015-06-19 10:39:00
Spoko dasz rade
słońce :) 2015-06-23 15:48:04
crown z tą swoją "kadrą zarządzająca" to dwubiegunowa schizofrenia paranoidalna z problemami natury seksualnej.
poza tym to brak kwalifikacji i kompetencji. fałszowanie dokumentacji, czasu pracy, pomiarów bhp w zakresie hałasu i stężenia środków chemicznych, oraz księgowe machlojki.
Przestępstwo już jest. Prokurator czeka :)
Rozliczyć pora kradzież majątku polskiego dawnej blasaznki.
Opiniek 2015-07-09 10:06:17
Haaaa,ostatnio nieźle się dzieje bo nawet ostatnio jedna osoba tak była upojona procentami, że o własne nogi sie prawie przewracala, wszyscy widzieli a nikt nie reagowal a butelczynę ponoc znalaziono w szatni w koszu. Ciekawi jedno, że nawet kierownicy nie reagowali.....
Beczka 2016-01-08 16:52:07
Co tam u "lizaczkow tyłków" jak się kariera rozwija?
2
hytgf 2016-06-10 18:09:21
Marek nie przesadzaj!!!
Paluch 2016-09-22 08:25:50
jaka jest atmosfera w pracy? warto się zatrudnić?
2
Zostaw swoją opinię o Crown Packaging Polska Sp. z o.o. - Pruszcz Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crown Packaging Polska Sp. z o.o.