brak logo

Hitgarden Sp. z o. o.

Inowrocław

Opinie o Hitgarden Sp. z o. o.

xyx 2011-01-09 14:00:11
Kupa śmiechu, ludzie robią jak w chinach, atmosfera strachu i paniki, jakbym sie cofnął z 30 lat wstecz, szok że takie chałupnicze firmy jeszcze istnieją, żenada
5
xxxx 2011-07-16 23:12:07
zgadzam się z Tobą w 100%, przed wyjściem do pracy polecam coś na uspokojenie, że ludzie akceptują takie rzeczy.....
2
ania 2012-03-16 12:57:19
Witam.A ja tam pracowałam , odeszłam sama i żałuję. Dobrze mi sie tam pracowało. Brygadzistke miałam fajną, dział przygotownia produkcji super ( co się rzadko zdarza w firmach) . Płacą na czas pensje i to jak na rynek Inowrocławski całkiem dobrze. Planuję tam wrócić jak tylko zwolni się miejsce:)
1
jt 2012-04-12 11:18:00
xyx - 2011-01-09 14:00:11

Kupa śmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , ludzie robią jak w chinach, atmosfera stra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i paniki, jakbym sie cofnął z 30 lat wstecz, szok że takie chałupnicze firmy jeszcze istnieją, żenada
Jezeli taka atmosfere odczułes,tzn ze jestes strachliwy.Pracuje tam juz rok chyba go przespałem bo niczego takiego nie widziałem.Piszcie obiektywnie
Daras 2013-10-17 00:26:08
zastanawiam się nad podjęciem pracy?
3
Ninoczka 2013-11-28 07:15:07
Tak opinia jest straszna .Pracuje tam juz ponad 20 lat. Takiej sytuacji jeszcze nie było Jest to już typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie mamy nic do powiedzenia ,pracujemy po 10 godzin bez naliczania nadgodzin , mało tego nakazano nam darmową pracę tzn bez wpisywania do list obecnosci w soboty .Nikt poprzez układy nami się nie interesuje bo po co na układy szefostwa nie ma rady Istny terror jak się odezwiesz lub sprzeciwisz już nie pracujesz .Wiele z nas to samotne matki , panny, rozwódki i szefostwo to wykorzystuje bo wie ze to jedyne czesto żródło utrzymania Jeśli chcesz dołączuć do grona niewolników na najniższej smieciowej umowie zapraszam .Myśle ,że urzednicy z PIP mieli by tu wiele do zrobienia o ile to wszystko to nie kolesiostwo.Kończąc- wyzysk człowieka przez człowieka ,zniewolenie i bezprawie to Chiny przy tym pikuś I niech Pani moderatorka nie pisze ,że jest inaczej Pozdrawiam
3
ada 2013-12-02 08:46:36
Nie zgadzam się z tą opinią. Pracuję w tej firmie 20 lat.Osoba, która pisała ten post to musiała opisywać czasy za poprzedniego prezesa i byłej pani dyrektor.Obecny prezes stara się jak może żeby zapewnić nam pracę.Mógł pracowników zwalniać, ale tego nie zrobił ze względu właśnie na samotne matki, rozwódki ,panienki itp. Nikt nie został zwolniony z pracy za to ,że nie zgadzał się na nadgodziny bądź pracę w soboty.
Nadgodziny są płacone lub wybierane za wolne.Jeżeli tej osobie jest tak źle w naszej firmie, to dlaczego jej nie zmieni????
70% załogi są to pracownicy o wieloletnim stażu pracy i gdyby było tak żle na pewno byłaby większa rotacja, a w rzeczywistości kto się dostaje do naszej firmy, nie chce z niej odchodzić.
1
dj 2013-12-02 09:09:02
Jeżeli taką opinię napisałaś o firmie Hitgarden to oznacza,że jesteś osobą leniwą, która żyruje na innych.Pracuję tam 2 lata i jestem bardzo zadowolony.
Nigdy nie dostałem pensji po terminie i zawsze za nadgodziny miałem zapłacone.
Nie mam pojęcia skąd te bzdury wyssałaś?? Jeżeli czujesz się wyzyskiwana to zmień pracę to wolny kraj.
1
Mikuch 2013-12-02 10:59:19
No nie dowierzam, że są takie twórcze osoby, może powinny się zająć pisaniem powieści S-F. Oprócz "Pracuje tam juz ponad 20 lat" nie ma zdania bez kłamstwa.
Gratuluję komuś inwencji twórczej, ale niestety, chyba pomylił fora. Dla osób, które chcą poznać prawdę: nieprawda, że:
1. Hitgarden zwalnia ludzi (jak się komuś kończy umowa, to nie jest zwolnienie, jeśli ktoś jest potrzebny, przedłuża się umowę)
2. Nie ma umów śmieciowych - ponad 80% pracowników ma umowy na czas nieokreślony
3. Ktoś zapomniał, że Hitgarden zawsze płaci na czas za wykonaną pracę, zgodnie z wypracowanym akordem i jest to więcej niż najniższa krajowa
4. Jakakolwiek praca w soboty jest zawsze konsultowana z brygadami i bez ich zgody nie ma przymusu, nikogo z tego powodu się nie piętnuje ani tym bardziej nie zwalnia (patrz. pkt.1). Praca zawsze płatna oraz wolne do wybrania.
5. Nie wiem o jakie kolesiostwo chodzi. Gdyby było, firma być może byłaby lepiej sytuowana finansowo.
3
xyz 2013-12-02 17:05:29
Też pracuję tam ponad 20 lat, było różnie ,lepiej i gorzej, ale na pewno nikt nikogo nie oszukał ,wszystko co jest napisane przez ninoczkę to stek bzdur.jak napisał przedmówca nikt nikogo nie trzyma na siłę zawsze można zmienić pracę na lepszą,gorszą lub po prostu inną.Jak piszesz opinie o kimś to pisz prawdę a nie jakieś domysły lub ploty zasłyszane gdzieś po drodze.
Beti 2013-12-02 18:36:14
Podtrzymuję opinię innych osób.Ta firma jest lojalna i nie mam nic jej do zażucenia.pęsje są na czas i jesteśmy zawsze o wszystkim poinformowane przez brygadzistki.A jeżeli się Tobie nie podoba ta praca to się zwolnij i nie wypisuj bzdur na temat tej firmy!!!
Włodi 2013-12-02 21:35:07
Witam pracuję tam od dawna zarobki 1200 na ręke na czas z sobotami w tygodniu po 10 godzin(usunięte przez administratora),ludzie zastraszeni tragedia.I nikt ci się niepyta czy chcesz przyjść w sobotę masz być i tyle.Już czas żeby zakład odwiedził PIP i niech przepytają pracowników jak naprawdę jest.Fałszowane karty pracy itd.
1
ajak 2013-12-02 21:58:09
panie (usunięte przez administratora)ja też pracuje tam od dawna i nie rozumiem pana wypowiedzi. skoro tak bardzo jest tam panu źle dlaczego jeszcze tam jesteś. Człowieku zastanów się co i dlaczego piszesz. Jeżeli masz do kogoś żal to chyba tylko sam do siebie, że nie potrafisz zmienić nic w swoim życiu, np pracy.
Włodi 2013-12-03 09:44:07
Pozdrawiam panie z biura które sumiennie odpisują i chcą zatuszować niektóre sprawy w firmie już czas założyć związki zawodowe my pracownicy mamy swoje prawa,i możemy o nie walczyć.Wyzysk i upokorzenie pracowników to musi się ZMIENIĆ!
Bambus 2013-12-03 23:31:16
Panie Włodi, z godzin, w których piszesz (Włodi - 2013-12-03 09:44:07), wnioskuję, że nie jesteś pracownikiem Hita, no chyba, że tak wykorzystujesz czas pracy, ale wtedy się nie dziw wynagrodzeniu. Teraz trzeba pracować, a nie chodzić do pracy. Myślę, że Panie z biur mają wiele bardziej pożyteczne sprawy do załatwienia, niż siedzenie w necie. Zarzut o fałszowanie dokumentacji podlega art. 212 (§1 i 2)kodeksu karnego. Pracuję w tej firmie kilka lat i mając doświadczenie pracy w innych firmach, mogę uczciwie powiedzieć, że szczególnie na rynku inowrocławskim takiej rzetelnej pod względem płatności i rozmawiającej z pracownikami (za pośrednictwem choćby brygadzistek) firmy próżno szukać. Co do zarzutu o terror, to słyszałem, że jest w przygotowaniu wniosek, aby postawić wokół zakładu zasieki i uzbroić ochronę, aby "prawda" nie wyszła na jaw. Takim humorystycznym akcentem zakończę, a Panu (a może Pani) Włodi życzę samych sukcesów i awansów w pisaniu nieprawdy i oszczerstw, bo podejrzewam, że zapał do pracy już jest.
1
pracownica 2013-12-12 23:31:27
widzę że przez te 20 lat ,które robisz nic w życiu nie zmieniłaś .Jeżeli jest taki terror to po co pracujesz ta ,lepiej pójśc do (usunięte przez administratora) płacą tam 950 zł za 12godzin dziennie i jak znam dużo ludzi pracujących w Hitgardenie to bardzo dużo pracuje tam mężatek ,chyba że Ty jesteś po przejściach i nie masz gdzie się wyżalic (usunięte przez administratora)
pracownik z dlugoletnim stazem 2013-12-28 13:50:35
Przedswiareczne zyczenia od pan brygadzistek : Mahanie palcem i grozenie.My sie teraz za was wezmiemy.Jak w przedszkolu. To tak jakby pracownicy przychodzili do pracy i zabawiali sie .Wychowywac to mozna dzieci a nie doroslych ludzi ,ktorzy przychodza ciezko pracowac.Pozdrowienia dla pan brygadzistek a szczegolnie dla ulubienic prezesa i pana kierownika :]
1
hi 2014-01-16 19:47:22
hihihi,niedojdy wy jedne ,jak wam się fabryka nie podoba to ją zmieńcie hhihihi..
Bambus 2014-01-30 00:53:26
jakoś ucichło? Wszyscy w pracy, czy jak? Zapieprz jest, ale lepsze to, niż siedzenie na kuroniu. Prawda jest taka, że ta firma istnieje dzięki naszej pracy, a dzięki firmie mamy pensje. I bądźmy szczerzy - nie jest źle, bo wystarczy przypomnieć sobie, jak wiele zakładów w Inie i okolicach w ciągu ostatnich kilku lat padło, albo je zamknięto. Wiele naprawdę zależy od nas.
hitkit 2014-07-27 18:35:48
jak ktoś pisał styl PRLu, nierówne ściany, słabe oświetlenie, atmosfera terroru, zatrudniony na jednym stanowisku robisz coś innego, masakra, ładnie to to wygląda chyba na ich stronie internetowej :D
o la l la la 2015-01-31 15:09:49
mamy nowy roczek a nwet juz kolejyn miesiac nowego roku - jak to zrobic zeby tam sie dostac i w ogole czy warto sie angazowac w cos takiego - wiem ze moze nie byc latwo ale nikt nie mowil od razu ze bedzie latwo bo nikt pieniaedzy za darmo nie chce dawac. pozdrawiam wszystkich serdecznie . bardzo potrzebuje pracy
1
byly pracownik 2016-01-17 21:13:43
Pracowalem tam rok,atmosfera w miare normalna wszedzie sa jakies zgrzyty,ile ludzi tyle problemow.wynagrodzenie przed czasem zawsze,i chociaz pracuje gzdie indziej,wyzsze zarobki,zawszemilo wspominam'a nie zatrudniaja bo jest mala rotacja,ludzie siedza tam latami.Pozdrawiam Hita wraz z szefostwem i calym personelem
kajron 2016-08-22 13:57:52
W miarę często przedstawiciela handlowego itp. Poszukuja. Tak często są tam zmiany na biurowych stanowiskach? Czy ludzie sami uciekają?
d 2016-08-29 16:57:07
@kajron a gdzie te oferty się pojawia? bo ja powiem Ci szczerze ze od dawna nic nie widziałem od nich
Zostaw swoją opinię o Hitgarden Sp. z o. o. - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hitgarden Sp. z o. o.