Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tosiek emeryt - 2015-07-30 21:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2015-07-28 20:31:32]:
Słuchaj. Naucz się pisać po polsku. Jakie kable robimy w Krakowie, zobacz na stronę TELFONIKI, lub przyjedź zwiedzić zakład. O takich kablach nie słyszeliście. A co do jakości waszych skrętek nie chcę się wypowiadać. Mieliśmy dużo kłopotu z nimi. Tosiek emeryt
zdjecie uzytkownika
Kazek Wynalazek - 2015-07-31 18:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tosiek nie dyskutuj z idiotą ❗ Ten robol to jakiś niedorozwój ❗
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-07-31 23:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazek Wynalazek - 2015-07-31 18:44:52]:
Odwal się od robola. To nasz wydziałowy głupek.
zdjecie uzytkownika
Idiota - 2015-08-01 10:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy wszyscy jesteście głupkami że robicie jak niewolnicy .
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-08-02 05:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2015-07-31 23:54:40]:
Jo i tok krokusomi sie nie przejmujo. Jo był kiadys na wycieczce no wowelu i widzioł jocy łoni sum i jok się zochowują - trogedio, te wpisy tylko putwierdzoją moją ontypotie do nich. Pujdziem bida na wódeczke to powiem ci dużo wiancej o nich.
zdjecie uzytkownika
Kazika - 2015-08-03 17:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co kojarzę to warunki w telefonice nie zmieniły się od przeszło 2-3 lat. Czy uważacie, że teraz jest jakaś szansa na to aby zarabiać w miarę lepsze pieniądze niż te które proponuje konkurencja? A jeżeli tak to proszę powiedzcie na co konkretnie można liczyć bo zastanawiam się czy jest w obecnej chwili sens podejmowania pracy.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-08-07 19:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslolem ze dzis wzploto wplynie bo do ikeji no klopsiki bym pojachol.
zdjecie uzytkownika
Gorąco - 2015-08-11 01:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wylaczyli prad w tf 10-22 i kolejny dzien
dzien 10-22
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-08-13 09:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 10:00 ogłaszam 50 stopień zasilania, rozkaz wyłączenia klimatyzatorów w biurach.
PS. I w takiej sytuacji w końcu byłby strajk.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-08-13 15:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniak cuś wspominoł, że byśmy subie lompki do czuła poprzykręcoli.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-08-20 18:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wiecie dobiega końca umowa na prywatne telefony komórkowe, z dobrze poinformowanego źródła wiem, że odchodzimy od pomarańczy na rzecz sieci z krzyżykiem.
Ale pal licho kto będzie naszym operatorem liczy się jakie stawia warunki;

dwa abonamenty

socjalny 3,90 zł netto
rozmowy, sms`y i mms`y w ramach plus nie taryfikowane, KRAJOWE poza sieć naliczone 0,05zł min/usługa

pełny 18zł netto
rozmowy Krajowe nie taryfikowane wliczone w ryczałt, SMS i MMS Krajowy tak samo dodatkowo 1GB internetu

można dokupić pakiet internetowy do każdego abonamentu;

2GB 5zeta, 10GB 12zł a 15GB =jedyne 17zł

oraz zamówić takie telefony
Proponowane modele aparatów (bez możliwości wyboru koloru):

1.KAZAM R5 Life
2.Maxcom MM822BB
3.Samsung 5611
4.Nokia 225 <- ten ostatni jest na kartki wyłącznie dla najlepszych

więc ja się pytam kto kur@#$ chce kogo wydymać? I co za ślepy załatwił ten rewelacyjny pakiet?
najważniejsze pytanie co za to dostał, że przyprowadził tyle aktywacji do sieci?. Po jaki Ch!@, te pakiety internetowe (zresztą w zajefajnie rewelacyjnych cenach) skoro operator z krzyżem w logo daje tak wyczesane phony? Już przez grzeczność zapytam tylko o rozmowy w ramach UE i roaming? Zapomniałem pracownik TFK nie wyjeżdża dalej niż brama zakładu :P.
No kurczę czy ponad 4tysiące aktywacji nie jest kartą przetargową do godnego reprezentowania ofert prywatnych, czy Pan Edward K. czuje, że jest OK ??

dziękuje, ja wysiadam bo mam do tego prawo i nie zawaham się go użyć.

a co do zmiany systemy pracy to jestem za, każdy tylko nie ten obstawiam 12/24h
zdjecie uzytkownika
ciągacz - 2015-08-20 19:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli to jest prawda to faktycznie mają nas za debili, ciężko było wynegocjować jakiś telefon z LTE w przyzwoitej cenie, ludzie chcieli dopłacać ale wszyscy mają nas w pupie. Masz racje pakiet danych śmiech, pozostaje znów zakupić telefon na rynku zewnętrznym. A to co proponują to chyba oddam potrzebującym. Jedyne co rozważam to abonament min plus 15GB jako net do laptopa/tableta
zdjecie uzytkownika
Bida - 2015-08-20 21:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w jaki sposob będzie sformułowana umowa znowu 2letnia lojalka
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-08-20 21:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie, nie zapomnij krwią własną podpisać i jeszcze podziękować
zdjecie uzytkownika
Realista - 2015-08-20 22:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zastanawialiście się dlaczego na stanowiskach kierowniczych przysługują wypasione telefony służbowe?Odpowiedż jest prosta-dlatego że np. 20 "fizoli" dostaje te tanie chu...e a np. kierownik wypasiony-bo oni się na niego zrzucają biorąc te tańsze(bo nie mają wyboru).Gdyby nie było tego podziału to wyszłoby,że wszyscy dostalibyśmy telefony średniej klasy.Proponuje bojkot
zdjecie uzytkownika
plus - 2015-08-22 13:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coraz głośniej słychać o zmianie systemu;

jeżeli już chcemy zmieniać system to proszę wziąć pod uwagę system

12/24/12/48 tzw turnusowy Izm 6-18 IIzm 18-6

pierwszego dnia Izm do 18 następnie przerwa 24h, IIzm nocna i przerwa 48h
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-08-22 14:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w takim system jak jest traktowany urlop?? 12h to jeden dzien czy 1,5

Proponuje zamknąć ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dać każdemu odprawę górniczą.
zdjecie uzytkownika
ron - 2015-08-22 16:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz pulę godzin urlopu tj. 160 godzin (20 dni) albo 208 (26 dni) w zależności od wymiaru urlopu. I teraz idąc na urlop, z puli tych godzin powinno Ci się ściągać tyle godzin urlopu ile miałaś do przepracowania danego dnia zgodnie z grafikiem.
Z przykładu biorąc - pracujesz
"w poniedziałek i wtorek oraz piątek, sobota i niedziela"
czyli 5 dni x 12 h = 60 godzin -> o tyle godzin urlopu Twoja pula zostanie pomniejszona

w następnym tygodniu
środa i czwartek
tj. 2 dni x 12 godzin = 24 godziny urlopu

jesteś 2 tygodnie na urlopie i zostaje Ci
wymiar 20 dni -> 160h - 60h - 24h = 76 godzin
albo
wymiar 26 dni -> 208h - 60h - 24h = 124 godziny

trzeba się przestawić z dni na godziny i tyle...

pozdr

polecam wpisać w google hasło ORKA SYSTEM PRACY i zassać tam programik do generowania systemów cztero lub pięcio brygadowych, jest też system TFK
zdjecie uzytkownika
lepper - 2015-08-22 23:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżdzić nima czym hyster padł linda 138 padła został paleciak w boksie CZESIU warczy ale chodoki nima sie czym martwic kilo kichy po dysze kiełbasa po dwajscia dwa zyle ale juz na głowizne to zamuwienia zbieram ale dupcosze nie sprzedam bo wisi mi za trzy kilo słoniny wedzonej a tym bardziej denerwuje mnie to ze na przejazdach wiecznie stojo i człowiekowi dobrej roboty cało kariere mogo pokrzyzowac jak po swinio biciu nic se nie łyknoć a do naszego dobrodziejstwa trza sie wstawic na 6 00
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 00:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-08-26 00:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktos cos slyszal na temat zieby i czerwienia ze ich przenosza czy degraduja ?? Podobno ze Cupial przyslal swojego czlowieka na zwiady i jest wsrod roboli. Ps Czajnik, sagan jak wychodzisz na hale to nie skrob sie tak po tych jajach bo ci odpadna . A paznokcie zostaw jak wroci kierownik Tarnawski :)
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-08-26 19:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2015-08-26 00:02:15]:
Podubno Pona Czerwiania i Pona Ziembe mo Pon C. przeniaść do Badguszczy. Mojom się przejrzyć w szczegalnuści wydziałum TPŚ i TPP. Tylko lugistyka badzie mioła spakój.
zdjecie uzytkownika
mhhm - 2015-08-26 20:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do tych tel. Jakim to trzeba byc bezczelnym SK@RWYSYNEM zeby w ogole cos takiego zaproponowac I jakim trzeba byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby sie na takie cos zgodzic
zdjecie uzytkownika
Tosiek emeryt - 2015-08-27 19:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mhhm - 2015-08-26 20:18:28]:
A kto Ci karze te telefony brać ? Tyle ofert jest na rynku , że nie musisz czekać na łaskę . Dają telefony wypasione za 1 złoty polski Tosiek emeryt
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja przebiegła normalnie gadka z kierownikiem na gumowym i jazda do myslenic na badania ja jestem z poza krakowa to troche było trudno ale dlałem rade no a potem do tzn "boksu" na tydzien i na maszyne :) ino iskry szły hehe
Pytania: zaskakujące to moze nie ale pytają czy jest dobry dojazd i czy jest sie dyzpozycyjnym :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 21:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-08-29 21:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tosiek emeryt - 2015-08-27 19:34:12]:
Tosiek skuro nie pracujasz juz z nomi to nie pisz mi tu jokiś głupich głupot tylko zojmij się chudzeniem po murketach bo pramacje cie łomijoją.
zdjecie uzytkownika
Tosiek emerytspl - 2015-08-30 14:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2015-08-29 21:08:36]:
Skąd wiesz, że nie pracuję ? Może taki jestem emeryt jak ty robol ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.?
Zadaj pytanie
alert