Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bida - 2014-12-10 13:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan jarosław k - 2014-12-10 12:30:11]:
wyplata 1800-2400 zależny od premii i miesiąca + socjal paczka dla dzieci i cos ok 100-150 na święta. Praca niewolnicza w wekendy, nocki i święta, ale jak się ma talent to idzie walić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wystarczy dobrze lawirować z dedetkami (dodatkowe dni wolne za nadgodziny), urlopem i chorobowym. Wiele też zależy od szczęścia na jaka maszynę trafisz, od tego zależ twoje zarobki to ile się narobisz. Generalnie im gorsza maszyna tym mniej zarobisz. Pracuje się tu zle, ale lepszej firmy za 2+ klocki raczej nie znajdziesz, przynajmniej w Bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-12-10 14:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejo wszystkim, ja mam takie pytanie, czy w ogóle macie tam jakieś dodatki do podstawy jakieś? bo nie wiem czy na pewno jest tak, że są jakieś premie albo czy coś na święta można dostać jeszcze? nie wiem czy na pewno jest tak, że cokolwiek więcej się dostaje oprócz premii? jak macie informacje to czekam
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-12-10 15:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2014-12-10 14:21:41]:
Z wynagrodzeniem to sprawa jest dość skomplikowana:
Stawka osobista powiedzmy(od 9 do 11) średnio 10zł x stawka maszynowa średnio x1,4 x 8h x 21dni=2352 zł + premia 300-500 zł (o ile jest[przeważnie jest])+ tzw progi(robota ponad norme) są okresowo powiedzmy że przez pół roku jednak nie na wszystkich maszynach (0-450zł). Plus dodatek za nocki ok 100zł/mc dodatek za weekendy i święta 120-280zł/mc + pranie szmat 30/mc + naświeta 100-150 zł/rok + wczasy pod gruszą 500/rok. wszystkie stawki brutto. Przeważnie wychodzi ok 2900-3100/brutto. Chociaż zdarzają się wyjątki od reguły.
Ps. w przypadku chorobowego ponad 3 dni tracisz premie. Dlatego chorować tylko na przełomie miesiąca:)
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-12-10 15:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktoś ile dali na święta bo wyplata całkiem niezła??
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-12-10 17:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2014-12-10 15:49:37]:
Jo żem policzył że doli coś ponad 200zł. Włośnie wróciłem łopkupiony z torgu, już kupiłem no święto borszcz i uszko.
zdjecie uzytkownika
WscieklY - 2014-12-11 01:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zielinski musi odejsc,by zylo sie lepiej!
zdjecie uzytkownika
kaskader. - 2014-12-11 01:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiscie uwazam,ze juz dawno powinnien wyleciec ze zm.C.Michal go moze zastapic.
zdjecie uzytkownika
Plec piekna - 2014-12-11 16:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech (usunięte przez administratora)zmieni zmiane na inna,bo naprawde juz go mamy dosyc.Dobrze ze go nie ma,ale jak wroci to znow wszyscy beda wkurzeni.
zdjecie uzytkownika
omijaj - 2014-12-11 18:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2014-12-10 15:47:36]:
Jak chcesz żyć normalnie to szukaj innej pracy.System 4- brygadowy rąbiesz świątki-piątki za friko , nie zarobisz więcej jak 1800zł na rękę /ale po okresie próbnym /.Socjal marny za cały rok tylko jeden dodatek świąteczny 210zł brutto.
Firma uduś!!!
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-12-11 20:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omijaj - 2014-12-11 18:33:43]:
Ja tam pracuję i 1800-1900 to ma jak stracę premie przez chorobowe a za święto, sobotę i niedzielę jest dodatek 40 zł za dzień. Więc jak już coś piszesz to pisz rzetelnie.
PS. I tak ta firma to kupa gówna.
zdjecie uzytkownika
TPP - 2014-12-13 16:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2014-12-10 13:36:55]:
5 tyś zł jak jesteś przewodniczącym związków zawodowych i nić nie robisz chodząc w szaliku po zakładzie.
zdjecie uzytkownika
tpp - 2014-12-13 16:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TPP - 2014-12-13 16:05:54]:
A 4 klocki jak zostaniesz brygadzistą na tpp i bedziesz za....ł i je...ł zeby esesman mógł się bawić chińskim badziewiem .
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2014-12-14 20:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się wam pracuje do bani na maszynie to zawsze możecie pracować w kontroli, tam się podobno nic nie robi a pieniądze dobre, Biedronka też przyjmuje na kasy 1500zł zarobisz, od razu zrobisz zakupy banany, cytrusy na promocji :)
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-12-14 22:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Michal za (usunięte przez administratora) tloka i bedzie swiety spokoj jak dotychczas a i pracowac sie bedzie lepiej.
zdjecie uzytkownika
Oplot - 2014-12-15 12:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem za_jak najbardziej.
zdjecie uzytkownika
tpp - 2014-12-15 16:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaro - 2014-12-14 20:01:51]:
Pokaz mi gamoniu kasjera w biedronce co zarabia 1.500zł na kasie?nie znasz płac w biedzi to się nie wypowiadaj .
zdjecie uzytkownika
szybki txl - 2014-12-16 02:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez jestem za tym,by Michal zastapil zielinskiego.By zylo sie lepiej - jak to mowicie :)
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-12-17 10:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja stara robi w biedronce i zarabia więcej niż ja w tf
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-12-18 12:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest że wszędzie wynagrodzenia rosną a w tym syfie od lat bez zmiana a nawet gorzej jak gnoje premie zabiorą.
zdjecie uzytkownika
teś - 2014-12-18 13:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaro - 2014-12-14 20:01:51]:
Ty jesteś z 2404 tym belfrem co mu dysk ostatnio wypadł!Czemu taki kozak nie byłeś jak cię dzieciaki w podstawówce gnębiły ze musiałeś do kabla za chlebem uciekać.
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-12-20 01:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zielinski MUSI ODEJSC.
zdjecie uzytkownika
romA - 2014-12-21 01:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koniecznie.
zdjecie uzytkownika
artas - 2014-12-21 07:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na tdl wszystko pilne jak się dalej tak będą rozpędzać to plan z grudnia 2015 zrobimy w czerwcu i może wtedy będzie można pogadać o wolnym a nie słyszeć. Nie ma szans roboty jest od za.ebania
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: sex alkohol dziwkki
Pytania: stoi ci już?
zdjecie uzytkownika
Pracus - 2014-12-21 18:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dwa miesiace bez zielinskiego bylo czyms wspanialym dla wielu z Nas.Mamy nadzieje,ze wiecej go juz nie zobaczymy.
zdjecie uzytkownika
TXL - 2014-12-21 19:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zielinski to ŁEB!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.?
Zadaj pytanie
x