Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mafia - 2016-01-12 09:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co te ciecie na bramie to bym ich spalil tam tyle cv wyslalem ciecie malinowe szkoda slow beznadziejne
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-01-13 05:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisołem, nopisze jaszcze roz: BEZPUŚREDNIO DU KODR PUDONIA. Łoni popiet tołletowy wynuszom du dumu i jok nie mojom czym to pudoniomi.
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-01-13 09:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ostatnich podwyżkach postanowiłem, że zmienię pracę i wezmę kredyt.
zdjecie uzytkownika
LOL - 2016-01-13 10:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2016-01-13 05:11:56]:
Proszę cie chłopie opuść to forum bo się kur..... nie da czytać twoich wypocin.
zdjecie uzytkownika
Nokia - 2016-01-13 10:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robol to nędzny cwelny trol i nic więcej :D
zdjecie uzytkownika
limo - 2016-01-13 20:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robol przewyższa was wszystkich intelektem i uprawia kabaret(jestem pod wrażeniem)
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-01-14 05:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nokia - 2016-01-13 10:08:31]:
Puwinni ci no taj nukji łudciąć sygnoł kumurkuwy (zogłuszocze jokie pozukłodoć) żabysz w procy się zojoł pilnuwoniem kobla a nie futel, kumurko, loptop, talawizjo i cu chwilo fajuro no dochu i widuk no gulerie pumurskum.
zdjecie uzytkownika
gsm - 2016-01-14 13:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś sobie z was zarty robi a wy to na poważnie bierzecie. Lepiej napiszcie czy bedzie jakas rekrutacja bo ostatnio to szukali kogoś w listopadzie na stanowisko specjalisty ds kontrolingu
zdjecie uzytkownika
LOL - 2016-01-14 14:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gsm - 2016-01-14 13:31:29]:
Na operatora cały czas jest więc zapraszamy :)
zdjecie uzytkownika
Nokia - 2016-01-14 14:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [limo - 2016-01-13 20:59:48]:
No boki zrywać :)
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-01-16 03:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pitu pitu zatrzymać produkcje niech te związki mają w końcu jaja.
zdjecie uzytkownika
AbdullahArshiHallah - 2016-01-16 16:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy narzekają na wszystko...ile by nie mieli ciągle jest źle. tak naprawdę połowa załogi na produkcji to takie młoty ze sqrwiałymi ruchami i wyłączonym myśleniem. najchętniej by zamiatali bo jak maja zrobić coś konkretnego to już strach w oczach i panika. Masa leserów co tylko włóczą się po halach żeby sobie pogadać z ziomkami. Gdzie indziej nie zarobilibyście nawet 70% tego co tutaj! jak wam tak źle to się zwolnijcie...a nie przepraszam zapomniałem...pobraliście kredyty na całe życie i teraz brakuje wiedzy i wykształcenia żeby zarobić gdzieś więcej to smarujecie tutaj o swoim podłym losie w TFK Pozdrawiam narzekający ciemnogród!
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-01-16 20:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AbdullahArshiHallah - 2016-01-16 16:32:10]:
ten co chodzi na bajere to jeszcze ma trochę oleju w głowie gorzej z tym jedzie jak osioł. Kiedy wkoncu będzie strajk odezwijcie się cholerne związki!!!!
zdjecie uzytkownika
mis - 2016-01-16 22:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@AbdullahArshiHallah dobrze powiedziane, aż nawet za dobrze, jednakże przy pracy na produkcji też trzeba coś umieć, zarobki na poziomie 2000 ale wiedza musi być.
zdjecie uzytkownika
topik - 2016-01-19 08:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiadomo, wiedza i chociaż minimalne doświadczenie, mnie interesuje za to u nich posada na specjalistę do spraw kontrolingu, podobno mają ruszyć niedługo jakieś rekrutacje
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-01-19 10:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łodrozu du kuntrulingu sie pchojom. Piarw pokuż jaden z drugim cu patrofisz no moszynie a putem sie storoj wyżej owonsuwoć.
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-01-21 10:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, jest niby ta oferta, ale bardziej opłaca sie pracowac jako Specjalista ds. Finansów, tylko musisz mieć i wykształcenie no i tak samo też i 3 letnie doswiadczenie.
zdjecie uzytkownika
frustrat - 2016-01-23 09:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ostatnio wspomniałem pozwalnianych kolegów przez wielką likwidację wydziału. I dlaczego restrukturyzacje nie dotknęły mistrzówki TPP dwóch pierdzi w stołek wystarczyłby jeden a drugi dochodzący z maszyny. Na TPŚ dwóch to za mało potrzebny trzeci chodzą po hali i trzymają się za rączki. Dział kadr dwie kobiety wystarczyła by jedna w razie urlopu można kogoś przesunąć a tak jedna czyta Rzecz Pospolitą i pierdzi w stołek a druga pije kawę i czyta WP.
Jak to jest że po mimo super podwyżek ciągle mamy do czynienia z dużą rotacją pracowników. Po prostu w TFK nie warto pracować
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-01-23 16:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frustrat - 2016-01-23 09:36:49]:
Jo taż cząsto myśle o byłyh procuwnikoch nuszego zokłodu. Nojbordziej brokuje mi żołniarza. Zowsze szło z nim kunstruktywnie poguduć.
zdjecie uzytkownika
loki - 2016-01-23 19:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2016-01-23 16:48:03]:
widzę, że na żarciki to znajdujecie czas ale na pracę to już go macie niestety mniej. Jeśli ktoś jednak idzie tutaj do pracy to polecam, często szukają specjalistów kontrolingu
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-01-24 13:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [loki - 2016-01-23 19:53:08]:
Sam sobie tyraj w tym kołchozie ja wole walić konia w kiblu w godzinach pracy
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-01-25 13:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fapuje sobie w WC :)
zdjecie uzytkownika
azotek - 2016-01-25 20:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to się mówi loki, przynajmniej jest dobra atmosfera skoro sa takie żarty na forum. Sam myslę, czy nie zaaplikowac tutaj jako specjalista ds. obsługi klienta, podobno jest umowa o prace i wysokie premie.
zdjecie uzytkownika
Tosiek - 2016-01-26 17:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [azotek - 2016-01-25 20:17:41]:
Jak tak się palisz do pracy, jako specjalista ds obsługi klienta, to napisz czym się różni kabel yKSYFtlY 24x1,5 od kabla YKSYFtlY 24x1,5. Wtedy poznamy ,czy się znasz na robocie. Inne wpisy to są wierutne bzdury. Dziwię się, że administrator nie blokuje wpisów o "waleniu konia"w pracy. Wstyd. Tosiek
zdjecie uzytkownika
PAN operator - 2016-01-27 10:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszany wszystkich na forum Praca do kitu Tam się Dzieje
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-27 22:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,po paru latach -stwierdzam '' - za dużo pociotków , za mało fachowców , normy do granic wytrzymałości (maszyn) poprzez wieśniaków z poza Krakowa naciągnięte , wieś - TO ZŁO TEGO ZAKŁADU !!!
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-01-28 04:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2016-01-27 22:15:49]:
Nurmy puwinny być tokie no kożdej moszynie rzeby wprowny łoperotor przy mega spiątych puślodkoch był w stonie wykunać swojum proce w max 5 gudzin. Zobroć tego sapa do siabie do nor. Łoperator nie jost od drukuwonia i skonowania brudnych noklejek. Wtady bandzie lapiej.
zdjecie uzytkownika
Zno - 2016-01-28 20:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No powiem Wam moi drodzy, ze jestem zainteresowany pracą w tej firmie, a czy jest @obserwator dzięki temu szansa na dostanie pracy czy nie ma za bardzo takiej szansy?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-28 22:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako operator maszyn w Krakowie zarabia się około 2 tys. złotych liczę z wczasami na mc. średnio wychodzi na ręke, praca w sobotę niedzielę i święta szczególnie.Jak ktoś jest głupszy to zostaje wyżej, bo mądry pójdzie gdzie indziej, systemy ulepszające zarządzanie wprowadzone w sposób tragiczny, brak nadziejii na wzrost wynagrodzenia i wzrost firmy poprzez nowe technologie, duża wypadkowość,starsi pracownicy znający się na produkcji tj.wydajność jakość straty materiału już są zobojętnieni co głupszy wyżej im powie to robią. Bo to nie jest produkcja mazaków margaryny tylko kabla.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-01-29 20:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czas na koniobicie
zdjecie uzytkownika
norek - 2016-01-31 20:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według mnie, wszystko jest w porządku @były pracownik, aczkolwiek nie rozumiem dlaczego pracownicy muszą pracować w weekendy i święta, każdy musi złapać oddech.
zdjecie uzytkownika
Nokia - 2016-02-01 11:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [norek - 2016-01-31 20:38:14]:
Widze że jestes jakimś wyidealizowanym frajerem,lepiej omijaj ten zakład szerokim łukiem :D
zdjecie uzytkownika
Nokia - 2016-02-02 08:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
good for you men :D
zdjecie uzytkownika
czarek - 2016-02-03 11:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra.. jedne opinie lepsze od drugich. Szkoda braku poszanowania pracy, wydaje mi się, że Tele-Fonika daje ciekawe warunki zatrudnienia i człowiekowi powinno zależeć na utrzymaniu się tam.
zdjecie uzytkownika
tdlowic - 2016-02-03 15:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
u nas na wydziale produkcja już nie ważna tylko -elemęty na błysk-a u was jak tam na innych wydziałach
zdjecie uzytkownika
Tosiek - 2016-02-03 18:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tdlowic - 2016-02-03 15:21:01]:
Jak sprzątalibyście na bieżąco, a nie akcyjnie, i nie marnowalibyście czasu na
"sex" i inne głupoty, za który dostajecie wypłatę, byłoby Wam lżej w pracy.

Miłego dnia .Tosiek
zdjecie uzytkownika
paco - 2016-02-04 07:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarek - 2016-02-03 11:41:02]:
Przecież ta firma to dno chyba 9lat bez podwyżki teraz rzucili ochłapy jesli co roku będą takie chłapy to ok ale podejrzewam że to tylko jednorazowa akcja żeby przymknąć chapaczy. Za największe złodzijstwo uważam dodatki za wekendy i tzw %%. To tylko poto aby ludzie unikali urlopów w weekendy a %% aby gonili za parę złotych pomimo wadliwego materiału.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-02-04 11:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja mam wyjebane na tych cweli z TF !!!!
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-02-04 11:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od dzisiaj będę pisał poprawną polszczyzną. Gdyż ukończyłem eksternistycznie szkołę podstawową.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-02-04 19:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2016-02-04 11:35:10]:
Nie podszywoj sie podamnie kmiucie.
zdjecie uzytkownika
Bida - 2016-02-05 11:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty sie podymnia ni podszowaj
zdjecie uzytkownika
AAbbb - 2016-02-05 12:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, powiedzcie mi lepiej czy Telefonika zatrudnia ludzi, czy są przyjęcia i o jakich mówimy pensjach, a nie kto pisze jaką polszczyzną, byłbym wdzięczny
zdjecie uzytkownika
Nokia - 2016-02-05 15:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robol i Bida to gamonie skończone i frajerzy. AAbbb jak zrobisz loda komu trzeba to robote dostaniesz :)
zdjecie uzytkownika
lupo - 2016-02-05 17:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nokia - 2016-02-05 15:16:20]:
Robol i Bida kabaret sobie robią i za to ich lubię. Cóż nam pozostało jak nie pośmiać się z pracy w Tele-Panice.
zdjecie uzytkownika
kurczak - 2016-02-07 19:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A podobno miały się pojawić podwyżki @paco. Zobacz, że nawet nie jest prowadzona żadna rekrutacja, bo wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia w firmie.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-02-07 19:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kurczak - 2016-02-07 19:03:51]:
a mnio nie odpowiadają dlotego bujam torbami i procuje na puł łetatu
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-02-07 19:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nokia - 2016-02-05 15:16:20]:
som jeteś gomuń uwożam siem za elite internetowego hejtu przeciw TFK
zdjecie uzytkownika
Jo - 2016-02-08 20:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki 9,5 zł brutto, dodatek 7 zł za weekendy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja przebiegła normalnie gadka z kierownikiem na gumowym i jazda do myslenic na badania ja jestem z poza krakowa to troche było trudno ale dlałem rade no a potem do tzn "boksu" na tydzien i na maszyne :) ino iskry szły hehe
Pytania: zaskakujące to moze nie ale pytają czy jest dobry dojazd i czy jest sie dyzpozycyjnym :)
zdjecie uzytkownika
Biznesmen - 2016-02-09 12:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jo - 2016-02-08 20:50:23]:
To po wuju te zarobki
zdjecie uzytkownika
Jek - 2016-02-09 19:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7zł za godzinę jest w ten weekendy czy jest po prostu siedem złotych więcej @Jo bo nie ogarniam dokładnie jak to jest w polsce, nie pracowłem tu kilka lat

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert