Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-09-12 10:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poproście swoje kierownictwo aby co roku na każdej maszynie była kolęda. Należy wszystko poświęcić aby działo się dobrze. Produkcja od razu wzrośnie przełożeni będą milsi i na pewno w końcu zarząd doceni waszą prace i dostaniecie podwyżki aby wspierać rozbudowę Lichenia.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-12 12:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hop pop - 2014-09-06 20:23:20]:
DAJCIE SPOKÓJ SS ,JEST SUPER MISTRZEM!!! TYLKO NIEUDACZNICY ,TACY JAK TY NA NIEGO NARZEKAJĄ.
POZDRAWIAM !!!
zdjecie uzytkownika
fizol - 2014-09-13 17:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEWOLNIK - 2014-09-08 11:35:27]:
Kibel mistrzynię chyba chciał zmienić jak była na urlopie,ale chyba nie wyszło.Pewna pani nawet w siebie zainwestowała i uśmiech poprawiła ,ale nie wyszło. Dalej robi na zmiany , a biedny mąż ;pomocnik robin hooda;nawet auto musiał sprzedać jak mu kolegę zwolnili bo nie wydolił z żonką. A kasy bez robina mało
zdjecie uzytkownika
fizol - 2014-09-13 18:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [depo - 2014-06-21 20:14:06]:
MOŻE Z KIMŚ SIĘ NIE PODZIELIŁ?CIEKAWE KOŁO KOGO MIAŁ CHŁOPAK SZAFKĘ?
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-09-14 17:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doj spokój kluskowoty. Nie pisz to tokich głupot tylko zojmij się pilnowoniem moszyny bo znowu bedziesz miać pająko no sotelicie.
zdjecie uzytkownika
prawdziwy kluskowaty - 2014-09-14 20:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem z czego się śmiejecie ja jestem prawdziwym profesjonalistą z wieloletnim doświadczeniem. Kolekcjonowanie monet jest dla prawdziwych mężczyzn.
zdjecie uzytkownika
śmiech na sali - 2014-09-14 20:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też kocham TPP, w szczególności za to w jakim stanie są nasze środki transportu, i że nasze kierownictwo dba o to aby nam z tego powodu było lżej(czytaj "jaki pan taki kram")
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-09-14 20:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fizol - 2014-09-13 17:49:28]:
Nie rozumiem wypowiedzi o kogo i o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
ch.ci.w.d.sprężyna - 2014-09-17 05:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o to że sprężynie odbija,niby kierownik,szatniarz,barman,reżyser,obserwator,dobrze przed ekranikiem sobie robi obserwując chłopaków,później przesyła to planiście a ten to samo dodatkowo gwałcą swoje dzieci a przychodząc do pracy o godz.8 na nasiadówce wszyscy się tam u góry w pupki grzmocą.na koniec wpada sprzątaczka wymalowana jak K i całe to ścierwo zlizuje.taka właście jest tfk.tpp.
zdjecie uzytkownika
kierownikTPP - 2014-09-17 06:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wstałem i was czytam i stwierdzam że zaostrze moje metody kierowania wami.co dziennie mnie wkurzacie.a to że lubie chłopcuw to moja sprawa.ja was zniszcze robole
zdjecie uzytkownika
pedolski - 2014-09-17 14:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tyrać robole bo wam przy....dole.od tyrania jesteście nie od dyskusji.i nic to nie zmienia pionki to wasze pisanie.
zdjecie uzytkownika
co dziennie - 2014-09-18 12:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dziennie coś macie do powiedzenie nieudacznicy.jeśli wam tak źle droga otwarta,są inne firmy a telefonika się nie załamie jak odejdziesz jeden z drugim.pisać anonimowo każdy potrafi.jeszcze gdy by to było sensowne pisanie,wypowiedzi.zamknąć się i pracować chołoto.
Pozdrawiam.wasz KIEROWNIK
zdjecie uzytkownika
anka do pukanka - 2014-09-18 18:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli nie przestaniecie mnie oczerniać pujde z tym na policje.może mam swoje wady,może plotkuje czasami,może nadaje co usłysze piotrusiowi ale dzięki temu się trzymam i mam stanowisko jakie mam gdzie płacą mi stawke z maszyny.że mi się tak udało to nie musicie zazdrościć,osiągnęłam to ciężką pracą a że kiedyś popełniałam błędy i robiłam różne głupstwa to dziś już nie ważne.i są grubsze niż ja i z większymi pupami,nie mam kompleksów a to co piszecie mi dosłownie zwisa.zapraszam na strone "praca do kitu"
zdjecie uzytkownika
pinio - 2014-09-18 19:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka do pukanka - 2014-09-18 18:33:29]:
To w końcu zwisa czy nie, dwie sprzeczne wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-18 19:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na brygadzie a na tdl ci goście ze skręcarek dsr co są przed mistrzówką cały czas siedzą u mistrza o co kaman
zdjecie uzytkownika
jak widać - 2014-09-19 15:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-09-18 19:58:37]:
siedzą i bawią się chińskimi badziewiami.nowy dopiero poznasz co tu się dzieje,jakie kto ma przywileje,komu co wolno a komu nie,kto dostanie wolne kiedy chce a kto nie,kto uprzejmie donosi,kto przebiera nóżkami przed żółtą kamizelką.a pewnie chodzi tobie o sk 7 tam pracują uprzywilejowani.gnietykalni,zero szpulowania,tylko zabudowa i najlepsze zarobki,nie jeden za tą kase babrze się w przebudowach taka widzisz sprawiedliwość.NA UKŁADY NIE MA RADY.
zdjecie uzytkownika
slepy - 2014-09-19 15:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Forum mocno spadlo beak slow nikt normaly nie w













???
pozdrawiamy

zdjecie uzytkownika
Robok - 2014-09-19 15:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jak widać - 2014-09-19 15:00:54]:
nowy nie jast z tpp, nie umiejosz czytoć że chudzi o tdl? Tdl tłoku jast w krokowie.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-09-19 15:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slepy - 2014-09-19 15:41:06]:
Łokulory se kup!
zdjecie uzytkownika
sprężyna - 2014-09-20 08:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma jak to z rana popatrzeć sobie na podgląd z hal i pobawić się ptaszkiem.nic tak nie podnieca jak widok spoconych ciał chłopców z sampa.
zdjecie uzytkownika
TPP - 2014-09-21 17:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sprężyna - 2014-09-20 08:32:25]:
Lubisz patrzeć na Wiesia i jego spocony i nieumyty od tygodni tors co,kręcą cie prawdziwi faceci masz już dosyć patrzenia w lustro na wychudzoną miernotę :)
zdjecie uzytkownika
Grymcok - 2014-09-26 08:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota super, tylko dla czego jest taki przemiał ludzki 100 przyjdzie a 10 zostanie.Ot co !
zdjecie uzytkownika
sprężyna - 2014-09-26 21:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TPP - 2014-09-21 17:52:20]:
ja poprostu to uwielbiam,hmmm a jego pot,zapach hmm sam testosteron,marzy mi się lizać jego brzuszek,pachy hmmm.wszyscy chłopcy są tam strasznie pociągający ale podnieca mnie tylko ten jeden.Mam jeszcze na oku nowego wózkowego ale to dopiero gra wstępna,te jego tłuste,ociekające włosy,ta jego bródka którą bym chciał czuć na swoich jądrach
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-09-27 09:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sprężyna - 2014-09-26 21:42:35]:
Uważąm się za pierwszego przeciwnika TFK ale nie mam nic do ludzi poza SS-manem. Ty po prostu przeginasz pisząc te bzdury. Sprężyna robi rzeczy który nie powinien, robi rzeczy poniżej godności kierownika. Jak na moje to mógłby się wzorować na swoim poprzedniku, ale nie otym chciałem pisać. Pisanie takich bzdur co ty piszesz to się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mieści.Nie tylko obrażasz kierownika który jest celem ataku(to jeszcze mogę zrozumieć), ale obrażanie ludzi z maszyn(burak i wózkowy) to trochę nie na miejscu.
P.S Zamknąć to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i problem się skończy.
zdjecie uzytkownika
BLACHA - 2014-09-28 19:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZDRAWIAM WYDZIAŁ TPP :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x