Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-09-05 17:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakie są zarobki na Lini produkcyjnej światłowodów ponieważ szukam takiej pracy po obronie
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-09-05 19:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2014-09-05 17:24:29]:
Dobro koso, dobro, jak wchodze no targ to wychodze z cołym worem ziemnioków.
zdjecie uzytkownika
tpp pracownik - 2014-09-05 20:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiadomość dla krakowa o tpp bydgoszcz - 2014-09-01 19:19:13]:
A o SZABELI coś napiszcie! nie wiem kto go mistrzem zrobił i gdzie kierownik ma oczy burak jakich mało ,zero obycia i kultury osobistej przykład- gada z kimś i miesza w gaciach,drapie się po d...e i ja...ch czy to normalne???O mobbingu i traktowaniu podwładnych nie wspomnę!.Przykład-wchodzę rano do mistrzówki i witam się ze wszystkimi pytam się co mam robić bo maszyna ma awarie a ten do mnie przy wszystkich ze mam spie.....ać!!!.Wiec proponuję przeprowadzić w śród pracowników ANONIMOWĄ ANKETE NA TEMAT TEGO TYPA.
zdjecie uzytkownika
DEREKTOR - 2014-09-05 21:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie nikt was do pracy w Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. nie zmusza są inne zakłady .
zdjecie uzytkownika
znam to - 2014-09-05 21:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tpp pracownik - 2014-09-05 20:57:06]:
prawdą jest że to idiota i gada od rzeczy,siedzi w mistrzówce i nic nie robi,zwolnić takiego i Zbynio sobie sam znakomicie poradzi.Co do kierownika złamanego jego wypowiedzi,wpisy typu "co dziennie" , jego funkcja szatniarza,jego przekomiczny wygląd w garniturku zbyt dużym i takie coś reprezentuje nasz wydział-wstyd!nie wspomne o planistycznej świni,ten to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gada z tobą normalnie a za chwile poleci cię sprzedać.powiem tak-takich wytłuc!wyobraź sobie jak tacy w domu się zachowują,jakie relacje w rodzinie.chyba że w robocie próbuje grać ważniaka a w domu pod pantoflem frajerzyna jedna z drugim.pozdro dla sprzątającego tłuściocha od obrabiania
zdjecie uzytkownika
ej! - 2014-09-05 21:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DEREKTOR - 2014-09-05 21:10:27]:
ty dyrektorem nie jesteś i nie byłeś!pajacu pisze się dyrektor.
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-09-06 08:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2014-09-05 17:24:29]:
Nie marnuj życia po studiach w tej gównianej firmie.
@ tpp pracownik @ znam to: Z większością się z wami zgodzę że tfk to syf a SS-man powinien wylecieć że otwieranie szatni jest poniżej godności kierownika. Jednak uważam że naśmiewanie się z czyjejś anatomi że ktoś jest wysoki i za chudy to trochę nie na miejscu. Najważniejsze w brygadzie SS gnoić dupowłazów i konfidentów tych co chodzą na pogaduchy do SS-mana. On żyje plotami. Widzę że SS nic nie zmądrzał po zmianie brygady, mam nadzieję że znowu ludzie przestaną z nim wyrabiać i tym razam kierownictwo nie będzie już miało wyboru tylko wyrwać chwasta.
zdjecie uzytkownika
hop pop - 2014-09-06 20:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2014-09-05 17:24:29]:
U nas niema juz takej produkcji.
zdjecie uzytkownika
tpp pracownik - 2014-09-06 20:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znam to - 2014-09-05 21:20:54]:
Zbynio :-) ??? a to dobre drugi leser i lukiernik nic nie robi,na nockach wiecznie gnije,okna do mistrzówki każę wózkowym zastawiać bębnami z tranwaju ale my se radzimy i mu fotki za oknem od dworu robimy :-).Zbynio S w jednym jest dobry bo na rankach chodzi po hali i udaje zainteresowanego a na popołudniówkach Mirki pilnuje.To nie brygadzista tylko telefonista a robią ludzie a niego i tak dwa głomby na jednej zmianie ludzi mobingują.
zdjecie uzytkownika
fizol - 2014-09-06 21:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2014-09-06 08:42:43]:
Obserwując Szatniarza nie żebym był rasistą ale dochodzę do wniosku ze napewno któryś z jego przodków musiał spie.....ć z obozu zagłady bo niema w nim nawet 10% aryjczyka tylko 80% neardeltańczyka 20%to funkcje które się dopiero kształtują.I w tych 20% niezbędna jest mu pomoc naszej kumatej kibel mistrzyni.Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do komentowania.
zdjecie uzytkownika
NIEWOLNIK - 2014-09-08 11:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże kiedy w końcu to( usunięte przez administratora )upadnie.
zdjecie uzytkownika
king - 2014-09-08 15:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolek - 2014-09-05 17:24:29]:
Chłopie ty życia nie marnuj w tym syfie i od razu cv zanieś do biedronki tam nawet lepiej płacą i w systemie tyrać nie trzeba.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-09-09 23:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DEREKTOR - 2014-09-05 21:10:27]:
Jo żem jest wieśniok ale wiem jedno - nie piesze sie derektor tylko dyrektor. Pomiętom to z podstowówki.
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-09-11 12:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wide że w telefonice bardzo dobrze się zarabia wiec proszę podzielcie się zarobkami z kościołem katolickim.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-09-11 19:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W mojej ojcowskiej wsi zo te słowa by ci hołupe spolili.
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-09-12 10:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poproście swoje kierownictwo aby co roku na każdej maszynie była kolęda. Należy wszystko poświęcić aby działo się dobrze. Produkcja od razu wzrośnie przełożeni będą milsi i na pewno w końcu zarząd doceni waszą prace i dostaniecie podwyżki aby wspierać rozbudowę Lichenia.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-12 12:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hop pop - 2014-09-06 20:23:20]:
DAJCIE SPOKÓJ SS ,JEST SUPER MISTRZEM!!! TYLKO NIEUDACZNICY ,TACY JAK TY NA NIEGO NARZEKAJĄ.
POZDRAWIAM !!!
zdjecie uzytkownika
fizol - 2014-09-13 17:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEWOLNIK - 2014-09-08 11:35:27]:
Kibel mistrzynię chyba chciał zmienić jak była na urlopie,ale chyba nie wyszło.Pewna pani nawet w siebie zainwestowała i uśmiech poprawiła ,ale nie wyszło. Dalej robi na zmiany , a biedny mąż ;pomocnik robin hooda;nawet auto musiał sprzedać jak mu kolegę zwolnili bo nie wydolił z żonką. A kasy bez robina mało
zdjecie uzytkownika
fizol - 2014-09-13 18:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [depo - 2014-06-21 20:14:06]:
MOŻE Z KIMŚ SIĘ NIE PODZIELIŁ?CIEKAWE KOŁO KOGO MIAŁ CHŁOPAK SZAFKĘ?
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-09-14 17:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doj spokój kluskowoty. Nie pisz to tokich głupot tylko zojmij się pilnowoniem moszyny bo znowu bedziesz miać pająko no sotelicie.
zdjecie uzytkownika
prawdziwy kluskowaty - 2014-09-14 20:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem z czego się śmiejecie ja jestem prawdziwym profesjonalistą z wieloletnim doświadczeniem. Kolekcjonowanie monet jest dla prawdziwych mężczyzn.
zdjecie uzytkownika
śmiech na sali - 2014-09-14 20:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też kocham TPP, w szczególności za to w jakim stanie są nasze środki transportu, i że nasze kierownictwo dba o to aby nam z tego powodu było lżej(czytaj "jaki pan taki kram")
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-09-14 20:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fizol - 2014-09-13 17:49:28]:
Nie rozumiem wypowiedzi o kogo i o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
ch.ci.w.d.sprężyna - 2014-09-17 05:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o to że sprężynie odbija,niby kierownik,szatniarz,barman,reżyser,obserwator,dobrze przed ekranikiem sobie robi obserwując chłopaków,później przesyła to planiście a ten to samo dodatkowo gwałcą swoje dzieci a przychodząc do pracy o godz.8 na nasiadówce wszyscy się tam u góry w pupki grzmocą.na koniec wpada sprzątaczka wymalowana jak K i całe to ścierwo zlizuje.taka właście jest tfk.tpp.
zdjecie uzytkownika
kierownikTPP - 2014-09-17 06:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wstałem i was czytam i stwierdzam że zaostrze moje metody kierowania wami.co dziennie mnie wkurzacie.a to że lubie chłopcuw to moja sprawa.ja was zniszcze robole
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x