Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NIEWOLNIK - 2014-09-08 11:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże kiedy w końcu to( usunięte przez administratora )upadnie.
zdjecie uzytkownika
king - 2014-09-08 15:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolek - 2014-09-05 17:24:29]:
Chłopie ty życia nie marnuj w tym syfie i od razu cv zanieś do biedronki tam nawet lepiej płacą i w systemie tyrać nie trzeba.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-09-09 23:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DEREKTOR - 2014-09-05 21:10:27]:
Jo żem jest wieśniok ale wiem jedno - nie piesze sie derektor tylko dyrektor. Pomiętom to z podstowówki.
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-09-11 12:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wide że w telefonice bardzo dobrze się zarabia wiec proszę podzielcie się zarobkami z kościołem katolickim.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-09-11 19:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W mojej ojcowskiej wsi zo te słowa by ci hołupe spolili.
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-09-12 10:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poproście swoje kierownictwo aby co roku na każdej maszynie była kolęda. Należy wszystko poświęcić aby działo się dobrze. Produkcja od razu wzrośnie przełożeni będą milsi i na pewno w końcu zarząd doceni waszą prace i dostaniecie podwyżki aby wspierać rozbudowę Lichenia.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-12 12:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hop pop - 2014-09-06 20:23:20]:
DAJCIE SPOKÓJ SS ,JEST SUPER MISTRZEM!!! TYLKO NIEUDACZNICY ,TACY JAK TY NA NIEGO NARZEKAJĄ.
POZDRAWIAM !!!
zdjecie uzytkownika
fizol - 2014-09-13 17:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEWOLNIK - 2014-09-08 11:35:27]:
Kibel mistrzynię chyba chciał zmienić jak była na urlopie,ale chyba nie wyszło.Pewna pani nawet w siebie zainwestowała i uśmiech poprawiła ,ale nie wyszło. Dalej robi na zmiany , a biedny mąż ;pomocnik robin hooda;nawet auto musiał sprzedać jak mu kolegę zwolnili bo nie wydolił z żonką. A kasy bez robina mało
zdjecie uzytkownika
fizol - 2014-09-13 18:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [depo - 2014-06-21 20:14:06]:
MOŻE Z KIMŚ SIĘ NIE PODZIELIŁ?CIEKAWE KOŁO KOGO MIAŁ CHŁOPAK SZAFKĘ?
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-09-14 17:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doj spokój kluskowoty. Nie pisz to tokich głupot tylko zojmij się pilnowoniem moszyny bo znowu bedziesz miać pająko no sotelicie.
zdjecie uzytkownika
prawdziwy kluskowaty - 2014-09-14 20:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem z czego się śmiejecie ja jestem prawdziwym profesjonalistą z wieloletnim doświadczeniem. Kolekcjonowanie monet jest dla prawdziwych mężczyzn.
zdjecie uzytkownika
śmiech na sali - 2014-09-14 20:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też kocham TPP, w szczególności za to w jakim stanie są nasze środki transportu, i że nasze kierownictwo dba o to aby nam z tego powodu było lżej(czytaj "jaki pan taki kram")
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-09-14 20:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fizol - 2014-09-13 17:49:28]:
Nie rozumiem wypowiedzi o kogo i o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
ch.ci.w.d.sprężyna - 2014-09-17 05:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o to że sprężynie odbija,niby kierownik,szatniarz,barman,reżyser,obserwator,dobrze przed ekranikiem sobie robi obserwując chłopaków,później przesyła to planiście a ten to samo dodatkowo gwałcą swoje dzieci a przychodząc do pracy o godz.8 na nasiadówce wszyscy się tam u góry w pupki grzmocą.na koniec wpada sprzątaczka wymalowana jak K i całe to ścierwo zlizuje.taka właście jest tfk.tpp.
zdjecie uzytkownika
kierownikTPP - 2014-09-17 06:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wstałem i was czytam i stwierdzam że zaostrze moje metody kierowania wami.co dziennie mnie wkurzacie.a to że lubie chłopcuw to moja sprawa.ja was zniszcze robole
zdjecie uzytkownika
pedolski - 2014-09-17 14:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tyrać robole bo wam przy....dole.od tyrania jesteście nie od dyskusji.i nic to nie zmienia pionki to wasze pisanie.
zdjecie uzytkownika
co dziennie - 2014-09-18 12:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dziennie coś macie do powiedzenie nieudacznicy.jeśli wam tak źle droga otwarta,są inne firmy a telefonika się nie załamie jak odejdziesz jeden z drugim.pisać anonimowo każdy potrafi.jeszcze gdy by to było sensowne pisanie,wypowiedzi.zamknąć się i pracować chołoto.
Pozdrawiam.wasz KIEROWNIK
zdjecie uzytkownika
anka do pukanka - 2014-09-18 18:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli nie przestaniecie mnie oczerniać pujde z tym na policje.może mam swoje wady,może plotkuje czasami,może nadaje co usłysze piotrusiowi ale dzięki temu się trzymam i mam stanowisko jakie mam gdzie płacą mi stawke z maszyny.że mi się tak udało to nie musicie zazdrościć,osiągnęłam to ciężką pracą a że kiedyś popełniałam błędy i robiłam różne głupstwa to dziś już nie ważne.i są grubsze niż ja i z większymi pupami,nie mam kompleksów a to co piszecie mi dosłownie zwisa.zapraszam na strone "praca do kitu"
zdjecie uzytkownika
pinio - 2014-09-18 19:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka do pukanka - 2014-09-18 18:33:29]:
To w końcu zwisa czy nie, dwie sprzeczne wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-18 19:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na brygadzie a na tdl ci goście ze skręcarek dsr co są przed mistrzówką cały czas siedzą u mistrza o co kaman
zdjecie uzytkownika
jak widać - 2014-09-19 15:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-09-18 19:58:37]:
siedzą i bawią się chińskimi badziewiami.nowy dopiero poznasz co tu się dzieje,jakie kto ma przywileje,komu co wolno a komu nie,kto dostanie wolne kiedy chce a kto nie,kto uprzejmie donosi,kto przebiera nóżkami przed żółtą kamizelką.a pewnie chodzi tobie o sk 7 tam pracują uprzywilejowani.gnietykalni,zero szpulowania,tylko zabudowa i najlepsze zarobki,nie jeden za tą kase babrze się w przebudowach taka widzisz sprawiedliwość.NA UKŁADY NIE MA RADY.
zdjecie uzytkownika
slepy - 2014-09-19 15:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Forum mocno spadlo beak slow nikt normaly nie w













???
pozdrawiamy

zdjecie uzytkownika
Robok - 2014-09-19 15:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jak widać - 2014-09-19 15:00:54]:
nowy nie jast z tpp, nie umiejosz czytoć że chudzi o tdl? Tdl tłoku jast w krokowie.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-09-19 15:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slepy - 2014-09-19 15:41:06]:
Łokulory se kup!
zdjecie uzytkownika
sprężyna - 2014-09-20 08:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma jak to z rana popatrzeć sobie na podgląd z hal i pobawić się ptaszkiem.nic tak nie podnieca jak widok spoconych ciał chłopców z sampa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x