logo Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Kraków

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

bida 2017-03-15 21:33
Przypomina mi się rozmowa kwalifikacyjna ze starym kierownikiem Kluchą szacunek dla człowieka. Lekka robota można posiedzięc gazetę poczytać i co jakiś czas obserwować proces technologiczny. :) A od tego czasu tylko gożej :). Widzę Irobol za dużo smorku łuknoł bu milczy.
iRobol 2017-03-15 22:46
Tok nuprowde wszastku sia zoczało krzonić w mumencio jok zuczali wpruwodzoć sopa. Putam tu jaż kibal. Storemu kierawnikowi no som kuniec tyż zoczało cus szwonkować z rawnowagą duchuwom.
1
Robol 2017-03-17 12:38
Witam ile u Was zarabia operator walców i miksera czekam na poważne odpowiedzi
1
bida 2017-03-22 18:46
wielkie G
tdelowiec 2017-03-22 20:20
Które wydziały pracują w święta tylko tdl Kraków czy coś więcej mowa o wszystkich świątecznych dniach.
iRobol 2017-03-23 17:48
Nimo sia cu pudniecoć. Zowsze no swinta wszastku pilna jost.
Szczecha 2017-03-23 17:53
TPG wszystkie dni świąteczne !
1
BucCzyż 2017-03-26 09:54
Musicie zapierb@lać w swięta żebym mógł piękne pensyjki odbierać wraz z moimi poplecznikami.


Pamietajcie " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;.
4
iRobol 2017-03-26 22:47
Szkudo ży nio puzwolojom num tylywizaro pszy moszanie łoglundoć. Muszo spycjolnie no nukje łozić żyby duwiadzieć sio joki je wanik moczu.
1
BucCzyż 2017-03-29 11:41
Musicie zapierb@lać w swięta żebym mógł piękne pensyjki odbierać wraz z moimi poplecznikami.


Pamietajcie " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;
1
BucCzyż 2017-03-30 23:13
Musicie zapierb@lać w swięta żebym mógł piękne pensyjki odbierać wraz z moimi poplecznikami.


Pamietajcie "Arbeit macht frei"
4
Iwona 2017-03-31 14:48
Pracujesz w Tele-Fonika Kable? Chętnie dowiemy się na jakie obecnie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy. Jakie benefity oferuje firma?
nick 2017-04-05 18:54
TPŚ od wtorku po świętach
TF 2017-04-06 18:11
Prawdziwy z Ciebie BUC
2
Alek 2017-04-07 20:02
Ja pracuje w TF od września 2016 i mniej niż 2000 nie dostałem , zwykle 2100,2300 . Jestem na stanowisku : operatora maszyn kablowych . Robota jest strasznie odpowiedzialna na te zarobki No ale wczasy pod gruszą są, pożyczke dostaniesz 0% , różne doinwestowania : w sensie jak Ci się dziecko urodzi , czy ubezpieczenie zdrowotne tez super . Ogólnie socjal na poziomie , premia na święta , premia gdy nie weźmiesz chorobowego w miesiącu . Zadowolony jestem powiedzieć nie mogę .
5
iRobol 2017-04-08 20:33
Dubrom kose dustojesz. Nupewno jok idziosz no turg tu poczom sia nu ciabie jok nu baguczo. Z tokim storzem josteś opieratotem muszyn a nie " operatorem".
4
szczena 2017-04-15 08:36
Praca w swieta hahaha , spoko ! Ale wy to juz od piatku macie wolne zeby jajka zdazyc poswiecic ! ja sobie to jeszcze odbije oszusci w odblaskowych kamizelkach ! Bony na swieta daja a z wyplaty odbijacie , to sie nazywa porzadna firma , brawo Marek!
2
Wawra Szubin 2017-04-27 23:53
Alek jaka premia na swięta? Młody jesteś to nie pamiętasz jak TelePanika dała 500zł na wielkanoc a potem odciągneli z wypłaty, bo to podobno zaliczka była. Takie numery tylko w TelePanice.A to, że awansowałeś z miotły do cięcia złomj nie robi z ciebie operatora.
5
opierator 2017-04-28 09:48
Strasznie mnie bolą plecy po 8h. Nie da się jakoś przerobić tych szpularek żeby nie trzeba było się ciągle schylać. Do roboty kaizenowcy.....
2
bida 2017-05-02 18:59
Niedo przerobic. No nich czyko ciem tylo śmirć.
2
Szajba 2017-05-06 07:41
Tak są busy zakładowe 69,89 tramwaj do wyboru do koloru ;) zarobisz gorzej niż w markecie
1
Szajba 2017-05-06 07:52
Chłopie ty głupi jesteś... Doinwestowania? Ubz grupowe z PZU gdzie sam za to płacisz tak Ci się podoba? Wypłata 2100/2300 za pracę w 4 brygadowce swiatek, piątek czy niedziela też Ci się podoba? Przecież w lidlu, biedronce, Ikei dostaniesz więcej na dzień dobry

Telepanica potrzebuje takich Chińczyków jak Ty

Brawo Ty
5
Szajba 2017-05-06 07:59
Zapomniałem się spytać jaka premia na święta? Chodzi Ci o te 150 zł na wigilię?? Wczasy pod grusza 500zł które dostajesz po urlopie i to są pieniądze z Naszego socjalu, a nie ze zakład Ci coś daje. Co do pożyczki to spróbuj wziąść zobaczysz jak Ci dadzą ;)
2
Szajba 2017-05-06 08:02
Wawra weź zjedz 3 próg to Ci zaraz ból minie ;)
1
opierator 2017-05-07 19:19
Ja do pracy przychodzę zarabiać kasę i nie odpuszczę żadnych procentów. Jak ktoś mi zazdrości to trudno, mam to w nosie. Weźcie się do roboty i też róbcie procenty a nie tylko zazdrościcie komuś jego zajebistości.
1
Robi 2017-05-09 20:44
Zarobisz tyle co w markecie tylko tyle że będziesz robił na 3 zmiany
3
Szajba 2017-05-10 19:36
Faktycznie zajebisty jesteś ;) zrobić swoje trzeba, ale nie na górkę za darmo. Nowy ranking Forbes widzieliście? Z 51 na 9 pozycje Ciupa wyskoczyła. 4 krotnie zwiększył zysk, a My nadal tyle samo zarabiamy....
5
Telepanica do kitu 2017-05-10 19:49
Nie na 3 zmiany tylko w 4 brygadowce, a to różnica. O zarobkach jak w markecie też bym dyskutowal bo na początek to więcej w lidlu dostaniesz
5
Iwona 2017-05-19 15:27
Co możecie powiedzieć na temat tego jak w firmie wygląda odbywanie stażu lub praktyk? Czego mogą się spodziewać uczniowie/studenci?
Czyż gamoń 2017-05-19 18:07
Zwiedzania zakładu i słuchania jak tu nie jest wspaniale, super jakość wszystko zautomatyzowane i w ogóle cudownie. Rzeczywistość jest taka że na każdej maszynie mało co działa jak powinno, a jakość jest tylko na papierze. Zresztą jak cała ta fabryka wszystko na pokaz i nic więcej... Kierownictwo co nic nie potrafi załatwić bo Kraków rządzi. Zaraz obudza się z palcem w nocniku jeśli podwyżek nie będzie. Ludzie odchodzą, a oni chyba zapomnieli że dzięki ludzi na produkcji, którzy ogarniaja ten cały bałagan oni mają pracę....
5
bida 2017-05-22 06:17
Wom siem joszcze neiz znudziało?? Bo mnie tok.
Jok to jet możliawe że na TPP pomimo broku ludziów zwolnio siem jednego z nojlepszych opieratorów?? (REKIN)
3
iRobol 2017-05-22 16:52
Widoć że mojom opieratorów i operatorów za darniów. Zyro zoufoniu talko ciungle nodzur i czypionie sia pumimo ży robuto zrubiona.
3
Я не рекомендую! 2017-05-25 11:45
Nie polecam!
3
Iwona 2017-05-25 12:07
@Я не рекомендую! rozumiem, że nie polecasz innym pracy w firmie. Ważna będzie informacja dlaczego. W zależności od działu, w którym się w firmie pracuje warunki pracy mogą się znaczenie różnić. To co Tobie w firmie nie odpowiada, dla innych osób może nie mieć aż takiego znaczenia, dlatego warto konkretnie wskazać co w pracy w Tele-Fonika Kable Ci się nie podobało.
1
iRobol 2017-05-26 05:26
Nopisz mu tu w łukroińskiem janzyku bo łon nio razumi pu palsku.
Operator maszyny kablujacej 2017-06-01 17:10
Dzień dobry
OPERATOR MASZYNY KABLUJACEJ czy moge prosic o opinie o tym stanowisku tzn. zarobki, jak ta praca wyglada co sie robi czy jest to bardzo fizyczna praca i ogolnie czy warto na tym stanowisku zaczac prace?
Prosze o konkrety
Dziekuje,
1
iRobol 2017-06-01 17:31
Łoczywiścio że worto. No poczuntku nie byndzisz operaturem tylku opieratorem. Du twaich łobuwianzków bandzie nolażeć szpalowonie, sprzuntonie, sapuwonie, pudkłodonie klinuw pud bambny i świruwonie przy muszynie jok operaturo nimo żyby widzioli że sie kranci. Zorobki ok 2300 no ranke z pracentumi. Zoleży gdzio trofisz.
Operator maszyny kablujacej 2017-06-01 17:35
Chodzi o kabel bydgoszcz
Я не рекомендую! 2017-06-07 10:31
Odradzam Bydgoszcz. Pracowałem w kilku zakładach, ale to, co jest w Bydgoskim oddziale Telefoniki to porażka. Ktoś napisał, że trzeba było się uczuć lub coś swojego otworzyć jak wytłumaczyć, iż na produkcji mamy pracowników z wyższym wykształceniem a brygadzista lub mistrz posiadają średnie? Żyj dalej w takiej dziecinnej naiwności. Natomiast, co do swojej działalności to jak ktoś wyżej napisał o bracie Arkadiusza kierownika TPŚ, taką działalność biorę w ciemno, gdzie wciska Maciejowi zlecenia. Dużym minusem są niekompetentni ludzie obsadzeni na stanowiskach (tzw. zielone kamizelki) zarządzających produkcją, przez których błędy i niedopatrzenia na produkcji kręgosłupy gną się w chińskie osiem. Posiadają narzędzia, z których nie potrafią korzystać SAP a na produkcji biegamy między halami za narzędziami, dla przykładu pomiędzy „nową halą” a „Rumunią” jest przeszło 400m tak działa 5S ; -). Pieniądze zdecydowanie za małe w stosunku do odpowiedzialność i uciążliwość pracy oraz bardzo niejasne sposoby ich przyznawania. Pamiętam jak Draganek piął się po szczeblach kariery to wiedział, jak porozmawiać z robotnikami, gdy były jakieś problemy, szkoda „DEREKTORZE”, że nie działa to w dwie strony i nie masz czasu dla nas. Draganek mam cichą nadzieję, że kiedyś trafisz na takiego oportunistę jak Ty.
10
Norbert 2017-07-07 18:37
I gdzie ci wasi doswiadczeni pracownicy ? nie pytam o tych w kamizelkach bo oni to nawet by maszyny nie umieli wystartowac ale pracownikow z doswiadczeniem , dzieci po szkole przyjmujecie a i tak wiekszosc sie zwolni bo taka nędza w tym zakladzie. I to kierownictwo jest wszystkiemu winne nie kto inny... I dobrze ze teraz nie ma kto robic , macie nauczke na przyszlosc z ktorej i tak wnioskow nie wyciagniecie bo zbyt płytko myslicie , żal mi was . Ale z drugiej strony sie ciesze bo pewnie macie pełne gacie i spac w nocy nie mozecie bo sie zastanawiacie teraz kto wam bedzie robil haha ja wam powiem szukajcie dalej , az znajdziecie moze mużynow z afryki sciagniecie ?!
4
Iwona 2017-07-17 10:43
Na stronie firmy pojawiła się w dniu dzisiejszym oferta pracy na stanowisko TECHNOLOG. Co możecie powiedzieć o tym jak wygląda praca właśnie w tym dziale? Czego mogą oczekiwać osoby, które dołączą w tej chwili do firmy?
Szajba 2017-07-17 16:17
Zewnątrz i tak Cię nie przyjmą chyba, że masz plecy. Zapewne będziesz i tak -techloogiem co o produkcji nie ma zielonego pojęcia jak większość w tym zakładzie.
4
Kordian 2017-07-26 21:35
Witam. Zastanawiam się nad zmianą pracy. Szukają u Was specjalisty d.s. konserwacji bębnów drewnianych? Interesuje mnie praca od pn do pt na jedną zmianę. Wynagrodzenie min. Na start 3000 na rękę. Będę wdzięczny za odpowiedz.
trololo 2017-07-26 23:18
Hahhaahahahahahha konserwator bębnów drewnianych i 3k na rękę xDDDDDDDDDDDDDDDD chłopie dobry żary konserwatorze
3
gumowe ucho 2017-07-30 12:48
A który technolog w tej manufakturze ma pojęcie o produkcji?
iRobol 2017-08-01 18:19
Jedyn mo nopawno. Aly łon tu mo w genuch.
ren 2017-08-03 14:26
@Kordian
Specjalista ds konserwacji bębnów drewnianych = stolarz przynajmniej tak mi się wydaje i tak się to nazywa w tej firmie.
Na taka stawkę nie ma co liczyć na tym stanowisku. Praca jest na dwie zmiany od pon do pt.
Lepper 2017-08-06 14:33
Bida i nedza jutro musze isc na rano a bylem na fescie i jeszcze jest sruba a na przejazdach moga stac jak by co to mam kiche i kielbase to dajcie znac chlopaki ze zlocienia to wezme do skody
Lepper 2017-08-06 14:34
Bida i nedza jutro musze isc na rano a bylem na fescie i jeszcze jest sruba a na przejazdach moga stac jak by co to mam kiche i kielbase to dajcie znac chlopaki ze zlocienia to wezme do skody
Zostaw swoją opinię o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.