Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
DAVI - 2015-04-04 21:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2015-04-04 20:33:42]:
na rękę?
zdjecie uzytkownika
IFan - 2015-04-05 02:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i to 1800 to rozumiem, że właśnie wynagrodzenie dla nowego pracownika? No i właśnie, bardzo ważna sprawa, czy ta suma jest netto ? Widzę, że tak średnio zachęcająca jest praca w Tele-Fonika Kable ale czy moglibyście polecić mi ta firmę z jakiegoś powodu ? Bo jakiś musi być skoro tam pracowaliście albo pracujecie.
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-04-05 06:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IFan - 2015-04-05 02:21:54]:
tak kwota netto. Zaleta: można lecieć w kulki. Wada: praca do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
DAVI - 2015-04-05 09:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2015-04-05 06:14:48]:
ale czy można się teraz zatrudnić bezpośrednio w tfk?bo wiem,że są przyjęcia ,ale przez biuro pośrednika
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-04-05 12:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAVI - 2015-04-05 09:49:34]:
Jok nojbordziej, możasz bezpuśrednio się u nos zotrudnić, musisz tylko miać tom koguś kto cię wepchnie, nojlepiaj koguś w zielunej komizalce (kadra zażundzająco).
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-04-05 12:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydialowy glupek ma racje najlepiej jak znasz jakas kamizele
zdjecie uzytkownika
trunkowy - 2015-04-06 09:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wczoraj dałem w palnik pracuje na złocieniu i dziś nie ide do tego kołchozu mam to głeboko w powazaniu świeta są od tego żeby śie ożreć jak świnia i to w najlepszym tego słowa znaczeniu zaczeło śię od 0.5 litra z kolega a skończyło na podwórku w kałuzy ale to nic 10-ty śię zbliża i znów będzie ręka w górze u kazka w cichawie
zdjecie uzytkownika
lepper - 2015-04-06 09:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziśoj przebierom korpieloki a jutro sadzorkom wyjeżdzom w pole dajcie hodoki znać czy chcecie wiejską i kikche i przesmaczną głowizne wszystko za pół darmo a limanusy z astry rynku nie podbierają
zdjecie uzytkownika
dgjf - 2015-04-08 11:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracy przez transplace za ten miesiąc dokładnie dostaniesz tysiąc trzysta czterdzieści złotych1340 zl
zdjecie uzytkownika
workacz - 2015-04-08 12:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam przez posrednika dostaniecie max 1340pln
zdjecie uzytkownika
DAVI - 2015-04-08 14:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [workacz - 2015-04-08 12:26:05]:
katastrofa!!jakaś
zdjecie uzytkownika
DAVI - 2015-04-08 14:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAVI - 2015-04-08 14:44:24]:
byłeś w taki sposób zatrudniony?
zdjecie uzytkownika
lepper - 2015-04-12 10:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalej chodoki nie wiem ile kichy mam wziąść dajcie znać na zmianie zostało mi jeszcze 15 kilo i głowizny 7 kilo nie to rzucom świniom w koryto i tyle ostatni raz wam ide na reke teroz jestem zajety bo sadze wczesnioki a potem cza zacząc o jakich nowalijkach myśleć jak myslicie jaka cena wczesnych zimnioków bedzie bo nie wim ile zasadzić
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-04-12 12:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lepper - 2015-04-12 10:32:51]:
Ziemnioki to jo bym wzioł, ze 100kg, bo tylko tyle no toczce dom rode przewieźć do chołupy. Tero było dubro wypłoto to dom rode.
zdjecie uzytkownika
lepper - 2015-04-12 14:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2015-04-12 12:31:41]:
ale musze wiedzieć kiedy wziąść i sadzenioki czy do jedzenia
zdjecie uzytkownika
young - 2015-04-12 19:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyszedł przelew dwa dni temu- 1380 zł. za cały miesic.....praca wymaga koncentracji,i łatwo mozna stracic palce u dłoni,jak linka zahaczy...
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-04-13 06:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lepper - 2015-04-12 14:06:44]:
Weź mi Andrzaju no jótro 100kg, te do jedzania, zostow mi no BP u strożnika Romano. Uregulujemy jok ugotóje no prube kilko.
zdjecie uzytkownika
Wkurwiony - 2015-04-13 13:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powinni admini tego forum banować tych wszawych wsiurów jak (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lepper - 2015-04-13 18:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z taki pensji byś wyżył czeba jakoś dorobić to że sadze ziemniaki i kiszke robie to żle rób rób i o kase się nie pytaj a dzieci coś jesć chcą
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-04-13 19:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lepper - 2015-04-13 18:08:39]:
Nie przajmuj sie Andrzaju tymi flustrutami, łoni są nie zorodni, pełni jodu niczym węże i gdyby nie TF wylundowoli by z pod kuściołem żebrząc jok rumuni, nie to co my, jo znojduje pieniądze wszendzie. Łostatnio śledziłem ulotkorza i zo mokulature zorobiłem 5 zł.
zdjecie uzytkownika
Maxim - 2015-04-16 23:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem o podwyżkach-jak zła sytuacja ekonomiczna firmy to zarząd mówi,ze słaba sprzedaż i podwyżek ni huhu,a jesli jest dobra sprzedaż i super zyski (jak teraz) to mówią że podwyżek ni huhu bo mają inwestycje..I dziw bierze ,że ludzie się zwalniają-to chyba jedyna firma w kraju co nie dołożyła złotówki pracownikowi przez 8 lat...A Związki jak zwykle ...robią pod siebie,ostatnio to co załatwili to to żeby nie zabierali pramii sułtanom zakładowym (kolor kamizeli-zielony)
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-04-19 19:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy ostatnio była jakaś podwyzka tutaj w tele-fonice kable? Powaznie 8 lat temu, bo cięzko mi w to uwierzyć, zwłaszcza, że inflacja pieniądza ciągle postępuje.
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-04-20 15:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2015-04-19 19:22:19]:
Tak gdzies by było z 8 lat bez podwyżki. jakieś 4-5lat zrobili małą reformę co dali nam dodatek za weekend ale obcięli na stawce wiec nawet większość na tym straciła,teraz jak chcesz wyjść na swoje to żadnego urlopu w weekendy i święta.Paranoja
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wpad ryży, zrobił się czerwony i się zapowietrzył.
Pytania: Czy muszę jeść i odbierać pensję, bo forma wolała by nie płacić.

Czy nie wystarczy mi powietrze i dzienne światło gratis.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-04-20 18:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2015-04-20 15:02:26]:
Nie godoj głupot bo jo dostoł podwyżkę. Łodkąd sam pracanty zorobiom więcaj. Wszyscy mi no torgu zozdrożczą.
zdjecie uzytkownika
Maxim - 2015-04-20 23:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz niby regulacje,a w czerwcu jak zwykle rzucą kasę na dział i kto zrobi większą wazelinę to dostanie...W zeszłym roku u mnie na dziale były "ciche "podwyżki i po czasie wyszło kto dostał i pewnie te osoby też dostaną w czerwcu...
Tak to już jest,że nie ważne co umiesz i ile robisz-ważne co gadasz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.?
Zadaj pytanie