Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zack - 2016-03-04 00:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2016-02-27 11:26:27]:
Aniu
Atmosferę tworzą ludzie, przepracowałem w tej firmie 7 lat i naprawdę trudno było mi się z nią rozstać, właśnie ze względu na atmosferę (sam wypowiedziałem, inne powody)
zdjecie uzytkownika
AA - 2016-03-04 13:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zack to jest prawda, atmosferę tworzą ludzie, firma jest spoko jeśli o to chodzi i totalnie nie ma się czym przejmować jeśli chodzi o pracę właśnie tutaj
zdjecie uzytkownika
Bida - 2016-03-09 09:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba was dotyrali bo nikt się nie odzywa, nawet ten tępak Robol cosik nic nie godo...
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-03-09 11:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno praca u nich do łatwych nie należy, ale jako Specjalista ds. Kredytowania i Restrukturyzacji Firm można zarobić do 3000 zł na podstawie na pewno.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-09 23:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bida - 2016-03-09 09:44:27]:
Jo siem łobroził no gowork bo jokiś pojoc skosowoł maj łostotni wpias łodnośnie tago cu nupruwde w nuszych realioch bandzie rubił spacjolisto ds kuntralingu. Dlutego swujago blugo przenusze no proco do kitu i łod dziś tylko tom bandziecie mugli mnie czytoć. :Robol logout gowork "Dziękujęę"
zdjecie uzytkownika
Bida - 2016-03-10 12:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podszywowuj siem podymnie a jp juz jestym tak zmynczony tym szpylowaniem pp 8 szp/h zy jie mpm sily juz pisoc
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-10 15:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bida - 2016-03-10 12:19:55]:
Szpaluj 8/h szpaluj. Im zowsze badzie moło. Zubuczom że sie do to badum ci kozać 10/h, a jok i 10/h dusz rode do badum kozoć 12/h. Szpukaje sie 5/h i ch.. bo du amarytury trza dużyć a nie zo 10 lot wazek inwolidzki i kupniak no bruk, bez sprownego krangusłupo już rabuty nie znojdziesz.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-03-10 15:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jo już jok ido do robuty to czuja siem jak by mi ktos gwołcił muzg przez annus.
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-11 19:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karta Multisport jest to karta zniżkowa do placówek partnerskich, czyli basenów, saun, siłowni, itd. itp. akceptujących tą kartę. Wejście dzięki tej karcie jest bezpłatne (np. 2h dziennie na basenie). Aby uzyskać kartę firma musi posiadać minimum 10 pracowników lub brać 10 kart (tak jak ktoś tutaj zapisał). Koszt jednej karty to około 150 zł miesięcznie, przy czym Twoja firma może część z tego kosztu pokryć i tak np. w Impelu pracownicy za taką kartę płacili jakiś czas temu 30 zł/mc, w BRE ok 40 zł/mc, w jakichś ubezpieczeniach (Axa? czy coś) 20zł/mc.
Ogólnie super sprawa bo placówek partnerskich jest pełno w całej Polsce


A W NASZEJ SUPER FIRMIE JAK NAPISALI DOPŁATA OKOŁO 100 ZŁ BRAWO TFK !!!
zdjecie uzytkownika
cywil. - 2016-03-13 06:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zna ktos moze norberta bzowskiego z ks to jest normalnie jakis nawiefzony czlowiek wydziera sie na ludzi jakby byl nie wiadomo kim dajcie znac czy tyz macie takie wrazenie o nim na babinskiego z nim i w kaftan
zdjecie uzytkownika
Szakira - 2016-03-13 16:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cywil. - 2016-03-13 06:59:55]:
EEE tam znam go jest wariat ale przynajmniej płaci , nie to co ten wariat Matusiak podobno miał sprawę o molestowanie
zdjecie uzytkownika
Matusiak - 2016-03-17 21:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dojade was cwele na zmianie!!!
zdjecie uzytkownika
Matusiak - 2016-03-18 09:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie już pozamiatane!
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-18 20:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matusiak - 2016-03-18 09:30:13]:
Ty sia tok nie żacaj bo nurme badziesz spisywoć regulominuwo jok sia chłupoki z krokawo wkurzom no ciobie.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-03-21 17:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale mnio krzyże bolum od szpulowania
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-21 20:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bida@ Nimo cu nurzekoć. Jok człeko co buli to łod tagu sum leki. Du aptaki lukoil momy blisko wianc nia widzo problamu. Cołe TPŚ jost no lekoch, gdyby nia lukoil ptak z przydupodomi by somi no moszynach zosuwoli.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-03-21 21:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale tyraz no szpulorkach to mnia ni soć no loki i krzyżo bolum
zdjecie uzytkownika
Muhhamd - 2016-03-22 08:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy muzułmanie mogą u was pracować? Bo obawiam sie o nadmiar alkoholu i wieprzowiny
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-22 19:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bida@ donner 9% - toni i dzioło bezpuśradnio no bul.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-03-22 20:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jo kiedys po 4 tokie wypijolem pod stocjom ale no szpulorce nimom juz sił nowet hloć bo nurmy tokie wysokie.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-23 19:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkudo mi Cie. Muże posłuchoj noszego byłegu prazydanto: "weź kradyt i zmioń proce".
zdjecie uzytkownika
~uwaga - 2016-03-24 19:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
bida i robol to ludzie podstawieni przez kierownictwo, aby zagmatwać ogólny wizerunek i cel tego forum - żenada, czytajcie ich wpisy dalej (zajdziecie daleko)...
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-24 20:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [~uwaga - 2016-03-24 19:29:50]:
Jo subie wypruszom tokie wpiasy no maim blugu.
zdjecie uzytkownika
SpasionyDragan - 2016-03-24 21:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Odpowiedź na: [~uwaga - 2016-03-24 19:29:50]:
Zgadzam się z tobą w 100% Moim zdaniem działanie podobne jak na TPŚ krętactwo i matactwo.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-03-27 19:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mom zniszczone świonto przyz bul krongosłupa. Dlaczymu nie dano przelywu naśinta tyraz mom pusty gornek??
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-27 20:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2016-03-27 19:24:03]:
Jo w ta świnto mum cu jość, bom łupoluwoł subie kota no ciungorni. Jok ściungnołem z niago tan brudny swoter to łodrozu ślino mi pociakło. Znojomemu spud sklapu puwidziołem że to je zając i łuwierzył.
zdjecie uzytkownika
Bucczyż - 2016-03-27 21:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)

Kolejna zmiana za mną. Czas w pracy upłynął mi szybko i miło. Mistrz był dzisiaj bardzo uprzejmy i pogadaliśmy sobie o różnych sprawach. Jutro czeka mnie kolejny wspaniały czas w pracy. Już się nie mogę doczekać spotkania z inteligentnym kierownikiem! Nie powiedział nikt nigdy do Czyża.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-04-01 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy (usunięte przez administratora) sprzeda Wisłę to wtedy dostaniemy podwyżki ❗
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-05 11:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i zoponiołem do jednym wysiłek i czos jaki trzeba włożyć jest nieadekwatny do wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-04-05 12:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bida@ Chybo że jodzie sie pracanty to wtady sie łopłoco.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-08 10:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tu tylko marność nad marnościami a wśród tych marności jeszcze większa marność
zdjecie uzytkownika
nelko - 2016-04-08 15:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bida, a ja słyszałem, że wcale nie taka marność. Słyszałem też, że taki specjalista ds. obsługi klienta zarabia tu 2000 na start i wystarczy jedynie mieć dwa lata doświadczenia na podobnym stanowisku. Nie brzmi to w sumie źle, może spróbuję tu zaaplikować.
zdjecie uzytkownika
rugby - 2016-04-09 00:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tej stronie to tylko narzekacie ze wszystkim co zwiazane ztf trocha ooptymizmu robol ibida panowie
zdjecie uzytkownika
Buccyż - 2016-04-11 08:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
rugby@ gdybyś poznał kierownika TPŚ w Bydgoszczy to ten optymizm by z ciebie wyparował szybciej niż kropla wody na pustyni, gdy słońce znajduje się w zenicie.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-04-11 21:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Buccyż - 2016-04-11 08:56:47]:
Nie zgudzs sia z Tubom. To je burdzo miły człek, nie rozumiam tylku dluczego TPP sia tok gu boi. Jok usłyszum TPŚ to czuje sia ewidantnie zopoch moczu.
zdjecie uzytkownika
Bucczyż - 2016-04-14 08:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Robol - 2016-04-11 21:49:01]:
On jest tak kompetentny jak z Ciebie Miodek lub Bralczyk.
zdjecie uzytkownika
borek - 2016-04-14 11:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas na TPP to co się dzieje ostatnio przechodzi wszystko. Wypisują notatki nawet swoim największym sługusom bo im się wykresy nie zgadzają. A największy nierób pod samą kamerą chodzi bezkarnie Nawet technolog ma fantazje 100% sprawdzonych drutów. Lepiej by policzył ile kawek dziennie wypija. I proponuję żeby jesze wydłużenie na Al badać i wayć proszek ze szmat co spadł na ziemie. Byście się lepiej rozp.... maszynami zajeli. Jak żyć nie potraficie to chociaż innym dajcie
zdjecie uzytkownika
iRobol - 2016-04-17 19:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [borek - 2016-04-14 11:40:23]:
Patrzebuja pumocy prownej. Czy procując no etocie w tf nie mując swojaj dziołolności muge zotrudnić asystantke du proc biuruwych no muszynie?
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-18 20:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iRobol - 2016-04-17 19:38:13]:
mi seim wydoje że tok zogadaj z kierowniakiem żeby zatrudnił nopewno to zrubi bo mojom zo mołu ludzi w biurach zotrudniom jescze 5 plonistów i 8 tychnologów nojwożniejsze żebymioli głowę pyłnom pomysłów. Jo tyż mom pomysł można by drukować 3 kortki sop aby wrozie zoginiencia bło koipia no bymbnie
zdjecie uzytkownika
iRobol - 2016-04-18 21:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bida: Jo taż mom głuwe pałnum pumasłów. Myślołem o podwojnym klinuwoniu kwodrotowych bambnów żaby w rozie aworji jodnago klino był joszcze jaden.
zdjecie uzytkownika
Norek - 2016-04-18 23:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile w Telefonice wychodzi "na rękę" netto na produkcji?
zdjecie uzytkownika
Mały Dragan - 2016-04-19 09:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Norek - 2016-04-18 23:47:35]:
Zależy od głębokości gardła i czy prosto trzymasz palec tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę. Jeżeli nie jesteś czyimś protegowanym to słabo to widze.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-19 18:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iRobol - 2016-04-18 21:02:00]:
jo to widzę inoczej drugi kolego podwujny klyn moze tyż ulec awori!!lypiej byłoby zatrudnić brygode spowoczy aby wystowione bymbny przyspowoli do podłoża. Wtedy kierownik nie musaił by sim chować za bymbnami jok momy audyt. oczywiscie on w czosie audytu pilnuje tych bymbnów aby się ni kulnoły no którygoś z Audytorów.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-19 18:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Norek - 2016-04-18 23:47:35]:
różnie od 2000 do 3000 na łapę ale jako początkujący i trafiający na kijową maszynę licz bliżej 2000
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-25 13:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muj dragi przyjacielu rabolu.
Piszo jo list do ciebio. Dugo sim nio łodzywosz pownio jesteś mocno zojenty pracentami. Jom żem siem mnouczył już lopiej szpulowywać udojo mi siem zrobićjuż 95 no zmine i plocy już tok ni bolom. Jo żem wymoślił biznos posiołem no pylu dożu morchwi jok już wzojdzie to ciem zoprosze no morchem zupe. Jok bydndziesz jochał to posturaj sim złopoć jokiegoś kotu, juża lub wiemwiurke bo jok wiesz z piniondzmi cionko jyst póniwoż rozym procujem w TFK. Zoprosze noz zupe tyż kierowniaka bo musi być bordzo łosłobiony. Ostanie audity JDR i pona czerwioka musiły go wykończyć. Chyba ni dojada, bo już z gurnygo biura kopom ni zalatuje. Muża siem myla i poprosty jyst już łodwożny i ni popuszczo prze ouditoma. RZyczo jo ci wszystkiego nojlypszego i wrowadzenia pragu 40% :)
zdjecie uzytkownika
Bartek Zagryzek - 2016-04-25 20:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie się robole do roboty ❗ Niewolnik ma pracować a nie narzekać ❗
zdjecie uzytkownika
iRobol - 2016-04-25 21:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2016-04-25 13:49:43]:
bida@ Dziankuje Ci zo ta miła słuwo i łoczywiścia jo przyjmujo zuproszanie. Specjolnie no ta łokozje napandze bimbarku z siarści koto.
zdjecie uzytkownika
Bucczyż - 2016-04-28 09:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawy artykuł o Czyżyku i Małym Draganie. Kadrze kierowniczej bydgoskiego oddziału TF.

(usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja przebiegła normalnie gadka z kierownikiem na gumowym i jazda do myslenic na badania ja jestem z poza krakowa to troche było trudno ale dlałem rade no a potem do tzn "boksu" na tydzien i na maszyne :) ino iskry szły hehe
Pytania: zaskakujące to moze nie ale pytają czy jest dobry dojazd i czy jest sie dyzpozycyjnym :)
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-28 13:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kondom jo siem nie zgodzam.jo reprezentuja wysołki poziam kultury łosobisej!! to ta firma to dno wieczna wymysła łosronego kierowniaka i przyduposów łotco
zdjecie uzytkownika
czyzfekaliomen - 2016-05-01 08:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawy artykuł o Czyżyku i Małym Draganie. Kadrze kierowniczej bydgoskiego oddziału TF.

http://tinyurl.com/h68yn6w

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert