Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jumol - 2014-08-09 13:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos mi się obiło o uszy ze w tym miesiącu tfk podnosi cenę kabli o ok 5%. Czyli rozumiem że w końcu będą podwyżki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szanujcie NAS.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-08-09 16:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Dobro było wypłoto w tym miesiąco, łopkupiłem się okrutnie.
zdjecie uzytkownika
Ornitolog - 2014-08-09 23:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Robol - 2014-08-09 16:56:23]:
A co sobie kupiłeś w tym miesiącu, klatkę na czyżyki?
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-08-10 08:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ornitolog - 2014-08-09 23:39:13]:
Jo byl w tokim wielkim morkecie tesko i kupilem sobie odkurzocz LG 800W. Jo wczesniej zamiatolem izbe miotla ale strosznie kurzylo somsiodce na pronie i sie no mnie dorla ze jej kurze.
zdjecie uzytkownika
t - 2014-08-10 15:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śmieszniJESTEŚCIE - 2014-07-11 17:11:57]:
ZWIĄZKOWCEM Z SOLIDARNOŚCI JEST ELEKTRYK NIC NIE SŁYSZAŁAM O HYDRAULIKU CHYBA ŻE Z OPZZ
zdjecie uzytkownika
cowy - 2014-08-11 19:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [t - 2014-08-10 15:58:20]:
hehehe, związkowiec się przekwalifikował!!! :)
zdjecie uzytkownika
Thick ass Aliny - 2014-08-11 23:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cowy - 2014-08-11 19:00:55]:
To on ma jakieś kwalifikacje?

Dobry żart!
zdjecie uzytkownika
Tpg - 2014-08-14 18:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ornitolog - 2014-08-09 23:39:13]:
Idz juz baranie,bo nie mozna cie czytac!
zdjecie uzytkownika
Ornitolog - 2014-08-14 22:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tpg - 2014-08-14 18:15:19]:
Twoje wypociny czyta się rewelacyjnie, szczególnie jak głąbie nie używasz polskich znaków natomiast imbecylu używasz słów "cie".
zdjecie uzytkownika
bankrut - 2014-08-18 16:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!
Pracuje w tym( usunięte przez administratora )10lat. Jest coraz gorzej i nie maja zadnego pomyslu zeby bylo lepiej. Szykuje sie bankructwo tf szkoda ze tak pozno!
zdjecie uzytkownika
Fizol izol. - 2014-08-18 23:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Jak się patrzy na Bydgoskie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i tak długo wytrzymało przy tym braku organizacji, jaka panuje pod dowództwem TePeŚowego Chyżego Ruja. Jak długo można naprawiać kable korektorem w książkach maszynowych i na zawieszkach, obijać puste bębny, zdawać nieistniejącą produkcję? Tak to nie może działać, kiedyś to musi paść. Szkoda, że dopadło się do sterów kilku nieudaczników i podążamy równią pochyłą w dół. Jeszcze chciałem podziękować Tomkowi D. za zlikwidowanie TPN tak to każdy potrafi rządzić. Dziękuję za uwagę.
zdjecie uzytkownika
melchiot - 2014-08-19 14:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Niech już padnie ta firma wszyscy na to czekamy. Takiego syfu jaki jest teraz w TF nie było od kilku lat. Dobrze ze to nie jedzenie się w TF produkuje bo byłaby masakra wszystkich byśmy chyba potruli na świecie gdyby tak było. To wina niestety Pana Cupiala oddał firmę w zarządzaniu innym i oni wszyscy porobili kariery na znajomościach, układach nepotyzmie itd. wciągając w to swoich ludzi bez żadnej wymaganej wiedzy czy doświadczenia. A ludzie którzy maja wiedzę odchodzą z tej firmy po latach pracy tak jak w M-cach odchodzą dwaj technolodzy o długim stażu pracy odchodzą do konkurencji bo wiedza że statek pod nazwa TF tonie i to tylko kwestia czasu jak pójdzie na dno. Inni tez masowo odchodzą a góra sie tłumaczy ze im sie nie chce sprzątać. góra już nie wie jak ma się tłumaczyć z tego wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
emigrant - 2014-08-19 19:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I co tam Kozacy jak tam wasz strajk?? Dostaliście trochę nadgodziny i rura zmiękła. Poczekajcie jeszcze z dwa miesiące i nie będzie % i znowu premię utną ale Wy chapnęliście parę nędznych groszy a za chwilę znowu będziecie beczeć. Wstyd współcześni niewolnicy. Lepiej nie będzie i to przez właśnie takich co za 100z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeżrą.
zdjecie uzytkownika
emigrant - 2014-08-21 07:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ty myślisz że mycie kibli to coś gorszego jak obsługa tych ujebanych od oleju maszyn?? Wole myś kible,gary czy coś innego za godniejsze pieniądze niż walić na zmiany za 2400 w sezonie produkcyjnym i 1800-1900 poza sezonem. I co jest jeszcze core zmuszanie do nadgodzin po 16h.
zdjecie uzytkownika
Voyager - 2014-08-21 14:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fizol izol. - 2014-08-18 23:49:29]:
Nie bronię T.D. Nie, ale o likwidacji TPN zadecydował autorski projekt Jana.W.
zdjecie uzytkownika
fg - 2014-08-22 16:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emigrant - 2014-08-21 07:28:14]:
dla ciebie godniejsze ale dla tamtego pracodawcy sam pomysl kim jestes
zdjecie uzytkownika
wolny czlowiek - 2014-08-22 22:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współczuje wszystkim tym co tam jeszcze robia,najezdzanie na siebie jest na pewno budujace zastanówcie sie co z wami praca w tej firmie zrobiła bede was z ciekawością obserwował pozdrawiam wszystkich poniżej mistrza
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-08-24 12:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedysik pracowałem w pgrze i to było życie cały czas sie chlało i nic nie robiło piniondz nie był nic wart ale byly swinki krowki i zboze sie bralo a tu co alkomaty niewiadomo co, co to za praca zeby nie bylo mozna sobie cos strzelic dla kurazu i te pieniadze tez w sumie nic nie warte a wziazc to moze i jest co ale nima jak po prostu pozostaje trzy metry sznura i suwnica sie podwindowac
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-08-24 23:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alex - 2014-08-24 12:57:35]:
To wino noszego żondu. Pisołem listy do Putino, żeby zrobił w kańcu porządek z tą polską.
zdjecie uzytkownika
rabit - 2014-08-25 12:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emigrant - 2014-08-21 07:28:14]:
jeśli wolisz myć kible zamiast pracować w normalnej przecież pracy w Telefonice @emigrant, to nikt Cię tu nie trzyma, a w branży WC na pewno znajdziesz bardzo dużo wakatów. Akurat jeśli chodzi o pracę w telefonice na niższych stanowiskach niż mistrz to chyba spodziewałeś się , że nie jest to czysta robota
zdjecie uzytkownika
Leżę i kwiczę - 2014-08-25 15:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [rabit - 2014-08-25 12:45:24]:
Bitch, please "pracować w normalnej przecież pracy w Telefonice" daj spokój z tymi żartami bo mam zajady! Dawno się tak ni ubawiłem. To jest prawie tak zabawne jak oprowadzanie zagranicznych wycieczek przez ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
śmieszne - 2014-09-01 15:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowniku sprężyno tofiku !!! "co dziennie"??? ty już lepiej zostań tym szatniarzem xD przynosisz wstyd tej firmie xD pozdrawiam cie gamoniu
zdjecie uzytkownika
kierownik.od.spraw.niepotrzebnych - 2014-09-01 16:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zrobiłem błond bo się spieszyłem.a szatnie otwieram bo niekture osoby za wcześnie schodzom i przychodzom.tera zamontujom te chipy to trza sie przystosować.bendę prubował wprowadzić swoje zasady a wy macie się pszyporzondkować.a jak komuś nie pasuje to otwierajom ikea w 2015 tpp bez jednego z drugim nie zginie.ja wrazie czego mam jeszcze sfuj interes to se poradze jako barman
zdjecie uzytkownika
wiadomość dla krakowa o tpp bydgoszcz - 2014-09-01 19:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie-jeśli jest dzień inwentury to czy jest sprawdzane ile wpisują sobie nadgodzin za w/w inwenturę?z tego co wiem za 8/10h potrafią sobie wpisywać nawet 3/4 dni.Druga sprawa czy potrzebne są dwie osoby do dozoru na wydziale?zauważyłem że jedna osoba doskonale sobie radzi i dodatkowo ma dużo wolnego czasu w trakcie pracy który przeznacza na drzemkę.To pomysł na oszczędności w firmie,pozbyć się brygadzistów lub mistrzów.Ostatnia sprawa to kierownik,jaką funkcje spełnia i jakie są jego obowiązki,do tej pory robi z siebie pośmiewisko.Odnośnie sprzątaczki która plotkuje po biurach to powinna raczej sprzątać bo to co w szatni zostawia wiele do życzenia.Nie napisze już o fikcyjnych stanowiskach,traktowaniu w pracy,niedoświadczeniu dozoru i kadry,zarobkach,procentach,pomysłach,sposobie wypowiadania się.Każdy kto pracuje w Bydgoszczy na tpp wie o co chodzi.Do pana przewodniczącego-Michał zacznij coś robić!te zebrania i głupie pogaduszki nic nie skutkują.
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-09-01 19:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy codziennie po 3 kg miedzi i odrazu nam się będzie lepie żyło :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski