Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-11-18 11:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tpp - 2014-11-18 10:56:37]:
Domek z kortonu se postow i pod dupsko forelka. Jo tok robie i dzioła.
zdjecie uzytkownika
ankadopukanka - 2014-11-19 08:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tpp na maszynie SK-7 maszynista i pomocnik to co wyprawiają przechodzi ludzkie pojęcie,jak można tak beszczelnie ściemniać,albo siedzą i grają na swoich chińskich badziewiach,albo piknik z colą i bochenkiem chleba,albo po prostu drzemią obojętnie jaka to zmiana.Dodam że maszynista ma najwyższą stawkę a pomocnik ma stawkę ciągacza gdzie pomocnika na szpularce nie ujrzysz.Maszyna miała być priorytetem a grubsza linka i problemy,szukają wszędzie przyczyn tylko nie u siebie,może jedyna przyczyna to obsługa SK-7.Jedno trzeba przyznać-dziobanie,udawanie wielkich znawców,wyrażanie niezrozumiałych filozofi wychodzi im znakomicie.Dlaczego na SK-2,SK-1,SK-6 nie ma takich problemów?Czy to są układy,znajomości że im wszystko tak uchodzi gładko?Dajcie im tam fotele bo na tych plastikowych źle sie przysypia i plecy bolą,zakupcie im tablety z dostępem do internetu,dajcie z dwie osoby do szpulowania i zcinania zajazdu.Się na to patrzy to wstyd dla wydziału,nieudolni,ściemniający,nie doszkoleni,bezmózgowcy.Może ktoś zwróci na nich uwagę i przyjrzy się ich wykonywanej pracy,może ktoś zainteresuje się co wypisują w książce maszynowej typu TPZ,PROBLEMY TECHNOLOGICZNE,INNE,może trzeba na SK-7 zmian i wtedy polepszy się jakość i ilość.PRZEMYŚL TO JEDEN Z DRUGIM TAM U GÓRY.
zdjecie uzytkownika
tpp - 2014-11-19 10:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ja tyram na grubociągu a taki pomagier z sk7 ma stawke jak ja w dodatku nic nie robiąc???o k..wa!tak nie może być!zrównajcie stawki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pytanie z innej beczki!dlaczego jak klucha był kierownikiem to nie było takich cyrków jak teraz gdy posadzili na kierownika sprężyne?
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-11-19 11:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martwcie się przyjaciele rosyjskie czołgi już jadą nas wyzwolić. Wtedy to pani dopukanka zrobi karierę. A nam będzie żyło się nieporównywalnie lepiej bo wszyscy będą robić w obozach nie tylko my.
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-11-19 12:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jednym zapomniałem: Najważniejsze to żeby patrzeć przed siebie i mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli iść dumnie wśród tych co na kolanach.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-19 13:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tpp - 2014-11-19 10:45:39]:
czytając ostatnie wpisy stwierdzam że niektórym baranom (drewniany & siódmy)chyba się towar skończył!!!!podaje nr do nowego dilera ...............................
zdjecie uzytkownika
may - 2014-11-19 16:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jestem pupilkiem sprężyny i sram na was
zdjecie uzytkownika
powolniak - 2014-11-19 17:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sram na wszystkich
zdjecie uzytkownika
on - 2014-11-19 19:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wpisy na forum tylko świadczą o poziomie inteligencji pracujących na TPP-porażka robole- ogarnijcie się
zdjecie uzytkownika
on - 2014-11-19 19:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pani ANI też współczuje tych wpisów ,ciekawy który z was powie jej w twarz to co pisze--odpowiadam ŻADEN-BARANY -OSŁY-ITP
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-11-20 17:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie kasa na święta w końcu kupie sobie konserwę
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-11-20 19:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wal się!! Jaworek to jeden z niewielu co ma trochę jaj to nie to co Wy barany.
zdjecie uzytkownika
? - 2014-11-20 23:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostało użyte imie i nazwisko teraz wystarczy iść na policje,zgłosić o naruszeniu prywatności i ostatnie wpisy będzie wiadomo kto zrobił,to takie proste.widze że piszący tu nie czytali regulaminu.już ja koledze doradze i wszystkiego się dowiemy.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zielas - 2014-11-21 02:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a mi tu dobrze
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-11-21 08:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zielas - 2014-11-21 02:25:07]:
Super ciesze się.
zdjecie uzytkownika
ADMIN - 2014-11-21 09:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
N9 - 2014-11-21 11:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to Myślenicach nie jest tak źle jak w krk or bg. Ale nie pracuje już 2 lata to w mcach tez się mogło poj....ać.
zdjecie uzytkownika
tpg - 2014-11-22 17:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tygrys wszyscy wiemy że to to
zdjecie uzytkownika
tftpg - 2014-11-23 14:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj mateusz nieładnie
zdjecie uzytkownika
TPG - 2014-11-23 14:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem za-(usunięte przez administratora)PRECZ-By zylo sie lepiej.
Niech odejdzie ze zmiany C,a wszyscy bedziemy szczesliwi.
zdjecie uzytkownika
tfk 2 - 2014-11-23 15:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2014-11-07 20:28:34]:
czekam za brama
zdjecie uzytkownika
Lits - 2014-11-26 08:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy jak widzę mają świetny i gotowy pomysł na to co zrobić, żeby firma funkcjonowała lepiej bez poszczególnych osób. Jeżeli tam taka atmosfera panuje od początku to współczuję ludziom, którzy rzeczywiście chcieli tutaj na dłużej zagrzać miejsce w dobrej atmosferze, bo z tego co widzę to idzie to w zdecydowanie złą stronę.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-11-26 09:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może słyszał o planowanych podwyżkach płac od przyszłego roku??

zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-11-26 17:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zielinskiego usuniemy to beda podwyzki-BY ZYLO SIE LEPIEJ>
Miod malina jak tego trola nie ma,a praca wrze z Michalem az huczy i oby tak dalej.
zdjecie uzytkownika
txl - 2014-11-26 17:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że podobno coś od marca ale czy to ploty czy prawda to się okaże w marcu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x