Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bida - 2016-03-21 21:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale tyraz no szpulorkach to mnia ni soć no loki i krzyżo bolum
zdjecie uzytkownika
Muhhamd - 2016-03-22 08:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy muzułmanie mogą u was pracować? Bo obawiam sie o nadmiar alkoholu i wieprzowiny
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-22 19:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bida@ donner 9% - toni i dzioło bezpuśradnio no bul.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-03-22 20:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jo kiedys po 4 tokie wypijolem pod stocjom ale no szpulorce nimom juz sił nowet hloć bo nurmy tokie wysokie.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-23 19:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkudo mi Cie. Muże posłuchoj noszego byłegu prazydanto: "weź kradyt i zmioń proce".
zdjecie uzytkownika
~uwaga - 2016-03-24 19:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
bida i robol to ludzie podstawieni przez kierownictwo, aby zagmatwać ogólny wizerunek i cel tego forum - żenada, czytajcie ich wpisy dalej (zajdziecie daleko)...
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-24 20:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [~uwaga - 2016-03-24 19:29:50]:
Jo subie wypruszom tokie wpiasy no maim blugu.
zdjecie uzytkownika
SpasionyDragan - 2016-03-24 21:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Odpowiedź na: [~uwaga - 2016-03-24 19:29:50]:
Zgadzam się z tobą w 100% Moim zdaniem działanie podobne jak na TPŚ krętactwo i matactwo.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-03-27 19:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mom zniszczone świonto przyz bul krongosłupa. Dlaczymu nie dano przelywu naśinta tyraz mom pusty gornek??
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-03-27 20:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2016-03-27 19:24:03]:
Jo w ta świnto mum cu jość, bom łupoluwoł subie kota no ciungorni. Jok ściungnołem z niago tan brudny swoter to łodrozu ślino mi pociakło. Znojomemu spud sklapu puwidziołem że to je zając i łuwierzył.
zdjecie uzytkownika
Bucczyż - 2016-03-27 21:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)

Kolejna zmiana za mną. Czas w pracy upłynął mi szybko i miło. Mistrz był dzisiaj bardzo uprzejmy i pogadaliśmy sobie o różnych sprawach. Jutro czeka mnie kolejny wspaniały czas w pracy. Już się nie mogę doczekać spotkania z inteligentnym kierownikiem! Nie powiedział nikt nigdy do Czyża.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-04-01 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy (usunięte przez administratora) sprzeda Wisłę to wtedy dostaniemy podwyżki ❗
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-05 11:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i zoponiołem do jednym wysiłek i czos jaki trzeba włożyć jest nieadekwatny do wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-04-05 12:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bida@ Chybo że jodzie sie pracanty to wtady sie łopłoco.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-08 10:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tu tylko marność nad marnościami a wśród tych marności jeszcze większa marność
zdjecie uzytkownika
nelko - 2016-04-08 15:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bida, a ja słyszałem, że wcale nie taka marność. Słyszałem też, że taki specjalista ds. obsługi klienta zarabia tu 2000 na start i wystarczy jedynie mieć dwa lata doświadczenia na podobnym stanowisku. Nie brzmi to w sumie źle, może spróbuję tu zaaplikować.
zdjecie uzytkownika
rugby - 2016-04-09 00:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tej stronie to tylko narzekacie ze wszystkim co zwiazane ztf trocha ooptymizmu robol ibida panowie
zdjecie uzytkownika
Buccyż - 2016-04-11 08:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
rugby@ gdybyś poznał kierownika TPŚ w Bydgoszczy to ten optymizm by z ciebie wyparował szybciej niż kropla wody na pustyni, gdy słońce znajduje się w zenicie.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-04-11 21:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Buccyż - 2016-04-11 08:56:47]:
Nie zgudzs sia z Tubom. To je burdzo miły człek, nie rozumiam tylku dluczego TPP sia tok gu boi. Jok usłyszum TPŚ to czuje sia ewidantnie zopoch moczu.
zdjecie uzytkownika
Bucczyż - 2016-04-14 08:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Robol - 2016-04-11 21:49:01]:
On jest tak kompetentny jak z Ciebie Miodek lub Bralczyk.
zdjecie uzytkownika
borek - 2016-04-14 11:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas na TPP to co się dzieje ostatnio przechodzi wszystko. Wypisują notatki nawet swoim największym sługusom bo im się wykresy nie zgadzają. A największy nierób pod samą kamerą chodzi bezkarnie Nawet technolog ma fantazje 100% sprawdzonych drutów. Lepiej by policzył ile kawek dziennie wypija. I proponuję żeby jesze wydłużenie na Al badać i wayć proszek ze szmat co spadł na ziemie. Byście się lepiej rozp.... maszynami zajeli. Jak żyć nie potraficie to chociaż innym dajcie
zdjecie uzytkownika
iRobol - 2016-04-17 19:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [borek - 2016-04-14 11:40:23]:
Patrzebuja pumocy prownej. Czy procując no etocie w tf nie mując swojaj dziołolności muge zotrudnić asystantke du proc biuruwych no muszynie?
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-18 20:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iRobol - 2016-04-17 19:38:13]:
mi seim wydoje że tok zogadaj z kierowniakiem żeby zatrudnił nopewno to zrubi bo mojom zo mołu ludzi w biurach zotrudniom jescze 5 plonistów i 8 tychnologów nojwożniejsze żebymioli głowę pyłnom pomysłów. Jo tyż mom pomysł można by drukować 3 kortki sop aby wrozie zoginiencia bło koipia no bymbnie
zdjecie uzytkownika
iRobol - 2016-04-18 21:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bida: Jo taż mom głuwe pałnum pumasłów. Myślołem o podwojnym klinuwoniu kwodrotowych bambnów żaby w rozie aworji jodnago klino był joszcze jaden.
zdjecie uzytkownika
Norek - 2016-04-18 23:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile w Telefonice wychodzi "na rękę" netto na produkcji?
zdjecie uzytkownika
Mały Dragan - 2016-04-19 09:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Norek - 2016-04-18 23:47:35]:
Zależy od głębokości gardła i czy prosto trzymasz palec tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę. Jeżeli nie jesteś czyimś protegowanym to słabo to widze.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-19 18:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iRobol - 2016-04-18 21:02:00]:
jo to widzę inoczej drugi kolego podwujny klyn moze tyż ulec awori!!lypiej byłoby zatrudnić brygode spowoczy aby wystowione bymbny przyspowoli do podłoża. Wtedy kierownik nie musaił by sim chować za bymbnami jok momy audyt. oczywiscie on w czosie audytu pilnuje tych bymbnów aby się ni kulnoły no którygoś z Audytorów.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-19 18:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Norek - 2016-04-18 23:47:35]:
różnie od 2000 do 3000 na łapę ale jako początkujący i trafiający na kijową maszynę licz bliżej 2000
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-25 13:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muj dragi przyjacielu rabolu.
Piszo jo list do ciebio. Dugo sim nio łodzywosz pownio jesteś mocno zojenty pracentami. Jom żem siem mnouczył już lopiej szpulowywać udojo mi siem zrobićjuż 95 no zmine i plocy już tok ni bolom. Jo żem wymoślił biznos posiołem no pylu dożu morchwi jok już wzojdzie to ciem zoprosze no morchem zupe. Jok bydndziesz jochał to posturaj sim złopoć jokiegoś kotu, juża lub wiemwiurke bo jok wiesz z piniondzmi cionko jyst póniwoż rozym procujem w TFK. Zoprosze noz zupe tyż kierowniaka bo musi być bordzo łosłobiony. Ostanie audity JDR i pona czerwioka musiły go wykończyć. Chyba ni dojada, bo już z gurnygo biura kopom ni zalatuje. Muża siem myla i poprosty jyst już łodwożny i ni popuszczo prze ouditoma. RZyczo jo ci wszystkiego nojlypszego i wrowadzenia pragu 40% :)
zdjecie uzytkownika
Bartek Zagryzek - 2016-04-25 20:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie się robole do roboty ❗ Niewolnik ma pracować a nie narzekać ❗
zdjecie uzytkownika
iRobol - 2016-04-25 21:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bida - 2016-04-25 13:49:43]:
bida@ Dziankuje Ci zo ta miła słuwo i łoczywiścia jo przyjmujo zuproszanie. Specjolnie no ta łokozje napandze bimbarku z siarści koto.
zdjecie uzytkownika
Bucczyż - 2016-04-28 09:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawy artykuł o Czyżyku i Małym Draganie. Kadrze kierowniczej bydgoskiego oddziału TF.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-04-28 13:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kondom jo siem nie zgodzam.jo reprezentuja wysołki poziam kultury łosobisej!! to ta firma to dno wieczna wymysła łosronego kierowniaka i przyduposów łotco
zdjecie uzytkownika
Skurwisyn - 2016-05-05 15:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Robola popycham w perskie oko a bida ma finał w ustach :D Tacy koledzy sprzedają Was za sex ze mną :D
zdjecie uzytkownika
iRobol - 2016-05-05 19:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
S.......n@ Kulego tan pruszek jast tylku i wyłuncznie do łuszczelnionia kobli. Tero jok bodzieto rubić inwanture to sia wom nie bodzie zgudzoć.
zdjecie uzytkownika
AAaaa - 2016-05-10 14:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że sporo tutaj dobrych i ciekawych ofert, jestem dość oczarowany tym co widzę, bo ogólnie przyzwyczaiłem się, że nie dzieje się nic tak bardzo wielkiego w tej branży
zdjecie uzytkownika
AAaaa kotki dwa - 2016-05-10 19:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjdź i posmaruj perskie oko
zdjecie uzytkownika
iRobol - 2016-05-10 20:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobro było wypłoto w tym miesiańcu. Jo żem był no torgu i tok się łopkupił że aż mi dantko wybuchło w kółku łod toczki.
zdjecie uzytkownika
bida - 2016-05-13 14:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jo chyba musza zakonczyć koriero no gowork. internetowa wolka z wrogiem nie przynosi efektu. A w zokładzie joko jeden z nielicznych szonujących się ludzi niowielo wskurom. Gdybyśta choć trocho umioli gospodorowac pioniądzmi to może było by wos sać no szacunek do somych siobie. Zegnom
zdjecie uzytkownika
Majster - 2016-05-13 15:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do bida i bardzo dobrze kutasiarzu żę kończysz kariere bo jesteś tępym pajacem i do tego na siłę śmieszny. Nik t za tobą nie będzie płakał .
zdjecie uzytkownika
BucCzyż - 2016-05-13 18:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bida - 2016-05-13 14:49:24]:
Cieszę się, że nie będziesz już zaniżał poziomu wypowiedzi.



O mnie.

http://tinyurl.com/h68yn6w
zdjecie uzytkownika
iRobol - 2016-05-13 20:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Majster@ Przestońto sia wyzywoć mojstarku tylku weźto sia du rubuty - trza wynojunć jokiś pojamny autukor, zojachoć pud torgi, lidle, biadrunki, teska i inne pulskie świuntynie i nułopoć rubuli du rubuty no tpp. Nie poczto no wyksztołcanie, jeno żeby wiedziali cu tu pracunty.
zdjecie uzytkownika
Kierownik TPŚ - 2016-05-17 12:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robol to spedalony dewiant lubi gumowe chuje zapinane w jego owrzodzaiłą dupe
zdjecie uzytkownika
iRobol - 2016-05-17 20:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik TPŚ - 2016-05-17 12:28:15]:
Łostotni roz wystowiłem banban pod gruźbą "bu nukia stonie". Nie szonujasz rubola tu sum sia mortw nukium, albo muje mojstarki niach wom wystowiom i supa zrubiom.
zdjecie uzytkownika
Gość12 - 2016-05-18 08:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak jest w przypadku gdy chciałbym wziąć wolne np na wesele itd ?
zdjecie uzytkownika
Robol_nie-cham - 2016-05-18 09:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz znaleźć jakiegoś murzyna/uchodźce na zastępstwo i przynieść skrzynke wódki na brygade w której pracujecz
zdjecie uzytkownika
iiRobol - 2016-05-18 10:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość12 - 2016-05-18 08:30:14]:
na godzinę przed weselem się dowiesz jak zadzwonisz do Jaśnie Pana chyba że pójdziesz go po rączkach całować to może się zlituję.Największe prawdopodobne jest jednak to że nie dostaniesz urlopu bo robota super pilna a jak przyjdziesz w ten dzień to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i siedzisz takie mamy planowanie na TPP.
zdjecie uzytkownika
iRobol - 2016-05-18 19:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
iiRobol@ Nie strosz przyszłych procowników bo nokt nia przajdzie du nos procuwoć. Jok musz wasele lub pugrzab tu biarzesz pokera i spruwo zułotwiona.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja przebiegła normalnie gadka z kierownikiem na gumowym i jazda do myslenic na badania ja jestem z poza krakowa to troche było trudno ale dlałem rade no a potem do tzn "boksu" na tydzien i na maszyne :) ino iskry szły hehe
Pytania: zaskakujące to moze nie ale pytają czy jest dobry dojazd i czy jest sie dyzpozycyjnym :)
zdjecie uzytkownika
Wacek Cz. - 2016-05-20 08:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kto chce podwyższki moze mi pociągnąć wacusia :) Nie jest duży więc roboty mało...
zdjecie uzytkownika
Tosiek - 2016-05-24 12:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wacek Cz. - 2016-05-20 08:38:42]:
Nie wiem,czemu administrator nie usuwa tych seksualnych wpisów, większość załogi to ludzie którzy , pracują dla utrzymania rodziny ,nie mają hektarów, z których żyją, a pracują, tylko żeby mieć na flaszkę. Tosiek. Jeszcze raz powtarzam, jeśli nie masz nic do powiedzenia to milcz.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert