Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-11-17 23:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
by zylo sie LEPIEJ:)(usunięte przez administratora) PRECZ-NA ZAWSZE!
zdjecie uzytkownika
tpp - 2014-11-18 10:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwoniłem do inspekcji pracy i centralnie powiedziałem co jest nie tak :) czekajmy na dni paniki :) znów ktoś będzie miał pełne portki.zimno na mojej hali,regulaminowo za zimno
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-11-18 11:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tpp - 2014-11-18 10:56:37]:
Domek z kortonu se postow i pod dupsko forelka. Jo tok robie i dzioła.
zdjecie uzytkownika
ankadopukanka - 2014-11-19 08:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tpp na maszynie SK-7 maszynista i pomocnik to co wyprawiają przechodzi ludzkie pojęcie,jak można tak beszczelnie ściemniać,albo siedzą i grają na swoich chińskich badziewiach,albo piknik z colą i bochenkiem chleba,albo po prostu drzemią obojętnie jaka to zmiana.Dodam że maszynista ma najwyższą stawkę a pomocnik ma stawkę ciągacza gdzie pomocnika na szpularce nie ujrzysz.Maszyna miała być priorytetem a grubsza linka i problemy,szukają wszędzie przyczyn tylko nie u siebie,może jedyna przyczyna to obsługa SK-7.Jedno trzeba przyznać-dziobanie,udawanie wielkich znawców,wyrażanie niezrozumiałych filozofi wychodzi im znakomicie.Dlaczego na SK-2,SK-1,SK-6 nie ma takich problemów?Czy to są układy,znajomości że im wszystko tak uchodzi gładko?Dajcie im tam fotele bo na tych plastikowych źle sie przysypia i plecy bolą,zakupcie im tablety z dostępem do internetu,dajcie z dwie osoby do szpulowania i zcinania zajazdu.Się na to patrzy to wstyd dla wydziału,nieudolni,ściemniający,nie doszkoleni,bezmózgowcy.Może ktoś zwróci na nich uwagę i przyjrzy się ich wykonywanej pracy,może ktoś zainteresuje się co wypisują w książce maszynowej typu TPZ,PROBLEMY TECHNOLOGICZNE,INNE,może trzeba na SK-7 zmian i wtedy polepszy się jakość i ilość.PRZEMYŚL TO JEDEN Z DRUGIM TAM U GÓRY.
zdjecie uzytkownika
tpp - 2014-11-19 10:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ja tyram na grubociągu a taki pomagier z sk7 ma stawke jak ja w dodatku nic nie robiąc???o k..wa!tak nie może być!zrównajcie stawki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pytanie z innej beczki!dlaczego jak klucha był kierownikiem to nie było takich cyrków jak teraz gdy posadzili na kierownika sprężyne?
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-11-19 11:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martwcie się przyjaciele rosyjskie czołgi już jadą nas wyzwolić. Wtedy to pani dopukanka zrobi karierę. A nam będzie żyło się nieporównywalnie lepiej bo wszyscy będą robić w obozach nie tylko my.
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-11-19 12:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jednym zapomniałem: Najważniejsze to żeby patrzeć przed siebie i mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli iść dumnie wśród tych co na kolanach.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-19 13:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tpp - 2014-11-19 10:45:39]:
czytając ostatnie wpisy stwierdzam że niektórym baranom (drewniany & siódmy)chyba się towar skończył!!!!podaje nr do nowego dilera ...............................
zdjecie uzytkownika
may - 2014-11-19 16:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jestem pupilkiem sprężyny i sram na was
zdjecie uzytkownika
powolniak - 2014-11-19 17:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sram na wszystkich
zdjecie uzytkownika
on - 2014-11-19 19:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wpisy na forum tylko świadczą o poziomie inteligencji pracujących na TPP-porażka robole- ogarnijcie się
zdjecie uzytkownika
nelsonowaty - 2014-11-19 19:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a godota o Maju tym bezmózgowcu i sprzedawczyku na sterydach?Bo jo znum takich niby wporzundku a u sprężyny bo to wkuńcu rodzina nadaje wszystko i o wszystkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prosto w ryj
zdjecie uzytkownika
on - 2014-11-19 19:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani ANI też współczuje tych wpisów ,ciekawy który z was powie jej w twarz to co pisze--odpowiadam ŻADEN-BARANY -OSŁY-ITP
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-11-20 17:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie kasa na święta w końcu kupie sobie konserwę
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-11-20 19:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wal się!! Jaworek to jeden z niewielu co ma trochę jaj to nie to co Wy barany.
zdjecie uzytkownika
? - 2014-11-20 23:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostało użyte imie i nazwisko teraz wystarczy iść na policje,zgłosić o naruszeniu prywatności i ostatnie wpisy będzie wiadomo kto zrobił,to takie proste.widze że piszący tu nie czytali regulaminu.już ja koledze doradze i wszystkiego się dowiemy.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zielas - 2014-11-21 02:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a mi tu dobrze
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-11-21 08:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zielas - 2014-11-21 02:25:07]:
Super ciesze się.
zdjecie uzytkownika
ADMIN - 2014-11-21 09:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
zdjecie uzytkownika
N9 - 2014-11-21 11:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to Myślenicach nie jest tak źle jak w krk or bg. Ale nie pracuje już 2 lata to w mcach tez się mogło poj....ać.
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-11-22 14:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Krakowie jest jak jest,choc np:na TPG mozna oszalec na zmianie zielinskiego.

PRECZ z zielinskim-BY ZYLO SIE LEPIEJ!
zdjecie uzytkownika
tpg - 2014-11-22 17:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tygrys wszyscy wiemy że to to
zdjecie uzytkownika
tftpg - 2014-11-23 14:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj mateusz nieładnie
zdjecie uzytkownika
TPG - 2014-11-23 14:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem za-(usunięte przez administratora)PRECZ-By zylo sie lepiej.
Niech odejdzie ze zmiany C,a wszyscy bedziemy szczesliwi.
zdjecie uzytkownika
tfk 2 - 2014-11-23 15:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2014-11-07 20:28:34]:
czekam za brama
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x