Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sprężyna - 2014-09-20 08:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma jak to z rana popatrzeć sobie na podgląd z hal i pobawić się ptaszkiem.nic tak nie podnieca jak widok spoconych ciał chłopców z sampa.
zdjecie uzytkownika
TPP - 2014-09-21 17:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sprężyna - 2014-09-20 08:32:25]:
Lubisz patrzeć na Wiesia i jego spocony i nieumyty od tygodni tors co,kręcą cie prawdziwi faceci masz już dosyć patrzenia w lustro na wychudzoną miernotę :)
zdjecie uzytkownika
Grymcok - 2014-09-26 08:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robota super, tylko dla czego jest taki przemiał ludzki 100 przyjdzie a 10 zostanie.Ot co !
zdjecie uzytkownika
sprężyna - 2014-09-26 21:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TPP - 2014-09-21 17:52:20]:
ja poprostu to uwielbiam,hmmm a jego pot,zapach hmm sam testosteron,marzy mi się lizać jego brzuszek,pachy hmmm.wszyscy chłopcy są tam strasznie pociągający ale podnieca mnie tylko ten jeden.Mam jeszcze na oku nowego wózkowego ale to dopiero gra wstępna,te jego tłuste,ociekające włosy,ta jego bródka którą bym chciał czuć na swoich jądrach
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-09-27 09:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sprężyna - 2014-09-26 21:42:35]:
Uważąm się za pierwszego przeciwnika TFK ale nie mam nic do ludzi poza SS-manem. Ty po prostu przeginasz pisząc te bzdury. Sprężyna robi rzeczy który nie powinien, robi rzeczy poniżej godności kierownika. Jak na moje to mógłby się wzorować na swoim poprzedniku, ale nie otym chciałem pisać. Pisanie takich bzdur co ty piszesz to się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mieści.Nie tylko obrażasz kierownika który jest celem ataku(to jeszcze mogę zrozumieć), ale obrażanie ludzi z maszyn(burak i wózkowy) to trochę nie na miejscu.
P.S Zamknąć to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i problem się skończy.
zdjecie uzytkownika
BLACHA - 2014-09-28 19:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZDRAWIAM WYDZIAŁ TPP :)
zdjecie uzytkownika
TPP - 2014-10-07 17:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2014-09-12 12:45:57]:
TY CHYBA NALEŻYSZ DO TYCH CO CHODZĄ ROBIĆ MU GAŁKĘ DO MISTRZÓWKI A W ZAMIAN DOSTAJESZ WOLNE I CZASAMI DA CI POTRZYMAĆ CHIŃSKIE BADZIEWIE .
zdjecie uzytkownika
krakus - 2014-10-10 18:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o te firme, to wiem, ze "pan i władca" mial swego czasu powazne problemu, ale firma dziala bez zarzutu raczej, czyli uporał się z problemami. Jak wyglada wynagrodzenie u jednego z najbogatszych Polaków? :) Czy są jakieś bonusy? Taka praca w CV na pewno by wstydu nie przyniosła, mam racje?
zdjecie uzytkownika
kierownik TPP - 2014-10-11 07:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strzeżcie się mam kolejną ofiarę na SAMPIE. HAHAHA
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-10-12 08:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobro było wypłoto. Jestem zodowolony z kosy, chybo przestone cerowoć skorpety, kupie se nowiusieńke.
zdjecie uzytkownika
TPP - 2014-10-12 21:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2014-10-12 08:23:39]:
Łeb kup nowy.
zdjecie uzytkownika
wyplosz - 2014-10-13 12:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja jestem zadowolony bom jest mistrzem
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-10-17 23:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja sie chce dowiedziec czy gacek kupił chłopakom ze szmelc paki traktor czy go moze go raozkrecł i wyniósł po jednej srubce , jak wiele innych niby nie potrzebnych zreczy . pozdro dla działu gosp i remontowego ,śpec grupy
zdjecie uzytkownika
TPG - 2014-10-26 20:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musicie przyjechac do grodu Kraka, to zobaczycie co tu sie wyprawia.
zdjecie uzytkownika
krakus - 2014-10-28 17:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strasznie ciśniecie tutaj niektorych ludzi, tylko co wam to da, jak i tak pewnie zaraz skasuja niektore wpisy. Nie utrudniajcie merytorycznej rozmowy, bo nie po to są takie miejsca. Napiszcie skąd sie wziął ten konflikt, żeby innych ustrzec przed pewnymi ludźmi, ale nie wyzywajcie ich, bo nie przejdzie cała wypowiedź
zdjecie uzytkownika
tpp - 2014-10-29 15:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mamy nienormalnego kierownika w dodatku analfabeta i śmieciarz
zdjecie uzytkownika
wacek - 2014-10-29 21:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na tpg skonczyli plan z wrzesnia he he takie kierownictwo logopeda i jego obronca marek z
zdjecie uzytkownika
graba - 2014-10-30 09:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na nocce wypiłem 4 piwa,zrobiłem norme i spałem w szatni 3h.to nie narzekajcie aż tak bo źle nie jest.sprężyna faktycznie jest nienormalny ale na szczęście widujemy go tylko na rannych zmianach
zdjecie uzytkownika
mam.polewke - 2014-10-30 13:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprężyna biega "co dziennie" o tej samej porze xd.śmieszny kierowniku teraz leć do szatni jak przystało na szatniarza xd a później sprawdź śmietniki jak przystało na śmieciarza.by było ci raźniej zabierz ze sobą jakiegoś pieska co biega za tobą lub tą jak ona ma "ankadopukanka" xd.jak możesz tak z siebie pośmiewisko robić?zainteresuj się warunkami pracy,szatni...ile jest zlewów,prysznicy,jaka temperatura na hali.rusz cztery litery i idź punktualnie o 14:00 i popatrz jak to się odbywa,czy to nie nadaje się do inspekcji pracy...w sumie trzeba napisać pare maili opisując to wszystko.będą kontrole,audyty i nasz panikujący kieras xd.ludzie piszmy może coś się poprawi a za pisanie do odpowiednich organów nic nam nie grozi.to proste-zakładasz maila,opisujesz i wysyłasz.może jakiegoś zlewu się dorobimy,cieplejszych ubrań i ogrzewania.
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2014-10-30 16:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kim jest ankadopukanka ?
zdjecie uzytkownika
TPP - 2014-10-30 21:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdziwiony - 2014-10-30 16:57:10]:
sprzątaczka z tpp
zdjecie uzytkownika
Spasiony Dragan - 2014-10-30 22:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę kolego, że wszyscy kierownicy wydziałów produkcyjnych w Bydgoszczy mają te same metody działania, nasz „kiero” z TPŚ Arkadio zwany chyżym rójem też biegał jak poparzony przy szatni o 13:58. Potem mu głupio było, bo ludzie mieli z niego bekę to wysyłał swojego Robercika zwanego „łaciatym”. Dla mnie tacy ludzie nie powinni nazywać się kierownikami. Ktoś, kto chowa się za kartonami i udaje jakiegoś „partyzanta” jest po prostu śmieszny i naraża się na śmieszność, a gdy chcesz porozmawiać z nim merytorycznie o jakimś problemie to patrzy na ciebie jak wół na malowane wrota robi się czerwony jak ta część ciała u pawiana gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę wzdryga ramionkami i ucieka do biura. Szkoda tylko, że przez takich ludzi traci wizerunek zakładu.
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2014-10-31 09:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TPP - 2014-10-30 21:15:04]:
a myślałem że ta pani z mopem na głowie pracuje w biurze,że coś tam znaczy.kurcze więc to jest ankadopukanka,spróbuje może też sobie ją pukne.podobno 50zł pln koszt urzytkowania.
zdjecie uzytkownika
Znawca - 2014-10-31 18:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdziwiony - 2014-10-31 09:14:16]:
Przy tych pensjach 50 to dużo...Pomyśl to może ci weżmie w "lizing"?
zdjecie uzytkownika
były - 2014-11-01 09:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To że macie uwagi co do organizacji pracy lub zachowania przełożonych rozumiem. Ale obrażanie i poniżanie drugiego człowieka jest poniżeniem samego siebie. Niektórzy z Was są tacy sami albo i gorsi niż te osoby na które piszecie. Typowe zachowania małych polaczków, tchórzliwe i pełne pogardy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x