Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-07-10 14:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAsieda - 2014-07-10 12:04:27]:
Dobro było wypłoto, dobro, włośnie jo żem wrócił z bozaru tok łopkupiony że reklomówka mi pękła w autobusie i pyry się poturlały.
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-07-10 21:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAsieda - 2014-07-10 12:04:27]:
3162 to chyba brutto lub jesteś kamizelka niższego szczebla.
zdjecie uzytkownika
dasieda - 2014-07-10 22:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No przeciez nie ra RĘKE xD hahahahah
zdjecie uzytkownika
werson - 2014-07-11 00:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli to są rzeczywiste pieniądze na jakie w tele-fonice można liczyć to chyba nie ma czemu się burzyć akurat na te sprawę jeśli chodzi o zatrudnienie właśnie w tej firmie. A narzekań doczytałem się już sporo
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-07-11 07:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [werson - 2014-07-11 00:41:11]:
Ten co zorobił 3162zł to no pewno łoperator noki. Oni i tak nic nie robią a jak ma łączenie to tok norzeka że coły zokłod wie że on mo łączenie. No a jok mo czyszczenie głowicy to w expresie piszą jok on się norobił. Jom że codziennie przebudowy robie proktycznie i nie norzekam.
zdjecie uzytkownika
karolek - 2014-07-11 07:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2014-07-11 07:01:58]:
160h x 11,50=1840
20 dni IIp czyli 25% więcej co daje 2760
dolicz sobie premie, dodatki, sprzedane DD
zdjecie uzytkownika
śmieszniJESTEŚCIE - 2014-07-11 17:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy na telefon nie możecie,nawet jedna osoba nie może na telefon o ile nie wyrazi zgody twój pan mistrz.więc poczytajcie kodeks pracy a nie sugerujecie się komunistycznymi paragrafami.premia-jest uznaniowa,czytaj umowe!pan zastępca kierownika albo ją przyzna albo nie.związki tz.pan hydraulik cieszy się że ma posadke bo już dawno go nie powinno nie być,jak myślisz jeden z drugim dlaczego tak cicho siedzi?się wychyli i pa pa.nie możecie zrobić nic!pozostaje wam to forum i pisanie w próżnie.pozdrawiam i weźcie się do roboty
zdjecie uzytkownika
glomb - 2014-07-12 08:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto tu pisal o telefonie?
zdjecie uzytkownika
Obserwatortor Czyżola - 2014-07-12 09:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śmieszniJESTEŚCIE - 2014-07-11 17:11:57]:
Masz prawo tak sądzić tak samo jak my tu pisać, jeżeli się to Tobie nie podoba to idź na Pudelka.
zdjecie uzytkownika
fraktor - 2014-07-12 16:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a żeby dostać się tutaj do pracy to lepiej wyczekiwać na oferty pracy w internecie czy bardziej opłacalne będzie się przy kimś zakręcić? bo jeżeli biorą do pracy raczej z polecenia to nie ma co czekać na te oferty...
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-07-12 18:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fraktor - 2014-07-12 16:08:33]:
Musisz mieć plecy. W tej firmie sporo tych samych nazwisk. NEPOTYZM RULEZ.
Ps. Na żądanie bierze się na chlanie. A po L4 jak się nie chce robić parę dni=sraczka trochę więcej dni=plecy dużo dni=depresja.
I HATE TFK - chociaż widzę światło w tunelu, pewne projekty rozjaśniają mi drogę.
zdjecie uzytkownika
Voyager - 2014-07-15 18:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno mamy bardzo ważny audyt związany z szeroko pojętym BHP, zaszczyciła też nas swoją obecnością pani (usunięte przez administratora). Pompuje się nam do głowy, że to super, hiper, mega kluczowa wizyta od której zależy egzystencja firmy....a pan dyrektor i kierownicy wydziałów produkcyjnych akurat na urlopach....PYTAM: to kto ma tego cyrku pilnować???? Śmierdzi tu na odległość dezercją. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Voyager - 2014-07-15 19:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fraktor - 2014-07-12 16:08:33]:
Przy mnie się zakręć. Tylko w tej firmie tak to działa, cała reszta świata jest kryształowa. Dorośnij i to szybko. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zwolnić Czyżola! - 2014-07-15 22:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Voyager - 2014-07-15 18:49:56]:
pan derektor (celowo z małej) i pan kierownik (celowo z małej) jak zwykle mają pełne pampersy. Wystawią jakiegoś "chłopca do bicia" i będą obserwować zza rogu czy kurz już opad. Może Pani (usunięte przez administratora)zrozumie, że z niewolnika nie zrobi się pracownika, bo nasz kiero z TPŚ niestety ma zbyt wąskie horyzonty. Pozdrawiam z Bydgoszczy.
zdjecie uzytkownika
kfk - 2014-07-16 19:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wacus.c i marus.z koncza ta firme i koncza nas pracownikow i nasze miejsca pracy panowie prezesi gdzie wasze oczy ????????????
zdjecie uzytkownika
bruno - 2014-07-19 18:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Voyager - 2014-07-15 18:49:56]:
no to kierownictwo ładnie się wycwaniło podczas tak ważnej wizyty. Nie wiem jakim cudem z takim zarządzeniem Tele-Fonika Kable jest największym producentem kabli i przewodów w tej części Europy. Czasami myślę sobie jak źle musi być w tych innych miejscach skoro T-F jest ceniona... Dobrze, że przynajmniej pomimo kilku nieodpowiednio obstawionych stanowisk zamówienia są dobrze realizowane. Sprzeda się trochę przewodów miedzianych, trochę aluminiowych no i dorzuci się trochę światłowodów i wszyscy będą znowu zadowoleni. Tylko , że problemy w firmie i tak będą dalej zamiatane pod dywan jak to było dotychczas
zdjecie uzytkownika
desperados - 2014-07-19 20:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzedaż po cenie kosztów to nie problem, dlatego tak kiepsko to się kręci. Niestety ale jedyne pomysły jakie były na obniżenie kosztów to redukcja pracowników (smiechu warte). Planowanie oraz organizacja pracy jest jedyną drogą ale nie do okiełzania dla kierowników z wykształceniem informatyki,nauczyciela nauk praktycznych itp. Przedsiebiorstwo nie będzie konkurencyjne jeżeli skupia się na duperelach i złomuje dobre kable i linki dla zmieszczenia się w limicie zlomowania bo boi się że obniżone zostaną progi złomowe.
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-07-21 11:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamknąć (usunięte przez administratora)i na jego zgliszczach postawić coś nowego.
zdjecie uzytkownika
Voyager - 2014-07-21 19:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponieważ nie mam zamiaru narażać się adminowi, poproszę o pełną listę imion żeńskich które wolno używać. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
?? - 2014-07-25 18:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego kierownik tpś'u może iść na 3tyg urlopu a pracownik ledwie na 10 dni roboczych
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-07-25 20:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [?? - 2014-07-25 18:33:32]:
Bo my jesteśmo potrzebni...
zdjecie uzytkownika
maszynista - 2014-07-26 13:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś może się orientuje ile pzu płaci za urodzenie dziecka przy składce 59,zł w naszej super!!!!! firmie z góry dzięki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
dErektor Drag. - 2014-07-26 14:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapytaj FATkadrowej, jeżeli uda Ci się ją zastać w kadrach, bo pracuje jak chce.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2014-07-26 16:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maszynista - 2014-07-26 13:54:03]:
No jo ci nie pomoge bo nie mom dzieci, żodnej boby nie moge poznać. Bo jok zoproszam no rondke w tygadniu to mówią że w tygadniu procują a jok jo chce w łikend wolne to nie dostoje bo mowią że za moło chłopa do roboty moją, (tzn. niektorzy łoperatorzy biorą kiady chcą i dostoją bez problamu). Tzn mom toką jedną no wlotówce do bydguszczy stoi no ale łona ni chce miać dziaci i bozerno jest, ciągle kose no zokupy by chcioła.
zdjecie uzytkownika
ktosia - 2014-07-26 20:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maszynista - 2014-07-26 13:54:03]:
Przy składce 59zł za urodzenie dziecka dostaniesz 1900zł
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x