brak logo

Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Kraków

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Bogus 2016-06-28 00:26:30
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] burze czas zacząć 3...2...1..start!!!
j 2016-07-10 20:36:40
@ Cupiał ale to wszystko można powiedzieć spokojnie bez przekleństw
bida 2016-07-10 21:24:06
po mimno wilo nogodzinów wyplota było borzocinka i ni wysorcza na psycho tropy byndem musioł cimgać wincej pruchu
gt 2016-07-10 22:14:45
Na pewno umowa jest w pełni respektowana @cosik, a o takie dobre warunki i tak jest dość trudno. Ciekawe tylko czy pojawią się u nich jakieś oferty pracy, wiecie może? Liczyłbym na jakieś stabilne zatrudnienie.
iRobol 2016-07-12 21:11:45
bida@ Mi tom wystorcza wizyto no lukoil i sikonie zo kiaskiem.
er 2016-07-13 19:30:42
umowa to przeciewz musi byc nie sa rozne jej rodzaje o prace, o dzielo azlecenie ale nie wypbrazam sobie pracowania bez jej podpisania..:) a jezeli o prace chodzi to nie wiecie czy beda tutaj w najbliszym czasie prowadozne rekrutacje? np. dla specjalsitow
iRobol 2016-07-13 20:41:54
Rakrutocje sum ale no łoperaturów muszyn. Jok chcosz siodzieć zo biarkiem tu masisz miać tokie znojamości że nowet łobama wypoda przy nich jok krosnol.
maja 2016-07-13 22:00:05
A jak mam doświadczenie i umiejętności @iRobol to też muszę mieć znajomości? Liczę na własne szczęście i nie wierzę w takie plotki
gf 2016-07-14 20:28:23
@maja jezeli masz odpowiednmie doświadczenie i wykształcenie to uwazam ze predzej czy pozniej znajdzie dla siebie odpowiadnia prace..tylko trzeba sie rozejrzec
Łaciaty 2016-07-14 23:34:27
Maja moim zdaniem w TF bez protekcji daleko nie zajdziesz. Podając przykład gdy budowano halę w Bydgoszczy kierownikiem budowy został brat kierownika jednego z wydziałów. Przypadek? Oby jak najdłużej zagościł w tobie ten optymizm. Prześledź dokładnie ten wątek a znajdziesz interesujące informacje o "BIGkadrowej" i jej mężu itp. Zachęcam do lektury.
5
Bida 2016-07-15 20:56:30
To cu dlo biołego. Mietła, smor, pruszek, łulej , łemulsio. Tylko musz pżewuge bo łoleju tok ni bendzie widoc
1
gt 2016-07-15 22:52:41
Oczywiście, że trzeba pracować, żeby przynosiło to jakiś korzyści, ale zastanawia mnie jednocześnie czy jest szansa u nich na jakieś socjale do zarobków.
BucCzyż 2016-07-15 23:21:51
Jeżeli otrzymasz jakiś socjal to zabiorą Ci premie - powód zawsze wymyślą przy odrobinie fantazji TF jeszcze na tym zarobi, a tobie "gębe" zamkną.
7
iRobol 2016-07-16 20:26:21
Buc@ Nia jost tok źlo bu łodchudzi koso zo łobiod. No ciungurni po koto i w dumu jast darmuwy pusiłek.
1
basia 2016-07-16 21:13:12
kochani czy ta rekrutacja z kwietnia na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży – branża elektrotechniczna to jest nadal aktualna czy już nie? z góry dzięki za odpowiedź
Willy 2016-07-16 23:11:55
Oj kooj koloego nie dnerwuj się wiadomo, że czasami ludzi trochę ponosi, ale nie ma też z tego robić co jakiejś afery, trzeba z pewnymi rzeczami się pogodzić
arni 2016-07-18 16:40:21
w kwietniu szukaliście Specjalisty ds. Podatku VAT, nadal szukacie?
Bid 2016-07-20 22:32:55
Szukpmy łoperotorów moszyn koblowych czoli roboluf o iq ponizej 80
2
iRobol 2016-07-21 06:30:40
arni@ W biuroch mumy już zajante wszasykie krzesło. Przajć no pradakcje bu szpal brakuje i nia muge niaroz zjochuć przyz tu pracuntów.
2
BucCzyż 2016-07-26 15:51:26
Ciepło? Ja z Robertem musieliśmy otworzyć okno żeby wpuścić troche ciepła, bo klima na 18°C się zacieła.
7
zeit krakòw 2016-07-28 20:42:15
Poszukuje operatora linii produkcyjnej do przewodów instalacyjnych. Praca w Krakowie - stała. Powstaje nowa kablownia.

Wiem ze w tf sa dobrzy pracownicy; a o atmosferze nic nie wiem.
1
zeit Kraków 2016-07-28 20:44:11
Cv na maila zeit@vp.pl
erre 2016-07-29 20:26:46
ale jak to gdzie mozna znalezc takie oglsozenia od nich?
iRobol 2016-08-06 20:18:38
erre@ Nimo łogłuszań. Stoń pud tasco. Znujdziamy cia.
gt 2016-08-06 22:27:51
Świetnie, że atmosfera w firmie dopisuje, a każdemu zapewniona jest umowa o pracę. O takie stabilne zatrudnienie jest dość trudno, a tak to przynajmniej można liczyć na stabilne zatrudnienie w tym zakresie, bo do tego dorzucają jeszcze jakieś benefity socjalne.
1
bida 2016-08-08 14:04:17
Jok pod tym tysco zoboczys łałtobus z zilonom churongiewkom to łuciekoj.
1
j 2016-08-10 22:57:26
@ iRobol z całym szacunkiem, ale strasznie nieskładnie piszesz...i w ogóle nie można cie zrozumieć ...
bida 2016-08-11 07:16:16
Witaj w klubie :D
kasia 2016-08-11 10:33:57
interesuje mnie u was takie stanowiskom pracy jak Kierownik ds. Bezpieczeństwa Imprez Masowych, wiem że ogłoszenie o pracę po internetach krąży, kwestia tylko czy warunki dobre i konkurencyjne wobec innych pracodawców
iRobol 2016-08-11 21:10:18
Dlo nus telufaniko nia łorgonizuje jurz impraz mosuwych. Wianc nia wiom czy tu łogłoszanie to nia jokieś jojco.
1
Tomasz 2016-08-12 19:17:32
Panowie posługujący się nickiem iRobol i bida przestańcie się ośmieszać waszymi wpisami na tym forum. To jest żenujące jak małpujecie tutaj tymi waszymi tekstami. Nawet bym się nie zdziwił gdyby to był jakiś ważniak z tf, który stara się w ten sposób zniechęcać innych normalnych pracowników do wyrażania opinii tutaj. Jeszcze raz apeluje do wasz Panowie iRobol i bida nie ośmieszajcie tego forum i samych siebie wstyd normalnie wstyd mi za was.
2
maja 2016-08-13 11:31:23
To może Pan mógłby coś napisać na temat firmy dla odmiany @Tomasz coś o wypłatach, godzinach pracy? Bo rzeczywiście ktoś się chyba uwziął na firmę i pod tymi nickami wypisuje jakieś niezrozumiałe rzeczy
1
Były 2016-08-16 09:31:08
do @maja i @Tomasz, ta firma to syf kiła i mogiła jeśli chodzi o prace na maszynach. Natomiast praca biurowa jest dostępna po znajomościach, tyle w temacie.
15
gt 2016-08-16 22:46:46
Ja to się zastanawiam czy pojawi się u nich jakiekolwiek ogłoszenie pracy, wiecie może? Podobno nie ma rotacji pracowniczej.
BucCzyz 2016-08-17 09:00:19
Maja, w Bydgoszczy sitwa wszystko opanowała. Bez znajomości nic tu nie osiągniesz nie ważne jak będziesz sie starać bez protekcji to jak krew w piach.
18
Tomasz 2016-08-17 13:00:26
W Myślenicach jest tak samo, rodzina dyrektora i kierowników ma pierwszeństwo w awansach nieważne ze pracujesz 1,5 czy 5 lat liczą się znajomości układy. Ja zatrudnię twojego w Myślenicach ty zatrudnisz mojego w Krakowie i tak działa układ który się wzajemnie broni. Są pracownicy na produkcji w tej firmie co harują po 15-20 lat maja wyższe wykształcenie i naprawdę zasługują na awans . W tej firmie nie liczy się staż pracy ani doświadczenie tylko nepotyzm. Dlatego coraz bardziej to widać i coraz bardziej się ten RAK rozwija, dlatego pracownicy produkcyjni się zwalniają. Będzie coraz gorzej i gorzej takie praktyki tylko niszczą firmę. Bo TF zamiast rozwijać się na zdrowych i uczciwych zasadach poszanowaniem sprawiedliwości i uczciwości moralnej i równego traktowania swoich pracowników idzie droga zatracenia.
11
Były 2016-08-17 14:30:44
Weźcie sobie opinie @Tomasz do serca kandydaci do TF !
4
Wacek CZ. 2016-08-17 14:33:28
Zapraszam do biura na wielke obciąganie mojej pały za awanse.
5
Wpom 2016-08-18 14:23:22
Widzę, że co jeden to tutaj zabawniejszy, no dajcie spokój
1
Smeja 2016-08-19 20:42:01
Myślę że największym problemem w tej firmie są zwykli pracownicy. Doświadczyłem z ich strony samych nieprzyjemnych sytuacji.
1
WP7 2016-08-21 22:32:08
Jeśli byłeś volksdojczem kamizelek to jak najbardziej zaśłużyłeś !!!
1
Podnośnikowy 2016-08-22 18:06:16
Mam do Was nietypowe pytanie. Działa Wam na terenie zakładu aplikacja Pokemon Go?
1
iRobol 2016-08-22 18:46:07
U nus no zukłudzia dzioło talko łopkikocjo StoimaszynaGo.
1
BucCzyż 2016-08-22 18:48:16
U mnie działa, dzisiaj jak wszedłem do biura to myślałem, że złapałem jednego Łaciatego Pikachu a to się okazało, że to Robert wcześniej przyszedł do pracy.
6
bida 2016-08-24 09:59:33
u nos tokie pokamouny nozywa siem chapaczami i jest ich conojmniej 70% wydziołu.
1
Tosiek 2016-08-24 13:35:55
Bo mają jedną pracę i z niej żyją, dlatego ciężko pracują. A nie pracują na "podotek" , bo mają hektary i flaszkę po robocie. Miłego dnia. Tosiek
bida 2016-08-25 10:16:58
jo ni mom firmy ni mom hektorów ale mom szocunek dlo somego sibie. Nie szrpie się jak nie idzie zjechać nurmy, zgłoszom aworie a inni jodom no roje..... bylo pracenty zrubić, jok jetam chury to ida do lykarza i tu wszystko a ni łoża zapluty po wydziole.
Unassom som trzy rodazje pokamonów. Rude łod midiz, czorne łod łoleju i czorno biołe od pruszku i smoru. Te pruszkowe som nojbordziej pokryncone bo pruszek szkudzi no musk.
2
iRobol 2016-08-25 21:59:39
Tyn praszek jast zdrawy. Mnie pumogo no bieganke.
2
bolo 2016-08-26 20:43:33
iRobol mosz nawalona w głowa jak baranu w torbiszonie.
1
Bida 2016-08-29 04:36:49
Jo tyz tok bym chciol mic
Zostaw swoją opinię o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.