Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tpp - 2014-12-15 16:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaro - 2014-12-14 20:01:51]:
Pokaz mi gamoniu kasjera w biedronce co zarabia 1.500zł na kasie?nie znasz płac w biedzi to się nie wypowiadaj .
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-12-17 10:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moja stara robi w biedronce i zarabia więcej niż ja w tf
zdjecie uzytkownika
bida - 2014-12-18 12:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak to jest że wszędzie wynagrodzenia rosną a w tym syfie od lat bez zmiana a nawet gorzej jak gnoje premie zabiorą.
zdjecie uzytkownika
teś - 2014-12-18 13:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jaro - 2014-12-14 20:01:51]:
Ty jesteś z 2404 tym belfrem co mu dysk ostatnio wypadł!Czemu taki kozak nie byłeś jak cię dzieciaki w podstawówce gnębiły ze musiałeś do kabla za chlebem uciekać.
zdjecie uzytkownika
romA - 2014-12-21 01:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koniecznie.
zdjecie uzytkownika
artas - 2014-12-21 07:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A na tdl wszystko pilne jak się dalej tak będą rozpędzać to plan z grudnia 2015 zrobimy w czerwcu i może wtedy będzie można pogadać o wolnym a nie słyszeć. Nie ma szans roboty jest od za.ebania
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-12-22 09:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
spoko spoko będzie podwyżka w nowym roku 5gr do godziny i będziemy robić jeszcze więcej i więcej na tych złomach
zdjecie uzytkownika
szejk - 2014-12-24 18:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [artas - 2014-12-21 07:53:44]:
nie liczyłbym na Waszym miejscu na jakieś wolne z powodu wyrobionego wcześniej planu. Wcześniej wyrobione plany to co najwyżej premia dla kogoś kto jest postawiony na wyższym stanowisku. A dla podstawowego pracownika zaczną wchodzić nowe zlecenia , które należało będzie po raz kolejny wyrabiać i tak w kółko
zdjecie uzytkownika
romA - 2014-12-29 03:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech w ogole nie wraca.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-12-29 10:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szejk - 2014-12-24 18:57:56]:
A z kąt masz takie optymistyczne informacje ?
zdjecie uzytkownika
tdl - 2014-12-29 10:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja przyśpieszyłem i mam już wolne
zdjecie uzytkownika
artas - 2014-12-30 19:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szejk - 2014-12-24 18:57:56]:
A to dlaczego niby inne wydziały mają wolne np txl lub Bieżanów
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-12-31 11:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tpś i tpp z bydgoszczy tez juz pije
zdjecie uzytkownika
mua - 2015-01-01 08:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najniższa krajowa 1750brutto wzrost o 70zł. A w TFK co???
zdjecie uzytkownika
bam - 2015-01-06 13:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mua - 2015-01-01 08:23:50]:
A w TFK figa z makiem
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-01-07 08:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy nożekocie. Jok no swięto łodwiedziłem rodzine no mojej wiosce to pod sklepem zoczepił mnie znojomy i się pyto ile jo zorobiam, to jok mu powiedziałem że dwo tysie to aż mu beret z łepetyny spodł w błoto z wrożenia.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof L. lubię donośić. - 2015-01-07 10:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Robol - 2015-01-07 08:49:56]:
Też jestem pod wrażeniem, że zapierda..sz w świątki piątki i niedziele za dwa tysie!
zdjecie uzytkownika
fargo - 2015-01-07 22:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysztof L. lubię donośić. - 2015-01-07 10:16:45]:
ta już ja widzę jak on cokolwiek robi w Tele-Fonice. Dość łatwo jest rozpoznać kiedy sobie ktoś jaja robi na forum. A już będąc zupełnie poważnym to czy możecie napisać jak wyglądają obecnie zarobki w tej firmie ? wiadomo , że jest to pierwsza rzecz która zaczyna człowieka interesować gdy myśli o zatrudnieniu. z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
tpp - 2015-01-15 17:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fargo - 2015-01-07 22:45:43]:
biorąc pod uwagę prace jaką wykonujesz i odpowiedzialność za powierzone ci mienie zakładu to zarobki są naprawdę do d...y
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-01-20 10:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tpp - 2015-01-15 17:31:04]:
Powiedz mi a jaką ty masz niby odpowiedzialność na TPP urwiesz linę strata nawet ze 100000 a ty góra stracisz premię 400zł. Majątkiem prywatnym za to nie odpowiadasz. Z jednym się zgodzę praca gówniana.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-01-21 08:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2015-01-20 10:46:59]:
No TPP jest bordzo dobrze. Jedyne co trza robić to punktualnie i w miare trzeźwo przychudzić do roboty i pomiętoć o klinoch pod bębnomi.
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-01-22 02:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli premii macie 400 złotych, tak? To w takim razie ile jest podstawy? Tak sie zastanawiam trochę nad możliwością pracy w Tele-Fonika Kable, ale nie wiem, czy to aby najlepszy pomysł. Może ktoś jest w stanie mi doradzić? Macie może tutaj jeszcze coś w ramach systemu motywacyjnego? Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
redw - 2015-01-22 15:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Ci mogę doradzić rejestracje na rekrutacyjnarewolucja.pl tam sam znalazłem pracę ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: sex alkohol dziwkki
Pytania: stoi ci już?
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-01-22 18:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisałem o zarobkach wiele razy ok 2100 na rękę z czego ok 400 to premia.
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-01-23 10:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciętnego wynagrodzenia brutto w grudniu 4379,26 zł kolejny wzrost. A w TFK co .............? wielkie G..!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.?
Zadaj pytanie
x