Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
DAVI - 2015-04-08 14:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [workacz - 2015-04-08 12:26:05]:
katastrofa!!jakaś
zdjecie uzytkownika
DAVI - 2015-04-08 14:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DAVI - 2015-04-08 14:44:24]:
byłeś w taki sposób zatrudniony?
zdjecie uzytkownika
lepper - 2015-04-12 10:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalej chodoki nie wiem ile kichy mam wziąść dajcie znać na zmianie zostało mi jeszcze 15 kilo i głowizny 7 kilo nie to rzucom świniom w koryto i tyle ostatni raz wam ide na reke teroz jestem zajety bo sadze wczesnioki a potem cza zacząc o jakich nowalijkach myśleć jak myslicie jaka cena wczesnych zimnioków bedzie bo nie wim ile zasadzić
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-04-12 12:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lepper - 2015-04-12 10:32:51]:
Ziemnioki to jo bym wzioł, ze 100kg, bo tylko tyle no toczce dom rode przewieźć do chołupy. Tero było dubro wypłoto to dom rode.
zdjecie uzytkownika
lepper - 2015-04-12 14:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2015-04-12 12:31:41]:
ale musze wiedzieć kiedy wziąść i sadzenioki czy do jedzenia
zdjecie uzytkownika
young - 2015-04-12 19:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyszedł przelew dwa dni temu- 1380 zł. za cały miesic.....praca wymaga koncentracji,i łatwo mozna stracic palce u dłoni,jak linka zahaczy...
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-04-13 06:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lepper - 2015-04-12 14:06:44]:
Weź mi Andrzaju no jótro 100kg, te do jedzania, zostow mi no BP u strożnika Romano. Uregulujemy jok ugotóje no prube kilko.
zdjecie uzytkownika
Wkurwiony - 2015-04-13 13:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powinni admini tego forum banować tych wszawych wsiurów jak (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lepper - 2015-04-13 18:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z taki pensji byś wyżył czeba jakoś dorobić to że sadze ziemniaki i kiszke robie to żle rób rób i o kase się nie pytaj a dzieci coś jesć chcą
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-04-13 19:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lepper - 2015-04-13 18:08:39]:
Nie przajmuj sie Andrzaju tymi flustrutami, łoni są nie zorodni, pełni jodu niczym węże i gdyby nie TF wylundowoli by z pod kuściołem żebrząc jok rumuni, nie to co my, jo znojduje pieniądze wszendzie. Łostatnio śledziłem ulotkorza i zo mokulature zorobiłem 5 zł.
zdjecie uzytkownika
Maxim - 2015-04-16 23:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem o podwyżkach-jak zła sytuacja ekonomiczna firmy to zarząd mówi,ze słaba sprzedaż i podwyżek ni huhu,a jesli jest dobra sprzedaż i super zyski (jak teraz) to mówią że podwyżek ni huhu bo mają inwestycje..I dziw bierze ,że ludzie się zwalniają-to chyba jedyna firma w kraju co nie dołożyła złotówki pracownikowi przez 8 lat...A Związki jak zwykle ...robią pod siebie,ostatnio to co załatwili to to żeby nie zabierali pramii sułtanom zakładowym (kolor kamizeli-zielony)
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-04-19 19:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy ostatnio była jakaś podwyzka tutaj w tele-fonice kable? Powaznie 8 lat temu, bo cięzko mi w to uwierzyć, zwłaszcza, że inflacja pieniądza ciągle postępuje.
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-04-20 15:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2015-04-19 19:22:19]:
Tak gdzies by było z 8 lat bez podwyżki. jakieś 4-5lat zrobili małą reformę co dali nam dodatek za weekend ale obcięli na stawce wiec nawet większość na tym straciła,teraz jak chcesz wyjść na swoje to żadnego urlopu w weekendy i święta.Paranoja
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-04-20 18:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bida - 2015-04-20 15:02:26]:
Nie godoj głupot bo jo dostoł podwyżkę. Łodkąd sam pracanty zorobiom więcaj. Wszyscy mi no torgu zozdrożczą.
zdjecie uzytkownika
Maxim - 2015-04-20 23:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz niby regulacje,a w czerwcu jak zwykle rzucą kasę na dział i kto zrobi większą wazelinę to dostanie...W zeszłym roku u mnie na dziale były "ciche "podwyżki i po czasie wyszło kto dostał i pewnie te osoby też dostaną w czerwcu...
Tak to już jest,że nie ważne co umiesz i ile robisz-ważne co gadasz.
zdjecie uzytkownika
lulek - 2015-04-24 16:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany1 - 2015-04-04 13:44:52]:
na reke masz 1400 a reszta to to co zarobisz na maszynie jak inni pracownicy wiadomo że dopóki nie nauczysz sie pracować sam na maszynie to kicha
wiec jeżeli załapiesz szybko to zarobisz tak jak inni tylko że masz inna umowe ale z urlopami i tak dalej
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-04-24 16:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-04-03 18:11:24]:
przez pośrednika tyle samo tylko umowa inna
zdjecie uzytkownika
qsio - 2015-05-01 10:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnia robota przekichana- musisz sam prowadzic maszyne,ustawic ją i byc bardzo skoncentrowany,można łatwo stracić palce,i to jeszce za 1346 zł....
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-05-04 21:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Tele-Fonika sp.z.o.o. S.K.A. niestety na tą chwilę nie ma dostępnych ofert pracy, ale zawsze można skontaktować się z nimi i spytać czy czasem czegoś nowego nie mają na stanie.
zdjecie uzytkownika
kangur - 2015-05-15 00:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kiedyś w TF, dlatego czasem przeglądam, czy jakieś dobre nowiny pojawiły się na tym forum. Niestety rzadko da się zauważyć coś poza wulgarnym i ordynarnym "hejtem". Ludzie, ja wiem, że największy poziom frustracji pochodzi od tych, którzy mieli sielankę za czasów KFK, a teraz chodzą jakieś "kamizelki", które każą pracować. Taki znak czasów, a to przecież nie jest przymusowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie podoba się, to załóż konkurencyjną firmę, daj pracę kilku tysiącom ludzi i płać im po 1500, a dobra niech będzie, 2000 netto Euro miesięcznie. A potem wysłuchuj "hejtów" jak to krzywdzisz dobre owieczki, bo zapewne taką jesteś, no nie?
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2015-05-17 07:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Kangur wypisujesz głupoty, pracować trzeba wszędzie, ale na poniżanie nikt się nie godzi, dlaczego w Bydgoszczy na TPŚ regulamin i obowiązki są tylko dla szeregowych pracowników a kierownik i jego zastępca mają prawo pracy w głębokim poważaniu tak samo, jeżeli chodzi o produkcję kierownik, aby wypchnąć kabel zrobi wszystko i to jest smutne firma (Bydgoska Fabryka Kabli) przez bardzo długie lata pracowała na dobre imię w świecie a przez jedną czy dwie osoby tracimy wiarygodność. Nie zamydlaj oczu, że komuś się pracować nie chce, bo piszesz nieprawdę.
zdjecie uzytkownika
Tosiek - 2015-05-20 17:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mucha - 2015-05-17 07:48:27]:
Widzę, że tylko w Bydgoszczy są pracownicy niezadowoleni. W Krakowie nikt się nie żali.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-05-20 18:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jo jest z badgoszczy i taż się nie żole. Jostem zodowlony, trzepie pracanty aż miło no i jest koso na zokupy na torgu.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wpad ryży, zrobił się czerwony i się zapowietrzył.
Pytania: Czy muszę jeść i odbierać pensję, bo forma wolała by nie płacić.

Czy nie wystarczy mi powietrze i dzienne światło gratis.
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-05-21 06:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z powodu bardzo niskich płac postanowiłem dorobić. Pod maszyną hoduję pona 100 brojlerów kurzych do paszy dodaję diatomit i rosną jak szalone. Niedługo przeprowadzę obój i w kiblu będę sprzedawał. Specjalnie dla Robola 33% zniżki (zabierz taczkę).
zdjecie uzytkownika
Rudy Czyżyk - 2015-05-22 22:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tosiek - 2015-05-20 17:51:14]:
Może dlatego, że macie bardziej kompetentne kierownictwo, niestety naszym wydziałem w Bydgoszczy TPŚ kieruje nieudolny człowiek, dodam jeszcze, że niektórzy mówią, iż jest on garbaty, ale to nie prawda to prosty człowiek.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.?
Zadaj pytanie
alert