Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rudy Czyżyk - 2015-05-22 22:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tosiek - 2015-05-20 17:51:14]:
Może dlatego, że macie bardziej kompetentne kierownictwo, niestety naszym wydziałem w Bydgoszczy TPŚ kieruje nieudolny człowiek, dodam jeszcze, że niektórzy mówią, iż jest on garbaty, ale to nie prawda to prosty człowiek.
zdjecie uzytkownika
lupo - 2015-05-23 12:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mucha - 2015-05-17 07:48:27]:
A czy w kablu zarabia się 1500-2000 netto euro co daje w przeliczeniu 6000-8000 zł
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-05-23 14:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rudy Czyżyk - 2015-05-22 22:35:47]:
Z całym szacunkiem ale Garbaty dowodzi na TPP.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-06-04 00:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Telefonika nie jest może firmą, która gwarantowała by jakieś fantastyczne warunki finansowe. Według mnie potrzebne są gruntowne zmiany, które mogłyby zaprocentować nie tylko w funkcjonowaniu firmy ale również i w postrzeganiu telefoniki przez pracowników. Wszyscy w końcu na jednym wózku jadą i powinni dbać wspólnie o to.
zdjecie uzytkownika
227,228,229 - 2015-06-06 13:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Bolek - 2015-06-04 00:55:00]:
Msz rację, zacytuję wpis zamieszczony 17.05.2015 który dokładnie to poruszył.

" pracować trzeba wszędzie, ale na poniżanie nikt się nie godzi, dlaczego w Bydgoszczy na TPŚ regulamin i obowiązki są tylko dla szeregowych pracowników a kierownik i jego zastępca mają prawo pracy w głębokim poważaniu tak samo, jeżeli chodzi o produkcję kierownik, aby wypchnąć kabel zrobi wszystko i to jest smutne firma (Bydgoska Fabryka Kabli) przez bardzo długie lata pracowała na dobre imię w świecie a przez jedną czy dwie osoby tracimy wiarygodność. Nie zamydlaj oczu, że komuś się pracować nie chce, bo piszesz nieprawdę."

Lecz czy coś się zmieni czas pokarze w Bydgoszczy powstało TWA (towarzystwo wzajemnej adoracji) czy nie do ruszenia zobaczymy, uważajcie, co i komu mówicie, bo np. "elana" zapuścił już swojego żołnierza "Karola, szefa Hali".
zdjecie uzytkownika
pinda - 2015-06-09 00:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ciota maister czajnik znów sie rozplakal i nie przyszedl do pracy ......
zdjecie uzytkownika
S - 2015-06-19 22:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [young - 2015-04-12 19:49:10]:
W Szczecinie już od ponad roku nie ma problemów płacowych. Pracy też nie ma...
zdjecie uzytkownika
boguś - 2015-07-04 11:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich! Widzę, że większość komentarzy i opinii jest "obok tematu". Dobrze by było, gdyby ktoś z obecnych pracowników napisał jak w firmie faktycznie jest.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-07-04 16:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dubro je robota i pieniandze tesz sum kosmiczne. Mużna na dudatek jechać pracanty i wtady musz jeszcze wiancej kosiory. Ci co nie rabiom pracantów a mogą to barany. Moszyny tesz mamy z nojwyższej pułki. Nie zostonowioj się ino dołącz do nojlepszych.
zdjecie uzytkownika
limo - 2015-07-05 11:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Robol - 2015-07-04 16:04:06]:
Jak Ciebie czytam to myślę że jesteś kretem, specjalnie tak piszący. Podszywasz się pod pracownika operatora, specjalnie robisz błędy ortograficzne które są zawsze inne w tych samych używanych słowach. Hm jak musisz czuć się dumny będąc zwyczajnym kolaborantem.
zdjecie uzytkownika
klin - 2015-07-06 16:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z dobrze poinformowanego źródła piszący pod pseudonimem robol jest z bydgoszczy pracujący na wydziale TPP i piastujący wyższe stanowisko. Specjalnie tak pisze żeby obniżyć morale załogi i przedstawić nas jako nie umiejących pisać po polsku. Niestety chcąc się pochwalić swoją przebiegłością niefortunnie się wygadał myśląc że news nie pójdzie dalej. Typujcie kto jest kretem.
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-07-06 20:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klin - 2015-07-06 16:39:46]:
ja pier.. TFK kto jest zemną. Pytam się KTO JEST ZE MNĄ
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-07-06 23:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klin - 2015-07-06 16:39:46]:
Jo nie jestam żodnym kratem ani kombiborantem, włośnie się zdenerwowołem jokie to głupaty wypisujeta o mnie. Nie mom czosu się z resztą tumoczyć bo rubie nodgudziny i jode pracanty żebyśto mugli no łurlopy se chudzić niewdzięczniacy.
zdjecie uzytkownika
baton - 2015-07-07 23:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuję dwa lata, zarabiam 2500-2700 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba...jak wszedzie, i co najwarzniejsze- nerwy trzymać na wodzy i mieć swój honor.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-07-10 10:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dubro wypłoto było w tym miesiańcu. Dziś nie biare nodgudzin tylko ide na torgowisko!!!
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-07-17 16:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki syf tak jak wisla dolnA ABADDONIA
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-07-17 16:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAROBKI JAK W SREDNIOWIECZU A WYMAGANIA JAK NA WAWELU NIC TYLKO SZUKAC INNEJ PRACY
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-07-17 19:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jok obiboku byś jachoł pracanty to byś mioł kosy jok miodu w uszoch. Jo po łostotniej wypłocie tok się łopkupił no torgu że muja toczka ledwo wytrzymoła jok ją przez osiedle pchołem do chołupy.
zdjecie uzytkownika
kompetentny - 2015-07-19 10:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zastanawiałem się jak zwrócić wasza uwagę na to co chcę przekazać i nie wiem, nie mam pojęcia.Pracowałem (25+ lat) w szczecińskim oddziale TFK i realia jakie były pokrywają się z realiami w Bydgoszczy , Krakowie i jak to się skończyło dla nas to chyba wszyscy wiemy. teraz już nawet nie pamiętam imion waszych odpowiedników SS, rozdział zamknięty, ale wiem jedno zmiana otoczenia na inne to słowo klucz. jedyne pytanie to kiedy i za jaką odprawę?
zdjecie uzytkownika
Bydgoszcz - 2015-07-26 10:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla mnie najlepiej jakby TFK upadła od razu. Odprawy i dodatek za zwolnienia grupowe. Daje to łącznie 6mc odprawę czyli kupę czasu na znalezienie roboty. Roboty o jakimś określonym zakresie obowiązków anie jak tu od sprzątaczki poprzez operatora maszyn i wózkowego do ślusarza. W jakimś normalnym systemie pracy a nie niewolniczym świątek piątek.... TFK to kupa gówna i nic więcej. Zarobki są nieadekwatne to stat poniesionych na rzecz pracy. W dodatku zarobki są nie uczciwe ludzie co robią praktycznie tą samą robotę mają straszny rozrzut w zarobkach.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2015-07-28 20:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bydgoszcz - 2015-07-26 10:25:59]:
Musze jo Ciabie rozczorowoć bo badguszczy nie zlikwidują bo do nus trofio nojczorniejszo robuta. W krokowie kręcą 1+6 i some gołe przekraje. Dubre moszyny nom zobroli (np. holtuny śmigujom a u nos bwe bezpuśrednio do kortona jadzie).
zdjecie uzytkownika
Tosiek emeryt - 2015-07-30 21:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robol - 2015-07-28 20:31:32]:
Słuchaj. Naucz się pisać po polsku. Jakie kable robimy w Krakowie, zobacz na stronę TELFONIKI, lub przyjedź zwiedzić zakład. O takich kablach nie słyszeliście. A co do jakości waszych skrętek nie chcę się wypowiadać. Mieliśmy dużo kłopotu z nimi. Tosiek emeryt
zdjecie uzytkownika
Kazek Wynalazek - 2015-07-31 18:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tosiek nie dyskutuj z idiotą ❗ Ten robol to jakiś niedorozwój ❗
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja przebiegła normalnie gadka z kierownikiem na gumowym i jazda do myslenic na badania ja jestem z poza krakowa to troche było trudno ale dlałem rade no a potem do tzn "boksu" na tydzien i na maszyne :) ino iskry szły hehe
Pytania: zaskakujące to moze nie ale pytają czy jest dobry dojazd i czy jest sie dyzpozycyjnym :)
zdjecie uzytkownika
bida - 2015-07-31 23:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazek Wynalazek - 2015-07-31 18:44:52]:
Odwal się od robola. To nasz wydziałowy głupek.
zdjecie uzytkownika
Idiota - 2015-08-01 10:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy wszyscy jesteście głupkami że robicie jak niewolnicy .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tele-Fonika Kable Sp. z o.o. S.K.A.?
Zadaj pytanie
alert