brak logo

Izomet

Wronki

Opinie o Izomet

autoamtyk 2009-03-24 20:27:45
Słowa kojarzące się z Izomet (stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niski.
Atmosfera tam praca jest straszna .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 1000zł netto
NIE POLECAM!!
anonim 2011-06-17 15:07:20
Nie zgodzę się z przedmócą, byc możę za jego \"kadencji\" tak było. w chwili obecnej i wcześniej - praca bardzo rozwiająca, nietypowe projekty i miła atmosfera pracy
Automatyk 2012-01-05 11:20:13
Potwierdzam opinię przedmówcy. Można nauczyć się bardzo dużo w krótkim czasie (przynajmniej w mojej branży). Na pewno w takiej Amice czy Samsungu tyle się nie da nauczyć. A co do kasy, to jest różnie, ale ostatnio znacznie się poprawiło :)
Dużo chłopaków zaczynało w Izomecie a potem znalazło fajną robotę w innych firmach dzięki doświadczeniu, które tam zdobyli.
NIE NIE NIE 2012-05-05 22:53:34
Zrywa - nie warto
Raper Aleksandrowo 2012-12-05 16:47:51
Firma, jako firma super, robota też tam była super, szeregowi pracownicy w porządku. Jakość świadczonych usług (przynajmniej internetowych, bo te mi znane) na idealnym poziomie. Bez zastrzeżeń. Kłopociki jednak w firmie - moim zdaniem - gdyż oboje Panowie [usunięte przez moderatora] w firmie troszkę choleryczni. |Czasem warto się zastanowić, zanim się wystrzeli, bo pocisku nie da się wycofać ani zmienić jego trajektorii... Poza tym JEST THE BEST. Praca owszem, dla odpornych psychicznie, troszke ślepo posłusznych, to ok. A pieniądze...to mamona, szczęścia nie dają, do grobu szybciej wpędzają. Pozdrawiam.
Pabl0 2013-07-17 07:38:02
Ja bym sie cudow nie spodziewal. Skoro oferuja internet za 9zl/mc ktory wiecej nie dziala niz dziala i muli jak ten mlyn z reklamy Netii to skad maja wziasc pieniadze na pozadne wyplaty? Pozatym w takich firmach masz placone od montazu a nie od godziny.
Olek 2013-09-20 11:04:01
Za 9zł to jest pół Mega to jak ma nie mulić skoro strona onetu to ponad 5 Mega (reklamy, zdjęcia, flash) - to wszystko musi się uruchomić. Polecam pakiet 4 Mega za 49 zł/m-c. Założenie to 49 zł.
p.s. ale tu mieliśmy pisać opinie o pracodawcy, a nie o cenach za Internet :D pozdro.
Olek 2013-09-30 15:07:23
Z tego co się dowiedziałem to są tam tylko pracownicy na umowę o pracę, którzy nie prowadzą działalności. Pozdrawiam
Andrzej O. 2013-10-08 16:10:17
Syn miał tam praktyki w maju i jest bardzo zadowolony z ich przebiegu.
BartioszM 2013-11-12 21:28:28
No tak ale napisalem wczesniej, ze ich nieprofesjonalizm w swiadczeniu uslug internetowych wynika pewnie z ciagle migrujacej kadry (praktykanci) co ma duzy zwizek z Izometem jako pracodawca. A co do Internetu to za 49 zl mozna miec neostrade po kablu albo swiatlowod 10mega a nie zalosne radio z "fachofym" serisem ;)
Rafales 2014-03-31 16:58:57
Zdecydowanie Internet i Automatyka. Nie zgodzę się z tym co pisał kolega wyżej, odnośnie praktykantów. Praktyki odbywają się tam raz w roku na prośbę uczniów szkół (praktykanci nie pracują). Miło, ze szef firmy zgadza się na ich przyjęcie, choć nie musi i mogą odbębnić tam miesiąc, bo firmy teraz nie chcą przyjmować praktykantów. Ja miałem praktyki rok temu w maju, teraz studiuję.
heniek 2014-05-29 01:28:02
Nie ma nikogo? Bo troche już późno sie robi, zaraz koniec semestru, praktyki niektórzy juz dawno mają zaklepane...
gość 2014-06-21 22:52:20
No tak za 9,00 zł to jakiś żart w Aero2 jest za 0,00 !!!
ale to jest tylko chwyt by złapać i podnieść cenę usługi
gunik688 2014-08-11 10:04:58
Ta firma a przynajmniej internet przez nia swiadczony to jakaś porażka. Przez wiekszosc czasu nie ma a jak jest to okropnie WOLNY i paskudnie DROGI. Serwis olewa klienta. NIE POLECAM
Tomek 2014-08-11 22:48:43
Chwytów jest pełno jak np. instalacja za złotówkę a aktywacja dwie albo 3 stówy w zaleznosci jaki drogi pakiet wybierzesz a do tego kosza np 60zł za uchwyt do anteny czy używany router.
jan 2014-11-25 16:50:02
Wiem, ze aktualnie poszukują pracowników do automatyki
PRACY 2015-01-31 06:09:06
dobra ja chce pracy bardzo jej potrzebuje - nie wiem gdzie juz szukac i bede tutaj blagal po wszystkich mozliwych miesjcach moze sie ktos w koncu zlituje - zarobki to wazna sprawa ale dla mnei wazniejsza jest to zeby W OGOLE miec prace jakakowliek i sstale zrodlo dochodu - dacie mi informacje o tym .?
artur 2015-04-28 14:39:12
Chyba firmy i miasta pomyliłeś
Kamil 2015-08-07 12:46:52
Kiedyś pracowałe w firmie (usunięte przez administratora)i tworzyliśmy oprogramowanie do wycinania w drewnie do solid sporo roboty jeśli o to pytasz kuba76
Marcin Z 2016-05-11 15:17:22
Ja to miałem nadzieję znaleźć jakieś oferty do nich @mara i szukałem nawet na ich stronie internetowej, ale nic nie ma. Szkoda, bardzo porządna firma. Mają bardzo dobre tłumiki akustyczne, super jakość.
Zostaw swoją opinię o Izomet - Wronki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izomet