logo Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon

Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon

Radom

Opinie o Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon

true 2012-01-02 12:17:23
Same kłamstwa, według mnie najlepszy Pracodawca obecnie na rynku radomskim, wcześniejsze opinie piszą chyba ludzie, którym się nie powiodło w życiu No cóż, jak wymagający Pracodawca to nie chce się pracować -trudno.
4
Ten co wysłał aplikacje 2012-03-13 10:42:39
Witam
Mam mieć własnie rozmowe rekrutacyjną w czwaqrtek we Wrocławiu. Co konkretnie z tą firma jest nie tak? Jaka jest podstawa brutto na umowie, jakie auta, i czemu jest tam tak zle jak piszecie.
Z góry dziekuje za pomoc.
1
Ten co wysłał aplikacje 2012-03-13 12:36:09
Ja wysłałem na cv handlowca. Czyli to nie jest umowo o prace tylko trzeba własna dzialalnosc zalozyc bo tak zrozumialem.
1
z branży 2012-03-13 12:45:43
w czwartek się dowiesz, poprzedni dwaj handlowcy z oddziału we wrocławiu pracowali podobno na swoich firmach bo taki był wymóg właściciela auto gaz centrum, ogólnie uważaj na to co mówią, a najlepiej wszystko nagrywaj w razie jakby co ;-), na rozmowy podobno zapraszają na jeden dzień tłumy ludzi, bo chyba ze 20 osób minimum, więc będzie ciasno, ogólnie nic ciekawego i praca na góra rok czasu przy dobrych wiatrach i dobrych kontaktach w tej branży, bo nie ma co ukrywać, że branża ciężka, konkurencja duża i rynek trudny i już mocno rozpracowany.
z branży 2012-03-13 13:16:13
Młody pewnie jeszcze jesteś Kolego i nie wiesz, że jak pracodawca nic nie pisze o charakterze zatrudnienia to znaczy, że będzie umowa agencyjna na własną firmę i praca w dowolnym wymiarze godzin bez urlopu z terminem wypowiedzenia 2 tygodnie, a do tego jeszcze ze 3 aneksy do tej umowy zaproponują, a jak się nie zgodzisz to wylot, tak wygląda na dzisiaj dziki kapitalizm w Polsce i tak zatrudniają polskie firmy. Ja nic nie piszą to czytaj miedzy wierszami i domyśl się reszty, a potem wszystko nagrywaj bo inaczej się wyprą, dzisiaj słowo pracodawcy nic nie znaczy, więc każdy robi co chce, powodzenia, a może do nich zadzwoń i zapytaj na jakiej podstawie zatrudniają, może szkoda Twojego czasu jeśli nie chcesz pracować na swojej firmie czy tam samozatrudnieniu jak to nazywają..., powodzenia.
Gregory 2012-03-13 16:31:35
Witam,

W piątek 16 marca w Gorzowie rekrutacja na handlowców na teren zachodniopomorskiego warto czy lepiej sobie darować ???
z branży 2012-03-13 17:14:56
co Wy chłopy jaj nie macie? zadzwonić i zapytać się, rozmowę telefoniczną koniecznie nagrać w razie jakby co, po co się będziecie pchali w coś co Wam nie pasuje, szkoda czasu i złudzeń na takie rozmowy kwalifikacyjne
z branży 2014-03-12 13:48:27
nie warto Kolego, ta firma to niezłe cwaniaki i lubią ludżmi kręcić, tak przy rekrutacji, jak i potem w pracy, duża rotacja handlowców i chyba zatrudniają na własnej działalności
1
prawda 2014-08-19 17:45:10
inne pieniądze dają na rozmowie zupełnie inaczej jest po okresie próbnym. Po okresie próbnym dają mniej niż się człowiek umawiał,koordynator sprzedaży to osoba która na każdym kroku mija się z prawdą, w żywe oczy cały czas kłamie, jak będziecie na rozmowie to najlepiej ją nagrywajcie. Wymaganie mają wysokie ale żeby uszanować pracownika to nie, mają go za parobka, nawet własnych klientów nie szanują. OSTRZEGAM PRZED TYM PRACODAWCĄ I JAK PRZED KOORDYNATOREM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
Zaskoczony 2014-10-06 14:38:05
Widzę, że dział PRu ostro pracuje i usuwa niewygodne wątki na temat kadry zarządzającej, warunków pracy i płacy oraz podejścia do pracowników. Brawo!!!
6
karol 2014-11-17 17:16:09
no pewnie, że tak, a nie potem wychodzą z tego jeszcze większe nieporozumienia w sumie i potem już cięzko jest to wyjaśnić i cokolwiek sprostować. mnie nadal interesuje praca u nich, fanie by było, gdyby jakiś rekrurer mnie przyjął do Was, tylko jak na razie ofert pracy brak w sumie i nie wiem czy jakieś będą.
jarek 2014-11-17 17:54:21
Ja nie rozumiem o co tutaj chodzi. Przecież chyba dostajecie umowy do podpisania z pierwszym dniem pracy lub nawet wcześniej, prawda? Tak przynajmniej to działa w innych firmach. To skoro stawka na umowie różni sie od wynegocjowanej, to sie tego nie podpisuje, tylko pyta, czy aby nie wystapił jakis błąd!
bobek 2014-11-30 13:15:02
Problem polega na tym, że nikt mi nie da na papierze gwarancji, że po okresie próbnym dostanę takie i takie warunki. A jak przyjdzie moment przejścia z umowy próbnej na stałą i zaproponują mniej a ja powiem, że to za mało to albo mi podziękują albo ja im podziękuje i co? Trzy miesiące życia do piachu.
Marketingowiec 2014-12-09 19:34:21
Ciekawe czy znaleźli już kolejnego naiwniaka na stanowisko marketingowca. Sami nie mogli znaleźć bo wszyscy już znają ich numery, więc wynajęli firmę rekrutującą, żeby zwerbowała człowieka orkiestrę: marketingowiec/PRowiec/grafik w jednym bo przecież do tej pory procesy rekrutacyjne zawsze wygrywali znajomi lub stażyści.
2
Marcin 2014-12-22 23:18:13
Radzę omijać tą firmę z daleka. Firma typowo rodzinna. Jak nie pracuje tam ktoś z rodziny, to bardzo bliski znajomy. Szanowna Pani Dyrektor tej firmy uważa się za Boga. Myśli, że na wszystkim się zna. Nie liczy się absolutnie nic innego. Nawet jak i tak masz rację, to dla tej Pani jesteś idiotą i debilem. I tak na Twoje miejsce za chwilę będzie jej braciszek lub ktokolwiek inny z rodziny. Jeśli jesteś lizidupą - składaj tam cv.

Aha, firma wysyła do GoWork żadania ujawnienia informacji o tym kto i co tu pisze....
9
grubasek 2015-06-22 12:30:57
Ja bym proponował sobie podjechać na Brygadzistów w Katowicach. Mają sieć serwisową w całym kraju i ogólnopolską gwarancję. Najpierw to najlepiej sobie do nich przedzwonić, na portalu (usunięte przez administratora)jest pełen kontakt, w tym telefon i mail.
Robert 2015-07-24 11:44:05
Poprawny adres oddziału Auto-Gaz Centrum na Śląsku to: Sosnowiec, ul. Struga 1.
Michał 2016-02-28 12:35:42
AG-Centrum typowo firma rodzinna, znajomości i kontakty odgrywają główną role.
Pani Dyrektor KAŻDEGO traktuje obojętnie, nikt dla niej sie nie liczy.
Koordynator nie ma swojego zdania, nie może nic powiedzieć chodzi spięty,
nerwowy, oszukuje swoich pracowników. Ma obawy, ze w każdej chwili zostanie zastąpiony przez brata Pani dyrektor.
4
rail 2016-07-06 08:43:29
To zalezy na jakim stanowisku raczej dobrze sie zarabia.
Gość 2016-07-06 18:03:54
a slyszales o samochodach elektrycznych?
Chyba, że masz na myśli krótką perspektywę czasu.
tony 2016-07-06 20:51:59
Znajomy technik tam właśnie pracuje. Chwali sobie posadę. Pracuje już z 6 lat i nie myśli o zmianie. Ja zaś myślę i czekam na ofertę dla siebie...
love 2016-07-06 23:08:45
Ja też czekam, ale ostatnio chyba nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy @tony. To dowód na to, że relacje między pracownikami są dość istotne i dobre, a cala atmosfera przyczynia sie do sukcesu w firmie.
Zostaw swoją opinię o Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Gaz Centrum Jarosław Zagożdżon