brak logo

Nissan Polody

Poznań

Opinie o Nissan Polody

saadaf 2013-12-20 21:42
omijać ten salon szerokim łukiem, (usunięte przez administratora) wynagrodzenie 1500zl
7
stonoga 2014-03-10 22:54
Praca pod wieczną presją i pod ścisłym nadzorem właściciela. W serwisie ok 2000 a jak się człowiek narobi jak koń w westernie to max 2500. Szału nie ma.
2
:) 2014-06-19 08:21
Mięczaki wysiadają. Tam tylko zawodowcy.
NOWY CZŁOWIEK 2015-01-27 16:32
TRAKTOWANIE PRACOWNIKA JAK ŚMIECIA, WIECZNE PROBLEMY I KONFLIKTY, ATMOSFERA TAK PODŁA ŻE NIE CHCE SIĘ ŻYĆ, TAKIE SPRAWY SĄ NA PORZĄDKU DZIENNYM. WYNAGRODZENIE ZA CAŁY MIESIĄC CIĘŻKIEJ PRACY UWŁACZAJĄCO NISKIE, ŻADNEGO POSZANOWANIA PRACOWNIKA. TOTALNE DNO. W SALONIE W PRZEŹMIEROWIE JUŻ WSZYSCY ODESZLI Z TEGO PIEKŁA CIEKAWE KIEDY DRUGI SALON PĘKNIE.
9
wentylator 2015-02-13 08:38
Basiu przestań się produkować!!!
3
ola 2015-04-01 22:17
Nowy człowiek ma rację,a wentylator to kim niby jest?????
1
niky 2015-05-01 18:59
to warto starac sie tam o prace czy az tak zle
trj 2015-05-01 20:44
Pracowałem tam kiedyś. Tragedia i koszmar.
2
asd 2015-05-14 19:40
Po kilku latach pracy jako handlowiec max 2000zł wynagrodzenia to norma. Wymagania prezesa z kosmosu, a inwestycji zero. Jak tak dalej pójdzie to firma nie zarobi sama na siebie. Pracownicy są w porządku, ale wszyscy żyją w strachu przed prezesem, który nie chce żadnych zmian, a chce tylko zysków.
1
ike 2015-05-14 20:29
Już potracili prawie wszystkich pracowników. Brak szacunku do pracowników i nędzne zarobki to coś normalnego w tej firmie. Tylko upośledzeni albo jacyś zdesperowani tam przyjdą pracować.
5
OLA 2015-06-08 22:37
Pracowałam parę lat temu-pamiętam umowa na etat 8 godzin a pracowało się 9.Faktycznie Prezes trudny we współpracy....
6
da 2015-09-04 09:55
Odradzam kupowanie i serwisowanie w tym salonie.
Tam zawsze ida auta uszkodzone w transporcie,zreszta kierowniczka Aska P. z Cat wam to potwierdzi.
undi 2015-09-07 08:12
Coś w tych negatywnych opiniach musi być. Byłam parę dni temu oglądać nowe auta, pracownicy wyglądali jak zaszczuci.
3
daundi 2015-09-14 23:29
Większość nowa, to i jak nie ma być zaszczuta...w tym roku chyba już wszyscy najlepsi odeszli.
1
theater 2015-09-19 18:08
Praca dla ludzi wyjątkowo odpornych na stres i z silną psychiką.
4
kleszczów_cat 2015-11-18 08:31
Moja rada dla kupujących nowe autka, śmiało targujcie się o upust 40%.
Jak by co to że wszystko wiecie o nas wszystko, że te auta u nas chłopaki lakierują.

pozdrawiam
asia
4
166 2015-12-01 16:00
Propagandowy bełkot pozwalnianych handlowców...
2
Z. 2016-01-19 22:42
Praca bez żadnych perspektyw rozwoju. Uciekać jak najprędzej. Unikać jak ognia.
5
Odór 2016-02-17 17:59
W biedronce na kasie wyciaga się więcej!. 1500zł na rekę. Umowa śmieciowa o dzieło. Wizjonerzy. Śmieszna rozmowa rekrutacyjna. Nie polecam.
2
Klepka 2016-02-17 22:15
Tonący okręt. Uciekać tak szybko jak to możliwe.Mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prowizorka. Komicznie niskie warunki finansowe na stanowisku handlowca. W konkurencji jest 3x tyle bez żadnej łaski. Atmosfera w pracy katastrofalna. Zbiera mi się na wymioty na samo wspomnienie pracy w tym czymś. Premie tam dają tylko pupilom wchodzącym głęboko w du...e tym na górze. Cyrk pogrążony w chaosie i układach.
2
Klepka 2016-02-17 22:15
Tonący okręt. Uciekać tak szybko jak to możliwe.Mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prowizorka. Komicznie niskie warunki finansowe na stanowisku handlowca. W konkurencji jest 3x tyle bez żadnej łaski. Atmosfera w pracy katastrofalna. Zbiera mi się na wymioty na samo wspomnienie pracy w tym czymś. Premie tam dają tylko pupilom wchodzącym głęboko w du...e tym na górze. Cyrk pogrążony w chaosie i układach.
4
bolek 2016-03-17 18:21
Jaki pakiet socjalny? Czy ty chcesz powiedzieć, że u Polodego masz jakiś pakiet? Proszę nie bądź śmieszny. Mam wrażenie, że ktoś tu robi dobry PR dla firmy.
Fan klub misia uszatka 2016-03-17 21:30
Praca w tej firmie nie jest dla cieniasów i słabych. Jeśli czujesz sie mierny nie masz czego tam szukać.To praca dla kozaków nie dla mamej. Polecam.
Kalisz 2016-05-27 09:36
w tej chwili rekrutują do Kalisza na pracuj.pl A co do warunków to najlepiej pogadać z pracownikami i ich zapytać o opinię, a nie wierzyć w to co piszą osoby zwalniane. Wszędzie gdzie są plany nie jest łatwo, ale za to jest szansa zarobienia większych pieniędzy. Jak komuś to odpowiada to praca dla niego...
Kalisz2 2016-05-28 14:27
Kraina miodem i mlekiem płynąca. Nic tylko pracować. Atmosfera przesympatyczna. Nie chce się wracać do domu po całym dniu przyjemnej pracy.Praca kojąca nerwy. Uspakajająca. Polecam osobom ceniącym cisze i spokòj. Naprawde. Pracowałam w wielu firmach ale dopiero tam poczułam że żyje!
6
anka 2016-06-19 13:06
aplikować zawsze można jak ci sie nie spodoba to sie zwolnisz.
xxx 2017-02-04 09:10
Brak jakiegokolwiek szacunku do pracowników. Właściciel powinien udać się na emeryturę bo jak tak dalej będzie traktował wszystkich dookoła to nie będzie miał tam kto pracować. Omijać szerokim łukiem. Tak salon samochodowy prowadziło się 20 lat temu. Teraz są trochę inne realia zarówno w sprawie obsługi klienta, jak i poszanowania pracownika. Auto salon Polody już raczej nigdy nie nadrobi zaległości i zostanie zjedzony przez konkurencje.
4
Blackcat 2017-02-13 14:11
Ciekawe kto pisze powyższe opinie. Jestem nowym pracownikiem (od ponad 2 mies.) ale nie będę podawać swoich personaliów widząc powyższe rozważania. Ktoś kto mówi o słabej pensji chyba nie do końca wie jak ten biznes się kręci - sprzedajesz=masz pieniądze, nie sprzedajesz masz podstawę. To normalne w każdym salonie samochodowym (nie licze aut premium i luksusowych). Bardzo dużo ludzi wchodząc w ten biznes myślli że zarobią kokosy, bo przecież znają się ma motoryzacji. A co z technikami sprzedaży? Z dodatkową propozycją dla klienta? Niestety niektórzy moi "koledzy" pracują tutaj tylko i wyłącznie dlatego że potrzebują pieniędzy - nikt kogo pasją nie są auta nie zarobi na tym dużo. Bardzo dobrze że właściele pozbywają się takich osób- płacą im po 3 tysiące i co? Jedno sprzedane auto na 2 miesiące i ciągłe pretensje. Niech wszyscy którzy się wypowiedzieli negatywnie pójdą do pracy do innych marek (ze względu na pods. prawne nie będę się posługiwać nazwami), ale jest to trzeci salon w którym pracuję. Fakt, nie zarabiam super, ale nie sprzedaję dużo aut. Jest kryzys i trudno walczyć o klienta, niektórzy mają umiejętności, inni nie. Ci którzy ich nie mają na pewno są w gronie tych wystawijących negatywne opinie. Do tego biznsu albo ktoś się nadaje albo nie. To nie są transakcje za 2000zł jak w sklepie. Szefostwo jest nerwowe, nie przeczę, ale ja bym chyba wyrzuciła wszystkich takich cwaniaków którzy chcą zarabiać 5000zł popijając kawkę. Ogólnie praca jest ok, trzeba się wysilić, nie ma co gadać, jest presja ale dla dobrego sprzedawcy to jest bardzo dobre stanowisko.
2
Agnieszka Ł 2017-02-15 15:13
ok, bardzo mili panowie i auto doprowadzone do stanu prawie od nowości. ceny średnie ale ogólnie polecam.
blue 2017-02-15 15:18
Witam, mam prośbę jeśli zobaczycie, dowiecie się, że przypadkiem marki aut które transportuje
Joanna P. z Cat Polska wygrały w przetargach dla MON, MSWiA itd. to proszę tylko o umieszczenie tej informacji na ich forum.
ja :) 2017-03-12 05:58
Kto to piszę te przejmujące litania? Praca ok. Ma swoją specyfikę, klimat,ale to nie jest miejsce dla osób miernych, pizdowatych i reprezentujących zero swoją osobą.
pracownik 2017-03-15 20:35
Ciekawe kiedy wszyscy stamtąd pouciekają. Zarobki śmiesznie niskie w porównaniu do innych salonów. Prezes robi co chwile awantury i wydziera się na pracowników z byle powodu. Ciągłe szukanie dziury w całym i oszczędzanie na wszystkim czym się da, nawet ciepłej wody tam nie ma. Praca w tej pseudo firmie to strata czasu. Myślę, że przedstawiciele tej firmy mogą sobie darować te żałosne komentarze na swoją obronę;)
10
Ja 2017-03-18 01:11
Przede wszystkim jak jest ten pseudo prezesik to nie ma kultury osobistej!!! Nie pali się na salonie papierosów to odstrasza klientów to jest brak szacunku dla ludzi personelu i klientów przede wszystkim!!!!!!
8
loki 2017-04-11 18:12
Wszystkie te negatywne komentarze to sama prawda nie ma co się oszukiwać.
Szef wyżywa się na wszystkich dookoła.
Nie ma klimatyzacji w żadnym z salonów, a zimą na ogrzewaniu się oszczędza.
Nie chce mi się denerwować i pisać dalej, ale nerwy zszargane przez te pracę to gwarancja.
5
Paulina 2017-04-12 09:56
@loki, czy zgłaszałaś swoje uwagi (np. brak klimatyzacji) do swojego przełożonego?
Ania 2017-04-13 22:52
Pracowałam tam kiedyś. W zimie zimno jak w psiarni. W lecie upał nie do wytrzymania. Brak klimatyzacji. Nie wiem jak tam ktoś kupuje samochody. Warunki uwłaczające ludzkiej godności. Po całym dniu czułam się upodlona. Tak jak pisze w wcześniejszych komentarzach wieczne awantury i atmosfera zaszczucia. Wynagrodzenie bez szału. Wmawianie ile to się od nich nie dostaje. W rzeczywistości nie idzie przeżyć miesiąca za te grosze. Dodatkowo ciągłe wytykanie jakiś urojonych błędów i sztucznych problemów. Nie polecam. Można tam się zniechęcić do życia i nabawić urazu psychicznego.
6
TENCOWIEDUŻOWTEMACIE 2017-04-25 14:53
Hmmm, jak czytam te wasze komentarze, opinie czy jak tam zwać te wasze jęki, dochodzę do wniosku że
że same leszcze z was i miernoty chcące zarabiać nic nie robiąc :) Właściciel krzyczy ? .... a co ma robić widząc z kom musi pracować . Powinien kopa na zapęd jednemu i drugiemu zasadzić i wyprostować zakręty by wasz wylot z Firmy był prosty i szybki.
NYGUSOM I MIERNOTOM MÓWIMY ZDECYDOWANE ... NIE ......
Aniu..... chyba właśnie doświadczyłaś urazu psychicznego :) ogarnij się i zastanów nad sobą .
1
vengo 2017-04-26 13:35
" Właściciel krzyczy ? .... a co ma robić widząc z kom musi pracować . Powinien kopa na zapęd jednemu i drugiemu zasadzić i wyprostować zakręty by wasz wylot z Firmy był prosty i szybki. " uuu niezłe podejście kolego ;-D Wiesz dobranie odpowiednich pracowników to w pewnym sensie sztuka i umiejętność a widocznie panu właścicielowi brak tej umiejętności i tylko potrafi nadzierać ryja a szkoda chciałem złożyć ofertę pracy ale jak pan właściciel jest z rodzaju nadzierąjacych ryja na wszystkich to rezygnuję bo wiesz człowiek ma swój honor (no nie wszyscy!) i może doszło by do scesji z panem właścicielem ?! Miałem już do czynienia z takimi mocnymi w gębie i tak zasadniczo nie mam szacunku do ludzi którzy w taki sposób próbują rozwiązać problemy !! Owocnej bylejakości !
5
byleco 2017-05-01 21:05
Najbardziej nieprofesjonalna firma z jaką kiedykolwiek miałem do czynienia. Serwis to obraz nędzy i rozpaczy, jakby cofnąć się 20-30 lat wstecz. Problemem było nawet zapewnienie odpowiednich narzędzi do pracy o które trzeba się co chwilę dopominać. Właściciel za każdym razem próbuje udowodnić, że jest najmądrzejszy i że zawsze ma rację, poniżając przy tym pracowników. Nikomu nie życzę pracy w tak upodlającej atmosferze.
8
K. 2017-05-22 19:24
Byłam przed weekendem z autem. Przesympatyczni Panowie
1
Marta Mazurek 2017-08-10 20:18
Nie polecam...Byliśmy z mężem zdecydowani kupić nową Micrę, niestety potworny upał panujący w tym salonie skutecznie zniechęcił nas do podjęcia ważnej decyzji. Miałam ogromny dyskomfort zebrać tam myśli. Nie rozumiem jak można w takie upały nie korzystać z klimatyzacji w takim salonie. Wyrazy współczucia dla pracowników. W Swarzędzu w firmie Szpot nie ma problemu z zapewnieniem przyjemnego chłodu i komfortu dla przyszłych użytkowników nissana. Oczywiście kupiliśmy tam wymarzone auto.
2
Paulina 2017-08-15 16:49
Czy pracując w Nissan Polody mamy możliwość zdobycia premii za wykonywaną pracę? Wiele firm wprowadza ten system motywacji dla sowich pracowników, podnosząc jednocześnie zadowolenie oraz efektywność.
Zostaw swoją opinię o Nissan Polody - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nissan Polody