brak logo

Nissan Polody

Poznań

Opinie o Nissan Polody

saadaf 2013-12-20 21:42:43
omijać ten salon szerokim łukiem, (usunięte przez administratora) wynagrodzenie 1500zl
5
stonoga 2014-03-10 22:54:16
Praca pod wieczną presją i pod ścisłym nadzorem właściciela. W serwisie ok 2000 a jak się człowiek narobi jak koń w westernie to max 2500. Szału nie ma.
2
:) 2014-06-19 08:21:26
Mięczaki wysiadają. Tam tylko zawodowcy.
NOWY CZŁOWIEK 2015-01-27 16:32:55
TRAKTOWANIE PRACOWNIKA JAK ŚMIECIA, WIECZNE PROBLEMY I KONFLIKTY, ATMOSFERA TAK PODŁA ŻE NIE CHCE SIĘ ŻYĆ, TAKIE SPRAWY SĄ NA PORZĄDKU DZIENNYM. WYNAGRODZENIE ZA CAŁY MIESIĄC CIĘŻKIEJ PRACY UWŁACZAJĄCO NISKIE, ŻADNEGO POSZANOWANIA PRACOWNIKA. TOTALNE DNO. W SALONIE W PRZEŹMIEROWIE JUŻ WSZYSCY ODESZLI Z TEGO PIEKŁA CIEKAWE KIEDY DRUGI SALON PĘKNIE.
6
wentylator 2015-02-13 08:38:49
Basiu przestań się produkować!!!
3
ola 2015-04-01 22:17:37
Nowy człowiek ma rację,a wentylator to kim niby jest?????
1
niky 2015-05-01 18:59:18
to warto starac sie tam o prace czy az tak zle
trj 2015-05-01 20:44:08
Pracowałem tam kiedyś. Tragedia i koszmar.
2
asd 2015-05-14 19:40:01
Po kilku latach pracy jako handlowiec max 2000zł wynagrodzenia to norma. Wymagania prezesa z kosmosu, a inwestycji zero. Jak tak dalej pójdzie to firma nie zarobi sama na siebie. Pracownicy są w porządku, ale wszyscy żyją w strachu przed prezesem, który nie chce żadnych zmian, a chce tylko zysków.
1
ike 2015-05-14 20:29:13
Już potracili prawie wszystkich pracowników. Brak szacunku do pracowników i nędzne zarobki to coś normalnego w tej firmie. Tylko upośledzeni albo jacyś zdesperowani tam przyjdą pracować.
4
OLA 2015-06-08 22:37:14
Pracowałam parę lat temu-pamiętam umowa na etat 8 godzin a pracowało się 9.Faktycznie Prezes trudny we współpracy....
6
da 2015-09-04 09:55:58
Odradzam kupowanie i serwisowanie w tym salonie.
Tam zawsze ida auta uszkodzone w transporcie,zreszta kierowniczka Aska P. z Cat wam to potwierdzi.
undi 2015-09-07 08:12:11
Coś w tych negatywnych opiniach musi być. Byłam parę dni temu oglądać nowe auta, pracownicy wyglądali jak zaszczuci.
2
daundi 2015-09-14 23:29:33
Większość nowa, to i jak nie ma być zaszczuta...w tym roku chyba już wszyscy najlepsi odeszli.
1
theater 2015-09-19 18:08:04
Praca dla ludzi wyjątkowo odpornych na stres i z silną psychiką.
3
kleszczów_cat 2015-11-18 08:31:49
Moja rada dla kupujących nowe autka, śmiało targujcie się o upust 40%.
Jak by co to że wszystko wiecie o nas wszystko, że te auta u nas chłopaki lakierują.

pozdrawiam
asia
2
166 2015-12-01 16:00:08
Propagandowy bełkot pozwalnianych handlowców...
Z. 2016-01-19 22:42:05
Praca bez żadnych perspektyw rozwoju. Uciekać jak najprędzej. Unikać jak ognia.
2
Odór 2016-02-17 17:59:15
W biedronce na kasie wyciaga się więcej!. 1500zł na rekę. Umowa śmieciowa o dzieło. Wizjonerzy. Śmieszna rozmowa rekrutacyjna. Nie polecam.
1
Klepka 2016-02-17 22:15:17
Tonący okręt. Uciekać tak szybko jak to możliwe.Mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prowizorka. Komicznie niskie warunki finansowe na stanowisku handlowca. W konkurencji jest 3x tyle bez żadnej łaski. Atmosfera w pracy katastrofalna. Zbiera mi się na wymioty na samo wspomnienie pracy w tym czymś. Premie tam dają tylko pupilom wchodzącym głęboko w du...e tym na górze. Cyrk pogrążony w chaosie i układach.
1
Klepka 2016-02-17 22:15:39
Tonący okręt. Uciekać tak szybko jak to możliwe.Mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prowizorka. Komicznie niskie warunki finansowe na stanowisku handlowca. W konkurencji jest 3x tyle bez żadnej łaski. Atmosfera w pracy katastrofalna. Zbiera mi się na wymioty na samo wspomnienie pracy w tym czymś. Premie tam dają tylko pupilom wchodzącym głęboko w du...e tym na górze. Cyrk pogrążony w chaosie i układach.
2
bolek 2016-03-17 18:21:59
Jaki pakiet socjalny? Czy ty chcesz powiedzieć, że u Polodego masz jakiś pakiet? Proszę nie bądź śmieszny. Mam wrażenie, że ktoś tu robi dobry PR dla firmy.
Fan klub misia uszatka 2016-03-17 21:30:55
Praca w tej firmie nie jest dla cieniasów i słabych. Jeśli czujesz sie mierny nie masz czego tam szukać.To praca dla kozaków nie dla mamej. Polecam.
Kalisz 2016-05-27 09:36:32
w tej chwili rekrutują do Kalisza na pracuj.pl A co do warunków to najlepiej pogadać z pracownikami i ich zapytać o opinię, a nie wierzyć w to co piszą osoby zwalniane. Wszędzie gdzie są plany nie jest łatwo, ale za to jest szansa zarobienia większych pieniędzy. Jak komuś to odpowiada to praca dla niego...
Kalisz2 2016-05-28 14:27:05
Kraina miodem i mlekiem płynąca. Nic tylko pracować. Atmosfera przesympatyczna. Nie chce się wracać do domu po całym dniu przyjemnej pracy.Praca kojąca nerwy. Uspakajająca. Polecam osobom ceniącym cisze i spokòj. Naprawde. Pracowałam w wielu firmach ale dopiero tam poczułam że żyje!
3
anka 2016-06-19 13:06:15
aplikować zawsze można jak ci sie nie spodoba to sie zwolnisz.
Zostaw swoją opinię o Nissan Polody - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nissan Polody