logo Pałac w Krotoszycach

Pałac w Krotoszycach

Krotoszyce

Opinie o Pałac w Krotoszycach

Gość 2010-10-17 13:11
Witam restauracja naprawdę na wysokim poziomie polecam wszystkim często tam bywam z ukochanym Polecam a co to warunków pracy to nie wiem jak tam jest ,ale widać że kelnerki lubia swoja prace bo zawsze są usmiechniete .
2011-06-26 23:39
Witam. Przed chwilą dowiedziałem się że na forum GoWork.pl w temacie Pałac Krotoszyce ktoś wypisuje negatywne komentarze odnośnie pracy w Pałacu Krotoszyce i podpisuje się ,,były pracownik\\\" pozostając anonimowy. Chciałem z góry zdementować te komentarze. Jestem byłym pracownikiem Pałacu Krotoszyce który odszedł stamtąd niedawno ale odszedłem tylko z powodów osobistych i chęci znalezienia pracy w innej branży ponieważ znudziła mi się praca w w gastronomii. Cały personel z którym tam pracowałem a także szefostwo nigdy nie wyrządzili mi żadnej krzywdy i nie miałem chociaż przez chwile ochoty wypisywać jakichś oczerniających komentarzy. Powtarzam pracowało mi się tam dobrze a jedynym powodem mojej decyzji o odejściu z tej pracy jest chęć rozwijania się w innej branży!!!!!!!!! Zgłosiłem to do administratora tego portalu i oczekuje na jak najszybsze rozwiązanie tej sprawy ponieważ z tego co tutaj zobaczyłem przed chwilą ktoś próbuje moim kosztem oczernić moją była prace i jako anonim próbuje wszystkie złe komentarze przypisać mojej osobie. Nigdy nie narzekałem na prace w Pałacu Krotoszyce i poświęcałem się jej jak tylko mogłem. Nie jestem osoba która po odejściu z danej firmy próbuje podrzucać jej kłody pod nogi. mam nadzieje ze ta sprawa zostanie jak najszybciej wyjaśniona a ja z mojego miejsca powtarzam ponownie: Praca tam była OK a moje odejście nie ma nic wspólnego z jakimiś bzdurnymi sytuacjami podanymi w ,,anonimowych postach\\\" !!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam

Bartłomiej Pich !!!!!!!!!!!!!!!!
1
sajmon 2011-06-27 00:15
widzę że niezłe szopki się tu wyprawiają. jeśli chodzi o mnie to także jestem byłym pracownikiem tegoż lokalu, ale zrezygnowałem tylko i wyłącznie ze względu wyjazdu za granice. jesli chodzi o wypowiedzi niby \"Picha\" to śmiać mi się chce, a może nawet płakać, bo takich głupot dawno nie widziałem, pracowaliśmy tam jako ekipa i wydaje mi się że wszyscy byli zadowoleni, dawaliśmy z siebie co mogliśmy zawsze. kazdy czlowiek który pracował w gastronomii wie jaka to praca, że czasem jest naprawde ciężko i jest mało czasu dla siebie, na sen i wogóle, ale nikt nikogo nie trzyma na siłe!! a warunki pracy były naprawde dobre bo w naszym powiecie mało kto może poszczycić się takimi warunkami! takie moje zdanie.

a wszelkie anonimy to po prostu olać trzeba. jeśli ktoś nie ma odwagi się podpisać, to ja nie widzę większego sensu żeby czytać jego \"wypociny\"

najlepsze jest to z niewyspaniem :) lol
ja pracując tam nie wysypiałem się tylko jak po pracy jechałem na balety a na drugi dzien spowrotem musiałem pracować :) ale to był mój wybór - zdarzalo się czasem że faktycznie pracowało się do późna i kolejnego dnia od rana, ale ja tam nie narzekam :)

wyjedzcie sobie za granice, to pogadamy, jak bedziecie zapieprzać po 12-14 godzin 7 dni w tygodniu i nikt was pytać nie będzie czy wam pasuje i wogóle.

AVE I Peace!
prosiaczek:) 2011-07-24 01:31
( usunięte przez administratora ) to super szef! Współpraca z Nim to czysta przyjemność! Pozdrawiam wszystkich obecnych i byłych pracowników Pałacu... Brakuje mi Was..( usunięte przez administratora )
GRUPA LEGNICA 2012-01-05 22:51
BAWILIŚMY SIĘ NA SYLWESTRZE W PAŁACU W KROTOSZYCACH 2011/2012 BYŁO REWELACYJNIE. CHYLIMY CZOŁA CAŁEMU SZEFOSTWU, ORAZ WSZYSTKIM TYM KTÓRZY PRZYGOTOWYWALI TEGOŻ SYLWESTRA. POCZĄWSZY OD JEDZENIA, POPRZEZ MUZYKĘ JAKĄ SERWOWAŁ ZESPÓŁ POPRZEZ POKAZ FAJERWERKÓW NA DŁUGO POZOSTANIE TO W PAMIĘCI CAŁEJ NASZEJ GRUPY I NIE TYLKO . WSZYSCY BYLI POD WRAŻENIEM ZESPOŁU KTÓRY GRAŁ,A TA PANI KTÓRA PROWADZIŁA BYŁA NIESAMOWITA.DZIĘKUJEMY I DO ZOBACZENIA W NASTĘPNYM ROKU
Grupa ze Złotoryi 2012-01-07 15:44
My również mieliśmy przyjemność witać Nowy Rok 2012 w Pałacu w Krotoszycach. Było przepięknie!! Dziękujemy całemu szefostwu za przygotowanie tak dobrze zorganizowanego Sylwestra. Jedzenie rewelacyjne, muzyka nie do podrobienie na najwyższym poziomie , aż się nie chciało schodzić z parkietu....a co najważniejsze długie bloki, i Światowe Przeboje dla wszystkich....... pokaz fajerwerków na mistrzowskim poziomie:) Dziękujemy i do zobaczenia w przyszłym roku.
ZADOWOLENI KLIENCI 2012-02-07 14:11
Witamy. Byliśmy również na Sylwestrze 2011/2012 i chcielibyśmy podziękować za wspaniałą zabawę, oraz pyszne jedzonko.....tak jak poprzednicy nie wyobrażamy sobie innego miejsca witając 2012/2013 jak właśnie Pałac w Krotoszycach. Zespół rzeczywiście na poziomie, a repertuar i prowadzenie naprawdę godne polecenia. Dziękujemy za wspaniałą zabawę, i do zobaczenia .
SYLWESTER NA MEDAL!!! 2012-03-24 15:09
Witamy. My również mogliśmy uczestniczyć i witać rok 2012 w Pałacu Krotoszyce. Nie spodziewaliśmy się takiego uroku Tego miejsca:) Było cudnie, do tej pory wspominamy zabawę która była na poziomie a przy tym grana z taką pasją że nie chciało się schodzić z parkietu. Począwszy od jedzonka które było pyszne:) po organizację całego Balu po zespół był to strzał w 10 !!!!!!! Wiemy, że będziemy 2013 rok witać właśnie tu w Krotoszycach. Dziękujemy i do zobaczenia.
Artur z Leszna 2012-06-30 21:39
Witam.

Z całą pewnością restauracji jak i hotel w Krotoszycach są jednym z najlepszych miejsc w jakich miałem okazję gościć. Kuchnia super, palce lizać !! Jak do tego dostępne będą basen i spa trudno będzie o lepsze miejsce do wypoczynku.
lolka 2013-07-15 08:20
fanie sie pracuje
ano 2013-08-24 08:57
atmosfera fajna nie jest lekko alei mozna zarobic
ano 2013-09-03 09:46
nie rozumiem po co ci to wiedzieć -dobrze placą
ano 2013-09-03 09:48
zadzwoń na zakład i się zapytaj jak jesteś taki ciekawy
ano 2013-10-12 14:37
zależy od stanowiska
1
rasiak 2014-03-14 23:21
@Rafał, a orientowałeś się czy są przyjęcia na kucharza? znalazłeś gdzieś ogłoszenia do Pałacu w Krotoszycach?
rachim 2014-03-18 16:15
oni chyba jako takich ogłoszeń nie wystawiają. Proszą na swojej stronie o podsyłanie CV i pewnie potem z tego stosu, który przyjdzie ewentualnie jak się zwolni miejsce to kogoś wybierają
really 2014-03-31 13:26
własnie, nie widziałam nic na ich www dotyczącego pracy. z jednej strony opinie są pozytywne, ocena na goworku 4/6 ale mało tych opinii..
ROLNIK 2014-06-08 20:01
Niestety byłem klientem basenu w tym hotelu i jeśli chodzi o sam basen było ok, ale podczas korzystania z basenu obsługa hotelu nakleiła mi naklejk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za złe parkowanie. Nie rozumiem dlaczego? Zakazu nie było, a przecież byłem klientem. Może jeśli coś zrobiłem źle, to można było zwrócić uwagę. Jeśli to dowcip, to ja nie mam takiego poczucia humoru, albo mam wystawiając tu taką opinię. Ja już tam nie pojadę. Nie polecam, a wręcz zniechęcam!
BBBB 2014-06-10 01:19
Rolnik a dlaczego od razu zakładasz, że to ktoś z obsługi hotelu to zrobił?? O ile mi wiadomo to wstęp na teren Pałacu jest dostępny dla każdego, czyli Każdy mógł to zrobić...
ano 2014-10-30 10:23
oni pzyjmują pracowników ale tylko po znajomości jedna kuchareczka załatwia rodzinie i.t.d
czerstwy 2014-12-12 20:01
cześć, mieszkam niedaleko dosyć Pałacu w Krotoszycach i usłyszałem ostatnio plotki o tym , że będą niedługo potrzebowali kogoś do pracy w tym miejscu. Niestety moje gumowe ucho nie dosłyszało dokładnie o jakie stanowisko chodzi, dlatego moje pytanie to czy macie może jakieś info na ten ten temat właśnie ?
olo 2015-10-31 01:55
są przyjęcia
moro 2016-05-15 17:10
faktycznie teraz nie mają, ale może zanieś bezpośrednio swoje cv tam?
Zostaw swoją opinię o Pałac w Krotoszycach - Krotoszyce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pałac w Krotoszycach