brak logo

PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PLOH SP. Z O.O.

Stare Babice

Opinie o PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PLOH SP. Z O.O.

kolo 2017-03-28 21:11
a o kim myślisz... o R.B. , D.B. , S.W. , J.S. czy jakiś inny inicjał?????????
ZDR 2017-03-28 22:13
inne
kolo 2017-03-29 13:14
ale dałeś zagwozdkę ???, bo oprócz nich... , chyba że któryś z nowych ?
1
Poe 2017-03-29 19:32
S.Woj....:)
3
Jasmina 2017-04-14 13:52
No widzisz panie Piekarski i posypało się, ot co, tyle wypowiedzeń nie było chyba jeszcze w tej super firmie. Odeszli najlepsi, najstarsi stażem pracownicy i to dokąd? DO KONKURENCJI i teraz ściągają znajomych i kolegów, więc się sypie. Okazuje się że nie tylko ten historyczny Piekarski plótł na mękach, ten współczesny też plecie.
4
kolo 2017-04-14 19:32
ale nie wiem czy wiesz jasmina że on plecie , ale już nie w Plohu!
3
asd 2017-04-25 11:22
Ale co ze wspołczesnym ? odnajduje się w swojej roli, powoli, nie ma ludzi niezastąpionych :)
kolo 2017-04-25 13:51
nie ma , nie ma... bo już dłuższy czas poszukują zmiennika na jego miejsce i nic .
Chętnych brak,ale vending się kręci , to może znaczy , że nikt takowy nie jest tam potrzebny
asd 2017-04-25 18:00
to co z obecnym kiero ??
kolo 2017-04-25 20:14
którym obecnym??????? bo po nim nie ma nikogo
rtt 2017-05-16 21:53
Witajcie. Czy znaleźliście już pracownika na ostatni wolny wakat? Jestem pracownikiem w podobnej branży i zastanawiam się nad zmianą stanowiska.
Warto aplikować, czy też trzeba zmierzyć się z powyższymi opiniami?. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam
1
asd 2017-05-17 20:16
warto !
Rtt 2017-05-17 21:48
patrząc na twój komentarz powyżej dzięki za fatygę. Warto.......?????najwyraźniej nie warto......wystawiacie sobie sami płytką opinię. Szkoda bo liczyłem na coś więcej.
5
M 2017-05-30 22:10
Ten pracodawca nie chce płacić za nadgodziny. W miesiącu wychodzi ponad tydzien pracy do przodu za darmo. Siedziba ZG
1
Zirytowany 2017-06-01 22:39
Dobrze Przemek że już odszedłeś bo byłeś irytujący dla wszystkich.
3
zainteresowany 2017-06-03 10:54
Pojawiło się ogłoszenie chciałbym spróbować ale jak za nadgodziny nie płacą to chyba nie ma sensu.
4
Janek WWA ZGA 2017-06-19 17:13
Witam wszystkich dawno nikt nic dobrego ani też złego nie wypisuję, chyba wszyscy w końcu wzięli do porządnej uczciwej pracy,ponieważ
,,Mądrością i pracą narody się bogacą,,
3
kolo 2017-07-01 19:06
Chyba masz rację kolego, że wzięli się do roboty bo podobno stare vel nowe siły (ha,ha)wracają do pracy w plohu-gratulacje.
Desantowiec 2017-07-01 23:06
Miałem wątpliwą przyjemność podjąć pracę w tej firmie. Wiadome jest że cudów się nie spodziewałem, natomiast bezpłatne nadgodziny "bo taka jest to praca", w zamian obiecana premia za nierealne cele sprzedażowe, obarczanie odpowiedzialnością finansową za przeterminowane produkty to główne wady tejże pracy. W rzeczywistości za 10h pracy codziennie od pon do piątku proponowana pensja była nie do zaakceptowania, stosunek do byłych pracowników na bardzo słabym poziomie. Praca ma także swego rodzaju dobre strony jak pewną swobodę - możemy zacząc o 6 lub 8, po prostu swoje musimy zrobić, czy auto pod dom.
Ogólna ocena jest jednak słaba i wynika głównie z nieszczególnego traktowania pracownika czego byłem świadkiem oraz bezpłatnych nadgodzin, a także brak możliwości jakiegokolwiek rozwoju.
1
Janukowycz 2017-07-02 17:35
Witam wszystkich, tak to prawda za nadgodziny nie płacą ale w zamian za ilość tych godzin można
wziąć podobno dodatkowe dni wolne. W sumie nie wiem czy to prawda ale tak słyszałem.
2
xyz 2017-07-04 15:32
Rozumiem, że pracowałeś na vendingu??
Jakie koszta poniosłeś np. za przeterminowane produkty ??
Czy w firmie jest jakiś pakiet socjalny? medyczny? cokolwiek?
1
Niezniszczalny 2017-07-05 13:14
Żadne bo są tacy co wszystko zjedzą i wypiją jak przeterminowane.Pakiety są kolego ale dla prezesów
Xy 2017-07-05 15:42
Rozumiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A pieniadze na czas??
Niezniszczalny 2017-07-05 16:04
to na razie tak
Desantowiec 2017-07-05 23:10
@xyz 2017-07-04 15:32
rozliczanym jest się za całe pudełka produktów, może być tego na spokojnie kilkaset złotych :) w zależności oczywiście od ilości, lepiej nawet przed końcem Waszej kariery wszystko co bardzo kończące się lub już upłynęło by nie było na MAGAZYNIE podczas inwentaryzacji .
no cóż jest jak jest. Jak ktoś chce się zaczepić to można, ale tylko po doświadczenie w cv i szukać poważnego pracodawcy :)
Powodzenia wszystkim :)
qq 2017-07-06 05:04
Najśmieszniejsze jest to, że mówisz, ale czy zapłaciłeś chodź złotówkę ??
Nie pilnujesz terminów, narażasz firmę na straty, wg mnie to jest normalne, jako operator maszyn nie masz za dużo obowiązków, uzupełniać automaty, sprzątać i pilnować terminów.
to sem ja 2017-07-14 14:40
Witam jestem fillerem od 5 miesięcy i jestem zadowolony z płacy jaką dostaje, co prawda nie pracuję jak koledzy w stolicy w jednej dzielnicy lecz w okregu 200 km średnio od domu.
Padały tu różnego rodzaju oszczerstwa wobec firmy, pracodawcy, kierowników itd.
Osobiście ich nie znam nigdy ich nie widziałem na oczy jedynie przez telefon.
Zdają się ok, staram się robić co do mnie należy i jakoś to idzie.
Jestem po części fillerem i można nazwać technikiem, bo są rzeczy do których nie trzeba wzywać technika takie jak wymiana ramienia ruchomego, filtrów,żarówek czy innych podobnych spraw.
Nadgodzin nie mam to fakt, przydałyby się ponieważ mam firmy które mogę obsługiwać po południami czyli po ustawowych godzinach pracy.
Ogólnie jest ok zobaczymy co bedzie po tej fuzji z Zieloną górą?
Pozdrawiam załogę .
1
asd 2017-07-14 19:12
O co chodzi z fuzją z firmą w ZIelonej Górze ??
ZGA 2017-07-15 14:04
Nic takiego poprostu Ploh wykupił Zielonogórski Green Field i podobno inwestuje w tej części kraju.
1
Taki 2017-07-15 22:45
I to było największe i nie jedyne pogrążenie Ploha
1
Marcin zainteresowany pracownik 2017-07-17 18:55
1800,1900,2000,2100,2200,2300.
Ile można zarobić w Plohu na początek i po okresie próbnym ?
Proszę o obiektywną odpowiedz.
człowiek 2017-07-17 21:46
Myslę ze 2200 na początek to bez problemu zależy czy na serwisie czy na vendingu
qwe 2017-07-19 04:55
A dlaczego? możesz rozwinąć myśl ?

2017-07-19 05:01
Powiem Ci tak, nie pracujesz za długo więc mówisz o sytuacji jaka panuje obecnie, rok, dwa lata temu było o wiele lepiej, była zgrana ekipa i porządni technicy, były inwestycje, byli przełożeni którzy się znają na swojej robocie, byli przedstawiciele handlowi, były wygrywane przetargi..
Wszystko runęło, bo Włosi zamiast dalej to ciągnąć skupili się tylko i wyłącznie na pilnowaniu pracowników, sprawdzaniu ich, a zapomnieli, że konkurencja nie śpi..
Popatrz ile się zwozi maszyn a ile montuję.
dawno nie było dużego wygranego przetargu, wszystko zbiera konkurencja a co najśmieszniejsze, że w tej konkurencji np. pracują nasi byli handlowcy.
1
to sem ja 2017-07-19 15:19
Tu masz rację, słyszałem od starych pracowników tych co jeszcze są, że rzeczywiście było lepiej rok , a nawet 2 lata temu, a konkurencja nie śpi, powiem ci , że rozmawiał ze mną już gość z konkurencji i proponował pracę na innych warunkach ( lżejszych)- jak zwał tak zwał.
Nie odpowiedziałem mu ani tak ani nie.
Zobacze co dalej, obecnie żądają 14 minimum maszyn dziennie, przy moich km jest to nie możliwe fizycznie chyba żebym się teleportował??
Nie wiem czy jesteś byłym czy obecnym pracownikiem ale masz rację.
Pozdrawiam serdecznie.
1
123 2017-07-19 15:35
14 maszyn da radę ogarnąć, jeśli masz np w 1 punkcie, to co wymyślają jest dziwne, wiadomo, że jak ktoś ma rozrzucone to dojazd mu zajmuję, jak ktoś ma w jednej firmie to sobie ogarnie raz dwa.
Druga sprawa są wakacje, urlopy, na siłę jeździć po automatach i zaglądać to też się mija z celem.
Za Michała P. każdy miał wolną rękę, było minimum 10 automatów, ale robota miała być zrobiona.
Po prostu rób swoje, jeśli jesteś uczciwy to nie będziesz miał problemów :)
Mam pytanie do kolegów z pracy, co sądzicie o wypłatach ? macie wgląd do tego za co dostajecie każdą złotówkę ?
Wymagania rosną, odpowiedzialność też, płaca minimalna również a podstawa pensji od paru lat ta sama...
2
nowy może? 2017-07-19 18:13
A czy ta firma prowadzi szkolenia czy ostro w partyzantkę??
Na głęboką wodę w ciemno?
Pytam bo nie wiem czy aplikować do ploh?
1
człowiek 2017-07-19 21:39
witaj szkolenia są rzadko albo wcale na miejscu zawsze ktoś z toba będzie jeździł albo uczył w firmie maszyn jest za dużo do nauczenia w całej firmie niema serwisanta który wie wszystko; albo umie; każdy jest dobry w jakimś tam zakresie ale sa ludzie w Polsce z serwisantów którzy potrafią czasem pomóc . Chłopaki pisza tu ze kiedyś było lepiej tak to fakt było ale jak sa zmiany właścicieli to zawsze komoś cos nie odpowiada każdy z nas ma dni lepsze i gorsze pozdrawiam
polonista 2017-07-20 11:25
Najpierw ortografia I GRAMATYKA w szkole potem dopiero praca w plohu
Człowiek 2017-07-20 12:44
Widzę że dokładny jesteś niech ci będzie i tak właśnie jest w plohu pozatym nie odpisywałem na twój komentarz to po co ta krytyka
3
czlowiek 2017-07-21 16:42
Wreszcie się wzięli za trasę p.b przez tyle lat miał najlepszą trasę inni mieli ochłapy, i zarabiali grosze, straciłeś Modlin i zaraz wum, na zastępstwa będziesz jeździł za 2 tyś do łapy he he
Człowiek 2017-07-21 17:10
Ciekawe o kim mówisz ponoć na vendingu dobrze chłopaki zarabiają
yeti 2017-07-21 19:30
Co się stało z WUM że wchodzi Delikomat? Podobno to wygraliśmy ale info na stronie jest inne.
2
polonista 2017-07-21 20:39
Sory dla "człowieka" za tą krytykę,ale pracowałem tam tyle lat i jak cały czas czytam te różne komentarze o Plohu jak tracą klientów i zmieniają sobie stanowiska ludzie, którzy nie mają pojęcia o prowadzeniu firmy i rządzeniu to mi się poprostu przykro robi, bo kiedyś to była prawdziwa solidarność i wielki szacun od strony ludzi jak i szefostwa. Mam z chłopakami , którzy jeszcze zostali dobry kontakt i myślę że jestem na bieżąco z życiem w Plohu więc nieraz nie chcę mi się wierzyć co tam się wyrabia.
Człowiek 2017-07-22 16:54
Przeprosiny przyjęte pozdrawiam
Karolina 2017-07-25 11:01
@Człowiek - czy możesz opisać warunki zatrudnienia w PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PLOH SP. Z O.O.? Czy aktualnie firma zatrudnia nowych pracowników? Te merytoryczne informacje będą pomocne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
3
aaa 2017-07-27 21:32
A ja powiem tyle , jesli ktos lubi duzo pracowac ,a malo zarabiac, to jest to wymarzona praca...:]
10
a 2017-08-16 17:25
A może mi ktoś powiedzieć do kogo zgłosić się, kto odpowiada za kadry !? wynagrodzenie !? dni urlopowe !?
lancelot 2017-08-18 11:41
kadrowa
1
a 2017-08-18 14:52
a dokładnie ?
Zostaw swoją opinię o PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PLOH SP. Z O.O. - Stare Babice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PLOH SP. Z O.O.