brak logo

PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PLOH SP. Z O.O.

Stare Babice

Opinie o PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PLOH SP. Z O.O.

dyrektor 2016-04-27 21:47
Do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca,do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płaca...,a ty jak myślisz?,do czego jesteś...???
niki 2016-05-16 23:33
Odpuść sobie. Jest syf...i będzie jeszcze gorzej.
do h 2016-05-17 12:15
Jak masz okazję pracować z to śmiało, Ci co piszą źle po prostu zostali zwolnieni za nie wykonywanie swoich obowiązków, tak to teraz wygląda na serwisie, że góra ma wgląd do tego co robimy i ile czasu na to poświęcamy, nie ma oszukiwania, nie ma załatwiania swoich spraw w czasie pracy itd. Co do pieniędzy, to pokaż się z dobrej strony, zostań czasem po godzinach a na pewno zostaniesz doceniony.
Co do vendingu to się nie wypowiem, ale chłopaki nie narzekają, wprowadzono inny program to trzeba się przyzwyczaić, dużych roszad w zespole vendingowym nie ma.
Marian 2016-05-17 22:21
Nie słuchaj tego co ci ten gość pisze, to pewnie któryś z kierowników tego trupa, nadgodziny nikt za nie nie płaci, pensjia 2 tys i wielkie wymagania, globy nawet zabezpieczyć budynku nie potrafią wlam mieli drzwi z kopa można otwierać, ps pewnie syn poszedł w ślady ojca z tym złodziejstwem, wtajemniczeni wiedzą o co chodzi he he
dyrektor 2016-05-20 21:22
Skoro tak wszystko wiesz i jesteś na bieżąco Marianie-Bara...e,to wiedziałbyś że się naprawdę zarabia w tej firmie "trup" i nie obrabia si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłemu pracodawcy.Wtajemniczeni wiedzą kim jesteś i gdzie pracujesz i jak masz coś do powiedzenia zatwardziały zazdrośniku , który został wyj.....ny z hukiem to miej odwagę i przyjedź do firmy i pośmiej się z "trupa",a dostaniesz prosto w r.j.
Na opiniach w Goworku każdej firmy vendingowej jesteś i najlepiej wszystko wiesz co w każdej z nich się dzieje.Ja jestem zwykłym pracownikiem tej firmy i chętnie zostanę tu do emerytury.A co do nadgodzin leszczu to strasznie byś się zdziwił ile można wyciągnąć.
Try 2016-05-23 23:43
Widzę że grubo jest....pamiętajcie że oprócz pracowników to na ten portal wchodzą klienci. Niezłą wizytówkę sobie wystawiacie. Jedno jest pewne...Ploh się kończy i przespał swoje. Marian...uważam że skoro już tu nie pracujesz to niepotrzebnie się wypowiadasz w taki wólgarny sposób.
5
qwe 2016-05-24 18:31
Ja też pracuję w tej firmie parę lat i jest mi tutaj dobrze, są gorsze i lepsze dni, płacą dobrze i na czas :)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ja jestem zadowolony. Włosi kupili Ploha i jakiś pomysł na tą firmę mają na pewno.
1
Gucio 2016-05-24 22:39
Ploh to dno ci włosi zrobili najgorszy interes w życiu będą tego żałować po co im firma która traci non stop klientów, nowych brak, niektórzy zachwalaja prace u nich ze 2 trasy są dobre bo mają je przydupasy kierownika wyciągną może ponad 3 tys, a reszta chłopaków ma 2 tys, pracowałem długo to wiem,3/4 załogi nazekalo na pensjie, ilu serwisantow sraciliscie w ostatnim czasie, wiec po co piszecie że jest dobrze jak jest jeden wielki hu..... I atmosfera dno same chamy i prostaki, takich cieniow tylko w plohu znajdziecie
4
do gucia 2016-05-25 16:45
A co wlosi ci mowili, bo ja widze ze jednak wprowadzaja zmiany i inwestuja
xyz 2016-05-25 23:47
Gucio,takie rzeczy to tylko fra....y piszą tacy jak właśnie ty.I przez takich fra....ów jak ty i inni jest właśnie w Polsce.Wszyscy to czytają i tak wszędzie traktują pracowników i ludzi w ogóle.Więc Ty i wszyscy inni niech zajmą się swoim życiem i pracą jak już nie pracujecie w tej firmie,bo świadczy to o tym że żałujecie ,że was tam niema bo zrozumcie,że jest tam jeszcze dużo "starych" pracowników, którym jest naprawdę dobrze i są zadowoleni.
Te mądrale co tak hejtują to pewnie "bliźniaki" kapuśniaki szefa zibiego czyli zastępca i zastępca zastępcy,znający temat wiedzą o kim mowa.No i cham i prostak to twoja ksywa??Mądrzy za komputerem jesteście wszyscy,a przyjedźcie do firmy i powiedzcie to na głos,to będziecie kozacy...wy leszcze.
Piekarski 2016-06-09 08:43
Wszedłem tu bo dawno nie czytałem co tu się wypisuje. Dla odmiany mam na tyle odwagi cywilnej i podpisuję się z imienia i nazwiska - Michał Piekarski.
Nie będę dyskutował z głupotą bo to ją nobilituje. Wszystkim anonimowym hejterom wylewającym wiadra pomyj, jadu a przede wszystkim własnych frustracji na Firmę i na ludzi z którymi pracujecie powiem jedno - PO PROSTU ODEJDŹCIE! Po co Wy tu pracujecie?? Obecnie znaleźć pracę w Warszawie to żaden problem! Co Was tu trzyma jeśli w Waszym mniemaniu wszędzie jest lepiej i lepiej płacą!? Po co swoimi frustracjami zatruwacie atmosferę i rozwalacie zespół? Umowa o pracę to nie ślub, nie potrzeba procesu żeby ją rozwiązać. Obecnie firma jest w trakcie transformacji, przechodzi głębokie zmiany co jest okresem, który zawsze powoduje wiele perturbacji i napięć. Tym, którzy piszą o tym, że Ploh to statek, który tonie mogę tylko powiedzieć, że statek płynie i nie przecieka. Do celu dopłynie najwyżej z inną załogą.
10
ala 2016-08-12 09:09
wole czytać wypowiedzi z błędem ortograficznym niż ch h amskie, a czepianie się błędów w taki sposób świadczy o braku kultury a błąd ortograficzny jest tylko błędem
a 2016-09-10 15:22
Co to znaczy, że musi sobie wstawić parę automatów ? gdzie ? do domu ? i co znaczy, że połowa serwisu ma swoje automaty ? rozwiń to trochę :)
pracownik 2016-09-16 19:17
Zwlniłem się jakiś czas temu i bardzo sie z tego cieszę. Firma tonie od dawna, ale z tego co widzię i słyszę tempo coraz bardziej przyspiesza.
2
pracownik 2016-09-16 19:17
Zwlniłem się jakiś czas temu i bardzo sie z tego cieszę. Firma tonie od dawna, ale z tego co widzię i słyszę tempo coraz bardziej przyspiesza.
bosman 2016-09-20 10:03
do Z
Tylko załatw sobie najwyższej klasy kapok,bo z tego co się czyta o tej firmie to nie wesoło tam jest.
Q 2016-09-27 17:51
A bo dlatego, ze pracownicy odchodza i to ci najbardziej cenieni do tej pory, nie ma na nic kasy, brak inwestycji, slaba flota a o jakiejs podwyzce zapomni, wszystkie lokalizacje rentowne zostaja zabierane przez konkurencje.
1
JY kappa 2016-09-29 09:29
Są nowe oferty na pracuj .pl , ale tak ściemniać w "żywe oczy" to umie tylko ploh np. "firma z branży vendingowej w związku z PRĘŻNYM ROZWOJEM", a powinno być "z PRĘŻNYM UPADKIEM" , poszukują żeby jeszcze utrzymać się na powierzchni.(ha,ha),bardzo,bardzo żałosne.
4
ar 2016-09-29 11:32
proces myślowy panie szanowny JY kuppa - jak może upaść skoro zatrudnia?!
JY kappa 2016-09-29 21:57
o k...wa jaki humanista!! jak nie znasz "procesu myślowego"dotyczącego tej firmy to nie pisz nic tylko czytaj ty mądralo.I nie przekręcaj czyjegoś nicku jak do niego odpisujesz tylko go szanuj... chyba że jesteś...aaa?... i tak nie zrozumiesz bo tu potrzebny jest umysł ścisły , a nie humanisty.
a 2016-10-13 18:41
Aplikuj a wszystkiego się dowiesz, ja mogę tylko powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony,
siur 2016-10-13 20:47
Cały czas szukają ludzi , bo "połowa" starych już odeszła,a następna "ćwiartka" już jest na mecie.A ostatnia "ćwiartka" zostanie , bo to są Ci ,którzy z każdego szydzą a sami chcą na siłę wszystkich przekonać,że są najlepsi i oni zostaną na zawsze tzw. "gumowe UCHA".
1
asd 2016-10-15 14:37
Szukają :)
zzz 2016-10-17 22:03
meniek , cały czas się udzielasz na forum i co chwila każdego pouczasz.Kto ty k...wa jesteś????...kaznodzieja!!!
pokazujecie swoją prawdziwą twarz 2016-10-19 13:46
Żenująca kłótnia, jeden bardziej chamski niż drugi. Klienci czytają i wystawiają złe opinie -zresztą widać słusznie.
zzz 2016-10-19 19:13
kolego,skoro nie podoba się tobie to co czytasz i "PIS" nie zmusza Ciebie do tego to po jaką cho....re tu włazisz i się udzielasz.I nie wyzywaj nikogo od cha...w "inteligencie" zas.......ny.
MARIAN 2016-11-10 07:29
AUTOMAT SPEC WAS ZMIECIE. JUZ NIE DŁUGO PLOH PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE PRZEJDZIE W STAN UPADŁOSCI, NASTEMPNIE W STAN LIKWIDACJI A JEGO ZALOSNE RESZTKI ODKUPI ZA GROSZE INNA FIRMA. O TYM SIE MOWI ALE TYLKO NIE OFICJALNIE HE HE.
1
Nowy 2016-11-12 19:44
Ludzie wam się chyba naprawdę nudzi. Kto chce i komu Praca w Ploh nie odpowiada to niech szuka szczęście gdzieś indziej. A Ci co już odeszli lub zostali zwolnieni niech się ciesza z swojego nowego miejsca pracy i niech się zajma swim nowym szczęśliwym życiem bez Ploh-a a nie wylewaniem dziwnych flustracji. Takie wzajemne nakręcanie się, ktòre nic sobà nie wnosi, komu to potrzebne lepiej zajac sié czymś bardziej pożytecznym i interesujacym np. szukaniem pracy -:)
Zgadzam się z Piekarskim nie ta to inna załoga będzie na tym statku a z tymi wypowiedziami o tonięciu czy upadłości to jeszcze poczekajcie. Zmiany ekipy w firmie tak jak w polityce sà i będà.
A tym co chca aplikować do Ploh-a to niech pròbuja - zawsze jak ich zatrudnia a im się nie spodoba to przecież moga się zwolnić.
Maciej 2016-12-02 10:37
Znalazłem na innym portalu ogłoszenie o pracę w Katowicach . Nie jest podana nazwa firmy, ale idąc śladem treści i wielu podobieństw tego ogłoszenia mam podstawy myśleć, że o te przedsiębiorstwo chodzi :) Nie jestem związany w żaden sposób z tą branżą i po przeczytaniu wypowiedzi ciężko jest mi ocenić pracodawcę :) Mogę ocenić jedynie poziom przeczytanych postów, jednak ocenę zostawię dla siebie. Interesuje mnie jednak fakt czy bez doświadczenia w tej branży są przyjmowani nowi pracownicy?
Człowiek 2016-12-02 20:24
Tak przyjmują jak tylko masz chęć pracy bo ludzi z doświadczeniem już niema
Q 2016-12-09 13:29
Ludzie z doswiadczeniem sa, ale nie chca pracowac w plohu bo sa niedocenieni, malo placa a wykorzystuja ludzi ponad norme, jako pracownik ktory niedawno odszedl powiem, ze zle sie dzieje i ludzie w branzy o tym mowia, nowi wlasciciele dziwne podejscie maja do prowadzenie firmy skoro pozwalaja odejsc najbardziej doswiadczonym pracownikom i nie mowie tu o sobie.
3
Gggg 2016-12-09 16:19
Kiedy ploh upadnie? Ja obstawiam drugą połowę roku 2017 a wy?
9
były 2016-12-14 19:37
Obstawiam podobnie
3
były 2016-12-16 21:34
Chciałbym aby się to sprawdziło o czym piszecie,ale to jest za duży zachodni kapitał , żeby upadł i zawsze znajdą się ludzie co podejmą "ciekawą pracę w młodym zespole" jak jest w ogłoszeniach i będą czekać na spełnienie tych obiecanek bez pokrycia przez parę lat. Wiem bo trochę tam przepracowałem i też głupi czekałem na spełnienie tych i wiele innych obietnic.
4
PI 2017-02-08 18:14
Jest coraz gorzej, wszyscy odchodzą, kierownictwo odchodzi, kierownictwo z Włoch o czymś zapomniało i traci całą kadrę. 3-4 lata temu jeszcze bym polecił, teraz nie polecam, odszedłem i nie żałuję.
9
człowiek 2017-02-13 20:47
Jest fajnie została garstka ludzi która nie wie co robić i jak robić po prostu masakra jak to ktoś napisał jest kapitał zagraniczny i firma ciągnie do przodu byle jak ale zawsze myślą ze będzie dobrze.
5
ZDR 2017-03-19 19:28
znam osobę która sobie chwali tę pracę.
1
Sm 2017-03-22 20:28
Tak wiem o kim mówisz. Dyrektor S.... już tutaj nie pracuje
1
Rtg 2017-03-22 20:31
A podobno KAPITAN schodzi z okrętu ostatni! Tylko nie w plohu
1
ZDR 2017-03-28 17:19
to nie ta osoba :)
kolo 2017-03-28 21:11
a o kim myślisz... o R.B. , D.B. , S.W. , J.S. czy jakiś inny inicjał?????????
ZDR 2017-03-28 22:13
inne
kolo 2017-03-29 13:14
ale dałeś zagwozdkę ???, bo oprócz nich... , chyba że któryś z nowych ?
1
Poe 2017-03-29 19:32
S.Woj....:)
3
Jasmina 2017-04-14 13:52
No widzisz panie Piekarski i posypało się, ot co, tyle wypowiedzeń nie było chyba jeszcze w tej super firmie. Odeszli najlepsi, najstarsi stażem pracownicy i to dokąd? DO KONKURENCJI i teraz ściągają znajomych i kolegów, więc się sypie. Okazuje się że nie tylko ten historyczny Piekarski plótł na mękach, ten współczesny też plecie.
3
kolo 2017-04-14 19:32
ale nie wiem czy wiesz jasmina że on plecie , ale już nie w Plohu!
3
asd 2017-04-25 11:22
Ale co ze wspołczesnym ? odnajduje się w swojej roli, powoli, nie ma ludzi niezastąpionych :)
kolo 2017-04-25 13:51
nie ma , nie ma... bo już dłuższy czas poszukują zmiennika na jego miejsce i nic .
Chętnych brak,ale vending się kręci , to może znaczy , że nikt takowy nie jest tam potrzebny
asd 2017-04-25 18:00
to co z obecnym kiero ??
kolo 2017-04-25 20:14
którym obecnym??????? bo po nim nie ma nikogo
Zostaw swoją opinię o PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PLOH SP. Z O.O. - Stare Babice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PLOH SP. Z O.O.