logo Inter Job

Inter Job

Lubin

Opinie o Inter Job

anonim 2013-06-24 11:16:27
ja pracuje ponad 5 miesiecy, takze nie mam jakis wiekszych zastrzen
alicja 2013-06-26 09:10:28
moja tesciowa wyjezdza z tej firmy i nie narzeka.
kasa na czas, opieka.
wiki 2013-07-02 12:49:23
ODRADZAM TĄ FIRMĘ,[usunięte przez moderatora] NA KAZDYM KROKU,ZLE PRACUJA,PATRZA TYLKO NA SIEBIE,OMIJAJCIE TA FIRME Z DALEKA!!!!!!!
2
dorota p. 2013-07-02 14:53:53
pracuje z nimi od 3 lat nIE mam problemow i zastrzezen
patos 2013-07-06 16:46:13
O co chodzi z tą kaucją, chcą zeby zapłacić 55zł wcześniej i dopiero będą dzwonić?
CARLOS 2013-07-07 21:43:59
wogole nie wiadomo czy ta firma co podaje sie w ofercie ze zbieraniem pieczarek to ta sama firma bo na stronie inter job nie ma takiej oferty...
agula 2013-07-08 13:42:04
no właśnie też mam ta ofertę i się zastanawiam o co tam chodzi...
jowita 2013-09-11 21:03:04
Pracowałam w tej firmie ,bardzo zle tą Firme wspominam,szczegolnie Pania która wyslala mnie na kontrakt,nie otrzymalam dokładnych informacji na temat podopiecznego,po krótkim czasie z placzem wrocilam do domu,naprawde strzeżcie się tej firmy.ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.Teraz pracuje od ponad pół roku w innej i jestem bardzo zadowolona a ich omijam z daleka.
1
Jowita 2014-02-12 07:33:21
Pojechałam tam na bialo ale od pracownicy tej firmy dostałam błędne informacje,w ogole mi się nie podobało,odradzam tą firme.
jola 12 2014-02-20 11:15:00
ja z inter job z lubina pracuje prawie 2 rok. wszytsko w porzadku wyplata na czas.placa najwiecej.kobiety z biura sa fajne,pomocne.
BYŁY PRACOWNIK 2014-02-25 01:24:32
NIE POLECAM TEJ FIRMY,ZOBACZCIE NA WPIS W KRS JUŻ TRZY RAZY ZAKŁADAJĄ ĄGENCJĘ OPIEKI POD FIRMĄ INTER JOB,W KRS SĄ JUŻ TRZY WPISY.LIKWIDUJĘ JEDNĄ AGENCJE I ZAKŁADAJA DRUGĄ,POTEM ZNOWU LIKWIDUJĄ I ZAKŁADAJA TRZECIĄ.Z KRS TO WYNIKA,JA PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE,NIE WYPŁACAJĄ WYNAGRODZENIA ZGODNIE Z UMOWĄ,ZANIŻAJĄ WYNAGRODZENIE,ZANIŻAJĄ DIETY I ZANIŻAJA PRZELICZNIK Z EURO NA ZŁOTÓWKI,NIE ZAPEWNIAJĄ ŻADNEJ OPIEKI,NIE ZAJMUJĄ SIĘ PRACOWNIKIEM,KŁAMIĄ O STANIE ZDROWIA PODOPIECZNYCH,WYZYSKUJĄ PRACOWNIKÓW I ZARABIAJĄ KOSZTEM OPIEKUNEK,TO CWANIACY O CZYM ŚWIADCZY WPIS W KRS I ZAKŁADANIE JUŻ TRZECIEJ AGENCJI POD TYM SAMYM SZYLDEM,TERAZ ZATRUDNIAJĄ NA UMOWĘ ZLECENIE,ABY PRACOWNICY NIEMOGLI DOCHODZIĆ SWOICH PRAW W SĄDZIE PRACY.UWAGA NA TĘ FIRMĘ!!!!
henia 2014-02-25 01:35:32
Tak to prawda,zgadzam się z przedmówcą,ja pracowałam już na umowie zlecenie,zaniżyli mi wynagrodzenie,nie zaplacili mi za pracę w dni świąteczne dodatku za święta tj.podwóknych diet,a dowiedzialam sie od zmienniczki,że jej zaplacili podwójny dodatek jak wczesniej pracowała w grudniu na święta,nie zapewnili mi wcale czasu wolnego,musiałam siedzieć cały czas przy babci,musiałam wstawać też w nocy,nie wyplacili mi też za jedną strone zwrotu kosztów podróży,zupełnie nie interesują sie pracownikiem,okłamali też o stanie zdrowia podopiecznej,babcia zmarła i wróciłam do kraju ledwie żywa ze zmęczenia,masakra z tą agencją.
janina 2014-02-28 11:23:52
dowiedzcie sie najpierw panie dlaczego założyli spółki... mi dokladnie wszytsko wytlumaczyli. Gdyz na umowe o prace nie dostawali by A1- formularz mówi, o tym ze kobieta jest leganie zatrudniona...ah wy kobiety !
henia 12 2014-03-04 15:48:45
dokładnie, nie zmykają fimry i nie otwierają nowych. przeszli na umowy zlecenie, ponad 3 lata pracuje z nimi nie mam nic do zarzucenia, a rodziny i poopieczni rozni, jak wszedzie. najpierw sie dowiedzcie ..a pozniej sie wypowiadajxcie drogie panie
aga 2014-05-06 13:48:09
jestem zadowolona rodziny rozne,ale z firma problemow nie mam
matylda 2014-07-05 11:14:19
Nie wiem kim jestes,ale pewno z innej firmy psujesz reputacje Inter Job,ze zmieniaja nazwe maja prawo.Pracuje dla nich 3 lata ,nigdy problemow z wyplata,zawsze na czas i prawidlowo przeliczony kurs euro zgodnie z kursem NBP,chyba ,ze nie znasz matematyki.Umowy teraz wszystkie tego rodzaje biura zmieniaj na umowe zlecenie.Work Express zrobil to juz 3 lata temu,idz do nich zobaczysz wtedy jaki maja przeplyw informacji i jak placa.Doliczyc sie nie mozna bo placa 2 razy w miesiacu.Powodzenia.
pflege 2014-07-07 09:13:29
Henia - kiedy pracowałaś w work expresie? ja z nimi wyjezdzam 4 rok i zawsze mam umowe o prace.
Ela 2014-07-24 21:10:34
dokładnie tak ja też pracuję z nimi 3 lata i jestem bardzo zadowolona i mam wytłumaczone wsjo...w kwestiach przejscia z umowy stałej na obecne umowy... takie wymogi unijne... poza tym kasę zawsze miałam na koncie i tyle ile powinnam mieć więc jest git!podopiecznych miałam świetnych jak i rodzinki nie mogę narzekać bo nie mam na co i na kogo... raz pojechałam firmy głogowskiej i mam nadzieję że wiecej tego nie zrobię bo przeszłam masakrę... zarobki cienkie w porównaniu do inter job... i cała reszta do bani...
henry 2014-07-24 23:54:39
telefonowalem dzisiaj do Inter Job w Lubinie ,pani bardzo niemila, niekompetentna.
kasia 2014-09-01 12:32:53
Od 4lat pracuje w tej firmie złego słowa nie mogę powiedzieć.
Płaca na czas,pomgają interweniują jak zachodzi konieczność,a jak opiekunka źle się czuje w miejscu pracy jest albo ściągana do domu albo przejeżdża na inne miejsce.
Panie w biurze też są ludźmi i mogą mieć gorszy dzień,mi się to jednak jeszcze nie zdarzyło.
To że czasem nie zgadza się opis stanu pacjenta,to nie wina Inter Jobu ale niemieckich koordynatorów,to oni nie przekazują całej prawdy bo wiedzą że do cięższych przypadków trudno będzie znaleźć opiekunke.
Zleceniówki mają prawie wszystkie firmy które specjalizują się w opiece.
No coż wszystkim się nie dogodzi,ja tylko piszę o moich doświadczeniach z tą firmą.
Marzena 2014-09-04 16:54:13
Witam,
Pracuję z firmą z Lubina od 3 lat i wszystko jest w porządku pieniądze przed czasem na konto duże zarobki bo z b.dobrym językiem można zarobić 1400 Euro,panie kompetentne zawsze oddzwonią jak o to poproszę zlecenia oczywiście różne raz gorsze raz lepsze ale to jest wszędzie. Od jakiegoś czasu wprowadzili nawet system premiowania także zarobki jeszcze wyższe :)
viki 2014-10-22 22:28:23
ODRADZAM !!!!!!!FIRMA OSZUKUJE ,LEPIEJ DZIEWCZYNO POSZUKAJ INNEJ FIRMY IM CHODZI TYLKO O ZAPEŁNIENIE SWOJEJ KIESZENI A NIE TWOJEGO DOBRA
2
Anna 2014-10-23 21:29:11
Marzenko ja tak jak Ty pracuję w Inter Job od ponad 4 lat i potwierdzam wszystko ci=o Ty napisałas.Ja jestem bb zadowolona i jak czytam te wszystkie złe opinie to naprawde jakb ym czytala o innej okropnej firmie,ja polecam czesto i chetnie,pozdrawiam bardzo fajne i uprzejme Panie z Inter job oraz Ciebie Marzenko...:)
adam 2014-11-16 11:51:52
WITAM CZY MA KTOS AKTUALNY ADRES LUB TELEFON DO INTER-JOB TO BARDZO WAZNE
NIEMOGE SIE Z NIMI SKONTAKTOWAC ,OSZUKALI MNIE
3
liliana 2014-11-19 10:13:03
Nie wiem co niektore kobiety chrzania ale ja na ta firme nie narzekam.Pieniadze wplywaja jeszcze przed czasem,zwracaja koszty podrozy,informuja dokladnie o stanie zdrowia pacjenta lub pacjentki,pomagaja w zalatwieniu transportu jesli ktos nie za bardzo sie na tym zna.Ja trafilam bardzo dobrze,do super dziadkow i bylam tam 3 miesiace.Czas zlecial mi bardzo szybko i wracam tam ponownie.POlecam ta firme,jest wiarygodna
2
liliana 2014-11-19 22:57:18
i taki jeszcze malutki szczegol.
Kazda z kobiet jezdzi tam do OSOB STARSZYCH wiec musi sie liczyc z tym ,ze pacjent,pacjentka moze umrzec.Nikt nie potrzebuje osob do opieki nad 25 latkami,ktorzy przewaznie maja cale zycie przed soba.Tyle w temacie.
malis 2014-12-18 20:47:31
ja musze powiedziec,ze jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z ta firma,dwa lata i zadnego problemu a pracuje dlugo i wiem,jak moze byc,a dla niezadowolonych "polecam"taka znana wszystkim firme-tam kanca tak,ze sie noz otwiera..
ruda 2015-02-27 16:31:43
Ja nic nie płaciłam,po 3 dniach złożenia wniosku o pracę zadzwonili za 3 dni z ofertą;jak na razie jest ok!:)
kajko 2015-03-18 09:36:30
jak mozesz pracowac od 3 lat jak wpis w krs jest ze firma powstała w 2013 heheh smiech na sali
3
Aneta 2015-05-08 15:05:42
Zgadzam się w zupełności. Dla mnie to najlepsza firma, z jaką do tej pory współpracowałam. Wypłatę mam na kilka dni przed terminem, wszystko zgodnie z umową. Stawka przyzwoita, powyżej 1000 euro, co w innych agencjach nie jest takie oczywiste. Słowem, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Moja opinia jest obiektywna i zgodna z prawdą, wyrażam tylko to, czego sama doświadczyłam. Nie mam żadnych powodów, żeby zachwalać firmę. Miałam do czynienia też z innymi agencjami i porównanie wypada zdecydowanie na korzyść Interjob.Jedna agencja do tej pory nie wypłaciła mi zaległego wynagrodzenia i zawsze musiałam upominać się o swoje pieniądze. A tutaj nie dość, że dostaję jeszcze przed czasem, to wszystko się zgadza. Zatem moje wrażenia są jednoznacznie pozytywne.
kwiatek22 2015-05-26 19:24:30
firma do niczego nie kompetentni falszywi bylam 4 miesiace i byly nas 2 polki takiego koszmaru z druga rodaczka nikomu nie zycze tzn polke by wygryzla a niemcowi tylek wylizala non stop falszywie mowila na moj temat kiedy zwracalam sie do firmy glownie z lubina to wysluchaly ale nic w tej kwesti nie zrobily zjechalam czekalam na inne oferty pracy dzwonilam nawet bylam w biuze niestety sie nie doczekalam do dnia dzisiejszego tak wiec z daleka od tej firmy z powazaniem
2
liliana 2015-07-09 11:03:14
Do Kwiatek
Czy Ty się dobrze czujesz? Co zawiniła firma,że trafiłaś na Poleczkę .która onsamrowywała Ci dupsko do jakiegoś tam Adolfa?Firma w Polsce się znajduje więc miał ktoś przyjechac i przetyrzepać skórę twojej przesladowczyni? Nie umiesz sobie dac sama rady? Może tamta miała jakieś ku temu powody?Do jednej osoby były was dwie? Dziwnie to wszystko opisujesz.Ja nie mam ani ze zmienniczką ani z firmą żadnych problemów,wręcz przeciwnie.Zmienniczka bardzo przypadła mi do gustu i bardzo się polubiłyśmy.Pracujemy na zmianę w tej samej rodzinie.Na stałe bo rodzina nikogo obcego więcej nie chce więc nie wiem w czym ty masz problem.Jak Cię chciała wygryzc trzeba było jej dac delikatnego klapsa i sprawa by się wyjaśniła a nie oczerniac firmę,poza tym firma pomaga w każdym problemie ale takie sprawy prywatne to wasza sprawa a nie firmy.
Ewcia 2015-07-09 11:17:20
Do Liliany.
Teraz,to ja Ciebie nie rozumiem. Polska firma jest od tego żeby pomóc opiekunce,właśnie za to biora kase. Ale jasne,najlepiej zarabiac kase i miec wszystko w .....,bo jak nie ta opiekunka pojedzie to pojedzie następna.
2
Liliana 2015-07-11 15:39:52
Mi zawsze pomagali i nie miałam żadnych problemów z firmą.Kiedy zadzwoniłam a dzwoniłam często ,zawsze traktowali mnie z szacunkiem i wyjaśniali sprawy o które pytałam.Czego oczekiwałaś od firmy ,że zbije tyłek tej drugiej czy co? Same musicie się w pewnych kwestiach dogadać.Chciałas żeby ją zwolnili? Powinny was obie zwolnić i nie byłoby problemu.Masz w ogóle kontakt z tą drugą?
Ewcia 2015-07-11 20:34:07
Jasne,najlepiej żeby to obie zwolnili. A może najlepiej byłoby zacząć od zwalniania tych,co to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niemcom liża i psuja robotę innym. Bo ja rozumiem wszystko,ale żeby sie tak płaszczyć przed niemcami dla paru euro. Żenada
2
Viola58 2015-10-23 14:39:48
Polecam firmę teraz się nazywają Opieka Inter Job z Lubina pełen profesjonalizm różne rodzaje umów miłe panie w biurze pomocne w razie jakiś problemów zarobki tak jak wszędzie do 1500Euro ale co najważniejsze zawsze na czas bez żadnych poślizgów ściemniania że jak nie dziś to jutro itd. szczerze polecam
Nocole 2016-04-17 19:28:50
To jest firma trochę dziwna.2 lata byłam super opiekunka pojechałam na nowa sztele też bardzo zadowoleni.Pojechałam do domu wysłali na zastępstwo wypindrzoną lale kolejna z kolei dziewczyna tylko ja tam byłam stała bo takie ,,egzemplarze,, mieli lalunia namieszała naoskarzała biednego staruszka firma zrezygnowała z klienta i mnie nie raczyli o tym powiadomić .Dobrze ze biletu nie kupiłam bo bym om za h... nie podarowała.Ale jestem im za to wdzięczna od nich się wyzwoliłam telefony z firm się do mnie urywały mogłam wybierać w ofertach jak w ulęgałkach i to za dużo większe bez porównania pieniądze.I s innych miałam ubezpieczenie przez cały czas a u nich przyjeżdzasz do domu miesiąc ochrony a miesiąc h... i rozmawiałam czy nie ma możliwości ciągłego ubezpieczenia twierdzili ze nie ma i innych jest.Więc można być lojalnym dla firmy a firma nie więc ja bym się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pchała.


4
euro2121 2016-06-05 22:08:33
Mam pytanie. Chciałabym się dowiedzieć jak aktualnie wyglądają tam stawki. Mi niestety obniżyli i chciałabym porównać z innymi pracownikami swoje przychody. Z góry dzięki za informacje
wika 2016-07-13 18:34:50
Nie powiem...pomogli mi na początku ze słabym językiem niemieckim w końcu wyprosiłam u p.Kasi sztelę/byłam z finansami w sytuacji tragicznej/ ale póżniej to już totalna olewka tzn.brak zainteresowania mną jak i czy dojechałam;opis podopiecznego nie zgadzał się ze stanem faktycznym;po wielkiej "burzy"podnieśli mi stawkę o 100 euro pewnie bali się,że kolejna osoba zrezygnuje/przede mną był pan 3 tygodnie i pani aż...3 dni,która uciekła pod osłoną nocy do Polski/za święta wielkanocne rodzina zapłaciła firmie za 3 dni a mnie zapłacili tylko za 2 dni i to mnie najbardziej wkurzyło!!/
Płacą regularnie,na czas ale....pół na pół tzn.część w polskiej walucie a część w niemieckiej i przelicznik jest zawsze o dziwo bardzo niski?!
W końcu odważyłam się i po ponad pół roku złożyłam wypowiedzenie.Obecnie jestem w innej firmie zarabiam dużo więcej ,czuję się potrzebna,doceniana i szanowana.
5
Taka ja 2016-08-23 14:29:30
Drogo Nocole, dlaczego piszesz tu takie bzdury.
Obie wiemy , że Śp.Herr W płacił opiekunkom za odrobine przyjemnosci. Tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie spakowałam walizke i z pomocą tego koordynatora o którym tak miło się wyrazasz opuścilam te rodzinke. Poza tym jedna kawa wypita z koordynatorem nie oznacza, że ma na Ciebie ochote..obudz się. To, że 93 letni dziadziuś na ciebie poleciał, nie oznacza, że każdy leci. A co do Inter Job to najlepsza firma na rynku. Z czystym sumieniem mogę ja polecić.
3
Ja 2016-08-24 14:07:17
Hej BIBI O , opieka koordynatora nie polega na tym jak to napisała @12. Koordynator jest od początku do końca zlecenia zarówno dla rodziny jak i dla opiekunki. Jest od rozwiązywania problemów , szukania kompromisów, a także pośredniczenia między opiekunką i polska firmą. Jego rola nie kończy się w momencie usamodzielnienia opiekunki.
Pozdrawiam
jaaaaaaaaaa 2016-08-24 14:13:26
Powinnaś ten post też usunąć, tak jak usunęłas ten z wczoraj. Kobieto, widzę, że masz problem , ale ze sobą, nie z firmą. Nikt nie traci pracy z dnia na dzień bez powodu....i nie obwiniaj niewinnej dziewczyny. Ona jedna była szczera i powiedziała co sie w tym bur... wyprawia i za jakie stawki.
Taka ja 2016-08-24 14:17:25
Ten post tez powinnaś usunąć, zanim poraz kolejny napisze co o Tobie myśle i Twoim zakłamaniu.
Uwierz mi 2016-08-24 14:30:56
Proponuję skasować tę opinie, tak jak skasowałaś wczorajszą, zanim napisze w komentarzu o jedno zdanie za dużo.
Grażka 2016-08-24 15:48:46
Na koordynatów zawsze można liczyć, od tego są. Ich zadanie polega na rozwiązywaniu probleów, gdy takowe sie pojawią, szukaniu kompromisów, pośredniczeniem między opiekunką a polska firmą. Organizuja razem z biurem zarówno polskim jak i niemieckim wymiany opiekunek, odbiór z dworców itp. Także nie maja nic wsólnego z wdrażaniem się opiekunki w prace. Opiekunka zna od początku zakres jej obowiązków i sama musi sobie radzić.
ruda 2016-09-04 08:41:21
No nie wiem dziewczyno gdzie Ty takie zarobki widziałaś ?Chyba w marzeniach:)))Nawet prywatnie rzadko płaca 1500 na rękę.Nie ściemniaj proszę! Jedyne co jest prawdą to to ,ze płacą na czas i zareagują na jakies problemy ale z wielkim trudem.Ofert maja bardzo mało a panie w biurzeJa akurat trafiłam na niezbyt sympatyczną panią:(
1
Nicole 2016-09-05 11:59:44
No chyba że Tobie płacił ale za mało i chciałaś więcej bo mi dziadek za nic nie płacił nic złego nie zrobiłam i sumienie mam czyste a Ty jako że piszesz, że obie wiemy a ja o tym nic nie wiem więc coś było na rzeczy.Ja nawet się bym nie domyśliła że taki dziadek o takich rzeczach może pomyśleć.I kup sobie czewrwieńszą wzmiankę jak będziesz do następnej opieki jechała.
Taka ja 2016-09-06 09:10:58
Widzę, że masz problem z ta sytuacją. Dlatego nie będe juz tego komentować. Każdy wie swoje i niech tak zostanie. Tylko nie bez powodu firmy wypowiadaja umowy klientom.
marek 2016-09-06 09:49:50
Ja to się zastnawiam czy jest szansa na jakieś premie do zarobków, wiadomo coś o tym? Dzięki za odpowiedź
Nocole 2016-11-08 01:25:45
No widzę ze firma się posuwa się do poziomu poniżej krytyki.To nie pisze i nie pisała moja zmienniczka tylko osoba z firmy
1
Zostaw swoją opinię o Inter Job - Lubin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Job