Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o databroker

Pracowałeś w firmie databroker i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Implaceus - 2013-07-31 22:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anonim. pisałem poprzednio że nie ma czegoś takiego w tej firmie jak okres wypowiedzenia umowy. przejrzyj info wcześniejsze. wynika to z tego, że masz tam umowe zlecenie. a tylko przy umowe i o prace jest takie coś jak okres wypowiedzenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 22:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w databroker jest wiecej niz 10 do reki za godzine?bo non stop ciagle sa ogloszenia wyslalam cv i oddzwonili ale nie pojechalam.jak jest teraz tak na prawde z płacami ile mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
Implacedus - 2013-08-01 21:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś było 13 brutto. po przepracowaniu iluś godzin w miesiacu dawano ci 14 brutto. potem trzeba było od nowa przepracować ileś goidzn i miałes 15 aż do 16 zł za godzine
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 08:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Duzo jest ogłoszen o pracy w databrokerze ciezko jest te ich progi wyrobic wskazniik konwersje?Bardzo jest nacisk na to?
zdjecie uzytkownika
rzk23 - 2013-08-05 12:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z was pracował w data broker i innym uczciwym call center i podzieliłby się ze mną swoją opinią? Jakie są różnice? proszę o kontakt [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-05 17:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam pytanie kolegi jakie sa warunki i czy mozna tylko na wakacje przyjsc do pracy na przyklad do konca wrzesnia dostac umowe zlecenie ?
zdjecie uzytkownika
Hohoł - 2013-08-24 07:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-08-05 17:43:40

ponawiam pytanie kolegi jakie sa warunki i czy mozna tylko na wakacje przyjsc do pracy na przyklad do konca wrzesnia dostac umowe zlecenie ?
Stary, możesz przyjść popracować nawet i 1 dzień. Tam (jak i chyba w większości call center) jest taka rotacja, że głowa mała ;)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-25 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co z przerwami? Mocno sprawdzają?
zdjecie uzytkownika
ROCHU14 - 2014-02-17 21:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [R - 2012-05-17 19:12:16]:
Firma Databroker to niewypłacalna spółka, która funkcjonuje na rynku tylko dzięki środkom zewnętrznym. Jedna wielka masakra i długa lista wierzycieli. Zastanówcie się zanim ktoś przekroczy próg tej firmy!
zdjecie uzytkownika
floppy - 2014-02-26 00:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale te środki zewnętrzne są mam nadzieję na tyle duże w databroker, że nie będzie problemów z pensjami...
zdjecie uzytkownika
rulon - 2014-03-02 00:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo możliwe @floppy, że masz racj, bo nikt jeszcze nie narzekał akurat na niewypłacalność databroker
zdjecie uzytkownika
yoka - 2014-03-18 16:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie narzekał na wypłacalność? to przecież właśnie był główny temat rozmów chwilę temu wyżej na stronie
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-03-24 19:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, ale to był jeden komentarz w tym roku, a tak to była cisza na ten temat, chyba gdyby databroker miał takie problemy pisałaby większa liczba osób...
zdjecie uzytkownika
esmeralda - 2014-03-24 22:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przesadzacie troszkę - to prawda, ze można się zawiezc bo na szkoleniu wszystko wygląda trochę inaczej, ale pieniądze zawsze SA na czas. To prawda, ze bardzo przerzucają z projektu na projekt ale to tak naprawdę zależy od klienta - firmy, która obslugujecie, jej widzi mi się. Atmosfera jest naprawdę przeswietna, kierownicy ludzcy i otwarci, jest przede wszystkim śmiesznie i nie da się tam nudzić. Ktoś tam wyżej narzekał na warunki - no co jak co ale brudno ani jakość specjalnie ciasno to tam nie jest, mi przeszkadza natomiast hałas, którego się jakos specjalnie nie pilnuje, czasem puszczaja podczas pracy muzykę (jednym przeszkadza, innym pomaga - trudno stwierdzić. Ja mam wrażenie, ze opinie ostro przesadzone, wiadomo ze jak ktoś chce utrzymać rodzinę i dzieci za databroker to mu się nie uda ale naprawdę nie jest tak źle :) a po każdym odsunięciu od projektu firma nie wyrzuca cie na bruk ale szuka czegoś nowego.. Na stale, zęby wiązać z nią przyszłość to firma się nie nadaje ale tak po prostu, to myślę ze daje rade :)
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-04-12 19:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No to jesli kasa jest na czas to już nawet sporo, a że atmosfera jest przeswietna jak to ująłeś to może i ja bym spróbował szcześcia w databroker.
zdjecie uzytkownika
mozart - 2014-04-14 08:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracowałam w tej firmie 2 lata i nie narzekam na brak projektów ani premi zawsze były do kazdego projektu . fakt ze trzeba było sie napocic zeby wyrobic progi ale było to wykonalne wystarczyło znalezc sobie sposob na sprzedaz i odrobine checi do pracy. odeszlam zupelnie z innych powodów . pozdrawiam cała ekipe. buziki.
zdjecie uzytkownika
Sambaolelek - 2014-04-26 10:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spoko firma, jak na pierwszą pracę bardzo duże możliwości zdobycia rozwoju :). Bardzo fajni ludzie:)
zdjecie uzytkownika
Misia - 2014-05-14 20:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet na systemie prowizyjnym można wyjść bardzo dobrze, praca taka jak w databroker po prostu jest dla osób, z określonymi cechami charakteru :)
zdjecie uzytkownika
Lisek - 2014-05-17 15:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje i nie narzekam. Jednak trzeba to powiedzieć wprost , praca w cc nie jest dla każdego :) Moja ocena 5+ :)
zdjecie uzytkownika
Misia - 2014-05-31 00:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A możesz powiedzieć w jakich granicach oscylują wypłaty jeżeli bierzemy na warsztat miesiąc, który całkiem nieźle wyszedł?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
mazowieckie
()
databroker S.A. poszukuje osoby na stanowisko programisty Ruby on RailsJeżeli szukasz ciekawych projektów, chcesz pracować z międzynarodowymi Klientami i poznać najnowsze rozwiązania z obszaru komunikacji elektronicznej pisz do nas i pracuj z nami!pisze ładnie obiektowo,programował min. rok w Ruby / RoR,potrafi obsługiwać Gita,zna zagadnienia frontendowe: JS, jQuery, AngularJS, HTML5, HAML, Sass,testuje napisany kod (RSpec, Capybara),miał do czy
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
urząd skarbowy - 2014-06-17 14:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciągle pytacie o to samo ile można zarboic ludzie przeciez w każdej ofercie jest cennik ile za godzine z samych premi sobie willi nie wybudujecie nie ma nic za darmo ja tam bym sie skupił na podstawowej i pewnej stawce niż oczekiwał złotych gór z możliwych premii...
czytałem bo myślałem że usłysze jakies proste fakty na temat tej firmy ale nie ..miła atmosfera czyli co jednak nie pluja się jesli ci ne wychodzi?
pieniądze na czas ?
nie ma tłoku a jest hałas?
każdy ma odzielne stanowisko?ile tam jest mniej wiecej miejsca da sie rozciągnąc kopyta>?
zdjecie uzytkownika
poszukiwacz dobrej pracy - 2014-06-30 22:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że rekruterzy z Databroker nie próżnują, ciągle są nowe ogłoszenia. Ale opinie coś firma ma mizerne - czy naprawdę jedyny projekt to sprzedaż tej teczki kadrowca i realnie zaledwie 700 zł da sie wyciagnąć? Czy poza sprzedażą firma ma inne projekty? W rozmowie rekrutacyjnej przez telefon mówili, że zaczyna się od 11 zł za godzinę, a po miesiącu jest 12 zł. Ktoś potwierdzi? Na jakie stabilne wynagordzenie można liczyć? Czy jest jakiś socjal?
zdjecie uzytkownika
Misia - 2014-07-01 01:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, pytam bo gdybym pesymistycznie bazował tylko na podstawie to w życiu by się nic nie osiągnęło. Potrzebuję po prostu się rozeznawać w temacie.
zdjecie uzytkownika
kar - 2014-07-01 22:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w databrokerze i stanowczo odradzam. Wynagrodzenie było teoretycznie ok, bo 13zł brutto na wstępie za godzinę.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
OLgi - 2014-07-08 09:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak okazało się w rzeczywistości? Bo nawet te 13 zł brutto to na rękę wychodzi około 10 zł z czym według mnie szału nie ma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie databroker
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x