brak logo

VIBRO-ECO-TECH Sp.z o o.

Mikołów

Opinie o VIBRO-ECO-TECH Sp.z o o.

spawacz++ 2011-04-02 15:21:18
Mam propozycje pracy w tej firmie.
Napiszcie kilka zdań na temat pracy zarobków, czy jakieś premie itp.
Pozdrawiam.
1
Obegan 2011-08-05 10:12:57
Pracowałem tam jakiś czas temu i o ile mi wiadomo to dużo się zmieniło. Niestety na gorsze. O premii to oni tylko mówią. Zarobki mierne. Jeżeli pół firmy to rodzina to co się można spodziewać. Atmosfera bardzo nerwowa i ogólnie wszyscy rywalizują między sobą. Jest bardzo duża rotacja pracowników. Z całym serce odradzam pracę w tej firmie.
yeti 2011-12-19 22:16:27
Jaki wiceprezes?To historia.Teraz to cieć.Siedzi w biurze i sam ze sobą gra w statki.
kóń_struktor 2012-01-10 21:09:24
Pozdrowienia dla kolegów konstruktorów :-)
Zdecydowanie odradzam.
luka 2012-11-14 23:52:24
Jeśli jesteś w stanie znieść wrzaski tych dwóch geriatryków, to powodzenia.
wysoki kierownik 2013-03-01 16:54:27
...i gdzie masz tego wysokiego kierownika??? facet ma poukładane pod kopułą i do (usunięte przez administratora) się nie pcha! pozdrawiam
kon 2013-07-10 21:46:49
A jak wygląda praca konstruktorów czy warto się tam wybierać
niki 2013-07-23 11:25:19
witam chce sie zatrudnic jako spawacz w w tej firmie,ale po opiniach to chyba dam sobie spokój
niki 2013-08-05 14:43:23
Byłem, zobaczyłem i dałem sobie spokój,
Sly 2013-08-12 10:29:13
Pracuje tu od jakiegos czasu. Juz 2 miesiac nie ma opoznien z wyplatami. Robota ciezka, ale jak kto sie zna to sprobowac powinien, zwlaszcza jesli pracy nie ma. Poza tym jak wszedzie są osoby kompetentne i takie, ktorych byc nie powinno dla dobra ogolu:)
grześ 2013-09-13 12:39:00
nnn, ile czasu pracowałeś w VIBRO - ECO-TECH Sp.z o o.? i jak długo czekasz na należne Ci pieniądze?
job 2013-10-30 09:40:12
nie polecam
były vibro-ekowiec 2014-01-22 20:02:00
Zarobki: inżynier mechanik-konstruktor 1800zł netto.

Na produkcji od minimalnej do 1500 zł netto. Ja tam zarabiałem 1800zł jako inż projektant.

(usunięte przez administratora)
ktos 2014-02-18 18:57:18
Pozdrowienia dla kolegów konstruktorów :)
2
Kamil 2014-05-04 21:14:54
same gwiazdy :) po snikersie dla panow ... pracowalem prawie 2 lata i nie ma zle ciekawe projekty gelty były ok wiadomo w zaleznosci od godz ,praca jak kazda inna trzeba zasuwac nie ma nic za darmo pozdrowienia dla brygady montazowo - serwisowej moze jeszcze bedzie nam dane postawic razem jakis zakład :) pozdrawiam
2
hala 2014-07-13 14:54:12
Sebastian kierowniku daj sobie spokoj bo jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chcesz z nami robic być człowiekiem a nie pedalem
1
hala 2014-08-19 21:28:51
sebiastian kierownik <dyrektor>uważaj polecisz szybciej jak myslisz
2
endi65 2014-09-01 10:09:03
Hmm piszecie o sprawach pracowniczych i macie racje jawykonywalem dla tej firmy uslugi robilem im 2 razy i juz nie bede z nimi wspolpracowal NIE PLACA NA CZAS trzeba upominac sie o swoje pzni odpowiedzialna za przelewy ma dar do unikow (chyba ma za to placone) ODRADZAM WSPOLPRACE D Z I A D O W A
1
hala 2014-11-13 21:18:33
teraz tez nie ma wyplaty na czas ale seba zrobil sie do ludzi trzymaj tak a bedzie dobrze
ZŁY CZŁOWIEK 2014-12-19 18:45:34
Powinno was to zainteresować, bo firma VIBRO-ECO-TECH Sp.z o o. porowadzi nowe rekrutacje i właśnie ukazało się ogłoszenie o pracę świeże. Zachęcam do zerknięcia, warto. Opis stanowiska pracyOgólny zakres obowiązków:- tworzenie i aktualizacja dokumentacji technicznej maszyn ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5735540?keywords=&region=
4
fred 2015-01-14 11:29:14
Jak najdalej od tej firmy - DOBRZE RADZĘ !!!
1
Kola 2015-04-23 18:56:28
To jest firma bankrut!
Lada moment złoży wniosek o upadłość, gdyż komornicy jej nie odpuszczą...ale nie ma się co dziwić jak tak traktowali swoich klientów - po pierwsze nie dotrzymywali terminów wykonania i obiecanej jakości, rodzaju zastosowanych materiałów.
szeklownik 2016-05-20 14:54:40
nie szukają bo zaliczyli upadłość o którą się prosili
szeklownik 2016-06-28 09:56:27
Może zajrzyj do KRSu spółki. Jest jak byk napisane - "VIBRO-ECO-TECH" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W UPADŁOŚCI LIKWIDACYJNEJ
kmfts 2016-09-17 18:18:10
czy czarna mamba siedzi we więzieniu?
Zostaw swoją opinię o VIBRO-ECO-TECH Sp.z o o. - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIBRO-ECO-TECH Sp.z o o.