brak logo

Firma Maroj Farmacja

Łódź

Opinie o Firma Maroj Farmacja

anonim 2010-10-15 09:20:06
Firma rzetelna , miła atmosfera pracowałam rok polecam
xxx 2010-12-15 15:00:52
Nie mogę znaleźć ich strony.
anonim 2010-12-16 09:55:27
Na wpis poprzednika mam kilka zdan riposty a zarazem ostrzezenia dla innych. Zatrudniaja na umowe o prace na 1/4 etatu i daje 400zl brutto wynagrodzenia stalego i 1zl za kazdy sprzedany produkt. Sprzedaz produktow tej firmy jest niewykonalna, np. skrzypy czy trany ktore sa na rynku po kilka zl trzeba sprzedawac za kilkanascie zlotych. Pani menager to osoba o braku jakichkolwiek umiejetnosci, niepowazna, krytykujaca wlascicieli na kazdym kroku (ciekawe czy o tym wiedza co mowi o nich (usunięte przez administratora). Twierdza ze maja sluzbowe samochody dla handlowcow ale nikt z nas sie nigdy ich nie doczekal. Fakt ze wynagrodzenie otrzymalismy terminowo - cale 400 zl (z prowizja :) ) Kazdy kto tam przychodzi, udaje przez miesiac ze cokolwiek robi, dostaje 400zl i mowi dziekuje, do widzenia. Do wszystkich niedoszlych pracownikow: nie ma tam zadnej przyszlosci, na rozmowie opowiadaja bajki, wysylaja pod lodz na 2 dni szkolenia na ktorym nic sie nie dowiecie po za kontunuacja owych bajek. (jedziecie tam na wlaasny koszt z skad byscie nie byli. Firma to jeden wielki balagan, maja pieniadze pewnie ale brak jakiegokolwiek merytorycznego pomyslu i wiedzy o tworzeniu sieci sprzedazy zatrudnianiu ludzi et cetera et cetera et cetera.
NIE POLECAM, SZKODA CZASU PIENIEDZY CZASU I JESZCZE RAZ PIENIEDZY!!!
PS. jakbyscie pracowali nie wiem jak uczciwie to by zarobic 1000zl netto trzeba sprzedac ok 730 paczek produktow kilka razy drozszych ot tych najpopularniejszych. W duzych korporacjach sprzedaje sie okolo 1000 pruduktow rozpoznawalnych przez kazdego za co dostaje sie 2500-3000tys. A co do ich strony internetowej to jej poprostu nie ma i nigdy nie bylo. A firma maroj z lodzi to firma z naprawa sprzetu agd i rtv ktorej wlasciciel to ta sama osoba ktora zaczela sie teraz bawic w suplementy diety - NIEPOROZUMIENIE TOTALNE, KOSMOS
aga 22 2010-12-16 22:25:13
pracowałam w tej firmie prawie rok czasu obecnie jestem w ciąży.
Jeśli ktoś pracuje i chce zarobić i ma szansę oczywiście się dostać
to polecam.
anonim 2010-12-16 22:47:57
Pracuję w tej firmie 4 miesiące.wszystko jest ok może nie zarabiam milionów ale nie jest tak źle.
Jak się nie ściemnia tylko pracuje to koło 2500 tys się zarobi.
Auta renówki meganki 4 letnie i nissany .
Szefostwo na w skali 1 do 5 uważam że dał bym 3.
Na pewno lepsi niż w wcześniejszej mojej firmie,
*****ogólnie polecam
areczek 2010-12-17 12:15:45
Chciałem zapytac cos wiecej o tą firme
prosze o kontakt
anonim 2010-12-17 19:19:50
a co chciałbyś jeszcze więcej wiedzieć? opis powyżej chyba już wszystko wyjaśnia...
ja 2011-01-10 11:21:25
chciabym poznac te osobe co niby 4m-ce pracuje hehe. Jak zacząłem prace firma liczyła 2 pracowników w łodzi, obie już nie pracują od polowy listopada, z 6 zatrudnionych od 1.11.2010 dzis wiem że została 1 osoba i też szuka pracy, wiec poprostu szefostwo firmy próbuje zatrzeć ten syf który mają w firmie tymi cudownymi wpisami jak to w tej firmie sie zarabia!!!! meganki jako służbówki? fakt, te bajki na szkoleniu słyszałem, ale przez 1,5 m-ca nikt z nas ich na oczy nie zobaczył. ODRADZAM ODRADZAM I JESZCZE RAZ ODRADZAM, chyba ze sie komuś nudzi i nie ma co z wolnym czasem zrobic to niech idzie, reszcie nie polecam
daria 28 2011-04-14 15:52:40
Pracuje w firmie prawie rok firma bardzo przyjazna polecam.
toni 2011-04-14 16:02:05
Mam kolegę który pracuje w tej firmie na Katowice
bardzo sobie chwali.
Z tego co słyszałem jak ktoś chce można nieźle zarobić.
Były pracownik 2011-08-01 14:13:11
JEDNA WIELKA BUJDA, nie ma samochodów firmowych, nie ma komputerów firmowych (każdego dnia trzeba wysyłać raporty), a telefony firmowe z TAK TAK doładowanie 50zł jak sobie kupisz oczywiście aparat własny. Jest dwudniowe szkolenie pod Łodzią i tam kolejne bzdury. Jak się powalczy to zwrot kosztów można otrzymać. Dwóch właścicieli to krętacze jeden większy od drugiego. 400zł na 1/4 etatu a jeżeli chodzi o prowizję - no comment. Nawet jeżeli zgarniesz zamówienie to i tak w aptece sie nie doczekają a potem trzeba świecić oczami. Akurat jeżeli chodzi o Panią (usunięte przez administratora) to akurat wspominam miło. I od razu widać, że część opinii jest pisana przez właścicieli i ich znajomych. Co do 2500zł hmm tylko nieliczni mogą mieć czyli spowinowaceni w jakiś sposób. Szkoda CZASU. Poza tym każdy dostaje te robotę jeżeli tylko ją przyjmie. Omijać szerokim łukiem. Nie jestem rozgoryczonym byłym pracownikiem, patrzę zdroworozsądkowo. Pracę przyjąłem żeby mi się koszty dojazdów wróciły.Ostrzegam szkoda Waszego czasu i WASZYCH pieniędzy.
anonim 2011-08-05 14:29:34
daria 28 - 2011-04-14 15:52:40

Pracuje w firmie prawie rok firma bardzo przyjazna polecam.

ta jasne ściema, trzymajcie sie od tego syfu jak najdalej
anonim 2011-09-07 16:12:13
ODRADZAM!! JEDNA WIELKA PORAŻKA!!
anonim 2011-09-07 16:56:08
Pracowałam w tej firmie, dziwie się tym opiniom jakiś oszołomów.
Obecnie nie pracuję bo uległam wypadkowi szukam pracy w domu.
Trafiłam na tą stronę szukając pracy . Polecam w porównaniu do innych pracodawców nie było tak źle.
Anonim 2011-09-23 20:33:23
W takim razie się przedstaw...bo w tej firmie pracowały 3 osoby i nikt z nich nie uległ wypadkowi !!! Jedna wielka ściema !!! Odradzam !!! Ta Firma jest pomyłką !!
właściciel 2011-09-29 13:24:28
W opinnii niektórych osób tak jak ta osoba, a domyślam się co to za nierób-muszę wszystkim wyjaśnić, że osoby które nic nie robią, nie wspominając o sprzedaży której w najmniejszym stopniu nie realizują pewnie tak to było,pragną otrzymywać wypłaty za jazdę autem po mieście, albo leżenie w domu. Na dzień dzisiejszy pracują 4 osoby które nawet nie realizując planów sprzedażowych wywiązują się z poleceń służbowych.( liczba odwiedzanych aptek, krótka adnotacja po rozmowie, telefony, umówione spotkania,ewentualne zamówienia. OSOBA KTÓRA PISZE TE KOMENTARZE POMYLIŁA PRACĘ PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO Z KURIEREM?Z LISTONOSZEM? ETC.. PS. Jeżeli ktoś z Państwa ma doświadczenie w tej branży i wie jak planować swoją pracę oraz realizować sprzedaż, zapraszamy do współpracy.(usunięte przez administratora)
były pracownik 2011-10-21 22:55:14
Firmę oceniam na mniej niż 0 !! właściciele sa pozbawieni jakiejkolwiek kultury !!! Zarobki 1041 zł !!! Wyzysk i nic więcej !!! Odradzam !!!
klient 2013-06-11 08:52:55
jesli Własciciel nazywa kogoś "nierobem" - kto by to nie był, to wyrażanie się bez szacunku o pracownikach (byłych lub aktualnych) pokazuje, że kolejni pracownicy też nie mają co liczyć na szacunek...
szukałem informacji i tej firmie z innych powodów- ale widzę już czego mogę się spodziewać.
2013-10-08 11:16:04
Witam.Jeśli właściciel uważa wszystkich za nierobów to ciekaw jestem jak nazwie siebie -bo powinien uzyć nazwy zaawansowany oszust-pisze to z pełna świadomością ponieważ moja współpraca z ta firmą trwa na tyle długo ,że moge o niej dużo powiedzieć ale nic dobrego.Jeśli chodzi o wynagrodzenia to 1000zł i umowa tak jak wszyscy pisali na 1/4 ale praca po 8 godzin dziennie.I ciągle nażekania ,że nie ma pieniędzy .Obecnie zajmuje się telemarketingiem chyba tylko po to żeby pod nazwami znanych i markowych firm farmaceutycznych przy okazji wpychać swoje nieudolne produkty urostop i maski kolagenowe,,Moje domowe spa,,.Omijajcie tę -krainę szczęścia -szerokim łukiem firma ,,DNO,,
dixi 2013-11-05 21:31:46
ten pracodawca chyba nie istnieje
zoska 2013-11-27 18:59:17
Istnieje .Teraz się nazywają ,,VADEMECUM ZDROWIA,,tamta nazwa juz była spalona za dużo wieżycieli .
Subtelny 2014-09-10 17:06:20
Pracodawca firmy Vademecum Zdrowia to osoba , która mija się z prawdą. Pragnie czyimś kosztem dorobić się fortuny. Nie potrafi zapoznać pracownika z regułami i zasadami obowiązującymi w firmie. Dla nowej osoby to wejście do labiryntu i choć jest piękna Ariadna , ale nie zamierza rzucić kłębka. Pracodawca nazywający się Zeusem tak jak Jego mitologiczna postać ma swoje ulubienice :Afrodytę i Venus.Tym boginiom bez sprawdzenia ich kompetencji od razu podpisuje umowę. Pozostałe Panie nie są objęte łaskawym wzrokiem . Wypowiedzi"dupy z krzesełka nie zrywa" kierowane do swoich pracowników są również dobrej jakości tak jak i firma. Zatrudniona osoba musi zdać sobie sprawę,że jest skazana na męki Tantala . Kto jest niedowiarkiem jak św Tomasz, niech się zatrudni i uwierzy. Wszystkim odradzam tę firmę, nie jest warta poświęcenia, to przejście człowieka do Hadesu ,płynięcie po rzece Styks , zgaszenie pragnienia wodą z źródła Lete(zachwyt sprawiedliwym traktowaniem pracowników) i zapomniawszy o własnej godności, przemieszczanie się w kierunku koryta rzeki lamentu Kokytos (atmosfera w zakładzie pracy) a naszym przewodnikiem po firmie Hades jest Pracodawca Charon ,który również zachowuje się jak Eurynomos( żywi się naszymi emocjami).
1
sylwia 2015-01-15 15:02:15
podobno teraz szukaja kogos do pracy i tez chciałabym dowiedziec sie wiecej na temat zatrudnienia.... nie wiedzialam ze tu az tak aż tak grzmią, chciałabym wiedziec od osób, które tam pracują/pracowały na temat rozmowy kwalifikacyjnej - co zrobić, żeby dobrze wypaść,bo troche sie stresuje jezeli chodzi o ten temat, no i oczywiscie jak z płatnościami?
janek 2015-03-18 14:52:17
@sylwia, jak masz doświaczenie w farmacji to spokojnie możesz do nich aplikowac do firmy moim zdaniem. Sądze, że tylko zalezy wszystko od konkretnych osób, na kóre trafisz, bo to może być różnie. Mam nadzieje, że atmosfera w firmie nie jest jakaś starszna, bo różnie się zdarza tak naprawde z tego co się orientuję.
mark 2015-11-03 15:06:31
Teraz sa pod nazwą Elogie ;) maseczki kolagenowe i Potblockery. Zgierz
Wicz 2016-05-11 18:42:34
Wiesz co no branża trudna, to jest akurat prawda i nikt temu nie przeczy, ale to tak już musi być czasami, ja uwazam, że jeśli się ma talent to jakoś idzie
Zostaw swoją opinię o Firma Maroj Farmacja - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Maroj Farmacja