brak logo

Interhandler

Toruń

Opinie o Interhandler

Zatroskany 2016-03-23 20:51
Czytam posty i widzę że każdy to ciekawa historia.
Ja natomiast zastanawiam się co stało się z całą śmietanką zarządu bo jakoś cicho na ich temat.
Doszły mnie ostatnio słuchy że podobno nasz były prezes z IH wraz z najbliższym otoczeniem i swoimi "wiernymi" pracownikami rozkręcają jakiś nowy interes z maszynami. Ma ktoś może jakieś dokładniejsze informacje? Jestem bardzo ciekaw jaką teraz firmę oskubią z kasy.
Pozdrawiam i jestem ciekaw Waszych informacji, może ktoś coś wie i się podzieli.
wiem 2016-03-23 21:26
Ja wiem ale się nie podzielę, bo musisz mieć Zatroskany płytkie i nudne swoje życie, że Cię tak cudze interesuje. Zacznij oglądać seriale tam sie dopiero dzieje..
Litości 2016-03-23 22:11
"pracownik na osobnosci"...dlatego nie pracuje. Najlepiej winę zrzucić na biednego kierownika! A sposób ubierania.... przesada. Gdyby nawet- to serwis maszyn nie bank czy piekarnia! Jakim trzeba być człowiekiem zeby tak o drugim pisać!
2
IH man 2016-03-24 14:45
Panowie hejterzy ,złośliwi ,zazdrośni i ci zwolnieni . Nie wypisujcie tutaj kłamliwych bzdur. Nie podszywajcie się pod dziwne nicki. Firma Interhandler ma się obecnie bardzo dobrze . Nadal się rozwija i całkiem dobre ma prognozy . Pracuje się znacznie lepiej i spokojniej po zmianie Zarządu i usunięciu nieuczciwych pracownikow z szeregów naszej organizacji. Nasze partnerstwo JCB w Polsce ma się coraz lepiej . Oszczędźcie sobie złośliwych komentarzy na nasz temat . Tu naprawdę w końcu można skupić się na pracy a nie jak kiedyś tylko stres i zastraszanie przez tych co okradali realnie Firmę i nas wszystkich . Koniec czasów hipokryzji i robienia sobie z naszej firmy i nas prywatnego folwarku... Pozdrawiamy wszystkich chętnych tu do pracy i naszych potencjalnych klientów
8
Zatroskany 2016-03-24 15:45
Moje życie jest pełne wrażeń każdego dnia i ciekawych wyzwań odkąd nie pracuje w IH i teraz po zmianie zarządu który kradł na potęgę zastanawiam się czy nie wrócić. Ale jak to się mówi nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. A wracając do mojego pytania i związanej z nim ciekawości o obecne losy byłych zarządzających z IH to jestem ciekaw jak sobie radzą w obecnej sytuacji. I chyba wszyscy tu obecni zgodzą się że nie ma co ich bronić bo narobili tyle bałaganu w IH i doprowadzili firmę do kiepskiej sytuacji którą teraz nowi zarządzający muszą ratować. Trzymam za nowych rządzących kciuki i życzę powodzenia w biznesie. I tak na koniec mała dygresja do "wiem" może się tak obruszasz bo jesteś jednym z byłych z tej grupy rządzącej?
ww 2016-03-28 20:53
kończyć, poczekaj a się przekonasz
5
ciekawski 2016-04-03 21:50
skad takie wnioski?
leo 2016-04-08 19:11
lili czy jak ci tam na imię . . . Odpuść sobie wreszcie te durne komentarze.
Gość 2016-04-10 15:50
Witam serdecznie. Jeśli ktoś szuka pracy jako handlowiec to podobno są wolne miejsca w nowej firmie ( usunięte przez administratora )Firma Manitech Polska poszukuje handlowów do rozkręcenia interesu. Wiec jeśli są chętni to można składać aplikacje na stronie www.manitech.pl w zakładce kariera.
Pozdrawiam. I życzę dobrej zabawy przy rozmowie kwalifikacyjnej, byłem i polecam ubawiłem się do łez. Pozdrawiam.
ciekawy 2016-04-10 16:26
Napiszesz coś więcej ? Jak przebiegała rozmowa ?
Prawnik 2016-04-10 17:15
Do zobaczenia w sądzie , pozew z powództwa cywilnego złożony.
Mac 2016-04-10 21:16
Widzę "Prawnik", że jesteś początkujący w branży, bo jako doświadczony powinieneś wiedzieć, aby złożyć powód z powództwa cywilnego należy w sądzie wskazać obydwie strony. Proponuję doszkolić się z prawa cywilnego.
1
Tom 2016-04-16 01:37
Witam,szukam servisu mobilnego do JCB Fastrac na terenie woj.Zachodniopomorskiego.Namiary? opinie mile widziane
serwisJCB 2016-05-13 23:18
Kolego TOM zadzwon do PPHU Gałkowski.

Serwis mobilny - dojazd do klienta, bogaty asortyment części

Kontakt znajdziesz na stronie internetowej

http://pphu-galkowski.pl/
ziom 2016-05-16 16:51
Zatroskany Tomaszu , wszak nagrałeś wszystko oraz włamałeś się na wszystkie możliwe maile to wywal kawę na ławę. Pamiętaj tylko ze Ty też na filmach jesteś.
6
Zatroskany 2016-05-16 17:12
"Interhandler jest wyłącznym autoryzowanym dystrybutorem maszyn JCB oraz miniładowarek InterHandler na rynek polski"
To zdaje się nie jest już prawda , są lepsze oferty w innych firmach w Polsce.
3
sonar 2016-05-16 22:48
Interhandler nie ma wyłączności na JCB.

Wystarczy w necie poszukać są inni "lepsi" dystrybutorzy
2
Maciej 2016-05-17 22:03
Witam,

Podpowiedzcie koledzy, jak tam atmosfera? Dało się odczuć, że trochę lipa.
Proponowano mi funkcje managera działu rolnego, jak oceniacie możliwości rozwoju na tym stanowisku w firmie Interhandler?
Zatroskany 2016-05-18 20:27
Coś ci nie poszł "ziom" Tomasz??? Nie bardzo kojarzę. A tak odgrzewając stare tematy to podobno IH ostro ciśnie były zarząd. Doszły mnie takie słuchy. Ale może Ty "ziom" powiesz coś więcej bo widzę że też jesteś w temacie. To jak wymienimy sie informacjami :)
klient ih 2016-06-11 00:05
Sprzedajecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ludzi w ciula robicie. Taka prawda. Niestety jestem waszym byłym klientem.
1
Nie jestem robotem 2016-08-06 07:11
Te wszystkie oponie które są zamieszczane , to wyłącznie zamieszczają obecni pracownicy IH, każdy kto odszedł z firmy nie interesuje się problemami IH, ani tą firmą. Naprawdę są lepsze rzeczy do robienia w życiu :).
5
niezadowoleni 2016-10-21 16:28
pracownicy tej firmy są niekompetentni i całą wine za swoją nieudolność zwalają na klienta

w ocenie firm nie ma osoby odpowiedzialnej , zwala jeden , na drugiego , opowiadanie bajek że załatwie,

wprowadzanie w bład klientów , wszystko na gębę żeby nie brać odpowiedzialności

takie działanie naraza klietow na strate czasu a co za tym idzie pieniedzy , nasza ocena jest wiarygodna,

za każdym razem trzeba brać od nich oficjalnego emaila z centrali bo w terenie są tylko statyści
niezadowoleni 2016-10-21 16:29
pracownicy tej firmy są niekompetentni i całą wine za swoją nieudolność zwalają na klienta

w ocenie firm nie ma osoby odpowiedzialnej , zwala jeden , na drugiego , opowiadanie bajek że załatwie,

wprowadzanie w bład klientów , wszystko na gębę żeby nie brać odpowiedzialności

takie działanie naraza klietow na strate czasu a co za tym idzie pieniedzy , nasza ocena jest wiarygodna,

za każdym razem trzeba brać od nich oficjalnego emaila z centrali bo w terenie są tylko statyści
7
ja 2016-10-24 17:00
"na gebe" to jest dobry krem niwea. Prosze o konkretne sytuacje.
12
Ludek 2017-01-13 13:46
Dlaczego jesteś taki krytyczny wobec firmy? Może nie masz wiedzy na temat wewnętrznych spraw?. Może konkurencja płci za takie złe wpisy? Rynek jest trudny i wszystko jest możliwe. Dziwi mnie, że przy tak dużej konkurencji nie współpracujesz i inna firmą?
4
Krytyk 2017-01-23 10:13
Mój staż w tej firmie pozwala na wystawienie jej dobrej oceny a wszystkim niezadowolonym radze zmienić miejsce pracy.
5
zbulwersowany 2017-02-07 12:41
Co tam się dzieje w tym Toruniu. Mieli zostać sami uczciwi i oddani a okazuje się że też kręcą lody aż miło. Jeden z CB wystawia faktury leasingom za pseudo usługi a dwaj inni z CT sprzedają modele i gadżety przez swoje firemki. Wstyd. Chyba trzeba wyczyścić ten bałagan do końca, tylko kto teraz to zrobi skoro „uczciwi” to jednak malwersanci.
4
Prawy 2017-02-07 22:05
Zastanawiam się dlaczego piszecie na forum jakieś straszne rzeczy a nikt nie odważy się zgłosić tam gdzie trzeba?
1
Max 2017-02-14 00:17
Firma zmierza po równi pochyłej . Trzeba sie rozejrzeć za czymś innym . Nie polecam tu aplikować bo firma sie kończy . To co tutaj sie dzieje ...
Zeby awansować na Dyr trzeba najpierw na boku handlować swoimi ...? Donosiciele , kombinatorzy toruńsko- bydgoscy i teraz warszawscy . Gdzie my zmierzamy ??? Banda kolesi co omotała swoimi bredniami Prezesa . A dyrektorzy udają se pracują wożąc sie paskami . JP weź sie za robotę w końcu ! Bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robisz cały czas a teraz jeszcze urlopik ? A wszystko leży . Żenada !
5
PKW 2017-02-14 08:15
" zbulwersowany" o kim ty piszesz ?! Jacy " uczciwi"?! Po zeszłorocznej rewolucji w TR zostali jacyś uczciwi ?! Największy leń, kombinator i podpier...cz T judasz został i awansował . Nasciemnial NL i do dzis załatwia swoje interesiki . A jego żołnierzyki biegają i wchodzą mu w tyłek .
Od południa az po północ . Żenada .
4
Leonek 2017-02-14 14:31
Czy firma potrzebuje aktualnie pracownika do serwisu? Jeśli ktoś ma jakieś informacje w tym temacie bardzo proszę się podzielić.Interesuje mnie praca w Toruniu, tam mam najbliżej a generalnie to słyszałem dobre opinie i firmie i dlatego chciałbym tu pracować.
Wojtas 2017-02-14 19:01
Leonek . Co ktoś z IH ci kazał napisać ? He he . Człowieku wszyscy z serwisu spieprz ...ją stad w pierwszej kolejności . No chyba ze w porywach 2 tys na łapę ci pasuje . Nic więcej a roboty w cholerę .
1
WALDICK-LU 2017-02-15 19:09
Drodzy koledzy po fachu , po co się tak spinacie ? I tak wszyscy wiemy jak jest , a lepiej nigdy nie bedzie , nikt nie jest uczciwy w tej firmie .
Czy się stoi czy się lerzy 4 tysiace sie nalerzy a to troche malo , wiec serwisantom sie ucina premie , zeby kierowniczek mial wiecej dla siebie . - KIEROWNIK
4
Ludosław 2017-02-20 09:53
A ja nie zgadzam się z tymi bzdurami. Pracuję tu i uważam, że to dobra firma , tylko czasami ludzie nie wiedzą co chcą. Mam prosty sposób rozwiązania problemów. Zawsze można zwolnić się i zrobić miejsce dla innych, którzy czekają na etat, po co tak się męczycie?
1
Kris 2017-02-20 22:39
Ludosław - pewnie ze tak . Wiec sobie siedź tam i myśl , że pracujesz w najlepszej firmie w branży :-). Jednak niemal wszyscy co odeszli stad nie żałują . A IH z tymi władzami daleko nie zajedzie . W serwisie dymają wszystkich ! A kierownicy - nieudacznicy co boja zmienić sie prace na lepsza i grzeją tu du...y za wzelja cene [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robiąc . Zreszta przykład idzie z gory .
3
Leon 2017-02-23 11:10
Czytam wpisy i nie mogę zrozumieć tego hejtu jaki wylewa się na firmę w której pracuję i jest mi dobrze.
2
Kot 2017-02-27 22:07
Bagno . Odradzam wszystkim . Serwis porażka . Dział sprzedaży katastrofa . Banda kolesi i dupowłazów. Trzeba stad [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Ziom 2017-02-28 16:55
Tomasz - Judasz ?
2
Aneta 2017-03-01 09:09
@Leon długo pracujesz już w firmie? może podzielisz się tym jakie są plusy pracy w Interhandler?
1
nik 2017-03-02 13:50
Jedyny plus to pensja na czas, hehe
Aneta 2017-03-02 15:04
@nik terminowość w wypłacaniu pensji to ważna informacja. A jaka jest Twoja opinia na temat firmy jako pracodawcy?
Ludek 2017-06-20 21:55
Interhandler potrzebuje doradcę handlowego w woj. mazowieckim. Czy ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć ?
Mario 2017-07-06 08:08
Co tam się dzieje w tych łomiankach,serwis to żenada w tej chwili nie ma z kim rozmawiać.
Na serwis czekam i nie mogę się doczekać od dwóch tygodni na monity zero reakcji.
WA 2017-07-08 09:59
A potem maszyny wracaja do interhandler na poprawki
1
Aneta 2017-07-11 12:13
@Mario
widzę, że obecnie szukają nowej recepcjonistki do pracy w okolicach Łomianek, dokładnie w miejscowości Łomna. Możliwe, że Twoje problemy mogą być z tym związane.
Ja 2017-07-19 07:12
Brak recepcjonistki nie ma tu nic do rzeczy. Skoro na forum pojawil sie moderator " Aneta" to prosze niech wyjasni zaistniala sytuacje.
2
Ludosław 2017-07-20 12:09
Czy oferta pracy dla "Dealer Manager - Polska Południowa" w Interhandler jest aktualna?
Ja 2017-08-12 11:11
I zeslal ich Bog na ziemie by siali zamet i zniszczenie. Tak mozna opisac obecna sytuacje w Ih. Najgorsze w tym wszystkim jest to iz im glupszy i bardziej kosztowny pomysl tym wiekszy ma poklask. Gdzie jest NIMBUS, zeby powiedziec stop niszczeniu firmy.
2
Ja 2017-08-12 11:12
I zeslal ich Bog na ziemie by siali zamet i zniszczenie. Tak mozna opisac obecna sytuacje w Ih. Najgorsze w tym wszystkim jest to iz im glupszy i bardziej kosztowny pomysl tym wiekszy ma poklask. Gdzie jest NIMBUS, zeby powiedziec stop niszczeniu firmy.
2
Karolina 2017-08-13 10:49
Czy może ktoś napisać co słychać w firmie? Interesuje mnie praca tu ale dawno nie pisał nikt a teraz takie dziwne opinie. Czy wydarzyło się coś złego ?
Zostaw swoją opinię o Interhandler - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interhandler