brak logo

Interhandler

Toruń

Opinie o Interhandler

ja 2016-02-23 19:35
nie jestem Tomkiem ;) ale celuj
JPII 2016-02-23 23:07
EP kupowała firmowe samochody dla siebie przez zaprzyjaźnioną firmę dilera forda na A. Roznica taka ,że jednych oskarżamy o malwersacje a drudzy udają fałszywą cnotę.Nie dajmy im się oszukiwać.
Były pracownik 2016-02-23 23:29
Z tymi samochodami to było na przykład tak .
Jak ktoś był oddanym wyznawcą wiecie kogo kupował go na za ok.15 000 a jak nie był wyznawcą ...to płacił za takie auto 20 000 (oczywiście chodzi o auta tzw. menagmentu czyli kiedyś fordy mondeo)
A z autami władców było tak jak piszecie przez kogoś ktoś komuś :)
Zresztą na wszystko są faktury.
Nazbierało by się tego kilkadziesiąt tysięcy różnicy.
Ale to zapewne kropla w morzu innych interesów.
A jak tam po zmianach firma z za płotu ... dalej pomaga IH ???
Kandydat 2016-02-23 23:38
Czy są jakieś wolne miejsca pracy dla chętnych do pracy ?
Na jakie stanowiska firma szuka ludzi ?
Może ktoś napisać do kogo można się zwrócić.
Bo od pewnego czasu nie widać żadnych ogłoszeń.
A kiedyś to byłą nieustająca rekrutacja.
Czyżby firma już się tak nie rozwijał ?
Merkury 2016-02-25 08:42
HA HA HA znajome słowa, oj znajome :-) Po dłuższej pracy i kontakcie z autorem słów ma się dosyć tych tanich tekstów i jego osoby bleeee
6
Misiek 2016-02-25 08:51
Bardzo dobrze, że Pani kierownik HR już nie pracuje... ;-)
8
Bolek i Lolek 2016-02-25 18:39
można aplikować, placą ponoc kokosy od kiedy plynie holenderska kasa,
szczęśliwie pracuje caly zastep administratorow finansowych, którzy zaraz znikna jak tylko firma zostanie sprzedana
3
pablo8882 2016-02-27 20:44

Niech prześwietlą IH Lublin co tam sie dzieje przekracza wszystko
ciekawy 2016-03-03 10:57
A co się dzieje w Lublinie???
net man 2016-03-07 14:33
Chciałem sprawdzić w sieci bieżącą ofertę firmy, od tygodnia nie działa oficjalna strona www. Czy wiecie o zmianie adresu strony www???
Maras 2016-03-07 23:31
O zmianie www nie slyszalem ale w rynku sie mowi ze Inter juz sie konczy a handlowcy panicznie szukaja innych punktow zaczepienia bo sprzedaz bardzo slabo idzie wiec cos w tym pewnie jest i raczej nie liczylbym na zatrudnienie... powodzenia...

PS
Jak jestes z branzy i z okolic Poznania to graush szuka kogos na handlowca
BogdanK 2016-03-09 13:06
Rozsądnie mówisz, wypalić gorącym żelazem każdego złodzieja w tej firmie i innych. W mojej niestety jest podobny proces i nie ma to nic wspólnego kto jest właścicielem. Bogdan kuznicki
3
Klient 2016-03-19 23:43
Co się dzieje z tą firmą??? Kupiłem od nich maszynę , nie ma merytorycznego kontaktu z pracownikami. Nie działa strona internetowa! Nie kupiłem kosiarki za 300 zł tylko specjalsyczny sprzęt! Co ze zgłoszeniami do serwisu ? Co z gwarancją, czy taka u nich funkcjonuje? Proszę życzliwych ludzi o pomoc i podpowiedź. Niepokojące.
ja 2016-03-20 11:16
W każdej książce gwarancyjnej są numery do serwisu IH w Polsce, jeśli kupił Pan maszynę ma Pan również kontakt do przedstawiciela, który ją sprzedawał.
Proszę Rysiów, Stasiów i innych o niewypisywanie głupot. Niepokojące jest jedynie to, że nie potraficie żyć swoim życiem.
2
pytacz 2016-03-21 21:08
czy ta firma już się kończy?
2
Odpowiadacz 2016-03-22 19:12
Ta firma się dopiero zaczyna
3
zniesmaczony 2016-03-23 14:42
Od kilku lat jestem klientem oddziału w Lublinie, nie raz się zawiodłem, ale jako jedyny autoryzowany serwis w województwie jestem na nich skazany.
Olewanie klientów przez pseudo kierownika, który wygląda jak bezdomny, w porwanej koszulce i wieśniackiej bluzie, a zdarzyło się że miał dziurawe skarpetki bo chodzi w klapkach, i mieszka za oddziałem. To jest reprezentant waszej firmy? PORAŻKA! Kiedyś byłem w Rzeszowie, miły Pan z wąsem pod koszulą i krawatem - tak się reprezentuje firmę.
Już nie wspomnę ile razy naciąłem się na zawyżanie ceny na fakturach i tłumaczenie kierownika, że to błąd pracownika. Po czym pracownik na osobności wyznaje, że tak mu kazał kierownik...
Nie dziwie się, że w ciągu kilku miesięcy odeszło dwóch uczciwych chłopaków z lady którzy mnie jeszcze trzymali jako klienta (nawet nie zdążyłem się pożegnać, czyżby zostali zwolnieni za uczciwość?). Dobrze, że jest jeszcze konkurencja na Elizówce, którym i tak części dostarcza INTERHANDLER i mają o wiele taniej, bo nie muszą utrzymywać pseudo kierownika BURAKA.
4
Zatroskany 2016-03-23 20:51
Czytam posty i widzę że każdy to ciekawa historia.
Ja natomiast zastanawiam się co stało się z całą śmietanką zarządu bo jakoś cicho na ich temat.
Doszły mnie ostatnio słuchy że podobno nasz były prezes z IH wraz z najbliższym otoczeniem i swoimi "wiernymi" pracownikami rozkręcają jakiś nowy interes z maszynami. Ma ktoś może jakieś dokładniejsze informacje? Jestem bardzo ciekaw jaką teraz firmę oskubią z kasy.
Pozdrawiam i jestem ciekaw Waszych informacji, może ktoś coś wie i się podzieli.
wiem 2016-03-23 21:26
Ja wiem ale się nie podzielę, bo musisz mieć Zatroskany płytkie i nudne swoje życie, że Cię tak cudze interesuje. Zacznij oglądać seriale tam sie dopiero dzieje..
Litości 2016-03-23 22:11
"pracownik na osobnosci"...dlatego nie pracuje. Najlepiej winę zrzucić na biednego kierownika! A sposób ubierania.... przesada. Gdyby nawet- to serwis maszyn nie bank czy piekarnia! Jakim trzeba być człowiekiem zeby tak o drugim pisać!
2
IH man 2016-03-24 14:45
Panowie hejterzy ,złośliwi ,zazdrośni i ci zwolnieni . Nie wypisujcie tutaj kłamliwych bzdur. Nie podszywajcie się pod dziwne nicki. Firma Interhandler ma się obecnie bardzo dobrze . Nadal się rozwija i całkiem dobre ma prognozy . Pracuje się znacznie lepiej i spokojniej po zmianie Zarządu i usunięciu nieuczciwych pracownikow z szeregów naszej organizacji. Nasze partnerstwo JCB w Polsce ma się coraz lepiej . Oszczędźcie sobie złośliwych komentarzy na nasz temat . Tu naprawdę w końcu można skupić się na pracy a nie jak kiedyś tylko stres i zastraszanie przez tych co okradali realnie Firmę i nas wszystkich . Koniec czasów hipokryzji i robienia sobie z naszej firmy i nas prywatnego folwarku... Pozdrawiamy wszystkich chętnych tu do pracy i naszych potencjalnych klientów
4
Zatroskany 2016-03-24 15:45
Moje życie jest pełne wrażeń każdego dnia i ciekawych wyzwań odkąd nie pracuje w IH i teraz po zmianie zarządu który kradł na potęgę zastanawiam się czy nie wrócić. Ale jak to się mówi nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. A wracając do mojego pytania i związanej z nim ciekawości o obecne losy byłych zarządzających z IH to jestem ciekaw jak sobie radzą w obecnej sytuacji. I chyba wszyscy tu obecni zgodzą się że nie ma co ich bronić bo narobili tyle bałaganu w IH i doprowadzili firmę do kiepskiej sytuacji którą teraz nowi zarządzający muszą ratować. Trzymam za nowych rządzących kciuki i życzę powodzenia w biznesie. I tak na koniec mała dygresja do "wiem" może się tak obruszasz bo jesteś jednym z byłych z tej grupy rządzącej?
ww 2016-03-28 20:53
kończyć, poczekaj a się przekonasz
5
ciekawski 2016-04-03 21:50
skad takie wnioski?
leo 2016-04-08 19:11
lili czy jak ci tam na imię . . . Odpuść sobie wreszcie te durne komentarze.
Gość 2016-04-10 15:50
Witam serdecznie. Jeśli ktoś szuka pracy jako handlowiec to podobno są wolne miejsca w nowej firmie ( usunięte przez administratora )Firma Manitech Polska poszukuje handlowów do rozkręcenia interesu. Wiec jeśli są chętni to można składać aplikacje na stronie www.manitech.pl w zakładce kariera.
Pozdrawiam. I życzę dobrej zabawy przy rozmowie kwalifikacyjnej, byłem i polecam ubawiłem się do łez. Pozdrawiam.
ciekawy 2016-04-10 16:26
Napiszesz coś więcej ? Jak przebiegała rozmowa ?
Prawnik 2016-04-10 17:15
Do zobaczenia w sądzie , pozew z powództwa cywilnego złożony.
Mac 2016-04-10 21:16
Widzę "Prawnik", że jesteś początkujący w branży, bo jako doświadczony powinieneś wiedzieć, aby złożyć powód z powództwa cywilnego należy w sądzie wskazać obydwie strony. Proponuję doszkolić się z prawa cywilnego.
1
Tom 2016-04-16 01:37
Witam,szukam servisu mobilnego do JCB Fastrac na terenie woj.Zachodniopomorskiego.Namiary? opinie mile widziane
serwisJCB 2016-05-13 23:18
Kolego TOM zadzwon do PPHU Gałkowski.

Serwis mobilny - dojazd do klienta, bogaty asortyment części

Kontakt znajdziesz na stronie internetowej

http://pphu-galkowski.pl/
ziom 2016-05-16 16:51
Zatroskany Tomaszu , wszak nagrałeś wszystko oraz włamałeś się na wszystkie możliwe maile to wywal kawę na ławę. Pamiętaj tylko ze Ty też na filmach jesteś.
4
Zatroskany 2016-05-16 17:12
"Interhandler jest wyłącznym autoryzowanym dystrybutorem maszyn JCB oraz miniładowarek InterHandler na rynek polski"
To zdaje się nie jest już prawda , są lepsze oferty w innych firmach w Polsce.
1
sonar 2016-05-16 22:48
Interhandler nie ma wyłączności na JCB.

Wystarczy w necie poszukać są inni "lepsi" dystrybutorzy
2
Maciej 2016-05-17 22:03
Witam,

Podpowiedzcie koledzy, jak tam atmosfera? Dało się odczuć, że trochę lipa.
Proponowano mi funkcje managera działu rolnego, jak oceniacie możliwości rozwoju na tym stanowisku w firmie Interhandler?
Zatroskany 2016-05-18 20:27
Coś ci nie poszł "ziom" Tomasz??? Nie bardzo kojarzę. A tak odgrzewając stare tematy to podobno IH ostro ciśnie były zarząd. Doszły mnie takie słuchy. Ale może Ty "ziom" powiesz coś więcej bo widzę że też jesteś w temacie. To jak wymienimy sie informacjami :)
klient ih 2016-06-11 00:05
Sprzedajecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ludzi w ciula robicie. Taka prawda. Niestety jestem waszym byłym klientem.
1
Nie jestem robotem 2016-08-06 07:11
Te wszystkie oponie które są zamieszczane , to wyłącznie zamieszczają obecni pracownicy IH, każdy kto odszedł z firmy nie interesuje się problemami IH, ani tą firmą. Naprawdę są lepsze rzeczy do robienia w życiu :).
4
niezadowoleni 2016-10-21 16:28
pracownicy tej firmy są niekompetentni i całą wine za swoją nieudolność zwalają na klienta

w ocenie firm nie ma osoby odpowiedzialnej , zwala jeden , na drugiego , opowiadanie bajek że załatwie,

wprowadzanie w bład klientów , wszystko na gębę żeby nie brać odpowiedzialności

takie działanie naraza klietow na strate czasu a co za tym idzie pieniedzy , nasza ocena jest wiarygodna,

za każdym razem trzeba brać od nich oficjalnego emaila z centrali bo w terenie są tylko statyści
niezadowoleni 2016-10-21 16:29
pracownicy tej firmy są niekompetentni i całą wine za swoją nieudolność zwalają na klienta

w ocenie firm nie ma osoby odpowiedzialnej , zwala jeden , na drugiego , opowiadanie bajek że załatwie,

wprowadzanie w bład klientów , wszystko na gębę żeby nie brać odpowiedzialności

takie działanie naraza klietow na strate czasu a co za tym idzie pieniedzy , nasza ocena jest wiarygodna,

za każdym razem trzeba brać od nich oficjalnego emaila z centrali bo w terenie są tylko statyści
6
ja 2016-10-24 17:00
"na gebe" to jest dobry krem niwea. Prosze o konkretne sytuacje.
10
Ludek 2017-01-13 13:46
Dlaczego jesteś taki krytyczny wobec firmy? Może nie masz wiedzy na temat wewnętrznych spraw?. Może konkurencja płci za takie złe wpisy? Rynek jest trudny i wszystko jest możliwe. Dziwi mnie, że przy tak dużej konkurencji nie współpracujesz i inna firmą?
3
Krytyk 2017-01-23 10:13
Mój staż w tej firmie pozwala na wystawienie jej dobrej oceny a wszystkim niezadowolonym radze zmienić miejsce pracy.
4
zbulwersowany 2017-02-07 12:41
Co tam się dzieje w tym Toruniu. Mieli zostać sami uczciwi i oddani a okazuje się że też kręcą lody aż miło. Jeden z CB wystawia faktury leasingom za pseudo usługi a dwaj inni z CT sprzedają modele i gadżety przez swoje firemki. Wstyd. Chyba trzeba wyczyścić ten bałagan do końca, tylko kto teraz to zrobi skoro „uczciwi” to jednak malwersanci.
1
Prawy 2017-02-07 22:05
Zastanawiam się dlaczego piszecie na forum jakieś straszne rzeczy a nikt nie odważy się zgłosić tam gdzie trzeba?
Max 2017-02-14 00:17
Firma zmierza po równi pochyłej . Trzeba sie rozejrzeć za czymś innym . Nie polecam tu aplikować bo firma sie kończy . To co tutaj sie dzieje ...
Zeby awansować na Dyr trzeba najpierw na boku handlować swoimi ...? Donosiciele , kombinatorzy toruńsko- bydgoscy i teraz warszawscy . Gdzie my zmierzamy ??? Banda kolesi co omotała swoimi bredniami Prezesa . A dyrektorzy udają se pracują wożąc sie paskami . JP weź sie za robotę w końcu ! Bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robisz cały czas a teraz jeszcze urlopik ? A wszystko leży . Żenada !
PKW 2017-02-14 08:15
" zbulwersowany" o kim ty piszesz ?! Jacy " uczciwi"?! Po zeszłorocznej rewolucji w TR zostali jacyś uczciwi ?! Największy leń, kombinator i podpier...cz T judasz został i awansował . Nasciemnial NL i do dzis załatwia swoje interesiki . A jego żołnierzyki biegają i wchodzą mu w tyłek .
Od południa az po północ . Żenada .
Leonek 2017-02-14 14:31
Czy firma potrzebuje aktualnie pracownika do serwisu? Jeśli ktoś ma jakieś informacje w tym temacie bardzo proszę się podzielić.Interesuje mnie praca w Toruniu, tam mam najbliżej a generalnie to słyszałem dobre opinie i firmie i dlatego chciałbym tu pracować.
Wojtas 2017-02-14 19:01
Leonek . Co ktoś z IH ci kazał napisać ? He he . Człowieku wszyscy z serwisu spieprz ...ją stad w pierwszej kolejności . No chyba ze w porywach 2 tys na łapę ci pasuje . Nic więcej a roboty w cholerę .
WALDICK-LU 2017-02-15 19:09
Drodzy koledzy po fachu , po co się tak spinacie ? I tak wszyscy wiemy jak jest , a lepiej nigdy nie bedzie , nikt nie jest uczciwy w tej firmie .
Czy się stoi czy się lerzy 4 tysiace sie nalerzy a to troche malo , wiec serwisantom sie ucina premie , zeby kierowniczek mial wiecej dla siebie . - KIEROWNIK
1
Zostaw swoją opinię o Interhandler - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interhandler