brak logo

Interhandler

Toruń

Opinie o Interhandler

Klient 2016-02-11 16:07:32
Szukałem nadmiaru na firmę, bo planowałem zakup nowej maszyny. Przypadkiem wszedłem na to forum i powaliło mnie to co przeczytałem. Firmie z tak złą opinią podziękuję na wstępie. Nie wiem jak przy takiej skali złodziejstwa istniejecie na rynku i cokolwiek jeszcze sprzedajecie. Kolos na glinianych nogach.
1
Zainteresowany 2016-02-16 20:31:27
Witajcie czy ktos ma jakas wiedze o mozliwosciach zatrudnienia w woj kuj-pom
Firme kojarze z rynku i pomimo ponizszych wpisow, ktore pewnie nakrecaly sie wzajrmnie to chcialbym sprobowac u nich. Ogloszen nie znalazlem, ale moze warto uderzyc do HR z zapytaniem ??
1
jestem lepszy od was - najlepszy 2016-02-19 21:09:32
w "spółdzielni"ponoć ma się pojawić nowa "miotła" - smarować kolana i odbyty , pozostało was jeszcze tu kilku
3
najlepszy 2016-02-19 21:15:48
... powiedz lepiej że Cie nie stać na nowa maszynę...
Pracownik płci "żeńskiej" 2016-02-21 23:38:06
Podłe, zajadła kundle udające samce niby alfa . 2-3 zajadłych karierowiczów niszczy i szkaluje tutaj firmę ,która ich zywi i karmii. To podle co robicie tutaj i mam tego dosyć. Pod przykrywką anonimowości udajecie macho. Dlaczego sami nie zakładacie swoich firm jak jesteście tacy wspaniali albo nie realizujecie swoich kundelskich aspiracji w jakichś markowych firmach typu volvo czy cat jeśli one są lepsze od IH-JCB. Co się stało to się stało ale dlaczego dalej zamiast pracować stale podsycacie antagonizmy i plujecie na firmę która was karmi ? Odejdzcie stąd jak się nie podoba . To swinstwo brać w IH pensję i szkalować jednocześnie IH jako pracodawcę.
2
Sprawiedliwy 2016-02-22 00:17:02
Wy tu sobie gadu-gadu a co się dzieje z Tomaszem Judaszem W naszym kandydatem na prezesa firmy ? Myslę,że będzie on bardzo dobrym bo najtańszym prezesem w historii firmy . Za zapłatę wystarczy mu bowiem donoszenie na kolegów i pracowników i włażenie w d...NLom i to bez wazeliny . Przyznacie,że to bardzo oszczędnościowe rozwiązanie dla firmy z punku widzenia kosztowego czyli znajdzie z pewnością wsparcie u pani dyrektor od rozliczania rachunków z mcdonalds i biletów za przejazdy autostradą wielkiej-małej członek zarządu czyli EP .Tomasz Judasz W z Bydgoszczy ,pani EP z Bydgoszczy to pewnie się dogadają i będą jeździć do pracy jednym samochodem bo wiadomo jak EP swój samochód oszczędza aby go później za pół ceny po cichu kupić i nic nie robowi synusiowi dać w prezencie. Jak to mówią ,że najciemniej to pod latarnią i tak to w tych naszych Interhandlerowych finansach pewnie tez jest,że na innych się gada a samemu korzysta i to nie ruszając d...od wygodnego biurka.
4
Bolo 2016-02-22 21:22:05
No tutaj sprawiedliwy to juz pojechał po bandzie - ja bym się obraził na ich miejscu :)
A tak na marginesie to ciekawe z tym samochodem dla synka - może warto by to sprawdzić ? albo niech Pani EP pokaże wszystkim pracowniką FV za jaką kwotę kupiła auto... mysle ze w obecnej sytuacji tak bedzie najuczciwiej, a na pewno czyta jak wszyscy GOWORK - a jak sie okaze ze samochód poszedł za pół ceny to co wtedy ?? wedlug mnie jak z pozostałymi - NA BRUK i czyscimy szeregi IH aby moc zaczac porzadnie pracowac !
Koniec z kumoterstwem !!
ja 2016-02-22 21:52:44
czepiacie się spraw nieistotnych, samochody po wykupie z leasingu tak są sprzedawane - kupili je zresztą ostatni użytkownicy: czy to bezpośrednio, czy przez firmy trzecie dla dzieci czy żon. To jest czepianie się garbatego, że ma dzieci proste. Czy Rysio i Stasio nie kupili samochodów ?!?

weźmy się wszyscy do pracy i pokażmy, że warto w Nas inwestować. To czy ktoś popełnił jakieś nadużycie osądzą biegli. Byli "rządzący" opluwają innych, ale nie oznacza to, że warto uczestniczyć w tych pyskówkach. ( kto inny posiadałby wiedzę sprawiedliwego ??)
sprawiedliwy 1 2016-02-23 18:56:33
Ha,ha,ha, Tomasz Judasz W udaje sprawiedliwego i testuje swoje otoczenie . RL też testował kim jestem i wiemy jak skończył w IH. Ty tez tak skończysz bo masz przeszłość jak Bolek-Wałęsa i brałeś kase garściami za udzielane „rabaty” a matkę ,ojca, zone i dzieci to sprzedałbyś za marne pochlebstwo. Wiem o tobie więcej niż myślisz i użyję gdy nadejdzie pora.
ja 2016-02-23 19:35:33
nie jestem Tomkiem ;) ale celuj
JPII 2016-02-23 23:07:22
EP kupowała firmowe samochody dla siebie przez zaprzyjaźnioną firmę dilera forda na A. Roznica taka ,że jednych oskarżamy o malwersacje a drudzy udają fałszywą cnotę.Nie dajmy im się oszukiwać.
Były pracownik 2016-02-23 23:29:10
Z tymi samochodami to było na przykład tak .
Jak ktoś był oddanym wyznawcą wiecie kogo kupował go na za ok.15 000 a jak nie był wyznawcą ...to płacił za takie auto 20 000 (oczywiście chodzi o auta tzw. menagmentu czyli kiedyś fordy mondeo)
A z autami władców było tak jak piszecie przez kogoś ktoś komuś :)
Zresztą na wszystko są faktury.
Nazbierało by się tego kilkadziesiąt tysięcy różnicy.
Ale to zapewne kropla w morzu innych interesów.
A jak tam po zmianach firma z za płotu ... dalej pomaga IH ???
Kandydat 2016-02-23 23:38:07
Czy są jakieś wolne miejsca pracy dla chętnych do pracy ?
Na jakie stanowiska firma szuka ludzi ?
Może ktoś napisać do kogo można się zwrócić.
Bo od pewnego czasu nie widać żadnych ogłoszeń.
A kiedyś to byłą nieustająca rekrutacja.
Czyżby firma już się tak nie rozwijał ?
Merkury 2016-02-25 08:42:15
HA HA HA znajome słowa, oj znajome :-) Po dłuższej pracy i kontakcie z autorem słów ma się dosyć tych tanich tekstów i jego osoby bleeee
6
Misiek 2016-02-25 08:51:14
Bardzo dobrze, że Pani kierownik HR już nie pracuje... ;-)
7
Bolek i Lolek 2016-02-25 18:39:42
można aplikować, placą ponoc kokosy od kiedy plynie holenderska kasa,
szczęśliwie pracuje caly zastep administratorow finansowych, którzy zaraz znikna jak tylko firma zostanie sprzedana
2
pablo8882 2016-02-27 20:44:25

Niech prześwietlą IH Lublin co tam sie dzieje przekracza wszystko
ciekawy 2016-03-03 10:57:54
A co się dzieje w Lublinie???
net man 2016-03-07 14:33:53
Chciałem sprawdzić w sieci bieżącą ofertę firmy, od tygodnia nie działa oficjalna strona www. Czy wiecie o zmianie adresu strony www???
Maras 2016-03-07 23:31:28
O zmianie www nie slyszalem ale w rynku sie mowi ze Inter juz sie konczy a handlowcy panicznie szukaja innych punktow zaczepienia bo sprzedaz bardzo slabo idzie wiec cos w tym pewnie jest i raczej nie liczylbym na zatrudnienie... powodzenia...

PS
Jak jestes z branzy i z okolic Poznania to graush szuka kogos na handlowca
BogdanK 2016-03-09 13:06:22
Rozsądnie mówisz, wypalić gorącym żelazem każdego złodzieja w tej firmie i innych. W mojej niestety jest podobny proces i nie ma to nic wspólnego kto jest właścicielem. Bogdan kuznicki
3
Klient 2016-03-19 23:43:02
Co się dzieje z tą firmą??? Kupiłem od nich maszynę , nie ma merytorycznego kontaktu z pracownikami. Nie działa strona internetowa! Nie kupiłem kosiarki za 300 zł tylko specjalsyczny sprzęt! Co ze zgłoszeniami do serwisu ? Co z gwarancją, czy taka u nich funkcjonuje? Proszę życzliwych ludzi o pomoc i podpowiedź. Niepokojące.
ja 2016-03-20 11:16:49
W każdej książce gwarancyjnej są numery do serwisu IH w Polsce, jeśli kupił Pan maszynę ma Pan również kontakt do przedstawiciela, który ją sprzedawał.
Proszę Rysiów, Stasiów i innych o niewypisywanie głupot. Niepokojące jest jedynie to, że nie potraficie żyć swoim życiem.
2
pytacz 2016-03-21 21:08:04
czy ta firma już się kończy?
1
Odpowiadacz 2016-03-22 19:12:40
Ta firma się dopiero zaczyna
3
zniesmaczony 2016-03-23 14:42:11
Od kilku lat jestem klientem oddziału w Lublinie, nie raz się zawiodłem, ale jako jedyny autoryzowany serwis w województwie jestem na nich skazany.
Olewanie klientów przez pseudo kierownika, który wygląda jak bezdomny, w porwanej koszulce i wieśniackiej bluzie, a zdarzyło się że miał dziurawe skarpetki bo chodzi w klapkach, i mieszka za oddziałem. To jest reprezentant waszej firmy? PORAŻKA! Kiedyś byłem w Rzeszowie, miły Pan z wąsem pod koszulą i krawatem - tak się reprezentuje firmę.
Już nie wspomnę ile razy naciąłem się na zawyżanie ceny na fakturach i tłumaczenie kierownika, że to błąd pracownika. Po czym pracownik na osobności wyznaje, że tak mu kazał kierownik...
Nie dziwie się, że w ciągu kilku miesięcy odeszło dwóch uczciwych chłopaków z lady którzy mnie jeszcze trzymali jako klienta (nawet nie zdążyłem się pożegnać, czyżby zostali zwolnieni za uczciwość?). Dobrze, że jest jeszcze konkurencja na Elizówce, którym i tak części dostarcza INTERHANDLER i mają o wiele taniej, bo nie muszą utrzymywać pseudo kierownika BURAKA.
4
Zatroskany 2016-03-23 20:51:25
Czytam posty i widzę że każdy to ciekawa historia.
Ja natomiast zastanawiam się co stało się z całą śmietanką zarządu bo jakoś cicho na ich temat.
Doszły mnie ostatnio słuchy że podobno nasz były prezes z IH wraz z najbliższym otoczeniem i swoimi "wiernymi" pracownikami rozkręcają jakiś nowy interes z maszynami. Ma ktoś może jakieś dokładniejsze informacje? Jestem bardzo ciekaw jaką teraz firmę oskubią z kasy.
Pozdrawiam i jestem ciekaw Waszych informacji, może ktoś coś wie i się podzieli.
wiem 2016-03-23 21:26:15
Ja wiem ale się nie podzielę, bo musisz mieć Zatroskany płytkie i nudne swoje życie, że Cię tak cudze interesuje. Zacznij oglądać seriale tam sie dopiero dzieje..
Litości 2016-03-23 22:11:04
"pracownik na osobnosci"...dlatego nie pracuje. Najlepiej winę zrzucić na biednego kierownika! A sposób ubierania.... przesada. Gdyby nawet- to serwis maszyn nie bank czy piekarnia! Jakim trzeba być człowiekiem zeby tak o drugim pisać!
2
IH man 2016-03-24 14:45:41
Panowie hejterzy ,złośliwi ,zazdrośni i ci zwolnieni . Nie wypisujcie tutaj kłamliwych bzdur. Nie podszywajcie się pod dziwne nicki. Firma Interhandler ma się obecnie bardzo dobrze . Nadal się rozwija i całkiem dobre ma prognozy . Pracuje się znacznie lepiej i spokojniej po zmianie Zarządu i usunięciu nieuczciwych pracownikow z szeregów naszej organizacji. Nasze partnerstwo JCB w Polsce ma się coraz lepiej . Oszczędźcie sobie złośliwych komentarzy na nasz temat . Tu naprawdę w końcu można skupić się na pracy a nie jak kiedyś tylko stres i zastraszanie przez tych co okradali realnie Firmę i nas wszystkich . Koniec czasów hipokryzji i robienia sobie z naszej firmy i nas prywatnego folwarku... Pozdrawiamy wszystkich chętnych tu do pracy i naszych potencjalnych klientów
4
Zatroskany 2016-03-24 15:45:58
Moje życie jest pełne wrażeń każdego dnia i ciekawych wyzwań odkąd nie pracuje w IH i teraz po zmianie zarządu który kradł na potęgę zastanawiam się czy nie wrócić. Ale jak to się mówi nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. A wracając do mojego pytania i związanej z nim ciekawości o obecne losy byłych zarządzających z IH to jestem ciekaw jak sobie radzą w obecnej sytuacji. I chyba wszyscy tu obecni zgodzą się że nie ma co ich bronić bo narobili tyle bałaganu w IH i doprowadzili firmę do kiepskiej sytuacji którą teraz nowi zarządzający muszą ratować. Trzymam za nowych rządzących kciuki i życzę powodzenia w biznesie. I tak na koniec mała dygresja do "wiem" może się tak obruszasz bo jesteś jednym z byłych z tej grupy rządzącej?
ww 2016-03-28 20:53:06
kończyć, poczekaj a się przekonasz
5
ciekawski 2016-04-03 21:50:13
skad takie wnioski?
leo 2016-04-08 19:11:16
lili czy jak ci tam na imię . . . Odpuść sobie wreszcie te durne komentarze.
Gość 2016-04-10 15:50:14
Witam serdecznie. Jeśli ktoś szuka pracy jako handlowiec to podobno są wolne miejsca w nowej firmie ( usunięte przez administratora )Firma Manitech Polska poszukuje handlowów do rozkręcenia interesu. Wiec jeśli są chętni to można składać aplikacje na stronie www.manitech.pl w zakładce kariera.
Pozdrawiam. I życzę dobrej zabawy przy rozmowie kwalifikacyjnej, byłem i polecam ubawiłem się do łez. Pozdrawiam.
ciekawy 2016-04-10 16:26:42
Napiszesz coś więcej ? Jak przebiegała rozmowa ?
Prawnik 2016-04-10 17:15:30
Do zobaczenia w sądzie , pozew z powództwa cywilnego złożony.
Mac 2016-04-10 21:16:10
Widzę "Prawnik", że jesteś początkujący w branży, bo jako doświadczony powinieneś wiedzieć, aby złożyć powód z powództwa cywilnego należy w sądzie wskazać obydwie strony. Proponuję doszkolić się z prawa cywilnego.
Tom 2016-04-16 01:37:23
Witam,szukam servisu mobilnego do JCB Fastrac na terenie woj.Zachodniopomorskiego.Namiary? opinie mile widziane
serwisJCB 2016-05-13 23:18:04
Kolego TOM zadzwon do PPHU Gałkowski.

Serwis mobilny - dojazd do klienta, bogaty asortyment części

Kontakt znajdziesz na stronie internetowej

http://pphu-galkowski.pl/
ziom 2016-05-16 16:51:14
Zatroskany Tomaszu , wszak nagrałeś wszystko oraz włamałeś się na wszystkie możliwe maile to wywal kawę na ławę. Pamiętaj tylko ze Ty też na filmach jesteś.
2
Zatroskany 2016-05-16 17:12:29
"Interhandler jest wyłącznym autoryzowanym dystrybutorem maszyn JCB oraz miniładowarek InterHandler na rynek polski"
To zdaje się nie jest już prawda , są lepsze oferty w innych firmach w Polsce.
1
sonar 2016-05-16 22:48:53
Interhandler nie ma wyłączności na JCB.

Wystarczy w necie poszukać są inni "lepsi" dystrybutorzy
2
Maciej 2016-05-17 22:03:18
Witam,

Podpowiedzcie koledzy, jak tam atmosfera? Dało się odczuć, że trochę lipa.
Proponowano mi funkcje managera działu rolnego, jak oceniacie możliwości rozwoju na tym stanowisku w firmie Interhandler?
Zatroskany 2016-05-18 20:27:10
Coś ci nie poszł "ziom" Tomasz??? Nie bardzo kojarzę. A tak odgrzewając stare tematy to podobno IH ostro ciśnie były zarząd. Doszły mnie takie słuchy. Ale może Ty "ziom" powiesz coś więcej bo widzę że też jesteś w temacie. To jak wymienimy sie informacjami :)
klient ih 2016-06-11 00:05:07
Sprzedajecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ludzi w ciula robicie. Taka prawda. Niestety jestem waszym byłym klientem.
1
Nie jestem robotem 2016-08-06 07:11:11
Te wszystkie oponie które są zamieszczane , to wyłącznie zamieszczają obecni pracownicy IH, każdy kto odszedł z firmy nie interesuje się problemami IH, ani tą firmą. Naprawdę są lepsze rzeczy do robienia w życiu :).
niezadowoleni 2016-10-21 16:28:53
pracownicy tej firmy są niekompetentni i całą wine za swoją nieudolność zwalają na klienta

w ocenie firm nie ma osoby odpowiedzialnej , zwala jeden , na drugiego , opowiadanie bajek że załatwie,

wprowadzanie w bład klientów , wszystko na gębę żeby nie brać odpowiedzialności

takie działanie naraza klietow na strate czasu a co za tym idzie pieniedzy , nasza ocena jest wiarygodna,

za każdym razem trzeba brać od nich oficjalnego emaila z centrali bo w terenie są tylko statyści
niezadowoleni 2016-10-21 16:29:57
pracownicy tej firmy są niekompetentni i całą wine za swoją nieudolność zwalają na klienta

w ocenie firm nie ma osoby odpowiedzialnej , zwala jeden , na drugiego , opowiadanie bajek że załatwie,

wprowadzanie w bład klientów , wszystko na gębę żeby nie brać odpowiedzialności

takie działanie naraza klietow na strate czasu a co za tym idzie pieniedzy , nasza ocena jest wiarygodna,

za każdym razem trzeba brać od nich oficjalnego emaila z centrali bo w terenie są tylko statyści
4
ja 2016-10-24 17:00:58
"na gebe" to jest dobry krem niwea. Prosze o konkretne sytuacje.
6
Zostaw swoją opinię o Interhandler - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interhandler