brak logo

Packfilm

Kraków

Opinie o Packfilm

Pracownik 2010-10-14 11:51:16
Bagno i tyle. Unikać.
Niezadowolony 2010-10-28 06:44:00
Zanim podejmiesz tam pracę poważnie się zastanów !!!
Ja 2010-10-28 06:44:59
Nic dodać. W 100% się zgadzam.
111 2010-12-21 15:00:22
O bonach na Święta nawet nikt nie pamięta, bo pieniędzy brak na wszystko. A OPUS i FOLMAR leżą dzięki temu że też nie było pieniędzy na nic. A to przecież ten sam właściciel. [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-01-21 11:15:49
Proszę napiszcie jakie mieliście tam stanowiska , bo mam od nich propozycję pracy w sprzedaży ale się boję po przeczytaniu waszych opinii i ogólnie nie wygląda to ciekawie, niby pack film a wszystko sie dbywa w podpadajacym Opusie i Folmar...
krak 2011-05-24 16:51:40
Julka 087 co Ty bredzisz???[usunięte przez moderatora] jak inne osoby z Zarządu, inni figuranci. Z nią nie da się współpracować. Wyznaje wiarę [usunięte przez moderatora] !!
Ale trzeba przyznać że Pack-Film to szkoła życia jakich mało. Jak to przetrwasz, to przetrwasz już wszystko. Pytanie tylko czy warto sobie niszczyć zdrowie.
demosctdhdhd 2012-11-02 19:47:22
pack-film działa
stary 2012-11-07 22:23:47
[usunięte przez moderatora] juz tam nie ma - walnęli tym interesem i dobrze!!! Żal tych którzy zostali.
jjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeee 2012-11-20 19:38:34
[usunięte przez moderatora] zostali zwolnieni, a nie zrezygnowali sami. Praca w firmach [usunięte przez moderatora] to totalna porażka, chyba, że ktoś lubi [usunięte przez moderatora]
jjjj 2014-01-16 18:16:01
już chyba ta firma nie istnieje bynajmniej drukarnia bo zabrali drukarkę (usunięte przez administratora)
LadyBird 2014-01-20 19:18:47
Witam,
firma póki co istnieje, chociaż drukarnia w całości została wykupiona, na produkcji zostało ok. 10 osób ( mam na myśli operatorów głównych maszyn tj. Extruder, operatorów bobiniarek oraz trójkąta - jak na firmę produkcyjną lipton) a w biurze ok 3osób.

Oczywiście powstał nowy twór - DB Polymer Group, który odkupuje folię z firmy PEX i sprzedaje do jej klientów ( btw folia którą sprzedaje PEX jest importowana z China town, więc faktycznie rodzimy wyrób BIAXFOl:)

Życzę wytrwałości tym, którzy zostali pod rządem (usunięte przez administratora) w razie pytań służę pomocą.
2
ja 2014-02-27 19:19:17
szkoda ze niema już OPUS-a.
jopek 2014-04-08 17:22:37
ma bodajże półtora, ale z 27 głosów, a nie wiadomo co to za ludzie jednak głosowali może zmówili się na te ocenę, a moze rzeczywiście nie jest w Packfilmie najlepiej
Spółka 2014-04-08 22:09:13
Myślę, że jeżeli ktoś ma nóż na gardle to nie pogardzi żadną pracą. Tym bardziej jeśli oferują stałe i chyba regularne pieniądze.
Masło 2014-06-18 08:04:27
Zamiast się domyślać kto, co, gdzie i jak, lepiej patrzeć na swoją pracę i ją komentować. Na własnej skórze wszystko się najlepiej odczuje.
trop 2015-01-26 14:43:09
wiecie, teraz szukają kogoś na stanowisko Starszy Specjalista BOK (biuro obsługi klienta) i wysyłając swoje dokumenty zgłoszeniowe zastanawiałem się co się stało z osobą, która obejmowała to stanowisko bo jeśli jest tak źle jak piszecie powyżej to ja się wcale nie dziwię że szukają kolejnej z drugiej strony piszą że ich wykwalifikowana i zaangażowana kadra specjalistów jest gwarantem najwyższej jakości pracy
chomik 2015-03-28 22:30:41
wiem , że szukają też kogoś do Packfilm na stanowisko Key Account Managera. Mają jednak dla niego dość spore wymagania: wyższe wykształcenie minimum 2-letnie doświadczenie z zakresu obsługi kluczowych klientów znajomość języka angielskiego w stopniu przynajmniej dobrym pożądana znajomość języka rosyjskiego umiejętność organizowania pracy własnej i zespołowej odporność na stres
gh 2016-05-15 20:11:14
@Wika a czemu założyłaś że Packfilm nie musi mieć chętnych?
Zostaw swoją opinię o Packfilm - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Packfilm