logo Sidrom Sp z o.o.

Sidrom Sp z o.o.

Busko-Zdrój

Opinie o Sidrom Sp z o.o.

gerg 2013-11-18 13:05:37
jak nie masz zastrzeżeń do tej firmy i pracujesz za 1200 euro w przeliczeniu na zł to życzę powodzenia a mitomanem to chyba ty jesteś bo 85% fachowców za taką kasę nie chcę pracować jedynie ci którzy są od pługa oderwani i ty chyba się do nich zaliczasz,życzę miłego dnia,nara.
1
Wanda 2013-11-29 13:51:37
Wspaniała firma pomogli znaleźć mi wymarzoną pracę we Francji i w dodatku dobrze płatną, jestem bardzo zadowolona z ich pomocy, pomogli mi załatwić wszystkie niezbędne dokumenty do wyjazdu. Polecam ich usługi
1
Ab 2013-11-30 20:02:00
Prawnik - wiesz, że Twoje IP jest jawne, a to jest oczernianie firmy? mam nadzieje że dla Twoje go dobra nie przeczytają tego... Współpracuje z tą firma od kilku lat i zgadzam się z (usunięte przez administratora) - wszystko jest oki, co roku dorabiam niezłą kasę na winobraniach i wszystko zawsze uczciwie i legalnie. Zakładam że prawnik to jeden z nierobów, których pracodawca francuski wyrzucił :) Polecam Sidrom !!!
1
Bartek 2013-12-04 10:04:44
Znakomite biuro pośrednictwa pracy, dzięĸi ich pomocy i zaangażowaniu szybko znalazłem dobrze płatną pracę we Francji jako kierowca, pomogli mi w tłumaczeniu aplikacji na francuski, jestem bardzo zadowolony z ich usług
2
Patrycja 2013-12-16 08:10:19
Ja korzystałam z usług firmy Sidrom i jestem zdowolona pomogli załatwić mi wszystkie formalności i pomogli mi w nauce języka, jestem bardzo wdzięczna za ich pomoc
QueenD 2014-01-07 01:48:20
co takiego robiliście dokładnie, jakie to prace?
fajny 2014-01-09 18:29:58
Czy ktos z Was pracował w hotelu i jakie warunki - miejsce wybrzeze lazurowe Francja i jakie zarobki ?
1
alicia 2014-01-10 11:26:52
Nie rozumiem skąd te negatywne opinie, ja nie mam zastrzeżeń co do tej firmy, zaoferowali mi świetną pracę we Francji, oczywiście trzeba było harować ale płaca była bardzo godna, jak ktoś narzeka to pewnie spodziewał się lekkiej pracy za nie wiadomo ile. Uczciwe warunki, zwrócili mi koszta dojazdu, wypłaty w terminie. Wszystko zgodnie z prawem i legalnie.
Franek 2014-01-28 12:23:18
Firma Sidrom zorganizowała rekrutacje pracowników w mojej firmie jesteśmy bardzo zadowoleni. POlecam
DIEGO 2014-02-01 14:29:39
NIEWIEM ALE 1200 TO PORAZKA
MOZE W STIMIE WIECEJ ZAPLACA ALBO TO TA SAMA FIRMA
1
Danusia 2014-02-06 14:07:55
WSpaniała firma pomogła mi znaleźć prace w niemczech jako opiekunka osob starszych,jestem zadowolona z tej pracy i z tej firmy POlecam
hahaha 2014-02-07 20:25:29
Bartek, Patrycja, Franek, Danusia -> ;ludzie przecież to widać że te komentarze pisze jakiś pracownik tej agencji Sindrom .. masakraa
3
Benia 2014-02-20 11:24:25
Wiarygodna i godna polecenia agencja pracy, ja i mój kolega od 2 lat wyjeżdżamy z nią do Francji, nigdy nie natrafiliśmy na nieuczciwego pracodawce, wypłaty zawsze w terminie, legalne zatrudnienie, zwrot kosztów dojazdu przy 1 wypłacie,
bela 2014-03-02 19:23:51
czy byl ktos z sidromu przy cieciu drzewa na opal i pakowaniu w palety
adrian 2014-03-10 11:36:30
Jestem bardzo zadowolony z usług tego pośrednika, pojechałem do pracy do Belgii w charakterze pracownika produkcji, panują tam wspaniałe warunki, wypłata na czas. Oferują zwrot kosztów dojazdów. W pełni legalna praca.
agata 2014-05-10 18:47:38
"były" - nigdy nie ma w 100% ludzi zadowolonych, zwłaszcza pyskują na forach ci co byli złymi pracownikami, więc zastanów się z jakiego powodu tak piszesz. W czym Cie okradli? nie biorą pieniedzy za pośrednictwo, starają się wszystko załatwiać na korzyść pracownika, wiem coś o tym bo ze mną pracowała w hotelu dziewczyna, którą pracodawca chciał 3 razy wyrzucić - była kiepska. Potem też zrzucała winę na agencje... a byli wobec niej oki.
Natalia 2014-05-15 16:42:18
Dzieki ich pomocy szybko znalazłam dobrze płatną pracę dla siebie. Pomogli mi w tłumaczeniu dokumentów Polecam
Nick 2014-09-17 19:52:11
wybieram sie z izolaci do fraci z tej firmy czy ktos tesz sie wybiera to prosze napisa
1
kb 2014-09-27 10:27:10
Jedna z lepszych firm dla ,których pracowałam.Wypłaty na czas,rzeczywiscie zwracają za dojazd w obie strony.Kontakt z paniami z biura super.
maja 2014-11-18 10:49:16
Pracował ktos jako pokojówka we Francji...????? jak z zarobkami, ieszkaniem..itp???
U 2014-11-18 15:39:57
tak, wyjeżdzam z nimi co roku na sezon, w lato i w zime. Polecam! dobre warunki wynagrodzenie na czas i mam tylko kilka miesięcy w roku - wtedy kiedy potrzebuje urlopu - wolne. POLECAM
1
zibi 2014-11-18 20:06:42
Ją mam takie pytanie czy ta firma ma też pracę dla spawaczy mag 135
ala 2014-11-29 15:39:47
jesli chodzi o wypłaty i zwrot za podróż to wszystko jest oki i zawsze podają wyliczenia. Od tego jak znasz język zależy na jakim stanowisku będziesz pracowała. Ja pracowałam jako pokojówka i znam tylko podstawy francuskiego ale znam dobrze też angielski. To wystarczyło. Od 10 grudnia wracam na kontrakt z tą agencją i wszystkim mogę ją polecić. Jak masz wątpliwości to poproś o kontakt do jakieś osoby która już z nimi pracuje. Nie podam swojego numeru na forum, ale jak ich poprosić to robią takie konferencje, gdzie możesz za ich pośrednictwem porozmawiać z kimś kto z nimi pracuje. Decyzja należy do Ciebie. Ja uważam że warto. pozdrawiam :)
Paweł 2014-12-04 12:41:52
Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.
Paweł z Krosna 2014-12-04 12:45:33
Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.
tom 2014-12-27 14:13:32
ja przechodziłem 3 etapy rekrutacji, CV, rozmowa z rekruterem i potem sprawdzenie ze znajomości języka. Jak już raz przejdziesz to potem sami się z Tobą kontaktują i proponują pracę. W tym roku musiałem odmówić wyjazdu na sezon ale za rok mam nadzieję na dalszą współpracę.
ulwk 2015-01-16 06:32:27
masz racje obcinaja koszty jak tylko sie da
alek 2015-01-16 07:41:15
Zarobki kicha co za ( usunięte przez administratora ) wypisuje takie bzdury co do wypłacalności są niższe jak na umowie która podpisujesz na pieniądze długo się czeka .
Zarobki grosze pieniądze po kilku miesiącach jeśli wogole dostaniecie .
Odradzam oszuści|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lolo 2015-01-16 10:38:07
idiota pisze pozytywne opinie
1
loczek 2015-01-16 10:41:43
coś ty z choinki się urwał co takie brednie wypisujesz
piotr 2015-01-16 13:25:33
beznadziejna agencja
1
Sidrom 2015-01-16 14:05:57
W związku z napisaną przez Pana nieprawdą informujemy, iż pomówienia w prawie polskim są karalne, a posty w internecie nie są anonimowe, w związku z naruszeniem dóbr osobistych firmy postanawiamy wszcząć postępowanie cywilne i karne.
werd 2015-01-16 15:02:04
narzekac i narzekac zmienicie prace jak jest zle, ja odszukalem duzo ofert poprzez portal Rekrutacyjnej Rewolucji warto sie zarejestrowac ;) duzo ofert
alek 2015-01-16 15:25:10
co prawda boli czemu nie usuwacie tych wpisów tylko oszukujecie więcej osob
aga 2015-01-17 15:54:56
prawda jest taka, że te osoby które pracują dobrze nie mają czasu na pisanie głupot! Nigdy się nie wypowiadałam na tym forum ale obaserwuje je, bo mam ustawione powiadomienia na Sidrom w celu śledzenia ofert. Wyjeżdżam z nimi i z Kaja kilka razy w roku od 2008 roku. Dlaczego ktoś kto ma pretensje boi sie podpisać swoim nazwiskiem i imieniem? Może dlatego, że jest oszustem i nie chciało mu się pracować? Znam takich co jada żeby popić wina, poobijać się, bo przecież w ekipie jak się pracuje to zawsze jakoś się to ukryje. Jeśli Cie oszukali - w co wątpię, bo to najuczciwsi pracodawcy z jakimi współpracowałam, to się podpisz z imienia i nazwiska. A jak Ci się pracować nie chciało albo pojechałeś "podegustować" wino to przestań pieprzyć głupoty! Popieram decyzje o identyfikacje osoby dokonującej wpisu! Niech odpowie za oszczerstwa! pozdrawiam. Agnieszka Korczak.
ja 2015-01-20 16:49:09
droga Basiu, myślę że już się przekonałaś iż to oszuści
nowy 2015-02-17 18:45:46
chciałem wiedzieć czy ta agencja jest wiarygodna 2 miesiąc jestem na stazu i nie dostałem jeszcze pieniędzy za styczeń zastanawiam się bo jest już prawie koniec miesiaca
paula 2015-02-18 13:30:12
ja jestem u nich na stażu i dzis kaske dostałam na konto, informowali mnie że tak jak w umowie jest napisane zależy to od dostępności środków z unii. A od kiedy jesteś na stażu? 2 miesiące? czyli za grudzień już dostałes kase? Nie rób zamieszania bez powodu, bo to solidna firma, a z kasa z unii zawsze są poślizgi.
nowy 2015-02-21 22:16:20
ja nie dostałem jeszcze za styczeń a powinny być już 17 a drygi miesiąc się kończy Ciekawe kto pisze te pozytywne opinie o agencji
nowy 2015-02-22 12:07:45
ciekawe bo ja niedostalem
nowy 2015-02-23 13:00:32
uwazacie na Agencje sidrom Busko Zdrój oszusci nie wyplacaja pieniedzy
rambo 2015-03-07 06:20:55
spoko agencja polecam
Ela 2015-03-11 16:33:49
Spoko, spoko :) a najbardziej spoko jak 10 zaglądam na konto :) :) :)
ata 2015-08-14 00:19:31
Chciałabym zachować anonimowość po prostu, więc nie ujawnię nazwiska, ale chcę się podzielić moim zdaniem o firmie Sidrom, bo byłam za ich pośrednictwem w pracy za granicą w tym roku. Mam bardzo pozytywne ogólne zdanie, biorąc pod uwagę najważniejsze rzeczy dla mnie -potencjalnego pracownika wyjeżdżającego za chlebem poza granice kraju: PRACODAWCA ZAGRANICZNY - w porządku (dobre traktowanie, czasami hojne gesty, poczęstunki), PRACA - owszem, ciężka, ale nie zawsze (jest zrozumienie, gdy np. pogoda nie sprzyja, można skrócić czas pracy lub wziąć dłuższą pauzę), ZAROBEK - naprawdę duży (z premią i prezentem na koniec zjazdu), ZAKWATEROWANIE - bezpłatne, no nie komfort, ale podstawy bytu zapewnione, UBEZPIECZENIE - był to koszt pracodawcy. Tak więc dzięki współpracy z agencją Sidrom mój cel został osiągnięty - godnie przetrwałam i mam niezłą kasę.. A że nie wszystko za granicą jest wspaniałe, bo trudności też się pojawiały, wiedzieć musimy, iż jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim i we wszystkim dogodził.. A gdy są problemy, istnieje przynajmniej jedno rozwiązanie..
aaa 2016-02-11 21:34:21
Zła agencja, nie polecam !
qwerty 2016-09-10 18:05:30
witam jedzie kots na winobranie do francjii z ta firma>oplaca sie w ogole taki wyjazdy 2 tygodniowy i ile mozna zarobic na reke?? zapraszama do kontaktu ja sie zastanawiam wlasnie nad tym wyjazdem , byl ktos moze w ubieglym roku z ta firma na winobraniu?
pracownik 2016-09-15 21:21:21
Wszystkie te opinie sa pisane przez sa agencje...robia tak od wielu lat. Problem w tym ze jest to niezgodne z prawem i pewnwgo dnia ktos sprawdzi skad pochodza te opinie.
Opinii jest tak wiele ze sama ich ilosc juz jest zastanawiajaca.
pracownik 2016-09-15 21:22:15
Wszystkie te opinie sa pisane przez sa agencje...robia tak od wielu lat. Problem w tym ze jest to niezgodne z prawem i pewnwgo dnia ktos sprawdzi skad pochodza te opinie.
Opinii jest tak wiele ze sama ich ilosc juz jest zastanawiajaca.
mili 2016-09-15 21:52:02
Ja też zastanawiam się jak wygląda ten cały wyjazd bo niby jest ogłoszenie na stanowisko Kucharza, podejrzwam,ze moze nie bede kucharzem z prawdziwego zdarzenia bo bez jezyka nie ma szans ale najwyzej zdobęde doświadczenie, czy ktoś z was wyjedzał juz tam?
Marek 2016-11-24 00:07:50
@mili odezwij się na emaila rydz.80@wp.pl
Zostaw swoją opinię o Sidrom Sp z o.o. - Busko-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sidrom Sp z o.o.