Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DB Schenker

Pracowałeś w firmie DB Schenker i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
prawdomówny - 2010-06-11 01:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziadostwo jakich mało,kasa mniejsz niż babcia w warzywniaku ludzie traktowani jak śmieci.
zdjecie uzytkownika
ustawiacz - 2010-10-27 20:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram db schenker to najwieksze dziadostwo w jakie moglem wpasc . [usunięte przez moderatora] zastraszania i wyzysk za 1400 z 20-letnim doswiadczeniem!!!
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxx - 2011-09-10 15:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,zarobki nie sa za wysokie,po polaczeniu firm jeszcze nie jest wszystko uporzadkowane,chaos na gorze,ale pozostaje nadzieja,ze w koncu wszystko sie unormuje.Robic swoje i nie wnikac w wojny miedzy stolkami.W niektorych firmach bywa gorzej
zdjecie uzytkownika
karl - 2012-04-20 23:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam dyspozytury w zabrzu, praca ciezka, zarobki takie sobie....[usunięte przez moderatora] Omijać z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
666 - 2012-04-23 21:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz w dyspozyturze czy masz kontakt z tą dysp. Nie wyrażaj się tak o bliźnich. Popatrz na siebie.... Poza tym wszędzie znajdą się gnidy i za wysoko tych ludzi nie cenie. pozdr.
zdjecie uzytkownika
przejęty prze DB szajs - 2012-09-01 07:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma wprowadziła nowy system płac - TRAGEDIA obcinaja ludziom pensje o tysiąc zł i więcej zabrali cały socjalny, ośrodek zdrwia itp, albo się zgadzasz na ich propozycję albo won!!!! jak ta firma przejmie twój zakład to znaczy że czas zmienić zawód.Trzymają się nadal jednego ARBEIT MACHT FREI pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dol - 2012-09-27 18:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DB-Do Bani a Schenker-jedyne pozytywne skojarzenie to , Michael Schenker Group-niemiecka kapela
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 16:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako klient nie mogę narzekać, jedna z najlepszych firm. Ale szukują mnie opinie pracowników- "Firma wprowadziła nowy system płac - TRAGEDIA obcinaja ludziom pensje o tysiąc zł i więcej zabrali cały socjalny, ośrodek zdrwia"- to jakaś nowa polityka oszczędzania?
zdjecie uzytkownika
STP-Schenker - 2013-11-04 11:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niestety jest bardzo źle z zarobkami /tak jak tu piszą/nie ma podwyżek i generalnie żadnych perspektyw na lepsze; kadra kierownicza to towarzystwo wzajemnej adoracji powszechnie uprawiajace nepotyzm, siedzą na konkretnych pensjach i serwują pracownikom teksty typu: cyt."Jak Ci się nie podoba to się zwolnij... "nawet dobrze wykonana praca nie jest gwarantem zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
Koks - 2013-11-17 20:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sytuacja w firmie od kilku lat tylko sie pogarsza, ciagle straszenie i zadnych widokow na lepsza przyszlosc. Zarobki okolo 1600 na reke
zdjecie uzytkownika
l112 - 2014-02-05 21:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIE POLECAM. firma do bani. norma wzrosła 2 razy socjalu żadnego traktowanie ludzi jak śmieci. Masz prawo tylko ( usunięte przez administratora ) i najlepiej się nie odzywać. Napijesz się wody popełnisz przestępstwo.Normy ustalają ludzie którzy nie mają o robocie zielonego pojęcia.
zdjecie uzytkownika
Gdzie_jest_wolnosc - 2014-02-14 17:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na magazynie to delikatny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Potwierdzam mówce wyzej, ciagle zmiany wprowadzane przez ludzi ktorzy nie maja blade pojecia co sie dzieje. Pracuj za trzech zarabiaj za jednego. Niedługo wprowadza prace na akord hahahaha. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
maszynista - 2014-03-23 23:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam'chcialbym sie dowiedziec ile zarabia maszynista podwujnej trakcji. Ale tak powaznie, ktos komu sie chce jezdzic . Mysle o pracy na lini.
zdjecie uzytkownika
doradca klienta - 2014-04-14 20:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś się orientuje na jakie zarobki może liczyć doradca klienta w schenker?
zdjecie uzytkownika
Krisu - 2014-05-12 11:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przede wszystkim 4 etapy na ktore schodza 3 tygodnie zmarnowane-pytan od groma za to o stawce cisza-owijaja w bawełne ale nie powiedza nic o zarobkach a po 3 tygodniach dostajesz łaskawego majla ze niestety ale dziekujemy-szkoda czasu na tą firmę odradzam-a i jeszcze denne pytania typu najwieksze twoje osiągnięcie lub jak sie pracuje w sklepie?poprostu żenada i stracony czas
zdjecie uzytkownika
towarzysz niedoli - 2014-06-16 11:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodziły słuchy o niewielkich podwyżkach(przynajmniej w Goleniowie)Czy ktoś w polskich działach może to potwierdzić?
zdjecie uzytkownika
...xxx... - 2014-06-24 16:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [towarzysz niedoli - 2014-06-16 11:26:04]:
hahaha podwyżki dobry kawał heh. ludzie pracują przez agencje pracy tymczasowej bo schenkera "nie stac" na normalne umowy a ty chcesz jakąś podwyżkę ;D w Goleniowie to jest chyba najgorsze gó...no! A cały kierownik to jakaś wielka pomyłka, brak słów. A kasa tragiczna, nie rozumiem żeby w tych czasach facet zarabiał 1300zł to jest jakaś kpina. Nie polecam pracy w db schenker a szczególnie w goleniowie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DB Schenker
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x