brak logo

Aliplast

Lublin

Opinie o Aliplast

operator 2011-10-04 14:42:49
Zakład w porządku,ale atmosferę zatruwa ( usunięte przez administratora ) Ale dni jego są już policzone...
8
anonim 2011-10-05 13:10:52
cześć kolego
widać po wpisie że się nie zmieniłeś :D
porobisz jeszcze trochę i znowu będziesz szukał roboty?
gdzie tym razem?
pozdrowienia z pakowni
1
kierownik 2011-10-05 13:16:41
"Ja nie będę za was chodził po biurach"
Awansowałeś już na tego biurowego?
Widzieliśmy na zdjęciach że dalej profile z prasy wyciągasz.
Gdzie ten awansik?
nowy 2012-03-30 21:57:34
Mam do was pytanie - dostałem zaproszenie na spotkanie, chodzi o dział handlowy terenowy. Czy ktoś może napisać jak tak na prawdę wygląda sytuacja w dziale sprzedaży tj. sprzedaż , przełożony , możliwe zarobki jakiej klasy narzędzia, klienci, atmosfera, produkt jego atrakcyjność na rynku. Liczę na sensowne, konkretne prawdzie opinie.
handlowy 2012-04-13 00:06:07
Handlowcy, szczególnie terenowi są doceniani, dobra atmosfera, dobre pieniądze...
wiem za co 2013-01-01 15:50:56
handlowy - 2012-04-13 00:06:07

Handlowcy, szczególnie terenowi są doceniani, dobra atmosfera, dobre pieniądze...
Opowiadają cuda potencjalnym klientom by umowę podpisali, a potem to co mówili jest (usunięte przez administratora) warte bo to kłamstwa były - a ty płacz i płać
handlowy 2013-08-02 00:02:43
anonim - 2013-06-19 20:06:31

@wiem za co, byłeś ich klientem, czy pracownikiem? @handlowy, może sprecyzujesz dlaczego akurat terenowi są doceniani, mają większe zarobki czy jak? Co to są według Ciebie dobre pieniądze?
@wiem - Opowiadają cuda potencjalnym klientom by umowę podpisali, a potem to co mówili jest (usunięte przez administratora) warte bo to kłamstwa były - a ty płacz i płać

Większość firm kupuje od więcej niż jednego systemodawcy, umowa to nie abonament telefoniczny, który musisz płacić, nikt nie zmusza klienta do zakupów, bo niby jak, to tak jakby ktoś zmusił Cię do kupowania w Stokrotce, a nie w Biedronce

@handlowy, może sprecyzujesz dlaczego akurat terenowi są doceniani, mają większe zarobki czy jak? Co to są według Ciebie dobre pieniądze?

Takie tematy to nie na forum, skontaktuj się z dyrektorem handlowym i pogadaj, jeśli jesteś z branży warto, ale bez doświadczenia w alu bedzie ciezko
robol 2013-09-18 12:10:11
Prezesie wyrzuć pan tego (usunięte przez administratora) zwanego dyrektorem operacyjnym!Bo ludzie masowo będą (usunięte przez administratora) od was.Wprowadza zamęt ale to wszystko przez to że nie ma pojęcia o jakiejkolwiek pracy!!!!!
11
J 2014-01-26 07:20:37
Dlaczego tak płaczecie ? Niedługo przyjedzie delegacja z Belgii i wyrysuje na ścianie wymagany volumen sprzedaży i będziecie dymać dwa razy więcej i szybciej za te same pieniądze, a direktor supervisor to prawa ręka prezesa.
9
K 2014-01-29 05:44:36
NIE DOROBICIE SIĘ U KIEROWCY KARETKI.
11
mariusz 2014-02-09 09:20:25
Witam potrzebuje kontakt z kierowcami cieżarówek wożących dla ALIPLAST-u (usunięte przez administratora)
@@nowy 2014-06-03 13:29:39
witam mam zamiar złożyc papiery na kierowce do aliplastu sa jakies przyjecia w lublinie. napiszcie jak ogolnie powodzi sie kierowcom, czym jezdzicie jakie zarobki, jakie trasy tzn dzienne tygodniowe. pozdro dzieki
7
gadu 2014-08-11 12:07:30
Najgorzej to zatrowaja zycie mlodzii kierownicy bez zednego doswiadczenia ktorzi nie potrafia kierowac ludzmi za wszelka cene chca sie wykazac i tylko potrafia kablowac za blache sprawy ,kierownik to powinien byc z wieloletnim doswiadzeniem przyjety do tak duzej firmy a nie dzieci
9
Skazaniec 2014-08-20 11:53:47
To co sie wyprawia na lakierni to woła o pomste do nieba!Nikt nie może z tą kadrą zrobić porządku?
10
ok 2014-08-21 11:13:41
Dyrektor Rysio z lakierni jest ok
7
Szukający pracy 2014-08-31 10:38:55
Mam pytanie... Co tam się dzieje w tej lakierni ? Może Państwowa Inspekcja Pracy powinna tam wejść ?
10
bezrobotny 2014-09-02 16:45:53
A ja jestem zadowolony z pracy w Aliplascie. Może i jest ciężko, ale co miesiąc wpływa mi pensja na konto. Mówcie co chcecie, ale firma jest solidna i pewna. Jest takie przysłowie "Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma". Pozdrawiam
2
x 2014-09-30 16:06:56
kadra kierownicza na lakierni to dzieci kierownik po przyjściu do pracy odpala laptopa i gra w kulki jak trafi to ma dobry humor jak nie to jakiś pracownik dostaje opiernicz i po premii za to że pracuje
10
Pirat 2014-10-11 13:22:00
Z tym graniem w kulki - coś w tym jest... Opiernicz to standard. Po premii za: nie wpisanie się na przerwę(- 100), małą wydajność(-...), urlop na żądanie (- 200). A urlopy - temat rzeka. I zapomnijcie o wolnych weekendach - jak nie przyjdziesz - po premii lub nakaz pracy! Jak to ktoś napisał na jednych drzwiach: Auschwitzplast... Plus firmy - wypłata zawsze na czas. Może niekompletna, ale na czas.
10
Sprawiedliwy 2014-10-15 19:14:26
A ile taki lakiernik wyciągnie za m-c w tym Aliplast???
3
cykr 2014-10-17 10:37:56
Doświadczeni pracownicy zarabiają zdecydowanie za mało,nowy pracownik ma obiecywane gruszki na wierzbie,a jak widzi że coś nie gra to słyszy już znany tekst-MUSIELIŚMY SIE ŹLE ZROZUMIEĆ
6
Uprzejmy 2014-10-18 14:48:48
Miesięcznie wyciągnie 50 ton profili.
8
pixi 2014-10-19 22:31:49
ostatnio pracownik popracował kilka godzin do czasu przyjścia dyrektora z umową a tam zupełnie inne stawki niż to co na rozmowie było więc pracownik podziękował i wyszedł bo na roznoszeniu ulotek jest wstanie więcej zarobić
9
oczko 2014-10-28 21:51:15
Niema jak trzecia zmiana "blanta spalimy" i coś porobimy
4
burasek 2014-12-04 19:58:59
Nie płaczta lepi tu niż na roli i jeszcze ruskie japkuw nie bieru!
8
prawie prezes 2015-01-17 10:10:46
przychodz chłopie do nas!Na łape masz z wejścia 1300 zł,ale jak wpadniesz w 4 soboty i ze 3 niedziele to myśle że 1700 wyciśniesz,no i kasiora na czas.
7
robol 2015-01-27 01:59:57
Mam pytanie dlaczego ludzie z aliplastu sie zwalniają ponoć mamy kryzys?
11
Dzink 2015-03-11 16:45:22
Chciałem się zapytać czy na forum gowork są osoby pracujące dla aliplastu z Lublina? Potrzebuję informacji na temat zarobków na jakie można liczyć w tej firmie, a przy okazji dajcie znać czy mając 5letnie doświadczenie można w ogóle myśleć o jakimś wyższym stanowisku, a niekoniecznie podstawowym, od którego każdy zaczyna?
kasia 2015-03-24 10:09:40
ktoś tam awansował ale i ktoś tak spadł na podłoge. zawsze można spróbować.
4
byly 2015-08-14 13:21:13
ta firma to najwieksze nieporozumienie na cala lubelszczyzne a moze i Polske.
14
master 2015-12-24 20:11:33
Pracownicy firmy zycza wszystkim wesolych swiat ( usunięte przez administratora )
2
im 2016-02-22 22:01:53
Pfff...To az dziwne ze to sie jeszcze kreci.
7
Wilczur 2016-08-11 14:24:11
Witajcie?
Jakie stawki oferuje firma dla konstruktorów? Czy jest jakaś ścieżka rozwoju?
ML 2016-08-18 16:37:45
Witam mam pytanie odnośnie lakierni w Aliplast jakie tam są stawki i ogólnie jak tam jest obecnie pracuje w Maxcolor i jestem nie zadowolony i zastanawiam się nad przejściem .Dziękuje i pozdrawiam .
blee 2016-08-19 15:10:21
Na pakowni jest to samo....... Albo i gorzej
1
ML 2016-08-25 13:49:05
12,5 brutto
porki 2016-09-02 23:42:11
moj kumpel ostatnio wyciagnol prawie 8 tysza miesiac z nadgodzinami
porki 2016-09-02 23:42:33
moj kumpel ostatnio wyciagnol prawie 8 tysza miesiac z nadgodzinami
K_K 2016-10-02 14:51:32
ostatnio klimat w pracy się bardzo poprawił, nie jest źle i kasa coraz lepsza.
ulala 2016-10-02 22:07:48
czesc a ja bym chcial w sumie sprobowac sie zatrudnic jako przedstawiciel handlowy w Bydgoszczy do zadan nalezy miedzy innymi aktywne pozyskiwanie nowych Klientów,prezentowanie oferty handlowej Klientom czy tez przedłużanie umów z obecnymi Klientami..
Anonim 2016-11-11 20:18:35
Witam, chciałem zapytać o jedną rzecz. Mianowicie dzisiaj mamy Święto Niepodległości czyli dzień ustawowo wolny od pracy. kolega mi pisze ze dzisiaj normalnie pracuje w tej firmie. Czy to jest prawda?
1
Zostaw swoją opinię o Aliplast - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aliplast