brak logo

Fobos Invest Sp. z o.o.

Sztum

Opinie o Fobos Invest Sp. z o.o.

pracownik 2015-10-30 23:42:30
O proszé najgorszy leñ juz nie pracuje Barra najgorsza plotkara teraz poszla do elity
2
pracownik :D 2015-10-31 12:52:12
Jak wam sie praca nie podoba nie pracujcie. myślę ze nazwisk nie powinno sie podawac bo co niektórzy maja tym ludziom duzo do zawdzieczania. Ja osobiscie jestem wdzieczna tym ludziom bo wielu rzeczy sie nauczyłam np. tego jaka wartosc maja pieniadze. tempo pracy jest szybkie ale to nie zmienia faktu ze ludzie tam nie sa fajni. macie problem powiedzcie tym ludziom to prosto w oczy a nie gadacie na forum i ich oczerniacie. Aga K. nauczyła mnie wielu rzeczy za co bardzo jestem jej wdzieczna. JEst osoba sympatyczna i miłą a jak sie komuś nie podoba niech idzie do kierownika :D
.... 2015-10-31 23:15:30
przypominam że to strona o pracy i pracodawcach
ania 2015-11-01 09:30:58
Firma,uczciwa,pieniadze na czas zawsze były.a to jaka tam atmosfera jest to nie wina własciciela tylko ludzi którzy tam pracuja.( usunięte przez administratora ) A co do pracy każda praca jest ciężka ,ważne że jest.
pracownik :D 2015-11-01 09:59:26
BRAWO TY!!! <3 najlepszy post ever na tej stronie :D tylko niepotrzebnie pisane o romansach niech sb i beda romanse wazne ze pieniadze i praca jest. A każdy musi sb jakos radzic D:
2
pracownik 2015-11-01 11:46:05
A skád wiecie o romansie to co calujá sie czy ruchajá
2
GOŚĆ 2015-11-05 21:55:22
NIE NO NAPRAWDĘ ŚMIESZNE .
ania 2015-11-05 22:02:10
opinie nie powinny być kasowane,moze kierownik produkcji ma cos do ukrycia.A co do wiarygodnosci ze ma romans to wiekszosc ludzi wie od samej osoby ktora ma z nim ten romans. bo jezeli chwali się na produkcji smsami od samego przełozonego jakie pisze po pracy albo w czasie pracy.praca wazne ze jest i trzeba ja szanowac wiec niech tez kierownik ja szanuje.bo takie cos w miejscu pracy nie powinno byc i zeby ta osoba miala z tego profity.praca jest dobra,wyplaty na czas.biuro jest naprawde super bo o co nie poprosisz pan z ksiegowosci zawsze pomoga
1
:) 2015-11-06 10:41:34
jeszcze lepsze jest to że jak się kokosili w biurze po nocach to myśleli że nie widać bo zgaszone światło ha ha :)
2
NIcko 2015-11-06 11:03:21
Panowie mężowie Kobiet pracujących w F.. Zapytajcie Sprzątaczki jak bardzo denerwuje ja sprzątanie po szatni itd. prezerwatyw , których po nocce nie potrafią sprzątnąć po sobie ukochane Żony / dziewczyny ...
2
a 2015-11-06 12:13:29
szef powinien być konsekwentny zwolnił jednych to i tych powinien..
3
basia 2015-11-06 13:07:23
A no mogła,widzisz zero kontroli.Słyszałam na własne uszy,idac do łazienki ze z z biura kontroli jakośći dochodza odgłosy jęczenia a swiatło zgaszone. i akurat dziwnym trafem obydwoje wychodzili po prawie godzinie.zeby to było jedno takie zdarzenie ale to działo sie codziennie.Dużo pracowników to widzi i nie życzy sobie takich zachowan w pracy.
2
gosc 2015-11-06 13:22:41
zero szacunku do siebie dziewczyny maja i jedna i druga.
2
a 2015-11-06 13:39:14
Są kamery czemu własciciel nie zobaczy co ta owa brygadzistka wyczynia na zmianie,nie jest to normalne bieganie wygłupianie sie w miejscu pracy.i caly czas na telefonie wisi piszac z kierownikiem takie smsy.jaki jest to przykład dla pracownikow. praca to praca, za drzwiami przed praca zostawiamy sprawy prywatne.Brak szacunku do miejsca pracy wstyd
2
gosc 2015-11-06 17:00:30
ciekawe z kim? nie przesadzajmy to ze sie z nimi trzymala nie znaczy ze jest taka sama
4
jaa 2015-11-06 17:15:07
Zostawcie już tą Panią A. w spokoju..
1
gosc 2015-11-10 15:37:27
taka jest prawda, kierownikowi przyćmiewa romans z brygadzistka p A.K, widac nawet po jego działaniach daje jej nowe funkcje, jako jedynej brygadzistce nie zmienia obsady, jaka tu sprawiedliwość, dziewczyna ktora byla tyle czasu na zwolnieniu lekarskim tylko dlatego ze oddaje sie kierownikowi ma profity. sa osoby ktore badziej zasluguja na docenienie ,ktore pracuje na wysokich obrotach.kierownik jest nie sprawiedliwy.
2
gość 2015-11-10 20:12:18
Czytam te wszystkie opinie i jestem w szoku. Nikt nikogo nie zmusza do pracy w tej firmie. Zadajcie sobie pytanie do kogo macie pretensje, do ludzi pracujących tam czy do siebie, że nie radzicie sobie z własnym życiem i nie chcecie niczego w nim zmienić?Przeszkadza Tobie romans, zazdrościsz lepszego traktowania? Powiedz to głośno jeżeli sądzisz, że to Tobie czy komuś innemu należy się coś lepszego upomnij się o to. To jest właśnie polityka pracowników produkcyjnych, krytyka, ocenianie... plotki itd.itp...uświadomcie sobie,jeżeli pracuje się w tak licznym gronie zawsze będą zwady i to właśnie sami pracownicy prowokują tak okropną atmosferę w pracy. Też pracowałam w tej firmie i wcale źle nie wspominam tych czasów. Oczywiście bywało ciężko ale jak ma się odpowiednie towarzystwo, omija się podłe i plotkarskie osoby to praca wygląda zupełnie inaczej bo prawda jest taka, że do pracy nie idzie się szukać przyjaciół tylko zarabiać by utrzymać rodzinę. Co Was obchodzi cudze życie zajmijcie się swoim bo nie wierze, że jest ono tak idealne by móc krytykować innych.
gość 2015-11-18 00:14:54
witam


oj dziewczyno.....co tobie poradzić? zwyczajnie poinformuj ją osobiscie o tym zamiast pisać anonimowo o tym publicznie....może poproś o zamianę na inną zmianę...może zmień pracę....zamiast się męczyć....nie wiem co by ciebie zadowoliło??? Ktoś pomyśli że doprawdy pracuja tam same idiotki co KRADNĄ ŚMIERDZĄ I NIC NIE ROBIĄ .....OŚMIESZASZ ZWYCZAJNIE SIEBIE CHOĆ JESTEŚ TU MĄDRA NIE PODPISUJĄC SIĘ A TAKŻE np. Wioletę ....uwierz że ten kto z nią pracował zna jej wady i ZALETY...więc daruj sobie!!!!!!

POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNY trzymajcie się! (bo trudno to ogarnąć)

te co kradną , mają romanse , donosicielki, i te co pracują tam wiele wiele lat nie zauważone...
6
pracownik 2015-12-02 02:51:26
Jak wy możecie pisać tak na Barre! nie była leniem,ani plociuchem!a Wy niby co robicie jak nie ppiszecie o romansach? to nie ploty?
1
PRACOWNIK4 2015-12-02 23:06:22
PRACOWNIK.4
Była 2015-12-08 11:41:00
A jak tam dalej za rządów p. kierownika Leszka R? Dalej zatrudnia i zwalnia po trzech miesiącach? Dalej trzyma rygor ?
2
ciekawa 2015-12-09 20:45:27
A co Tataiana teraz znowu? Mało jej było. Prawie co drugiego miala. Zeby to jeszcze ładne było chociaż.A ona nie jest z tym operatorem juz? Co tam się dzieje...
4
nie wierzę 2015-12-10 20:43:07
a Was nie obchodzi, że kilka małżeństw możecie rozwalić?? żenujący poziom...
4
to uwierz 2015-12-11 16:54:01
a to ze sypiala z mechanikiem a teraz udaje najlepsza kolezanke jego syna co tam pracuje to jest ok. To jest osoba bez skrupulow. Ksiezniczka na ziarnku grochu. Nigdy jej na hali nie ma. Ciagle w biurze przesiaduje.
3
:-/ 2015-12-12 00:41:10
No nie wierze z nim tez?! to sie nie powinno nazywac kobieta. I mlze tak normalnie z tym chlopakiem rozmawiac? spojrzec mu w oczy?
3
Bo to prawda 2015-12-14 23:29:44
Jeszcze nie jednego Tatianka zakręci! nie jedno małżeństwo rozwali! nie ma wstydu ta dziewucha!
4
pracowmik 2015-12-16 16:33:42
Dzień Dobry!!!
7 ZŁ.na godzinę na reke w okresie wiosennym i letnim po 12h, weekendy pracujące,za cały rok pracy w podziękowaniu pracownikom 100zł premi światecznej oraz WIGILIA pracująca.oceńcie sami!!!
2
:-/ 2015-12-16 17:02:06
25 lecie firmy a w podzienkowaniu 100 zl. I pracujaca wigilia. Postarali sie w tym roku nie ma co... szefie zrob cos. My tak nie chcemy. Wiosna ruszaja nowe miejsca pracy ludzie sie zwolnia nikt nie bd chcial sie meczyc w firmie gdzie atmosfera zawsze jest zla.
2
GOŚC 2015-12-16 22:52:13
ALE MI NOWOŚĆ ZAWSZE TAK BYŁO I JEST I BĘDZIE NIC NOWEGO A LUDZIE I TAK PRACUJĄ,BO I GZIE MAJĄ SIĘ ZATRUDNIAĆ .RACJA BYLE DO WIOSNY ,,CI CO JESZCZE TAM PRACUJECIE-uwierzcie mi na Fobosie świat się nie kończy.
Dziewczyny jesteście i pracowite i mądre bo was znam ,,stara kadra-to do was,,

PONOWNIE WAS POZDRAWIAM -tylko was fajnie wspominam Reszta do kitu.Stare czasy pewnie już tam nie powrócą.Się na wkurzało na ,,kurwowalo,,na płakalo ale chociaż babeczki były i fajne i pracowite .
I rekord sie walnęło i na przerwie posiedzialo....... CO ZROBIONE BYŁO TO BYŁO.
TZRYMAJCIE SIE
2
pracownik 4 2016-01-05 13:29:48
wstyd ludziom mowic ze pracuja w tej firmie. Ustawowe swieta do pracy. Ludzi traktuja ja smieci. Sama kiedys nie wierzyla
Ale to jest prawdziwy kolhoz
1
wiem 2016-02-06 15:02:21
Nie piszesz prawdy - owszem, 7 zł na godzinę, ale są dopłaty za nocki, dopłaty za nadgodziny + nagroda i premia i daje to ok. 1900 - 2000 tys do ręki za m-c.
Pracować trzeba wszędzie. Nigdzie nie płacą za darmo - a tu masz wypłatę na czas, bez kantów i oszustw. Co z tego, że na czarno zarobisz więcej lub inaczej - umowę masz na najniższą a pod stołem dopłaca ci pracodawca. A co gdy zachorujesz? i to na dłużej? Nie uważam, by warunki były tak złe, jak większość tu na forum pisze.
Pracują kobiety po wiele lat i jakoś okres letni nie rzutuje na odejścia. Odchodzą ci, którym pracować się nie chce. Ktoś mądrze zauważył - jest to praca przy taśmie. Nie ma samowolki, nie ma odchodzenia od linii gdyma się na to ochotę. Pewien reżim przy tego typu pracy być musi.
pracownik 2016-02-09 16:05:31
To źle wiesz. Operatorzy mają po 1700 ci z produkcji jeszcze mniej. Powstaje dużo firm w okolicy ciekawe ile osób ucieknie z fobosu
2
pracownik 2016-02-27 23:47:31
Haha ja w Fobosie pracuje i jeszcze nie zarobilam 1900 nie pisz bzdur
1
pracownik 2016-02-27 23:54:52
Weź sobie policz żeby nie premia i nagroda to by nie bylo nawet najniższej krajowej.
1
szczera 2016-03-11 16:20:59
witam chciałam spróbować w firmie fobos ale jak widze wasze opinie jestem przerażona ze jest AŻ TAK STRASZNIE! Pracowałam juz w jednym zakładzie w Sztumie nie było zawsze rózowo (fakt takie to życie ) ale po waszych opiniach stwierdzam fakt ze chyba się naprawde nie podejmę tej pracy jestem w kropce nie wiem co zrobic! Sztum to jest totalne dno porażka ludzie jakby mogli wydrapali by oczy! Prace masz owszem!Ale jak masz znajomosci z reszta nie tylko pracę bez znajomosci nie masz co sie starac i załatwiac! człowiek wszedzie traktowany jak pies!Puzniej kazdy sie dziwi ze młodzi wyjezdzają za granice z tak pieknego miasta jakim jest
Sztum!:D bez kitu nie dziwie sie sama z miła chęcią wyemigruje jak bede miała tylko okazje! tragedia pracy zero a jak juz jest to ZNAJOMOŚĆ ZNAJOMOŚCIA pogania! A jak słyszę mieszkajac tu tekst " Jak się komuś chce pracowac znajdzie tu prace " to aż mnie krew zalewa bo ludzie wiedza ze kazdy zapierdziela tu gdy ma znajomości !
2
Pracuję w Fobos 2016-03-14 13:09:39
Tak sobie czytam od czasu do czasu... Muszę zdementować niektóre tematy. W firmie bardzo ludzko podchodzi się do pracowników, jeśli sami jesteśmy w porządku do pracodawcy, to on także jest ok w stosunku do nas. Pracuję ponad rok i zawsze dobrze mnie traktowano. Nigdy nie było złego słowa od przełożonych. Rzeczywiście, to miejsce dla tych, którzy uważają pracę za wartość nadrzędną, wiedzą, że bez niej, bez zarobków nie da się żyć. To prawda, może wynagrodzenie nie jest najwyższe, ale też nie pracuję za najniższą krajową. Warunki są sympatyczne, jest czysto, schludnie, no może na halach trochę hałas dokucza i czasem jest zimno. A przełożeni zawsze energiczni, potrafią pochwalić i zmotywować do pracy. Co ważne - obserwują i zawsze docenią pracownika, który osiąga dobre wyniki. Myślę, że to od nas samych zależy, jak nam się pracuje, rzeczywiście, trzeba być szybkim, to nie praca dla powolniaków, chociaż oni też mogą się "wyćwiczyć". I wiecie co? Można się też rozwijać, awansować, z pracownika produkcji zostać kontrolerem jakości albo operatorem linii. To czego brakuje, że nie można neutralnie przekazać swoich pomysłów czy skarg, ja wolę anonimowość, więc jak dla mnie jakaś skrzynka na korespondencję wewnętrzną by się przydała - taki głos ludu... :).
1
pracownik 2016-03-15 00:57:13
Tak zachwalasz a skrzynke byś chciała? hahahah głos ludu?!?! to jednym słowem trzymasz morde w kubeł i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pomysłem tez nie rzucisz bo cie zaraz zawistne powiozą! i tak ci sie tam podoba? właśnie brakuje tego najwarzniejszego! o czym piszesz! nic sie odezwać niewolniku nie możesz! i jak pracujesz? na umowa zlecenie? hhahahahha to badz anonoimowa! bo wylecisz! hahahahahaha
2
yyy 2016-03-19 00:20:35
ale, ze kto pisze te pozytywy. Chyba sam kiero. Przeciez z tamtad to sie ucieka. Nawet ci co pracuja dlugo to odchodza. Awansowac tak alez oczywiscie. A ta presja za taka sama stawke jak pracownik produkcji. Wymysly jakies ze tam sie normalnie zarabia. Zobacxymy czy chociaz premia na te swieta bd...
1
Rozczarowany Pracownik 2016-03-19 17:25:51
niestety firma to dno. Prezes, kierownicy to banda improwizatorów, którzy nic poza swoją firmą nie widzieli. Nie ma specjalistów, inżynierów...
stagnacja, zmarnowany czas.zero szkoleń, wskaźniki i cele to pomysły, a nie poparte wiedzą narzędzia. jeśli zachorujesz , pożegnaj się braniem jakiegokolwiek chorobowego, bo po pierwsze 0 śmiesznej nagrody, po 2 jeszcze jedno L4 i zwolnienie z pracy.

trzymam kciuki za tych co tam pracują i biorą tabsy przed zaśnięciem :)

3
Pracownik 2016-03-22 15:05:44
Pracuję ponad 2 lata i tabsów ani przed zaśnięciem ani tak w ogóle nie brałam i się nie zapowiada bym brała.
Praca jak każda inna - tyle, że za w miarę normalne pieniądze jak na Sztum - na pewno nie za najniższą krajową. A kasa wypłacana na czas
JA 2016-03-24 19:18:08
Boże czytam i nie wierzę.Pracuję w tej firmie kilka ładnych, ładnych latek było czasem lepiej czasem gorzej jak w każdej pracy.Ale teraz to najlepszy czas w tej firmie i dla tej firmy, jeśli wszystko się uda i Pan Prezes podpisze nowe kontrakty i zakupi nowe maszyny to naprawdę będzie wiele miejsc pracy.Jak mniema osoby które tak obrażają fobos pracują w TU....więc nie rozumiem jednej rzeczy skoro jest wam tak ZLE BEZNADZIEJNIE I TAK ZLE WAS TRAKTUJĄ I TAK MAŁO ZARABIACIE to po co tam codziennie przychodzicie DO PRACY!!!!! Jeśli piszecie anonimowo tu to jestem ciekawa co robicie za plecami pracodawcy i przełożonych właśnie przez takich ludzi którzy ciągle narzekają na WSZYSTKO jest czasem nie przyjemnie.Powiem wam jedno jeśli ktoś chodzi do pracy bo musi a nie chce rozumiem to ok ale trzeba wiedzieć po co się pracuje jeśli nie masz motywacji nie będziesz dobrym pracownikiem NIGDY I ZAWSZE BĘDZIE CI COŚ NIE ODPOWIADAŁO BO WSZYSCY JESTEŚCIE TACY FANTASTYCZNI!!!! A przełożeni w fobo są be!!!!!
1
zepppp 2016-04-02 12:59:19
oooo w koncu ktos pisze obiektywna prawde !!! czasy sie zmienily i dzis troszke inaczej sie pracuje a nizeli 15 lat temu , dzis trzeba sie troszke zaangazowac w prace (troszke tzn nie mam na mysli wlazenia w d... - bo to calkiem inna sprawa) a jezeli komus nie pasuje praca to mozna sie zawsze zwolnic !!! to nie jest PRL - owski socjalizm ze mamy nakaz pracy !!! Mamy wolny rynek , a wolny rynek rzadzi sie swoimi , ciezko zrozumialymi prawami a przede wszystkim : maksymalizacja zyskow i minimalizacja kosztow i tak to dzis dziala w kazdej firmie nie tylko FOBOS !!! ...ps a jezeli chcecie lajtowo pracowac to na "panstwowke" uderzac , tam jest lighty !!! :) pozdrwiam i glowa do gory ludki !! idzie wiosna !!! :))))
2
zeeeppp 2016-04-02 13:06:23
hmmm .... to tylko swiadczy o tych Paniach w takim razie ... :))
2
wesoły 2016-04-07 19:22:49
romków tam nie lubią ;)
pracownik 2016-04-25 23:53:25
Uwaga!Góral znowu wyrwał grubaske,znowu zacznie żerowanie jak na byłej!
5
zuzanna 2016-06-04 01:01:08
witam, chciałabym się dowiedzieć czy ktoś się orientuje jak wygląda praca na stanowisku asystent kontroli jakości? jaka pensja
Była 2016-07-04 18:16:37
A co się dzieje teraz z kierowniczkiem Leszkiem bo ostatnio widziałam ogłoszenie, że poszukują kierownika produkcji ? Czyżby wyleciał ?
3
realistka 2016-09-03 13:06:18
Najwięcej informacji uzyskasz umawiając się na rozmowę - nikt nie wciśnie Ci zasłyszanych opinii.
romek 2016-09-04 20:46:04
A wiadomo jakich zarobków może sie spodziewać doradca klienta? Pewnie dorzucają jeszcze do tego socjale.
Zostaw swoją opinię o Fobos Invest Sp. z o.o. - Sztum
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fobos Invest Sp. z o.o.