Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-24 15:25:39 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Fobos Invest - Sztum. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
były pracownik - 2011-03-29 14:39:29 odpowiedz | cytuj
Ale jaja znowu usunęli ponad 200 wpisów - pewnie planują nową rekrutację i boją się że nie będzie zgłoszeń. Czyżby szukali nowych informatyków , a może produkcja ma braki ? hahaha - współczuję . Dobrze że tam mnie już NIE MA !!!
Cześć laski ! - 2011-03-30 19:31:38 odpowiedz | cytuj
Głowę daję sobie uciąć ,że to pan (specjalnie z małej litery) logistyk i informatyk ( usunięte przez administratora ) macza w tym palce.Większego ( usunięte przez administratora )nie znam.Niedługo chyba będzie sam pracował.Zwalnia albo przez niego ludzie się zwalniają.A oczkami potrafi świecić ,że tak dobrze u niego w dziale.Tyle,że zapomina powiedzieć,że pracuje się od 7 rano do bólu.Niedawno do 3:30.Szok. ( usunięte przez administratora ) w Fobosie.Amen.
:-)) - 2011-03-31 21:08:48 odpowiedz | cytuj
Znam tą firmę bardzo dobrze! obecnie jestem pracownikiem SANEPIDU,tak że już nie mogę się doczekać! hehehehehe
nerw!!!! - 2011-04-02 16:49:55 odpowiedz | cytuj
Grafik temat tabu!!!!!
nerw 2 - 2011-04-02 20:44:02 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) niech sobie wsadzą ten grafik,układany z dnia na dzień! Zaplanujesz sobie człowieku dzień! i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego! Co my [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robokopy jakieś na( usunięte przez administratora )???????????
taki układaniec - 2011-04-04 22:51:35 odpowiedz | cytuj
To już wam opowiem kto tak miesza, w krótkim sloganie : ( usunięte przez administratora ) witaminki przede wszystkim ma wypijesz takie 2 i masz komplet :) Wierszyk zapożyczony z filmu Bareji
Gruby - 2011-04-05 10:11:48 odpowiedz | cytuj
Taki układańcu! nie mam pojęcia o co Ci chodzi? z tą wiśnią?
Albo ja nie kumaty! albo Ty bredzisz już od tej roboty w Fobo! hahaha
leszek - 2011-04-05 16:20:31 odpowiedz | cytuj
Wiec niestety a moze i stety jestes nie kumaty. Kazdy glebiej wtajemniczony doskonale wie o co chodzi. Meczy mnie pytanie, co z tym sanepidem? albo moze i inspekcje pracy trzeba poprosic o pomoc? ale nie taka ( usunięte przez administratora ) ludzie, uciekajmy stad..
mix - 2011-04-07 21:54:26 odpowiedz | cytuj
wracająć do grafiku !z niczym sie nie licza w ciagu tyg. mozesz pociagnąc 3 zm, a co tam kogo to interesuje aby sztuka sie zgadzała,albo zeby czarnejdziury nie było!!!co to kogo interesuje ze ktoś ma soje swoje plany!!!zawsze tzeba sobie odmawiac bo Fobo zawsze fobo......masakra
kon polski - 2011-04-10 11:29:00 odpowiedz | cytuj
Co sie stalo? ?????? gdzie wszystkie wpisy? ???? jednak wisienka sie postaral, bo jak to mowia wisnia jest wisnia te witaminki ma ;)
pracownik ?? - 2011-04-11 10:05:40 odpowiedz | cytuj
Nie polecam -( usunięte przez administratora ) dowidzenia już Cię nie potrzebujemy nie dajcie się nabrać - z boku macie Oceniono 217 razy - i tak jak ktoś napisał - same negatywy i TAK TAM JEST - UWAŻAJCIE - zostańcie tam gdzie pracujecie
pracownik???????????? - 2011-04-12 12:47:54 odpowiedz | cytuj
To firma? to obóz! który niszczy psychicznie!!!!!!! a idzcie w cholere z tym zakładem! i z tymi ludzmi!
JUZ NIE PRACOWNIK - 2011-04-12 15:23:12 odpowiedz | cytuj
NIE POLECAM - NIE ZACHĘCAM I NIE PROPONUJE !!!!!! SZKODA NERWÓW I ZDROWIA - DO ŻADNEGO DZIAŁU !!!!!!!
kaśka 123 - 2011-04-12 21:28:56 odpowiedz | cytuj
no to żle jest to już widać po wpisach a jak z zarobkami ? na produkcji
anonim - 2011-04-13 14:43:05 odpowiedz | cytuj
Takie zarobki ze aż nie wiemy co z pieniędzmi robić ;-) a teraz każde wyjście i pierdniecie gdzieś jest zapisywane hahahaha bez kitu jak ktoś u góry napisał to nie praca a oboz ;-) te grafiki śmieszne i wszystko śmieszne
zuza;1 - 2011-04-14 18:34:03 odpowiedz | cytuj
to wkońcu pochwalcie sie zarobkami na produkcji ,chyba wysokie jak nikt nie chce napisać ?
Do Zuzy - 2011-04-15 19:39:11 odpowiedz | cytuj
Zuza jakie wysokie? hahahaha jak będziesz orać cały miesiąc codziennie,skacząc jak małpa po zmianach,bo grafik codziennie inny! to wyciągniesz te 1500,ale jak roboty nie ma to siedzisz na wolnym,czekasz na telefon! i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz!
żenada,,,,,,,,,,,, - 2011-04-16 19:46:09 odpowiedz | cytuj
do kitu z tym zakładem - zarobisz taaaaaaaaaaa naharujesz się to TAK TAK ale zarobki śmiechu warte ..............
zuza123 - 2011-04-22 20:36:51 odpowiedz | cytuj
A jak jest z badaniami sanepid,kto płaci jak się dostanę do pracy?
czarnyaniol - 2011-04-25 09:52:15 odpowiedz | cytuj
placisz sama i nie zwracaja kosztow musisz sama wylozyc na to, zwracaja jedynie osobom ktore maja umowy o prace i robia badania okresowe.( usunięte przez administratora )..Pozdrowionka
KAJTEK - 2011-05-01 17:44:25 odpowiedz | cytuj
Dla nowicjuszy instrukcja - patrzymy na prawą górną stronę i co widzimy ??? :) 220 ocen tego zakładu - wszystkie to negatywy - które zostały usunięte w celu zwerbowania tych, którzy jeszcze nie wiedzą co się tam dzieje .............................
SZWAGIER KOLASKA - 2011-05-20 09:45:57 odpowiedz | cytuj
SIEMA SIEMA - NIC NIE DOPISUJCIE BO TYLKO SZKODA NERWÓW !!!!!!! STRATA CZASU I TYLE !!!!!!!!!!! NIC SIE NIE ZMIENIŁO I NIC SIĘ NIE ZMIENI !!!!!!!!!
Kolo - 2011-05-31 18:10:24 odpowiedz | cytuj
Ale klimy już obowiązkowe! inaczej 2 tysiące grzywny! hahahaha
Naraszcie!
Zainteresowana - 2011-06-01 10:05:15 odpowiedz | cytuj
Niech ktoś napisze może ile jest zmian w tej firmie, ile godzin dziennie się pracuje i ile się zarabia.. bo jak czytałam do tej pory to mało kto chce o tym pisać.. sama chcę pracować w tej firmie... więc czekam na odpowiedz weekendy pracujące czy wolne?
x