MENARD POLSKA Sp.zoo

Warszawa

Opinie o MENARD POLSKA Sp.zoo

oszuśći 2015-01-15 07:16
Sprostowanie do komentarza Bart-takich rzeczy sie nie pisze na forum,tu mają się znajdować opinie na temat firmy!A Maćiek sie zwolnił sam i to nawet po miesiącu od zaistniałej sytuacji z aktualnym Dyrektorem.A szfagier -jego zachowanie i wypowiedzi pozostawie bez komentarza ,bo w stosunku co do jego osoby to brak słów!To dobry chłopaczyna ,ale czesto szybciej mówi jak myśli,nie obraźając jego osoby.Ale takimi wpisami ktoś mu moze zaszkodzić.Słynne powiedzenie mówi-co było i nie jest nie pisze się w rejestr!Z pełnym szacunkiem dla Ciebie Bart.
1
kleszcz 2015-01-18 10:10
Rzadko wypowiadam się na takich posto-forach ,ale te wypowiedzi jednak skłoniły mnie ku temu. Jeśli chodzi o zatrudnianych inżynierów ... wątpie żeby pracownicy fizyczni mieli wgląd w to czy budowa wychodzi na plus czy na minus, w związku z tym nie rozumiem określenia pseudoinżynier. Skoro firma z roku na rok realizuje coraz więcej budów ( w tym roku ponad 100 ), znaczy że wychodzi na plus ... czyli Ci inżynierowie dają radę. Po drugie jeśli firma daje możliwość wykazania się młodym ludziom , zamiast zatrudniać starych inżynierów to wydaje mi się jak najbardziej na plus. Firma inwestuje w szkolenia dla pracowników co jest rzadkością na polskim rynku i daje możliwość rozwoju. Odnośnie dni zjazdowych się zgodzę, powinno się tego dnia krócej pracować , natomiast kwestia BHP wydaje mi się na dobrym poziomie ( chyba że pracownik nie ma oleju w głowie ).
2
śmiech 2015-01-19 14:02
Zgadzam się z "kleszcz" inżynierowie zatrudniani są młodzi, dostają szanse rozwoju i to jest bardzo dobre, ponieważ w szkole tego nauczyć się nie mogli czego uczą się w menardzie, ale jeśli weźmiemy pod uwagę stronę pracowników to już inna bajka, ludzie są szantażowani i bez jakich kolwiek praw, kierownicy maja swoich pupili których klepią po plecach aby tylko meldowali na kolegów z pracy i tak po kilku latach bycia operatorem (dobrym) nagle kujesz pale po 12-14h dziennie, praca nie mniej niż 12h dziennie za ta sama stawkę bez nadgodzin. wystarczy jeden sprzeciw i od razu dostajesz ripostę typu " na twoje miejsce jest 100 innych, jest duże bezrobocie, jak ci się nie podoba wypier" 300h ciężkiej pracy w miesięcy i jesteś leń ;)ktoś chce być inżynierem niech wali śmiało innym odradzam, szkoda życia i nerwów.
5
oszuśći 2015-01-19 20:14
Odpowiedz na kleszcz - Otóż czemu użyłem słowa pseudoinz,a to dlatego że Ci inz sami swoim zachowaniem i brakiem kultury, sie kreują na pseudoinz.Oszukiwanie pracowników,zastraszanie,ucinanie godzin bez powodu,pokazywanie swojej wyższości(poprzez nawet nie podanie reki pracownikowi,uważając się za lepszego,co jest dla mnie zupełnie nie zrozumiałe,bo tak naprawde nie rozumiem z czym jest lepszy skoro jest tylko człowiekiem i tak samo jak my może zachorować lub kiedyś umrze),wyzywanie za plecami od lapsów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzików itd...to nie jest zachowanie prawdziwego inż. ..Wydaje mi się że, inź na budowie powinnien być autorytetem, a nie zachowywać się jak jakiś chłoptaś spod bloku.Masz racje że pracownik nie ma wzglądu czy budowa wyszła na plus czy minus,natomiast ja od początku roku 2014 słyszałem co budowe od nich ze budowa wyszła na minus lub źle,a Ty twierdzisz że wychodzą dobrze,wiec to kolejny dowód na to jak kłamią !Uwazasz ze skoro budowy wychodzą na plus to dają rade,w tej kwestii by mozna też długo polemizować,czy to oni dają rade czy pracownicy ?To ze firma daje możliwość przyuczanie się młodym inź to zzależy dla kogo na plus,dla inż owszem,ale dla pracownika napewno nie,bo on odczuwa kazdy jego bład na swojej skórze, ciężką i długą pracą!Odnośnie bhp,podam jeden przykład.Wchodzenie pracowników na palownice w czasie jakiejś awarii lub składaniu maszyny,gdzie tu jest zachowane bhp ?Czy uważasz że szkolenie wysokościowe daje nam jakiekolwiek uprawnienia do wchodzenia na wysokosć ,bo z tego co mi wiadomo to było szkolenie mające na celu nauczýc nas wchodzenia i zabezpieczenia się na wysokośći.Do kazdej tego typu pracy powinien być podnośnik koszowy,co jest rzadkością na budowach.Mozna by długo polemizowć w kwestii bhp i szkoleń ,ale szkoda czasu .Pozdrawiam...
7
gościnnie 2015-01-22 13:29
Pozwolę sobie skomentować odnośnie pracy na wysokości.... nie spodziewaj się "podnośnika koszowego" czy czegoś podobnego na każdej budowie, szkolenie z pracy na wysokości to bardzo rozsądne wyjście, o ile człowiek coś z niego wyniósł.
A właśnie... jaki jest limit wysokości powyżej którego należy założyć uprząż i zabezpieczenie?
Pozdrawiam...
1
Martin 2015-04-04 13:13
Panowie, panowie.....Większych głupot dawno sie czytałem. Po pierwsze, jak w każdej firmie trzeba pracować, a zawsze znajdzie sie grupa narzekaczy którzy niewiele robiąc chcieliby zarabiać miliony: przykładów można podać tyle ze palców u rak by zabrakło ( tak tak Panie J. Panie P. Itd.) Sam pracuje ponad 5 lat, lekko nie jest ale wynagrodzenia są całkiem ok, wypłata około 3500 - 4000 na rękę, do tego premia kwartalna, czasami 1000 a czasami 3000, bony na święta min. 1000 do tego delegacje kilka stowek. Zdarza sie ze czasami trafia sie jakiś INZ idiota, tak chyba jest wszędzie. Ogólnie polecam, a jak ktoś ma jakieś zarzuty to niech idzie z nimi do prezesa!
1
:) 2015-04-10 11:38
Teraz by sie przydalo dźwignąć kazdemu po minimum 2zl podniesc kilometrowke do 0,8 bo za 3500 w delegacji to trochę lipa... Jesc nie dadza kupujesz za swoje ucinają co mozliwe, kup paliwo... Dzięki Panie J. I panie D.
31
xgy 2015-04-18 10:54
Firma plywa w kasie, ale ludzią nie dadzą zarobic... 3500 za poświęcony czas firmie to trochę za Malo... My przecież zyjemy ta firma oddajemy swój cenny czas który niestety szybko przemija... Polecam prace u kierownika centrum da sie zarobic, wysilek jaki sie wklada w prace jest przez niego bardzo dobrze wynagrodzony... Nie rozumie tez czemu u jednego sie da a u drugiego nie albo ze u jednego jest śniadanie obiad i kolacja a u drugiego nie? Jak glownie to ma miejsce na południu zostajesz na weekend w hotelu bo masz za daleko żeby wracac do domu to nie masz nawet śniadania nie wspominajac o obiedzie... Poludnie jest ogólnie najgorsze bo kierownicy cwaniacy jak jestes na budowie to jestes wporzadku a tylko wyjdziesz za bramę to "wkoncu pojechaly te nieroby" obiecują kilometrowke itd( jak sie u nich jest) a potem nic nie ma... Dzwonisz do nich o godziny czy żeby zapytac o cokolwiek to jest arogandzki... Ogólnie śmieją sie z wszystkich tylko oni znaja sie na robocie itd wiele wiele moglbym tak wymieniac wiec POLUDNIE odradzam 100%... Centrum w miarę ok... O północ oprucz tego ze jest kilku inz. Nieogarniętych do których dzwonisz a maja ciebie gdzieś.. (W) to ok, da sie zarobic socjal w firmie ogólnie ok ubrania są pelen zus...
23
Mirko 2015-05-18 10:33
Orientuje się ktoś jak tam budowy na ten rok ?Bo narazie to Lipa,miało być pare fajnych budów pod drogi i narazie cisza.....
7
:-) :-) :-) :-) :-) 2015-07-04 20:01
Nie czas na narzekanie trzeba tez dac cos od siebie a nie zwalac na innych
3
nowy 2015-07-05 17:26
popieram,prawda!
3
zdzichu 2015-07-25 20:37
Rekrutacja a ty zawsze sprawdzasz formularze rekrutacyjne firm z twojej okolicy czy tylko wtedy kiedy w menardzie brakuje ludzi do pracy?? Ciekawy tez jestem kto usuwa prawdziwe opinie o firmie z tego forum? (usunięte przez administratora) Po co nam forum gdzie są tylko opinie pisane przez biuro??
18
Operator P**** 2015-07-27 14:31
(usunięte przez administratora) Do wszystkich nowych pracownikow: Menard nie jest złą firmą, mozna dość dobrze zarobić i wiele sie nauczyć, ale trzeba uważać bo kilka osób psuje cała atmosferę nie mając zbyt wiele wiedzy technicznej! Spotkania firmowe to porażka i sianie propagandy, tylko na tych w styczniu jest ciekawie, kto był ten wie o co chodzi hehe...
3
Nikt ważny 2015-07-29 09:26
Prawda jest taka że na rynku pracy niewiele jest firm które dają możliwośći rozwoju zawodowego i finansowego,Menard należy do tych niewielu firm.Pisze to bo zwiedziłem pare firm w poszukiwaniu lepszej pracy,finansów i podejścia do pracownika.Otóż bardzo niemile się zaskoczyłem ,wszędzie płacą grosze,żadnych szkoleń,żadnych dodatkowych kursów a wymagania jakby Ci płacili minimum z 6 tys...i te przedmiotowe podejśćie do człowieka....Menard teraz zlikwidował bank godzin ,co daje duży plus,mogli by jeszcze zmienić te stawki z 10+10 na normalne 20 zł,wtedy i nadgodziny by były normalnie płacone,ale i tak w porównaniu do firm typu Skanska,Strabag itd...to Menard naprawdę jest dobrą firmą...
Pan D***** 2015-10-22 21:49
Po wielkiej propagandzie sprzed kilku miesięcy nie ma śladu.. Znowu zabiera się dojazdówki i ucina delegacje za śniadania. I co "gosik" daje grupa Soiletanche Freyssinet, jak i tak operatorzy są niepewni swojego losu. A dyrekcja zamiast zająć się rozwiazywaniem PRAWDZIWY|CH problemów, szuka dziury w całym.... Żenada... A szansę rozwoju ma ten kto jest "mierny ale wierny"!
1
rd 2015-11-16 14:01
Byłem u nich na rozmowie i trochę mnie rozbroili. kazali sami mi dzwonić się dowiadywać. Cóż jeżeli to taka duża firma a na przysłowiowy jeden telefon ich nie stać żeby oddzwonić i poinformować o wyniku rekrutacji to jest to conajmniej niestosowne. lepiej że nie pracuje dla nich bo jeśli jest takie podejście do człowieka to dziękuję. cenie sobie swoje zdrowie psychiczne.
9
Pan D***** 2015-11-23 20:43
Jola, a w jakim dziale pracujesz że tyle wiesz o strukturze firmy Menard?
1
xd 2015-12-08 00:24
Awans??? Pewnie... musisz mieć bajere i nawijać dobrze makaron na uszy... Jestes pompiarzem(bez pojęcia) ale masz bajere i kierownik promuje cię na majstra... Hehehe wszystcy wiedza o kim mowa... Stajesz sie pseudo majstrem i jestes nim niby na budowie w malborku dajesz ciala (po raz kolejny) i w nagrodę po raz kolejny jedziesz do Niemiec... Moze jakas rotacja??? Dobre są tez smartfony dla GRUPY 1 i GRUPY 2 :) mamy 7 Grudnia panowie a nie mamy ubrań zimowych... Toć to szok ale metry trzeba robić i nie żadko ponadnadgodziny...
14
Jaco 2016-02-10 21:29
Jakis czas temu byłem na rozmowie w Menard na stanowisko majstra budowy. Troche byłem zaskoczony bo rekrutujący, (usunięte przez administratora) udaje ze sie zna na sprzęcie i maszynach ale niestety, niewiedza az wychodziła uszami. (usunięte przez administratora) I jeszcze ta propozycja, majster za pare groszy. Na szczęście znalazłem prace w duńskiej konkurencji, lepsze zarobki i atmosfera wydaje mi sie bardziej ludzka, (usunięte przez administratora)
19
yxi 2016-03-08 12:14
Gienio a coś Ty jest za figura ? (usunięte przez administratora)
5
Benek 2016-06-17 18:19
Witam Panowie.Czy ktoś mógłby mi powiedzieć od jakich stawek zaczyna się w Menardzie pracę jako operator pompy,koparki,ładowarki czy palownicy i jak wygląda socjal? Pozdrawiam
4
3ed 2016-06-18 12:38
@idoen no to zazwyczaj wlasnie idzie w parze..teraz widze ze spawaczy- ślusarzy poszukuja do pracy wazna jest umiejętność samodzielnego wykonania prostych konstrukcji stalowych według rysunków technicznych staranność i dokładność
1
wujek 2016-12-08 19:38
Nepotyzm i kolesiostwo.
18
Pawik 2017-01-17 11:43
Mam rozmowę rekrutacyjną na stanowisko spawacza i mam pytanie. Jak przebiega sama rozmowa? Na jakie zarobki mogę liczyć?
1
Paweł L. 2017-02-13 20:38
Nie polecam... O wszystko trzeba walczyć, brak rodzinnej atmosfery :(
9
Paweł 2017-02-25 09:19
Mam złożyć cv na stanowisko logistyka , słyszałem że to dobra firma. Może ktoś podpowiedzieć jak przebiega rekrutacja? Jakie zarobki wyciąga sie na tym stanowisku ? Jaka jest atmosfera w firmie? Z góry dziękuje.
Weronika 2017-02-28 15:23
@Paweł L., co masz na myśli? Możesz powiedzieć o tym coś więcej?
janek 2017-03-17 07:22
Opinie w 100% słuszna. Nic dodać nic ująć.
2
Weronika 2017-03-17 11:33
@janek, jesteś pracownikiem? Co możesz powiedzieć o pozytywach pracy?
ferdek 2017-03-17 20:41
Pozytywy tej pracy? A to są takie? Robisz wszystko za wszysdkich w błocie deszczu albo upale a stafki jak w biedronce na kasie. Jak nie wyrobisz z 300 godzin to nie zarobisz. Bódowy w całym kraju i często co 3 dni jazda na inną. Niektórym białym kaskom tylko układy i kolesiostwo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chroni bo dawno już by wylecieli. Fizoli do roboty w firmie jest ze 30 % a reszta białe kaski i biuro. Jeśli nawet kiedyś było tu dobrze to już nie bedzie. dawniej z kelera ludzie przechodzili a teraz co? W drugą stronę będą przechodzic pewnie. I gdzie te pozytywy pytam?
12
Weronika 2017-03-20 10:35
@ferdek, dziękuję w takim razie za Twoją opinię.
Praktykant 2017-04-18 08:31
Coś się zmieniło w MP, czy nadal rządzi i miesza "finansowy"? Super sprawa gdy zabrał się za pouczanie projektantów - z Oddziały Centrum od razu odeszli najlepsi! Gratulemy poszanowania pracowników ;)
19
jelooo 2017-04-18 22:09
Prawda. Panu trzeba polać
1
dur 2017-04-18 22:15
Nic
1
bolo 2017-04-18 22:21
Jak się spotkamy stawiam kielich. Strzał w 10. A finansowy strzela z ucha klucznikowi wiec jest nie do ruszenia.
9
dla odmiany 2017-04-22 18:48
.... dla odmiany opinia obecnego pracownika. Rzadko tu bywam ale jak rozumiem większość "optymistycznych" wpisów pochodzi od byłych pracowników. Stare Polskie przysłowie brzmi "Szanuj Szefa swego bo możesz mieć gorszego". Żle się wypowiadacie - czyli trafiliście lepiej i tego wam gratuluję!!! Przysłowie się wam nie spełniło - rozumiem, że o obecnym pracodawcy też się wypowiadacie na GoWork.
Przepracowałem w budowlance wiele lat w małych i średnich firmach oraz korporacji. MP jest moim 6 lub 7 pracodawcą. Życie nauczyło mnie, że ta branża jest specyficzną - zależy na czym komu zależy. Jeśli ktoś chce pracować w pobliżu rodzinnego domu to nich zatrudni się w małej (lokalnej) firmie, jeżeli komuś nie przeszkadzają wyjazdy ale ceni sobie spokój w pracy przy mniejszych zarobkach - niech pracuje w średniej firmie (takiej jak MP) a jeżeli komuś zależy tylko na kasie proponuję korporację - duża wypłata, same wyjazdy, brak życia prywatnego i człowiek nie ma żadnej wartości dla innych (nie znasz dnia kiedy cię zwolnią z byle powodu).
Wszystkim "optymistom" życzę pracy w korporacji podczas kryzysu w budowlance - ja to przeżyłem i dziękuję za taki niepokój o przyszłość każdego dnia. W trakcie ostatniego kryzysu nie zostałem zwolniony - zacząłem prace na kolejnej budowie (za co do dziś jestem wdzięczny byłemu Pracodawcy - umiał mnie docenić). Wielu moich kolegów i koleżanek nie miało tego szczęścia.
Dzisiaj lata doświadczeń pozwalają mi piąć się po szczeblach kariery działu finansowego - w porównaniu do innych firm w Menard "wiedza = zarobki" a nie "wiedza = dodatkowe obowiązki". Jeśli "optymiści" tego nie doświadczyliście - to tylko wasza wina bo słabo negocjowaliście swoje umowy / podwyżki.
POZDRAWIAM TYCH WSZYSTKICH, KTÓRZY NIE UMIEJĄ SIĘ ZE MNĄ ZGODZIĆ :) :) :)
WIĘCEJ WIARY "OPTYMIŚCI" BO W PRZYSZŁOŚCI MOŻEMY RAZEM PRACOWAĆ :) :) :)
BUDOWLANKA TO "MAŁA RODZINA" - WSZYSCY WSZYSTKICH ZNAJĄ !!!
4
Cezary 2017-04-23 13:34
MENARD jest moim miejscem pracy od dawna, jestem ogólnie z pracy zadowolony. Branża budowlana jest specyficzna, dodam, że jest czasami trudno ale jak ktoś to lubi.
Tictac 2017-04-27 12:10
Dzięki za wasze opinie. Ułatwiło mi to podjęcie decyzji, że zostaje w Keller. Miałem propozycję przejścia do Menard ale muszę jednak odmówić.
10
Sfefin 2017-04-29 15:05
Czy jest źle czy to tylko upust złości niektórych pracowników? Jak wszędzie tak i w tej firmie znajdzie się kilka osób, które sieją ferment żeby przeszkadzać.
1
ogór 2017-05-01 13:46
Zgadza się, niektórzy pracownicy sięją ferment na forum ale to ci z góry firmy a nie z dołu. Firmę na forum muszą ładnie zachwalać bo rąk do pracy nie ma a nowi pracownicy nie pędzą do tego dobrobytu drzwiami i oknami mimo że powinni bo na start ludzie z pierwszej łapanki i bez uprawnień dostaną tu stawkę jak niektórzy starzy pracownicy. Dla młodych majstrów bez praktyki i bez pojęcia też mamy wiele miejsc do obsadzenia, zatrudnianie was idzie nam wyjątkowo dobrze. Zgodze się też częściowo z finansowym "spokój w pracy przy mniejszych zarobkach - w średniej firmie (takiej jak MP)" - mniejsze zarobki w menardzie tak ale gdzie ten spokój w pracy? A same wyjazdy, brak życia rodzinnego i człowiek bez żadnej wartości to nie w manardzie a w innych korporacjach? Widzę że w menardzie wiedza = zarobki hehe, a to ciekawe... Szczególnie widać to przy nowych pracownikach. A co finansowy można tu negocjować przy tych "urzędowych" stawkach godzinowych? Ale masz rację z tą "Małą rodziną", wszędzie sami bracia i siostry, wszyscy wszystkich znają...
13
Weronika 2017-05-04 08:48
@Cezary to dobrze, że jesteś zadowolony. A na jakim stanowisku pracujesz? Atmosfera czy ogólne warunki pracy różnią się od siebie w zależności od obejmowanego stanowiska. Co Ci się najbardziej podoba w pracy w MENARD POLSKA Sp.zoo? Z czego jesteś najbardziej zadowolony?
Mariusz 2017-05-18 01:06
Weronika?! Czemu wybiórczo zaczepiasz o odpowiedz Pana Cezarego, a nie na przykład Pana Tictaka, którego de facto dobrze znamy i pozdrawiamy :)))) Każdy powinien uczyć się na błędach i jeżeli już ktoś Ci płaci za moderowanie na forum to raczej powinnaś się dowiedzieć dlaczego pracownik pozostał u konkurencji i nie przeszedł pomimotak świetnej propozycji. Niestety, w MP kolorowo nie jest - albo jesteś na topie albo jesteś popychadłem. Błędy na budowie popełniane przez młodą kadrę odbijają się na pensji pracowników, 250-300 godzin w miesiącu to norma i się pytam, gdzie jest PIP??? Zaczynamy prace o 7 rano po całonocnej podróży z drugiego końca polski - a podobno ISO wprowadzamy - i się pytam gdzie jest PRAWDZIWE BHP? Kierownik Projektu z Centrum nie szanuje ludzi, promuje lizusostwo i donosicielstwo - czy ktoś mu coś zrobi, NIE bo ponoć ma zyski na kontraktach - a dla sekty tylko to się liczy :( Może Weronika takie argumenty już są dla Ciebie wystarczające aby się zastanowić!? Pisać można wiele, ale MP jeszcze jest moim chlebodawcą, może będzie lepiej - czekamy wszyscy! Pozdrawiam kierowników - tych rzeczowych i normalnych, a reszcie - cytując Tuwima - nie powiem nawet "Pies Cię je***, bo to mezalians byłby dla psa" Tak, tak - uważacie nas za roboli - ale niektórzy i poezję czytają do poduszki...
15
Zuzia 2017-05-18 11:42
Podoba mi się praca w budownictwie, mam spore doświadczenie nabyte w firmie budującej duże osiedle. Zobaczyłam, że firma ma sporą ofertę prac to może potrzebują kogoś w biurze do kontroli kosztów budowy i nie tylko. Bieżące zamawianie towarów na budowę.
baranek 2017-05-24 12:08
Hahaha. Jakoś nie słyszalem żeby najlepsi projektanci odeszli z oddziału centrum. Według mnie to odeszli Ci, co psuli atmosferę.
Domini 2017-05-25 01:13
Taki jest właśnie szacunek Menard do byłych pracowników - oczernianie, zwalanie winy (bo Go, Jej już nie ma), pokazywanie pseudo wyższości, pojmowanie działań aby były pracownik nie podjął pracy u konkurencji. Tylko zapomina się, ze Ci byli pracownicy przez lata tworzyli firmę, rozwijali ją i dawali z sienbie wszystko! Trzymaj się aza, powodzenia dda
13
Pawik 2017-06-18 09:07
Niestety firmy budowlane cechuje bardzo duża rotacja pracowników i to z różnych powodów, bardzo często z winy pracownika. Taka to specyficzna działalność.
Antypawik 2017-06-24 22:25
Równie często z winy pracodawcy.
3
Janek 2017-06-25 13:26
Czy MENARD POLSKA nie ma zupełnie nowych ofert pracy? Słyszałem sporo dobrego a interesuje mnie praca majstra budowy lub kontrolera kosztów. Jeśli ktoś słyszał coś bardzo proszę podzielić się wiedzą na forum.
Marek 2017-07-16 21:58
Nie polecam...
1
Jarecki 2017-07-25 18:13
@Marek Dlaczego piszesz takie zdania, na jakiej podstawie opierasz swoją opinię. Najłatwiej kogoś oskarżyć.
Zostaw swoją opinię o MENARD POLSKA Sp.zoo - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MENARD POLSKA Sp.zoo