brak logo

P.W. ROLTEX Sp. z o.o.

Sulechów

Opinie o P.W. ROLTEX Sp. z o.o.

admin 2015-07-27 12:40
Nowi użytkownicy forum sprawdzają opinie o pracodawcy przed podjęciem pracy. Pomóż im podjąć decyzję i napisz kilka słów o firmie P.W. ROLTEX Sp. z o.o..
6
gość 2016-05-13 14:02
Firmy nie polecam, firma rodzinna sterowana odgórnie przez prezesa. Krzyki, mobbing, wyrzucanie z zebrań jest tam na porządku dziennym, duża rotacja w kadrze, jako ich klient, nie mam na dzień dzisiejszy z kim tam rozmawiać, jakość średnia, z terminami bardzo słabo dość że nie dotrzymane to brak rzetelnej odpowiedzi kiedy zlecenie zostanie wykonane.
12
Anonim 2017-02-18 00:31
Firma do bani- prezes to furiat i despota. Ludzi traktuje jak ... brak terminowości i precyzji. Ogólnie fuuuu.
5
x 2017-02-24 10:38
Pracowałem tam - nigdy więcej ... Ludzie ogólnie fajni ale "Prezesik" to jakieś nieporozumienie - kłamie jak mu pasuje. Nie wywiązuje się z umowy i potrafi tylko krzyczeć.
3
Anonim X 2017-05-11 22:48
Zdecydowanie nie polecam. Krzyki, rodzinna firma. Duża rotacja w kadrze. Brak szacunku...
2
Xyz 2017-06-05 23:11
Nie polecam tej firmy. Ludzie są tam bardzo źle traktowani.
1
Xyz 2017-06-05 23:12
Masz rację.
A 2017-06-27 17:13
Nie polecam.
1
emil 2017-06-30 12:19
sam sobie zaprzeczasz, to co jest do bani - prezes czy firma?? Firme widzialem i prezesa tez, .. .kilka lat temu. FIRMA jak nowa a prezes rozmowny i kulturalny. To jak - nie pytac nam o prace?
xxccc 2017-08-01 10:03
Moja współpraca zakończyła się pomyślnie bez krzyków ,awantur uważam ,że jeśli podchodzi się do Prezesa z otwartością i szczerością wszystko uda się załatwić korzystnie . Fajni ludzie pracują
1
BBBB 2017-09-14 15:51
polecam , fajni ludzie pracują
nawet za zgodą prezesa można wykonać coś dla siebie jeśli zapytałem ile mam zapłacić usłyszałem ,że to w ramach prezentu
1
Rem. 2017-09-14 15:55
Dokonałem kilku zakupów w tej firmie i nigdy nie miałem problemów. Wszystkie ustalone wcześniej warunki zostały spełnione. Polecam!
1
sł.sie 2017-09-19 15:47
Współpracę z firmą "P.W. ROLTEX Sp. z o.o." oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.
xxxxx 2017-09-20 18:43
chyba firmy ci się pomyliły. ludzie może i fajni tylko z prezesem coś nie tak. pracowników ma za nic, mobbing to codzienność, zmuszanie do nadgodzin i nie płacenie za nie, wiec nie wiem co tu można polecać. opinia o firmie w okolicy taka super, że nikt nie chce tam do pracy przyjść bo wiedzą co się tam dzieje.
Zostaw swoją opinię o P.W. ROLTEX Sp. z o.o. - Sulechów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. ROLTEX Sp. z o.o.