brak logo

P.W. ROLTEX Sp. z o.o.

Sulechów

Opinie o P.W. ROLTEX Sp. z o.o.

admin 2015-07-27 12:40
Nowi użytkownicy forum sprawdzają opinie o pracodawcy przed podjęciem pracy. Pomóż im podjąć decyzję i napisz kilka słów o firmie P.W. ROLTEX Sp. z o.o..
6
gość 2016-05-13 14:02
Firmy nie polecam, firma rodzinna sterowana odgórnie przez prezesa. Krzyki, mobbing, wyrzucanie z zebrań jest tam na porządku dziennym, duża rotacja w kadrze, jako ich klient, nie mam na dzień dzisiejszy z kim tam rozmawiać, jakość średnia, z terminami bardzo słabo dość że nie dotrzymane to brak rzetelnej odpowiedzi kiedy zlecenie zostanie wykonane.
11
Anonim 2017-02-18 00:31
Firma do bani- prezes to furiat i despota. Ludzi traktuje jak ... brak terminowości i precyzji. Ogólnie fuuuu.
4
x 2017-02-24 10:38
Pracowałem tam - nigdy więcej ... Ludzie ogólnie fajni ale "Prezesik" to jakieś nieporozumienie - kłamie jak mu pasuje. Nie wywiązuje się z umowy i potrafi tylko krzyczeć.
2
Anonim X 2017-05-11 22:48
Zdecydowanie nie polecam. Krzyki, rodzinna firma. Duża rotacja w kadrze. Brak szacunku...
1
Xyz 2017-06-05 23:11
Nie polecam tej firmy. Ludzie są tam bardzo źle traktowani.
Xyz 2017-06-05 23:12
Masz rację.
A 2017-06-27 17:13
Nie polecam.
emil 2017-06-30 12:19
sam sobie zaprzeczasz, to co jest do bani - prezes czy firma?? Firme widzialem i prezesa tez, .. .kilka lat temu. FIRMA jak nowa a prezes rozmowny i kulturalny. To jak - nie pytac nam o prace?
Zostaw swoją opinię o P.W. ROLTEX Sp. z o.o. - Sulechów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. ROLTEX Sp. z o.o.