Hoist Polska sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Hoist Polska sp. z o.o.

No Gods No Masters 2016-10-24 22:20
Widzę, że Hoist (i nie tylko) straszliwie pragnie, by dyskusja przeniosła się z Goworka gdzieś indziej, np do dobrze pozycjonowanego bloga na Wordpress'ie. Tam wasze żądania cenzury co najwyżej doczekają się odpowiedzi (jeśli w ogóle) w postaci pewnego obraźliwego gestu.
Jak tylko skończę kilka spraw biorę się za tworzenie dedykowanej strony, chcieliście to macie.
3
Bitner 2016-10-30 15:37
Były pracownik Mocno wkurzony hoistowymi praktykami? Nie dziwię się..
1
Nick 2016-10-31 13:10
taa jasne :D na cc 2100zł brutto :D
2
Rick 2016-10-31 13:12
Przedawnione nie znaczy nie istniejące. Pożyczyłeś cudze pieniądze to masz je oddać, nie ważne kiedy.
Pracownik na szczęście były 2016-11-08 21:55
W sumie forum może być ciekawe.. Pozostaje czekać :-) Koszmar działu HR...
:-) 2016-11-08 21:56
Głupie pytanie.. Pewnie u was pracuje i stąd wie o rotacji :-)
1
do nick 2016-11-12 16:51
czy ktoś pracuje na cc czy na innym stanowisku operacyjnym zarabia podobne marne grosze, więc nie pisz że w innych działach zarabia się kokosy bo w to nie uwierzę, bo nie mieliby dużej rotacji pracowników.
1
Zadowolony pracownik 2016-11-13 22:11
Od pół roku firma nie rekrutuje pracowników i kompletnie nie mam pojęcia skąd te wszystkie posty wszystkowiedzących ludzi. A może najlepiej zapytać u źródła? Owszem, zdarzają się rekrutacje ale w ciągu ostatniego półrocza, przyszło może z 10 osób. Informacje o rotacji są przesadzone. Pracownicy w większości sami znajdują nowe prace i odchodzą, chyba, że ktoś jest leserem, to go zwalniają.
Za robotę się trzeba brać drodzy "postowicze". Oczekujecie awansów a średnia pracy pracownika na stanowiskach w firmie to rok, góra półtora ( oczywiście tych niższego szczeble ). To jak? Po roku chcecie być liderem, kierownikiem a może dyrektorem? Bez wiedzy, doświadczenia, ile chcecie zarabiać? 3000-4000 brutto, a może netto? Zlitujcie się! Piszcie sobie blogi, twórzcie strony, przecież każdego da się znaleźć, zwłaszcza jak będą to informacje, które podlegają ściganiu. Przecież nikt nikomu niczego nie zabrania. Frustrujcie się na umór!
3
były pracownik 2016-11-17 07:53
tak tak a świstak siedzi i zawija w sreberka liderów wyciągniętych z kapelusza;-)
1
tgbnhy 2016-12-01 16:20
Hoist to po angielsku taki wysięgnik z hakiem, który jest zamontowany na ciężarówce i pozwala automatycznie, z kabiny kierowcy, wciągnąć na platformę ciężarówki kontener. Skąd u was taka dziwna nazwa?
The Best 2016-12-11 10:42
Jeśli nawet dyrektorzy uciekają to wiedz że coś się dzieje :-) czekam na dalsze wypociny HRowców... Coś ostatnio sporo osób ucieka z ujsta.. Wiem wiem coś się wymyśli i napisze a jak się nie wymyśli to się usunie wpis... Pozdrowienia dla mistrzów żenady :-)
6
Mycha 2017-01-11 20:30
No no konkurencja nie śpi
Bbbbb 2017-01-11 21:44
?..
biuro.delta@onet.eu 2017-01-23 09:36
typowa oszukańska firma podaje numery telefonów i nie ma pana żeby przez ponad godzinę nikt nie odebrał
haha 2017-01-30 23:40
czyli znów im księgowy uciekł do innej firmy?
Duża mają rotację pewnie przez niskie zarobki .
To jest chyba 3 lub 4 albo 5 rekrutacja na to stanowisko od czasu fuzji.
Przychodzą dla doświadczenia i idą dalej.
Batbas 2017-02-08 09:42
Księgowi tam znikają szybciej niż uchodźcy w Niemczech :-) chyba że mają tam armię księgowych :-)
anna40 2017-02-08 20:17
Jestem zaproszona na rozmowę. Martwi mnie ta opinia. Możesz powiedzieć o co chodzi. Nie wiem czy czas marnować.
byly 2017-02-16 19:37
po odejciu starych dyrektorow i polowy ludzi moze byc tylko gorzej
2
Ciekawy 2017-02-24 09:28
O co chodzi z tymi naborami na terenowych na całą Polskę. Pojawiają się od dwóch lat. Ta firma naprawdę istnieje, czy to zwykły "krzak"?
nieciekawy 2017-03-02 08:23
to, że do Ciebie nie dzwonią to nie znaczy, że to krzak... z tego co jest mi wiadome to w terenie pracuje kilkadziesiąt osób
Red head 2017-04-03 12:58
Czy firma działa jeszcze?
dwaplustrzy 2017-04-27 17:19
ledwo, ledwo. Na razie zwalniają ludzi z najdłuższym stażem, ale kto wie co będzie dalej...
9
Blue head 2017-05-05 14:46
Nie, ukrywa się przed Tobą!
2
rownasiepiec 2017-05-05 14:49
Ci z najdłuższym stażem okazali się nielojalni niestety. Normalnym jest chyba fakt, ze zwalnia się pieniaczy i niezadowolonych z wszystkiego ludzi.
3
mpsz 2017-05-06 13:10
W czym się przejawiała owa nielojalność, można coś więcej?
rownasiepiec 2017-05-09 16:00
Średnio!
1
fedelein 2017-05-10 14:11
najstarsi a przynajmniej duża części tak wylądowali w jednej firmie wiec nielojalność jak najbardziej... Dlka HOIST to nawet lepiej kombinatorów juz nie ma
sceptyk 2017-05-11 11:03
Jak korporacja długa i szeroka, tak pleni się korpotrawomowa. Pewnego dnia pracownik z długim stażem nagle okazuje się dla firmy niewygodny.
A dlaczego niewygodny, ktoś zapyta. Aby to wytłumaczyć, należy zrozumieć kim jest pracownik z długim stażem.
Jest to osoba z dużym doświadczeniem i często znająca firmę od podszewki. Taki pracownik nie czuje obaw w artykułowaniu swoich oczekiwań co do uposażenia, stawia sprawę jasno - chce więcej zarabiać. Taki pracownik zaczyna domagać się bardziej ambitnych zadań, awansów. Taki pracownik nie obawia się wyrażać swoich opinii co do poprawności procesów, zmian, relacji pracowniczych ale i oceny przełożonych.
Problemem zaczyna być sytuacja, gdy pracodawca uznaje że nie chce, nie potrafi bądź obawia się sprostać oczekiwaniom etatowca. Dodatkowo czarę goryczy przelewa moment, gdy ocena pracownika jest sprzeczna z mniemaniem o sobie pracodawcy/przełożonego.
Nagle osoba z długim stażem okazuje się roszczeniowa, brakuje jej motywacji - bądź o zgrozo, demotywuje pozostałych pracowników, wykazuje słabe zaangażowanie w życie korporacji, wypala się, jest konfliktowa, czy jak wcześniej wspomniano: stała się nielojalna, wykazuje pieniactwo i wręcz chroniczne niezadowolenie.
Pracownik przestał być trybem szczurzego pędu, stał się niesubordynowany i niewygodny... pada decyzja o jego pozbyciu się.
10
HCP303 2017-05-11 17:27
Nie przepadam za management'em Hoista i ich pomysłami na motywację i zarządzanie zespołem, ale nie należy też przesadzać w drugą stronę. Miejcie trochę dystansu do samych siebie, wy tu naprawdę nie wymyślacie nowego leku na AIDS, nie projektujecie rakiet do F-16, ani nie budujecie dla Intercity następców Pendolino; wasze korpo to stosunkowo prosta i lekka, bardzo powtarzalna robota, może jakościowo nieco lepiej stojąca od pozostałych podobnych tzw g...noprac w innych call-centrach. Zatrudniają tu nie żadnych geniuszy, ani gwiazdy windykacji, tylko dobrze sformatowanych szaraczków, wyszkolonych dokładnie w tym, co tu się wykonuje i ani milimetra zdolniejszych, bo i po co. Prawdziwa windykacja, przed duże "W", to nie jest żadna natrętna żebranina przez telefon spraw za 3000, tylko zespół zupełnie innych działań i zupełnie inne (większe) salda, za które skostniała organizacja , wszystko wrzucająca w powtarzalny proces, nigdy nie będzie w stanie się skutecznie zabrać.
Prawda jest taka, że każdego z was łatwo zastąpić, Hoist ma w czym wybierać, do pracy w masowej windykacji nie potrzeba specjalnych uprawnień, nadzwyczajnego zdrowia i cech psychomotorycznych, kilku lat aplikacji etc, bez obrazy, ale do większości waszych stanowisk można zatrudnić zaprogramowaną małpę. "Starszy specjalista" od nawijania w słuchawkę, czy "Lider" to żadna kariera, nie miejcie złudzeń, co więcej, długotrwałe ugrzęźnięcie w takiej pracy to bardzo groźna pułapka i jeśli nie będziecie mieć jakiegoś sensownego pomysłu na siebie, to w wypadku zmiany polityki, podpadnięcia, czy 2-3 słabszych miesięcy z rzędu będziecie po pewnym czasie BAAARDZO BIEDNI, poważnie. Co, to takie fajne, być starym prykiem w wieku circa 40, co tak jak małolaci na studiach, nawija 100 rozmów dziennie żeby wyprosić oddanie 500 zł, no super, normalnie praca marzeń, prawda? Wiecie jak to wygląda w CV? Tak, macie rację, wyjątkowo nędznie. Wyciągnijcie wnioski i nie użalajcie się nad sobą, bo to żałosne.
15
obecny 2017-05-11 19:48
kombinatorów i nierobów( byłych dyr)
minaj 2017-05-15 14:10
dokładnie masz na myśli osoby z konkurencji?
obecny 2017-05-15 19:24
akurat nie.
czasy Hoista za rządów dykrektorów którzy odeszli do konkurencji były akurat najlepszym okresem pracy w tej firmie-niestety czas ten się zakończył:(
2
Ja 2017-05-17 18:22
Skąd takie bzdurne informacje
zamknackw 2017-06-07 20:32
pracujecie tam na open space?
ppapapapapapa 2017-06-15 14:37
o czym piszesz??!!! jak Kalemu ukraść krowę to ok ale jak Kali ukraść krowę to już be???!! jak się podbierało pracowników z konkurencjo to było cacy ale jak odeszli sami z firmy to są już nielojalni??!! ciekawa dlaczego podjęli taką decyzję? pozostawiam pod osąd bardziej nie związanych z firmą
mulatmulat 2017-07-14 16:28
w tej firmie są tacy pracownicy może dobrze zarabiają ale jeżeli jedna osoba dzwoni w sprawie ugody spłaty zadłużenia ja się zgadzam przez 3 miesiące spłacam po 50 zł a dziś dzwonią że im to za mało
Marta 2017-07-20 12:20
@Ja rozumiem, że nie zgadzasz się z wypowiedzią @dwaplustrzy - 2017-04-27 17:19. Dużo osób szuka tutaj informacji na temat Hoist Polska jako potencjalnego pracodawcy, dlatego ważne by pojawiające się opinie były merytoryczne i zgodne z prawdą. Możesz powiedzieć, jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę? Co doradziłbyś osobom, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w Hoist Polska?
Paweł 2017-08-01 11:16
żeby lepiej nie zastanawiały się nad tym i szukały pracy gdzieś indziej. Gorzej niż w Hoiście na pewno nie będzie.
2
QQmore 2017-08-22 19:48
Niesamowicie merytoryczna odpowiedź ! Pracowałem w firmach, w których było o wiele gorzej. Miłego dnia :)
1
ldkjf 2017-09-08 09:25
tam nedznie placa, zastanowcie sie czy chcecie tam utknac
2
Gienia 2017-09-14 18:56
Nędzna płaca czyli ile? 2000 brutto?
Marta 2017-09-18 10:17
@QQmore @Paweł a jeśli chodzi o konkretne informacje o pracy w Hoist Polska? Widzę, że macie różną opinię na temat tego pracodawcy. Czy może ona wynikać z pracy w różnych działach firmy? Sama ocena warunków zatrudnienia też może być mocno zależna od dotychczasowych doświadczeń. A co możecie powiedzieć o samej pracy? W jakich godzinach się odbywa? Jak wygląda typowy dzień? Czy można liczyć na możliwość pracy zdalnej, czy też elastycznych godzin?
Witkacy 2017-09-18 14:32
Pracuje nieco ponad 2 lata i wg mojej subiektywnej oceny - nie jest zle, takie poprawne "ok". Jest kilka minusow, o ktorch tez powiem.

+ bardzo fajna atmosfera, brak przesadnej wynioslosci osob na stanowiskach managerskich
+ fajna lokalizacja i przyjemna przestrzen do pracy
+ sporo wspolpracy z zagranica (oczywiscie, zalezy w jakim dziale pracujesz i co robisz, na CC rzecz jasna tej opcji nie masz)
+/- stawki dosc rozne, na CC na przyklad zarobi sie wiecej niz u konkurencji przy znacznie mniejszych "zapierdzielu" ale co dziwne i troche smutne, na stanowiskach bardziej specjalistycznych kasa jest odczuwalnie mniejsza niz srednia rynkowa. Nie wiem z czego to wynika... tak wiec znow - zalezy w jakim dziale jestes i co robisz
+ PARKING! dla niektorych to moze malo istotne ale jesli pracowalo sie w miejscu gdzie za Chiny nie bylo jak auta zotawic, to ilosc miejsca tutaj jest po prostu ogromnym ulatwieniem

- srednia perspektywa rozwoju w Polsce. Jezeli dobrze znasz angielski i pracujesz w innym dziale niz typowe CC albo backoffice, masz szanse np na awans "za granice" ale w typowo korporacyjnych dzialach szanse na rozowoj oceniam srednio, takie 6,5/10
- pensje dla specjalistow
- malo przydatnych szkolen
- brak sklepu itp. udogodnien. Przyjezdzaja raz dziennie kanapki i jest jedno strasznie slabe Bistro na terenie stadjonu ale ponad to nic... co czasem utrudnia zycie
5
kalisz1234@vp.pl 2017-09-27 19:53
ile zarabia doradca terenowy ? Jakie narzędzia :)
Marta 2017-09-28 10:19
@Witkacy bardzo szczegółowo opisujesz warunki pracy w firmie. Myślę, że dla wielu osób myślących o pracy w Hoist Polska Twój wpis będzie bardzo pomocny. Wspominasz o współpracy z zagranicą. Rozumiem więc, że do pracy na części ze stanowisk konieczna jest znajomość języka obcego. Czy w związku z tym można liczyć na organizowane w pracy kursy językowe, tak by podnieść poziom swoich umiejętności?
Lila 2017-09-28 10:40
Witam,
@Witkacy piszesz o słabych pensjach czyli jakich np w dziale korespondencji na początek na ile można liczyć?
Dzięki za odpowiedź
Witkacy 2017-10-01 13:53
Angielski jest bardzo mile widziany, bo to język którym posługujemy się przy jakiejkolwiek współpracy z zagranicznymi częściami Hoista. Na pewno łatwiej o awans znając ten język bardzo dobrze. Jeżeli chodzi o naukę, są lekcje angielskiego, osobiście nie uczęszczam więc nie znam cen itd. natomiast odbiór 'jakości' jest z tego co mi wiadomo pozytywny. Nie słyszałem nic o innych językach więc jest chyba tylko angielski.

Co do pensji, to nie chciałbym strzelać dokładnych kwot, bo mógłbym kogoś wprowadzić w błąd i zaszkodzić niechcący. Mogę natomiast powiedzieć, że chyba na każdym stanowisku są widełki, więc opłaca się pogadać i zaznaczać, że jest się otwartym na negocjacje (w przypadku jak się człowiek przestrzeli z kwotą)

W terenie narzędzia standardowe jak laptop, auto (seaty wiem, że są), tel i tablet (w sumie tablet spoko sprawa, bo ponoć wygodniej się pracuje w ten sposób, pewnie kwestia przyzwyczajenia itd.)

Tak w sumie myślę, że firma jest patrząc na całość uczciwie - ok, można się sporo nauczyć w normalnej atmosferze, troche mniej tej korpo-gonitwy niż w dużo większych firmach na naszym wrocławskim rynku. Ja nie żałuje, że tu przyszedłem.

Tak z perspektywy kogoś innego kto ma porównanie - znajomi którzy przyszli z konkurencji (dużej firmy na K... ;) ) trochę narzekają na brak poukładania w procesach, za to na plus zaliczają sensowną (czyli nie za dużą) ilość roboty w porównaniu z nawałem zadań w ex firmie.

Catwoman 2017-10-05 12:36
Na stanowisku nie może być widelek płacowych.. Nadal się nie nauczyli.. Żenada.. jeżeli jeden specjalista zarabia 2000 to jego kolega na tym samym stanowisku nie może mieć mniej ani więcej.. Dobre praktyki się kłaniają..
2
Dariusz XYZ. 2017-10-06 09:12
Nie do końca się z tym zgadzam, każdy jest inny i dysponuje różnym umiejętnościami ponad te oczekiwane przez pracodawce. Jeżeli poza tym, co potrzebne jest do wykonywania pracy na danym stanowisku, np znamy jeszcze dodatkowy język, potrafimy coś co w dłużym horyzoncie czasowym może się okazać przydatne, pomoże w rozwoju itd. to mamy pełne prawo negocjować (w granicach rozsądku i widełek) wyższej płacy. To nie jest jak za komuny, wszystkim po równo w ramach źle pojętej sprawiedliwości społecznej.
2
aaa 2017-10-09 15:28
Witam, znalazłem ogłoszenie Doradca Terenowy - jest tu ktoś co napisze - ile netto + premie można wyciągnąć (oczywiście realnie, nie jestem cudotwórcą) - czy są plany, ile wizyt itp. z góry dziekuję
Zostaw swoją opinię o Hoist Polska sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hoist Polska sp. z o.o.