Hoist Polska sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Hoist Polska sp. z o.o.

nick 2016-09-01 18:49
kokosow to sie raczej nie spodziewaj
3
dawny pracownik 2016-09-03 21:21
Hoist to typowy taki kołchoz windykacyjny z marnymi zarobkami. Zero rozwoju, nepotyzm, taki folwark pańszczyźniany bez szans na rozwój czy awans a zwłaszcza poziomy. Dobry na początek dla studentów a potem trzeba szukać gdzie indziej. Praca u nich jest tak na przeczekanie.
10
Zażenowana/Zażenowany 2016-09-11 01:22
Błagam!!! nie publikujcie postów pod różnymi nick-ami jako firma, bo jest to żenujące. Lepiej będzie, jak odpowiecie jako firma, a nie bzdurna postać. No i przede wszystkim nie usuwajcie komentarzy, bo według mnie jeśli coś się pojawia a potem znika, musi być prawdą.

P.S. Jesteście dobrą firmą i dobrym pracodawcą. Szkoda psuć swoją renomę przez śmieszne posty.
3
werdwe 2016-09-15 22:57
tam ludzie zarabiają mniej więcej 2 tyś zł netto
biednie
1
marekk5 2016-09-27 17:09
Macie może jakieś informacje, czy w obecnej chwili prowadzona jest rekrutacja do CC?
Agata 2016-10-07 00:02
Hej
Czy słyszeliście może, czy firma prowadzi lub kiedy planuje prowadzić rekrutacje na negocjatora telefonicznego?
Dzień dobry,

Pani Agato w tej chwili nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko Inspektora. ds Negocjacji (Negocjator Telefoniczny), proszę śledzić naszą stronę internetową www.http://hoistfinance.pl/kariera/, gdzie zamieszczane są wszystkie nasze aktualne oferty pracy.

Pozdrawiam serdecznie :)
3
Polak 2016-10-13 06:44
No następna firma która skupuje przedawnione długi!!!! Już raz z taką wygrałem, też z Wrocławia -banda oszustów, ale i za nich się wezmą.
1
Belmondo 2016-10-13 11:47
Jakbyś płacił na bieżąco swoje zadłużenie, to takich firm by nie było. Btw. "Polaku" to jest profil do wymiany informacji a propos rekrutacji i pracy w firmie a nie ściana płaczu i wyrzutu frustracji!
4
fonrijg 2016-10-13 15:43
Hahah, za ciebie się wezmą nierobie. Dlugi się spłaca, a nie liczy na przedawnienie.
2
do kolender 2016-10-17 17:16
Słuchaj to jest dziwne, że ciągle szukają księgowego. Od kilku lat w tym dziale jest nie zła rotacja powód pewnie jest prosty albo dużo pracy i małe zarobki plus nieciekawa atmosfera. Co do zarobków, nie wierzę w to, że dają tam zastępcy księgowego 2900 bo nie mieliby takiej rotacji ludzi. Pewnie dają 2900 brutto znając polskie modele januszów biznesu. Inna osoba napisała, że praca jest tam nie zła bo umowa o pracę i jakaś tam stabilizacja? To dlaczego w tej firmie jest duża rotacja? Albo kasowo słabo albo też atmofera nie za ciekawa.
1
abc 2016-10-19 18:22
podaj tego emaila jestem ciekawy twojej współpracy z chęcią się odezwę
Hoist Polska sp. z o.o. 2016-10-20 15:43 [pracodawca]
Dzień dobry,

Użytkowniku "do kolender" skąd posiadasz wiedzę o rotacji w dziale księgowości w naszej firmie? Rekrutacje w naszej firmie wynikają z naszego rozwoju, a nie dużej rotacji. Podajesz również nieprawidłowe informację dotyczące wynagrodzenia. Doceniamy wszystkich naszych kandydatów. Dla osób z bardzo dużym doświadczeniem zawodowym wynagrodzenie ustalane jest indywidualnie.

Pozdrawiamy serdecznie.
4
Jack 2016-10-22 13:36
Witam
Na stanowisku windykatora terenowego to odradzam, zarobki nie najgorsze, ale praca ponad 12godz. dziennie, ciągła gonitwa i niezadowolenie przełożonych.
5
qwer 2016-10-23 18:17
Widać że dział personalny się odzywa, czyli boją się, że pewne informacje rozejdą się po mieście. Pracowałem u Państwa. Podzielę się z moimi postrzeżeniami. Wynagrodzenia są nędzne, rozwoju nie ma. Ja przyjmując się do was do pracy miałem wynagrodzenie takie same jak reszta pracowników, gdzie nie było mowy o jakichkolwiek negocjacjach. U was w pracy liczy efektywność, brak awansów wewnętrznych, wyrabianie normy dla premii dla kierowników działu, a zwykły szeregowy pracownik w waszej firmie jest nikim. W tej firmie jest duża rotacja i nie za ciekawa atmosfera wśród pracowników. Liczą się pracownicy bierni, mierni i wierni. Państwa firma jest dobra na start dla studentów dla zdobycia doświadczenia, a potem trzeba wiać gdzie indziej, niż dawać się wykorzystywać. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w rekrutowaniu ciągle nowych pracowników. Parafrazując słynnego poetę kochajcie obecnych pracowników bo tak szybko odchodzą.
8
No Gods No Masters 2016-10-24 22:20
Widzę, że Hoist (i nie tylko) straszliwie pragnie, by dyskusja przeniosła się z Goworka gdzieś indziej, np do dobrze pozycjonowanego bloga na Wordpress'ie. Tam wasze żądania cenzury co najwyżej doczekają się odpowiedzi (jeśli w ogóle) w postaci pewnego obraźliwego gestu.
Jak tylko skończę kilka spraw biorę się za tworzenie dedykowanej strony, chcieliście to macie.
1
Bitner 2016-10-30 15:37
Były pracownik Mocno wkurzony hoistowymi praktykami? Nie dziwię się..
1
Nick 2016-10-31 13:10
taa jasne :D na cc 2100zł brutto :D
1
Rick 2016-10-31 13:12
Przedawnione nie znaczy nie istniejące. Pożyczyłeś cudze pieniądze to masz je oddać, nie ważne kiedy.
Pracownik na szczęście były 2016-11-08 21:55
W sumie forum może być ciekawe.. Pozostaje czekać :-) Koszmar działu HR...
:-) 2016-11-08 21:56
Głupie pytanie.. Pewnie u was pracuje i stąd wie o rotacji :-)
1
do nick 2016-11-12 16:51
czy ktoś pracuje na cc czy na innym stanowisku operacyjnym zarabia podobne marne grosze, więc nie pisz że w innych działach zarabia się kokosy bo w to nie uwierzę, bo nie mieliby dużej rotacji pracowników.
1
Zadowolony pracownik 2016-11-13 22:11
Od pół roku firma nie rekrutuje pracowników i kompletnie nie mam pojęcia skąd te wszystkie posty wszystkowiedzących ludzi. A może najlepiej zapytać u źródła? Owszem, zdarzają się rekrutacje ale w ciągu ostatniego półrocza, przyszło może z 10 osób. Informacje o rotacji są przesadzone. Pracownicy w większości sami znajdują nowe prace i odchodzą, chyba, że ktoś jest leserem, to go zwalniają.
Za robotę się trzeba brać drodzy "postowicze". Oczekujecie awansów a średnia pracy pracownika na stanowiskach w firmie to rok, góra półtora ( oczywiście tych niższego szczeble ). To jak? Po roku chcecie być liderem, kierownikiem a może dyrektorem? Bez wiedzy, doświadczenia, ile chcecie zarabiać? 3000-4000 brutto, a może netto? Zlitujcie się! Piszcie sobie blogi, twórzcie strony, przecież każdego da się znaleźć, zwłaszcza jak będą to informacje, które podlegają ściganiu. Przecież nikt nikomu niczego nie zabrania. Frustrujcie się na umór!
3
były pracownik 2016-11-17 07:53
tak tak a świstak siedzi i zawija w sreberka liderów wyciągniętych z kapelusza;-)
1
tgbnhy 2016-12-01 16:20
Hoist to po angielsku taki wysięgnik z hakiem, który jest zamontowany na ciężarówce i pozwala automatycznie, z kabiny kierowcy, wciągnąć na platformę ciężarówki kontener. Skąd u was taka dziwna nazwa?
The Best 2016-12-11 10:42
Jeśli nawet dyrektorzy uciekają to wiedz że coś się dzieje :-) czekam na dalsze wypociny HRowców... Coś ostatnio sporo osób ucieka z ujsta.. Wiem wiem coś się wymyśli i napisze a jak się nie wymyśli to się usunie wpis... Pozdrowienia dla mistrzów żenady :-)
6
Mycha 2017-01-11 20:30
No no konkurencja nie śpi
Bbbbb 2017-01-11 21:44
?..
biuro.delta@onet.eu 2017-01-23 09:36
typowa oszukańska firma podaje numery telefonów i nie ma pana żeby przez ponad godzinę nikt nie odebrał
haha 2017-01-30 23:40
czyli znów im księgowy uciekł do innej firmy?
Duża mają rotację pewnie przez niskie zarobki .
To jest chyba 3 lub 4 albo 5 rekrutacja na to stanowisko od czasu fuzji.
Przychodzą dla doświadczenia i idą dalej.
Batbas 2017-02-08 09:42
Księgowi tam znikają szybciej niż uchodźcy w Niemczech :-) chyba że mają tam armię księgowych :-)
anna40 2017-02-08 20:17
Jestem zaproszona na rozmowę. Martwi mnie ta opinia. Możesz powiedzieć o co chodzi. Nie wiem czy czas marnować.
byly 2017-02-16 19:37
po odejciu starych dyrektorow i polowy ludzi moze byc tylko gorzej
2
Ciekawy 2017-02-24 09:28
O co chodzi z tymi naborami na terenowych na całą Polskę. Pojawiają się od dwóch lat. Ta firma naprawdę istnieje, czy to zwykły "krzak"?
nieciekawy 2017-03-02 08:23
to, że do Ciebie nie dzwonią to nie znaczy, że to krzak... z tego co jest mi wiadome to w terenie pracuje kilkadziesiąt osób
Red head 2017-04-03 12:58
Czy firma działa jeszcze?
dwaplustrzy 2017-04-27 17:19
ledwo, ledwo. Na razie zwalniają ludzi z najdłuższym stażem, ale kto wie co będzie dalej...
8
Blue head 2017-05-05 14:46
Nie, ukrywa się przed Tobą!
2
rownasiepiec 2017-05-05 14:49
Ci z najdłuższym stażem okazali się nielojalni niestety. Normalnym jest chyba fakt, ze zwalnia się pieniaczy i niezadowolonych z wszystkiego ludzi.
3
mpsz 2017-05-06 13:10
W czym się przejawiała owa nielojalność, można coś więcej?
rownasiepiec 2017-05-09 16:00
Średnio!
1
fedelein 2017-05-10 14:11
najstarsi a przynajmniej duża części tak wylądowali w jednej firmie wiec nielojalność jak najbardziej... Dlka HOIST to nawet lepiej kombinatorów juz nie ma
sceptyk 2017-05-11 11:03
Jak korporacja długa i szeroka, tak pleni się korpotrawomowa. Pewnego dnia pracownik z długim stażem nagle okazuje się dla firmy niewygodny.
A dlaczego niewygodny, ktoś zapyta. Aby to wytłumaczyć, należy zrozumieć kim jest pracownik z długim stażem.
Jest to osoba z dużym doświadczeniem i często znająca firmę od podszewki. Taki pracownik nie czuje obaw w artykułowaniu swoich oczekiwań co do uposażenia, stawia sprawę jasno - chce więcej zarabiać. Taki pracownik zaczyna domagać się bardziej ambitnych zadań, awansów. Taki pracownik nie obawia się wyrażać swoich opinii co do poprawności procesów, zmian, relacji pracowniczych ale i oceny przełożonych.
Problemem zaczyna być sytuacja, gdy pracodawca uznaje że nie chce, nie potrafi bądź obawia się sprostać oczekiwaniom etatowca. Dodatkowo czarę goryczy przelewa moment, gdy ocena pracownika jest sprzeczna z mniemaniem o sobie pracodawcy/przełożonego.
Nagle osoba z długim stażem okazuje się roszczeniowa, brakuje jej motywacji - bądź o zgrozo, demotywuje pozostałych pracowników, wykazuje słabe zaangażowanie w życie korporacji, wypala się, jest konfliktowa, czy jak wcześniej wspomniano: stała się nielojalna, wykazuje pieniactwo i wręcz chroniczne niezadowolenie.
Pracownik przestał być trybem szczurzego pędu, stał się niesubordynowany i niewygodny... pada decyzja o jego pozbyciu się.
8
HCP303 2017-05-11 17:27
Nie przepadam za management'em Hoista i ich pomysłami na motywację i zarządzanie zespołem, ale nie należy też przesadzać w drugą stronę. Miejcie trochę dystansu do samych siebie, wy tu naprawdę nie wymyślacie nowego leku na AIDS, nie projektujecie rakiet do F-16, ani nie budujecie dla Intercity następców Pendolino; wasze korpo to stosunkowo prosta i lekka, bardzo powtarzalna robota, może jakościowo nieco lepiej stojąca od pozostałych podobnych tzw g...noprac w innych call-centrach. Zatrudniają tu nie żadnych geniuszy, ani gwiazdy windykacji, tylko dobrze sformatowanych szaraczków, wyszkolonych dokładnie w tym, co tu się wykonuje i ani milimetra zdolniejszych, bo i po co. Prawdziwa windykacja, przed duże "W", to nie jest żadna natrętna żebranina przez telefon spraw za 3000, tylko zespół zupełnie innych działań i zupełnie inne (większe) salda, za które skostniała organizacja , wszystko wrzucająca w powtarzalny proces, nigdy nie będzie w stanie się skutecznie zabrać.
Prawda jest taka, że każdego z was łatwo zastąpić, Hoist ma w czym wybierać, do pracy w masowej windykacji nie potrzeba specjalnych uprawnień, nadzwyczajnego zdrowia i cech psychomotorycznych, kilku lat aplikacji etc, bez obrazy, ale do większości waszych stanowisk można zatrudnić zaprogramowaną małpę. "Starszy specjalista" od nawijania w słuchawkę, czy "Lider" to żadna kariera, nie miejcie złudzeń, co więcej, długotrwałe ugrzęźnięcie w takiej pracy to bardzo groźna pułapka i jeśli nie będziecie mieć jakiegoś sensownego pomysłu na siebie, to w wypadku zmiany polityki, podpadnięcia, czy 2-3 słabszych miesięcy z rzędu będziecie po pewnym czasie BAAARDZO BIEDNI, poważnie. Co, to takie fajne, być starym prykiem w wieku circa 40, co tak jak małolaci na studiach, nawija 100 rozmów dziennie żeby wyprosić oddanie 500 zł, no super, normalnie praca marzeń, prawda? Wiecie jak to wygląda w CV? Tak, macie rację, wyjątkowo nędznie. Wyciągnijcie wnioski i nie użalajcie się nad sobą, bo to żałosne.
10
obecny 2017-05-11 19:48
kombinatorów i nierobów( byłych dyr)
minaj 2017-05-15 14:10
dokładnie masz na myśli osoby z konkurencji?
obecny 2017-05-15 19:24
akurat nie.
czasy Hoista za rządów dykrektorów którzy odeszli do konkurencji były akurat najlepszym okresem pracy w tej firmie-niestety czas ten się zakończył:(
1
Ja 2017-05-17 18:22
Skąd takie bzdurne informacje
zamknackw 2017-06-07 20:32
pracujecie tam na open space?
ppapapapapapa 2017-06-15 14:37
o czym piszesz??!!! jak Kalemu ukraść krowę to ok ale jak Kali ukraść krowę to już be???!! jak się podbierało pracowników z konkurencjo to było cacy ale jak odeszli sami z firmy to są już nielojalni??!! ciekawa dlaczego podjęli taką decyzję? pozostawiam pod osąd bardziej nie związanych z firmą
Zostaw swoją opinię o Hoist Polska sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hoist Polska sp. z o.o.