Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zem Ełk

Pracowałeś w firmie Zem Ełk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2011-04-17 18:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZEM EŁK [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za najniższą krajową przebrane ręce i puste kieszenie omijajcie szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2011-06-08 21:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
forum robi sie ciekawsze zgodnie z ustaleniami namawiajmy jak najwięc osób do pisania tutaj. ZEM tylko firma atmosferę prasy psują ludzie, a najgorszy jest kierownik i jego przydupas dyrektor, a może to jest odwrotnie:)
zdjecie uzytkownika
leopard - 2011-06-19 18:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A cieszcie się, że prace macie, jeżeli chodzi o "resztę"to macie taką instytucję jak PIP w Elblągu!...reszta należy do was Ludzie.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2011-06-26 22:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się ze wszystkimi opiniami!!!
Bród smród i puste kieszenie!!!Mam nadzieję że moje dni w tej firmie są policzone!Ludzie omijajcie tą "firmę" z daleka praca 3-y zmianowa za 1000-1200 na rękę masakra!!!
zdjecie uzytkownika
a_yol - 2011-09-30 13:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
" Na drodze sadowej ludzie sa zdani na siebie" - zwolniłeś się licząc na odprawy, a teraz wylewasz żale w imię sprawiedliwości.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-04 11:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mojego przedmowcy: Nie zwolniłem sie choc bardzo tego załuje...Ci co zrobili to otrzymali nalezne im odprawy(wiadomosc potwierdzona) i co najwazniejsze...talony swiąteczne.Sąd był w tym przypadku nieugiety..I co ty na to?!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-13 11:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś obecnie w Zem Ełk? Gdzie dokładnie mieści się siedziba firmy? Atmosfera jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Czy firma się rozwija, poszerza działalność na rynki zagraniczne?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 10:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jej nie sądziłem że aż tak źle sie tam dzieje ;/ nigdy nie wiadomo gdzie się trafi Tobie udało się zmienić robotę a ja może dostanę w tej firmie zobaczymy gdzieś pracować trzeba
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-28 18:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trzeba zachrzaniać jak dziki osioł praktycznie wszystkie soboty są pracujące,a pieniędzy później nie można się doprosić ;/ pracujesz na jakimś dziale,a jak dojdziesz do wprawy to Cie przerzucają nie wiadomo gdzie. Dla mnie to chory zakład,mam nadzieję,że szybko znajde coś innego i będę mogła omijać szerokim łukiem ten zakład. NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
heller - 2014-02-21 14:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a musisz prosić o wypłatę? czy wystarczy może jednak poczekać do określonego w umowie terminu...co tydzień przecież nie będą płacić
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-03-07 09:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam że przyjmują teraz do pracy tam, ale tylko na staże. Wie ktoś może coś?CV można składać e-mailem?
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2014-04-30 14:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do hellera: jasne,że o wypłate nie trzeba prosić choć czasem i ta wpływa z poślizgiem,ale pieniądze za soboty przychodzą po dwóch-trzech miesiącach to chyba coś jest nie tak... Nikt nie musi opierać się na opiniach z forum,wiadomo tu każdy anonimowo może napisać co chce,ale popytajcie znajomych którzy tam pracują bądź pracowali,wątpie,że usłyszycie pozytywną opinie na temat tego zakładu...
zdjecie uzytkownika
Norma wyrobiona:) - 2014-05-16 15:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE JEST TAK ŹLE:) ALE JAK KTOS NIE ZNA CO TO FIZYCZNA PRACA NO TO WYBACZ .... BEDZIE GADAC ZE CIEZKO !!!
zdjecie uzytkownika
Zinkui - 2014-05-17 01:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze można narzekać, to niektórzy potrafią najlepiej w życiu. O ile kasę płacą dobrą to praca warta ...
zdjecie uzytkownika
Lancia ;p - 2014-05-29 20:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej pracuję w zemie od paru miesięcy i nie jest tak zle jak piszecie . Wiadome to praca fizyczna ale bez przesady lepsza taka niż żadna proste ;)
Kto chce pracować to będzie a klimat jest różny zależy na jaki dział się trafi .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-16 16:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
A jak jezeli chodzi o zarobki w ZEMie ???? Ile na początek dostajesz ???

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
andżelo - 2014-07-21 17:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa czy dla początkujących czy dla starych ta sama:najnizsza krajowa+ dodatek za stojące ok 70 zł brutto,za tydzień normy ok 36 zł brutto czyli ok 25 zł na rękę. Nie polecam tym którzy chcą pracować ale się nie przepracować.Praca jest taka bo u nas nie ma wyboru.syf totalny.traktuja ludzi jak raboty,upał i mdleją i nic i nikt tym się nie interesuje.Coraz gorzej maja ze znalezieniem ludzi bo kto raz juz tam był nie chce wracać.Chyba że nóż na gardle...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zem Ełk
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x