brak logo

Pub Róża

Chorzów

Opinie o Pub Róża

anonim 2011-09-14 22:50:41
NIE IDŹCIE DO PRACY W PARKU W CHORZOWIE \"PUB RÓŻA\" LUB \"GROTA\" [usunięte przez moderatora] to [usunięte przez moderatora], nie wypłaca pieniędzy, bardzo źle się z nim pracuje, praktycznie nie da się tam wytrzymać nerwowo. Praca na wielu stanowiskach ( od kelnerki, barmana, pomocy kuchennej po sprzataczke) z powodu braku pracowników z oszczędności [usunięte przez moderatora] Manipuluje ludźmi, pomiata nimi, a chciwość ma wypisaną na czole. Tworzy złą atmosfere pomiedzy pracownikami, nastawia ich przeciwko sobie. Nawet jesli grupa jest bardzo zgrana. W tej wspaniałej \"firmie\" zainstalowane są kamery by bacznie obserwowac kazdego z pracowników. Nawet gdy [usunięte przez moderatora] nie ma, po powrocie wraca i szczegołowo przegląda nagrania. Jednym słowem odradzam. Okropna praca, najgorsza w moim życiu.
gość 2012-04-14 08:48:50
Dziękuję :-)
Byłam dziś umówiona na rozmowę, ale po tym, co tutaj przeczytałam, na pewno sobie odpuszczę.
Pewnie ktoś pomyśli sobie zaraz ''..Nie można kierować się jedynym wpisem..'' .
Nie sądzę, aby było to kłamstwem. Zresztą dlaczego ktoś na neutralnym forum miałby kłamać?
Znam temat. Moja poprzednia praca opierała się na tych samych 'zasadach' . Z deszczu pod rynnę nie mam zamiaru wpaść.
Może i bym się zdecydowała, ale wizja kończenia pracy o północy, a czasami nawet grupo po, przemawia na nie.
Nie mam prawa jazdy, a i nie będzie miał mnie kto zabierać w tak późnych godzinach. Mieszkam na południu Katowic. A wracanie z Parku Chorzowskiego do łatwych by nie należało, gdybym skończyła pracę po północy.
Raz jeszcze dziękuję za opinię!
niezadowolona 2012-06-11 18:06:03
Miałam tą \"przyjemność\" pracować z tymi [usunięte przez moderatora]" i jego [usunięte przez moderatora] jak i mało...nie płacą -wykorzystują -sieją zament podkładają świnie, jeszcze nigdy nie widziałam pracy w tak beznadziejnej atmosferze, wszystkimi pomiatają i odciągają z wypłat wszystko co możliwe, jedzenie przeterminowane jest na porządku dziennym. Tam jest totalny [usunięte przez moderatora] człowieka przez człowieka..wieczne oskarżenia o kradzież...fatalna atmosfera,lokal nafaszerowany kamerami i podsłuc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i o czym pracownicy nawet nie wiedzą, a wypłat albo nie ma albo wypłacane są w częściach...strzeżcie się...nie idźcie tam...!!!!to nie ma najmniejszego sensu...i tak ci ludzie puszczą Cię z torbami.Poszukuję osób tak samo [usunięte przez moderatora] jak ja.-bo należy coś z tym zrobić!Ja przynajmniej mam taki zamiar.
mikib 2012-12-06 01:28:41
jestem zainteresowany pozwem. proszę o kontakt na priv bogus-michal@wp.pl
Pozdrawiam,
MB
maggi 2013-06-20 19:33:16
Uwaga[usunięte przez moderatora] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez moderatora] - Pub róża restauracja Grota - największemu wrogowi nie polecam...
revolte 2014-04-12 18:17:14
Pracuję w Pubie Róża od ponad roku, jestem bardzo zaskoczona tymi opiniami. Wypłatę dostaje na czas, nikt nie robi mi żadnych problemów jeśli potrzebuję dzień wolny, atmosfera jest jak najbardziej w porządku ;) Chyba mój staż pracy mówi sam za siebie, także pozdrawiam wszystkich hejterów !
1
Wyzyskiwacze 2014-10-25 12:02:06
Witam. Jeśli komuś odpowiada praca z szefostwem aroganckim, bucowatym, dwulicowym i przede wszystkim NIEUCZCIWYM. Jeśli ktoś lubi pracować charytatywnie(nie otrzymywać wynagrodzenia albo tylko jego marną część) na różnych stanowiskach niby jako kelner... Jeśli ktoś lubi być traktowany jako prywatny niewolnik spełniający każde polecenie i być na każde zawołanie...przez ludzi którzy omamią Cię na początku rodzinną atmosferą... NAJGORSZA "PRACA" tzn. WYZYSK W ŻYCIU..Tak ta praca jest dla Ciebie. PS.Komentarz powyżej to chyba córunia pisała
134556 2014-12-02 13:23:48
Rowniez zakonczylam prace w tym pubie. To najgorsze miejsce pracy z jakim mialam doczynienia. Szef karze sie grupie jednoczyc a potem wytyka to nam mowiac, ze tworzymy zwiazki zawodowe. Jest to praca na wielu stanowiskach (tak wiem, ze gastronomia ma to do siebie, ale wtedy placi sie za to odpowiednio)Tutaj dostaje sie 6 zl/ h za prace niewolnika. Szef to najgorsza osoba jaka spotkalam w moim zyciu. Jest osoba bezczelna, wulgarna, mysli, ze jest Panem a my jego sluzacymi. Nie ceni sobie pracownia, przychodzi i DRZE MORDE o byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przepraszam za slownictwo. Po calym dniu ciezkiej pracy i tak bedzie sie darl o byle co. Dlaczego podejmuja swiadomie? ja podjelam ta prace NIESWIADOMIE. Gdyz moge nie dostac papierow, wyplaty itd. Tak mozna sie sprzeciwic, ale nic to nie da. Mozesz sie zwolnic ale wtedy tak jak pisalam nie dostaniesz zadnych papierow, wyplaty. Szef rowniez potrafi krzyczec na pracownika przy klientach, smiac sie z nich. Potrafi robic z ludzi szmaty na oczach innych.
Iwona 2015-04-17 12:01:04
a mnie sie wydaje ,ze ludzie ktozy tam trafiaja nie maja zadnego doswiadczenia w gastronomii i tak naprawde zero checi do pracy. Praca w pubie nie sprowadza sie do ' lania piwa'. Mialam PRZYJEMNOSC pracowac w owych lokalach wlasciwie wszystko bylo BEZ ZARZUTOW!
Naprawde mila atmosfera i wyplaty na czas. Po opiniach widac, ze szefostwo swego czasu zatrudnilo "menagera" ktory sie nie spisal jak nalezy w stosunku do szefostwa jak i personelu a co za tym idzie rowniez gosci! Serdeczne pozdrowienia dla calej zalogi Rozy ;-)) Iwona.
klaus 2015-04-22 20:19:19
Jeśli ktoś chce pracować w gastronomii i krzywi się, że musi sprzątać, pracować do późna i dostaje grosze w stawce godzinowej, to chyba nie wie na co się pisze. To normalne, że jako kelner/barman trzeba( usunięte przez administratora ) za barem, sali, klient to widzi i daje napiwki (dlatego stawka "na godzinę" to sprawa drugorzędna). Normalne jest również sprzątnie lokalu na koniec zmiany. Tylko osoby niemające pojęcia o 'gastro' strofują się o to. Żal...
kamyk 2015-06-13 20:45:49
A to, ze ktos nie dostanie wypłaty to tez jego wina tak?? Oczekujecie, ze osoby maja miec doswiadczenie a gdzie indziej maja je zdobyc? Zastraszanie przez szefa tez jest w nieodlaczna czescia pracy barmana? Smieszne jest to, ze niektorzy tak sie unosza tym, ze ktos nie wie jak to praca w gastronomii, bo ja wiem przeciez najlepiej ;) Ktora osoba juz nie dostaje wynagrodzenia? Ludzie tam sie zmieniaj jak w Macdonaldzie, to juz chyba o czyms swiadczy. Zreszta jak moga sie wypowiadac osoby ktore tam nie pracowaly? A jak myslisz ile napiwkow dostaje barman w parku chorzowskim podczas tygodnia, nie mowie o weekendach. Tak wlasnie widac, jak znasz sie na branzy ;) Mam nadzieje, ze zadna biedna kobietka nie bedzie musiala juz tam pracowac. Pozdrawiam wszystkie swietne barmanki ktore pracowaly tam w obozie pracy!
jsnsnsnz 2015-07-11 11:01:04
co niby maja za uszami?
nsjejjsj 2015-09-05 12:09:33
Mateusz naucz sie czytac ze zrozumieniem ;) tutaj nie chodzi o charakter pracy
raki33 2015-09-18 10:52:32
barz róża to najgorsze miejsce do pracy jako doswiadczony pracownik tej firmy wiem co nieco jeden wielki syf szefostwo kaze sprzatac tylko to co widac szczerze jak bym pracował w sanepidzie juz dawno zamnoł bym ten syf spadajace wszedzie muchy firany i zasłony nie prane nie wiem jaki czas o kuchni nie wypowiadam sie nawet . zatrudniaja kucharke ktora wszystkich wykancza , pracownicy uciekaja z tamtad szybko jak sie da kadra sie zmienia non stop zero szacunku do ludzi muwia o inegracji i ze nie luba syfu a juz od wstepu nastawiaja ludzi przeciwko sobie . kucharka ktora tam pracuje pomiata wszystkimi szefostwo na nia narzeka a dalej ja trzymaja moze warto ja wymienic na kogos młodszego bardziej kreatywnego i kogos kto nie bedzie ludzmi pomiatał jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od podłogi nie raz widziałem jak jej pomoce płaczą po kontach. co jeszcze drogo bardzo dogo czas oczekiwania na potrawy poł godziny długo jak na restauracje gdzie nie ma oblężenia
derek 2016-05-13 16:29:57
i trochę szcześcia oraz uroku osobistego w pracy .
Zostaw swoją opinię o Pub Róża - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pub Róża