brak logo

ATRANS

Łódź

Opinie o ATRANS

Olo 2014-07-17 09:15:46
Zdecydowanie nie polecam. Szefostwo na rozmowie obiecuje złote góry,( usunięte przez administratora )Czepiają się o wszystko, ( usunięte przez administratora ) robota ciężka, sprawdzanie na każdym kroku. Najgorsza firma w jakiej miałem okazję pracować.
1
K. 2014-07-29 09:25:22
Odradzam pracę w tej firmie w Łodzi, ( usunięte przez administratora )
2
Driver 2014-11-14 11:35:34
Nie polecam, atmosfera nie przyjemna, ciągle pretensje o wszystko. (usunięte przez administratora)
zenek 2014-11-20 12:37:26
Panowie firma oglasza sie na biezaco na portalu gratka. o czym to swiadczy sami pomyslcie. ( usunięte przez administratora )Obiecuja nie wiadomo co na poczatku.
Franek 2015-02-24 11:37:40
panowie a o który atrans się rozchodzi, bo ja pracuje w ATRANS (usunięte przez administratora) i robota może i ciężka ale kasa nie najgorsza i jak potrzeba to szeryf zaliczke, żeby wszędzie tak było...
1
Johny 2015-03-10 20:03:47
Właśnie co za baran założył ten wątek i nie określił o którym atansie pisze, do bani z takimi opiniami,
byly pracownik 2015-12-21 17:00:33
Szukają niewolnika na najnizsza a nie pracownika
Arni 2016-05-28 15:58:07
Zachel, to powiedz mi szczerze czemu ciągle jest ogłoszenie a ostatnio nawet się już ratują ukraincami? Pracowałem i wiem jak jest, nie chce mi się rozpisywać bo i tak zaraz będzie to usuniente, Pozdrawiam szefostwo.
Zostaw swoją opinię o ATRANS - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATRANS