brak logo

ATRANS

Łódź

Opinie o ATRANS

Olo 2014-07-17 09:15
Zdecydowanie nie polecam. Szefostwo na rozmowie obiecuje złote góry,( usunięte przez administratora )Czepiają się o wszystko, ( usunięte przez administratora ) robota ciężka, sprawdzanie na każdym kroku. Najgorsza firma w jakiej miałem okazję pracować.
1
K. 2014-07-29 09:25
Odradzam pracę w tej firmie w Łodzi, ( usunięte przez administratora )
2
Driver 2014-11-14 11:35
Nie polecam, atmosfera nie przyjemna, ciągle pretensje o wszystko. (usunięte przez administratora)
zenek 2014-11-20 12:37
Panowie firma oglasza sie na biezaco na portalu gratka. o czym to swiadczy sami pomyslcie. ( usunięte przez administratora )Obiecuja nie wiadomo co na poczatku.
Franek 2015-02-24 11:37
panowie a o który atrans się rozchodzi, bo ja pracuje w ATRANS (usunięte przez administratora) i robota może i ciężka ale kasa nie najgorsza i jak potrzeba to szeryf zaliczke, żeby wszędzie tak było...
1
Johny 2015-03-10 20:03
Właśnie co za baran założył ten wątek i nie określił o którym atansie pisze, do bani z takimi opiniami,
byly pracownik 2015-12-21 17:00
Szukają niewolnika na najnizsza a nie pracownika
Arni 2016-05-28 15:58
Zachel, to powiedz mi szczerze czemu ciągle jest ogłoszenie a ostatnio nawet się już ratują ukraincami? Pracowałem i wiem jak jest, nie chce mi się rozpisywać bo i tak zaraz będzie to usuniente, Pozdrawiam szefostwo.
byly 2017-03-07 21:01
Biedni ukraincy przyjda Bo jakie maja wyjscie.
SamWieszKto 2017-03-07 21:07
Pozwolcie Panowie zarobic bolkowi pierwszy milion euro I idzcie pracowac dla niego. Placi na czas daje zaliczki nowe auta umowe o prace I diety. Niech moc bedzie z wami. Byly pracownik. Robi kabotaze po niemczech.
hej 2017-03-07 21:27
Bolo oglasza sie non stop. Glownie poszukuje panow I panie z ukrainy. Wazne zeby mieli CE Bo bolo ma tabor ktory musi zarabiac tj. Musicie najpierw zarabiac na leasing na paliwo na autostrady na szefa na podatki a jak cos zostaje to zostaje dla pracownika. Wiec zeby temu sprostac musicie pracowac po 15h dziennie. Pauza max 9h. Ladunki bierze skad popadnie. O zjazdach do kraju nie ma mowy. Boze blogoslaw boleslawa.
Zostaw swoją opinię o ATRANS - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATRANS