brak logo

Euro-Med Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Euro-Med Sp. z o.o.

. 2014-08-22 09:20:21
mnie brak słów, za wszystko co się dzieje.szkoda zwykłych pracowników, ale z drugiej strony-szkoda też ludzi zarządzających-bo nie wyciągają wniosków z przeszłości.krótkowzroczność to jednak ciężka choroba.
10
ja 2014-09-02 22:05:31
równia pochyła Szanowni Państwo.takie jest moje zdanie.
wstyd!
4
Agnieszka 2014-09-04 18:15:58
Byłam tam na rozmowie, wypłata żenująca(najniższa krajowa ( usunięte przez administratora )zł), warunki koszmarne 2 zmiany z opcją pracy w nadgodzinach i na dodatek jakaś dyrektor która się spóźnia a mi w ciemnym korytarzu kazali czekać 40 min. Myślę, że opinie mają podstawy. Nie polecam.
6
abc 2014-09-05 20:31:02
Potwierdzam. Ilość obowiązków nieadekwatna do czasu pracy i oczywiście wynagrodzenia, zlecanie zadań na ostatni moment. Wymagania i oczekiwania ogromne, dokładanie obowiązków(często po byłych już pracownikach) to norma- o premii możesz zapomnieć zanim zdążysz o niej pomyśleć. Jak się postawisz- to do widzenia( mamy 20 na twoje miejsce) Tak jak ktoś napisał-rotacja 90%-naprawdę, aż dziwię się, że są jeszcze kandydaci którzy składają swoje podania o pracę. A ponadto- fałsz, obłuda i cynizm. Z pracą w miłej atmosferze nie ma to nic wspólnego.
9
gość 2015-01-15 13:18:41
Ja pracuje od ponad 3 lat. Było raz lepiej, raz gorzej (Kilka razy byłam gotowa złożyć wymówienie). Powoli się wszystko normuje. Zależy też od działu. Zarobki pogorszyły się od tych które były kilka lat wcześniej.
Na dział handlowy nie narzekam, ale proszę PODNIEŚCIE ZAROBKI!!!
Mam stałe godziny pracy pn-pt 8-16.
Ostatnio stwierdziłam, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma.
Stałe godziny, umowa o pracę. Jak już premii nie wyrobie coś tam dodadzą od siebie czasami. Jeżeli jesteś sumienny i wszystkiego jesteś w stanie dopilnować wiesz co należy do Twoich obowiązków to nie będziesz narzekać.
Słyszałam, że gorzej jest w medycznym.
2
ewa 2015-01-29 17:54:10
a mnie interesuje stanowisko dyrektora finansowego, wszystko czego oczkują i napisali w ogłoszeniu to pasuje do moich kwalifikacji ( jestem w stanie zaoferować dużo więcej jeśli chodzi o doświadczenie i kwalifikacje) , jednak zastanawiam się teraz po tych postach czy przypadkiem nie szukać dalej skoro tak lipnie płacą , napiszcie coś w tym temacie .Dzięki ewka :)
gośćgość 2015-02-13 14:05:52
Szach i mat Drodzy Państwo. Brawo dla przedmówcy. Wszystko w temacie.
7
gość 2015-02-23 19:33:53
Ooo znowu posty usunięte, brawo gowork!
5
* 2015-03-02 19:50:42
Ha, ha, ha, a sporo już się ich tam przewinęło :-)
4
stary pracownik 2015-03-11 11:01:13
pracuję w Euro-medzie dłuższy czas. w dziale handlowym. mogę sie odnieść tylko i wyłacznie do warunków pracy w tym dziale. od czasu kiedy dyrektorem został P. Marek, człowiek stworzony do tego stanowiska i szanujący ludzi i ich pracę, nikt nie może narzekać. on naprawdę dba o pracowników. i jeżeli ktoś teraz narzeka pracując w dziale handlowym to jestem szczerze zaskoczony i zdziwiony. kto sumiennie wykonuje swoja pracę i nie olewa swoich obowiązków jest zadowolony. nie ma juz czarnych piątków i zwolnień z dnia na dzień. sytuacja jest stabilna. Opinię negatywne na temat firmy wywodzą się za czasów nieodpowiednich osób na stanowiskach dyrektorskich. Osobiście polecam pracę w tej firmie.
1
znikniety post 2015-03-19 23:07:06
No i znowu posty usuniete ..... żenuła dla GOWORK
4
@ 2015-03-20 13:41:14
Jak każdy już na pewno zauważył usuwane są tylko prawdziwe informacje;-)
8
gosc 2015-07-24 15:06:36
nikt ci nie udzieli informacji, bo prawdziwe posty opisujace sytuacje euromed sa kasowane przez administratora
1
była 2015-08-07 23:26:03
totalna porażka
1
ja 2015-08-11 23:43:29
Byliśmy, ale nie będziemy i całe szczęście. Ci którzy tam zostają są widocznie bardzo zdesperowani ale cóż takie czasy i w pewnym sensie to rozumiem.
1
Malina 2015-08-26 23:20:36
o co chodzi z tymi "znikniętymi" postami ???
1
Barbara 2015-08-30 21:38:38
Byłam na rekrutacji. Na rozmowie były dwie babki czarna i siwa i młody facet. Rozmawiałam tylko z tą czarną reszta się nie odzywała(czarna zadawała konkret pytania, aż się zestresowałam bo weszłam na luzie....). Nie wiem czy dostanę pracę bo ośrodek w Rudzie Śląskiej wygląda fajnie, kadra też była młoda ... A kasy żadnej nie proponowali tylko pytali za ile ja przyjdę do roboty. Fajny ośrodek jak nie znacie zobaczcie.
1
ja 2015-10-17 23:36:17
Atmosfera raczej się nie polepszy, mimo tego że firma idzie szybko do przodu. Niestety w tej firmie jak i w wielu innych nie zwraca się uwagi na czynnik ludzki który jest kluczowy w osiągnięciu optymalnego sukcesu w biznesie. Wszelkie sukcesy będą krótkotrwałe bo tego nie uwzględniają. Takie trendy.
Celina 2015-11-05 20:58:28
Byłam na rozmowie. Dowiedziałam się o konkretach. A potem równie konkretnie dostałam informację, że nie przeszłam do kolejnego etapu (są 3 etapy rekrutacji). Przynajmniej wiem na czym stoję i dalej szukam pracy. Może ktoś wie gdzie szukają ludzi do roboty ?
2
beauty 2015-11-09 14:13:24
Celina - i jak wyglądała rozmowa? możesz powiedzieć coś więcej?
ja 2015-11-23 22:58:06
co to za bzdury?!!!
ja 2015-12-07 23:17:00
to nie na temat
1
Ola 2016-01-01 14:28:36
W Euro-Medzie w Tychach ciężko jest zdobyć umowę o pracę. Niektórzy ludzie którzy pracują tam po kilka lat ją mają, reszta pracuje na umowę zlecenie lub na własną działalność. Znam osoby które mają Umowę Zlecenie na CZAS NIEOKREŚLONY!!!
była 2016-02-17 23:47:44
Ktoś jeszcze chce pracować w "Euro-Medzie" ??? dziwne
3
ewa 2016-02-22 21:18:59
Zgadzam się w 100% z Norton, nigdy podobnych dobrodziejstw nie było!!!!!
1
ja 2016-02-23 23:15:35
jaki pakiet socjalny?!!! skąd te informacje ?!!!
gość 2016-03-03 23:44:14
trzeba spróbować, a potem ocenić
ja 2016-03-17 23:23:10
jakie benefity ?
ewa 2016-03-18 17:24:01
Wolę brać udział w akcji " TRZYMAJ SIE OD NICH Z DALEKA"
ja 2016-03-22 23:06:34
Wszyscy dają w ofertach pracy możliwość rozwoju. Żadna nowość.
TYLKO JA 2016-03-23 23:58:18
jeśli chodzi o sklepy zaopatrzenia ortopedycznego to zarobki nie są wygórowane ale dyrektor nadzorujący je jest ok, dba o pracowników. Gorzej jest w innych działach, tam już nikt nie dba o swoich pracowników, każdy myśli o sobie
TYLKO JA 2016-03-23 23:59:25
jeśli chodzi o sklepy zaopatrzenia ortopedycznego to zarobki nie są wygórowane ale dyrektor nadzorujący je jest ok, dba o pracowników. Gorzej jest w innych działach, tam już nikt nie dba o swoich pracowników, każdy myśli o sobie
gigiga 2016-04-04 13:26:29
ogłoszenie jest źle skonstruowane i tyle! nawet ogłoszenia o pracę nie są w stanie dobrze napisać. Poza tym oni ci nic nie są w stanie oferować oni tylko wamagają
gigiga 2016-04-06 10:56:02
@sandra - po pierwsze mowa jest o ogłoszeniu na stanowisko pracownika działu logistyki a nie fizjoterapeuty.... po drugie ogłoszenie jest źle skonstruowane, od razu widać że pisał to ktoś kto nie wie nic o rekrutacji!!! Świadczy to tylko o tym, że nie pracują tam kompetentne osobowy!
Bobas 2016-04-13 21:37:24
@gigiga może Ty powinnaś napisać to ogłoszenie?....
gigiga 2016-04-15 11:24:08
@Bobas - chętnie napiszę:-) ale nie dla tej firmy...
Bobas 2016-04-15 16:59:39
@gigiga a skąd takie uprzedzenie? ;)
gigiga 2016-04-19 14:44:14
@Bobas - to nie jest kwestia uprzedzenia... niestety komentarze są zgodne z prawą i tym co się dzieje w tej firmie
Bobas 2016-04-20 21:50:05
@gigiga nie mogę się zgodzić z Tobą. .fakt nie jest tak jak powinno być. . to wina braku organizacji, złego zarządzania i docenienia pracowników znających się na robocie...na szczęście jest to mniejszość i sytuacja się poprawia...a zawsze lepiej napisać coś złego niż pozytywnego;)
gigiga 2016-04-21 09:03:55
@Bobas - jak długo pracujesz w tej firmie? Życzę pracownikom którzy pracują jeszcze w tej firmie, żeby w końcu zostali docenieni i a nie wykorzystywani
3
Bobas 2016-04-28 06:28:30
Juz trochę pracuję. ..tak na prawdę w każdej pracy jstesmy wykorzystywani. ..dostajemy kasę za wykorzystywanie naszych umiejętności. ..nie spotkałem sie jeszcze z firmą w której robisz tylko to co masz w swoim zakrese obowiązków....
to ja 2016-05-25 23:44:38
co to za bzdury, kto to pisze ?
Bobas 2016-06-03 20:25:50
Jakie bzdury?
Norton 2016-06-11 18:27:31
Ewa, czy widzisz mój post, bo ja mam wrażenie, że dziwnym trafem zniknął. Czyli jednak usuwają niewygodne dla Euromedu opinie!
ja 2016-06-12 22:40:27
wymagania: całkowite, bezwzględne podporządkowanie zarządowi i "dyrekcji", "niemyślenie", przyjmowanie bezkrytycznie pomysłów zarządzających, przytakiwanie, kablowanie -będziesz przyjęty/przyjęta, będziesz awansował/awansowała. A gdzie ty widzisz wpisy "nortona" ??? Bo ja ich nie widzę. To chyba posty dla wtajemniczonych.
ja 2016-06-12 22:59:56
Co to za pytanie ? Jeśli praca cię interesuje to wysyłasz CV i na rozmowie dowiadujesz się konkretów . A skąd wiesz że wypłata pojawia się na czas i jest odpowiednio dopasowana ? Jesteś z Euro-Med? Kabel?
milusia 2016-06-29 23:50:25
Nie wiem czy nie pomyliłeś firm, przecież to firma świadcząca szeroko rozumiane usługi z zakresu ochrony zdrowia
milusia 2016-07-18 22:25:39
Margo widzisz to czego nikt nie widzi (chyba że "wtajemniczeni") masz chyba niezwykłe umiejętności ? naprawdę godne podziwu , metafizyka?
pp 2016-07-18 23:15:59
Może się pojawiły premie do zarobków skoro nie było rotacji.
7777777 2016-11-29 05:00:55
Jaka cisza zapadła, w firmie niestety kanał, są zatrudnieni ludzie, którzy mają za zadanie usuwać szybko złe wpisy, kamery są montowane aby śledzić pracowników, a dobrymi pracownikami i dobrze oplacanymi są tylko dzieci dyrektorki, gdzie prezesostwo ma oczy, tylu wartościowych ludzi potracili....
3
Zostaw swoją opinię o Euro-Med Sp. z o.o. - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Med Sp. z o.o.