brak logo

Euro-Med Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Euro-Med Sp. z o.o.

znikniety post 2015-03-19 23:07
No i znowu posty usuniete ..... żenuła dla GOWORK
5
@ 2015-03-20 13:41
Jak każdy już na pewno zauważył usuwane są tylko prawdziwe informacje;-)
8
gosc 2015-07-24 15:06
nikt ci nie udzieli informacji, bo prawdziwe posty opisujace sytuacje euromed sa kasowane przez administratora
1
była 2015-08-07 23:26
totalna porażka
1
ja 2015-08-11 23:43
Byliśmy, ale nie będziemy i całe szczęście. Ci którzy tam zostają są widocznie bardzo zdesperowani ale cóż takie czasy i w pewnym sensie to rozumiem.
3
Malina 2015-08-26 23:20
o co chodzi z tymi "znikniętymi" postami ???
1
Barbara 2015-08-30 21:38
Byłam na rekrutacji. Na rozmowie były dwie babki czarna i siwa i młody facet. Rozmawiałam tylko z tą czarną reszta się nie odzywała(czarna zadawała konkret pytania, aż się zestresowałam bo weszłam na luzie....). Nie wiem czy dostanę pracę bo ośrodek w Rudzie Śląskiej wygląda fajnie, kadra też była młoda ... A kasy żadnej nie proponowali tylko pytali za ile ja przyjdę do roboty. Fajny ośrodek jak nie znacie zobaczcie.
1
ja 2015-10-17 23:36
Atmosfera raczej się nie polepszy, mimo tego że firma idzie szybko do przodu. Niestety w tej firmie jak i w wielu innych nie zwraca się uwagi na czynnik ludzki który jest kluczowy w osiągnięciu optymalnego sukcesu w biznesie. Wszelkie sukcesy będą krótkotrwałe bo tego nie uwzględniają. Takie trendy.
Celina 2015-11-05 20:58
Byłam na rozmowie. Dowiedziałam się o konkretach. A potem równie konkretnie dostałam informację, że nie przeszłam do kolejnego etapu (są 3 etapy rekrutacji). Przynajmniej wiem na czym stoję i dalej szukam pracy. Może ktoś wie gdzie szukają ludzi do roboty ?
3
beauty 2015-11-09 14:13
Celina - i jak wyglądała rozmowa? możesz powiedzieć coś więcej?
ja 2015-11-23 22:58
co to za bzdury?!!!
ja 2015-12-07 23:17
to nie na temat
1
Ola 2016-01-01 14:28
W Euro-Medzie w Tychach ciężko jest zdobyć umowę o pracę. Niektórzy ludzie którzy pracują tam po kilka lat ją mają, reszta pracuje na umowę zlecenie lub na własną działalność. Znam osoby które mają Umowę Zlecenie na CZAS NIEOKREŚLONY!!!
1
była 2016-02-17 23:47
Ktoś jeszcze chce pracować w "Euro-Medzie" ??? dziwne
3
ewa 2016-02-22 21:18
Zgadzam się w 100% z Norton, nigdy podobnych dobrodziejstw nie było!!!!!
2
ja 2016-02-23 23:15
jaki pakiet socjalny?!!! skąd te informacje ?!!!
1
gość 2016-03-03 23:44
trzeba spróbować, a potem ocenić
ja 2016-03-17 23:23
jakie benefity ?
ewa 2016-03-18 17:24
Wolę brać udział w akcji " TRZYMAJ SIE OD NICH Z DALEKA"
4
ja 2016-03-22 23:06
Wszyscy dają w ofertach pracy możliwość rozwoju. Żadna nowość.
TYLKO JA 2016-03-23 23:58
jeśli chodzi o sklepy zaopatrzenia ortopedycznego to zarobki nie są wygórowane ale dyrektor nadzorujący je jest ok, dba o pracowników. Gorzej jest w innych działach, tam już nikt nie dba o swoich pracowników, każdy myśli o sobie
TYLKO JA 2016-03-23 23:59
jeśli chodzi o sklepy zaopatrzenia ortopedycznego to zarobki nie są wygórowane ale dyrektor nadzorujący je jest ok, dba o pracowników. Gorzej jest w innych działach, tam już nikt nie dba o swoich pracowników, każdy myśli o sobie
gigiga 2016-04-04 13:26
ogłoszenie jest źle skonstruowane i tyle! nawet ogłoszenia o pracę nie są w stanie dobrze napisać. Poza tym oni ci nic nie są w stanie oferować oni tylko wamagają
gigiga 2016-04-06 10:56
@sandra - po pierwsze mowa jest o ogłoszeniu na stanowisko pracownika działu logistyki a nie fizjoterapeuty.... po drugie ogłoszenie jest źle skonstruowane, od razu widać że pisał to ktoś kto nie wie nic o rekrutacji!!! Świadczy to tylko o tym, że nie pracują tam kompetentne osobowy!
Bobas 2016-04-13 21:37
@gigiga może Ty powinnaś napisać to ogłoszenie?....
gigiga 2016-04-15 11:24
@Bobas - chętnie napiszę:-) ale nie dla tej firmy...
1
Bobas 2016-04-15 16:59
@gigiga a skąd takie uprzedzenie? ;)
gigiga 2016-04-19 14:44
@Bobas - to nie jest kwestia uprzedzenia... niestety komentarze są zgodne z prawą i tym co się dzieje w tej firmie
Bobas 2016-04-20 21:50
@gigiga nie mogę się zgodzić z Tobą. .fakt nie jest tak jak powinno być. . to wina braku organizacji, złego zarządzania i docenienia pracowników znających się na robocie...na szczęście jest to mniejszość i sytuacja się poprawia...a zawsze lepiej napisać coś złego niż pozytywnego;)
gigiga 2016-04-21 09:03
@Bobas - jak długo pracujesz w tej firmie? Życzę pracownikom którzy pracują jeszcze w tej firmie, żeby w końcu zostali docenieni i a nie wykorzystywani
4
Bobas 2016-04-28 06:28
Juz trochę pracuję. ..tak na prawdę w każdej pracy jstesmy wykorzystywani. ..dostajemy kasę za wykorzystywanie naszych umiejętności. ..nie spotkałem sie jeszcze z firmą w której robisz tylko to co masz w swoim zakrese obowiązków....
to ja 2016-05-25 23:44
co to za bzdury, kto to pisze ?
Bobas 2016-06-03 20:25
Jakie bzdury?
Norton 2016-06-11 18:27
Ewa, czy widzisz mój post, bo ja mam wrażenie, że dziwnym trafem zniknął. Czyli jednak usuwają niewygodne dla Euromedu opinie!
ja 2016-06-12 22:40
wymagania: całkowite, bezwzględne podporządkowanie zarządowi i "dyrekcji", "niemyślenie", przyjmowanie bezkrytycznie pomysłów zarządzających, przytakiwanie, kablowanie -będziesz przyjęty/przyjęta, będziesz awansował/awansowała. A gdzie ty widzisz wpisy "nortona" ??? Bo ja ich nie widzę. To chyba posty dla wtajemniczonych.
1
ja 2016-06-12 22:59
Co to za pytanie ? Jeśli praca cię interesuje to wysyłasz CV i na rozmowie dowiadujesz się konkretów . A skąd wiesz że wypłata pojawia się na czas i jest odpowiednio dopasowana ? Jesteś z Euro-Med? Kabel?
milusia 2016-06-29 23:50
Nie wiem czy nie pomyliłeś firm, przecież to firma świadcząca szeroko rozumiane usługi z zakresu ochrony zdrowia
milusia 2016-07-18 22:25
Margo widzisz to czego nikt nie widzi (chyba że "wtajemniczeni") masz chyba niezwykłe umiejętności ? naprawdę godne podziwu , metafizyka?
pp 2016-07-18 23:15
Może się pojawiły premie do zarobków skoro nie było rotacji.
7777777 2016-11-29 05:00
Jaka cisza zapadła, w firmie niestety kanał, są zatrudnieni ludzie, którzy mają za zadanie usuwać szybko złe wpisy, kamery są montowane aby śledzić pracowników, a dobrymi pracownikami i dobrze oplacanymi są tylko dzieci dyrektorki, gdzie prezesostwo ma oczy, tylu wartościowych ludzi potracili....
16
Anonim 2016-12-28 11:36
Firma najgorsza z jaką miałem do tej pory do czynienia! Nie polecam, a nawet dokleiłbym na budynku tablice "Uciekaj póki możesz!", dla tych którzy wybierają się na rozmowę. Bardzo niskie zarobki, zero szacunku dla pracownika, zła atmosfera pracy, nikłe szanse na podwyżkę czy awans, a premia tylko dla posłusznych piesków. Kontrakt ma być wyrobiony i koniec. Wszystko nastawione na ilość, nie na jakość. Za nadgodziny nie płacą więcej, ciężko dostać chociaż jeden wolny dzień. Radzę omijać ta firme, bo szkoda własnego zdrowia. Współczuję tym, którzy muszą tam pracować.
8
miki 2017-02-03 20:06
wyzysk jak cholera, rehabilituj,rób za rejestratorkę,sprzątaczkę,szeroko się uśmiechaj, proponuj komercję. Straszą kontrolami. Człowiek na nich zapiepsza.
5
ukryta kamera 2017-02-21 13:08
dzieci???ja wiem o jednym dziecku;))oświeć Nas proszę???
3
ukryta kamera 2017-02-21 13:11
i znam parę dobrze opłacanych osób...które nie są dziećmi żadnych dyrektorów;)
3
ja 2017-02-24 22:54
...bo są kablami i dupowłazami
4
Ukryta kamera 2017-03-15 20:41
Chciałbym zobaczyć jak mówisz to paru osobom prosto w oczy.....
JK 2017-04-03 22:20
Trafne słowa, zgadzam się z nimi, 100% prawda
2
pracownik 2017-05-17 14:17
Przez moment było fajnie. Po ośrodkach jeździła Pani Agnieszka i dawała nadzieję. Jej nastawienie i motywacja sprawiało, że chciało się pracować. Niestety, do czasu premii od Dyrekcji. Nawet ona zwątpiła i odeszła, albo ją też wylali, bo nie bała się powiedzieć jak jest naprawdę i nie spasowała Dyrektorce.
1
Była pracownica 2017-07-13 16:53
Miałam tą przyjemność a raczej nie przyjemność pracy w tej firmie. Okres ten trwał ponad rok. Ta firma nauczyła mnie jednego: ludzi się nie szanuje no chyba że moim rodzicem czy też krewnym jest ktoś z wyżej postawionych osób w zarządzie. Praca w wymiarze 12h kilka dni/ tygodni pod rząd to była norma. To nie prawda że w każdej w firmie Cię wykorzystują- normalny pracodawca daje zakres obowiązków i wymagań więc tego oczekuje. Niestety tu było inaczej- początkowo podpisanie miliona umów ( zakaz rozmawiania ze sobą na tematy firmy i inne ciekawe rzeczy), chętne słuchanie jak pracownicy donoszą na siebie ( to było wytycznym do dostania premii, nie to czy ciężko pracujesz i wykonujesz dodatkowe godziny) do obrażania Cie jako pracownik przez samą panią Dyrektor. Na zarzut abym powiedziała to prosto w oczy odpowiadam: tak, przy składaniu wypowiedzenia wyraziłam swoją opnie na temat tego jak tam byłam traktowana. Pensja niestety ma dużo do życzenia a twoje kwalifikacje są tylko po to by ONI mogli się tym chwalić a ty człowieku sam za to płać i cicho siedź bo i tak nie dostaniesz nic do wypłaty. Dodam na koniec tyle że większość pracowników jest świeżo po studiach z bardzo małym doświadczeniem bez osoby która mogła by im służyć pomocą wiec co tu mówić o pełnym profesjonalizmie i "naprawianiu" czyjegoś zdrowia. Pozdrawiam
Agata 2017-07-27 11:56
@Była pracownica rozumiem, że nie byłaś zadowolona ze swojej pracy. Jeśli chodzi o premię to otrzymywałaś jakieś? Aktualnie szukają Konsultanta Medycznego - Handlowca w województwie śląskim, kto aplikuje?
Zostaw swoją opinię o Euro-Med Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Med Sp. z o.o.