brak logo

Unihouse

Bielsk Podlaski

Opinie o Unihouse

Maciej 2014-04-11 13:58:24
Teraz Unihouse a raczej grupa unibep wystawiła 15 ofert pracy, także chyba nie do końca obstawiają stanowiska znajomymi.
Olek 2014-04-30 22:23:28
Podstawa na budowie toaleta a niestety brak,oszczedzaja na maxa
Elektrycy 2014-05-02 20:00:37
A my siusiamy w peszle
zarośnięty hydrant 2014-05-03 22:51:41
A mówili norwedzy że ktoś nasikał w niepodłączona rurę kanalizy a kupala w szachcie zostawił..kto wie w desperacji wszystko mozna zrobić,jeszcze zostają zdejmy,też można wykorzystać...
Rybak Genik sam rybe zjada 2014-05-05 22:17:50
peszle pełne,zdejmy nie a tyłek wystaje z szachta
Jurek by co wychlał ale nie swoje 2014-06-05 21:49:20
Nie no co ty ,wogóle się nie odbiło,jest zajefajnie ,wszyscy są szczęśliwi ,zadowoleni normalnie uśmięchnieta jedna wielka rodzina tańcząca kujawiaka..wyobraz sobie taką scenę...
sędzia 2014-06-23 18:33:53
Nie udawaj że nic nie wiesz
sędzia 2014-06-27 14:45:29
Tam jest dobrze gdzie nas nie ma Polecam UNIHOUSE
siemano 2014-09-13 21:50:42
no i pytałłem Uihouse - czyja to firma czy Heńka ŚLIMAKA czy Pana Mikołuszki. Już WADOMO Unihausem rządzi Heniek: Najpierw kupa zięciów i pociotków, potem synek majsterm, zięciulek kierownikiem i jeszcze córeczka pracuje w biórze projektowym. dlaczego zarząd pozwala na takąobsadę RODZINNA - przecież to jest nie zdrowe dla firmy?
4
sedzia 2014-09-19 21:46:47
A czy ktos ciebie wzganial do NORDHUSU zazdrosc przez Ciebie przemawia
4
sędzia 2014-10-02 07:44:58
Zgadzam się z Tobą Największy Producent to należy podkreślić
bolo 2014-10-05 10:29:01
A u was jeszcze majstruje Gruby Waska
ashfash 2014-10-07 00:48:07
nick siemanoo ma racje.. zarząd pozwala dla Heńka robić co chce i nic sobie z tego nie robi.. widać ze w firmie panuje totalny absurd.. Heniek Synek zieńce i wszystko to na kierowniczych stanowiskach? Czy to jest normalne? Normalnie ludzie się gnojeni a oni? jeszcze córeczka w dodatku proszę proszę jak się wszystko układa na heńka.. Brata sprzedał to i sprzeda Mikołusze, Ci co wiedzą to wiedzą o czym pisze..
1
Heniek cwel 2014-10-07 00:52:41
zazdroś? staje w obronie siemano dlatego że ma racje.. zgadzam się z nim.. Zarząd nie jest nic wart po prostu tylko biorą pieniądze nic więcej.. a Henio robi co chce i nikt nie patrzy na to, oczywisice Jakuciowa i Kocowa to dwie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które męza wsadzają na stanowisko.. proszę bardzo wszystko da się sprawdzić.. Jednym słowem znasz heńka i będziesz mu donosił będziesz pracował w tej firmie a jak nie to zapomnij no chyba ze kocową albo jakuciową jeszcze znasz
3
viviel 2014-10-29 18:48:13
Unibep to firma ktora oszukuje podwykonawców, nie płaci.Wymyslają rózne usterki tylko aby nie zaplacic, PRZESTRZEGAM PRZED tą FIRMĄ UNIBEP
byly pracownik 2014-11-09 09:11:26
Witam mam pytanko czy Majster (usunięte przez administratora)swoje byc albo nie byc w firmie opiera na kablowaniu pracownikow czy zmienil charakter Prosze o odpowiedz
waas 2014-11-28 00:34:38
Witam oczywiście w tej firmie każdy kabluje szczególnie dla Heńka. Nie polecam pracy w tej firmie, oszukują kłamią, atmosfera w pracy jest bardzo zła. nie warto czytają negatywne komentarze na temat tej firmy potwierdzam ze są prawdziwe. nikt nie robi rekalmy antykonkurencyjnej po prostu czysta prawda. Jedne pan robi co chce, córka syn szwagry.. i wszystko w temacie. Pozdrawiam Heńka mam nadzieje ze jego dni są policzone jak nie w firmie to w życiu aby mu się nie wiodło
1
łobacz 2014-12-30 16:43:48
Witam mam pytanie czy warto wybierać się na za granice z unihausem patrz (Norwegia, Szwecja)???jak z płatnościami??????
oszukani 2015-01-07 23:10:10
Nie polecam nikomu wybierać się za granicę do pracy w tej firmie bo wiecej stracisz niż zarobisz !! to jest jedno wielkie oszustwo i wykorzystywanie ludzi !!!
xxx 2015-01-10 19:14:01
witam oszukani, prosze o kontakt na maila viviel@op.pl , czy macie problemy w tej firmie z płatnościami
podwykonawca 2015-01-17 12:23:28
Szukam firm które mają problemy z unibepem odnośnie płatności, szykuje się pozew zbiorowy. Proszę o kontakt.
carlos 2015-01-20 23:31:16
podaj namiary chętnie się przyłącze, ci złodzieje muszą kiedyś ponieść konsekwencję....
podwykonawca 2015-01-21 18:41:59
teraz poniosą, bedą podani wszędzie krd, big, kig, szukam wiecej firm aby unibep zapłącił najwyższą cene viviel@op.pl
1
Wykonawca 2015-02-02 17:01:29
Bardzo ciekawe rzeczy piszecie. Pracuje dla tej firmy juz kilka lat i jak wypełniam umowę to zawsze dostaje płatności w100%. Poradzicie na co uważać?
fu ck it !!! 2015-06-26 17:13:40
Jedyne co mogę polecić zainteresowanym to tylko to żeby trzymać się od tej firmy z daleka. No chyba że ktoś lubi być okłamywany i wykorzystywany przez "rządzących" tą firmą. Pracownicy są straszeni zwolnieniami i zmuszani do nadgodzin a także do pracy w dni wolne. Wprowadzane są jakieś śmieszne akordy za które nie wychodzą nawet stawki godzinowe. Od pracowników wymagają maksymalnej wydajności za "minimalną krajową".
Masterchef 2015-07-20 20:16:45
Z tego co chodzą pogłoski w biurze, człowiek prezesa ma przyjść do pracy, co nic nie umie. Wiec masz rację co do tego, będzie widać kiedy przyjdzie heeheh
1
caf 2015-09-10 18:01:29
Drogi Kolego lendo, nie masz co liczyć na jakiś wielki sukces w tej firmie.. Heniek Kierownik pcha tylko swoich, syna zieńciów i donosicieli.. będziesz musiał dużo donieść aby osiągnac sukces, tam tylko żadzi Heniek Pajac i nikt wiecej wiec nie masz co liczyc na wiele chyba ze mu pupke bardzo dobrze wyczyścisz.. nie idż tamm lepij idz do danwoodu...
3
omelion 2015-09-15 22:00:05
Daniel G z montażu donosi!! uwaga uwaga
7
qwaaa 2015-10-03 17:42:27
prace mają podpieprzać dla kierwonika heńka byc jego zołnierzem
opinia 2015-11-10 13:00:11
Cezik, tutaj zatrudnia Heniek pan władca kierownik produkcji, a jakuciowa kadrowa zatrudni tego kogoś kto on wskaże z tego wzgledu ze jej męzuś jej na garnuszku i Henia kierownika, ręka ręke myja a prezesowie firmy mają to gdzies i widocznie pozwalają na takie działania.. Cóż kiedyś Heniek poleci i odrazu poleci synek zięć to kwestia czasu, wszyscy czekamy na to..bo juz kazdy ma dość.. i nie jest prawda ze firma ceni pracownika wcale to nie jest prawda, pracuje to wiem jak jest.. Heniek nie powinien pracować w tej firmie muł bagienny, złodziej i który działa na niekorzyść firmy tylko na korzysz swej kieszeni biroąc łapówki
opinia 2015-11-10 13:06:23
aa i pozdrawiam (usunięte przez administratora)pseudonim uszy który donosi na majstrów i ludzi do Henia
wqqw 2015-12-12 02:05:58
jakie testy kwalifykacyjnie?? tu nie ma żadnych testów tylko rodzina itp znajomi którzy nic sie nie znają na rzeczy, nie ma o czym gadac.. nie łudź sie bo kadrowa i heniek to takie same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dwie.
qq 2015-12-21 21:27:43
uwierz ze non stop rodzina Heńka i jego znajomi Bagińskie, Osipiuk Falkowskie i wiele innych to ludzie Henia.. wiec trzeba uwarzać komu sie tam cześ mówi
2
ono 2016-01-04 23:56:37
dobra atmosfera?? czy donoszenie i wsadzanie rodziny kierownika galickiego to jest dobre dla spółki?? raczej nie, i nie ma tam dobrej atmosfery na pewno...
szef 2016-02-28 13:16:59
jest super
1
szef 2016-02-28 13:20:48
za 1500 zl
tech 2016-03-14 10:40:21
podzielam zdanie innych i nie polecam, tylko uważajcie na kierownika kontraktu TK (jest konserwatywnym pisakiem i jeżeli mu się nie spodobasz lub on będzie czuł zagrożenie że jesteś lepszy niż on to wylecisz) ale zawsze możecie się tam zatrudnić i przekonać się na własnej skórze. Szczerze to radzę młodym utalentowanym wyjechać z tego kraju bo jak widać to pisaki rozniosą ten kraj i będzie jeszcze gorzej a przynajmniej jak wyjedziecie to nie wracajcie i wasze dzieci będą miały lepiej (a jak zostaniecie to wasza emerytura będą tak niskie że będziecie zmuszeniu do cwaniakowania aby przeżyć, zresztą piszą o tym i nawet są reklamy w tv) bo polsza to nie jest kraj dla uczciwych ludzi, przekonałem się tego na własnej skórze i spadam stąd na dobre. Nie zrozumcie mnie źle, są dobrzy ludzie tutaj a Polska to piękny kraj ale system i prawo to jest stworzone dla bogatych i cwaniaków.
aa 2016-03-15 23:39:09
co usuwacie prawdziwe opinie?? Zwolnić Heńka Zwolnić Heńka ludzie wreśćie przejżyjcie na oczy.. a nie biuro udaje ze nie widzi
3
aj ja 2016-03-17 22:13:15
Przyłączam się Zwolnić Heńka Zwolnić go za te jego samowolki
anymous 2016-03-20 13:58:34
tak zwolnić go, tylu ludziom nerwów zepsuł, a w dodatku jeden wielki kłamca
josef 2016-03-21 13:39:01
dziwne ze firma na olx szuka pracowników a do urzędu pracy ofert nie zgłosi.. bo co? bo temu że zatrudnią i tak kogoś z rodziny Heńka lub bliskiego znajomego Heńka któremu będą donosić.. w ogóle firma tylko na ukłdach działa wiec normalny człowiek nie ma co się starać o pracę tam.. jestem wykwalifikowany ale brak znajomości.. Lepiej zatrudnić gówniarza na majstra który nawet budownictwa nie ma skończonego. takie realia tej firmy..
zdrajca 2016-04-09 14:37:48
firma kant i oszust
1
q 2016-08-02 13:49:34
to dno nie firma dno.. a szczególnie Galicky
3
Dalmor 2016-08-05 22:57:14
Banda oszustow a szczegolnie na stropach. Ludzie tyraja na 3 zmiany a wyplaty 1800
3
QWER 2016-08-12 19:31:28
Inżynier budowy_budowy modułowe. Wady/zalety/wynagrodzenie/atmosfera w firmie. Przybliży ktoś?
2
obiektywny 2016-08-23 19:50:45
Stropy to kibel. Wielki majster Troc nalicza wypłaty z czapy. Lizusy i uszaki mają liczone dobrze, a ci co gibają mają 1800. Za takie pieniądze to lepiej w suempolu pracowac.
3
rycerz omadrenowy 2016-09-28 02:05:10
nosiłem Cv do Henia.. to jakiś idiota, niepełnosprawny on czy jaki? kto go zatrudnił.. oj Mikołuszko chyba powiem ojcuzeby wykupił wasze udziały i tego Henia na zbity pysk wyrzucił.. życzę mu żeby nie miał co do garnka włoźyć...
3
mistrzu 2016-10-11 14:52:30
obłuda, chamstwo, pisostwo, buractwo, cebulaki bo tylko takie określenia przychodzą mi na myśl kiedy myślę o dyrektorach i kierownikach (po za 2 kierownikami z polski zachodniej) z unihouse. Naprawdę nie warto. Uwaga na kierownika ( usunięte przez administratora )(czyt. naz. od prawej) tą świnię pisowską, trzymajcie się z daleka od tego ajuch
1
Jdjddj 2016-11-02 19:43:30
Co ty pier.. no wiadomo że na ,, Guantanamo" jest tragicznie ale to bogus nalicza wyplati a troc siedzi eraz na cramo . Co do wypłaty muszę ci przyznać rację.
2
Król Norwegii 2016-11-23 20:46:35
Nie pij jak bierzesz się za pisanie.
Zostaw swoją opinię o Unihouse - Bielsk Podlaski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unihouse