Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o UNITOP-Optima S.A

Pracowałeś w firmie UNITOP-Optima S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
samba - 2009-11-20 12:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest ciężka.Najdlużej uczyłam sie lamania, ale ....mozna nauczyc sie i nawet polubic.Zarobki jak na nasze realia OK>
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2010-02-03 11:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tym zakładzie już dość długo i uważam że praca na żadnym dziale nie jest lekka, a zarobki nie są adekwatne do czasów w których żyjemy.
zdjecie uzytkownika
sindi - 2010-02-05 09:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc . ja wlasnie zlozylam cv do was. jakie sa wyplaty. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-05 19:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest bardzo ciezka.lamanie to czarna magia.zarobki nie adekwatne do wykonywanej ciezkiej harowki.dramat
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-08 16:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wspułczuję pracy pracowałam tam. Tak jeden wielki wyzysk płace nie adekwatne do realii naszych niestety
zdjecie uzytkownika
ZAINTERESOWANY - 2011-10-13 16:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuję relatywnych informacji o w/w firmie, w szczególności dotyczących pracowników technicznych (elektrycy,mechanicy utrzymania ruchu). Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
beami - 2011-12-31 08:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej dać sobie spokój. Stawiają na swoich emerytów. Młodzi są tam [usunięte przez moderatora] warci. Układy, ukadziki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 14:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam aktualnej opinii na temat pracy w firmie UNITOP-Optima, zakończy ktoś moje poszukiwania? Jak z perspektywami na rozwój (jakieś szkolenia?)? Da radę w miarę szybko uzyskać awans? Jaką umowę proponują na początek i na jaki okres? Czy pracodawca zapewnia jakiś dodatkowy pakiet socjalny?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNITOP-Optima S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski