Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o UNITOP-Optima S.A

Pracowałeś w firmie UNITOP-Optima S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
samba - 2009-11-20 12:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca nie jest ciężka.Najdlużej uczyłam sie lamania, ale ....mozna nauczyc sie i nawet polubic.Zarobki jak na nasze realia OK>
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2010-02-03 11:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracuję w tym zakładzie już dość długo i uważam że praca na żadnym dziale nie jest lekka, a zarobki nie są adekwatne do czasów w których żyjemy.
zdjecie uzytkownika
sindi - 2010-02-05 09:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czesc . ja wlasnie zlozylam cv do was. jakie sa wyplaty. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-05 19:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
praca jest bardzo ciezka.lamanie to czarna magia.zarobki nie adekwatne do wykonywanej ciezkiej harowki.dramat
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-08 16:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
no to wspułczuję pracy pracowałam tam. Tak jeden wielki wyzysk płace nie adekwatne do realii naszych niestety
zdjecie uzytkownika
ZAINTERESOWANY - 2011-10-13 16:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuję relatywnych informacji o w/w firmie, w szczególności dotyczących pracowników technicznych (elektrycy,mechanicy utrzymania ruchu). Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
beami - 2011-12-31 08:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
lepiej dać sobie spokój. Stawiają na swoich emerytów. Młodzi są tam [usunięte przez moderatora] warci. Układy, ukadziki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 14:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szukam aktualnej opinii na temat pracy w firmie UNITOP-Optima, zakończy ktoś moje poszukiwania? Jak z perspektywami na rozwój (jakieś szkolenia?)? Da radę w miarę szybko uzyskać awans? Jaką umowę proponują na początek i na jaki okres? Czy pracodawca zapewnia jakiś dodatkowy pakiet socjalny?
zdjecie uzytkownika
john - 2014-10-07 04:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zapłata to jałmużna
zdjecie uzytkownika
jaka kasa - 2014-10-07 19:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jaka kasa jest teraz oferowana za prace w unitopie optimie? potrzebuje szczegolowych informacji o tym zakladzie, bo poszukuje juz zdecydowanie za dlugo pracy i potrzebne mi jest konkretne zajecia gdzie kasa jest na dobrym poziomie. zdecydowanie chcialbym sie czegos doweidziec od was. piszcie. zalezy mi na tym
zdjecie uzytkownika
adamek - 2014-10-08 23:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
praca masakra i nie chodzi tu o zapie...l ale o atmosfere i ludzi szczegolnie panie wredne su..w wieku emerytalnym bo wiekszosc takich tu jest ..proponuje zatrudniac mlodsza ekipe albo zamiast nazwy OPTIMA nazwac dom starcow....chalwa i sezamki masakra totalna .....
zdjecie uzytkownika
bylyp - 2014-10-25 19:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
młodzi to niech unikają z daleka,ludzie pracują po 30 lat, odezwać się nic nie można, wzajemna adoracja
zdjecie uzytkownika
adoracja - 2014-10-27 17:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem czemu ale adoracja jako slowa nie kojazy sie mi najlepiej. powiem wam szczerze szukam pracy na jakiś konkretny okres czasu i nie wiem czy to będize dobre miesjce, ale jak piszecie ze ciągle ci sami ludzie pracują od 30 lat ot pewnie trudno się tam dostać do pracy bo miesjaca sie nie zwalniaja.
zdjecie uzytkownika
akia - 2014-10-27 17:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Praca masakra!Zarobki nieadekwatne do pracy którą się wykonuje.A sama przełożona na czekoladzie A to jakiś koszmar. Pracowników traktuje ja tanią siłę roboczą i ma ich za nic!!! Bardzo ale to bardzo nie polecam.
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2014-10-31 10:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
TO WSZYSTKO PRAWDA EWIDETNY MOBING Z WSZYSTKICH STRON
zdjecie uzytkownika
bubu - 2014-11-07 23:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedna wielka rodzinna klika, wstawiają swoich i kradną na potęgę. Ja tylko jest okazja mobbing po całości. Na chałwie brygadzistka to wałkoń lubi nic nie widzieć. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-11-18 13:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a słuchajcie, ja mam takie pytanie, już pomijając te Wasze złośliwości, których przecież można byłoby uniknąć, czy na pewno jest tak, że w firmie jest tylko wszystko to co złe? bo nie sądzę, żeby nie było żadnych plusów, może jest tak, że chociaż pensja jest na czas? dajcie znac jak to wygląda wszystko.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-19 07:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Prawda jest taka ,że tutaj nie ma czasu na roczną naukę . Czas przyuczenia trwa 2 tygodnie kiedy to płaci firma stawkę dniówkową, po tym czasie pracujemy na akord zespołowy . Każdy daje z siebie wszystko , ale nie może sobie pozwolić na notoryczną pracę za kogoś ,kto ; nie słucha rad , próbuje być mądrzejszym lub po prostu zciemnia. Pensja jest zawsze na kontach na czas ,aczkolwiek trzeba przyznać ,ze nie jest ona rewelacyjna . Jedyną szansą na przyzwoity zarobek są soboty , w które można "dorobić" kilka stówek .
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-19 18:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie,
dziwię się tylko, że przy tylu pracownikach, których zatrudnia ten zakład tak mało jest pozytywnych opinii na jego temat. Czy naprawdę nikt nie ma nic miłego do napisania???
Kiedy kilka lat temu zaczynałam swoją przygodę z tą firmą byłam po bezrobociu i pracy na umowę zlecenie, za którą musiałam wielokrotnie prosić o pieniądze.
W OPTIMIE dostałam umowę o pracę z opłaconymi składkami, wypłatę na czas i co najważniejsze zapłatę za pracę w godzinach nadliczbowych - to może dlatego teraz bardziej ją doceniam. Pieniądze??? …zawsze i wszędzie mogłyby być większe.
A pomyśleliście dlaczego pracują tu ludzie od wielu lat, CAŁE RODZINY i raczej nikt z nich się nie zwalnia??? Bo PRACODAWCA póki co jest stabilny, wypłacalny i naprawdę nie jest taki najgorszy.
A szczęścia zawsze można poszukać gdzie indziej.
p.s. rzeczywiście czasu na naukę nie ma zbyt wiele, ale pamiętajmy o tym, że każdy z nas kiedyś był nowy… trochę zrozumienia i życzliwości a wszystko będzie ok. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Tadzik - 2014-11-20 14:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem wieloletnim pracownikiem Optimy. Jak to w pracy, raz jest lepiej, raz gorzej.Zgadzam się z opinią Pracownicy. Rzeczywiście pracują tutaj całe rodziny i są to ludzie w róźnym wieku, także młodzi, którzy spokojnie mogliby znależć pracę gdzie indziej. A jednak ciągle tu pracują. Jeśli ktoś chce mieć płacone za
pozorowanie pracy, to rzeczywiście w Optimie nie ma dla niego miejsca.
Młodym często nie chce się pracować, ponieważ nie mają motywacji.
Jak się mieszka przy rodzicach, którzy dadzą wikt i opierunek + dach nad głową,
to żadna praca nie będzie dobra i żadna płaca wystarczająco atrakcyjna.
Najbardziej narzekają ci, którzy niewiele potrafią, a wymagania mają wysokie.
Nikt tu nikogo siłą nie trzyma. Jeśli komuś nie pasuje, droga wolna.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNITOP-Optima S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x