brak logo

Agencja Ochrony HEROS

Sosnowiec

Opinie o Agencja Ochrony HEROS

Łukasz 2011-12-03 16:19:18
Ta firma to pomyłka ,niskie zarobki ,brak świadczeń,umowy zlecenie za stawkę 4 zł.Idealny pracownik (dyspozycyjny przez 500 godzin w miesiącu z grupą inwalidzką ).
Tomasz 2013-02-10 10:10:26
Firma godna polecenia
były pracownik 2013-02-21 23:17:13
FIRMA HEROS SOSNOWIEC UL. H.DOBRZAŃSKIEGO NIE JEST ZBYT UCZCIWĄ FIRMA PRACOWNIKÓW MAJĄ ZA "NIC" NAKAZY I ZAKAZY ZA MARNE 4.00ZL/H POWINNY BYĆ WDZIĘCZNI ŻE PRACUJEMY NA NICH ZA MARNE GROSZE AMAJA TAKIE OBIEKTY ŻE PLACĄ ĄŻ 3.50/H ZGROZA I JESZCZE STRASZĄ - BRAK ODPOWIEDNICH SORTÓW ODZIEŻOWYCH WYMAGANIA
JAKBY BYŁY ZAROBKI CONAJMNIEJ 10ZL SZKODA SIĘ ODZYWAĆ
JA SIĘ WLAŚNIE ZWOLNIŁĘM PO KILKU MIESIĄCZCH PRACY , NIE BĘDE NICZYJYM PAROBKIEM I POGANIACZEM - NIE POLECAM TEJ FIRMY NIE MA Z KIM POGADAĆ PRACOWNIK TO W/G PREZESÓ "O"
kopi 2013-08-01 08:58:14
jak chcesz pracować za 3.50,na godzine ja nie polecam są lepiej płatne prace w ochronie a oni szukają głupków drugie tyle mają dla siebie
1
KADROWA 2013-09-27 11:41:35
Pracownicy Herosa posiadający licencję pracownika ochrony fizycznej i prawo jazdy są zatrudnieni na umowę o pracę, a stawka netto za godzinę wynosi nawet 8 PLN. Pozostali - dozorcy i portierzy stosownie mniej, jako pracownicy bez kwalifikacji. Proszę zatem nie pisać na forum bzdur.
1
zawiedziony 2013-11-16 10:58:55
W Herosie płacili zawsze na czas. Odszedłem do innej firmy.....a tu płacą na 2..3 razy i zawsze z opóźnieniem. Chętnie bym wrócił, ale nie ma na razie w Herosie miejsc.:(
kolega z sosnowca 2013-12-27 23:48:34
haha chyba to sam prezes napisał :) . Jak ci płacą 2, 3 razy w miesiącu to non stop masz kasę na bieżąco. Więc nie narzekaj.
vendeta 2014-02-27 20:59:05
Uwaga na tą firme krzak żadna to firma licząca sie na rynku taka firma kogucik nie powinna byc wogole brana pod uwage to kpina a ten prezesik to jakis bufon nabrzmiały co powinnien płacić twarzowe za te głodowe stawki 4zl , 5zl prezesik od siedmiu bolesci i ten siwy psedo szef stary grzyb ktory powinien siedziec w domu a nie ochrona sie zajmowac wogole nie ma o tym pojecia istni herosi :) a raczej erosi oni chyba ludzi maja Za nic pracowalem tam jakis czas i powiem jak najdalej z dala oszusci co widac na pierwszy rzut oka wyzyskiwacze szukaja jeleni za grosze a ju mam dam 3 zl i niech robi poprostu kretyni !!!
1
snajper 2014-02-27 21:06:20
Popieram to co wyprawia ta " firma " ko kpina oni z ludzi żartują czy mają licencje czy nie stawki głodowe bezdomny wiecej zarobi na dzien a jakie wymagania takie firmy nie powinny wogole istniec , powinny być eliminowane jak w tej polsce ma byc dobrze wygrywają przetargi żeby jak najminiej dać a pracownikow za niedlugo będą płacić po 1zl bo cwaniaków odrazu można wyczuć odradzam stanowczo!!!
1
gladiator 2014-02-27 21:12:53
A ja tam zadowolony jestem mam 3złza godzine robie po 400 godzin nie ważne czy pn śr czy pt żadne swieta mnie nie interesuja tylko robota ważne że prezesik sie obłowi ściemni pracowników na przetargach da najniższe stawki i interes się kręci chyba sam sobie założę działalność i firmę ochrony i będę łapał wszystkie obiekty a ludzią płacić przysłowiową 1zl i bardziej sie bede liczyl na rynku niz gejos i'm sorry pedros for heros także jest super jak to mówił książę peru by żyło się lepiej !
1
oszukany 2014-03-07 14:23:10
(usunięte przez administratora)Nie ma nawet jak dorobic do emerytury bo do zusu idzie tylko czesc wyplaty. pracowałem odradzam
1
dzidek 2014-04-12 01:13:17
Pracowalem w tej pozal sie boże firmie oni powinni sie cieszyc ze jeszcze ich nikt nie pozwal placa nam po 3,50 a co do wygranego przetargu na będzinskie targowisko to powinien sie tam przejsc prezes interpromexu i sprawdzic jak sie wywiazuja z umowy przrtargowej. Mysla ze jak ktos jest po 50 to moga go gnoic a sami sa gnojami.
1
kliient 2014-04-12 10:42:11
Myslalem ze to powazna firma ale oni sa zalosni jezdza, pojedynczo na alarmy zamiast mlodych przyjezdzaja emeryci i rencisci bez licencji tylko najwyzej grupy inwalidzkie mają. Cztery razy mialem wlamanie i zawsze przyjezdzala 1 osoba. Zrywam z nimi wspolprace. Szkoda płacić takim oszustom. Ps. Prosze pracownikow heros o kontakt z tego co piszecie to mozna napisac do skarbowki aby sprawdzila co sie u was dzieje piszcie namiary ja zloze pismo do urzedu skarbowegoi do komendy wojewodzkiej z prosba kontroli. Tej firmy. Ps. Ciekawe czy nie lamia tez prawa w kwestii konwojowania pieniedzy przez nieuprawnionych pracownikow ochrony jezdzacych pojedynczo.
1
łukasz 2014-04-13 18:34:52
Witam mam prośbę do Pani ,, KADROWEJ '' która umieściła wpis 23,09,2013r ,gdzie Pani jest może dzisiaj coś fajnego Pani napisze o Firmie jak już przestała być potrzebna i Panią usunięto ale wcześnie namawiała Pani ludzi do zmiany warunków umowy zatrudnienia na korzyść pracodawcy .W tym kraju nigdy nie będzie dobrze jak Polak Polakowi wilkiem ,nie dziwię się że młodzi wyjeżdżają za granicę ,człowiek nadstawia d... za 4 zł KPINA.
1
były pracownik 2014-05-08 19:34:22
Proszę państwa firma jak każda inna przez 8 lat w ochronie pracowałem w kilku firmach stawki jakie są to prawda bywają 3,5 itd ale jak sie ktoś przyjmuje to go informują jak nie pasuje to nie musi pracować,łatwo jest biadolić co do wypowiedzi kliienta to prawda patrole są pojedyncze (jak ja pracowałem to skład był młody nie wiem jak teraz) niestety jak sie płaci 40 zł za abonament to łatwo policzyć ile trzeba obiektów żeby utrzymać taką grupe z tego co wiem to dużo firm ma pojedyncze patrole może inaczej znam dwie o składach dwu osobowych na zagłębiu takrze ja oceniam tą firme na 3 w skali 6 punktowej pozdrawiam
2
były pracownik 2014-05-23 16:55:10
Kam jak na grupe interwencyjną sie dostaniesz to powinieneś dostać umowe o prace (o ile jesteś pracownikiem kwalifikowanym) natomiast na obiektach będzie umowa zlecenie ale to bolączka tej branży.Pozdrawiam
były 2014-08-27 09:55:43
Pracowałem w herosie za 3,55 netto na zlecenie. kasa była na czas, i składki szły do ZUS. Przeszedłem do Rerum, obiecali 5 dostaję 2,50 na rękę i z poślizgiem.
Więc żal..........
mariusz 2015-01-28 03:21:19
a ja trochę z innej mańki, powiedzcie mi, bo neistety szukam pracy na ochronie już od jakiegoś czasu ale lipa niestety, bo mianowicie, byłem kiedyś karany, nic specjalnego, żadne rozboje w biały dzień, po prostu tak wyszło że za długi, ale dawno to już było i mam zaświadczenie, że teraz jestem czysty. Czy w takim wypadku mam szanse na pracę w Herosie ?
adam 2015-02-17 21:06:07
Ludzie uciekajcie z tej firmy jak najszybciej oszusci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyzyskiwacze obiecują cuda niewidy a tak na prawde patrzą jak by cie wyj..ać za wszystko cię obciążają i to dwa razy więcej niż coś warte chłopaki na grupie jeżdżą do ludzi nawet jak się kibel zapcha firma pożal się Boże!..
wóda 2015-03-20 14:40:57
Jak wczoraszyś to zwolnią, jak bierzesz też. Nie pośpisz bo zwolnią, ( usunięte przez administratora ) firma
Zleceniodawca 2015-03-27 12:15:10
Firma nie profesjonalna, niekompetentny zarząd, przestrzegam przed współpracą z tą Firmą przyszłych Zleceniodawców. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!
adelajda 2015-03-31 06:54:58
zwyczajni oszuśći połowa ludzi pracuje na czarno,przy wypłacie się okazuje że masz na godzine o połowe mniej niż było umówione.
1
nowy 2015-06-03 08:29:32
kumpel działa w Herosie od 2008 i nie narzeka, ja od miesiąca.Źle nie jest. Niezłe świnie, lub durna konkurencja tu piszą źle. Wiem bo działałem w Lunie i kazali wieszać psy na wszystkie firmy wokół, na tym portalu i innych:)
Zarząd 2015-10-08 10:00:59
Panie Ex wiemy kim pan jest i za co pan wyleciał:). Stek bzdur zawarty w anonsie będzie dodatkowym argumentem przeciwko panu w sądzie. Co do PIP którą pan nam "zafundował" to może być pan spokojny. Bezkarnie nie można oczerniać ludzi i firmy. A referencje wystawimy panu ....odpowiednie.
1
tomasz 2015-10-28 18:21:32
ostrzegam przed tą firmą oszusci zatrudniają na jakiś czas potem zwalniają i zabierają połowe wpłaty zwyczajni złodzieje
tomasz 2015-11-08 20:36:28
to jest prawda jak najbardziej,oni nie muszą dawać ogłoszenie o pracy bo w biurze leży stos cv i do tego zatrudniają na czarno a jak komuś nie pasuje to dziękują bo na twoje miejsce znajdzie się kolejny ze stosu cv i tak to się kręci i tylko szukają byle pretekstu żebyś nie dostał całej należności
Anonim 2015-11-23 12:13:42
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie szczególnie na targowisku w Będzinie, zarobki marne a wymagania bardzo duże. Czasem jest tak że trzeba pracować 24h za psie pieniądze a w dni targowe trzeba prawie cały dzień stać na mrozie i marznąć, nie polecam.
szach 2015-11-25 14:58:42
Tu Można Energicznie Konkurować TamY Do Efektywnego Buforu I Lekko Użyte.
Czytaj duże.
Anonim 2015-12-30 17:50:58
Jak chcecie to pracujcie sobie za 3.50 bo ja tej pracy nie polecam, no chyba że na chwilę żeby przeczekać kryzys.
Anonim 2016-01-08 15:45:40
Emil na 7 zł nie ma co liczyć, a co do wyposażenia to naprawdę daje bardzo wiele do życzenia. nie polecam.
nowy 2016-03-12 08:46:39
Pracuje w tej firmie 2 miech. umowe dostalem w 1 dniu. Za godzinę 7 brutto.
Więc o co tu kaman? Za pierwszy miech zapłacili w terminie. Poprzednio w Renomie czekałem na wypłat 3 miechy, no i do teraz mi wiszą za 1 miech!!!
jak czytałem te opinie o firmie to sie bałem, ale jest ok. Chyba żeczywiście
konkurencja i kiepskie tu sie żalą.
poli 2016-05-16 21:36:22
Cześć wszystkim. Słyszałem , że tutaj przede wszystkim początki nie są zbyt łatwe. Jednak po pewnym czasie człowiek do wszystkiego potrafi się przyzwyczaić i potem już jakoś idzie lepiej zdecydowanie. Wiadomo , że kokosów się nie zarobi jak to już w ochronie @zz
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony HEROS - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony HEROS