brak logo

EUROEXPERT

Bielsko-Biała

Opinie o EUROEXPERT

malutka 2014-10-16 21:12:43
Jeśli chodzi o konkrety czyli o kasę to nawet miałam 4 z przodu:) pozdrawiam niezadowolonych:)
malutka 2014-10-16 21:17:41
klaudyna ! ty chyba nie pracujesz w tej firmie! tu są soboty wolne! jeszcze nigdy nie pracowałam w soboty. A sprzatanie to zwykłe odkurzanie, które zwykle odbywa się rano.Chyba opisujemy dwie różne firmy, które przez przypadek tak samo się nazywają?
1
hehheh 2014-11-10 20:15:31
Do tych co tak chwalą tą firmę. Dlaczego ciągle ta "fantastyczna" firma poszukuje pracowników do swoich pseudo-gabinetów? Bądźmy dorośli, jak praca jest uczciwa i godna to każdy się jej trzyma rękami i nogami i jest szczęśliwy, że pracuje, a tym czasem własnie ukazało się ogłoszenie o poszukiwaniach pomocy do gabinetu rehabilitacyjnego w Sosnowcu. Dziewczyny i kobiety nie dajcie się nabrać temu nieuczciwemu pracodawcy.
3
magda 23 2014-11-14 12:25:58
Jestem zdumiona czytając takie rzeczy ,u mnie nigdy się nieuczciwość nie zdarzyła ze strony pracodawców i mam też kontakt z dziewczynami z Rybnika iJastrzębia u nich też ok.Ale mogę się wypowiadać tylko za siebie. Choć raz się trochę wkurzyłam bo wypłata miała być 10go a była 12go w poniedziałek a tu rata za samochód do płacenia, to było 8miesięcy temu.
//// 2014-11-14 13:30:56
Wiesz Magda? Tylko w miesiącu maju był poniedziałek 12ego, a to oznacza, że było to 6 miesięcy temu. Twoje niedopatrzenie, a to już podważa twoją wiarygodność.... Twoje zdumienie jest fascynujące :D Nigdzie nie jest ok, wszędzie się tylko szepcze po oddziałach, bo niektórzy muszą pracować, bo długo nie mogli znaleźć pracy. Ja na szczęście przymusu nie mam i mogę, a nawet mam obowiązek mówić o wykorzystywaniu pracowników, wykorzystywaniu ich bezsilności, tego, że często nie mają wyjścia. Niestety w wielu firmach tak jest, dlatego ja nie pracując już tam (nie przedłużając umowy) zamanifestowałam temu. Nie chcę uczestniczyć w takim procederze. Tyle w temacie.
2
magda 23 2014-12-17 20:19:50
z tego co wiem to jak się wykażesz ,że jesteś dobra to masz szanse .
rozmawiałam na spotkaniu ogólnopolskim w nowym sączu kilka tygodni temu z wieloma dziewczynami z rożnych miejscowości i te które się dotarły to są zadowolone i dają rade ,ale też zauważyłam że kilka nie było,, pomyślałam że były kiepskie i odpadły.wydaje mi się że trzeba mieć pewne predyspozycje ,choć ja na początku miałam bardzo mieszane odczucia do tego wszystkiego ,na początku myślałam ,że spoko , że dam rade, po miesiącu byłam załamana chciałam to wszystko rzucić w cholere .Przełamanie tak naprawdę nastąpilo u mnie w 4miesiącu pracy i tu ukłon dla mojej partnerki Soni, to jej zawdzięczam ,że dalej pracuje i jestem zadowolona co najważniejsze troszke standart mojego życia się poprawił.więc wnioski i moje odczucia jesteś kiepska nie ma nic ,jesteś dobra będziesz zadowolona tak jak inne które dlugo pracują.Jeszcze raz dziękuje tobie Sonia.
klasymoron 2015-06-19 19:00:29
JESTEŚ ZWYKŁYM SPRZEDAWCĄ PRACUJĄC W TEJ FIRMIE!!! NIBY GABINET RECHABILITAVYJNY, ŁADNA NAZWA AKCJI, MASAZE DARMOWE TYLKO KUP PAN SPRZĘT NAJLEPIEJ. BYŁEM NA MASAŻACH!! PANIE WCHODZA W PUPE, TAK SA MIŁE, ALE MUSZĄ SPRZEDAWAĆ.

DNO
Gosia 2015-06-21 13:05:05
Pracuje w tej firmie 3 lata i jest ok ,mam 57 lat i daje rade .
Na pewno cały czas trzeba się uczyć , bo kto się nie uczy stoi w miejscu.
Kasia nie poddawaj się ,w Mysłowicach są fajni ludzie dasz rade, PA,PA
3
Hahaha 2015-06-25 09:32:12
Mój komentarz na dwie powyższe opinie - "ha ha ha"
A tak na marginesie... nie zaczyna się zdania od słowa "no" :)
1
sosno 2015-07-29 16:29:19
Nie ma źle, ale na rozmowie o prace podaja inna forme dzialania tego wszystkiego.
Nie naciagamy ludzi na te urzadzenia bo tak sie nie da, ale pomoc w gabinecie rehabilitacyjnym, a doradca, sprzedawca, czlowiek ktory ma zachwycic sprzetem i uswiadomic powage problemow z ktorymi ludzie przychodza.. jest roznica.
Ogolnie jak juz sie w to wejdzie to da sie w tym siedziec. Tylko nie wolno myslec o sprzdazy bo wtedy efekty beda slabiutkie.
praca ma plusy i minusy
katarzyna 2015-07-30 12:36:25
co racja to racja , jo tak już siedzę prawie 6 rok i pamiętam jak w Haginsonie tyrałam na 3 zmiany, najgorsze były nocki, po tygodniu myślałam że mi ręce odpadną ,norma 230zagłówków a ja na maksa zaledwie 80 z tyłka się lało.
Czlowiek się do wszystkiego przyzwyczai.
Bielsko.B 2015-10-09 14:33:30
syf, dno, żenada, Państwo P. razem z czarną J. :/ mili to oni są na początku, fałsz !! Baśka a ty nie kłam, bo może i Ty masz umowę o prace ale nie wszyscy, ściemniają, obiecują a umowy jak nie ma tak nie ma.. nikt z nimi psychicznie nie wytrzyma .. wielcy biznesmeni ..
2
bielsko b. 2015-10-09 22:52:12
Bylam jak oni to nazywaja pomocą w gabinecie rehabilitacyjnym. To jest czysta sprzedaz urządzeń które w markecie mozna kupić za 500zl...te same wlasciwosci.. Kazdy chce zarobić. Poza tym zastanówcie sie gdyby bylo tak cacy to co chwile by sie nie oglaszali na olx.. Jak dobra praca to kazdy sie jej rekami i nogami trzyma..
2
zuza 2015-10-09 22:56:11
Nie myśl o sprzedaży? A jak nie masz efektow to sieczke ci robia i te niby pseudo szkolenia. Nikt tam nie jest po rehabilitacji
2
ewel 2015-10-13 09:44:58
Zgadzam sie, psychologiczne podejście nie sprzedawaj ale sprzedaj. Na rozmowie nikt nie mówi, ze to sprzedaz, ogloszenie tez mylnie pisane ze pomoc do gabinetu, praca biurowa.... Poza tym placa za taka robote żenująco niska. Przedstawiciel handl zarabia wiecej a to jest prawie to samo
2
ewelina 2015-10-13 20:08:44
Ilona nie przejmuj się jakoś to będzie, ja też narazie rypie na magazynie, w styczniu mam przejść do biura zobaczymy.
Baśka 2015-10-13 20:48:40
Ilona przecież ty nie jesteś ewel.
chyba nie myślisz że jesteś anonimem ,to byłoby głupiutkie.
Pracowałam tam w 2009r, teraz wychowuje bobasy .
Dojazd do pracy 1,5 h plus korki masakra,tera mój stary nas utrzymuje jest przedstawicielem w Mikołowie sprzedaje systemy uzdatniania wody jak idzie dobrze to nawet 6 stke przytuli.
baba 2015-10-15 20:49:18
jestem na nie, zdecydowanie odradzam tą firmę. Szkoda zachodu, wyzysk z biały dzień, a atmosfera hmm... brak określenia..
1
renia 2015-10-15 23:33:37
Najbardziej wkurza mnie to ,że trzeba jezdzić do ludzi i wypisywać te durne wnioski. Ostatnio byłam u klienta 4 razy i nie było go w domu , sobota a ja wracam do dzieci o 21.30. Zobaczymy co będzie dalej narazie dymam dziennie po 200km.Zobaczymy jak przeniosą siedzibę z Bydgoszczy do Piły może się polepszy.
klementyna 39 2015-10-16 00:13:10
Uważam że w dzisiejszych czasach 1800zł to kpina ,przy takich kosztach życia kobieta powinna zarabiać min 3500zł. Za sam wynajem mieszkania płacimy 1200 +450 czynsz +media. mam troje dzieci każdego trzeba ubrać ,ale najwięcej kasy idzie na jedzenie.Najmłodszy chodzi na tańce 180mc, średni 2 razy w tyg angielski (100)tyg,
Córa ma świra na punkcie klarnetu ,chodzi do muzycznej prywatnie.Dobrze że mama pomaga bo byłoby cienko.
izzz 2015-10-20 22:45:03
Nie polecam, praca w gabinecie, sprzedaz urządzeń masujących kiepskiej jakości, wlasciciele obłudni, pazerni na kase, myślą, ze placa kokosy, falsz na porządku dziennym. Kazdy mówi co innego, nie ma wspolnej strategii, wpajaja, ze tak super pracodawców jak oni nie ma nigdzie.. Wjazd na psychikę.. Slabi są.. Duza rotacja, bo kto sie poznaje na tej działalności to sie nie da wykorzystywac
2
marta 2015-10-21 10:53:38
Nie po to robiłam magisterke by dymać 10 godz dziennie 6 dni w tygodniu za niecałe 1900zł. Myśle że jestem stworzona do wyszszych celów.
Mam nadzieje, że namówię mojego na wyjazd do Irlandii lub hollandi.
Wole dymać na zmywaku za 1500 euro niż tu siedzieć za dwójke.
marta 2015-10-21 11:23:44
gdzie teraz pracujesz daj namiary
Gosia 2015-10-21 22:36:14
powiem jedno...jak najdalej od Tych ludzi i tej firmy. na początku wszystko wygląda pięknie i kolorowo. Czarna Jolka milusińska i przemiła..a później? szkoda gadać...
Szefostwo...wydziera się na ciebie...i miesza z błotem...
dają Ci na umowie 400zł (umowa na zlecenie) a pod stołem dostajesz 1400zł.
Oni sami już nie wiedzą co mówią. Na szkoleniu wielce...nie myślcie o sprzedaży...najważniejsze, żeby ludzie was polubili. A co jest poźniej? Macie dzisiaj mieć sprzedaż!! przynajmniej 3.
Mówią, że nie ma limitów sprzedażowych, a później telefony...ile sprzedałyście?
Osoby tam pracujące nie mają chyba sumienia. Ja pracujac tam nie potrafiłam wciskać kitu (tak jak kazano) ze masaz tym lipnym sprzętem...jest lekarstwem na wszystko! że niby masaż odcinka lęźwiowego wpływa na prostate, i żylaki...
albo, że ludzie otyli mają mniejszy mózg...i muszą sie masować, zeby schudnaćl;/;/;/
powiem tylko, że biedni starsi ludzie co dają się nabrać, że niby dzieci w Fundacji Ewy Błaszczyk są na tym masowane..;/
I namawianie biednych ludzi na kredyty!! to chyba jest najgorsze!! Na początku musisz sprawić, zeby ludzie Cie polubili...zeby sie otworzyli...a na końcu beszczelnie namawiasz na kredyty i wciskasz kit o dofinansowaniu..

Aaaa jeszcze śmieszne wystawianie pustych pudełek po sprzęcie z podpisem "odbiór Pani Ania" ze niby ktos to gówno zamawia!!

Lepiej już w biedronce pracowac.
2
Haker 2015-10-21 23:17:42
Pani to chyba strasznie nieszczęśliwa w życiu?
kasia 2015-10-22 10:27:47
Lepiej bym tego Goska nie ujela!! 100% racji. Omijać euroexpert z b.bialej!!
1
józek 2015-10-22 14:00:27
a Pan to chyba właściciel któremu źle, że ktoś pisze prawdę o działalności tej pseudo firemki
1
Haker 2015-10-22 21:20:31
Gdybym był właścicielem tej firemki stanął bym na uszach by zidentyfikować IP wpisów, następnie skontaktował się z osobami i wyjaśnił zaszłe sytuacje.
Tak jak zrobił właściel z firmy PROGREES.sp zoo .
haha 2015-10-23 09:03:38
Haha. Jest wolnosc slowa i opinii i tego typu strony, żeby sie wypowiadac
1
kot w butach 2015-10-28 17:21:42
Ha ha zastraszanie jest przestępstwem. Kazdy ma prawo do wyrazania swojej opinii czy to sie komus podoba czy tez nie i nie zmieni tego pseudo "haker". Nikt nie bedzie zachwalał pracodawcy skoro tyle osob sie wypowiedzialo negatywnie. Moze wlasciciele powinni pomyslec o zmianie podejscia..
1
GĘCA 2015-10-28 22:01:53
Jestem rehabilitantką miałam praktyki w sosnowcu, uważam że tylko postawienie odpowiedniej diagnozy i PRAWDZIWA rehabilitacja jest skuteczna ,myślę że nie są to duże pieniądze.U mnie godzinka 45zł. Polecam. Za 10razy rabat.
1
GĘCA 2015-10-31 16:07:55
Moja babcia godała ,że jak w kogoś kupą rzucasz, to sam żeś od kupy ubabrany .
OJ, A TO MĄDRO KOBIETA BYŁA.
Bronia 2016-01-07 20:47:12
Ogólnie praca nie jest najgorsza ale pracodawcy strasznie manipuluja ludzkimi emocjami i uczuciami. Z reszta idzie sie o tym przekonac po sposobie w jaki sie wypowiadaja o pracy z PACJENTAMI (klientami).
" Tutaj sie nie da malo zarabiac " sa przekonani ze maja najlepsze pieniadze i najlepsza oferte pracy a dzis kobieta w polsce jest w stanie zarobic 1500zl i nic wiecej chyba ze pracujesz u nich... tak probuja przestawic Twoja psychike zeby myslec jaka to ich praca jest cudowna i niepowtarzalna i jakich kokosow nie zarobisz. Szefostwo mile i kulturalne ale manipuluja i szczypia sie na kase strasznie. Nie zalezy im na rzekomych pacjentach i pracownikach tylko na sprzedazy. Mowia zeby niby o sprzedazy nie myslec a pozniej telefony czy sie udalo czy nie. A jak mala sprzedaz to od razu humor do bani i idzie wyczuc delikatne "pretensje" w ich tonie. Aha noi jak nie sprzedajesz to oczywiscie zawsze jest TWOJA WINA!!! nie dopuszczaja mysli ze ludzie sa rozni. To ty zrobilas cos nie tak i nie ma innej opcji.
4
Roxi 2016-01-07 22:36:11
Kasiu pozdrawiamy Ciebie,ale gorzkie żale to w kościele.
Dlaczego piszesz Bronia? przecież do głupie.
Na pewno znajdziesz super prace głowa do góry.
Justyna 2016-01-12 12:07:31
Roxi a Ty co tak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzisz? Płacą Ci za to? Bronia ma rację i każdy to wie. A właściciele to niech się walną w głowę bo takie pieniądze się wszędzie zarobi bez łaski, prędzej czy później każdy się na nich pozna. Lipni właściciele lipny sprzęt.
1
rafał 2016-01-13 20:04:53
Uważam ,że przy dzisiejszych cenach i kosztach utrzymania każdy facet powinien zarabiać minimum 4tyś a kobieta minimum 2,5 tysiąca.
Ludzie też powinni robić wszystko by próbować ,zmieniać, dążyć do czegoś by coś osiągnąć.
Moja sąsiadka pracuje w hipermarkecie w Częstochowie co prawda dobrze zarobi bo te 1800 ma ,tylko tyle ,że zasuwa po 12 godzin ale najgorsze są soboty i niedziele i co z tego że środy dają wolne
GĘCA 2016-01-13 20:20:55
Ja gdybym miała iść do pracy za 1500 to wole siedzieć w domu i jeść kartofle z mlekiem.U nas się przyjęło że facet ma zarabiać kobieta służy do wyższych celów.
A jak facet dziad i nie zarobi na zachcianki kochanego miśka ,to niech szuka pracy dodatkowej po godzinach.
Mąż mojej koleżanki pracuje w Niemczech ,przyjeżdża raz na 3 miesiące siedzi tydzień i wraca. Co miesiąc posyła 1500euro.
Kobieta wie że żyje.
1
Kasia 2016-01-17 12:01:26
Alek Ty chyba piszesz o innej firmie, ale napewno nie o Euroexpert z Bielska Białej. Tam nie ma żadnego socjalu ani opieki medycznej, pracujesz na umowie zlecenia, obiecują umowę o pracę ale na tym się kończy. Jak masz sprzedaż to jesteś super a jak nie masz to z Tobą jest coś nie halo, to nie ludzie są problemem tylko Ty, oni Cię nie lubią.. Poza tym próbują Ci na siłę wmówic, że u nich zarobisz nie narobiąc się.. taaakie wielkie pieniądze płacą, a rotacja ogromna.. przedstawiciel handlowy zarabia więcej i ma więcej korzyści.. zysk to jest ale ogromny dla nich.
3
alek 2016-01-17 20:51:26
tam gdzie teraz pracujesz jest lepiej?
czy siedzisz w domu i użalasz się jaką zrobili Ci krzywdę ?
Czy jak Ferduś Kiepski, że z twoim wykształceniem nie ma pracy w tym kraju he,he,he
renia 2016-01-24 18:18:21
Mnie się udało po 4 miechach , pracuje 3,5 roku.
Zawsze może być lepiej , ale ogólnie nie narzekam średnio te 1800 zł zostaje.
jacek 2016-01-29 16:21:15
jak solidnie kit wciskasz starszym ludziom to cie szanuja
1
magda 2016-01-31 21:10:42
praca nie należy do najlżejszych ,czasami przychodzę do domu wypompowana szczególnie trudne są środy bo trzeba dużo dzwigać .
Moja opinia jest taka by zatrudnić więcej facetów a nie że na jednej zmianie jest ich tylko trzech.Na początku strasznie trudno przychodziło mi wstawać przed piątą ale człowiek się do wszystkiego przyzwyczai , choć jak przyjdzie wieczór koło 18stej to oczy się same zamykają.
Kasia 2016-02-01 22:33:22
Fajni ludzie ,fajna praca dająca dużo możliwości pracuje od 2013 i coraz bardziej mi się podoba ,extra.
Pracowałam 10 lat na hali produkcyjnej ,to chyba dlatego tak cenie to co teraz mam.
Kasia 2016-02-11 16:36:01
Roksana ma problemy z przyjeciem konstuktywnej krytyki o swoich pracodawcach a w dodatku omamy xD Żeby sama zawsze sie dobrze o nich wypowiadala, to by bylo dobrze. Ale jak ja zdenerwuja to tez zle rzeczy przewijaja sie jej delikatnie mowiac buzke :D Powiem szczerze ze usmialam sie z ta Bronia :)
magda 44 2016-05-13 17:28:19
Ludzie !!!! Daleko od tej firmy
1
boss 2016-07-07 21:55:18
ja pracuję od 6 miesięcy powiem wam że wszystko ok wypłata spoko, kobiety więcej w sklepie nie zarabiają pracuję po 7 godzin, trzeba się nagadać bo na tym polega praca ale ogólnie jest spoko, wiadomo że są minusy jak w każdej pracy... sprzedawać trzeba taka branża firmy jeżeli ktoś nie chce to może zostać na poziomie zajmować się klientami i nie robić sprzedaży ale jak ktoś chce zarabiać więcej to można awansować.... nikogo nie trzymają jak ktoś chce odejść... nie jest najgorzej, jestem sama przez cały tydzień spokojnie pracuję i tyle... nie wiem jak będzie dalej ale w tej chwili jestem zadowolona
karolina 2016-08-22 20:41:45
jak jest sprzedaż to jest przyjaźń a jak nie ma sprzedaży to nie ma przyjaźni tylko mącenie w głowie że z pracownikiem coś jest nie tak.. i głupie dogaduszki że jak będzie sprzedaż to będzie nas stac na duzo rzeczy bo będą pieniądze a jak nie będzie sprzedaży to będzie bieda.. wolne zarty..
1
pablo 2016-08-23 10:23:54
Chodzi o pracę, wszedzie trzeba pracowac i wyrabiac w maire mozliwosci targety i normy
klient 2016-11-09 14:08:24
W lutym br. zakupiłam masażer Goldklepper z myślą o osobie z zaawansowaną rozedmą płuc. Sprzęt używany 2 x dziennie przynosił ulgę choremu, jednak od lutego (a teraz mamy początek listopada) masażer reklamowałam dwukrotnie. Obecnie znowu jest popsuty. W ciągu 9 miesięcy po raz trzeci. Poprzednie 2 x z reklamacją nie było problemu, jako że gabinet masażu był w Bielsku - Białej i mogłam osobiście dostarczyć popsuty sprzęt. Obecnie, reklamacja telefoniczna owszem została przyjęta ale na tym koniec. Pomimo obietnic o odbiorze uszkodzonego sprzętu w ciągu dwóch dni osoba z którą rozmawiałam, nie zgłosiła się i od tamtej pory nie odbiera ode mnie telefonów. Przestrzegam potencjalnych klientów przed zakupem EWIDENTNIE WADLIWEGO i wcale nietaniego SPRZĘTU GOLDKLEPPER !!!!!!!!!!
klient 2016-11-17 14:18:24
Jestem mile zaskoczona faktem, że firma EUROEKSPERT na bieżąco śledzi opinie klientów na swój temat i stara się sprostać ich wymaganiom. Cieszę się, że moja sprawa została wyjaśniona pozytywnie. Masażer GOLDKLEPPER po interwencji został wymieniony na nowy. Zapewniono mnie równocześnie, że po interwencji klientów producent zmienił technologię wykonania szwów na bardziej szczelne, które w konsekwencji mają zapobiegać wypadaniu piasku. Żywię nadzieję, że sprzęt będzie służył choremu bezawaryjnie przez długi okres czasu.
Zostaw swoją opinię o EUROEXPERT - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROEXPERT