brak logo

Piekarnia Putka

Warszawa

Opinie o Piekarnia Putka

7777 2017-06-02 23:20
Jutro piknik firmowy...bedzie się działo. Może Malgorzata znów pokaże klasę. Przyjmujemy zakłady ile do ilu, że się znów narąbie.chyba że???psikus -ha,ha,ha.i ciekawe czy rozmowa z Zuzią wypali .MYŚLĘ ŻE TAK. będzie się działo. Do zobaczenia.
9
affi 2017-06-04 15:00
Zastanawiam się czy udało Ci się pogadać z Zuzią??
4
7777 2017-06-04 18:18
Wkrótce się przekonasz .ha,ha..jednak sama dobrze wiesz że masz bardzo dużo za uszami. Czas pokaże wszystko.
4
affi 2017-06-05 10:58
Pomyłka, nie B i nie M. Jestem nowa ,zaczęłam czytać te wpisy i naprawdę się martwię. A pytam czy się udało bo liczę że może to coś da.
wonder woman 2017-06-05 15:35
Już długo śledzę te dyskusje i powiem wam, że mam bardzo mieszane uczucia. Jak przyjmowałam się do pracy to naprawdę było w tej firmie fajnie. Czuć było luźną atmosferę panującą pomiędzy pracownikami można było z każdym porozmawiać i każdy Cię wysłuchał. Można było się kumplować na sklepach bez obawy, że ktoś będzie miał coś przeciwko. To co się teraz dzieje to jest chore. Dziewczynom nie przedłuża się umów bez powodu ( a raczej bo któraś z przełożonych ma coś przeciwko). Już nie wspomnę o tym, że jak któraś zajdzie w ciąże i w trakcie kończy się jej umowa to może zapomnieć o tym, że po porodzie zostanie jej przedłużona. Naprawdę nieliczne dziewczyny mają przedłużane umowy, na palcach jednej ręki można policzyć. Ok, rozumiem jeśli dziewczyny się nie starają, olewają prace to sama nie chciała bym mieć takiego pracownika, ale jeśli dziewczyna zasuwa i widać, że stara się wykonywać swoją prace najlepiej jak potrafi , a nie dostaje umowy tylko dlatego, że popadła w konflikt z którąś z koordynatorek, to nie najlepiej to świadczy o firmie. Jeśli szefostwo nie zacznie się bezpośrednio interesować tym co się dzieje wśród pracowników niższego szczebla to jak się ockną to może być za późno. Jeśli chodzi o zarobki jest ok, pakiet socjalny również fajnie rozwinęli ale czy to jest warte stresu, który towarzyszy każdej z nas ekspedientek to pozostawiam każdemu do własnej oceny. Sama jeszcze tu pracuje pewnie do czasu...
9
7777 2017-06-05 18:59
To może się wypowiedz choć troszkę. Ja też tu jestem w miarę nowa i bardzo solidaryzuje się z dziewczynami i wszystko zrobię by oświecić oczy Zuzi i Bartkowi i myślę że jestem na dobrej drodze. Konwersacji nie ma końca.
2
Klientka Teresa z Jana Kazimierza. 2017-06-07 23:27
O jej,dziewczynki to ja wam bardzo współczuję. Wielokrotnie bywam u Was A nie waszego szefostwa na zakupach i nigdy nie dalyscie odczuć że coś jest nie tak. Jesteście takie wspaniałe i pełne energii (choć nie wszystkie,między nami wolę te moje kochane co już dłuższy czas pracują i wiedzą co każdy klient sobie życzy. )kochaniutkie moje sama widziałam 2 razy jakąś waszą kierowniczkę która buszowala między waszymi regalami A Wy obslugiwalyscie mega kolejkę, wyjmowalyscie towar z brudnych koszy i walczylyscie z kolejką, a jakaś czarna dama krzyczała do Was między klientami i dopiero potem dowiedziałam się że to kierowniczka. Powinna wam pomóc.Ale po co jej Wy dziewczynki i po co klient ważne że z drzwi wygląda czy straż miejska nie wlepia jej mandatu! Przecież tylko liczy się oszukiwanie miasta. Ale jak miasta to i Wszystkich. Taka niby firma A co w niej sie wyprawia. WSPÓŁCZUJĘ WAM BARDZO. Uciekajcie gdzie możecie bo na szacunek to się chyba nie doczekacie, chyba że przez chwilę. A jak któraś zechce iść do sądu pracy to jestem w stanie wam pomóc.Bedę często tu zaglądać i dam znać w razie czego jak można się ze mną skontaktować. I z takimi paniami można szybko się rozprawić. A swoją droga to jak ten zakład o te sytuacje na tym waszym spotkaniu firmowym, jestem bardzo ciekawa czy ta p.malgorzata pobiła rekord w piciu i kto wygrał? Pozdrawiam Was moje ekspedientki.
5
Klientka Andersa 2017-06-08 22:47
No to przyszła pora na mnie, jak w nicku chodzę do sklepu na Andersa, i co....? Wielkie nic, lepiej już tam nie chodzić!!!! Nowe panie które tam pracują - zostawię bez komentarza(każdy chce mieć pracę ), ale gdzie jest stara załoga, przecież one są niezastąpione,jedyne takie itp. Były z nami tyle czasu i co, z dnia na dzień... Dzwoniłam gdzieś do szefostwa ale dostałam odpowiedź ze to nie moja sprawa co się dzieje itp... Hello droga firmo chyba coś jest nie tak z Wami, mieszkam.nad sklepem i całe.osiedle jest tego.zdania, zróbcie coś bo długo tak nie pociagniecie, pozdrawiam
6
Klientka Andersa 2017-06-08 22:53
A i mimo.ze jestem starej daty to śledzę i widziałam na.facebooku.odpowiedz że panie realizują się.gdzies indziej czy.cos takiego, ale.wszyscy znają prawdę droga firmo....
6
Klientka Ciołka 2017-06-11 23:03
Bardzo się cieszę, że w końcu osoby postronne zaczęły się wypowiadać ja już chciałam zrobić to parę miesięcy temu natomiast nie wiedziałam czy w jakiś sposób nie zaszkodze moim kochanym dziewczynkom z Ciołka. Razem od około dwóch lat chyba u nas pracowaly zawsze miłe, uśmiechnięte, kompetentne, służyły pomocą, doradzily coś dobrego, aż tu nagle przychodzę a tu nowe Panie myślę sobie urlop moze itp. Przychodzę parę dni później patrzę jest moja jedna ekspedientka, natomiast dowiaduję się że z moją ulubienica firma nie przedłużyła umowy i to z dnia na dzień jak tak można co to za traktowanie ludzi nie wiem czy jeszcze wasza firma znajdzie tak zgrany duet na swoich sklepach jak ten wątpię w to, te dziewczyny razem byly niezawodne. Współczuję Państwu braku wyczucia dobrych pracowników tracicie najlepszych albo sami ich zwalniacie przy czym także tracicie stałych klientów!!! Pozdrawiam moją ulubienice z Ciołka jak czyta te wpisy to na pewno będzie wiedziała że o nią chodzi i życzę powodzenia w nowych wyzwaniach ????
7
Sławek. 2017-06-13 15:28
Moi drodzy, jak czytam to wszystko to normalnie mózg mi się lasuje.jak kierowniczki mogą być tak okropne wobec personelu. Jak można traktować tak ludzi, czy wy myślicie że te kobiety pracują u was tylko dlatego ze nie ma innej pracy?i że jakiś tam koleś gardzi nimi mówiąc o nich debilki!.ciekawe czy taką debilke ma w domu?po co zatrudniacie ludzi jak ich nie szanujcie _zgroza. A te kierowniczki to chyba w życiu im nie wyszło bo gorzej traktować innych nie mogą. A jak któraś chce pić to zapraszam, możemy Malgorzata się nawalic, bo chyba tylko to potrafisz.
5
Justyna 2017-06-14 07:18
Witam mam pytanie
Dlaczego rozliczenie wypłaty jest nie czytelne?
Uzasadniam
Nie ma wyszczególnionych CD-kó i nadgodzin
Kwota do wypłacenia to z kosmosu czy co?
Jeśli pasek rozliczeniowy ma tak wyglądać to być może dam ekspertowi do zweryfikowania .
I jeszcze jedno pytanie- myślę ,że ono da do myślenia wyżej postawionym
Kodeks Pracy jest dla kogo i po co?
Proszę napiszcie czy tylko ja mam taką rozpiskę i czy Wy też nie możecie się połapać.
Powodzenia
6
Mnb 2017-06-14 20:21
Ja rozumiem wszystko
2
Mnb 2017-06-14 21:20
Kosmos też tak uważam a to tylko płaca brutto:(
1
gosiulec_77 2017-06-15 00:27
Klientki...ekspedientki...koordynatorki.(jeśli takowe się też tu wypowiadają!
Ja zaczynałem pracę w firmie Putka 2 lata temu
Obecna koordynatorka (P.IDA) jest chyba 4 z kolegi...
Czytając te wpisy jestem w szoku,i oczom nie wierzę, że coś takiego ma miejsce tu u nas!
Ja nigdy nie miałam problemu z urlopem na żądanie bądź jakimkolwiek innym dniem zawsze , gdy potrzebuje wolny dzień to tylko kwestia dogadania z Idą (teraz) z poprzednimi też nie było problemów i z Beatą i z Agnieszką i z Anią. Nie rozumiem też uwag w stylu "przeczolgaj ją, " lub "pokaż jej" (poniż ją) bo jest nowa!
My na swoim sklepie mobingu nie praktykujemy nigdy, nie ma kierownictwa,ani cwaniakowania
Każda z Nas jest dla siebie szefem swej zmiany a koordynator nie stoi mam nad głową on pomaga nam jeśli czegoś nie wiemy to służy radą.
I to jest klucz nie rządź innym , nie wywyższaj się, nie pokazuj mu miejsca w szeregu (bo przecież Ty pracujesz dłużej )
Każda ekspedientka , która u nas ma tzw. szkolenia zawsze chce pracować z nami i to Jest miłe to jest budujące, to tworzy relacje...więc opamietajcie się dziewczyny i nie wypisujcie glupot o innych bo to głównie my tworzymy wizerunek tej Firmy z prawie 100 letnią tradycją i przyszloscia jak sądzę .To my ekspesientko tworzymy atmosferę To my sprawiamy ze klient u nas kupuje, ze nas lubi ,ze mu smakuje i że do nas wraca
To My jesteśmy tym ostatnim ogniwem!!!!!
Czekamy na hejty (niezadowolonych)
Filia Kraszewskiego
13
gosiulec_77 2017-06-15 00:56
A z Malgosią nigdy nie mialysmy problemów
BO JAK JEST OK NA SKLEPIE to nikt do nikogo pretensji nie ma prawa mieć!
3
Ewa 2017-06-16 06:49
Dziewczyny nie życzę wam tego natomiast i dla was nadejdzie prędzej czy później ten dzień gdy po CD przyjedzie wasza koordynatorka i oswiadczy wam ,ze wasza umowa się właśnie dziś skończyła bo Małgosia nawet nie ma odwagi zwolnić dziewczyn, które przecież ona przyjmowała do pracy, ciekawa jestem wtedy waszej miny i tego czy wtedy też będziecie pisały w samych superlatywach o jej firmie itp. Obłuda!!!
3
R. 2017-06-16 07:02
Ja jestem pracownikiem tej firmy i powiem szczerze, że szukam sobie nowej pracy i nie tylko ja moje koleżanki również umowy o pracę przedłużane ze starszymi starzem pracownikami teraz podpisywane są na rok i kilka miesięcy ,żeby tylko przed zakończeniem się 32miesięcy bo po 33 miesiacach umowa przekształca się w umowę na czas nieokreślony zgodnie z nowym rozporzadzeniem w kodeksie pracy, a pracownicy po okresie próbnym dostają umowy na trzy lata to gdzie jest sprawiedliwość nowy pracownik dostaje więcej niż ten co tyra tam tyle lat a później mu podziekuja na koniec umowy jak tym dziewczynom co się tu wypowiadaly no jak tak można traktować ludzi???
3
gosiulec_77 2017-06-16 12:03
twoim zdaniem pisanie prawdy jest obłudą?
Mi jest dobrze tam gdzie jestem i naprawdę idę do pracy z uśmiechem i wychodzę z uśmiechem.
A tobie jak tak jest źle to się zwolnij rynek pracy jest przecież duży
Pozdrawiam
10
Anula 2017-06-17 15:04
Ja po dwóch latach też jeszcze byłam w to wszystko wpatrzona jak w obrazek, ale popracujesz jeszcze parę i pewnie też się przekonasz, a co do np. Akcji"przeczołgaj ją" to widocznie nie nadajesz się do tego, nie wszystkie byłyśmy do tego upoważnione ;-)
4
gosiulec_77 2017-06-17 22:13
I co to niby upoważnienie rzekome jak sądzę daje Wam wolną rękę by "jeździć " po drugim człowieku???
Czasem warto umieć powiedzieć nie, bo to właśnie świadczy o sile naszego charakteru
Pozdrawiam


4
Aala 2017-06-18 12:12
Pani Zuzanno!(Mam nadzieję, że Pani to przeczyta bo uważam , że jest Pani najporządniejszą i naprawdę na wysokim poziomie kultury osobistej osobą w tej firmie) Czas otworzyć oczy na pewne sprawy w waszej firmie. Czy nikt nie widzi zachowania koorsynatorek...wykonują swoją pracę ok ale czy napewno? Są szkolone przez Małgorzatę i Beatę na poziomie znieczulicy... przesiąknięte samą pewną siebie Małgorzatą-pyskatą i uważającą się za najważniejszą...Kochani SZACUNEK ZA SZACUNEK !!!!Nie wiecie jak się zachowują wobec waszych pracowników ...wiele razy słyszałam od Małorzaty "Jakim prawem piszecie ze swoimi problemami lub zapytaniami do Zuzi..!??Ona nie musi o wszystkim wiedzieć...nim jakaś informacja do niej wyjdzie to ja mam o tym wiedzieć...Zuzia ma o niczym nie wiedzieć!!! (Zaznaczam to jest tylko jeden przyklad takiej sytuacji a jest ich więcej) Wypowiadała się bardzo źle swojego czasu na Pani Zuzanny temat na sklepach rownież na Pana Bartosza P. (Jest psychiczny..pukając się w głowę.)OWSZEM angażuje się w otwieranie.sklepów bo ma z tego pieniądze ale Reklama firmy to też osoby ...ludzie... nie ufajcie ani jej "prawej ręce"Pani Beacie...uwierzcie wreszcie tym ekspedientkom ktore przestały się bać i przestały milczeć a były i są zastraszane przez nie...One same mają tyle za uszami ,że powinny słono zapłacić za to...nie warto ufać bezgranicznie takim osobom widząc jak daleko to zaszło i ile osób otwiera usta...!!!
Pozdrawiam(zbyt uczciwa by tam nadal pracować z czystm sumieniem wiedząc co się tam wyrabia)
6
Ewa 2017-06-19 06:20
Ja też do czasu chodziłam do pracy z uśmiechem, zawsze jak najlepiej wykonywałam swoje obowiązki i dbalam o dobry kontakt z klientem, ale były takie sytuacje , w których nie można już milczeć po prostu zaczęłam walczyć o swoje, a wiedziałam czasami więcej od was i to właśnie was zabolało. Ciekawa jestem czy wasze pensję też przez kilka miesięcy z rzędu się nie zgadzały jak moja zasuwalam we wszystkie soboty i cd miałam zawsze dużo ale nie po to by ktoś się na mnie dorabial tylko dla siebie, a jak się upominałam o swoje to nagle byłam tą złą nauczcie się w końcu szanować ludzi bo jak tak dalej będzie wam szło to same na tych sklepach bedziecie pracowaly, natomiast jeśli chodzi o rynek pracy to po tygodniu już pracowałam w innej firmie , w której szanują ludzi a nie czolgaja jak u Was. Gorąco polecam zmianę pracy każdemu pracownikowi tej firmy teraz to pracodawca szuka pracowników a nie na odwrót. Pozdrawiam serdecznie
4
Karolka. 2017-06-23 23:47
Uwaga! To co się tam dzieje teraz Bezcenne,!!!zatrzymania, zwolnienia, wyrzucanie na zbity pysk!.Gosia działa, nie może w żaden sposób się przypodobać szefostwu to podkłada świnie dla dziewczyn, wyrabia ich w kradzieże, hi hi hi..zapomniala jak sama brała wszystko ze sklepu i kazała wpisywać w zwroty. (widać jej wolno!-dobra krętaczka!).teraz w ramach niepoznaki najlepiej udupić dziewczyny co mają komorników i obszerne dlugi ,bo i tsk są zachukane przez te dwie gwiazdy bo Beatka wyslanniczka też dobre świnie podklada! A te meyle co dziś były wysłane że Stare pracownice są cenne -to pic! Byśmy się nie zwalniali bo co zrobià jak większość z nas odejdzie. One za ladą? Dobre!A może by się przydało. Mówią że to plotka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda! Wczasy, paczki były już dawno, A ubezpieczenia?to taki znów pic -mają duży kapitał zakładowy. Więc dziewczyny nie dajmy się zwariować i myslmy o sobie nie tylko o firmie, bo ona za pośrednictwem twych dwóch dam,dobra jest gdy one potrzebują, A upomnij się o coś to juz ciebie nie ma!!!
6
Kasia 2017-06-24 14:04
Prawda, prawda i jeszcze raz prawda. A swoją drogą to ciekawe którym to nie przedłużyły tej umowy, bo ja po 3 latach dostałam na 1,7 mies. Kpina to jest, biorąc pod uwagę że wcześniej zaslugiwalam na dłuższą umowę. Coś tu śmierdzi? Wkrótce i tak się dowiemy! Ciekawe też kto teraz poleci, był teraz Ursus i cynamonowa, ciąg dalszy nastąpi. Trzymajmy się kobitki, przecież pracujemy po to by nasze życie było lepsze ????
4
Milka 2017-06-29 20:50
Dziewczyny. .... Jak to zaczynają się przeważnie nasze śmieszne maile a w sumie już wasze bo ja na szczęście już pracuje gdzie indziej, tera powinno pojawić się "pogrubiona czerwona czcionka i!!!!" tak mam rację :-)??? Chodziłam do tej pracy z wielką chęcią, szkoda mi było wychodzić ale poszłam po rozum do głowy, że nie pracuje na siebie tylko właśnie na tą zaklamaną firmę, pomijając że brakuje mi tego i klientów, poświęcallam się.dla firmy, co innego gdyby to był mój interes itp.... autorki tych pozytywnych wpisów kiedyś zrozumieją o czym.piszemy no chyba że.nie piszą w swoim imieniu ;-) pozdrawiam wszystkich
3
Margolcia 2017-06-30 15:38
Witam.Dziewczyny dajcie spokoj.....co Wy wypisujecie.Ja pracuje tyle lat....I nie moge narzekac.Piszecie Malgorzate I Koordynarorki ze od Was wymagaja?Chyba to jest praca I trzeba sie zaangazowac i, spelniac to o co prosi szefostwo.Za cos bierzemy pieniadze,a nie za siedzenie na tylku.Firma wyplacalna,zawsze na czas,wczasy, pikniki paczki gdzie takie rzeczy sa?W zadnej firmie niema.Jedyne to moge zarzucic to to ze nie mamy deputatu, pracujac przy pieczywie.Ale ogolnie polecam prace w firmie Putka.Szefostwo wporzadku,Koordynatorki tez,a jezeli chodzi o Malgorzate to naprawde jest Kobieta ktora,zna zycie I zawsze pomoze,jezeli rzetelnie I efektywnie pracujemy.
10
Jola 2017-07-02 09:03
Małgorzata pomoże chyba Cię usunąć z tej firmy???????????? Dziewczyno obudź się to nie jest bajka!!!
1
Czar Mar 2017-07-02 16:21
Witam ! Całkowicie zgadzam się z opinią Margolci . Praca w Putce jest bardzo fajna , daje satysfakcje i dużo od siebie . Pod warunkiem że my też jesteśmy w porządku wobec firmy . Zawsze trafi się osoba która woli liczyć na innych i nie nadaje się do pracy w handlu . Więc nie dziwne że nie przedłużają z takimi Paniami umowy . Widzę że większość negatywnych wpisów jest właśnie od takich osób . Przyszedł czas by zacząć bronić swoich przełożonych . Ja pracuję już długo w firmie Putka i nigdy żadna koordynatorka ani Małgorzata nie zrobiły mi przykrości . Wręcz przeciwnie rozmawiają , doradzają , pomagają . Sprawa jest jasna nasz pracę , obowiązki . Trzeba rzetelnie , solidnie je wykonywać a Putka to doceni bo daje możliwości rozwoju . POLECAM :)
10
Margolcia 2017-07-02 18:23
Dziekuje serdecznie za popracie :-) Bo juz mam dosc jak tak,oczerniaja Nasza Firme ktora naprawde jest wporzadku.Ja pracuje naprawde prawie 10 lat I nie znudzila mi sie praca,nikt mi krzywdy nie zrobil.Wrecz przeciwnie zawsze gdy potrzebowalam pomocy dostalam ja.Malogorzata I pomagajace jej Koorfynatorki odwalaja,kawal dobrej I ciezkiej roboty.Jezeli ktoras zazdrosci Im ze maja samochody to niech sie wezmie za uczciwa I rzetelna prace a tez sobie kupi fure :-) Pozdrawiam :-) Puteczka nie damy Cie obrazac :-P :-*
10
Ekspedientka 2017-07-04 18:48
Kobieto musisz być strasznym "du..lizem" pisząc takie bzdury albo dobrze smarujesz prezencikami Małorzacie N. bo wiem ,że jest to dobra metoda przekazywanie przez koorynatorkę prezenciki od ekspedientek na każde święta imieninki a (może się uda wyskrobać lepszą umowę albo podwyżkę) a tak było. Postawisz się chodźby raz Małorzacie już jesteś do wywalenia a tym bardziej jeśli ty masz rację. Nie obstawaj za kimś kto nie jest w porządku a ty uważasz ze jest inaczej bo masz relacje przyjacielskie...A nie wiesz,że przyjaźnie są w tej firmie zabronione????!!! Fałszywa baba z Małgorzaty najpierw obrabia tyłki innym ekspedientkom na sklepach sprzedając informacje o innych czy w porządku jest kiedy ktoś zwierza się Pani Małgorzacie ze swoich problemów prywatnych a ona kłapie jęzorem na prawo i lewo. Fałszywa wredna baba...a swoją drogą pokrzywdzonych jest więcej niż takich obrończyń i du..lizów jak Ty imienniczko tej królowej kiczowatej od siedmiu boleści.....
4
Nesti 2017-07-04 21:21
Kochane, nie ma co ich bronić i już, tak jak napisała koleżanka jak jesteś du...lizem to jest ok gorzej jak się postawisz...!!! A co powiecie na to że ja po 5 latach pracy dostałam śmieszną umowę na rok i sześć miesięcy... A wszystko po to żeby nie dostać umowy na czas nieokreślony, dlatego niektóre dziewczyny w ogóle nie dostały w tym roku umowy i podziwiam i gratuluję tym które same z honorem odeszły!!!!Firma robi w ch.... Jak może, a najlepiej ze koordynatorki i Małgorzata zwalaja winę na p. Agnieszkę księgową :-D że to jej decyzję, no proszę zastanówcie się kogo broniecie, szkoda tej firmy, chyba na prawdę p. Zuzia i Szef nic nie wiedzą co się dzieje!!!
6
Margolcia 2017-07-05 07:17
Moj Boze.Zwolnijcie sie jak Wam nie odpowiada praca.Ani nie daje nikomu prezencikow,ani nie mam żadnych przyjazni z Malgorzata.Poprostu przez tyle lat nie,mam im nic do zarzucenia.Jezeli nie zasluzylyscie na umowe to jej nie dostajecie.Firma ma pewne prawa I z nich korzysta.
5
gosiulec_77 2017-07-05 23:03
Dyskusja rozgorzała -jak widać na dobre!!!
I jak to w życiu bywa sa opinie i dobre i te zle
Uważam jednak ze dziewczyny przesadzacie
Czemu wogole uczepilyscie się Tak naszej Małgorzaty???
Zazdrość, zawiść i nic więcej...z waszej strony
Nic innego nie przychodzi mi do głowy
I im bardziej będzie popularna tym bardziej będzie besztana ! Bo ma kochającą osobę przy sobie,bo ma pozycję, własny interes,bo coś w życiu osiagnela i wreszcie bo jest jaka jest!
Ogarnijcie się ekspedientki od siedmiu boleści i zajmijcie się własnym życiem i pracą, która będzie Was motywować do podnoszenia poprzeczki podnoszenia własnych kwalifikacji i samozadowolenia





11
Elżbieta 2017-07-05 23:19
Śmieszna jesteś i naiwna kobieto....nie wiesz o czy piszesz...nie obstawaj bo czas przerwać to milczenie, widocznie nie wiesz co się dzieje więc rozumiem twój bulwers...jest coraz więcej osób , które przerywają milczenie o straszeniu mobbingu szantażowaniu i chorych sytuacjach tresowaniu koordynatorek....pytanie...czemu zwalnia się uczciwych pracowników po 5 latach jak tu piszą a cisza jest o Paniach koordynatorkachnikt ich nie zwalnia...szybka odp. Bo chodzą wszystkie pod dyktando Małorzaty i pewnie tej drugiej ...Jedna pani koordynator koleżanka innej koordynatorki swojego czasu zwolniona z paragrafem jako jeszcze ekspedientka a potem ponownie zatrudniona i nagle staje się koordynatorką...czemu bo jest koleżanką koordynatorki głośno o tym na każdym sklepie...żadna tajemnica...po co się starasz 10 lat jak i tak koordynatorki są wybierane nie po osiągnięciach lecz znajomościach i dzielnicach z których pochodzą. Pani koordynator Anna po dwóch latach zostaje koordynatorką a testu o produktach z innymi wielokrotnie nie napisala poprawnie... zapytaj ją o składy pieczywa...tylko improwizuje to umie najlepiej a jak nie ma ochoty cię wysłuchać to przewraca oczami i lekceważy...brak słów... to namiastka tej szopki...A swoją drogą pracuję w tej firmie bo mam rodzinę samotnie na utrzymaniu i wyjscia nie mam ale oczy uszy uczucia mam rownież.
4
Halinka 2017-07-05 23:33
Tak jest. Uważam że nie warto roztrząsać już tych tematów ktore są oczywiste dla nas i wiele widzimy ale boimy się mowić. Czas się obudzić zająć się pracą i swoim życiem. Pozdrawiam serdecznie moje wszystkie koleżanki z pracy. Wyluzujmy i dajmy żyć innym jednym lepiej drugim gorzej a innym z czystym sumieniem lub brudnym. :-)
1
Obserwator 2017-07-06 08:00
W Putkach denerwujące jest to że jest ciągła rotacja składek na sklepach, ciągle ktoś nowy, te dziewczyny skaczą od sklepu do sklepu, tu tydzień tam tydzień, a ludzie tak nie lubią, przyzwyczają się do konkretnych dziewczyn a tu nagle zmiany, koordynatorka Beata nie wiem co próbuje w ten sposób udowodnić, dzięki swojej chorej taktyce rozwaliła dobrze prosperujace sklepy, dziewczyny się dogadywały, i były zgrane to wpadła pani koordynator i zamienia bo jest za dobrze, u innych koordynatorek dziewczyny po 7 lat na jednym punkcie siedzą i jest dobrze. Dlaczego ekspedientka putki są traktowane jako pracownik drugiej kategorii, a to one są filarem i wizytówką tej firmy, a są pomijane chociażby w tym, że nie mają zniżki na pieczywo jak pracownicy w siedzibie piekarni, o bonusach nie wspominając i gdzie w tym przypadku są panie koordynatorki, bo zrobienie grafiku to nie wszystko.
8
Basia 2017-07-08 13:40
Cześć wszystkim. Chcę WAM powiedzieć że bardzo długo pracuję w putce,początkowo było rewelacyjnie Malgorzata sama ogarniala wszystko, dla każdej z nas była pomocna, każdej potrafiła dac dobre słowo, można było na nią liczyć. Nic innego niż anioł! Aż tu nagle doszły nowe gwiazdy i co?...klamstwa, mobing, obłuda, zarzucanie winy z jednej na drugą, wplatywanie Zuzi i Bartka w intrygi koordynatorek, A Szanowna Malgorzata nawet nie odbiera od nas telefonów, bo i po co słuchać jakieś żale. A jeśli koleżanko uważasz że zazdroszczę Goście auta i pozycji to posłuchaj! Nie mam czego choć pracuję tutaj to mam dwa auta i to nie byle jakie, dom na własność bez kredytu, męża kochanego z dobrą pozycją i do tego dwoje dzieci, więc widzisz że pracuję bo chcę A to tylko dlatego że odpowiada mi system zmian, dodatków też nie biorę bo nie jestem na dorobku!.Drugim plusem jest zarejestrowanie na cały etat i odprowadzanie składek ZUS, więcej plusów ta firma już nie posiada, ale gdzieś trzeba pracować. Wszystko co było dobre zniszczyły to panie koordynatorki swoim brakiem taktu, zrozumienia i brakiem jakiej kolwiek wiedzy i swoim niby wladczym zachowaniem, A nie jedno krotnie nie są w stanie dorównać mam nawet do pięt. Tym bardziej że ich wykształcenie jest poniżej tego co robią. Wysłać trzeba je do szkoły bo nie potrafią się odnaleźć.
5
Martucha 2017-07-12 00:10
Witam wszystkich, dopiero teraz powiedziano mi, że taki jest portal. Kobietki ja też jestem z putki i całym sercem jestem z wami i identyfikuje się ze wszystkim. Szukam obecnie pracy bo dość mam tych przemądrzałych ludzi, traktujących nas za drugi gatunek.Myslacych tylko o sobie, A nie o nas dziewczyn co robią kasę za piekarza co często mu nie wychodzi, za księgowe co liczyć i myśleć nie umie, za kierowców co mieszają towar z piachem, za szefostwo co tylko ma wymogi i nic z siebie nie daje i wreszcie za mało inteligentne i mało kreatywne i mało przyjazne nam jak i klientom koordynatorki, które wpadają na punkty i pytają w drzwiach czy wszystko ok, bo firma tak olbrzymia i na parkingi nie daje. Dowiedzieć się np.ile mamy pensji, bo często się zdarza że nasze rozrachunki są inne -to one nie wiedzą. To po co one są jak nie dla nas. Jest pewna u nas p.m.co ma wszystko wyrabane, liczą się tylko jej sklepy i to by jej pensja się zgadzała. A i chętnie za kasę putki dziewczyny zabiera na swoje punkty,by tylko u niej sie zgadzało. Bardzo dużo słyszałam tych knuc z ust p.m i p.b.dlatego szukam coś jak najszybciej się da. Naprawdę jest mi nie dobrze jak je widzę i słyszę....brawo Ty i brawo ja.i tylko wtedy gdy zamieni cenke z formy na formę.kolezanki uciekajcie!!!pozdrawiam
7
Smiechtozdrowie 2017-07-14 16:32
Jak Tak czytam Wasze wypociny to aż oczy bolą;) dziewczyny skoro tak bardzo jest Wam tutaj źle to co Wy tu robicie??? Złóżcie wypowiedzenie i do widzenia. Żaden problem. Wymówki że trzyma mnie ubezpieczenie i zmiany to jest powód dla pracy? Mało to firm w Warszawie ubezpiecza pracowników, daje opiekę czy Multisport? Czy te moze pracę zmianowa i brak sobót pracujących? Jeśli byście chciały to już dawno byście stąd odeszly. Znam mnóstwo dziewczyn które są dlugo stażowe i jakoś nie mają takich problemów jak większość tutaj. Jesteście dobrymi pracownikami? To nikt się do was nie przyczepi i nic po za waszymi plecami knuć nie będzie- o ile w ogóle cos takiego jest. To co piszecie świadczy tylko o Was i Waszej zazdrości i braku zajęcia w wolnym czasie. Po co to siedzieć i wymyślać. Może po prostu stańcie w oczy z odpowiednimi osobami skoro taką odwagę macie by dzielić się swoimi poglądami i doświadczeniami. ;)
15
Margolcia 2017-07-17 04:16
Brawo :-) Wkoncu ktos tak jak ja stanal w obronie Firmy.W zupelnosci sie zgadzam.Najlepsza z moich dotychczasowych prac, niech te to tak pisza ida do jakiegos marketu i wtedy zobacza,jak praca moze być ciezka.Pozdrawiam :-)
15
AGA 2017-07-20 11:10
Żenada...zobacz ile osób się obudziło i otworzyło oczy na postępowania firmy a właściwie Małgorzaty a ile jest obrońców...same dajecie sobie fałszywe lajki.... prawda jest taka że po samych wpisach widać jak szanujecie ludzi. Jak ktoś wkłada całe serce w pracę i nikt tego nie widzi....pożądny szanujący pracodawca doceni a nie powie...."jak nie pasuje to się zwolnij" czy na tym na tym ma polegać wzajemne szanowanie się!!!? Firma rodzinna która trzymała się zawsze razem już nie isnieje bo rozwala to Małgośka która ukrywa wiele ważnych spraw i wydarzeń przez Zuzanną o Bartku nie wspomnę...szkoda, że uważa ekspedientki za idiotki które mają i oczy i uszy tylko się boją ujawniać bo jest mściwa i ona i koordynatorki szkolone przez nią samą!!!! Szkoli sobie na swoje sklepy pracowników za pieniądze firmy Putka...jak się nie sprawdzi taki ktos to Putka za dni próbne wypłaci ...to się nazywa ciężka praca Gosi????? Śmieszni jesteście ...a swoją drogą chyba już o takiej akcji pisał więc coś w tym jest . Pozdrawiam uczciwych Putkowiczów bo wy jesteście najbardziej poszkodowani w tym wszystkim!
10
Aśka 2017-07-26 00:03
Cześć wszystkim, A słyszeliście wszyscy o tej ostatniej akcji jak jakaś kierowniczka blond włosy z Hallera powiedziała szerszemu klientowi co kupił ciabate mniejszą niż zawsze że jak się nie zna i ma się czepiać to są inne sklepy?ciekawe ktora taka mądra?..ponoc akcja jest bardzo głośna...co to się wyrabia z tymi pannami? Czekamy co będzie dalej (i yo).
3
Lidia 2017-07-26 09:23
A ktoś ma może stanowisko kierownicze ? i opowie nam o warunkach pracy? Bo rozumiem, że jakaś możliwość awansu jest.
Katarzyna 2017-07-26 22:41
To zależy czy jesteś z Pragi i czy masz w bliskich znajomych kierowniczki nasze i czy jesteś po przejściach alkoholowych i patologicznych? Bo jeśli coś z tego na plus to szanse są duże.
8
Klientka-Wspólna Droga Warszawa 2017-09-13 12:31
Pozdrawiam dziewczyny ze Wspólnej Drogi.
Zawsze sympatycznie i profesjonalnie.
Lidia 2017-09-13 13:34
@Lilka @Pannikt na forum nie można nikogo obrażać. Warto więc zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza. Czy ktoś mógłby pozostawić merytoryczną opinię na temat pracy w Piekarnia Putka?
Martyna 2017-09-13 20:19
PUSTKA NA BERENSONA!

Pani w krótkich ciemnych włosach (imienia nie pamiętam) chyba się w głowie po przewracalo myli miejsce pracy z miejscem flirtow. Jak na kobietę grubo po 40 nie przystoja pewne słowa do zonatych mężczyzn( słyszałam rozmowe sąsiada z tą Panią podczas zakupów). zróbcie coś z tym bo nie chce się tam wchodzić nie każdego to śmieszy.
Olcia 2017-09-13 21:00
Jako były pracownik radzę Wam bardziej szanować pracowników i skończyć z tymi nadgodzinami. Na wszystko są odpowiednie instytucje które się tym zajma! Bo normalne to to nie jest że pracownik pracuje całymi dniami.! Zatrudnijcie odpowiednia ilość osób żeby można było brać urlopy. Co to za urlop jak ja musiałam nadrabiac za koleżanki a one za mnie! Pięknie to to wygląda z daleka!..
NIE POZDRAWIAM!
4
Ewa 2017-09-15 21:52
Nie polecam i wątpię żeby było dużo osób które polecą!!! Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Putka - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Putka