brak logo

BTS BIURO TŁUMACZEŃ

Poznań

Opinie o BTS BIURO TŁUMACZEŃ

Monika 2017-01-24 17:09
Dziwne to co piszesz. Pracowalam tam przez pare miesiecy- najpierw na stazu, pozniej na umowie- i bylam bardzo zadowolona. Mila atmosfera, przyjemna praca, duzo sie nauczylam. Polecam.
31
Krzysztof 2017-01-24 18:36
Ja tez odbylem tu staz z Uczelni. Bylem bardzo zadowolony. Za moja namowa staz odbyly tu niedawno 3 kolezanki z mojej grupy i wszyscy uwazamy, ze byl to bardzo dobry wybor. Profesjonalny zespol, wsparcie opiekuna, ciekawe zadania, mila wspopraca. Polecam.
30
Szymon C 2017-01-24 19:41
nijak ma się to do moich doświadczeń i współpracowników z okresu mej pracy. Może jesteście w czepku urodzeni, a może właśnie nie. 2 komentarze napisane godzina po godzinie kończące się enigmatycznym "Polecam" jako próba uratowania wizerunku firmy to zapewne zachęta dla przyszłych stażystów że jest tam całkiem spoko. Niestety nie jest...Hmmmm wsparcie opiekuna mówicie...miła współpraca...no nie wiem Moniko i Krzysztofie. Boję się pomyśleć gdzie teraz pracujecie skoro z perspektywy czasu tak wspominacie BTS. Wszystkiego dobrego!
10
Ania 2017-01-25 08:08
Kolega polecił mi to Biuro, rzeczywiście staż był zupełnie OK, bardzo dużo się nauczyłam, dostałam wiele ciekawych zdań, atmosfera w Biurze była miła a opiekun praktyk był bardzo pomocny. Staż oceniam bardzo pozytywnie.
24
Ania 2017-01-25 08:47
Kolega z roku polecił mi to Biuro , rzeczywiście staż był całkowicie udany. Dużo się nauczyłam, dostałam wiele ciekawych zadań, atmosfera była miła a opiekun praktyk bardzo pomocny (po każdym zadaniu otrzymywałam informacje zwrotne co było dobrze nad czym trzeba jeszcze popracować ).
27
Szymon C 2017-01-25 15:40
Widzę, że właściciele Biura przeszli do kontrataku...w takim przypadku powodzenia;)a wnioski zostawiam Wam - przyszłym stażystom...pozdrawiam
6
BYLA ZADOWOLONA ASYSTENTKA 2017-01-25 16:56
Pracowalam w BTS na stanowisku administracyjnym przeszlo rok. Bylam bardzo zadowolona z warunkow oraz atmosfery pracy. Odeszlam z przyczyn osobistych- wyprowadzilam sie do innego miasta. Gdyby nie to, pracowalabym tam do dzis. Pracowalo mi sie milo . Mily zespol, mila atmosfera, duzo sie nauczylam. Ja polecam.
28
była stażystka 2017-01-25 19:22
Serdecznie pozdrawiam Szymona C. - byłego stażystę, który ma 100% racji w tym co napisał. Atmosfera w biurze tłumaczeń była straszna i stresująca. ( usunięte przez administratora ) Jako była stażystka mogę tylko dodać, że nieraz zostałam obarczona tłumaczeniem przysięgłym tekstu o skomplikowanej treści, bez wyjaśnienia jak działać. Tak samo zresztą traktowano "asystentki biura". NIE POLECAM PRACY W BIURZE TŁUMACZEŃ SZKOLEŃ BTS!
8
Pawel 2017-01-25 21:25
Byłem w tym roku w BTS na praktyce z Uczelni ( 150 godzin) , jestem bardzo zadowolony, atmosfera była miła, opiekun tak jak obiecywał dawał bardzo ciekawe zadnia a po ich wykonaniu zawsze miałem informację co było dobrze a co nie. Naprawdę dużo się nauczyłem , w tym też takie rzeczy , których nie uczą na uczelni . Miedzy innymi w ramach ćwiczeń dostawałem , krótkie tłumaczenia jakimi na co dzień zajmują się tłumacze przysięgli , dzięki temu mogłem poznać warsztat tłumacza przysięgłego , zachęciło mnie to do dalszej nauki i w przyszłości do zdawania egzaminu na przysięgłego - to jest dokładnie to co chciałbym robić w przyszłości. Dziękuje.
27
Asia 2017-01-25 21:28
Kolega z grupy polecił mi BTS , szczerze praktyka była bardzo udana. Dużo się nauczyłam , dostałam wiele bardzo ciekwych zadań , atmosfera w czasie praktyki była bardzo miła. Opiekun praktyki był bardzo pomocny. Polecam.
27
pracownik- zadowolony 2017-01-26 12:19
Pracowałam w BTS jako pracownik biurowy/ koordynator przez prawie dwa lata, praca była bardzo ciekawa - zero monotonii, atmosfera super, wiele się nauczyłam. Ja szczerze polecam, bardzo dobrze mi sie tam pracowało.
26
Andrzej 2017-01-26 16:25
Rok temu odbywalem staz z Uczelni, dla mnie bylo calkiem ok. Polecam
26
Zadowolony student- stażysta 2017-01-27 10:20
Pare miesiecy temu odbywalem w BTS staz z uczelni. Bylem bardzo zadowolony. Nauczono mnie rzeczy, ktorych na studiach nie ucza i ktorych nie ma w programie zajec. Zgodnie z obietnica otrzymywalem np. duzo dokumentow, na ktorych pracuja tlumacze przysiegli. Dzieki informacji zwrotnej od opiekuna wiem, na czym ta praca polega. Fajna sprawa, polecam i pozdrawiam!
25
Stażysta-- student 2017-01-27 18:41
Staz odbywalem razem z Andrzejem. Milo wspominam ten okres. Duzo sie nauczylem, dziekuje
24
Pracownik- Obsluga Biura 2017-01-28 15:13
Ja jestem zadowolona z pracy w BTS. Faktycznie nieadawno przez moment byla zatrudniona kolezanka jako Asystentka, na ktora byly skargi od Klientow-- Pracodawca byl zmuszony sie z nia rozstac w trybie pilnym z tej przyczyny. Obecnie Pani ta juz tu nie pracuje, a sytuacja wrocila do normy, wiec zapraszamy.
26
DZIAŁ PRAWNY-- Biuro Tłumaczeń i Szkoleń BTS 2017-01-28 17:58
Szanowni Panstwo,
Uprzejmie informujemy, ze miesiac temu bylismy zmuszeni zakonczyc umowe z Pania, ktora okazala sie osoba arogancka w stosunku do Klientow oraz nieuczciwa. Od tego czasu na naszej stronie pojawia sie regularnie wiele POMOWIEN- pisanych przez te wlasnie osobe- co juz zostalo zweryfikowane przez dzial IT- w imieniu domniemanych stazystow, pracownikow oraz klietow. Wszystko to pomowienia, co podlega karze zgodnie z prawem. Informuje, ze nasza Kancelaria Prawna we wspolpracy z dzialem IT pracuje nad tym problemem-- mamy dane personalne tej osoby, wkrotce sprawa zostanie skierowana do Sadu. Za chwilowe niedogdnosci przepraszamy. Kancelaria Prawna w imieniu BTS.
7
Dzial PR BTS Biuro Tlumaczen i Szkolen 2017-01-28 18:03
Odnosnie rzekomych skarg od klientow informujemy, ze to POMOWIENIA. Jezyka greckiego nie obslugiwalismy od 4 miesiecy, co jest bardzo latwe do zweryfikowania w sadzie! Powyzsze pomownienia sa w trakcie rozwiazywania przez Kancelarie PRawna. BTS
7
gość 2017-03-20 23:30
Negatywne opinie nt. pracy w BTS nie są bezpodstawne. Stosunek szefów do zespołu pozostawia wiele do życzenia, sposób komunikacji? Kompletna tragedia... Ciężko mówić o organizacji pracy, bo jest po prostu chaotyczna, powinie ci się noga - tu nie ma miejsca na drobne błędy, w końcu każdy człowiek jest nieomylny, negatywy można długo wymieniać.
Dobra rada dla biura BTS - nie tłumaczcie się z każdej złej opinii, w końcu winny się nie tłumaczy. Lepiej zacznijcie coś robić, żeby tych negatywnych opinii nie było.
7
Anita 2017-03-22 07:50
Zgadzam się z opinia powyżej. Może stażyści mają inaczej, nie mają tylu obowiązków, i nie trzeba im płacić...ja również spróbowałam sił w tym biurze.., nie ma miejsca na najmniejszy błąd nawet na początku, a kasa kiepska. W drugim dniu pracy wymagali ode mnie siedzenia po godzinach za 1500/ miesiąc...
5
ARAK 2017-03-23 07:16
Wszystkie te uwagi narzekajace brzmia jakby pisala je 1 sfrustrowana obrazona na caly swiat panienka.
Wez sie dziewczyno do roboty i przestan marudzic. juz powiedzialas co mialas do powiedzzzenia, przestan to w kolko powtarzac.
Odnosnie bledow-- OCZYWISCIE ZE W USLUGACH JAKOSC JEST NAJWAZNIEJSZA.
Nie zapominj, ze na koncu jest KLIENT- i to on placi cene za twoje bledy .

Jak idziesz do sklepu i ktos wciska ci bubel tez jestes taka pelna zrozumienia i mowisz, ze mial producent prawo sie pomylic?
Albo jak w sklepie ci ktos wyda mniej pieniedzy niz powinien-- tez mowisz ze miala prawo sie pomylic trudo?
NO ????? WIDZISZ O CO CHOEDZI???? JEsli nie nadajesz sie do pracy w uslugach skoncz z narzekaniem i poszukaj czegos prostszego .
20
gość 2017-03-23 09:33
O wynagrodzeniu już nie wspominam, bo nie ma o czym...
1
ARAK 2017-03-23 11:12
Rozumiem, ze je zaakcpetowalas-??? - to widocznie sama sie na tyle wycenilas i wiedzialas, ze nic wiecej warta nie jestes.. PRzeciez nikt cie do tej pracy na sile nie zaciagnal chyba??? Nie rozumiem za bardzo o co masz pretensje i po co sie tym dzielisz z calym swiatem ??
20
GOSC -- ALE Z WYZSZEJ PÓŁKI! 2017-03-23 11:22
Arak ma racje. Tez juz mam dosc czytania tej jeczacej Anity, ktora okazuje sie teraz byc Glosem i Duchem Swietym w 1 osobie. Jak juz sie podszywasz pod inne osoby to chociaz przemysl to co robisz bo sie dziewczyno zdradzasz! juz nie pamietasz kto sie na co skarzyl i myla ci sie wszystkie twoje schizoferniczne osobowosci . nie trzeba byc super inteligentem by sie domyslic ze jestes w 1 osobie szymonem c, anita i cala reszta niezadowolona z zycia! przy okazji pozdrow szymona
20
gość 2017-03-23 11:56
Z tego co sie orientuję, to ta strona jest po to, żeby wyrażać swoje opinie o pracodawcy, a nie po, żeby pracodawca się bronił, tłumaczył i przy okazji obrażał swoich byłych pracowników - jest to naprawdę oczywiste, że ARAK i GOSC -- ALE Z WYZSZEJ PÓŁKI! to Biuro BTS, które na siłę próbuje się wybielić.
Mało profesjonalnie to wygląda.

Nikt nigdy nie zabroni nikomu wyrażać swojej opinii na temat pracodawcy - nie ważne czy tutaj czy na innym portalu, pamiętajcie tylko, że marketing szeptany to potężna narzędzie marketingowe, a ust nikomu nie da się na siłę zamknąć.

Mimo wszystko pozdrawiam.
3
GLOS Z WYZSZEJ POLKI 2017-03-23 12:46
Anito, glosie i wszytkie twoje inne osobowosci! nikt ci nie probuje zamknac ust- po prostu powiedzialas juz wiele razy co mialas do powiedzenia-- pod roznymi wcieleniami-- i wystarczy. Teraz juz nudzisz powtarzajac sie. I zabierasz czas. Chyba, ze wziesiesz sie na wyzyny intelektualne to chetnie poslucham. Swoja droga jestem GLOSEM Z WYZSZEJ POLKI -- a nie Arakiem. nie kazdy ma wiele osobowosci tak jak ty. A co ma do tego BTS to juz w ogole nie rozumiem.
20
MIS 2017-03-23 16:26
HeLLO, a o co chodzi?? Bo juz sie pogubilem,,,, gdzie te polki fajne z rabatem sprzedaja?? TEz potrzebuje do piwnicy...... aaaaa ide spac, ale nudy.........................
15
BALBINA 2017-03-23 17:35
A gdzie ci GOSCIE Z WYZSZEJ PÓŁki??? Chetnie poznam. MAcie ktos adres do niego?
15
Adam 2017-03-24 08:46
GOSCIU --- ( dla odróżnienia z niższej polki ) czytajac twoje posty mysle sobie ze ta strona NIE JEST TEZ PO TO ABY TU na forum prowadzić jakąś autoterapię ( wypłakiwac żale , frustracje i niepowodzenia) . Jesli tego potrzebujesz ---zapraszam do odpowiedniego specjalisty. Daj znać jak sie zdecydujesz podeślę ci klika adresów.
16
MIS 2017-03-24 20:27
Ale nudy,,,,, nawet Anitka- ksywa Glos- ksywa Szymon C dzis sie nie skarzy na zycie..................


Eeeee, ide spac......
14
Rokasana 2017-03-25 09:12
Hej Balbina , jak już poznasz tych Gości z wyzszych pólek nie bądż taka i podziel sie , ja też chetnie ich poznam......
13
MIS 2017-03-25 10:03
a te półki wysokie gdzie kupie??? Ktos mi wreszcie podpowie??? Bo piwniczka czeka a tu nic.... polek nie mam ciagle........ malo zyczliwe te ludzie dzis..... nie licz Roksana na pomoc, ja juz czekam i czekam na info i nic

Eeeeeee nudy.......
17
Aga 2017-03-26 10:21
Ja pracowalam dlugo w BTS. Umowa o prace, wynagrodzenie- adekwatne do poziomu zaangazowania oraz inteligencji. Ja bylam zadowolona . Praca byla ambitna i pelna wyzwan- a ja takie lubie. Jak ktos szuka pracy od -do--bez podejscia z pasja i zaangazowaniem,-- to faktycznie nie praca dla niego. Ja polecam, bylo ok.
19
Karolina 2017-03-28 21:31
Pracowalam dosc dlugo w BTS. Praca rozwijajaca, atmosfera miła, zespół fajny. Duzo sie nauczyłam, teraz pracuje co prawda w innej branzy, ale wiedza i doswiadczenie mi sie bardzo przydały w pracy.
20
Aska 2017-03-29 20:41
Branza wymagajaca, Klienci rowniez, ale praca fajna. Ja bylam zadowolona z pracy w BTS. Dla osob inteligentnych i zaangazowanych.
20
Była pracownica 2017-04-04 10:04
Zdecydowanie nie polecam pracy w BTS. Co innego praktyki, które służą innym celom, więc ktoś może być z nich zadowolony. Natomiast sama praca - ciągłe nadgodziny, chaos organizacyjny, słaba komunikacja,( usunięte przez administratora )
3
MIS 2017-04-04 21:17
Anita alias Szymon C alias Wiecznie niezadowolony pracownik znow wlaczyl swoja zdarta plyte.... Odgrzewany obiadek po raz n-ty........... nic nowego nie wymysli oczywiscie..... Tak a propos inteligentnych pracownikow...
19
Aska 2017-04-04 21:29
JA nie bylam na praktyce, lecz normalnie na umowie. I bylam bardzo zadowolona z pracy w BTS. To co piszesz o ciaglych nadgodzinach -- to nieprawda, wiem z autopsji. Co prawda czasami trzeba zostac po godzinach jak wszedzie, ALE ZAWSZE BYLY ONE oddawane lub platne, wiec napisz cala prawde a nie pol-prawde, bo to oszustwo co piszesz. Odnosnie potracania z wynagrodzenia- to juz kompletny absurd. Masz jakis dowod, ze ci potracono? Jesli nie masz to lepiej zamilknij na wieki niezadowolona z zycia, bo to pomowienie i jest karalne. JA prace w BTS polecam
20
MAgda 2017-04-04 21:35
Ja tez pracowalam w BTS na umowie. Odnosnie nadgodzin-- czasami zostawalam jak musialam dokonczyc prace z danego dnia - jak kazdy odpowiedzialny pracownik - ALE TEZ ZAWSZE MIALAM TEN CZAS ODDANY. JA prace w BTS polecam.
20
Zadowolona 2017-04-05 07:55
A ja zdecydowanie polecam pracę w Bts. Komunikacja ok, zadania fajne, wynagrodzenie płacone na czas . Dużo się dzieje więc praca dla bystych. Ci będą zadowoleni.
20
Aga 2017-04-05 09:37
Pracowałam w BTS przez długi okres , praca była bardzo interesujaca, dla bystrych i energicznych . Dużo sie nauczyłam. Czasem trzeba było zostac kilkanaście minut dluzej aby zakończyć swoją prace, ale właściciele rozliczali sie zawsze z tego czasu. Szczerze polecam.
20
Natalia 2017-04-05 19:54
Pracowalam w BTS jakis czas temu. Odeszlam z przyczyn osobistych. Duzo sie dzieje, mozna sie wiele nauczyc. Jak dla mnie-- super. Polecam,
20
Aga 2017-04-15 14:08
Ja bylam zadowolona z pracy w BTS. Mila atmosfera, zroznicowane zadania. Bylo ok, polecam.
17
(A) 2017-05-20 19:17
BTS - pracowałam tam na stanowisku biurowym. Nie miałam ani żadnych problemów z właścicielami, ani z nadgodzinami czy czym tam jeszcze. Czasem zostałam chwilę dłużej, ale nikt mi tego nie nakazywał. Po prostu sama chciałam dokończyć coś ważnego, albo pchnąć dalej temat, który na koniec dnia wyniknął. Klient wysyłając zapytanie nie patrzy na zegarek i nie zastanawia się czy komuś , że tak powiem, nie przeszkadza w spokojnym wyjściu do domu. To nie jest praca dla cierpiętników, którzy marudzą, bo trzeba coś zrobić energicznie i jednocześnie dokładnie. Co do błędów - w czasie wdrożenia właściciele wielokrotnie powtarzali informacje istotne dla tej pracy, więc naprawdę można wielu błędów dzięki temu uniknąć. A każdy odpowiedzialny za swoją pracę człowiek chce błędów unikać. Faktycznie, jest to branża wymagająca , ponieważ klient najwcześniej chce wszystko "na wczoraj". Nie jest to łatwy kawałek chleba. Co do właścicieli, oni naprawdę dużo pracują , a mimo to mieli do mnie anielską cierpliwość jak zarzucałam ich pytaniami w trakcie wdrożenia. Grunt to komunikacja i dążenie do zrozumienia się nawzajem.
11
B 2017-05-23 08:13
Odbywałe w BTS Staz . Milo wspominam ten okres. Duzo sie nauczylem,super.
10
Aga 2017-05-25 12:38
A ma racje. Praca odpowiedzialna, wymagajaca. Dla bystrych i inteligentnych. Wielowatkowa, co jest wyzwaniem. Mnie sie podobalo. Pracowalam z kolezanka, ktora odeszla po paru dniach, bo nie nadazala. PEwno , jak sie ktos nie nadaje lepiej odejsc, po co sie wszyscy maja meczyc. Ja sie duzo nauczylam, mnie taki rodzaj pracy odpowiadal.
9
Były zadowolony pracownik 2017-06-30 17:05
Dziwne to co piszesz , ja tez byłam zatrudniona na okres próbny na tydzień , po tym czasie zgodnie z obietnica otrzymałam umowę o prace , niestety z przyczyn osobistych musiałam zrezygnować z tej pracy i wyjechać . Dla mnie praca była bardzo ciekawa i rozwijająca, szefostwo było zupełnie Ok i nie mogę narzekać na złe traktowanie.
Może to że nie chcieli ciebie zatrudnic wynikało z tego ze sie nie sprawdziłaś i ze nie nadawałaś sie do tej pracy?
Ja byłam zadowolona i polecam .
5
Kaska 2017-06-30 18:30
Ja pracowalam dlugo, praca pelna wyzwan, ale dla chetnych do pracy, ambitnych i inteligentnych- z tym sie zgadzam. Duzo sie nauczylam w tym czasie. Pracowalam na umowe o prace, ktora dostalam od reki -za wynagrodzenie takie, jakie chcialam, wiec bylam zadowolona. Atmosfera pracy przyjemna, dobrze mi sie pracowalo. Jesli ktos szuka pracy ambitnej i rozwojowej, w ktorej sie nie bedzie nudzic-- bedzie zadowolony,
4
zadowolony były pracownik 2017-07-01 12:09
Pracowalam w BTS jako koordynator ponad rok . Bylam bardzo zadowolona z warunkow oraz atmosfery pracy. Po krótkim okresie próbnym - dostałam umowę o prace. Pracowalo mi sie milo . Mily zespol, mila atmosfera, duzo sie nauczylam. Ja polecam.
5
Joanna 2017-07-01 13:17
Jak ja pracowalam w BTS akurat jedna nowa kolezanka odeszla po miesiacu-- nie przedluzono jej umowy o prace. Ale sama musze przyznac, ze pracowalam z nia ten miesiac i pasowalo mi, ze odeszla---- nie rwala sie do roboty, raczej wolala w pracy wypoczywac i przegladac sobie internet a cala robota spadala na nas. Tak pewno bywa czasami, czarne owce sa wszedzie. Jak szukasz SPA w pracy -- bedziesz zawiedziony, bo czas na relaks jest ale w czasie przerw raczej. Jak szukasz pracy dla ambitnych i chcesz sie czegos nauczyc-- bedziesz zadowolony. Dla mnie bylo ok. Pozniej wyjechalam za granice ale to juz inna historia.
5
Studentka 2017-07-17 20:11
Miałam w BTS praktykę, była bardzo udana. Dużo się nauczyłam , dostałam wiele bardzo ciekawych i rozwijających zadań , atmosfera w czasie praktyki była bardzo miła. POLECAM
3
Zostaw swoją opinię o BTS BIURO TŁUMACZEŃ - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BTS BIURO TŁUMACZEŃ