brak logo

BTS BIURO TŁUMACZEŃ

Poznań

Opinie o BTS BIURO TŁUMACZEŃ

głos 2015-12-02 19:31
BTS Biuro Tłumaczeń i Szkoleń Poznań.
Rotacja w sekretariacie - spora.Rekrutacja - parę osób tłoczących się na korytarzyku(usunięte przez administratora) Kasa - kiepska, jak na tyle pracy.
19
BTS 2016-04-26 20:10
Niezmiernie nam przykro z powodu zamieszczonej opinii. Jednak jeśli mamy się odnieść do standardu pracy konkretnej osoby, która zamieściła opinie, uprzejmie prosimy o odwagę cywilna i podpisanie się pod opinia-- wówczas się do niej z przyjemnością odniesiemy. Właściciele Biura Bts.
10
aw 2017-01-10 16:41
Zdecydowanie nie polecam tego pracodawcy. Sposób komunikowania się z pracownikiem pozostawia wiele do życzenia, brak szacunku i ciągłe pretensje ze strony właścicieli. Ciągła zmiana pracowników (nawet co tydzień), (usunięte przez administratora)
5
xyz 2017-01-10 21:03
Stanowczo nie polecam pracy w Biurze Tłumaczeń Szkoleń Poznań. Atmosfera jest bardzo roszczeniowa, wszystko załatwiane jest drogą e-mailową. Kompletnie nie idzie dogadać się z właścicielami co do warunków pracy. Rzucają pracowników na głęboką wodę przy tym nie wyjaśniając na czym polega konkretne zadanie. Nie liczą się kompletnie ze zdaniem nowo przyjętych osób, których w ciągu miesiąca jest około czterech lub więcej. Rotacja w biurze jest ogromna. (usunięte przez administratora)
5
BTS 2017-01-19 13:10
Bardzo nam przykro z powodu zamieszczonej opinii. Jednak jeśli mamy się odnieść do standardu pracy konkretnej osoby, która zamieściła opinie, uprzejmie prosimy o odwagę cywilna i podpisanie się pod opinia-- wówczas się do niej z chętnie odniesiemy. Jeśli chodzi o rotację w biurze - mamy kilku stażystów/ praktykantów z Uczelni z których pomocy jesteśmy bardzo zadowoleni, praktykanci mogę odbyć swój wymagany staż w biurze tłumaczeń tylko wtedy gdy mają kilka wolnych godzin pomiedzy zajęciami. Dlatego często jest tak ze danego dnia przychodzi wymiennie dwóch lub trzech praktykantów - co powoduje wrażenie rotacji i chaosu wbiurze. Właściciele Biura Bts.
10
Monika 2017-01-24 17:09
Dziwne to co piszesz. Pracowalam tam przez pare miesiecy- najpierw na stazu, pozniej na umowie- i bylam bardzo zadowolona. Mila atmosfera, przyjemna praca, duzo sie nauczylam. Polecam.
11
Krzysztof 2017-01-24 18:36
Ja tez odbylem tu staz z Uczelni. Bylem bardzo zadowolony. Za moja namowa staz odbyly tu niedawno 3 kolezanki z mojej grupy i wszyscy uwazamy, ze byl to bardzo dobry wybor. Profesjonalny zespol, wsparcie opiekuna, ciekawe zadania, mila wspopraca. Polecam.
11
Szymon C 2017-01-24 19:41
nijak ma się to do moich doświadczeń i współpracowników z okresu mej pracy. Może jesteście w czepku urodzeni, a może właśnie nie. 2 komentarze napisane godzina po godzinie kończące się enigmatycznym "Polecam" jako próba uratowania wizerunku firmy to zapewne zachęta dla przyszłych stażystów że jest tam całkiem spoko. Niestety nie jest...Hmmmm wsparcie opiekuna mówicie...miła współpraca...no nie wiem Moniko i Krzysztofie. Boję się pomyśleć gdzie teraz pracujecie skoro z perspektywy czasu tak wspominacie BTS. Wszystkiego dobrego!
7
Ania 2017-01-25 08:08
Kolega polecił mi to Biuro, rzeczywiście staż był zupełnie OK, bardzo dużo się nauczyłam, dostałam wiele ciekawych zdań, atmosfera w Biurze była miła a opiekun praktyk był bardzo pomocny. Staż oceniam bardzo pozytywnie.
7
Ania 2017-01-25 08:47
Kolega z roku polecił mi to Biuro , rzeczywiście staż był całkowicie udany. Dużo się nauczyłam, dostałam wiele ciekawych zadań, atmosfera była miła a opiekun praktyk bardzo pomocny (po każdym zadaniu otrzymywałam informacje zwrotne co było dobrze nad czym trzeba jeszcze popracować ).
10
Szymon C 2017-01-25 15:40
Widzę, że właściciele Biura przeszli do kontrataku...w takim przypadku powodzenia;)a wnioski zostawiam Wam - przyszłym stażystom...pozdrawiam
6
BYLA ZADOWOLONA ASYSTENTKA 2017-01-25 16:56
Pracowalam w BTS na stanowisku administracyjnym przeszlo rok. Bylam bardzo zadowolona z warunkow oraz atmosfery pracy. Odeszlam z przyczyn osobistych- wyprowadzilam sie do innego miasta. Gdyby nie to, pracowalabym tam do dzis. Pracowalo mi sie milo . Mily zespol, mila atmosfera, duzo sie nauczylam. Ja polecam.
10
była stażystka 2017-01-25 19:22
Serdecznie pozdrawiam Szymona C. - byłego stażystę, który ma 100% racji w tym co napisał. Atmosfera w biurze tłumaczeń była straszna i stresująca. Właściciele nie mają szacunku do współpracowników, potrafią tylko pisać e-maile, co jest główną przyczyną braku poprawnej komunikacji. Jako była stażystka mogę tylko dodać, że nieraz zostałam obarczona tłumaczeniem przysięgłym tekstu o skomplikowanej treści, bez wyjaśnienia jak działać. Tak samo zresztą traktowano "asystentki biura". NIE POLECAM PRACY W BIURZE TŁUMACZEŃ SZKOLEŃ BTS!
6
Pawel 2017-01-25 21:25
Byłem w tym roku w BTS na praktyce z Uczelni ( 150 godzin) , jestem bardzo zadowolony, atmosfera była miła, opiekun tak jak obiecywał dawał bardzo ciekawe zadnia a po ich wykonaniu zawsze miałem informację co było dobrze a co nie. Naprawdę dużo się nauczyłem , w tym też takie rzeczy , których nie uczą na uczelni . Miedzy innymi w ramach ćwiczeń dostawałem , krótkie tłumaczenia jakimi na co dzień zajmują się tłumacze przysięgli , dzięki temu mogłem poznać warsztat tłumacza przysięgłego , zachęciło mnie to do dalszej nauki i w przyszłości do zdawania egzaminu na przysięgłego - to jest dokładnie to co chciałbym robić w przyszłości. Dziękuje.
9
Asia 2017-01-25 21:28
Kolega z grupy polecił mi BTS , szczerze praktyka była bardzo udana. Dużo się nauczyłam , dostałam wiele bardzo ciekwych zadań , atmosfera w czasie praktyki była bardzo miła. Opiekun praktyki był bardzo pomocny. Polecam.
9
pracownik- zadowolony 2017-01-26 12:19
Pracowałam w BTS jako pracownik biurowy/ koordynator przez prawie dwa lata, praca była bardzo ciekawa - zero monotonii, atmosfera super, wiele się nauczyłam. Ja szczerze polecam, bardzo dobrze mi sie tam pracowało.
8
Andrzej 2017-01-26 16:25
Rok temu odbywalem staz z Uczelni, dla mnie bylo calkiem ok. Polecam
8
Zadowolony student- stażysta 2017-01-27 10:20
Pare miesiecy temu odbywalem w BTS staz z uczelni. Bylem bardzo zadowolony. Nauczono mnie rzeczy, ktorych na studiach nie ucza i ktorych nie ma w programie zajec. Zgodnie z obietnica otrzymywalem np. duzo dokumentow, na ktorych pracuja tlumacze przysiegli. Dzieki informacji zwrotnej od opiekuna wiem, na czym ta praca polega. Fajna sprawa, polecam i pozdrawiam!
8
Stażysta-- student 2017-01-27 18:41
Staz odbywalem razem z Andrzejem. Milo wspominam ten okres. Duzo sie nauczylem, dziekuje
7
Pracownik- Obsluga Biura 2017-01-28 15:13
Ja jestem zadowolona z pracy w BTS. Faktycznie nieadawno przez moment byla zatrudniona kolezanka jako Asystentka, na ktora byly skargi od Klientow-- Pracodawca byl zmuszony sie z nia rozstac w trybie pilnym z tej przyczyny. Obecnie Pani ta juz tu nie pracuje, a sytuacja wrocila do normy, wiec zapraszamy.
7
DZIAŁ PRAWNY-- Biuro Tłumaczeń i Szkoleń BTS 2017-01-28 17:58
Szanowni Panstwo,
Uprzejmie informujemy, ze miesiac temu bylismy zmuszeni zakonczyc umowe z Pania, ktora okazala sie osoba arogancka w stosunku do Klientow oraz nieuczciwa. Od tego czasu na naszej stronie pojawia sie regularnie wiele POMOWIEN- pisanych przez te wlasnie osobe- co juz zostalo zweryfikowane przez dzial IT- w imieniu domniemanych stazystow, pracownikow oraz klietow. Wszystko to pomowienia, co podlega karze zgodnie z prawem. Informuje, ze nasza Kancelaria Prawna we wspolpracy z dzialem IT pracuje nad tym problemem-- mamy dane personalne tej osoby, wkrotce sprawa zostanie skierowana do Sadu. Za chwilowe niedogdnosci przepraszamy. Kancelaria Prawna w imieniu BTS.
4
Dzial PR BTS Biuro Tlumaczen i Szkolen 2017-01-28 18:03
Odnosnie rzekomych skarg od klientow informujemy, ze to POMOWIENIA. Jezyka greckiego nie obslugiwalismy od 4 miesiecy, co jest bardzo latwe do zweryfikowania w sadzie! Powyzsze pomownienia sa w trakcie rozwiazywania przez Kancelarie PRawna. BTS
4
Zostaw swoją opinię o BTS BIURO TŁUMACZEŃ - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BTS BIURO TŁUMACZEŃ