brak logo

Makaveli

Poznań

Opinie o Makaveli

kk 2010-12-24 14:37:24
a ja żałuję, że nie mogę tam już pracować..( usunięte przez administratora ) najczęściej wyzywają te osoby, które albo nie widzą na czym praca polega, albo zaczęli prace, ale niestety byli zbyt słabi, żeby sprzedawać usługi.... pozdrawiam
anonim 2010-12-30 00:06:03
ODRAZU WIDAĆ ŻE WYPOWIEDZIAŁ SIĘ ( usunięte przez administratora ) W OBRONIE FORUM NA TEMAT SWOJEJ FIRMY:) ( usunięte przez administratora )
KK 2011-02-19 14:36:47
myśl tak dalej
junkers 2011-05-16 18:02:51
Pracowałem w firmie Makaveli Adept ul. Polna 13a/2 Poznań ...i uważam ze było to jedno z lepszych doświadczeń w moim życiu, świetna atmosfera, profesjonalne szkolenia, i jeśli jestes dobry to mega zarobki. Coś dla młodych i ambitnych! Czytałem też jakies inne śmnieszne komentarze na temat firmy Makaveli i twierdze ze pisali ze chyba sami nieudacznicy a napewno osoby które były za słabe zeby sie tam utrzymać!!! Jeśli znasz swoją wartość a kontakt z ludzmi jest dla ciebie codziennością polecam! Makaveli jest dla Ciebie!
jam 2011-05-16 18:13:12
Narzekają tylko miernoty, które na tym polu nic nie potrafiły osiągnąć. Jeśli osoba jest oporna i bardzo wolno się uczy, przy czym nie nadaje się do niczego innego tylko bezmyślnego „przekładania taśmówki” wyraża swoją opinię właśnie w taki sposób. To, że na początku jest się tym konsultantem nie znaczy to, iż nie można osiągnąć czegoś więcej – samo nie przyjdzie, trzeba chcieć i pracować na swój sukces. Czytając takie, a nie inne opinie znacznej większości osób, nasuwa mi się w odniesieniu do nich pewne stwierdzenie – ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-05-25 23:13:20
Atmosfera dobra, ale jeśli chodzi o managera, to najchętniej by wysyłał swoich ludzi jak beduinów - wszędzie,ciągle i za free ! Typ zbija słomę, a miedziaki daje swoim pracownikom...no ale największym atutem tej firmy ( usunięte przez administratora )oby Ci w ciągu 10 dni nie spadła (kolo żeby nie zrezygnował), bo raz, że manager zarobi 4 banki (po montażu za gotówkę, typ płaci 4 banki monterowi), to ( usunięte przez administratora )
orka 2011-06-25 11:19:38
A kto pisał tę formułkę? Masa w niej błędów ortograficznych i stylistycznych..
sdfgh 2011-07-20 17:15:09
hahaha... dobry tekst.... ( usunięte przez administratora ) /> No tekst z mitingu. Tam tylko wpajają ludziom to, że praca jest najważniejsza, że trzeba pracować na 100 procent i takie tam... unikajcie tego miejsca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-08-19 17:57:15
Heh...i wszystko jasne. Ja też wysłałem cv do tej pracy na magazynie, wchodzę do neta, sprawdzam adres a to jakiś Cyfrowy Polsat. Oczywiście na żadną rozmowę nie przyjdę bo jeśli firma w tak beznadziejny sposób oszukuje już na samym wstępie, to mam gdzieś takie interesy. Właścicielom firmy życzę szybkiego upadku za to, że oszukują bezrobotnych i żerują na ich nadziei na normalną pracę.
x 2011-08-19 17:58:54
Potwierdzam!( usunięte przez administratora )
ano 2011-08-20 17:41:32
Chodzenie po ludziach i wciskanie im przysłowiowego ( usunięte przez administratora )o chyba najbardziej upodlająca praca. Żenada!
własnie zaprosili na rozmowe 2011-08-30 16:55:45
Właśnie zostałam zaproszona na rozmowę i też chciałam sprawdzić co to za firma. Z tego co pamiętam w ogłoszeniu było hasło 'start dla młodych'...z teraz się dowiaduje, że to akwizycja. Jak można tak ściemniać w ogłoszeniach :(. Dzięki za ostrzeżenie.
anonim 2011-09-15 16:11:35
Też zostałem zaproszony na rozmowę ku mojemu zdziwieniu zostałem poproszony o przyniesienie aktualnego CV co mnie bardzo zdziwiło gdyż wysłałem już swoje CV więc postanowiłem zobaczyć o tej firmie co piszą i natrafiłem na tą stronę całe szczęście, że jest ona i ostrzega przed oszustami zaproszony zostałem na jutro na 10.30 ale nie pójdę tam dziękuje za uprzedzenie pozdrawiam:)
Madziulaaa 2011-09-15 16:19:22
Hejka witam wszystkich. Do mnie też babeczka dziś dzwoniła,że jutro mam na rozmowe przyjsc,skladalam cv na magazyn, a gdy wpisalam adres tez mi sie wyswietlila akwizycja;/ Ciesze sie że weszłam na te forum, i wcale nie zamierzam sie zjawic na rozmowie.Tak jak już ktoś wspomniał jest różnica miedzy magazynem a akwizycja.I trzeba nie miec serca żeby ludzi tak w konia robić,życze( usunięte przez administratora )
akwizytor 2011-09-16 10:40:46
złodzieje? to chyba jakis zart.pracuje od lat w tego typu firmach i wiem ze osoby niezadowolone z pracy to te ktore sie nie nadaja. wiec dlaczego jesli nie nadajesz sie na( usunięte przez administratora )wiec hamuj język
On 2011-09-16 22:10:41
Ludzie dzięki za ostrzeżenia ! Tak jak co niektórzy piszą, nie zrozumiałem nazwy firmy jak mnie zapraszano telefonicznie na rozmowę kwalifikacyjną. Szukam pracy i oczywiście składam różne aplikacje. Przez internet, ponieważ mnie jako osobę bezrobotną nie stać aby dojeżdżać do każdej firmy z osobna i składać Curriculum Vitae. Udałam się do tej śmiesznej firmy i nawet szczerze napiszę, że ta firma się wydawała porządna- tak pięknie manager o niej mówił.. zostałem zaproszony na środę na godzinę 9.40 i szczerze pisząc byłem gotowy tam jechać, ale coś mnie tknęło aby tę firmę właśnie sprawdzić, ponieważ na korytarzu czekając na ową rozmowę kwalifikacyjną usłyszałem jak grupka dziewczyn (około 10 osób) mówiło, że ta firma nie ma zbyt dobrych opinii. Przyjechałem do domu i pierwsze co zrobiłam to wpisałem adres tej firmy i.. ?? otóż co tu widzę ! Jakaś masakra ! Współczuje ludziom, którzy dali się tej "firmie" tak porobić na pieniądze. (usunięte przez moderatora)
Kamil 2011-10-21 18:36:05
Uwaga! Firma będzie ( usunięte przez administratora )oraz prawdopodobnie lokum. Nie dajcie się nabrać !
ktoś 2011-10-26 22:01:04
ja zostałem zaproszony na jutro, odpowiedziałem na ofertę w której poszukiwano pracowników magazynowych, ale teraz gdy już wiem na czym to polega, mogą mnie w ( usunięte przez administratora )
Tomek 2012-11-02 16:51:29
Pracowałem w tej firmie podczas studiów i bardzo mile ją wspominam. Atmosfera w pracy super. Jeśli chodzi o prace to nie można narzekać. Godziny pracy można samemu ustalać. jeśli chodzi o zarobki to zależą one od ilości podpisanych ofert przez klientów, także jak ktoś jest komunikatywny, zaangażowany i potrafi dobrze reklamować to jest w stanie dużo zarobić. Dodatkowo można pracować według własnego planu dnia, co daje dużą samodzielność i wiele możliwości. Obecnie cały czas pracuję w tej firmie ale już na innym stanowisku dzięki temu ponieważ mój wkład i efekty pracy zostały docenione. Szczerze polecam tą firmę ludziom, którzy angażują się w to co robią, a nie myślą że dostaną nie wiadomo jaką wypłatę za siedzenie i nic nie robienie. Pozdrawiam Tomek
korsak 2014-02-26 18:27:35
'ciekawa' przecież masz sporo odpowiedzi na swoje pytania powyżej. A taka sprawa jeszcze do 'Tomka' - rozumiem, że zmiana stanowiska to i spora zmiana w wynagrodzeniu w Makavelli :)
skonto 2014-03-11 17:22:43
oj, @korak, nie byłbym tego wcale taki pewien... choć rozumowanie jest logiczne. Nie dowiemy się dopóki ktoś z makaveli się nie wypowie
zulugula 2014-05-19 18:22:27
@korsak, wiesz nie każdy czyta wątki sprzed kilku lat, a się mogło sporo zmienić. Jak dzisaj jest? Ktoś, coś?
mozedesetar 2014-12-31 03:53:26
na własnie jak to na chwilę obecną wygląda ta sytuacja w Makavelim? zmieniło się coś na lepsze lb gorsze? czy nadal tak samo jak pisali różni ludzie wyżej? bo może ja bym spróbował się u nich zatrucnić sam nie wiem ale trochę zależy mi żeby mój obecny grajdołek zamienić bo u mnie to już tragednia w tej robocie
tomek 2015-03-10 13:03:55
hah, każdy ma swój grajdołek jak to mówią.. a co do wczesniejszego komentarza to moge dodac jeszcze, że tez mam taką samą sytację.. tylko raz juz zamieniłem soboe robote na mniej płtna, co prawda lżejsza i mniej wymagającą, no ale jednak kasowo to wiecie jak to jest.. dlatego czekam na opinie odnośnie wynagrodzenia.
VELO 2015-03-25 00:53:42
No chłopaki powiem wam, że z tym Makavelim to trochę jest zagadka, wcześniejsza strona internetowa już nie istnieje, z ofertami jest tak samo, jednym słowem pusto jak w garnku u mnie :) A jednak praca to praca każda jest dobra i jak nie ma co się lubi to się lubi co się nie lubi. Wiecie może co się stało z tą firmą ?
pleo 2016-05-20 14:26:51
Witam użytkowników i powiązanych z tą firmą. Poszukuje informacji na temat tego jak wyglądała sytuacja z umowami w firmie bo okazało się to mega istotne nagle...
Zostaw swoją opinię o Makaveli - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Makaveli