brak logo

ENERPOL SP ZO.O

Gdynia

Opinie o ENERPOL SP ZO.O

Akuku 2016-01-09 04:15:45
wrócił:D gdzie byłeś matole tyle czasu? Na odwage sie zbierałeś ? Czy łapy z gipsu ci wyjeli?
zbrodnia 2016-01-10 07:29:41
Co masz na mysli jak piszesz platne nadgodziny ? Extra nic nie dają za 11 godz z jedna przerwa pisza 12, czy to sie oplaca
Gienek 2016-01-11 18:11:47
Można prosić jakieś namiary,adres by złożyć cv
Statysta i obserwator 2016-01-22 22:37:02
Spółka która po upadku stoczni jeszcze bardziej ją okradła niż można sobie wyobrazić Ukradli z tam tąd maszyny szafy sprzęt praktycznie wszystko co tej grubej świni wpadło w ręce wywiozła ze stoczni teraz działają w criscie,vistalu,remontowej i kradną a ten gruby wieprz gra bóg wie kogo a tutaj na go work sam wypisuje pozytywne opinie Pozdrowienia dla całego Enerpolu oprócz Grubasa
stamtąd 2016-01-23 18:17:10
Ciężki kaliber oskarżeń, to już podlega pod pomówienia.
wariat 2016-01-24 07:41:40
jak to pomowienia to czemu statysty nie pociagna do odpowiedzialnosci?odpowiedz jest banalnie prosta jak ktos jest kumaty to wie o co chodzi.
akuku 2016-01-24 14:29:43
Matko boska.... Jaki ty Glupi jesteś.
admin 2016-01-26 23:09:50
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powiedzą, że się dogadamy co do stawki a później wychodzi ledwo ponad 10 na godzinę
1
majk 2016-01-28 17:46:56
Dziwnym zbiegiem okolicznosci calej reszcie placa normalnie . Cos mi sie wydaje ze to jedna osoba wypisuje te komentarze . Cienki byl to go zwolnili lub robi pod kogos butem .
1
wariat 2016-02-01 06:33:04
sam nick mowi za siebie a kuku to ty masz w glowie kretynie
akuku 2016-02-02 19:54:16
Moj nick jest wymyslony z mety, twoje wypowiedzi pod trzema roznymi sa przemyslane. myslales ze ludzie podlapia te twoje ataki na firme i dolacza ? Malo kogo zwalniaja bo jest za cienki lub za glupi nawet do szlifowania I Kto jest kretynem ? Daj sobie spokoj bo sie blaźnisz
2
błyszczący 2016-03-06 16:38:11
co wy chcecie od tej firmy to super pracodawca ,dobre pieniądze ,dobre warunki pracy ,fajne kierownictwo szczególnie Tadzio ,Janusz nawet Duli jest ok ,mój plan na przyszlośc to praca w tej firmie do emerytury
Roman 2016-03-06 17:19:15
Tak zgadzam się z błyszczącym ja tez jestem tego zdania
matowy 2016-03-06 18:29:44
Roman jest bardzo w porządku, najlepszy spawacz na północ od estakady. Super góściu. Zawsze doradzi i podpowie
BOLEK 2016-03-07 18:24:07
Obserwatorze statysto z kąd masz takie informacje ?ja myslalem ze to spolka uczciwa i sumienna
witek 2016-04-08 18:40:01
Wariat ujawnij się !!! zdradz chociaż kim jesteś monterem ,spawaczem,szlifierzem,a może kowalem ?Dobrze by było gdybys był szlifierzem ,będziesz mogl kraty przeszlifować i uciec jak Cie do pierdla wsadzą
spawacz 2016-05-05 19:07:49
Dzień dobry.A można zapytać jak płaci firma Enerpol pracownikom?Chodzi mi o monterów,spawaczy i szlifierzy.Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam
1
boss 2016-05-06 16:41:49
Witam cie spawaczu stawki sa 25zl do 33 zl zależy jakim jesteś spawaczem czy dobrze spawasz czy zle ,pewnie pomyślisz o niezle 3 dyszki na godzine ale sa to pieniądze dla najlepszych spawaczy ,lub przydupasow osob które wylewają sodme poty przy tym marnując sobie zdrowie ,sa to oczywiście pieniądze brutto na działalności gdzie musisz zaplacic zus ,podatek ,biuro podatkowe z tych pieniędzy musisz sobie urlop oplacic jak chcesz go mieć oczywiście .Firma ta jest wyplacalna kasa jest zawsze na czas,ale mimo to niepolecam Ci tej firmy z uwagi na to ,ze jest masa tych firm jak .np. crist ,vogen,nauta ,vistal i można ich wymieniac w nieskonczonosc tam na pewno dostaniesz takie pieniądze jak nie lepsze przy czym będziesz na pewno 3 razy mniej musial zrobić kalkulacja zatem jest prosta mniej robisz więcej zarabiasz ,chyba ze chcesz stracic dużo zdrowia ,w domu Cie Nielubia ,na pieniądzach Ci niezalezy to Enerpol jest strzalem w dziesiatke pozdrawiam
przedsiebiorca 2016-05-07 21:19:47
Witam,panie Juka jest pan w błędzie co do informacji ,ze jest kryzys w branzy stoczniowej nigdy go nie było wręcz przeciwnie stocznie są zasypane kontraktami na budowę nowych jednostek ,remontów Coraz częściej jest ze armatorzy zamawiają statki które budowane sa od podstaw po produkt końcowy gotowy do eksploatacji na czym zarabia się duże pieniądze
1
Platynowy 2016-05-08 14:21:55
Roman?Przydupas i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jebniety.
boss 2016-05-09 18:01:25
Oli doświadczenie to nie wszystko ,zależy jakie masz umiejetnosci
ja 2016-05-12 19:30:19
wariat ujawnij się i tak już koniec
Wąski 2016-07-20 11:18:55
Nie ośmieszajcie się lepiej....
Romanie Polske zbaw 2016-08-06 17:18:04
Musisz sie spytać Romana. Super kolega. Napewno wie, napewno podpowie
oooooooo 2016-08-15 19:06:28
sa inne duzo lepsze firmy jak enerpol ,trzeba sobie przypomniec jak enerpol traktowal ludzi jak nie bylo roboty za duzo



Wąski 2016-08-18 09:11:24
Firma enerpol to firma którą trzeba omijać szerokim łukiem wysyarczy spojrzeć jak są ubrani pracownicy w stare łachy porwane a gdzie niegdzie naprawine szarą taśmą jest to firma wyzyskująca nawet w vistalu kazali pozawijać te stare maszyny żeby przed Aiblem wstydu nie robili ludzie pracują na czarno,na zleceniu bądź fikcyjnych umowach o pracę bez urlopu....Nie ma co ich urabiać.
Wąski 2016-08-20 00:00:20
A który z pracowników fizycznych otrzymał wynagrodzenie za urlop chorobowy bądź wypoczynkowy????
Wąski 2016-08-20 00:01:43
A który z pracowników fizycznych otrzymał wynagrodzenie za urlop chorobowy bądź wypoczynkowy????
Głowa 2016-08-24 19:01:26
Po co podajesz sie za kogoś innego ?
Tomek 2016-08-26 22:03:19
Wąski wez sie lepiej za szlifowanie bo nic nie widac po twojej robocie ,tylko ludzi buntujesz nic wiecej a Tadeusz na robocie w plecy jest
didi 2016-09-06 20:55:18
w enerpolu robią same geje i palanty
Wąski 2016-10-14 11:37:14
Czyli wychodzi na to że firma enerpol sp. z.o.o gdynia to jest dobra firma jako płatnik itd.....
czyli wszyscy którzy mówili mi że enerpol płaci psie pieniądze i to na czarno a jeżeli mają umowy to od najniższej a reszta pod stołem i urlop nie płatny to kłamali tu wychodzi na to w opiniach że jednak jest to super firma szkoda że jeszcze codziennie nie ma opieki psychologa ........
1
wariat 2016-10-14 12:07:39
kiedy i gdzie inteligencie??????
besos 2016-10-17 16:33:14
Dla mnie najważniejsze są odpowiednie zarobki w firmie.
1
msmsjjk 2016-11-01 12:06:44
Znowu sie pojawiłeś ptasi móżczku Wariacie ,pamietaj jak bedziesz dalej pomawiać to żle skończysz
akuku 2016-11-03 17:33:13
Daj sobie na wstrzymanie, źle to sie skończy
wąski 2016-11-03 20:48:46
Mam gdzies czy ktos na robocie wychodzi najwazniejsze ze cash na konto wplywa
wariat 2016-11-06 07:48:59
czekam kretynie dalem ci propozycje i co???tylko straszyc potrafisz i to nie skutecznie,czekam kiedy i gdzie frajerze.
wariat 2016-11-06 07:49:38
czekam kretynie dalem ci propozycje i co???tylko straszyc potrafisz i to nie skutecznie,czekam kiedy i gdzie frajerze.
akuku 2016-11-09 04:34:53
Czy ty myslisz ze ja jestem tak glupi zeby na tym forum jakieś lokalizacje w celu bujki z tobą imbecylu? Przecież ty jesteś załośniejszy niż te twoje posty ;) Haha dzieki, juz mi sie humor z rana poprawił :D
Wąski 2016-11-10 16:57:52
Tak on właśnie tak myślał bo w enerpolu robią same próżniaki i on myślał że jesteś taki sam jak on i jego koledzy z firmy,czyli tępaki i zakute łby zasuwający na pseudo gó...kierowniczków po podstawówce.
oooooooo 2016-11-10 19:22:04
Tak własnie ,a oni kupuja sobie dobre samochody ,domy utrzymuja rodziny na wysokim standardzie ,wakacje i nic nie robia i graja bog wie kogo ,a Tobie dadza 18 zl na czarno za prace na dworzu , ,w deszczu ,sniegu zimie
wariat 2016-11-13 04:50:15
nie watpie ze ci sie poprawil udalo ci sie sklecic nawet dwa zdania niestety same bledy stylistyka i ortografia widac jakas wiejska szkola.
wariat 2016-11-13 05:21:26
kolejny z firmy i kolejny kretyn pisze sie móżdżku a nie móżczku jakie wy kurde szkoly konczycie po pegeerowskie i pewnie za jajka.
PGR miał swoje jajka 2016-11-13 08:02:07
I to napisał ktoś kto od dobrego roku nie moze przezyć utraty pracy w Enerpolu Hahaha ! Nie zapomnij dodac ze kradli i pokupowali domy za nasze nadgodziny. Wiesz co ? Nie zeozumiesz Pan, Boś Cham i Prostak. Ludzie dobrze ci radzą byś dał spokoj bo coraz wieksze bzdety wypisujesz
WodoGłowa 2016-11-20 07:37:37
Ostrzegam cie ostatni raz, Dalej bedziesz sie podawał za kogoś innego to tak ci tu pocisne ze wstyd ci sie bedzie pokazac w robocie. Co ty chcesz, zeby chlopak miał problemy przez ciebie ?
Marian 2016-11-22 16:12:00
Bartek co Ty rano przed robotą musisz na gowork o enerpol wypisywać?
Wąski 2016-11-28 21:17:18
Witam Bartek wypisywał to rano w swoim prywatnym czsie i nic Ci do tego poprostu napisał co myśli o firmie i tyle ludzie z enerpolu przed i po pracy robią gorsze rzeczy a kolega ogółem dobrze że płacą ale i tak dużo jeszcze powinni poprawić...
mlli 2016-11-29 19:52:00
nikt nikoko nie trzyma na sile w firmie drzwi sa otwarte
1
Santino Martyniuk 2016-11-30 18:05:57
Dajcie spokoj, to sie moze zle dla wszystkich skonczyc . Ten portal i komentarze na nim to frustracja i bełkot. Gdybym chociaż w połowie mial tak zle zdanie na temat Enerpolu, juz bym dawno w nim nie robił. Tak na przyszłośc nie podaje sie imion lub ksywek bo można kogoś bezpodstawnie oczernić. Pozdrawiam was i życze samych sukcesów zawodowych.
1
Zostaw swoją opinię o ENERPOL SP ZO.O - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENERPOL SP ZO.O