Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BERGEN GROUP AMIA

Pracowałeś w firmie BERGEN GROUP AMIA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mepi - 2012-02-23 20:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie płacą na czas,wypłatę rozkładją na raty a kontrakty są bardziej dla nich niż pracownika (PRZECZYTAJ ZANIM PODPISZESZ)!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2012-06-12 13:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
gdynia - 2012-06-12 13:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam prawda to są [usunięte przez moderatora] jak pójdziesz o dzięło robić to obiecują wyjazdy a [usunięte przez moderatora] z tego jest masz [usunięte przez moderatora] w gdańsku a wyjazd potem,potem tak gruby z amii gada czarodziej i [usunięte przez moderatora] .
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2013-09-24 17:47:35 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony dobry kontrakt i niezłe zarobki
zdjecie uzytkownika
pracownik amii - 2013-10-22 22:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) prawda jest taka ze to solidna firma pracuje w niej już 2 lata i jakos nie narzekam nie jest może idealna bo takich nie ma ale mogę ja polecić wszystkim tym którzy chcą zarabiać dobre pieniądze pozdrawiam pracownik amii
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-25 00:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik amii - 2013-10-22 22:32:19]:
to jest dno nie firma
banda cwaniakow
a czy tego debila w gdyni jeszcze maja
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-28 13:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
jhk - 2015-03-28 13:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z tej firmy wyjeżdża? Jakie tam są zarobki dla spawaczy. Czy firma płaci na czas ?Może ktos się wypowiedzieć bo mam okazję wyjechać z tej firmy ale mam objawy bo mało jest opini
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-04-09 09:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten gruby co tam siedzi to jest dopiero prostak nie ogarnięty
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BERGEN GROUP AMIA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BERGEN GROUP AMIA?
Zadaj pytanie
alert