brak logo

Fuks s.c.

Kostrzyn nad Odrą

Opinie o Fuks s.c.

korekl 2010-10-30 12:44:49
za zlapanie 1000 kur 6 euro ekstra szef praca warunki tani przewoz mozna ekstra zarobic
1
GR 2010-11-11 09:04:22
NIE WYPLACA PIENIEDZY I KANTUJE LUDZI 6 CENTOW ZA 10 ZLAPANYCH SZTUK POWALONY J JAGO PRACOWNIK [usunięte przez moderatora] TEZ TAK GO ZACHWALA NIE PRACUJCIE W TEJ FIRMIE TO PRZYKRYWKA ZAROBKI 100 EURO NA TYDZIEN BO TYLE DOSYTAL KOLEGA
ja razy dwa 2010-11-22 18:49:45
ja pracowałem troche obiecane bylo czekam na wypłate gdy dostane to sie wypowiem jak jest
anonim 2010-11-24 07:29:58
ROBIC WAM SIE NIECHCE JA PRACOWALEM U TOMKA I ZARABIALEM 2000 EURO [usunięte przez moderatora]
lukasz słoŃSk 2010-12-15 14:50:24
[usunięte przez moderatora] . dostałem za miesiać 400 euro to na polskie 1600 zl a tera wiecie jak z praca ciezko wiec szanujcie takie duze pieniadze.
Agamemnon 2013-05-07 18:48:44
Gdzie ta firma sie znajduje?
koko 2013-10-29 13:43:07
praca giciorek
robson 2013-11-23 10:51:51
witam pracowałem w 2010 w/w firmie szczerze nie obrażając nikogo nie wrócił bym do tej firmy harówkka jest ale nie chodzi o to naprawdę marne grosze i nie miła atmosfera, i obiecanki niby 1000 euro maks mialem za miesiąc 600 i non stop harówa odradzam. myśle że moja opinia komuś pomoże .
1
mirinam 2015-01-16 01:17:15
Kolego coś Ty brał, że ci nagle wyszedł Olsztyn :D ? Ewidentnie widać, że firma jest z drugiego końca Polski http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/599-30-69-671/kod-pocztowy/66-470/ Na dobrą sprawę wiele osób może pracować za granicą, więc stąd wniosek dosyć prosty i oczywisty, że płacą w euro. Ciekawe tylko jak obecnie wygląda sytuacja finansowa i kadrowa firmy.
edek 2015-01-30 12:16:13
no sytuacja finansowa to chyba dobrze wygląda, skoro jakoś tam sobie oni radzą, to tylko na plus moim zdaniem jest, bo nowe zatrudnienia teraz będą jak nic moim zdaniem i to warto już przemyśleć jak sprawa się ma konkretnie. Dajcie znać jak ktoś pracuje na co zwracają uwage przy rekrutacji konkretniej.
anonim 2015-03-04 13:17:48
firma kogucik zajebal i ucik,oszukuje ludzi na kase nawet jak ktos ma zarobione 1000 euro to i tak tego nikomu nie wyplaca bo wymysla wtedy jakies kary tylko zeby kogos ojebac na wyplacie,zreszta z tego co wiem to jakis miesiac temu wszyscy pracownicy sie zwolnili od niego i na wlasna reke zalatwili sobie prace bezposrednio u niemca .robia to samo tylko ze nikt im nie obcina wyplaty.
edek 2016-05-12 09:25:50
chyba jest to jeden z większych salonów motocyklowych które znam, ale fjnie, ze tez oferuja pełen serwis tak naparwde, bo jak coś sie stanie to od razu naprawią.
Zostaw swoją opinię o Fuks s.c. - Kostrzyn nad Odrą
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fuks s.c.