brak logo

Sila Poland Sp. z o.o.

Częstochowa

Opinie o Sila Poland Sp. z o.o.

admin 2015-06-10 18:02
Jak poznać prawdę o firmie Sila Poland Sp. z o.o. zanim sami zostaniemy w niej zatrudnieni? Czekamy na Twoje komentarze na temat warunków zatrudnienia?
2
Rudy 2016-02-20 21:25
Sila
18
jerzyk 2016-05-13 09:21
Ten kto ci to powiedział najprawdopodobniej załatwił sobie to stanowisko i niema absolutnie żadnego doświadczenia w innych firmach a więc jego opinii nie warto brać pod uwagę. Pozdrawiam ;)
2
Prawda 2016-10-04 00:48
Ta firma to dno, płacą wam za takie opinie ? pracuje tam 10 lat tylko dlatego że nic innego nie ma a po tylu latach doszło stażowe więc na życie jakoś wystarczy. Natomiast metody zastraszania i wykorzystywania słabszych pracowników są karygodne i powinny być karalne . Co do logistyki w tym zakładzie to ona nie istnieje i w efekcie płacą za to zwykli robole bo zmusza się ich do nadgodzin ponad ich siły nawet jak zgłaszają że tracą przytomność to mają pracować dalej. To KOŁCHOZ
16
xc 2016-10-09 20:39
hej a ktoś z was może pracowal jako mistrz produkcji tutaj w Czestochowie i powie jakie warunki zatrudnienia sa?
silowiec 2017-01-12 16:10
Firma dramat, wyzysk ludzi nic więcej. Zastanówcie się dwa razy zanim zdecydujecie się na pracę.
17
Roman 2017-02-06 15:45
Ta firma to jedna wielka rodzina, kto do niej nie należy ma przerąbane i choćby stawał na głowie i tak będzie nikim
7
stefan 2017-02-16 01:25
Firma ruina.
2
kris 2017-02-23 18:57
Dobra firma
2
były pracownik 2017-03-04 16:21
Nepotyzm, brak narzędzi, niedobór rękawic, park maszynowy powiązany sznurkami i pozatykany szmatami.Ogólnie polityka firmy jest taka, zero inwestycji, wydojenie ile się da, a później??? Niech każdy sobie dopowie.
8
basia 2017-03-08 10:55
ale funkcjonuje jakos tyle lat :)
2
były pracownik 2017-03-08 12:06
I niech funkcjonuje jak najdłużej, chociaż z takim utrzymaniem ruchu i parkiem maszyn drugie tyle nie pociągnie... Pozdrawiam
Były pracownik 2017-03-16 07:53
Sila poland to najgorszy zakład w Częstochowie oszukują na wypadkach straszą zwolnieniami jak się nie pracuje po dwanaście godzin kierownictwo wraz dyrektorka to bezmuzgie jeti patrzą nabijac sobie kasy w tej firmie to są najgorsze zarobki w Częstochowie
5
basia 2017-03-17 16:51
niby najgorsze ale rozwija sie silunia o kulture teraz wszyscy obowiazkowo beda sie uczyc ukrainskiego
3
były 2017-03-22 17:20
silunia sie rozwija?? niby jak? bo stołówkę pomalowali? hehe a ukraincy tylko wyczaja temat i pojda gdzie lepiej, tak samo jak we wkrecie.powodzenia
1
byly 2017-03-22 17:22
a i jeszcze jedna rada dla pani kadrowej, ze jak rozmawia z pracownikiem to niech nie dmucha mu w twarz fajkami, bo to brak kultury
Aneta 2017-04-18 08:52
@kris rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Chętnie dowiemy się bliżej co na to wpływa.
@Mlody co sprawia, że tak negatywnie odbierasz firmę?
1
Edek 2017-05-11 22:58
Sila Poland wyzysk, dręczenie poczciwych robotników, stawka głodowa, wykorzystywanie na każdym kroku, bałagan w zarządzaniu i bezprawie.Najgorsza produkcja w Częstochowie.Nikt nie stoi za ludźmi a wymagania kosmiczne za co?Żal...
4
Zostaw swoją opinię o Sila Poland Sp. z o.o. - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sila Poland Sp. z o.o.