brak logo

Sila Poland Sp. z o.o.

Częstochowa

Opinie o Sila Poland Sp. z o.o.

admin 2015-06-10 18:02
Jak poznać prawdę o firmie Sila Poland Sp. z o.o. zanim sami zostaniemy w niej zatrudnieni? Czekamy na Twoje komentarze na temat warunków zatrudnienia?
Rudy 2016-02-20 21:25
Sila
12
jerzyk 2016-05-13 09:21
Ten kto ci to powiedział najprawdopodobniej załatwił sobie to stanowisko i niema absolutnie żadnego doświadczenia w innych firmach a więc jego opinii nie warto brać pod uwagę. Pozdrawiam ;)
2
Prawda 2016-10-04 00:48
Ta firma to dno, płacą wam za takie opinie ? pracuje tam 10 lat tylko dlatego że nic innego nie ma a po tylu latach doszło stażowe więc na życie jakoś wystarczy. Natomiast metody zastraszania i wykorzystywania słabszych pracowników są karygodne i powinny być karalne . Co do logistyki w tym zakładzie to ona nie istnieje i w efekcie płacą za to zwykli robole bo zmusza się ich do nadgodzin ponad ich siły nawet jak zgłaszają że tracą przytomność to mają pracować dalej. To KOŁCHOZ
6
xc 2016-10-09 20:39
hej a ktoś z was może pracowal jako mistrz produkcji tutaj w Czestochowie i powie jakie warunki zatrudnienia sa?
silowiec 2017-01-12 16:10
Firma dramat, wyzysk ludzi nic więcej. Zastanówcie się dwa razy zanim zdecydujecie się na pracę.
9
Roman 2017-02-06 15:45
Ta firma to jedna wielka rodzina, kto do niej nie należy ma przerąbane i choćby stawał na głowie i tak będzie nikim
4
stefan 2017-02-16 01:25
Firma ruina.
Zostaw swoją opinię o Sila Poland Sp. z o.o. - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sila Poland Sp. z o.o.