Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Policja

Pracowałeś w firmie Policja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-23 22:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobrą.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są w większości przyjaźni, koleżeńscy, profesjonani.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Policja możliwość rozwoju, nabywania nowej wiedzy i umiejętności, praca "z ludźmi" i "dla ludzi".
Najbardziej nie podobało mi się w Policja - wynagrodzenie za nienormowany czas pracy.
zdjecie uzytkownika
ABG - 2012-01-25 21:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I w dodatku pracując w Policji w Krakowie można dostać karnet za friko na Wisłe :-)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-01-15 22:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia polowanie na kierowców na moście Zwierzynieckim w Krakowie, stoją artyści o 21.00 pod znakiem podnoszącym prędkość do 70 km/h i łapią na radar (dwa pasy, rozdzielone barierą gdzie tu niebezpieczeństwo) !!! Czyste złodziejstwo a badyci grasują brawo.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2013-05-07 19:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak wygląda sytuacja z wynagrodzeniam dla początkującego policjanta? Czy wyciągnie 2 tysiące na rękę? Jeśli występują nadgodziny to czy są dodatkow płatne? Czy są jakieś dodatkowe bonusy do wynagrodzenia? Czy dużo kandydatów odpada na testach sprawnościowych? Czy można liczyć na jakieś dofinansowanie np. w trudnych sytuacjach rodzinnych?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-02 16:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zarobki jak dla mlodego czlowieka sa niezle, na szkoleniu prawie 1700 na reke + daja ci jeedzenie i dach nad glowa, a jak ukonczysz szkolenie to 2300 na reke na poczatek plus dodatki, moze nie jest to zawrotna kwota, ale lepsza od 1600 w markecie na kasie, http://www.testydopolicji.info/zarobki.html
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-02 16:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja osobiscie jestem zadowolony z pracy i kasy, jak ktos jest zainteresowany zdawaniem do policji, to polecam podrecznik kandydata: Testy do Policji 2013 Tomasz Bidermann, swietne opracowania, bardzo mi pomoglo podczas rekrutacji
zdjecie uzytkownika
Romek - 2013-09-03 12:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli płacą już za szkolenie? Ile to trwa? Widziałem obok legionowa ośrodek szkoleniowy, to tam szkolą? Tam też się mieszka?
zdjecie uzytkownika
patriota1255 - 2013-09-17 18:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakby był ktoś zainteresowany poradnikiem czyli pytania i odpowiedzi do TWO oraz MS ( pytania oraz profil idealnego policjanta) niech pisze : patriota1255@wp.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 11:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patriota1255, a za darmo to? Czy rozgłaszasz reklamę? Pracujesz w Policji? Możesz napisać czy jest jakaś pensja podczas szkolenia?
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-01-09 12:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na sześcio miesięcznym kursie podstawowym pensja wynosi 1540 zł. Po zakończeniu szkolenia pensja rośnie do około 2240 zł. Na dodatki bym nie liczył gdyż w małopolsce są bardzo niskie. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-01-20 22:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba pamiętac, że praca w Policji to robota państwowa, ocnacza to trzynastki, grusze i tym podobne, wszystko za pieniądze podatników.
zdjecie uzytkownika
Tyrion - 2014-11-24 21:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ma się jakieś wątpliwości co do pracy w policji, to warto odwiedzić forumpolicyjne.com.pl Tam znajdzie się wszystko ;)
zdjecie uzytkownika
hirek - 2014-12-24 19:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tyrion - 2014-11-24 21:06:02]:
z tego co mi wiadomo to płaca dla policjantów to wcale nie są małe pieniądze. Niewiele zarabiają może ludzie którzy wstąpili w jej szeregi niedawno i nie zdążyli jeszcze awansować. Ale wszyscy pozostali , którzy mają trochę oleju w głowie to dostają bardzo dobrą kasę plus oczywiście te bonusy o których pisał @łukasz
zdjecie uzytkownika
fury - 2015-01-17 23:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hirek - 2014-12-24 19:37:25]:
praca w policji już co raz mniej jest popularna chyba pośród młodych ludzi. Widać , że służby mundurowe nie są szanowane ( choć pewnie też same sobie na to zasłużył) , a ludzie nie chcą być źle postrzegani w przyszłości. Nie mniej jednak uważam że taka praca ciągle się opłaca ludziom. Także może jednak warto...
zdjecie uzytkownika
lobby - 2015-02-06 00:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak oceniacie szkółke policyjną - podobno jak to się przerwa to już z górki - a wiecie czy mają w Policji jakiś limit wiekowy, czy przyjmują wszystkich, którzy testy przejdą? Jestem ratownikiem i koledzy polecali mi, zeby iść do policji wodnej - to podobno lepsze niż wakacje a i praca spokojna, no chyba, ze się nie lubi słońca :)
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2015-04-21 18:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to słyszałem że bardzo się trudno dostać ale potem już jest sielanka. tylko podobno bardzo ciężko zdać testy posychologiczne więc prosze dajcien jakieś wskazówki moze
zdjecie uzytkownika
wiesiek - 2015-06-13 11:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sielanka, hahaha. Szkolka to tylko szkolka. Robota i nerwy zaczynają sie później.
zdjecie uzytkownika
stasiu - 2015-06-13 12:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wiesiek - 2015-06-13 11:42:58]:
ty juz przeciez na prowincji a tam tylko pijanych rowerzystów trzeba łapać i wóde chlać z kolegami, wiec gdzie te nerwy wiesiu?
zdjecie uzytkownika
Itera - 2015-06-16 15:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopóki część starszego pokolenia nie wymrze dopóty zdanie o policji niektórzy będą mieli ciągle takie samo. Prawda jest taka, że trzeba przejść szereg szkoleń i testów żeby rzeczywiście COŚ osiągnać. A przez gro społeczeństwa może być to nie docenianie. Oczywiście nie mowię tutaj o krawężnikowatych, bo ci czasami się zachowują jakby nie mieli rozumu..
zdjecie uzytkownika
alicja - 2015-07-10 10:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanko. Czy jest tu jakiś policjant najlepiej z Krakowa który chciałby ze mną pogadać. Mam męża policjanta którego żoną jestem od 8 lat. Zaczynam miec z nim poważne problemy...chciała bym się poradzić kogoś kto pracuje w tej firmie..najlepiej w Krakowie..
zdjecie uzytkownika
marusz - 2015-07-20 12:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Alicja, wiesz ja nie chce nic sugerować, ale może po prostu udaj się do psychologa/psychiatry, oni pewnie udzielą Ci lepszej i bardziej fachowej pomocy, przemyśl to. A tak w ogóle jak ktoś ma chrapkę na prace na policji to z tego co jest na praca.pl to w Komendzie stołecznej policji w Wawie starać się można o audytora wewnętrznego w zespole ds. audytu wewnętrznego KSP, dobra praca
zdjecie uzytkownika
obowiązek obywatelski - 2015-10-29 10:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W związku z otrzymaniem przez wasza komendę aut marki KIA i Mitsubishi musimy wam powiedzieć, żebyście sobie posprawdzali do 5 elementów jeśli chodzi o lakierownie(uszkodzenie w transporcie) Sprawdzajcie progi i zderzaki i uważajcie na turbiny bo u nas pracuje sporo kibiców GKS-u i oni lubują się w katowaniu "waszych" aut. Czy wy ogóle przeczytaliście ze zrozumieniem umowę gwarancyjna?
Pozdrawiamy
CAT Kleszczów
zdjecie uzytkownika
pistolet - 2015-10-29 15:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich, swego czasu sledzilem na bierzaco oferty przyjec sie do pracy do policji, jednak jestem jeszcze w trakcie studiow, ale chcialbym juz pracowac, nawet sobie dorobic, ale wiem , że mnie tak nie przyjma, musze najpierw wszystko skonczyc a przed mna jeszcze 2 lata, ale nic trzeba czekac bo sie oplaca, nie wiecie czy staz mozna odbyc
zdjecie uzytkownika
były glina - 2015-11-11 07:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na 20osob w plutonie na szkole byłem jedyny który miał w cywilu normalną prace reszta z zasiłku, sklepu czy z ochrony poziom bardzo niski ale za to duza motywacja do pracy. alkohol i panienki to normalność w zyciu policjanta formułowanie zdania z kluczowymi słowami na k i ch to normalność co tam słyszysz. Bardzo chciałem być policjantem ale nie do takiej policji składałem podanie. Policja powinna zmienić strukturę zacząć być pomocna dla ludzi a nie rozdzielać plan mandatowy na liczbę policjantów z ulicy. Nie masz tam znajomości i wysokie ambicje - szkoda Twojego czasu na rekrutację bo to nie miejsce dla Ciebie. wiem co
zdjecie uzytkownika
inspektor gadżet - 2015-11-11 15:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super, że cały czas się pojawiają u nich jakieś oferty pracy. Mają ogłoszenia na całą Polskę, ale bardzo ciekawe jest ogłoszenie na starszego specjalistę w Laboratorium kryminalistycznym w Warszawie. Mają dość szerokie wymagania odnośnie stosowania prawa w praktyce, odwzorowywania zapisów, specjalistycznych programów graficznych, ale warto.
zdjecie uzytkownika
54rt6y - 2015-11-13 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@inspektor gadżet fajnie że mają te ogloszenia w całej Polsce, nie tylko w jednym mieście, każdy ma szanse znaleźć coś dla siebie
zdjecie uzytkownika
pistolet - 2015-11-16 15:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przede wszystkim to budżetówka wiec wszystko sie wlicza wczasy pod grusza, prmie, 13nastki, trzeba miec szczescie by sie dostac
zdjecie uzytkownika
witka - 2015-11-18 18:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pistolet ja równiez słyszałam o tych legendarnych benefitach w budżetówce i to mnie przekonuje żeby do nich iść i dotrwać do emerytury w zawodzie
zdjecie uzytkownika
policjant - 2015-12-26 23:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w policji kiedys to pewna państwowa robota dzis moim zdaniem tylko dla kawalera bez specjalnych predyspozycji jezeli ktos ma ambicje i tak jak juz napisano nie ma znajomosci to lepiej dac sobie spokoj,bo zarobki 2300zł za bardzo odpowiedzialna robote na ulicy gdzie dzis kazdy cie gnoi nagrywa,praca w swiatek-piatek to słaba alternatywa,z reguły nocki popoludniowki z rodzina sie nie zobaczysz a prestiż...hmm sami zobaczycie bo wiem ze i tak nikogo nie przekonam ps na szkole hardkor ale to akurat pewnym osobom sie przydaje :)
zdjecie uzytkownika
roap - 2015-12-28 15:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! wie ktoś coś o pracy jako Specjalista w Wydziale Teleinformatyki, chodzi mi o filie w Waszawie, bo tam ponoć ciezko, ale wieksze premie dają jednak.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-01-06 19:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lobby - 2015-02-06 00:14:10]:
Po tzw. "szkółce" dopiero zaczyna się prawdziwa praca czyli służba, nic nie jest z górki, poza tym porównywanie służby w Policji do wakacji to jakiś kiepski żart, nie wiem kto i w jakim celu opowiada takie bajki.
zdjecie uzytkownika
sdfghjm - 2016-01-06 23:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@roap tak ja widzialem ta oferte pracy, ale sa tez inne od nich, na przyklad jako inspektor w zespole lacznosci informatyki w Bedzinie czy jako referent
zdjecie uzytkownika
ręczny - 2016-01-23 16:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak ale już zostały chyba obsadzone, z takich co mi się ostatnio w oczy rzuciły, to szukają specjalisty w wydziale zamówień publicznych kogoś, w warszawie
zdjecie uzytkownika
szeregowy - 2016-01-26 06:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bycie policjantem to dobra rzecz:) jestem już po testach ( przy okazji polecam testy od pana Jarka ) www.pracawpolicji.pl to jego stronka
zdjecie uzytkownika
morgan - 2016-01-27 15:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja próbowałem wielokrotnie szeregowy i niestety zawsze coś gdzieś ... Tak z czystej ciekawości nie wiem ile taki inspektor w zepsole bezpieczeństwa może zarabiać - wiadomo ?
zdjecie uzytkownika
nastolatek - 2016-01-27 20:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Policji = służba społeczeństwu w nienormowanym czasie pracy (często nawet w patrolówce) za jednak niewspółmiernie pieniądze, ciągła presja na wyniki, stresy i zgryzy z szefami. Z czasem się człowiek uodparnia w pewnym stopniu, ale jak kto słabszy psychicznie to nie polecam. Szkółka to wakacje a póź niej hmmm - im dalej w las tym więcej drzew. Tak czy siak - powodzenia.
zdjecie uzytkownika
wosiak - 2016-01-31 22:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nastolatek, bez przesady, wiadomo najniższe stopnie najgorsze prace, potem jest z górki. Ja widziałem jak tutaj szukają inspektora w wydziale dw. z korupcją. Wszystko niby fajnie, ale proponowane wynagrodzenie: ok. 2 060 zł brutto plus prawo do dodatku z tytułu wysługi lat.
zdjecie uzytkownika
uptown - 2016-02-04 13:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nastolatek każdy wiedział na co się pisze idąc do policji. Łatwo nie ma ale pomoc w kupnie mieszkania czy budowie domu jest duża. Taki inspektor w Wydziale Gospodarki Materiałowo - Technicznej KWP w Łodzi może liczyć jedynie na 1850 zł brutto

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Policja!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Policja

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert