Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Policja

Pracowałeś w firmie Policja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-23 22:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobrą.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są w większości przyjaźni, koleżeńscy, profesjonani.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Policja możliwość rozwoju, nabywania nowej wiedzy i umiejętności, praca "z ludźmi" i "dla ludzi".
Najbardziej nie podobało mi się w Policja - wynagrodzenie za nienormowany czas pracy.
zdjecie uzytkownika
ABG - 2012-01-25 21:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I w dodatku pracując w Policji w Krakowie można dostać karnet za friko na Wisłe :-)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-01-15 22:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia polowanie na kierowców na moście Zwierzynieckim w Krakowie, stoją artyści o 21.00 pod znakiem podnoszącym prędkość do 70 km/h i łapią na radar (dwa pasy, rozdzielone barierą gdzie tu niebezpieczeństwo) !!! Czyste złodziejstwo a badyci grasują brawo.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2013-05-07 19:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak wygląda sytuacja z wynagrodzeniam dla początkującego policjanta? Czy wyciągnie 2 tysiące na rękę? Jeśli występują nadgodziny to czy są dodatkow płatne? Czy są jakieś dodatkowe bonusy do wynagrodzenia? Czy dużo kandydatów odpada na testach sprawnościowych? Czy można liczyć na jakieś dofinansowanie np. w trudnych sytuacjach rodzinnych?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-02 16:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarobki jak dla mlodego czlowieka sa niezle, na szkoleniu prawie 1700 na reke + daja ci jeedzenie i dach nad glowa, a jak ukonczysz szkolenie to 2300 na reke na poczatek plus dodatki, moze nie jest to zawrotna kwota, ale lepsza od 1600 w markecie na kasie, http://www.testydopolicji.info/zarobki.html
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-02 16:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja osobiscie jestem zadowolony z pracy i kasy, jak ktos jest zainteresowany zdawaniem do policji, to polecam podrecznik kandydata: Testy do Policji 2013 Tomasz Bidermann, swietne opracowania, bardzo mi pomoglo podczas rekrutacji
zdjecie uzytkownika
Romek - 2013-09-03 12:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli płacą już za szkolenie? Ile to trwa? Widziałem obok legionowa ośrodek szkoleniowy, to tam szkolą? Tam też się mieszka?
zdjecie uzytkownika
patriota1255 - 2013-09-17 18:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakby był ktoś zainteresowany poradnikiem czyli pytania i odpowiedzi do TWO oraz MS ( pytania oraz profil idealnego policjanta) niech pisze : patriota1255@wp.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 11:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patriota1255, a za darmo to? Czy rozgłaszasz reklamę? Pracujesz w Policji? Możesz napisać czy jest jakaś pensja podczas szkolenia?
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-01-09 12:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na sześcio miesięcznym kursie podstawowym pensja wynosi 1540 zł. Po zakończeniu szkolenia pensja rośnie do około 2240 zł. Na dodatki bym nie liczył gdyż w małopolsce są bardzo niskie. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-01-20 22:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba pamiętac, że praca w Policji to robota państwowa, ocnacza to trzynastki, grusze i tym podobne, wszystko za pieniądze podatników.
zdjecie uzytkownika
Tyrion - 2014-11-24 21:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ma się jakieś wątpliwości co do pracy w policji, to warto odwiedzić forumpolicyjne.com.pl Tam znajdzie się wszystko ;)
zdjecie uzytkownika
hirek - 2014-12-24 19:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tyrion - 2014-11-24 21:06:02]:
z tego co mi wiadomo to płaca dla policjantów to wcale nie są małe pieniądze. Niewiele zarabiają może ludzie którzy wstąpili w jej szeregi niedawno i nie zdążyli jeszcze awansować. Ale wszyscy pozostali , którzy mają trochę oleju w głowie to dostają bardzo dobrą kasę plus oczywiście te bonusy o których pisał @łukasz
zdjecie uzytkownika
fury - 2015-01-17 23:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hirek - 2014-12-24 19:37:25]:
praca w policji już co raz mniej jest popularna chyba pośród młodych ludzi. Widać , że służby mundurowe nie są szanowane ( choć pewnie też same sobie na to zasłużył) , a ludzie nie chcą być źle postrzegani w przyszłości. Nie mniej jednak uważam że taka praca ciągle się opłaca ludziom. Także może jednak warto...
zdjecie uzytkownika
lobby - 2015-02-06 00:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak oceniacie szkółke policyjną - podobno jak to się przerwa to już z górki - a wiecie czy mają w Policji jakiś limit wiekowy, czy przyjmują wszystkich, którzy testy przejdą? Jestem ratownikiem i koledzy polecali mi, zeby iść do policji wodnej - to podobno lepsze niż wakacje a i praca spokojna, no chyba, ze się nie lubi słońca :)
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2015-04-21 18:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to słyszałem że bardzo się trudno dostać ale potem już jest sielanka. tylko podobno bardzo ciężko zdać testy posychologiczne więc prosze dajcien jakieś wskazówki moze
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-13 11:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
wiesiek - 2015-06-13 11:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sielanka, hahaha. Szkolka to tylko szkolka. Robota i nerwy zaczynają sie później.
zdjecie uzytkownika
stasiu - 2015-06-13 12:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiesiek - 2015-06-13 11:42:58]:
ty juz przeciez na prowincji a tam tylko pijanych rowerzystów trzeba łapać i wóde chlać z kolegami, wiec gdzie te nerwy wiesiu?
zdjecie uzytkownika
Itera - 2015-06-16 15:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopóki część starszego pokolenia nie wymrze dopóty zdanie o policji niektórzy będą mieli ciągle takie samo. Prawda jest taka, że trzeba przejść szereg szkoleń i testów żeby rzeczywiście COŚ osiągnać. A przez gro społeczeństwa może być to nie docenianie. Oczywiście nie mowię tutaj o krawężnikowatych, bo ci czasami się zachowują jakby nie mieli rozumu..
zdjecie uzytkownika
alicja - 2015-07-10 10:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko. Czy jest tu jakiś policjant najlepiej z Krakowa który chciałby ze mną pogadać. Mam męża policjanta którego żoną jestem od 8 lat. Zaczynam miec z nim poważne problemy...chciała bym się poradzić kogoś kto pracuje w tej firmie..najlepiej w Krakowie..
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-20 12:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
marusz - 2015-07-20 12:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Alicja, wiesz ja nie chce nic sugerować, ale może po prostu udaj się do psychologa/psychiatry, oni pewnie udzielą Ci lepszej i bardziej fachowej pomocy, przemyśl to. A tak w ogóle jak ktoś ma chrapkę na prace na policji to z tego co jest na praca.pl to w Komendzie stołecznej policji w Wawie starać się można o audytora wewnętrznego w zespole ds. audytu wewnętrznego KSP, dobra praca
zdjecie uzytkownika
Kaps - 2015-08-19 15:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całe życie marzyłem o pracy w Policji. Właśnie pojawiła się oferta która mnie zainteresowała. Starszy inspektor w Zespole Komunikacji Wewnętrznej Wydziału Komunikacji Społecznej Łódź Nie wiem natomiast na jakie benefity może liczyć taka osoba? Praca pewnie nie należy do najłatwiejszych więc pewnie dobre zarobki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Policja

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Policja?
Zadaj pytanie
alert