logo Żabka Polska

Żabka Polska

Tychy

Opinie o Żabka Polska

ktoś tam 2015-07-20 14:52
Ta robota to porażka miesiąc już robię i dziękuję bardzo wypowiedzenie już jest zostało tydzień i jak najdalej od tych złodziei. Za wszystko potrącenia często z winy wózkowych któremu się coś roz.... na palecie a wina idzie na mixera że źle spakował, towar nie na swoim miejscu wystarczy nie poczytać co pisze na skanerze i pudełku i już błąd itp system ustawiony na 100% to widać zresztą po firmach jedni mają palety marzenia a drudzy padło jakich mało jeden zrobi 8palet zarobi 120zł za dzień drugi zrobi 14 palet i zarobi tyle samo albo mniej. Kierownik łysy z binu powinni mu rozum do głowy przystawić wredny sk... jak nie wiem myśli że mu wszystko wolno a o ochronie to porażka mówić niech jeszcze do tyłka ludzią patrzą czy tam cukierków nie ma. Praca jest gorsza niż w obozie pracy w ogłoszeniach piszą jaka to kasa a kasa jest dla tych co mają ustawione zlecenia i robią bez przerwy i latają jak małe samolociki z wózkami. Kto docenia swoje możliwości i zdrowie na pewno nie będzie tam pracował. Dla mnie chora sytuacja więcej chwalenia i gadania niż prawdy a robota kupy warta. Nie raz zawyżony tonaż siedzenie do 4 rano połowa robi połowa siedzi tonaż ubywa jak wcale dajcie spokój z takim czymś. Ktoś kto chce sie zajechać żeby zarobić 3tyś droga wolna ale za takie wypłaty to ja wole Busa +międzynarodówka ani człowiek zmęczony ani sie nie narobi żałuje że się zwolniłem z poprzedniej firmy i dałem na mówić kumplowi na ten syf. Co z tego że człowiek dziennie w domu jak cały tydzień w dupie bo na południe do rana + niedziele które jeszcze nawet nie są więcej płatne. Prawda taka ile zrobisz tyle zarobisz ile się pomylisz tyle stracisz a ile się nawk.... to już twoja sprawa ale po 3 dniu pracy dojdziesz do wniosku ze system jest oszukany mało tego nigdy nie wiesz ile rzeczywiście waży twoja paleta bo nikt tego nie waży tylko drugiego dnia pisze na kartce a co drugie ogłoszenie na olx ma inna treść z czego żadna nie przedstawia realiów a chodzenia po magazynie jest tyle że panie człowiek tyle przez całe życie nie chodzi co tam w ciągu dnia
5
ktoś tam 2015-08-02 01:36
Kowal to nie chodzi o sklep żabke a magazyn na którym sie przygotowuje towar robisz z siebie pośmiewisko że czytać ze zrozumieniem nie uimesz czego dotycza te opinie "magazynu zabki" a nie sklepu
1
jeery 2015-09-01 13:22
musisz się liczyć z podpisaniem weksla inblanco,po rozwiązaniu umowy z Żabką puszczą Cie z torbami,proponuje poczytać forum Ajentów
SPM 2015-09-12 15:12
SPM Poladn poszukuje Operatorów wózków widłowych wysokiego składu
kontakt pod 32 325 39 49
rerkrutacje@sistema.com.pl
* 2015-09-17 18:40
Za mała stawką na SPM żeby tam przejść z żaby
;-) 2015-09-18 09:40
jak zmienić to na lepsze a nie na gorsze
' 2015-09-19 10:35
gorsze coś to żabka...gdzie nie pójdziesz będzie lepiej.
pracuję-wiem 2015-09-20 12:35
witam
to co tutaj się wypisuje, to nie do końca prawda - na żabce miksuję już 2 lata, mój szef traktuje mnie jak człowieka, nie jest prawdą że robisz za 20zł, ja mam umowę z ubezpieczeniem, wiadomo, że jak zrobię błęda to ponoszę konsekwencję, ale przecież wszędzie jak zawalisz to za to płacisz - ludzie weźcie się do uczciwej pracy, a nie wypisujcie te brednie
pracuję! 2015-09-20 13:04
piszesz , że robota ciężka - jak wszędzie , na budowie żar z nieba się leje, pracuję od świtu do zmroku, moja matka na magazynie pakuje zamki do drzwi po 10 godzin dziennie (ma 45 lat)ojciec jest kierowcą i tylko niedzielnym tatą dla mojego 9-letniego brata, mój brat pracuje na żabie od roku - latem ciężko, ale więcej zarobi, zimą jest lżej. Bierzcie się ludzie do roboty, a nie stękajcie.
1
Pan Helena 2015-09-21 09:46
Hej,znalazłem jakis czas temu ofertę pracy,stanowisko kierownicze. Chyba nieaktualne ale czekam na kolejne.Wykształcenie i doświadczenie dobre posiadam,mysle na poważnie nad złożeniem tam cv. Potrzebuje jakies info. jak atmosfera w pracy,czesto jakies afery,układy układziki,czy mozna samemu do czegoś dojść? Jaki jest dyrektor? Blisko mam i wydaje mi sie ze ogłoszenia wyglądają zachęcająco. Poradzicie mi?
Pan Helena 2015-09-21 10:09
Jakbyście słyszeli o wolnym miejscu spedycja/transport to piszcie
LOL 2015-10-08 01:52
Anka chyba nie wiesz co piszesz!!!!!!!
hmmm 2015-10-08 13:48
Anka dobre!!!
;-) 2015-10-11 23:16
ja myślę ze dobrze pisze, bo skoro tam ludzie pracują- nie którzy z długim stażem to nie jest tak źle. Skoro komuś sie nie chce robić to wszędzie będzie mu źle. A na zarobki nie ma co narzekać, bo wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
' 2015-10-12 11:31
Człowieku,jeżeli wcześniej pracowałeś w Chinach to w Żabce powinno Ci być dobrze!Lecz Polska znajduje się w środku Europy i obowiązują tu pewne normy i standardy,którym Żabce bliżej do wcześniej wspomnianych Chin.Głównym priorytetem centrum w Tychach jest wydajność,tylko to się liczy.Totalnie bez znaczenia jest bezpieczeństwo.Każdy kto pracuje,lub pracował na magazynie w Tychach potwierdzi moje słowa.
A co do ludzi z długim stażem...przysłowiowo można ich policzyć na palcach jednej ręki.
1
kolo 2015-10-13 14:51
Ile można zarobić w żabce jako kontroler jakości? i jakie są warunki? Pilne
Ktoś 2015-10-23 15:54
SPM Poland z siedzibą w Bieruniu poszukuje operatorów wózków bocznych i czołowych
;-) 2015-10-25 12:08
jeśli poszukują w dalszym ciągu to nie maja nic dobrego do zaoferowania
:) 2015-10-28 15:48
Raptem 13,77 brutto z godzinę plus pakiet premii i umowę o pracę bez pośredników
Juras 2015-10-29 07:18
Trzeba się w takim razie zainteresować tematem
;) 2015-10-29 20:28
13.77 to żadna rewelacja, a premia jest uznaniowa wiec jest labo jej niema. W wiekszosci przypadków firma zrobi wszystko by jej nie dać. Na żabie mam wiecej
Gość 2015-10-30 11:44
no hej, ja jestem zdania żeby samemu spróbować bo inaczej się nie przekonasz..nie warto zawsze tak do końca wierzyć w opinie i komenatrze innych i tylko tym sie sugerować, jeśli naprawdę Ci zależy na tym żeby spróbować pracy w firmie Żabka to nie powinieneś się zastanawiać tylko aplikować
Grubszy 2015-10-30 15:30
Praca fajna jeżeli jesteś gimnazjalistką, która lubi się podlizywać. Pracownicy nie narzekają na brak seksu bo zarobki przeciętnie 1400 - 1600 zł/mc i dyspozycyjność w każdej chwili!!! Rotacja pracowników jak w metrze...
3
żabcia 2015-11-18 07:30
Nie dajcie się wkręcić w ajenturę Żabki, każą podpisywać weksel bo dobrze wiedzą że zadłużają ajentów razem z trzema poręczycielami. Nie zastanawia was duża rotacja ajentów? Gdyby dobrze zarabiali to tak by się nie działo. Żabka twierdzi że to ajenci są nieudolni...wszyscy w kraju? Oszukańcza firma, nie bądźcie Jasiem i Małgosią
Grubson 2016-01-04 20:37
Ha Ale Cyrk . Żabka oprócz obozu pracy oferuje różnego typu Romanse . Marta I Sergiusz Wygladacie razem Jak Flip i Flap . Cyrk normalnie cyrk . Ten zakład to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach .
1
zaba 2016-01-07 12:03
Tak cyrk i pajace w nim takie jak ty Grubson
fan 2016-01-12 11:13
kto wczoraj rano biegal bo mu wyszly promile pan kiero ma za to zaplacone ?
Rusa 2016-05-19 12:30
Przez jaką agencję przyjmują do żabki na wysoki skład?
;) 2016-05-30 21:06
Żabka przyjmuje bezpośrednio, na okres próbny a potem na stałe. Na chwilę obecną jest zapotrzebowanie na ludzi z uprawnieniami na wysoki skład
john 2016-06-22 20:40
dawajcie do żaby bo pieniądze dali po 500 zł na łebka do tego na dojazdy i dodatkowo jak przyjdziesz cały miesiąc do pracy. do tego ubaw z matołka greja kiero co się chwali ze mu prawko zabrali bo wydmuchał no gdzie będzie lepiej?
7
Buzz 2016-07-05 13:48
zmieniło się coś od ostatnich wpisów? Warto tam iść?
Markus 2016-07-06 17:49
Jest ogłoszenie na młodszego dyspozytora . Ile dają na start na tym stanowisku ?
DOBRY CZŁOWIEK 2016-07-30 01:10
DZISIAJ BYŁ SZAŁ (29 07 2016) 14 TON NA CHŁODNI NIKT NIE WIE O CO CHODZI KOSZE NA MIASTO
KRAKÓW ( TAKIE CZERWONE PRZECIEŻ WIECIE ) DZIAŁ DRW ROZDZIELAŁ OSOBIŚCIE BO KTOŚ ZAWALIŁ . POCZĄTEK MIASTA TYCHY POSTÓJ 2H 40MIN CO NAJNMIEJ JASNA CHOLERA PRZECIEŻ TO PIĄTEK 11 GROSZY ZA LINIE CZYLI ZA POBRANY PRODUKT PLUS BONUSY W POSTACI EAN BEZ 11 GROSZY . OD PRACOWNIKA MAGAZYNU DOWIEMY SIĘ ŻE NIE MA UPRAWNIEŃ DO CZEGOŚ , TE UPRAWNIENIA MA KTOŚ INNY ZE SPEDYCJI ZLECEŃ NIE MA CZAS LECI . PRACA NA AKORD WYJŚCIE Z MAGAZYNU ZABLOKOWANE PRZEZ PANIĄ BUKIET (NIE WYJDZIESZ Z MAGAZYNU BEZ OTRZYMANIA 100 ZŁ KARY ZA NIE PRACOWANIE ALBO ZABRONIĄ CI PRZYJŚĆ DO PRACY NA DZIEŃ KOLEJNY ALBO NA DWA DNI , CO PRZY PRACY NA AKORD JEST DUŻYM CIOSEM ALE CO ICH TO INTERESUJE BIZNES JEST BIZNES A PO FACJACIE JESZCZE NIE DOSTALI BONUSÓW ) . PRZYZNAM SIĘ JESTEM W DESPERACJI FINANSOWEJ I TEN MAGAZYN W TYCHACH POD SZYLDEM ŻABKA S.A. SZUKA TAKICH WŁASNIE PRACOWNIKÓW . POZDRAWIAM I PRZESTRZEGAM NIE PRACUJCIE W MAGAZYNIE ZABKI W TYCHACH
10
Akcyzowiec 2016-09-01 09:11
Przynajmniej fajek nie muszę kupować...
1
Batman 2016-09-07 01:25
Ej Grejcu dalej jeździsz pod wpływem alkoholu autem?! Pamiętasz jak wypiłeś piwo z mikserami pod magazynem a potem wsiadłeś do samochodu i pojechałeś do domu!? Takich ludzi powinni zwalniać a nie Staszka który ludzi ściągał do pracy!! ŻABKA TO STAN UMYSŁU
6
Lufa 2016-09-07 15:23
Grejc to stan umysłu i tak długo będzie pracował jak długo będzie idolek dla Pana KK. Idolem i źrodłem informacji sprzedaje wszystko i wszystkich i podaje je tak ze sam jest bohaterem naprawiającym wszystko i tylko dzięki niemu to jeszcze idzie do przodu. Zreszta tylko tak można awansować i utrzymać się.. Powiadają ze juz kiedyś w innym świecie na wózku juz taki był i tez tyle pił.. Najwieksza tajemnica żabki to jak on tak długo się uczymal, widział ktoś kiedyś coś co sam zrobił bez kopiowania od innych ? Mierny ale wierny
8
KIEROWCA Tmk 2016-09-23 15:30
W KONCU NOWA PANI DYSPONENT. MIŁE ZMIANY!!
General 2016-09-26 00:02
dyspozytor? Jaka?
;-) 2016-09-29 12:10
chodzi pewnie o Dorotę M.
2
igus 2016-10-08 22:04
Nie przypominam sobie @dawid żeby w niewolnictwie dawali umowy o pracę i szereg benefitów a tutaj jednak tak jest
Oww 2016-11-13 20:47
Co za magazyn powstaje jak się jedzie na Fiata?
Pewnie będą potrzebować wozkowych
Robot 2016-11-22 20:41
Na pewno, ale za 1900 zł na rękę to nie znajdą. Niech ukraińców wyślą na kursy. haha
1
Były dyspo. 2017-01-07 19:01
Nie warto. Na start 2700 a później jak łaskawie pan kierownik, który na niczym się nie zna, Cię doceni to może dostaniesz 3 tysie brutto. Za tą kasę masz robić dosłownie wszystko, ogarniać to co kierownik nie umie ogarnąć (czyli wszystko). Mobbing w biurze straszny to i rotacja duża, nie wspomnę o zmianach w chorych godzinach i weekendach w tygodniu co 2 dzień. Praca od niedzieli do soboty 2700-3000 brutto. Żyć nie umierać.
7
Bogdan 2017-03-17 08:27
Widzieliście co daje SPM w swoich ogłoszeniach
Warunki płacowe:

Stawka godzinowa 13,77 pln brutto
15 pln netto dodatku za każdy dzień pracy
300 pln brutto premii miesięcznej
31 pln netto na miesiąc dodatku na pranie odzieży
100% do stawki godzinowej za pracę w weekendy
Danone i Huf tez mocno podgonili - ciekawe jak zareagują nasi
Robi się ciekawie
Alicja 2017-03-28 13:31
Żabka Polska na swojej stronie opisuje przebieg rekrutacji - http://zabka.pl/pl/kariera/etapy-rekrutacji - zachęcam do zapoznania się. A Wy jakie mieliście wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej?
Łukasz 2017-04-11 07:37
Robiłem tam na akcyzie jak się okazało na czarno i nie zapłacono mi za 3 tygodnie
..... 2017-04-15 20:23
a u kogo pracowałeś ??????????
Bylem na rozmowie 2017-05-11 09:53
praca na wózku widlowym wysokiego składowania. 3000brutto podstawy plus 400 zl brutto premi (przez pierwsze trzy miesiace ciezko dostac premie) pracują od niedzieli do soboty. zero dodatkow za prace w weekendy. Pracuja takze wszystkie swięta za ktore rowniez nie ma dodatkow. Zero paczek na swieta ani premi swoątecznych. Dziwie sie że tam pracują ludzie...
..................... 2017-05-14 09:47
to nie prawda że na święta nie ma premii
i paczek na mikołaja dla dzieci. JAK NIE WIESZ DOKŁADNIE TO NIE WYPOWIADAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
;-) 2017-05-24 22:41
jak mozesz miec dodatek za prace w weekendy i święto skoro masz za to dzień wolny w tygodniu. Na swieta są bony.
Zostaw swoją opinię o Żabka Polska - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska