brak logo

rubor

Kleszczów

Opinie o rubor

anonim 2010-10-26 19:12:15
kolego nie ma sensu porównanie firmy, która produkuje 100-150ton konstrukcji z firmą, która (przynajmniej tak twierdzi teraz szefo) potrzebuje przerobu 300ton na samą podstawę wypłat. Można jeszcze nadmienić, że wcześniej dla dużo większej załogi 300ton wystarczało na wypłatę i dobrą premię.
anonim 2010-10-27 11:23:47
Zgadzam się z wami miałem okazję przepracować w tym zakładzie kilka lat i dobrze to tam nigdy nie było ale to co jest teraz to obraz nędzy i rozpaczy . Strategia jaką przyjęło kierownictwo prowadzi do destrukcji tego zakładu . Panowie wkoło jest mnóstwo roboty i za dużo lepsze pieniądze ale jeśli ta zapomoga jaką dostajecie wam odpowiada to życzę powodzenia.
żona pracownikana 2010-10-27 11:58:11
Nie pracuje w firmie, i nie wiem jak wygląda w niej praca i jak inteligentna jest kadra zarządzająca (sadzę jednak że niezbyt jeżeli myślą że utrzymają pracowników) Wiem jednak jak wygląda wypłata.'' Wypłata'' ? raczej jałmużna jaka wpływa na konto męża. Długo byłam wyrozumiała bo przecież-przenoszą zakład. Ale ile można wegetować i mówić dzieciom że za miesiąc ojciec może dostanie premie i kupimy nowe buty.
Jeżeli chodzi o świadczenia socjalne to trzeba by podziękować (usunięte przez admininistratora) za świąteczną paczkę bo z wypłaty na słodycze dla dzieci by nie wystarczyło. Z obiecanych na na święta wielkanocne bonów wypełniliśmy całą lodówkę -PUSTKĄ.
Nie polecam pracy w Ruborze nikomu,a szczególnie panom mającym na utrzymaniu rodziny. Dużo obiecują słowa niedotrzymują.
anonim 2010-11-16 04:26:16
wszystko prawda co piszecie o tym zakladzie,wspaniala kadra kierownicza a w szczegolnosci pan kirownik (usunięte przez admininistratora) do kwadratu,klamca jakich malo,tak falszywego czlowieka jakim on jest naprawde trudno znalezc.obiecuje zlote gory a pozniej w zywe oczy sie zapiera.panie (usunięte przez admininistratora) zastanow sie jacy ludzie rzadza twoim zakladem?(usunięte przez admininistratora)
byly pracownik 2010-11-16 04:41:23
jak mozna pracowac w dzisiejszych czasach za 1200zl?w firmie zajmujacej sie ciezkim przemyslem. tyle zarabia sie przy roznoszeniu ulotek!!!!ale dobrze nigdy nie bedzie w tym syfie.ludzie ktorzy maja troche pojecia o robocie uciekna z tamtad a zostana idioci ktorzy szlifirki nie potrafia trzymac i ich kierownik szczerbiak;ktory ma tyle samo pojecia albo i mniej!!!moze wtedy puknie sie w glowe pan (usunięte przez admininistratora) ale pewnie bedzie za pozno-czego mu zycze.
magda 2010-11-17 16:42:08
Cześć mam pytanie. Czy ktoś się orientuje kiedy ruszy pełną parą Rubor w Kleszczowie? chodzi mi dokładnie o prace biurową? Pozdrawiam serdecznie
do Magdy 2010-11-17 20:42:47
Nie pchaj się w to szambo nie warto
magda 2010-11-17 22:25:59
masz propozycję pracy? wiesz każda praca jest dobra nawet za te 1200-1300 zł a po za tym w biurach może lepiej trochę niż fizyczna. Z czasem pensję też może będą rosły a na początek tyle to i tak dobre tyle niż wcale.Pozdrawiam
pati 2010-11-30 17:52:48
chciałabym się dostać do tej firmy na stanowisko sekretarki. powiedzcie naprawdę jakie są zarobki. Jaki jest naprawdę Wasz dyrektor i jaki jest ogólny klimat w firmie.
żółty 2010-11-30 18:05:49
moim zdaniem niedługo będzie dobrze. pracuje w tej firmie i naprawdę nie mogę narzekać. zarabiam naprawde nie najgorzej i jestem zadowolony. Ja do Jarka nic nie mam. Jako jedyny w firmie umie podjąć trafną i szybką decyzję.
Pracownik 2011-01-13 09:40:25
Dzięki Bogu mamy dzisiaj 13styczeń, a wypłaty za grudzień jeszcze na kontach nie ma. Zresztą nawet ciężko to wypłatą nazwać, ale po sumienności wypłacania widać szacunek do pracownika. Jaja jakieś poprostu. Rachunki trzeba opłacać do 10każdego miesiąca... ale kogo to przecież obchodzi.
limo 2011-01-14 17:28:37
wypłata za miesiąc grudzień (usunięte przez admininistratora)zł!!! [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kuroniówki są większe!!!
Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta firma to totalne dno

ale ludzie coz bedą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo głupki sie zawsze znajdą i na tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrektor swoja firme opiera
anonim 2011-01-16 22:32:20
,,fu,, Dzięki za adresik!!!
Panowie za miesiąc to dopiero będą jajca z wypłatą więc radzę zostawić parę groszy z tych rat co nam wypłaca jak zdąży w ogóle je nam oddać ;D Do jutra panowie!!! Będzie nam się pot lał (usunięte przez admininistratora) bo nowy kierownik to obiecuje:) Także wyśpijcie się (usunięte przez admininistratora);D
Nierup 2011-01-16 22:32:21
Z tego co tu widać cały zakład jest skłócony jeden drugiemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia a przypuszczam ze każdy coś tam na sumieniu ma widać zero zgrania wśród ludzi w takiej atmosferze do niczego tam nikt nie dojdzie i zawsze będzie tam źle bo jak to sie mowi każdy ...uj na sfuj struj :D

Brawo dla kadry zarządzającej za skłócenie wszystkich pracowników widac o to tylko chodzi w tym zakładzie
nie ma to jak Zimny lech 2011-01-17 10:33:03
panowie co tu gdybać??? (usunięte przez admininistratora) olać i normalnej pracy poszukać a nie nabijać kieszeń naszemu ukochanemu dobroczyńcy i jego czerownikom. Polecam ten zakład komuś kto nie ma szacunku nawet do samego siebie.Ten zakład to patologia.
Kleszczów 2011-02-04 18:21:47
Zwolnilem sie z pracy zeby tylko sie dostac tam , jak uslyszalem jakie pieniadze placa , na poczatek 11 brutto po drugim miesiacu premia 30 %, na szczescie ;p zredukowanie zatrudnienia sie przesuneła , na tyle dobrze , ze sie wscieklem i zaczalem szukac lepszej pracy , znalazlem pierwsza porownywalna z wyplata z RUBORU ... tyle ze ja pracowalem dwa tygodnie .. Pozdrawiam ludzi zajmala nie zajmacych sie ta firma , przede wszystkim kierowników popijajacych kawke , wykffffalifffikowana kadra ?? hala nie zostala oddana do odbioru , szpachle swego czasu tam kladni i montowali istalacje CO w biurach ...zimno zimno zimno , kierownicy ( bo tak ich tam trzeba nazywac Booossssy mieszkajacy w budach (usunięte przez admininistratora)
Indor-czerwony od apstynencji 2011-02-08 20:25:42
witam wszystkich co mają na tyle duże poczucie humoru że pracują jak murzyni za ten zasiłek co nazywają wypłatą.Wymogi jakościowe jak na zachodzie ale zasiłek jak na wschodzie i to w ubogiej części.Nie łudźcie się bo w tej firmie w godziwych godzinach to nawet 2000zł się nie zarobi.Chyba że kopiejek lub rubli.Roboty się ruszają więc i wy się ruszcie bo do puki będziecie mieli siły to będą Was po plecach klepali a jak padniecie z niedożywienia to Wam takiego kopa(usunięte przez admininistratora)...żebyście za ogrodzenie przelecieli.(usunięte przez admininistratora)
anonim 2011-03-24 19:07:53
kiedy przyjęcia do biur? Pozdrawiam
anonim 2011-03-24 19:10:27
Nie wiem c tu napisac ale szkoda mi ludzi którzy w tej firmie pracują,głównie chodzi o zarobki ci co tu pracują to muszą byc naprawde zdesperowani ludzie,ale niestety sytuacja nie wygląda dobrze nie tylko w tej firmie.Pozdrawiam czytających...
Bomba 2011-04-05 17:57:41
A mnie doszły słuchy na magazynie że przejmą nas jakieś polskie szwedy? to prawda?
Kolga 2011-04-21 20:27:27
Z tgo co tu czytam, to oby nie. A jeśli tak, to będziecie chodzić jak szwajcarskie zegarki.
anonim 2011-04-29 17:36:08
Bomba - 2011-04-05 17:57:41

A mnie doszły słuchy na magazynie że przejmą nas jakieś polskie szwedy? to prawda?

Tak , to prawda . Z Gdyni . Na pewno będzie lepiej albo gorzej :)
PRACOWNIK 2011-07-11 22:03:22
Dziękujemy Panie(usunięte przez admininistratora)!

Dziś 11.07.2011 a wypłaty za czerwiec na kontach brak. Kłaniają się podstawowe obowiązki zatrudniającego.

Co do "zasiłku", który być może wpłynie kiedyś na nasze konta...
Jaka płaca taka praca. I choćby na zakładzie było 1000kamer, i 100poganiaczy, to dopóki tych najniższych pracowników będzie się olewać, i nie doceni się tego, że to oni wypracowują te pieniądze to nadal wydajność nie wzrośnie.

"Wypłata na pół gwizdka, to robota też"

Z pozdrowieniami,
stale oszukiwani pracownicy.
kopernik 2011-08-29 14:33:15
(usunięte przez admininistratora) obiecywałeś w marcu ,że za trzy miesiące będzie lepiej mamy zaraz wrzesień i nie widać tego dobrobytu przynajmniej u nas .W żywe oczy kłamiesz i robisz sobie jaja bo robole na ciebie zarobią ,a ty im rzucisz te drobne niech się kłócą .Bo skłóconą załogą lepiej się manipuluje .A ty(usunięte przez admininistratora)dobrze liż , bo w okolicy niema roboty dla ludzi z twoim wykształceniem , jak byś wyleciał . Oddany pracownik .
rubi 2012-02-22 22:55:36
Proszę proszę co to się (usunięte przez admininistratora) stało ten co najwięcej pisał na wszystkich i się zwolnił przyszedł z powrotem po tygodniu na czterech i skamle jak pies o robotę
ktoś. 2012-07-08 22:20:54
Jak można dopuścić do takiej sytuacji jaka jest obecnie w firmie ,ze ludzie którzy przyjezdżaja pracowac do nas zarabiają wiecej od pracowników którzy są zwiazani z ruborem od lat ,czy majstrowie i kierownicy są ślepi jak mozna tak robic ........
1
jaki lizidupa 2012-07-13 19:35:24
ktoś. - 2012-07-08 22:20:54

Jak można dopuścić do takiej sytuacji jaka jest obecnie w firmie ,ze ludzie którzy przyjezdżaja pracowac do nas zarabiają wiecej od pracowników którzy są zwiazani z ruborem od lat ,czy majstrowie i kierownicy są ślepi jak mozna tak robic ........
no to ci (usunięte przez admininistratora)
praca 2012-08-12 09:37:43
Obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko:
OPERATOR CNC
Zgłoś się, jeśli:
jesteś zainteresowany pracą w stabilnej firmie
cec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e Cię odpowiedzialność, sumienność,
samodzielność
Oferty (CV + List Motywacyjny)
należy kierować na e-mail:
praca@odlewy.com
Dominika 2013-08-13 15:06:04
Witam forumowiczów! Czy słyszeliście może o wolnym stanowisku np. w dziale kadr w Rubor Kleszczów? Czy to dobra firma?
pracownik 2013-11-09 14:35:19
DOMINIKA daj sobie spokój z ta firma dziady jak (usunięte przez administratora) ludzie pracują tam za grosze i jeszcze wyplata na raty smieszni są.Pan kiedwornik to niedorajda mysli ze wszystko wie a na niczym sie nie zna. Lepiej wyjdziesz jak zaczniesz grac na ulicy niz w tym (usunięte przez administratora),chyba ze chcesz zarabiac 1200 zł to mozesz smialo iść . powodzenia
pogromca jarusia 2013-12-23 06:34:50
Widzę że część opini została usunięta pytam dlaczego ,ja dodałem pierwszy post o tym (usunięte przez administratora) więc mam prawo wiedzieć.
zainteresowany 2014-01-19 13:14:10
Witajcie, słyszałem że potrzebują spawaczy do kleszczowa do Rubora czy warto tam iść ?Jakie zarobki ? Pozdrawiam
mag 2014-01-20 16:49:51
Witam jutro jadę do tej firmy. Potrzebuje aktualnych konkretów na ich temat!
3
zuh87 2014-02-25 13:01:22
Witam Panowie może mi Powiecie jak jest Z praca w Ruborze ????płaca wogole bo z tego co słyszałem to wypłata jest na 2 razy
Prawda to?
zając 2014-03-06 19:32:03
Witam was desperaci z ruboru co tam słychać czy jeszcze kulawy elektryk naprawia prywatne elektronarzędzia firmowymi częsciami bo mam ładowarkę od wkrętarki do zrobienia i wirnik w szlifierce boscha do wymiany. (usunięte przez administratora)
2
pogromca jarusia 2014-03-06 19:36:49
chopie choć byś kupe w nachy zrobił to rodziny nie utrzymasz a druga strona medalu to mutanty z trębaczewa jeszcze takich zrytych czerepów nie widziałem komuchy z energomontażu północ przy nich to fajne chopaki
1
lechu 2014-04-08 19:38:39
"Jak ja będę miał dobrze to wam też będzie dobrze"
1
xyz 2014-09-24 16:57:09
a wyplaty jak nie bylo tak nie ma
1
dno 2014-11-13 17:33:33
dno dno dno
1
SA 2014-11-24 21:32:56
24 listopad a wypłat nie ma na kontach w tamtym roku niespodzianka szefa to wigilia na zakładzie teraz niespodzianka będzie (wypłata) żaden łoś sie o swoje nie dopomina to co sie bedzie prezes wysilał z wypłatami tez bym nie płacil jakby mnieniekt nie pytał
pracowałem tam 2014-11-30 16:13:38
gdzie jest wypłata???
1
Łopata 2014-12-20 13:55:09
Nie zawracaj sobie głowy RUBOREM. To firma krzak dla robotników.
jhgjhg 2015-04-04 16:20:10
teraz to firma konserwator a ne rubor rubor juz nie istnieje :)
1
były z Rubor-u 2015-04-06 12:33:21
jak tam panowie w Ruborze, co ciekawego w tej firmie rodzinnej, co u Krysi...
wielki szu 2015-04-10 11:10:13
to jest dziadowska firma przez ta firme wyrejestrowali mnie ludzie nie pracujcie tam po prostu dziady i tyle szkoda klawiszy na nich
lec.jer 2015-10-31 13:29:12
lesiu,szykujesz paczki czy znowu dziada rżniesz?
1
xer 2016-04-20 18:39:24
ostatnią wypłate jaką wziałem przed zwolnieniem to z 3 sobotami 1700 kolego
BYLEM,ZOBACZYLEM,SPIER DOLILEM 2016-08-09 17:08:55
Dno jakiego jeszcze nie widzialem ,pracownik jest tam traktowany jak smiec ,arbajt arbajt i jeszcze raz arbajt moze dlatego ze 80% pracownikow to ukraina ktora jest okradana z godzin jak sie da,pozatym okolo 50% ludzi jest zatrudnionych przez posrednika ktory zwie sie veta logistic i tam tez nie brakuje jaj. Ustalasz stawke netto a umowe dostajesz z ta sama stawka tylko ze brutto ,poprostu cuda i jeszcze nie zdaj ubran to poniesiesz koszta. Nikomu nie polecam , ten zaklad istnieje tylko dzieki temu ze ukraincy tam robia bo polak wytrzymuje srednio do pierwszych pieniedzy i ucieka.Pozatym chamstwo nie jakiego dyrektora JARKA wobec pracownika przechodzi ludzkie pojecie. Pracowniku jesli sie szanujesz i pragniesz spokojnej pracy za godziwe wynagrodzenie to omijaj to miejsce zdala lub pojdz tam tylko poto by sie zesrac na trawnik tej dziadowskiej firmie.
4
Paprocki 2016-09-05 16:03:35
Miałem przyjemność trochę tam pracować. Nie polecam pracy w tej firmie. Warunki pracy są okropne. Zapomnijcie o zarobieniu normalnych pieniędzy w tej firmie. Jak ktoś chce stracić swój czas i zarobić grosze to droga otwarta. Kierownik traktuje ludzi gorzej niż tratuje się bydło , koleś jest psychiczny( nie potrafi się odnaleźć w tych czasach) . Zapomnijcie o swojej godności. Podsumowując
1- zarobki uwłaczające mężczyźnie
2- czas pracy różni się od normalnego
3- traktowanie człowieka jak śmiecia
Ogólnie omijać z daleka !!!!!!!!!
2
Nikt 2016-09-21 15:49:37
Rzeczywiscie... Bezpośrednio praca w Rubor nie ma sensu. Kasa jak zapomoga!
Co do Jarka-pseudo dyrektora-debil przejety rola. To nie dyrektor. Nie ma szacunku do nikogo, a zbyt inteligentny nie jest. Trafi kiedys na kogos... Sam go przerabialem i ignor na 100 %. Gosc nie mogl mnie strawic. Generalnie gamonie boja sie go, a to zwykly leszcz barowy.
Klimat na zakladzie? Mozna pogadac z ludzmi, ale po cichu.
Firma Veta? Jak narazie nie mam z nimi klopotu. Moze ktorys z Was tez ma za pazurami i pisze rozne opinie.
Problem tkwi w tym starym cymbole Jarku.
3
Zostaw swoją opinię o rubor - Kleszczów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rubor