brak logo

INWESTDOM

Katowice

Opinie o INWESTDOM

adam 2014-06-22 09:00:57
Do tej pory nie dostalem a telefonow juz nie odbieraja
1
monika 2015-10-24 12:42:51
Witam

Czy ma ktoś jakieś aktualne opinie o tej firmie (Inwestdom Katowice), jak stoi finansowo, czy są wypłacalni?


Pozdrawiam
Monika



monika 2015-10-30 12:16:07
Ja pytałam czy płacą podwykonawcom :) wie ktoś coś więcej w tym temacie?
Ja 2016-04-28 17:50:02
Oszuści jakich mało!!! płacą grosze, rotacja ludzi non stop, trzymajcie sie od nich z daleka!!!!!
1
Witold 2016-04-29 12:53:59
Nie polecam! Wyzysk na porządku dziennym, kasa marna, szkoda zycia
1
XXX 2016-05-15 10:48:45
Wstyd! Ta firma powinna sie nazywać WYZYSKdom, w tym są najlepsi
1
robi 2016-05-17 23:46:29
potwierdzam słowa XXX, lepiej bym tego nie ujął.
1
robi 2016-06-08 22:28:44
„zarobki” bym tego nie nazwał, na umowe też nie licz
1
Wariat 2016-07-12 13:23:44
Dlaczego piszecie Glupoty ja juz pracuje o Trzech miesiecy i jest ok mam umowe o prace kasa w zaleznosci od wyrobionych godzin ja z 3 tys nie Schodze .Pozdrowienia dla tych burakow co takie glupoty pisza
Wariat 2016-07-12 13:29:16
Jezeli czlowiek chce pracowac to bedzie.Wszedzie czeba dymac niestety to jest budownictwo a nie ukladanie klockow lego.Kierownictwo wporzadku wiadomo wymagające .Jezeli ludzie wylecieli to tylko za picie i bumelowanie.Ogolnie atmosfera jest dobra..Kasa jak najbardziej spoko wyplacana co do dnia
1
Wariat 2016-07-12 13:34:46
Pracuje juz w tej firmie od trzech miesiecy i jakos nie narzekam na ta firme ludzie ktorzy narzekaja to nie wiem co mogli zrobic ze wylecieli tylko picie bumelowanie albo lewe rece do roboty.Kasa wporzadku zawsze na czas jezeli chodzi o zarobki to wszytko w zaleznosci od wyrobione godziny.Ja z 3 tys nie schodze.Dlatego jestem bardzo zadowalony
1
Zen 2016-07-13 20:58:36
Kasa 10 na koncie, ludzie wporzadku, nawet z kierownictwem da sie dogadac. Jak poprzednikom sie nie chcialo robic to ich sprawa.
2
Edi1313 2016-09-06 21:29:42
Jest O.K. Jak ktoś chce pracować to ponad 3tys. Zarobi ! A złe opinie piszą lenie i pijaki.Mam ponad 50 lat i jest to jedna z lepszych firm w których pracowałem .POLECAM !

pracownik 2016-10-24 23:40:33
Szkoda gadać :(
1
Pan P 2016-10-25 19:54:14
Na kasę jako podwykonawca trzeba czekać i się prosić lub powiedzieć ze zejde z budowy to wtedy przeleja ale i tak później Pan P. Powie ze to szantaż ale to nasze pieniądze i to jeszcze marne bo chcą żeby za darmo robić a później patrzą na czym to Cie jeszcze uwalic
5
P 2016-11-09 19:33:16
Potwierdzam, brak słów, ciekawe, że w ogóle ktoś jeszcze tam robi, a jak tak to ile to jeszcze potrwa
Zostaw swoją opinię o INWESTDOM - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INWESTDOM