brak logo

INWESTDOM

Katowice

Opinie o INWESTDOM

adam 2014-06-22 09:00
Do tej pory nie dostalem a telefonow juz nie odbieraja
1
monika 2015-10-24 12:42
Witam

Czy ma ktoś jakieś aktualne opinie o tej firmie (Inwestdom Katowice), jak stoi finansowo, czy są wypłacalni?


Pozdrawiam
Monika



monika 2015-10-30 12:16
Ja pytałam czy płacą podwykonawcom :) wie ktoś coś więcej w tym temacie?
Ja 2016-04-28 17:50
Oszuści jakich mało!!! płacą grosze, rotacja ludzi non stop, trzymajcie sie od nich z daleka!!!!!
1
Witold 2016-04-29 12:53
Nie polecam! Wyzysk na porządku dziennym, kasa marna, szkoda zycia
1
XXX 2016-05-15 10:48
Wstyd! Ta firma powinna sie nazywać WYZYSKdom, w tym są najlepsi
1
robi 2016-05-17 23:46
potwierdzam słowa XXX, lepiej bym tego nie ujął.
1
robi 2016-06-08 22:28
„zarobki” bym tego nie nazwał, na umowe też nie licz
1
Wariat 2016-07-12 13:23
Dlaczego piszecie Glupoty ja juz pracuje o Trzech miesiecy i jest ok mam umowe o prace kasa w zaleznosci od wyrobionych godzin ja z 3 tys nie Schodze .Pozdrowienia dla tych burakow co takie glupoty pisza
Wariat 2016-07-12 13:29
Jezeli czlowiek chce pracowac to bedzie.Wszedzie czeba dymac niestety to jest budownictwo a nie ukladanie klockow lego.Kierownictwo wporzadku wiadomo wymagające .Jezeli ludzie wylecieli to tylko za picie i bumelowanie.Ogolnie atmosfera jest dobra..Kasa jak najbardziej spoko wyplacana co do dnia
1
Wariat 2016-07-12 13:34
Pracuje juz w tej firmie od trzech miesiecy i jakos nie narzekam na ta firme ludzie ktorzy narzekaja to nie wiem co mogli zrobic ze wylecieli tylko picie bumelowanie albo lewe rece do roboty.Kasa wporzadku zawsze na czas jezeli chodzi o zarobki to wszytko w zaleznosci od wyrobione godziny.Ja z 3 tys nie schodze.Dlatego jestem bardzo zadowalony
1
Zen 2016-07-13 20:58
Kasa 10 na koncie, ludzie wporzadku, nawet z kierownictwem da sie dogadac. Jak poprzednikom sie nie chcialo robic to ich sprawa.
3
Edi1313 2016-09-06 21:29
Jest O.K. Jak ktoś chce pracować to ponad 3tys. Zarobi ! A złe opinie piszą lenie i pijaki.Mam ponad 50 lat i jest to jedna z lepszych firm w których pracowałem .POLECAM !

pracownik 2016-10-24 23:40
Szkoda gadać :(
1
Pan P 2016-10-25 19:54
Na kasę jako podwykonawca trzeba czekać i się prosić lub powiedzieć ze zejde z budowy to wtedy przeleja ale i tak później Pan P. Powie ze to szantaż ale to nasze pieniądze i to jeszcze marne bo chcą żeby za darmo robić a później patrzą na czym to Cie jeszcze uwalic
7
P 2016-11-09 19:33
Potwierdzam, brak słów, ciekawe, że w ogóle ktoś jeszcze tam robi, a jak tak to ile to jeszcze potrwa
władek 2016-12-09 01:53
Potwierdzam negatywy, ciekawe kiedy prezesunio przejedzie się na oszustwach
2
Pan P 2017-01-02 13:15
Przejedzie się w trakcie tej roboty na tunelowej
q 2017-02-26 21:18
to już naprawdę niedługo, w końcu ludzie pękną
Pan P 2017-03-21 22:18
Pan P każda firma przestaje z nimi współpracować a potem zwalaja winę na ta firmę żałosne !!!!!!
JAnusz D 2017-04-10 23:08
Witam Wykonywałem tam instalacje hydrauliczną na ulicy tunelowej w Katowicach . Łącznie zrobiłem tam 4 klatki na kwotę ok 80 tys zł a na moje konto zostało przelane tylko 7tys zł.Przestali odemnie odbierac telefony a jeśli zadzwonie z innego numeru to po przedstawieniu się automatycznie rozmowa jest przerywana Omijacie tę firme szerokim łukiem. Kierownik budowy pan Jerzy P głupi jest jak but i nie znam gorszego idioty
Mateusz 2017-04-19 10:20
Dziwne rzeczy pisze JAnusz D. Ciekawe co robił na tych klatkach w Inwestdomie, bo ja sobie go nie przypominam. Pracuję tam jako hydraulik i w sprawach terminowości finansowej nie mam nic kierownictwu do zarzucenia. Poza tym nie wiem kto to jest Jerzy P.
6
Krzysztof 2017-04-19 16:51
Witam, pracuje w firmie Inwestdom jako pracownik fizyczny. Kierownictwo budowy na Tunelowej wymagające ale w porządku. Gdy jest problem zawsze można na nich liczyć. Zarobki ok., dlatego szanuje tą prace i firmę !
Pan P 2017-04-30 22:41
Że ludzie czekają na wypłaty juz 3 miesiące bo na nie nie ma
Odp Pan P 2017-05-01 12:12
Widze ze Pan P posiada bardzo szeroka wiedze na temat firmy Inwestdom. Począwszy od kierownictwa, zarzadu, wszystkich podwykonawców i dostawców. Mysle ze Pan P to osoba ktora chce oczernic firme. Pytanie tylko po co?
PS. Panie P skoro jest ci tak zle w tej firmie po co z nia współpracujesz ? Twoje pierwsze posty sa z pazdziernika 2016r.
Pan P 2017-05-04 12:31
Od roku z nią już nie współpracuje! !!!!!!
Denis 2017-05-06 20:57
Skoro nie współpracujesz od roku to twoje informacje są dość nie aktualne !!!
Pan P 2017-05-14 21:29
Są bardzo aktualne od ludzi którzy robili kanalizację oraz kostkę oraz firmy która woził beton
1
Aman 2017-07-07 21:16 [użytkownik zarejestrowany]
Skoro w firmie jest tak fantastycznie, to dlaczego nie chcą mi zapłacić faktur za transport wykonywany w marcu?? wszystkim podwykonawcą radze uważać....
2
dobra rada 2017-07-24 02:16
fantastyczne opinie pisze pewnie zięć lub sam prezes. nie jesteś jedyny oszukany, wszyscy uciekają
1
Pan P 2017-07-25 07:53
Do Aman i kasy nie zobaczysz jeszcze przez rok albo i wogole jedynie sąd i komornik pomoże
1
pigwa 2017-08-08 17:08
Ciężko otrzymać od nich należne pieniądze w terminie...to nie zdarza się. Telefony, maile ponaglające itp. a dla mnie stres.
1
Hudy 2017-08-12 10:01
10 minol a wypłaty jak nie było tak niema!Nieprzejmuja się tym że ludzie maja opłaty i rodziny!Najwarzniejsze ze prezes sobie mógł pojechać z rodziną na wczasy!A to ze pracownik ma zarobione i niema z czego czynszu zapłacić bo niedostal wyplaty to nikogo nieobchodzi!
1
Pan P 2017-08-13 21:14
Tel i mejl to jest im obce nie ma co liczyć na to, zostaje tylko sąd i komornik tego tylko się boją a teraz zaczynają robotę w d.g. przy dk 94 obok starego reala to wiadomość dla firm którym są winni kasę
1
Zostaw swoją opinię o INWESTDOM - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INWESTDOM