brak logo

Complex IT

Warszawa

Opinie o Complex IT

anonim 2011-08-05 08:12:44
( usunięte przez administratora ) i Co z tego . Inspektor też człowiek można się z nim dogadać. ....ale skoro już piszecie na tym forum to jak najbardziej ostrzegam przed tą firmą. ( usunięte przez administratora ) dlatego pozdrawiam
2
eks pracuś 2011-08-06 21:27:13
wszystko to prawda! ( usunięte przez administratora ), Moze sie Urzad Skarbowy zainteresuje?( usunięte przez administratora )
1
brak kasy 2011-10-16 18:37:24
to prawda od l( usunięte przez administratora )
decvwvd 2012-03-08 00:19:11
Czemu wszelkie negatywne opinie są kasowane??? czyżby pan [usunięte przez moderatora] zapłacił również Wam??? Firma Complex IT jest [usunięte przez moderatora] firmą, żerującą na pracownikach, mająca długi w dystrybucji a nawet w tp (telefony im odłączyli)
Słowem - jeśli chcesz zostac wolontariuszem to proszę bardzo bo wypracowanej uczciwie pensji na pewno nie otrzymasz.
1
Palikot 2012-07-06 15:31:48
Mam nadzieję, że wkrótce wymiar sprawiedliwości zrobi co trzeba z tą "firmą". Nie polecam.
obiektywny 2012-07-20 14:21:03
Palikot - 2012-07-06 15:31:48

Mam nadzieję, że wkrótce wymiar sprawiedliwości zrobi co trzeba z tą "firmą". Nie polecam.
Czytając to widać że wszyscy tylko mówią o zaległych wynagrodzeniach, a nikt nie mówi że się tam źle pracowało. Może to wina pracowników , byłych pracowników że powstał kryzys finansowy, bo firma dalej funkcjonuje jak wynika z piszących opinie.
nieobiektywny 2012-07-24 23:50:18
obiektywny - 2012-07-20 14:21:03

Palikot - 2012-07-06 15:31:48

Mam nadzieję, że wkrótce wymiar sprawiedliwości zrobi co trzeba z tą "firmą". Nie polecam.
Czytając to widać że wszyscy tylko mówią o zaległych wynagrodzeniach, a nikt nie mówi że się tam źle pracowało. Może to wina pracowników , byłych pracowników że powstał kryzys finansowy, bo firma dalej funkcjonuje jak wynika z piszących opinie.
tak... na pewno kryzys jest winą byłych pracowników, większej bzdury nie słyszałem. A jak tu pracować z ochotą i energią jak pensji od 3-4 miesięcy na koncie nie ma... A góra wozi się furami i się nie martwi, że nie będą mieli za co zapłacić rachunków i utrzymać rodziny...
1
123456 2013-12-09 17:02:35
Żle sie pracowało - współpracownicy niekompetentni, szef wysyłał ludzi na wdrożenia nie mających o tym pojęcia, a potem świeć oczami za to, że sprzedałeś program, a nie ma komu go wdrożyć. Dział dotacji - szkoda gadać. Pani "Dyrektor" donosi na lewo i prawo, a jak Cię nie lubi to zrobi wszystko żebyś wyleciał nawet jeśli się starasz. Dział sprzedaży w necie - oszuści, kłamią, że nie ma dostawy bo się dostawca nie wyrabia. MAm wymieniać dalej?
2
123456 2013-12-09 17:09:17
A może gdyby byli pracownicy byli traktowani jak ludzie, mieli by kasę na czas za rzetelną i uczciwą pracę to by się starali? Czekaliśmy miesiąc dwa-kasy brak. Mamieni bylismy obietnicami - kasy nie ma, kryzys jest, wypłaty wkrótce....dośc kłamstw! Jak ty komu tak on Tobie panie prezesie GR
1
krystian 2015-01-31 16:17:26
ich strona internetowa jest obecnie nieaktywna, więc prawdopodobnie biorąc też pod uwagę to co piszecie to rzeczywiście już nie działają na rynku. Jedyny sposób w jaki można się z nimi skontaktować to poprzez ich formularz, który o dziwo w przeciwieństwie do wszystkiego innego... działa. Ktoś próbował tą drogą?
Xyz 2015-04-15 11:42:14
Mieszcza sie dalej na czersniowej 98. Teraz sa spolki inne ale ci sami ludzie pracuja leo rex , euro sport pl i grupa eu dotacje. Tak czy siak dalej to samo oszustwo !
1
Była pracownica 2016-07-26 18:14:57
Jeśli ktoś szuka wyłącznie praktyk, śmiało można tam składać papiery. Zwłaszcza że za wszystko jesteśmy sami odpowiedzialni, więc sporo się można nauczyć.

W przypadku, gdy rozważamy tu pracę (podobnie jak w innych działach firmy: Life4Style, Sport Euro B2B-Biznes czy VIP Multimedia) serdecznie odradzam. Spóźnienia z wypłatami, brak umowy o pracę i zastraszające rozbieżności w pensjach między pracownikami na tych samych stanowiskach oraz podobnym stażu pracy to norma, która skutecznie zniechęca do jakiegokolwiek działania.

Mam nadzieję, że udało się rozwiać wątpliwości.
1
Była pracownica. 2016-08-16 19:45:50
Właśnie o to chodzi, że o pracowników w ogóle nie dbają. Jeśli jednak ktoś lubi czekać 2-3 miesiące na wypłatę i nie mieć liczonych lat do emerytury to jego wybór.
1
Pol 2016-08-20 22:47:43
Niestety, ale w tej firmie nie znają pojęcia "terminowa wypłata". Spokojnie, trzeba sie przygotować na minimum miesięczne opóźnienia.
2
Pol 2016-08-23 21:32:00
Rachunki, rachunkami.

Gorzej jak dla kogoś to jedyne źródło utrzymania. Nie wyobrażam sobie egzystencji ponad miesiąc bez jedzenia i picia. Tak to jednak bywa, jeśli pracodawca nie ma zielonego pojęcia o prowadzeniu biznesu. Dlatego ostrzegam przed składaniem tutaj jakichkolwiek papierów oraz w innych firmach, tegoż „przedsiębiorcy”, czyli leorex, sporteuro, life4style, vipmultimedia czy b2-biznes/grupa eu dotacje.
adam 2016-08-30 13:58:58
To dlaczego na coś takiego się godzicie @Pol? A jakie maci umowy no kurde przecież pracodawca musi się ich trzymać!
Zostaw swoją opinię o Complex IT - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Complex IT