brak logo

Persyl

Łódź

Opinie o Persyl

Gimmi 2014-01-24 12:42:59
co to za firma zamków błyskawicznych "Pracownik Produkcji" w wielu firmach byłem ale co tam się dzieje to nieporozumienie średnia wieku 50 lat,najniższa krajowa,ogólnie w firmie cisza grobowa,na stołówce stypa.Po 2 dniach pracy mówią ci,że to praktyki niepłatne.Ogólnie omijać z daleka.Heh zepsuj na praktykach expres to będziesz za niego płacił..
10
stefan 2014-02-15 19:17:09
Stary piekne slowa :) ja tam pracowalem pare lat atmosfera gorsza niz na pogrzebie (usunięte przez administratora). to taki miala humor pozdrawiam
11
gienek 2015-01-10 22:18:40
Wykorzystuja ludzi zero szacunku do pracowników jak kolega potwierdzil zepsujesz jestes w plecy!mało płacą a chca nie wiem jakich kokosów to jest firma?
4
Przyszly pracownik moze 2015-01-27 19:41:33
Witam,dzwonili do mnie z oferta na produkcje,powiedzcie na ile zmian sie tam pracuje i pierwsza umowa na jaki czas?Jak to za zepsuty zamek w plecy?Przeciez to sie moze zdarzyc,co mam do roboty dokladac a nie zarabiac?Prosze o szczera opinie i odpowiedz.
były pracownik 2015-11-29 14:24:16
Nawet jednego dobrego słowa nie napisze o tej firmie... Najlepiej omijać z daleka i przestrzegać innych żeby robili tosamo!
3
gradziak 2016-05-11 18:19:49
Witam. Byłem na rozmowie w firmie na stanowisko lakiernika. Szef to porażka , warunki pracy katastrofa smród ,brud i pensja na akord bez żadnej podstawy. Szkoda czasu. Pozdrawiam
1
Gusio 2016-09-29 16:04:03
Moja opinia jest taka... dyrektorka i jej zachowanie jest porównywalne do zachowania Niemców na wojnie ... jest okropna atmosfera jak i szefostwo .pracownicy co po niektórzy są bardzo mili ale tylko niektórzy a co do szefów nie powiem nic dobrego . MASAKRA NIE POLECA !!!pracowałem tam tylko miesiąc a wymagali przenoszenia złotych gór a jak coś poszło nie tak to wina spadała na nowych pracowników bo nikt oczywiście nic nie wyjaśnia
1
Gusio 2016-09-29 16:05:14
Moja opinia jest taka... dyrektorka i jej zachowanie jest porównywalne do zachowania Niemców na wojnie ... jest okropna atmosfera jak i szefostwo .pracownicy co po niektórzy są bardzo mili ale tylko niektórzy a co do szefów nie powiem nic dobrego . MASAKRA NIE POLECA !!!pracowałem tam tylko miesiąc a wymagali przenoszenia złotych gór a jak coś poszło nie tak to wina spadała na nowych pracowników bo nikt oczywiście nic nie wyjaśnia
1
M 2016-11-04 11:38:26
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii . WJa bardzo miło wspominam pracę tam. Poznałam Samych pozytywnych ludzi.
5
pracownik 2016-11-04 11:56:04
Nie rozumiem waszych żalów. Szefostwo docenia ciężką pracę. Pracuje tu już parę lat i jak widzę tych wszystkich kretaczy którzy przychodzą i chcą dostawać pieniądze za samo przechodzenie do pracy to rzygać mi się chce. A potem płacz, że wszystko złe bo przecież mu się należało.
9
Loli 2016-11-04 12:08:50
Firma mocno srednia
2
Glonojad 2016-11-23 12:34:59
Właśnie miałem iść na rozmowę w sprawie pracy do tej firmy, ale po tym co tu przeczytałem - odpuszczam sobie.
Zostaw swoją opinię o Persyl - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Persyl