brak logo

Persyl

Łódź

Opinie o Persyl

stefan 2014-02-15 19:17
Stary piekne slowa :) ja tam pracowalem pare lat atmosfera gorsza niz na pogrzebie (usunięte przez administratora). to taki miala humor pozdrawiam
15
Przyszly pracownik moze 2015-01-27 19:41
Witam,dzwonili do mnie z oferta na produkcje,powiedzcie na ile zmian sie tam pracuje i pierwsza umowa na jaki czas?Jak to za zepsuty zamek w plecy?Przeciez to sie moze zdarzyc,co mam do roboty dokladac a nie zarabiac?Prosze o szczera opinie i odpowiedz.
były pracownik 2015-11-29 14:24
Nawet jednego dobrego słowa nie napisze o tej firmie... Najlepiej omijać z daleka i przestrzegać innych żeby robili tosamo!
5
M 2016-11-04 11:38
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii . WJa bardzo miło wspominam pracę tam. Poznałam Samych pozytywnych ludzi.
7
pracownik 2016-11-04 11:56
Nie rozumiem waszych żalów. Szefostwo docenia ciężką pracę. Pracuje tu już parę lat i jak widzę tych wszystkich kretaczy którzy przychodzą i chcą dostawać pieniądze za samo przechodzenie do pracy to rzygać mi się chce. A potem płacz, że wszystko złe bo przecież mu się należało.
12
Loli 2016-11-04 12:08
Firma mocno srednia
3
Glonojad 2016-11-23 12:34
Właśnie miałem iść na rozmowę w sprawie pracy do tej firmy, ale po tym co tu przeczytałem - odpuszczam sobie.
lysrep 2017-01-04 13:19
Nie poszedłeś na rozmowę bo uwierzyłeś tym co wypisują bzdury, bo ich nie przyjeli, albo zwolnili ( ciekawe dlaczego). Trzeba się samemu przekonać. Ja sprawdziłem i nie żałuję. A najgłupszy wymysł to że każą płacić za każdy popsuty zamek. Produkuje się ich dziennie tysiące, nawet gdyby chcieli, to kto się doliczy kilku sztuk?
A 2017-03-14 14:24
Witam, widziałam ofertę pracy do fabryki Persyl i chciałabym wiedzieć w jakich godzinach tam się pracuje? Czy jest jedna zmiana czy może dwie lub trzy?
poszukujący pracy najlepszej z tych najgorszych 2017-03-14 14:30
mam iść na rozmowę o pracę warto tam wg iść??? pracują od 7 do 15 w miarę fajne godz. ale jaki chajs ? jaka atmosfera ?? I czy praca ciężka??? od piszcie
Angela 2017-03-22 17:55
Byłam dziś pierwszy dzień i nie mige nic Złego powiedzieć tylko nie wiem jak to jest z akorden bo powiedziano że nie muszę przechodzić na akord jeśli nie będę dawała rady pozyjeny zobaczymy ...póki co mile osoby i nie mam leku że znów muszę jechać ....na razie jest naprawdę ok trzeba spróbować a nie podpierać się negatywami od innych zasada prosta wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ile ludzi tyle charakterów i upodobań....
Kurier 2017-04-03 12:36
Nie polecam tej firmy nikomu, jeśli ktoś chce się przekonać polecam krótka rozmowę z "szefowa" baba nie ma grama kultury. Serdecznie nie polecam !
4
Zostaw swoją opinię o Persyl - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Persyl