brak logo

Persyl

Łódź

Opinie o Persyl

stefan 2014-02-15 19:17
Stary piekne slowa :) ja tam pracowalem pare lat atmosfera gorsza niz na pogrzebie (usunięte przez administratora). to taki miala humor pozdrawiam
12
Przyszly pracownik moze 2015-01-27 19:41
Witam,dzwonili do mnie z oferta na produkcje,powiedzcie na ile zmian sie tam pracuje i pierwsza umowa na jaki czas?Jak to za zepsuty zamek w plecy?Przeciez to sie moze zdarzyc,co mam do roboty dokladac a nie zarabiac?Prosze o szczera opinie i odpowiedz.
były pracownik 2015-11-29 14:24
Nawet jednego dobrego słowa nie napisze o tej firmie... Najlepiej omijać z daleka i przestrzegać innych żeby robili tosamo!
3
M 2016-11-04 11:38
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii . WJa bardzo miło wspominam pracę tam. Poznałam Samych pozytywnych ludzi.
5
pracownik 2016-11-04 11:56
Nie rozumiem waszych żalów. Szefostwo docenia ciężką pracę. Pracuje tu już parę lat i jak widzę tych wszystkich kretaczy którzy przychodzą i chcą dostawać pieniądze za samo przechodzenie do pracy to rzygać mi się chce. A potem płacz, że wszystko złe bo przecież mu się należało.
10
Loli 2016-11-04 12:08
Firma mocno srednia
2
Glonojad 2016-11-23 12:34
Właśnie miałem iść na rozmowę w sprawie pracy do tej firmy, ale po tym co tu przeczytałem - odpuszczam sobie.
lysrep 2017-01-04 13:19
Nie poszedłeś na rozmowę bo uwierzyłeś tym co wypisują bzdury, bo ich nie przyjeli, albo zwolnili ( ciekawe dlaczego). Trzeba się samemu przekonać. Ja sprawdziłem i nie żałuję. A najgłupszy wymysł to że każą płacić za każdy popsuty zamek. Produkuje się ich dziennie tysiące, nawet gdyby chcieli, to kto się doliczy kilku sztuk?
Zostaw swoją opinię o Persyl - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Persyl