brak logo

Comensal

Janki

Opinie o Comensal

Mario 2010-04-21 09:28:20
Delikatnie mówiąc odradzam chyba że przez ostatnie kilka lat coś się zmieniło.
Pozdrawiam ciężko pracujące panie z magazynu.
Ja!!! 2010-04-25 22:32:04
A ja polecam. Możliwość rozwoju i kształcenia się. Miła atmosfera. Przyjaźni ludzie. Pozdrawiam wszystkich Comensalowców - od lat tych samych. :-)
anonim 2010-04-28 06:38:44
Ja!!! - 2010-04-25 22:32:04

A ja polecam. Możliwość rozwoju i kształcenia się. Miła atmosfera. Przyjaźni ludzie. Pozdrawiam wszystkich Comensalowców - od lat tych samych. :-)

Rozwój kształcenie ? Tam ? Przykład jakiś ?
... 2010-10-13 21:31:49
Zgodzę się z koleżanką, z Comensal wyniosłam same pozytywne wrażenia, a mój samorozwój zdecydowanie sie podniósł:) Pozdrawiam
anonim 2011-05-02 12:07:14
A nadal się dostaje dwie umowy do podpisania ?
anonim 2011-08-22 09:51:57
Studia podyplomowe, języki obce.
komensalowiec 2012-01-06 18:09:23
studia> jezyki? tam? smiechu warte! brud smród i ubóstwo.
lewa umowa, zastraszenie zwolnieniami, niepłatne nadgodziny
odradzam zdecydowanie!
1
m 2012-01-09 12:55:10
Czyli jak widać nic się nie zmieniło.....
Waldeck_13 2013-05-26 21:56:10
O kurde! Ludzie dzięki za info. Miałem tam aplikować, ale sobie odpuszczam. Nie mam ochoty trafić do kolejnego syfu.
antoni 2013-07-01 12:10:24
te niejasne warunki wynagrodzenia to jakie dokładnie? Jak możesz to dokładnie napisz bo nie wiem czy składać tam cv
antoni 2013-07-07 12:52:53
Sam tam pracowałeś więc to co napisałeś w takim razie też świadczy o Tobie. A to dlaczego ludzie chcą się tam zatrudnić to nie powinno Ci głowy zawracać. Jak to może to niech napisze o tych warunkach
marek 2013-07-10 20:34:14
Napisałeś taki wywód ale nadal nie wiadomo o co tak naprawdę chodzi z tymi niejasnymi warunkami. Może ktoś uprzejmy napisze to w trochę mniej wulgarny sposób.
marek 2013-07-12 22:16:51
Naprawdę spodziewałem się trochę większej kultury od was. W każdym razie ja się pod nikogo nie podszywa bo kiedyś rodzice dali mi na imię Marek więc tak się podpisuje. Pozdrawiam
marek 2013-07-13 11:08:58
paca ja Ciebie nie obrażam więc Ty również mnie nie obrażaj. W każdym razie jak ktoś będzie tak łaskaw to niech pomoże
jarosław 2013-07-14 13:24:58
To ile maksymalnie ludzie tam pracowali? Bo chyba odrazu po miesiącu pracy chyba nie wszyscy się zwalniali
anonim 2013-07-19 16:57:20
czy jest tu jakaś osoba która pracuje już dość długo w firmie Comensal i jest zadowolona z warunków pracy jakie tam panują?
rysiek 2013-07-31 16:36:38
ci co robią tu ...długo, to starsi pracownicy, których sytuacja na rynku pracy nie pozwala na odejście, lecz syf tu panujacy w końcu zmusi równiez i resztę do opuszczenia tej obory za jałmużnę.Np handlowcy są na 2 umowy, jedna najniższa krajowa , druga czary-mary.ta firma znajduje się na obierzynach wawy ale na stawki jakie płaci ludziom powinna funkcjonować w tadżykistanie na rykowisku. syf i pastewne buractwo
1
damian 2013-08-22 10:34:37
(usunięte przez moderatora) 2 umowy, jedna 1400 zł to już kpina druga niejasne zasady i nawet nie wiesz co i jak syf i kibel szkoda czasu na to żeby nawet przez chwile dorabiać nejnów.pracować tam odradzam,(usunięte przez moderatora)
2
WRÓG KUPA-MANSALA 2013-09-04 19:12:50
powiem tak...byłem zobaczyłem splunąłem i wyszedłem...nigdy więcej również nie zakupię produktów tego syf-pracodawcy COMENSAL !!!
kasa nie dość że jałmużna to pod stołem to bieda i syf nikomu nawet wrogowi nie polecam nawet tam stąpnąć jedną nogą ,jedynie jak już ktoś napisął (usunięte przez moderatora)
1
mariusz 2013-12-16 11:02:32
firmę...hmm choć trudno to nazwać firmą prowadzi 2 ułymów z wyrazem twarzy, jakby ich przewód myślowy buł długości amazonki.kasa: na umowę 1200zł pod stołem jak im sie danego m-ca spodoba ,dziadostwo i mizeria jak na kórnik po d stolnicą.
1
Natka 2014-04-14 23:53:15
Pracowałam tam na laserach i nie narzekam. Pozdro dla małpy i Kowala
1
mietek 2014-05-01 14:45:41
dno nie firma, szkoda nawet tu cokolwiek pisac , krótko i na temat, obsikaliście sie kiedyś w lazience po pijaku lub ...hmmm gorzej, no to tyle gó...brązu jak tam nie widziałem
1
kali 2014-06-30 21:05:49
Na stronie Comensal jest formularz aplikacyjny, można tam wysłac CV, jednak nie pisza kogo obecnie rekrutuja, jest wolne pole.
kobieta płot 2014-11-06 15:13:12
wspomnieliście wcześniej o pracy w Comensal na laserach. byłabym zainteresowana. możecie coś więcej napisać na temat takiego stanowiska. chyba wiem o chodzi ale wolę się upewnići chętnie bym w razie czego papiery wysłała.jakiej tam stawki można się za godzinę spodziewać i czy pracuje się obowiązkowo w weenendy?
1
WS 2014-12-08 18:37:21
A mi się tam podoba!!! :-) Młody zespół i wymagający zarząd.
5
Mario 2015-01-06 16:11:56
Zarząd ? Jaki zarząd ? Chyba coś się zmieniło skoro do samego pana prezesa nie trzeba biegać po pieniądze na palety które wyjmował z własnego portfela. Nawet świadectwa pracy nie potrafili wystawić zgodnie z prawem.
3
Wojtas 2016-03-22 14:01:22
witam, jestem studentem i wlasnie kończe prace w wychodku pod tytulem comensal.3 miechy to az nadto, jak po 3 mcach uslyszalem ze mam zarabiac mniej niz na okres probny.3 umowy, dno dno dno, w sumie 1700 na reke za caly miesiąc pracy to kołchoz na białorusi wiecej zarabiaja. nemo to tłuk i mruk, wysyła głupkowatych swoich pacholów bo sam nawet wstydzi sie chyba zaproponowac takie warunki! STRATEGIE NIEMOWY MAJA TAKĄ! - zatrudnic na 3 miesiące , naciskac zebys sprzedawał jak najwiecej i potem za darmo albo sam sie zwolnisz I TAK W KOŁO, ROTACJA jak rozmawialem tam z ludzmi to 60-70 osób rocznie WIĘC CHYBA NIE TRZEBA WIĘCEJ. TA FIRMA TO DNO !!! Ludzie tam potrzebuja idiotXów do roboty a nie ludzi po studiach lub w trakcie, same niemowy po zawodowkach wiec gardza jak ktos ma coś do poiwedzenia co do ich kultury. Prostactwo i zenada. to co powyżej jakis debilx wypisuje to pewnie sam niemowa siedzi i bazgroli, jak kontener od chinczykow ze szpachelkami przypłynie, bo produkcji to jak tam nie widzialem, chyba,że gabki w folijki zawijają ludzie szarzy bez twarzy za 1300. pewnie z 4 dzieci, duda teraz da dzieciorobom to pewnie sie pozwalniają.
1
N 2016-05-03 10:58:50
Jeśli chodzi o współpracę z COMENSAL: od początku należy jasno przedstawić swoje wymagania. Wtedy nie ma żadnych niedomówień i raczej nikt nie powinien robić Wam na złość. Zwłaszcza, jeśli sprawdzicie się podczas okresu próbnego. Bez konkretnych wymagań - każdy chce jak najniższym kosztem osiągnąć jak najwięcej. Ta firma nie odbiega od tej zasady. Wykorzysta pracowanika, jeśli nadarzy się taka okazja. Jeśli chodzi o przełożonych Działu Produkcji - myślę, że praca z nimi to okazja do rozwoju. Dział Handlowy - jest to praca z osobami bezskutecznie pretendującymi do tytułu Liderów. Praca w Comensal jest dla ludzi, którzy wiedzą czego chcą i potrafią iść w zaparte oraz bronić swojego zdania. Do tego, w firmie średniej wielkości, nie ma co liczyć na konkretne zadania - generalnie będzie trzeba zajmować się wszystkim. I mieć oczy dookoła głowy.

Generalnie - polecam osobom, które szukają wyzwań.
3
Mario 2016-07-29 19:33:25
Wyzwań ? Lepiej będzie kupić dwa metry sznura i się na nim powiesić....
oo 2016-09-07 21:24:10
hahahahahhhahahahah
oo 2016-09-07 21:25:13
hahahahahhhahahahah
czok 2016-09-07 21:40:57
No a wiadomo jaka aktualnie panuje atmosfera wśród przedstawicieli handlowych? Nie ukrywam, że pozytywne stosunki między pracownikami interesują mnie najbardziej, bo przynajmnej wiadomoc czy dorzucą do tego jakieś socjale. Z góry dziękuję za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Comensal - Janki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Comensal