Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kruger Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kruger Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
x - 2014-05-17 07:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sammy - 2014-03-05 01:14:45]:
jedno słowo TYTANIC , od dawna na dnie
zdjecie uzytkownika
kpina - 2014-05-17 07:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sammy - 2014-03-05 01:14:45]:
jeśli według ciebie tak wygląda dobrze zorganizowana firma to gratuluję samozachwytu , zamiast mydlić oczy ludziom szukającym normalnej pracy weź się do roboty bo za chwilę wyjdzie ogłoszenie na twoje miejsce ,trolowanie to macie opanowane do perfekcji gorzej z wynikami pracy
zdjecie uzytkownika
tworek - 2014-05-17 18:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to kruger jeszcze jakoś zipie, tak jak i przez ostatnie lata. Szefostwo Wam chyba nie narzeka?
zdjecie uzytkownika
baba z wozu..... - 2014-06-24 00:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli ktokolwiek myśli o poważnej pracy/firmie, uczciwych zarobkach, to niech Krugerem głowy sobie nie zaprząta....wiem co mówię, firma znana mi od podszewki ;)
zdjecie uzytkownika
pysia - 2014-07-05 05:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozmawiają dwaj koledzy w Krugerze
- Co tam w pracy?
- Mam jeszcze kupę do zrobienia.
zdjecie uzytkownika
sadzik - 2014-07-05 14:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tam zawsze akurat uważałem Kruger za bardzo porządną firmę. Są dość znani i szanowani na rynku pracy
zdjecie uzytkownika
wielbiciel pornoli - 2014-07-10 18:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sadzik - 2014-07-05 14:00:28]:
a aaa że tak spytam w domu wszyscy zdrowi ?
zdjecie uzytkownika
zdezorientowany - 2014-07-17 19:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam właściwie można sprzedawać ? słyszałem o produktach ale nie wiedziałem że kruger sprzedaje tez wodę jurajską
zdjecie uzytkownika
lisek - 2014-07-29 17:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdezorientowany - 2014-07-17 19:56:22]:
gdzie ta wode jurajska sprzedaje ?
zdjecie uzytkownika
grzes - 2014-08-01 21:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2012-01-20 20:42:47]:
Kierownik super region również tylko w firmie beznadziejnie kiepska kasa itp.
zdjecie uzytkownika
yola - 2014-09-19 18:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaak firma super. z kim nie pogadam to wszyscy tylko wiać chca. cos sie tam mocno dzieje. ja dziekuje nie ide
zdjecie uzytkownika
k - 2014-09-20 09:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yola - 2014-09-19 18:56:11]:
jako były pracownik, nie polecam !!!!
zdjecie uzytkownika
tworek - 2014-09-29 01:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chcą wiać nawet z Krugera to nie wiem gdzie oni w takim razie znajdą sobie pracę na podobnym stanowisku. Rozumiem uciekać z firmy gdy ta jest anonimowa a jej produkty praktycznie się nie sprzedają. Ale takiej opinii nie można wystawić o krugerze , który jest liderem wśród rozpuszczalnych suplementów diety
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-10-31 14:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak przelozeni? jakie auto?
zdjecie uzytkownika
handlowiec - 2014-11-03 16:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wlasnie poszukuje pracy jako przedstawiciel handlowy - z dosiwadczenia wiem ze przy malo znanych markach to ciezko cokolwiek sprzedac a jak juz firma jest wieksza to zdecydowanie latwiej. napiszecie mi jaie sa warunki dla przedstawicieli , czy dostaja samochod sluzbowy czy duze premie ? takie standardowe informacje
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-11-03 20:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500 brutto maks plus 40 % premii auto do pracy.
zdjecie uzytkownika
Inżynier - 2014-11-16 16:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Byłem na rozmowie w Kruger i są duże szanse na zatrudnienie na stanowisku inżynierskim. Co myślicie o firmie? Warto spróbować swoich sił?
zdjecie uzytkownika
Lolak - 2014-11-20 10:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Próbować zawsze warto. Kruger jest dużą firmą z dużym doświadczeniem, ale podejrzewam, że warunki finansowe będą w pewnym stopniu niezadowalające. Jeżeli PH dostaje brutto 2500 + 40% premii to raczej nie jest w 100% usatysfakcjonowany z takiego stanu rzeczy. Nie mniej jednak wiele zależy od tego kto, jak sprawnie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Były PH - 2014-11-21 07:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Poszedłem do innej firmy i kasa podobna a pracować trzeba duuużo więcej. Chetnie bym wrocil, chociaz ponoc i w Kruger się zmienia, dobrze że PH wciąż są potrzebni
zdjecie uzytkownika
szczur - 2014-11-22 19:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys było ok dobrze się pracowało rodzinnie niestety pojawił się nowy pan derektor który udaje się ze zna się na handlu a daleko mu do tego stosuje się do tabelek i mozg sprany szkoleniami które się nie sprawdzają przy tak nie rotującym asortymencie rozpiepsza regiony miejmy nadzieje ze wyleci z hukiem zanim rozwali wszystko może ktoś w kocu przejzy na oczy nie ma ludzi w regionach do pracy przychodzą na chwile bo za takie warunki finansowe jakie stworzyl każdy traktuje to na przetrzekanie jak nie wyleci to nic już z tej firmy nie będzie dobrze ze już nie mam z tym panem nic wspólnego
zdjecie uzytkownika
Kumpela - 2014-11-23 10:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szczur - 2014-11-22 19:55:19]:
Pracowałam w Sprzedaży parę miesięcy w 2013, odeszłam, bo takiego średniowiecza to jeszcze nie widziałam. Można tam było siedzieć i nic nie robić przez parę ładnych lat pewnie; równia pochyła w przepaść, a że rodzinnie, to fakt, nawet paczka była.
zdjecie uzytkownika
Nowy PH - 2014-11-26 07:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [handlowiec - 2014-11-03 16:29:35]:
Towar ciężki, przez lata nic sie robili z półką, teraz coś drgnęło jakby. Zobaczymy, jak towar sie bardzo dobrze sprzedaje to niepotrzebni sa Przedstawiciele - wiem cos o tym, tak bylo w mojej poprzedniej firmie - lider w wieeelu kategoriach no i restrukturyzacja przyszla
zdjecie uzytkownika
pysia pysia aaaaa - 2014-11-30 21:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy PH - 2014-11-26 07:52:48]:
przez lata nic nie robili z półką ? baranie zanim coś napiszesz to chociaż zbadaj rynek i szambo do którego włazisz .Jak była kasa była też półka , jak były wymiany była odsprzedaż , jak były promocje -rozsądne a nie złodziejskie były wzrosty sprzedaży a przede wszystkim jak były normalne pensje to byli dobrzy pracownicy wierni jak psy gotowi zapierd.alać od rana do nocy , jednak wszystko co dobre kiedyś się kończy , skończyła się kasa na wszystko to wszystko zdechło i pozostało im reanimować firmę przy pomocy pseudo dyrektorów i takich leszczy jak ty
zdjecie uzytkownika
Ph - 2014-12-04 07:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pysia pysia aaaaa - 2014-11-30 21:02:19]:
Pysia, to pewnie mam region po Tobie, dziewczyny na sklepach nie widzialy Krugera od kilku dobrych lat, w zeszytach dlugi z 2010 nawet, totalny syf; gratuluje dobrego dzialania i tak trzymaj w nastepnej firmie, na pewno awansujesz
zdjecie uzytkownika
OKO - 2014-12-05 18:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ph - 2014-12-04 07:50:34]:
WIĘC POWINNO CI TO DAĆ DO MYŚLENIA , CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM JEŁOPIE , ZRESZTĄ CZEGO MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ PO KIMŚ KTO POSZEDŁ DO PRACY W TEJ FIRMIE
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kruger Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kruger Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x