Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kruger Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kruger Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-01-20 20:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z okolic G.Śląska może zdradzić ile zarabia ph? i jaka jest atmosfera pracy?
zdjecie uzytkownika
PH - 2012-02-26 00:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca PH - jeśli jesteś ambitny to odradzam - niczego się nie nauczysz. Najważniejsze za co jesteś rozliczany to godz pracy. Jak zepsuje Ci się auto sł to najchetniej widzieliby Cię na urlopie lub L4. Pensja i premia poniżej oczekiwań
zdjecie uzytkownika
alunia - 2012-02-29 14:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PH - 2012-02-26 00:06:14

Praca PH - jeśli jesteś ambitny to odradzam - niczego się nie nauczysz. Najważniejsze za co jesteś rozliczany to godz pracy. Jak zepsuje Ci się auto sł to najchetniej widzieliby Cię na urlopie lub L4. Pensja i premia poniżej oczekiwań
ale czy możesz cos wiecej napisac? byles/as PH krugera jaki okres czasu i jaki teren? az tak zle jest? duzo wymian i czy wogole mozna target wyrobic?
zdjecie uzytkownika
talala - 2013-05-09 15:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wymian - ogggrrrooommmm... towaru jak na otarcie łez - nie wiadomo ktore wymiany zrobic najpierw.. praca sama w sobie - sympatyczna i miła.. ale pani dyrektor nie toleruje L4 - nawet jesli to szpitalne - licz później na wypowiedzenie.. a jak zwalniaja to przyjezdzaja po ciebie albo pod dom albo gdzieś na trasie łapią i po prostu powiedzą ci cześć.. nawet nie dziękuję... pozdrawiam - były pracownik
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 15:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Dzisiaj dostałem telefon z firmy Kruger i zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie pracy. Ile mogę zarobić tam średnio miesięcznie? Chodzi mi o taką orientacyjną sumę. A jaki jest stosunek szefostwa do pracowników? Jakie firma zapewnia swoim pracownikom narzędzia pracy? Z góry dziękuję za pomoc
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-24 20:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
na jakie zarodki można liczyć w tej firmie w Warszawie?
jak z samochodem czy jest GPS?
jaka atmosfera pracy?
zdjecie uzytkownika
robikop - 2013-09-25 07:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktoś z przedstawicieli próbował w życie wprowadzać swoją bazę klientów? ja mam około 150 adresów, które myślę byłby zainteresowane podjęciem współpracy. Nie wiem tylko, czy zostanie to w dobry sposób wynagrodzone..? dzięki za opinie
zdjecie uzytkownika
nigdy więcej - 2013-12-28 23:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
można pisać wiele złego tylko w jakim celu , cenicie swój czas i pieniadze których nie zarobicie omijajcie z daleka pozdro dla nierobów ze sląska na was tez przyjdzie czas
zdjecie uzytkownika
sammy - 2014-03-05 01:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasy się zmieniają tak samo jak firmy i ludzie. Kruger jest dobrze zorganizowaną firmą i nie ma co mówić - w CV wygląda nieźle.
zdjecie uzytkownika
Polsko - 2014-03-17 22:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientuje się ktoś jak wygląda proces rekrutacyjny w Krugerze? Na co muszę być przygotowany, żeby dobrze wypaść? (pytania, scenki do odegrania czy coś innego)?
zdjecie uzytkownika
Laleś - 2014-04-08 06:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Scenki do odegrania? To chyba nie tego typu praca, ale mogę się mylić - pewien nie jestem. A tak się zastanawiam czy W krugerze jest cały pion rekrutacyjny.?
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-05-14 18:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasem na rekrutacjach są jakies ćwiczenia i scenki, ale widac Kruger nie stosuje takich technik, może i lepiej.
zdjecie uzytkownika
HE HE - 2014-05-17 07:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Polsko - 2014-03-17 22:14:14]:
nie ratuj reputacji nikt o zdrowych zmysłach się u was nie zatrudni
zdjecie uzytkownika
x - 2014-05-17 07:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sammy - 2014-03-05 01:14:45]:
jedno słowo TYTANIC , od dawna na dnie
zdjecie uzytkownika
kpina - 2014-05-17 07:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sammy - 2014-03-05 01:14:45]:
jeśli według ciebie tak wygląda dobrze zorganizowana firma to gratuluję samozachwytu , zamiast mydlić oczy ludziom szukającym normalnej pracy weź się do roboty bo za chwilę wyjdzie ogłoszenie na twoje miejsce ,trolowanie to macie opanowane do perfekcji gorzej z wynikami pracy
zdjecie uzytkownika
tworek - 2014-05-17 18:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to kruger jeszcze jakoś zipie, tak jak i przez ostatnie lata. Szefostwo Wam chyba nie narzeka?
zdjecie uzytkownika
baba z wozu..... - 2014-06-24 00:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli ktokolwiek myśli o poważnej pracy/firmie, uczciwych zarobkach, to niech Krugerem głowy sobie nie zaprząta....wiem co mówię, firma znana mi od podszewki ;)
zdjecie uzytkownika
pysia - 2014-07-05 05:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozmawiają dwaj koledzy w Krugerze
- Co tam w pracy?
- Mam jeszcze kupę do zrobienia.
zdjecie uzytkownika
sadzik - 2014-07-05 14:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam zawsze akurat uważałem Kruger za bardzo porządną firmę. Są dość znani i szanowani na rynku pracy
zdjecie uzytkownika
wielbiciel pornoli - 2014-07-10 18:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sadzik - 2014-07-05 14:00:28]:
a aaa że tak spytam w domu wszyscy zdrowi ?
zdjecie uzytkownika
zdezorientowany - 2014-07-17 19:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam właściwie można sprzedawać ? słyszałem o produktach ale nie wiedziałem że kruger sprzedaje tez wodę jurajską
zdjecie uzytkownika
lisek - 2014-07-29 17:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdezorientowany - 2014-07-17 19:56:22]:
gdzie ta wode jurajska sprzedaje ?
zdjecie uzytkownika
grzes - 2014-08-01 21:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2012-01-20 20:42:47]:
Kierownik super region również tylko w firmie beznadziejnie kiepska kasa itp.
zdjecie uzytkownika
yola - 2014-09-19 18:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaak firma super. z kim nie pogadam to wszyscy tylko wiać chca. cos sie tam mocno dzieje. ja dziekuje nie ide
zdjecie uzytkownika
k - 2014-09-20 09:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yola - 2014-09-19 18:56:11]:
jako były pracownik, nie polecam !!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kruger Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x