logo Delta Trans Logistik Sp. z o.o.

Delta Trans Logistik Sp. z o.o.

Swiętochłowice

Opinie o Delta Trans Logistik Sp. z o.o.

Bad 2010-04-08 13:26
Zarobki dla kierowców może nie takie super ale na dobrym poziomie.
Pieniążki zawsze na czas i zlecenia też zawsze są... Firma stabilna , rozwojowa nie trzeba się o nic bać...
1
adam 2012-12-18 17:38
Kiedyś może tak było, że firma była godna polecenia - teraz już tak nie jest. Jak kierowcy za dużo chcą zarabiać to co chwile jednego zwolnią i już reszta jest zadowolona z zarobków. Problemy zaczęły sie wraz ze skargami klientów o niedostarczaniu paczek
2
rozeznana 2014-01-10 21:50
praca w biurze spedycji Delty straszna - umowy najniższe krajowe (usunięte przez administratora) atmosfera pracy straszna; wyjdziesz z pokoju i jesteś obgadany z góry na dół; normalnie jak walka o ogień ... ludzie się nawzajem nie lubią, co bardzo utrudnia pracowanie
2
jbs 2014-05-06 15:54
(usunięte przez administratora) kasa na raty za trasy ale podstawa na czas nigdy nie wiesz kiedy bedziesz w domu moze zrobisz dwa kolka w ciagu tygodnia ale co z tego ta sama trase za jedno masz 140 e a za drugie 90e wiecej minusow jak plusow robota dla bezdomnego albo nieudacznika zyciowego. auta volva gole ani lodowki nie ma naczepy schmit wiecznie przepinki
2
Krystian 2014-08-31 18:29
Najgorszym działem w Delcie jest dział konstrukcji stalowych, ciagłe zmuszanie pracowników do pracy po 12, 16 godzin dziennie, do pracy w weekendy z tego dwie soboty sa obowiazkowe i niepłatne, zarobki tez nie sa wysokie, umowy smieciowe i ogólnie traktowanie pracowników jak niewolników, jedno wielkie kumoterstwo w biurze działo.
7
buła 2014-09-13 15:09
Delta Trans Dział Konstrukcji Stalowych to przykrywka dla lewych interesów Delty... kierownictwo to zbieranina znajomych, rodziny i znajomych znajomych o ilorazie inteligencji kury, osoby całkowicie niekompetentne nie znające się na kierowaniu firma. Kierownik peodukcji interesuje się petami, zasłonkami w prysznicu zapchanymi umywalkami , spłuczka itp... produkcji nie ogarnia. Technolodzy nie potrafią zrobić rysunków na podstawie gotowych wyrobów, a brygadziści liczą na to ze pracownicy będą sobie pilnowali roboty bo oni nie ogarniają tematu albo maja wyjeb...ne. Zakład specjalnej troski...
11
tom 2014-09-24 23:21
Firma to kompletna porażka jak i transporte i logistic umowy na najniższa reszta na lewo , zmuszanie do pracy po 12 godzin albo zwolnienie kadra kierująca to zbieranina nieudaczników ogulnie sama roszinka i MOBING w najwyższym wymiarze
7
Jack 2014-09-28 19:00
No niestety szara prawda to co się dzieje na dziale konstrukcji stalowej , zero jakiejkolwiek organizacji pracy zero odpowiedzialności przez przełożonych wszystkim obarczają pracowników niczego niemożna się ich poradzić bo nie mają czasu po prostu są "zapracowani" ten kto pracował ten wie! Jeżeli chodzi o czas pracy to minimum 10-12 godzin dziennie to taki standard w tym dziale jeżeli nie to ci podziękują bo jesteś niedyspozycyjny . Warunki na hali nie najlepsze przede wszystkim to zapylenie jakie panuje.
5
kier 2014-10-07 23:47
Człowieku o czym ty tu piszesz wiadomo że jesteś dyrektorem albo prezesem nie zasmiecaj forum !!!!
7
Uligusz 2014-12-18 20:16
Czy ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości o dziale DKS w firmie? Kto pracował ten wie co tam się wyprawia i jaki system został przyjęty na rzecz wiadomo kogo paranoja śmiechu warte.
4
Józek79 2015-02-17 12:07
opinie moze kiedys dobre Delta zamienila sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za psie pieniadze
7
Olo 2015-03-22 08:53
Niezłe jaja..hehehe ktoś z Delty próbuje ja wybielić.Ta firma to złodziejstwo w biały dzień.Najniższa na umowie reszta na sieciówce.3/4 pracowników na umowę o dzieło tyra.Dyrektorzy to banda durniów którym w głowie wiatr hula.
Kolesiostwo i kumoterstwo.
Najgorszy dział to SKD to dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ia
Robiłem na nim dwa razy i dwa razy mnie wykiwali.
4
acid 2015-03-25 19:01
Witam, orientuje się ktoś jakie zarobki na spawacza lub narzędziowca?
buła 2015-04-18 20:42
...narzedziowiec jest jeden i niezastapiony a spawacz po zanjomosci dostanie umowe o prace i 2400 a zwykły niewolnik potrafiacy spawac 1700 i dziennie ciepłe słowa uznania od brygadzistów...
4
masakra 2015-05-14 20:13
No proszę kolejny dział dołączył do DKS no niestety , nikt tego nie widzi z najwyższego zarządu ? hmm Panowie z DKS a co powiecie o wycieczkach do ciepłych krajów? zero organizacji pracy na dziele DKS .
4
lampart 2015-06-30 10:09
Smiech na sali 1700 z dwiema sobotami i umowa o dzielo.Niech każdy kto ma troche rozumu trzyma sie z daleka.Spadac trzeba na zachód a nie tyrac na nierobów i ich wycieczki zagraniczne co wekend.
4
Lpda 2015-08-26 12:03
No kierowcy to umowe o prace maja ale watpie czy warunki pracy sa dobre.niestety 1700 i umowa o dzielo to nie na staz tylko do pracy na etat bez etatu jesli kumasz o co chodzi.
1
Adam 2015-12-07 23:14
Co ty wgl tu napisałeś, naucz się składać zdania poprawnie by szło się rozczytać, bo po twoim sensie wypowiedzi nie rozumiem nic, no takich przygłupów to delta potrzebuje bo mądry wyr*chać się nie da
1
Pakero 2015-12-10 15:10
Nikt chyba nie uwierzylby w to co sie tam dzieje.Przy zatrudnianiu obiecuja umowę po okresie próbnym,pozniej kłamią w żywe oczy.Wszystkie te umowy o dzielo to oszustwo bo ludzie pracuja jak na etacie.Zarobki to tragedia niby na nic nie ma kasy firma...zwolnilem sie sam i to byla najlepsza decyzja.
6
Waldek 2015-12-15 23:56
Nie tylko was oszukali pracowałem, tam tak samo jak wy i nie mile wspominam ta firmę złodzieje i ziomale sami swoi.
4
Waldek 2015-12-16 00:00
Robisz nadgodziny pracujesz na umowę o dzieło weźmiesz 2 dni wolnego, biorą ci te nadgodziny i wpisują w wolne dni okradają cie z nadgodzin które są lepiej płate niż normalna stawka godzinowa a później wpisują je w twoje dni wolne złodziejstwo na umowę o dzieło robią tam z człowiekiem wszystko. Na początku mydlą oczy, później wychodzi szydło z worka.
6
Wtyk 2016-01-09 20:40
Dla kumatych: Żeby życie miało smaczek raz McDonald's raz kurczaczek.
5
oportyk 2016-01-11 21:35
Nic nie wybielać, proszę popracować w takich warunkach jak poprzednicy piszą wtedy zobaczymy ?
3
pyter 2016-01-24 01:24
DKS to dział dla emerytów... chapole... wielce zasłuzeni... jak oni to strasznie tyrali pod ziemia... schorowani... a pracuja 12/24... młoduch zwalniaja bo te ci.le maja mało. Potrafia powiedziec brygadziscie zwolnij tego mlodego bo ja musze robic a on znajdzie se robote. Jak cisnienie na dole gniotło łeb 25 lat to sie nie ma co dziwic...
4
Alojz 2016-01-24 10:51
robia na DKs już długo, stawka mom calkiem dobro,m umowa mom, no i co njważniejsze kasa zawsze jest na czas.... Może i trzeba tyrac ale za niy robiynie to nikaj niy płacą... leserom zawsze bydzie żle. Kwestia emerytów wszystkich wk*rwio ale co zrobić tako polityka ... marudzicie że nadgodziny trzeba robić a za chwila że zwalniają bo roboty niy ma , o co kaman jo się pytom. jak ci mało 1700 to czaśnij te nadgodzinki i już mosz wiyncyj. a jak umisz zrobić robota to i stawka załatwisz i umowa. a umów o praca w stosunku do o dzieło teraz jest 40% do 60%... ciekawe co sam bydom pisać jak teraz produkcja ruszo na maksa... pozdrawiom Alojz.
3
darek 2016-01-24 11:27
...wypowiedział sie jeden z najwiekszych nieroboli... stara brygada albo wtyczka RS
5
Jan 2016-01-24 21:43
Tak tak dział dla emerytów-rencistów-znajomych. Zrobią bardzo wiele podkreślam bardzo wiele aby się utrzymać i żeby ich
nie posłać na wolne! Będą robić obojętnie co ale aby tylko być. Śmieszne co to za wypowiedź 1700zł i
nadgodziny czy naprawdę na tym polega życie aby zarobić to trza wypruć flaki?, ale dobre rozwiązanie . A jakbym był znajomym
to na wstępie umowa + myśle o wiele większo stawka niż 1700. Jak umiesz zrobić robotę to i też musisz mieć znajomośći żeby
ją dostać i wtedy zarobisz więcej niż Ci co na nadgodzinach.
2
Lolek 2016-01-24 21:46
Weź się za robota a nie będziesz pisał śmieszne rzeczy przecież teraz będziesz mieć w ci*l roboty bo na maksa rusza .
2
Spóła.... 2016-01-25 16:49
Niestety ja nie mogłem liczyć na ciepłe słowa uznania kadry zarządzającej bo nie z tego teamu byłem po prostu nie pasowałem do tej paczki. Musiałęm się zwolnić. Szkoda bo taka fajna szara egoistyczna rzeczywistość była no cóż co po niektórzy pozostaną do emeryturki bez jakiejkolwiek blazy na dłoni, ale myślę że kiedyś się spotkamy w jakimś ciepłym kraju.
3
Alojz 2016-01-25 18:31
wszystkich wos na mady trza przerobić i tyla. jak ci źle to się zwolnij.koniec
4
Pawlas 2016-01-25 19:04
No widzisz szkoda że posiadasz tak niski poziom intelektualny czytania z zrozumieniem. Nie muszę się zwalniać bo już tam nie pracuję , ale sami widzicie jaki panuje tam rozwiązanie "jak się nie podoba to się zwolnij i koniec" nie masz szans się przebić do czołówki.
2
Alojz 2016-01-25 19:18
a czy ty umiesz się choć raz tak samo podpisać gorolu? a moj post to niy boła odpowiedź do ciebie ino ogólnie. no chyba że te wszystkie. to by dużo tłumaczyło.szkoda moji godki.
Hanys 2016-01-25 21:31
Szkoda że żodyn z Wos sie nie umi odezwać w robocie ino dupnie anonimy piszecie gorole i emeryty pieprzone ... Weźcie sie lepij za robota a myślenie łostowcie innym bo ino sie wadzić umiecie
Alojz 2016-01-26 14:56
Tu umicie pisać jak wom jest źle a jak dzisiej kierownik na zebraniu pytoł czy ktoś mo z czymś problym to żeście cicho siedzieli...
Waras 2016-01-26 16:36
Oj Alojz naprawdę daruj sobie te teksty . Przecież ty nie umisz rozróżnić fikcji od rzeczywistośći . Pamiętej nie zawsze idzie o wszystkim na forum gadać bo jest to niejednokrotnie nieopłacalne . Taki cwaniaczek z Ciebie a czy napewno wszystkie rzeczy i różnego rozdzaju sprawy załatwiacie na forum konsultując z innymi ? No i co no jasne że nie tylko między swoimi!
Obiektywny 2016-01-27 01:53
Widze panie Alojz kulture wypowiedzi i twou poziom IQ wiekszosci, wypisujesz brednie co to za polityka czasnij nadgodzinki bedziesz miec wiecej, ktos kto umie i sie ceni na pewno nie bedzie za tyle robil to ze wy emeryci nie macie co robic w domu to wasza sprawa , chcialem sie zapytac dalej donosicie jeden na drugiego za 50 zl do wyplaty hmm? Podaj prawdziwe imie i pogadamy pod brama, ja akurat na zebraniach cicho nie siedzialem, teraz mam x2 taka podstawe, mlodym firmy nie polecam chamuja wasz rozwoj, tam wgl nie znaja takiego slowa sram na te ich koterie, albo zaplacili ci bys pisal takie oto bzdury, smiech na sali mlodych do domu slac ch #ja zarobi odciagna mu jeszcze nadgodziny w domu dziecko, emeryt jeb#ie z emerytura 4 200 zl i mu malo w tym pare nad h, a mlody modli sie o chleb na jutro, gdyby szlo tam zarobic normalnie nie trzeba by bylo jakich kolwiek nad h robic, i roboty byloby na wiecej dni ale gdzie brygadzisci dwa lesery jeden na drugiego nadaje norma, bili by te nad h.
4
Jozik 2016-03-16 18:23
A ja widzę że następny się odzywa nie jaki 'miro' i wybiela . Pracujemy bo chcemy tam pracować w normalnych i dla WSZYSTKICH równych warunkach . A co Ty sie czujesz pewnie w "silnej ugrupowanej grupie" ? i zapewne masz pozytywne odczucia...
4
cada 2016-08-21 20:51
W firmie zmiany ale wszystko cały czas tak samo funkcjonuje , a i znajomosci sie koncza co dla po niektórych .
1
234 2016-08-30 15:11
@cada ale jakie zmiany hmm? bo może po prostu będą zatrudniać nowych pracowników czy nie ma szans na to? pamiętam ze jakiś czas temu wlansie szukali mechanikow, pracowniow produkcji w Świętochłowicach nie wiem czy będą znowy może rekrutować tutaj w firmie?
Adaś 2016-10-25 11:42
Obecnie przeprowadzają wiele rekrutacji.
ona 2016-10-25 14:39
na księgową dalej szukają?
zniesmaczony 2016-10-27 14:06
pracowałem tam i wiem wielkie sqrw...... tylko układy i układziki wielu którzy tam pracowali ze mną potwierdza nigdy tam nie wrócą !!
2
diego 2016-12-03 18:56
a w DKS nic sie nie zmienia... im wiecej kierowników tym czesciej nikt nic nie wie, czeski film...
3
anty buła 2016-12-08 20:11
hahaha, czyli standard się utrzymuje na tm samym poziomie . Szkoda ino normalnym kumatych tam osób ( nie tych z kumuterstwa i wtyczek, lizusów wchodząc w ... , że aż miło ) . Pozdro diego
3
lolek 2016-12-21 19:01
i w DKS-ie złodzieja złapali... ale wiele nie dostał ?? a nachapał sie i to wiele !! dziwne to wszystko bo Mamlas wiedział od dawna a nie powiedział...
karol 2017-01-07 12:40
ile tam można dostać na stanowisku kierownika magazynu ?
buła boy 2017-01-07 17:51
Róznie zalezy od kogo jesteś ,aha ale w tym są dwie soboty no chyba ze jestes kims bliskim od mamlsy . Wszystko się dalej tak kreci jak kreciło duzo lizodup. np typu "alojz"
Buło men 2017-03-16 15:54
Tyle się dzieje na DKS nikt nie pisze? Boja się o swoje lewactwo zeby go nie stracic?
1
Ziom 2017-03-22 09:27
I poleciały zwolnienia :) Delta najlepiej zrobi jak się zamknie bo tam już nikt nie chce robić , nie szanują ludzi, kontrahentów i dużo by jeszcze wymieniać . Ta firma to porażka
3
lolek 2017-03-22 17:14
nie narzekaj na kierownika swego bo bedziesz miał gorszego... UPA nas wykonczy...
2
Zostaw swoją opinię o Delta Trans Logistik Sp. z o.o. - Swiętochłowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Trans Logistik Sp. z o.o.